Advertentie

Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..! Verwijderd..


x

Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..!

Verwijderd..! Kijk zelf waarom.

2020 WantToKnow.nl/be

x

Deze korte video van de Nieuw-Zeelandse arts dr. Carrie Madej over het COVID-19 vaccin gaat als een schokgolf over sociale media. En niet zonder reden. Is er bij het a.s. vaccin sprake van ‘bescherming,’ of is het COVID-19 vaccin, waar met man en macht naar toe wordt gewerkt, een regelrechte aanval op de wereldbevolking? Wordt JOUW LICHAAM, hún wapen..?? Bekijk de video, en oordeel zelf. Een video die door YouTube werd verbannen. Hier gestreamed via https;//D.tube. (mét NL-ondertiteling)

Dr. Carrie Madej, is specialist interne geneeskunde in het plaatsje McDonough in Georgia (USA) Ze deelt hier essentiële infomatie over de manier waarop de huidige COVID-aanpak zich ontwikkeld en zij ziet heel heftige zaken zich ontwikkelen. Kijk naar deze informatie die essentieel is, maar ook naar de wijze waarop dr. Madej geraakt wordt, door al hetgeen ze met je deelt. Het zegt veel, zo niet álles, over het indringende karakter van deze boodschap. Besef wat ze in essentie deelt..!


VOOR DE NL-ondertiteling klik je op het wieltje en kiest vertaling aan en dan de keus NL.

Onderzoek naar de HORROR ingrediënten van de COVID-negentien vaccinatie

Dr. Carrie Madej: ik heb belangrijk nieuws. Iedereen moet dit weten. Ik hoop dat je wilt nadenken over wat ik ga vertellen. Ik bestudeer al 20 jaar de effecten van vaccins. Ik ben erg gefocust op dit onderwerp, omdat er veel onwaarheden worden verkondigd en veel dingen niet kloppen. Dingen worden verzwegen en ik wil dit graag met je delen.
Censuur
Facebook verwijdert veel posts van mij en andere artsen. Ik wilde eigenlijk ophouden met mijn Facebook account. Maar er wordt zoveel verzwegen en ik wil de waarheid duidelijk maken om daarmee onze gezondheid veilig te stellen. Deze informatie is van levensbelang en daarom ben ik maar niet met Facebook gestopt. Zoveel mogelijk kennis delen maakt echt een groot verschil. Dus geef dit ook door aan je vrienden en familie.
 
Op wat ik je nu ga vertellen, zul je waarschijnlijk reageren met “Dat kan niet, dit gebeurt allemaal niet, want ik vertrouw de overheid en ik vertrouw op de Bill Gates Foundation”. Veel artsen, wetenschappers en biologen hebben dit al naar buiten willen brengen. Ze hebben dit jarenlang geprobeerd, maar ze worden op de een of andere manier steeds
doodgezwegen. 
Veel van mijn collega’s en ikzelf hebben vaak pogingen gedaan om het complete verhaal te vertellen. Meestal tevergeefs. Daarom zie je ook geen professionals naar buiten komen met echte feiten. Af en toe komt één iemand met een artikel, maar niet de hele groep artsen. Het gaat om te veel geld en ons wordt de mond gesnoerd. We hebben in de geneeskunde duidelijk geen vrijheid van meningsuiting. Ik ga me in dit interview focussen op de COVID19 vaccinatie.
 
Ik wil jullie een belangrijke vraag stellen: Wat betekent het voor jullie om een gewoon gezond mens te zijn? Ik ga namelijk vertellen wat de ingrediënten van de COVID-19 vaccinatie zijn. We worden erg misleid door de media. Dus ik deel hier mijn kennis, dan kun je zelf je conclusies trekken. Ga op basis van deze kennis zelf maar eens op onderzoek uit.
Wat is DNA en hoe herschrijf je DNA?
Iedereen heeft genoeg DNA in zijn of haar lichaam, oplopend tot 10 miljard mijl (1,6 miljard km). Dat is ongeveer 35.000 terabytes aan gegevens ofwel zo’n 35 miljoen uur aan high-definition video. Welke informatie bevat je DNA? Het is een blauwdruk voor je leven. Hoe je lichaam functioneert. Hoe het groeit. Hoe het onze gedachten en herinneringen reproduceert.
Je kunt je DNA vergelijken met een computercode of binaire code. Een kleine verandering in die code kan grote veranderingen tot gevolg hebben. Je kunt een genoom invoegen. Zodat je iets extra’s in de code kunt doen. Je kunt er een genoom uithalen, dan mis je er eentje. Je kunt ook een deel van een genoom in een ander gebied plaatsen. En je kunt een genoom van een synthetisch of ander organisme nemen en dat gebruiken om een deel van menselijk genoom te vervangen.
Als je dit doet, herschrijf je de genetische code. Je schrijft je eigen softwareprogramma. En hoeveel zou er aan die code moeten veranderen om als niet-menselijk te worden beschouwd? Zou dat ethisch en legaal zijn? Ik vind het heel belangrijk om dit onder de aandacht te brengen en te bespreken. Omdat ze deze technologie dit jaar proberen uit te rollen. Het wordt ook een technische, synthetische of genetisch gemodificeerde cellijn genoemd… deze termen gebruiken ze ervoor. Het is jargon, dat je moet proberen te begrijpen
 
Wat is een patent? 
Alles wat uit de natuur komt, kan niet worden gepatenteerd en levert dus geen geld op. Het zijn wilde vruchten, groenten of kruiden. Maar iets dat aangepast, dat bewerkt is, kan wel worden gepatenteerd. Ze knoeien wat met de moleculen, ze voegen iets toe en het is niet natuurlijk meer. Dan kunnen ze er geld aan verdienen. Ze vragen een patent aan en patenten leveren miljarden op. Want dan is het een uniek product. Gezond of niet, dat maakt niet uit. Het brengt geld op. 
 
Een goed voorbeeld is Monsanto. Dat bedrijf kan zaden genetisch aanpassen. Daarmee heeft het iets gemaakt dat niet meer op de natuur lijkt. Het kan dus gepatenteerd worden en geld opleveren. Je ziet dan tomaten en mais in de supermarkt die er exact hetzelfde uitzien als wilde groenten, maar het niet zijn. Ze hebben iets veranderd. Dus aan de buitenkant ziet het er hetzelfde uit, maar van binnen is het niet hetzelfde meer. Daarom bezitten ze bij Monsanto de zaden en hebben ze er controle over.

Kunnen wij mensen straks ook gepatenteerd worden?

Vertaal dit maar eens door naar een menselijke cellijn of een mens. Dit zou kunnen betekenen, dat wij als mens gepatenteerd kunnen worden of dat onze menselijk cellijnen gepatenteerd kunnen worden. En als het eenmaal gepatenteerd is, moeten we eigenaren hebben. Je ziet waar ik heen wil… (Carrie lacht) Wat als ons DNA wordt gemodificeerd met genen van een andere soort? Zijn we dan nog steeds menselijk? Is dit transhumanisme? En wat als ons DNA genoom gewijzigd is? Als het vervolgens gepatenteerd wordt en eigendom van iemand is? Mensen, dit is geen sf-film of een toekomstige gebeurtenis. Het zijn feiten die zich vandaag afspelen. Dit heet recombinant DNA en recombinant RNA-technologie. En het wordt voorgesteld voor de COVID-19 vaccinatie.

Dit DNA-vaccin is nooit eerder gebruikt op mensen
De coronavirus COVID-19 vaccins zijn ontworpen voor het maken van ons genetisch gemodificeerde organisme. Dat zijn hetzelfde jargon en dezelfde terminologie die voor Monsato zaden worden gebruikt. Dus de koploper in ontwikkeling van recombinant DNA technologie is Inovio, dat wordt ondersteund door de Bill Gates Foundation. Glaxo Smith Kline, Sanofi en ook Moderna doen ook mee en die worden ook ondersteund door de Gates Foundation. Voor alle duidelijkheid: dit type DNA-vaccinatie is nooit eerder op mensen gebruikt. Ik herhaal… Dit soort vaccinaties is nóóit eerder op mensen gebruikt.

Men wil dus een vaccinatie verplichten, die nooit eerder op mensen is gebruikt. Er worden proeven met vaccins gedaan op een niveau en in een tempo dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ze slaan de dierproeven over. Ze gaan rechtstreeks over op menselijke proeven. Er is helemaal geen goede wetenschappelijke methodologie. Er is voor geen enkel vaccin een gerandomiseerd placebo gecontroleerd onderzoek. En dat is een gouden regel voor elke therapie die de FDA moet goedkeuren. Er wordt geen degelijk wetenschappelijk protocol gevolgd om er zeker van te zijn dat een vaccin veilig is. Om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk werkt.

Fabrikanten van vaccins kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schadelijke gevolgen..!
De producenten van vaccins zijn in het algemeen vrijgesteld van aansprakelijkheid. Dus als je bijwerkingen krijgt of het vaccin een of andere aanval of verlamming veroorzaakt, kan deze groep niet aansprakelijk worden gesteld. Ze zijn ook vrijgesteld van gerandomiseerde controleproeven. Ze doen dit niet alleen met de COVID-19 vaccins, maar ook met andere vaccins.

Dan kunnen ze gewoon zeggen: “We hebben het MMR-vaccin al eerder gehad”. Wat voor mentaliteit is dit? Ik kan niet geloven dat ze zo slordig omgaan met geneeskunde. Een kleine verandering in je DNA kan al grote veranderingen met zich meebrengen. Ze zijn ook vrijgesteld van bewijsmateriaal om aan te tonen dat deze middelen zullen doen wat zij zeggen. Ze hoeven bijvoorbeeld alleen maar te bewijzen dat het vaccin antilichamen aanmaakt. Maar dat je antilichamen hebt, wil nog niet zeggen dat je ook immuun voor iets bent. Dat weten we niet. We weten niet of dit werkt bij de bevolking. Bij een echte studie moeten ze dat aantonen. Dat doen ze nu niet, daar hebben ze geen tijd voor, zeggen ze. Dus de vaccins werken mogelijk helemaal niet.

Kankerverwekkend?
We moeten ons dus afvragen wat het doel van het COVID-19 vaccin is. Ook belangrijk om te weten is dat veel vaccins MRC 5 ingeschakelde foetale cellijnen van de jaren 60 gebruiken. Dit is een onsterfelijk gemaakte cellijn. Die sterft dus niet. Met andere woorden: het is een cel die het vermogen heeft verloren om door apoptose* te gaan. En een cel die dat proces van doodgaan niet kan doorstaan, wordt kanker genoemd. Dat is de definitie van kanker.

* apoptose is celdood. Natuurlijk celproces dat leidt tot het afsterven van cellen die een afwijking vertonen en daardoor niet meer goed functioneren. Dus doordat ze met veel onbegrijpelijke woorden strooien, besef je niet dat er een kankercel gebruikt wordt. Een andere term voor geaborteerde foetale cellen zijn diploïde cellen. Hier gebruiken ze ook andere termen voor. Ik behandel de twee belangrijkste. Sommige vaccinaties die deze kankerachtige cellijnen gebruiken, zijn MMR (zoals mazelen, rubella, de bof, rode hond, waterpokken, gordelroos, hepatitis A en B en polio).

Verhoogde kans op kanker volgens Italiaanse wetenschappers..!
Er is een Italiaans rapport dat onderschreven wordt door de Italiaanse regering en Corvelva, een groep Italiaanse wetenschappers. Ik vertelde al wat de conclusies waren over een paar vaccins die ik net noemde. Deze wetenschappers verklaren dat dit vaccin de kans verhoogt dat iets verandert, met andere woorden: dat het een verhoogd risico op kanker geeft.

Dus er is een verhoogd risico op mutagenese of mutante genen. Wat dit wil zeggen, weet ik zelf niet eens (Carrie lacht). Een verhoogd risico op de overdracht van levende infectie. Dit is algemeen bekend. Vaak zouden er bacteriën zijn. Dat is een contaminant of een mycoplasma pneumoniae: een veel voorkomende bacterie die verontreinigend is. Dit heeft niets met het vaccin te maken, maar die bacterie zit er wel in. Dus je krijgt een infectie boven op het vaccin.

Potentieel biowapen..
Het resultaat van wat ik allemaal onderzocht heb en nu aan jullie vertel, zou als een biowapen kunnen worden gebruikt. Ze injecteren kanker in je lichaam, samen met zeer giftige stoffen als kwikderivaten, aluminium afgeleiden en andere giftige stoffen. Daarnaast is er dan nog het synergetische effect. Stel, je hebt één vaccin met een bekend aantal bijwerkingen en je injecteert dat binnen een bepaalde tijd samen met een ander vaccin met een bekend aantal bijwerkingen in een menselijk lichaam…

Dan krijg je niet alleen A plus B, maar die twee samen kunnen ook nog een synergetisch effect hebben. De nadelige effecten daarvan kunnen wel honderd keer groter zijn. Er zijn geen studies gedaan naar de effecten van verschillende vaccins samen en we weten niet wat de effecten van het COVID19 vaccin zijn. De pediatrische populatie is absoluut het meest vatbaar, omdat het immuunsysteem van kinderen nog niet volgroeid is.

Waarom worden vaccins zo gepusht?
Als het huidige onderzoek en het bewijsmateriaal zo gebrekkig zijn, moeten we gewoon de geldstroom volgen. Bill Gates heeft veel bedrijven gesponsord, maar ook betaald voor onderzoek:

 • In 2011 kreeg het Duitse bedrijf Curevac US$ 33 miljoen voor onderzoek en ontwikkeling van RNA vaccins.
 • In 2013 kreeg Moderna Therapeutics US$ 25 miljoen voor onderzoek en ontwikkeling van RNA vaccins.
 • In 2015 kreeg Inovio US$ 45 miljoen voor hun DNA-vaccins, waarover het bedrijf vermeldde dat het DNA-nanotechnologie gebruikte. Nanotechnologie gebruikt microscopisch kleine, robotachtige organismen. Al deze  bedrijven werden gesteund door de Bill Gates Foundation of worden ermee in verband gebracht.

Bedrijven hebben geen licentie
Belangrijk om te weten is, dat deze bedrijven GEEN licentie voor menselijk gebruik van die producten hebben gekregen. Dit komt, omdat de vaccins onvoldoende immuniteit gaven bij proeven met mensen. Nogmaals, voldoende immuniteit betekent alleen dat je een bepaalde hoeveelheid antistoffen hebt. Dit laat weer zien dat iemand in het openbaar niet volledig immuun is voor welke bacterie, virus of ziekte de vaccins willen beschermen. Er wordt alleen in vitro, in een reageerbuis, gekeken hoeveel antilichamen er zijn. Dat is geen goed wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid van deze vaccins.

Ze willen een controle over het menselijk brein

In 2010 werd in het Pentagon geavanceerd onderzoek gedaan. Het project concentreerde zich op DNA- en RNA-vaccins. Er werd een synthetisch DNA-vaccin ontwikkeld dat kan worden toegediend via niet-invasieve electroporation. Een soort sticker met micronaalden, je voelt het nauwelijks in je huid. ”Het is om mensen op genetisch niveau te versterken en te ondermijnen’’, zeiden ze. Dit is ongeveer in hetzelfde jaar dat Bill Gates begon met het stevig financieren van de DNA- en RNA-bedrijven die ik heb genoemd.

In 2012 erkende DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) het ontwikkelen van een hersenmachine-interface. Dat is Artificial Intelligence (AL), een kunstmatig neuraal netwerk met het vermogen om te communiceren door alleen te denken of om op afstand beïnvloed of gecontroleerd te worden. Dat is net zoiets als slimme domotica in je woning. Je kunt daarmee bijvoorbeeld je airco, fornuis of tv aanzetten door eraan te denken. Je gedachten zijn dan als het ware een wifi. Dat klinkt cool, denk je misschien. Maar bedenk wel: aan elk voordeel kleeft ook een nadeel. Want wat als het slimme huis ook opdrachten aan jou kan geven? Dit hangt allemaal samen.

De technologie om je herinneringen en gedachten te herschrijven
Er is nog een ander programma. Next-gen, niet-chirurgische nanotechnologie, omvat niet invasieve of minimaal invasieve hersencomputerinterfaces om direct in je hersenen te lezen en te schrijven. Weten jullie wat dit betekent? (Carrie lacht). Zelfs nu ik dit al een tijdje weet, ben ik er nog steeds van onder de indruk. Dit wil zeggen, dat ze je herinneringen en gedachten kunnen herschrijven.

“De nanochip in ons lijf zal ons gevoel te vlug af zijn. Als we onze intuïtie inruilen voor technologische waarnemingen zal dit tot verwaarlozing van ons bewustzijn èn zelfbewustzijn leiden. Het gevolg is dat het zal uitdoven om tenslotte te verdwijnen in de vergetelheid…”

Sommige mensen vinden dit misschien heel spannend. Het lijkt The Matrix wel. En het is ook letterlijk die film met de rode of de blauwe pil. Wil je bijvoorbeeld karate leren? Dan kun je die techniek gewoon downloaden. Na het downloaden beheers je karate. Je lichaam weet dan hoe het moet. Of je wilt een Franse topkok worden. Dan download je wat nodig is en kun je op zijn Frans koken. Je kunt ook talen leren in een dag of een paar dagen.

Ok, dit deel klikt heel cool. Maar als jij dit kunt beheersen, is er ook iets dat jouw brein controleert. Iets is dan je emoties, ervaringen en gedachten aan het schrijven. Je hebt dus kunstmatige herinneringen aan bepaalde dingen. Weet je dan nog wat de realiteit is? Je bent een computerprogramma geworden. Je bent geen mens meer, maar een personage in een computerprogramma dat je zelf niet kunt controleren. Lieve mensen, dit heb ik onderzocht en het is geen science fiction. Dit is vandaag de realiteit.

Hydrogels
Ook goed om op te merken: DARPA financierde een bedrijf dat zachte, flexibele hydrogels produceert die onder de huid worden geïnjecteerd voor gezondheidsmonitoring. Ze synchroniseren met een smartphone app om de gebruiker onmiddellijk gezondheidsinzichten te geven. Maar de hydrogel-nanotechnologie groeit en verspreidt zich na implantatie in het lichaam. We weten helemaal niet hoe dit ons DNA kan beïnvloeden. We weten wèl, dat het informatie direct en continu kan verzenden naar een kunstmatige intelligentie (AL). Allemaal via een smartphone. Het moet ergens op je telefoon zitten of bij Google te vinden zijn. Je kunt het uitschakelen, maar niet volledig wissen. Dat is onmogelijk. Dit zijn de COVID-19 apps waarvan je waarschijnlijk al hebt gehoord. Het heeft allemaal hiermee te maken. Ze maken je nu al klaar voor deze app. Je hebt de software. Nu heb je alleen nog deze kleine hydrogel nodig die in je lichaam geïnjecteerd moet worden. En dan wordt je lichaam voor altijd gecontroleerd.

Wat kunnen ze zoal controleren?

  • -je eisprong
  • -je menstruatie
  • -hoeveel keer je seks hebt gehad
  • -hoeveel alcohol er in je lichaam terecht is gekomen
  • -ze kunnen je vitaminen en mineralen nakijken
  • -hoeveel stappen je hebt genomen
  • -als je gevallen bent, zien ze dit ook
  • -ze kunnen je angst en emoties zien
  • -of je wel of niet slaapt

Ze weten continu alles van je. Het gaat naar een AI-programma. Wat ik je hier allemaal vertel, willen ze heel snel realiseren. Zoals je gemerkt hebt, zijn ze al begonnen met het installeren van een COVID-19 app op je smartphone. Dit is GEEN fantasie, maar echt. Ik doe al 20 jaar onderzoek en daarom deel ik deze kennis. Tot slot, we begeven ons op onbekend terrein. Daarom vroeg ik je in het begin wat het betekent om mens te zijn?

Mijn conclusie na dit onderzoek is:

 • Het COVID-19 vaccin is niet veilig.
 • Er is geen enkele wetenschappelijk methodologie.
 • Er worden kanker en mutagene cellijnen in ons lichaam ingebracht (doen ze al heel lang, zonder dat mensen het wisten).
 • Er worden giftige stoffen in ons lichaam ingebracht (doen ze ook al heel lang).
 • Er worden ook genomen van verschillende genomen in ons lichaam ingebracht (doen ze ook  al heel lang).
 • Er is geen bewijs dat wat ze doen en zeiden te gaan doen, ook zal gebeuren. Er hoeven
 • Zelfs geen bewijzen te worden geleverd. Het wordt schaamteloos toegelaten.
 • Ook de nanotechnologie en de roboteffecten worden in ons lichaam ingebracht.
 • Het recombinante RNA en de recombinante DNA-technologie kunnen permanente en onbekende genetische veranderingen aanbrengen in een menselijk lichaam. Permanent, want als het DNA is veranderd, moet iemand met deze verandering blijven leven. Er is geen weg terug. Het is niet, zoals we gewend zijn, dat we een vaccinatie halen en niet meer nemen als het vaccin niet blijkt te werken’’.

Het COVID-19 vaccin is anders. Je lichaam verandert voor de rest van je leven. Wie deze vaccins maken weten heus wel wat de uitkomst is. Het creëert een nieuw wezen op aarde. Het vernietigt ons oude zijn… wie we werkelijk zijn. Het lijkt erop, dat dit vaccin en de bijhorende producten worden gebruikt om ons allemaal aan te sluiten op kunstmatige intelligentie (AI).

Lieve mensen; Ik weet dat jullie nu veel informatie moeten verwerken. Dat was bij mij ook zo toen ik dit onderzoek deed. Het maakt me bang en het voelt zeker niet goed. Ik heb veel wetenschappelijke en zakelijke bijeenkomsten bezocht, waar dit vaak ter sprake kwam. Het is echt geen fantasie of een complottheorie, het is echt. Ik bestudeer vaccins al sinds mijn twintigste. (Carrie laat een traan en heeft het emotioneel moeilijk). Dit onderzoek is echt en we moeten het massaal delen en voor onszelf opkomen. We moeten opkomen voor ons bestaan, onze kinderen, onze families en onze gezondheid. Ook voor de toekomstige generatie en voor de mensheid.

Onderzoek alsjeblieft zelf wat ik heb verteld. Praat er met iedereen over, ook op de social media. We hebben een kans om deze oorlog te winnen, als we meer mensen wakker krijgen. Mensen moeten op de hoogte zijn van wat er werkelijk gaande is. Ik vertel jullie dit in liefde en vrede voor iedereen.

* * *

De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot GROTE voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd voor een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..! 3 Personen van UITERST DUBIEUS KARAKTER..!!

7 gedachten over “Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..! Verwijderd..

  1. Dank Arend. Ik geloof dat het steeds ESSENTIËLER gaat worden, dat we opstaan en niet meer stil worden/blijven. DELEN, delen en nog eens delen deze info..!
   Kijken wat je vrienden ervan zeggen.. Ga niet in discussie, maar vraag gewoon waarom een volwassen, ervaren arts, gaat staan janken bij deze info..!!

  2. Hier nog een belangrijke infolink:

   https://prepareforchange.net/2018/09/05/voice-to-skull-technology-is-embedded-in-5g-mind-control-reaches-its-apex/

   Het artikel waar de laatste link naar verwijst bevat een video-opname van Dave Hodges’ Common Sense Show, waarin hij ingaat op de SSSS (Silent Sound Spread Spectrum) en 5G.

   Hieronder de directe link naar de video:

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=266&v=flkQ4sbTet8&feature=emb_logo

   Als men met deze verwerpelijke technologie de menselijke hersenen en het gedrag kan beïnvloeden, kan men mijns inziens ook op kunstmatige wijze hallucinaties oproepen. Hier komt dan bijvoorbeeld Project Bluebeam om de hoek kijken, dat een alien invasie inhoudt.

  3. In mijn beleving is het enige wijze antwoord op bovenstaande om in jezelf op te staan en de identificatie met het denken los te laten, zoals ik dit in mijn laatste artikel heb beschreven. De gedachten die er dan in je opkomen kun je gewoon voorbij laten drijven, net als wolken tijdelijk de zon aan het zicht onttrekken. Er zijn een aantal films die dit op beeldende wijze duidelijk maken.

   https://nondualiteit.blog/films-over-advaita/

   De tweede kun je via de volgende link bekijken:
   https://lookmovie.ag/movies/view/revolver-2005

   De film Alles over niets kun je bekijken via:
   https://www.youtube.com/watch?v=upUQ0BCSEtw

 1. De goudprijs is naar ongekende hoogten aan het stijgen, hetgeen een veeg teken is.
  Dit terzijde.
  De ‘assimilatie’ door de fasegewijze toediening van de entingen zorgen ervoor dat straks de politiemacht wereldwijd zal worden versterkt door een groeiend legioen van ‘zombies’ (gevaccineerde mens-robots). Met als doel de uitroeiing van de onwilligen.
  Reken met voedsel deprivatie om iedereen over de streep te krijgen.
  Hierbij zijn 2 scenario’s mogelijk zoals Harriet eerder beschreef met haar tijdlijnen.
  Mocht het zo zijn dat optie 2, waarheid wordt, is er sprake van het scheiden van de bokken en de geiten waarbij de conformisten overblijven. Deze zullen door de almacht worden vernietigd waarna de getrouwen uit de kortstondige dood worden opgewekt en deel zullen uitmaken van de Nieuwe Wereld.
  In geval van optie 1, zijn er kennelijk genoeg mensen die het verschil maken en een einde maken aan alle satanische elementen en zo een doorstart mogen maken naar de Nieuwe Wereld.
  Optie 2 is de in Bijbelse termen beschreven loop der dingen en 1 is de meest menselijk wenselijke.
  We gaan zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.