Advertentie

YouTube: 5G-censuur zonder enig onderzoek..?!


x

YouTube: 5G-censuur zonder enig onderzoek..?!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

YouTube (YT) is begonnen om bepaalde video’s te bannen, onder het motto van ‘bestrijden van complottheorieën’. In dit geval gaat het over filmpjes die de relatie tussen Corona en de nieuwe 5G-techniek besprken en/of aan willen tonen. En ja, links- of rechtsom, dat is gewoon regelrechte censuur natuurlijk; iets dat menigeen wellicht nooit verwacht zou hebben van dit bedrijf. Volgens YT gaat het erom ‘dit soort filmpjes’ minder vaak aan gebruikers voor te schotelen. Maar video’s waarin een direct verband tussen 5G en Corona wordt gelegd, worden direct verwijderd..

Niet gehinderd door enige kennis van zaken, noch door de afwezigheid van resultaten van zélf gedaan research achter deze filmpjes/beweringen, ziet YT kennelijk opnieuw een kans, zich verder manifesteren als een soort Big Brother. Méér dan een simpele dienstverlener, die filmpjes aanreikt aan geïnteresseerden. Je kunt ook zeggen, dat YT de kans schoon ziet, een verder cruciale rol te gaan spelen bij het SELECTIEF informeren van de wereldbevolking.

YT liet deze boodschap weten aan de Britse krant The Guardian (HIER) en reageert daarmee op een onrustige week in het Verenigd Koninkrijk, waarbij mensen meerdere telefoonmasten met 5G-antennes aanvielen en sommige 5G-stations, zelfs in brand werden gezet. Ook de BBC berichtte over deze zaak HIER. YT zegt dat video’s met theorieën over de gevaren van 5G nog wel zijn toegestaan zijn, maar niet als er verband wordt gelegd tussen 5G en het coronavirus. YT vindt dat dit binnen het kader past, van het huidige beleid. “We hebben duidelijk afspraken die video’s verbieden die medisch ongefundeerde methodes bevatten.”

Onrust onstond dus, nadat een aantal 5G torens platgebrand waren in Birmingham, Liverpool en Melling. De toren in Birmingham was juist 2 dagen daarvoor neergezet. De theorie dat 5G en het Corona-virus gelinkt zijn, ontstond nadat bleek dat de uitbraak van het virus in Wuhan, kort nadat het 5G-netwerk functioneel was ‘aan’ gezet. Volgens deze idee, zorgt de heftige 5G-electromagnetische straling dat het menselijke immuunsysteem wordt onderdrukt, waardoor het Corona-virus kan opbloeien. En ja, berichten zijn er weer volop, dat de Russen achter deze theorie zouden zitten, om met desoriëntatie-nepnieuws onrust onder de bevolking te genereren.

Waarschijnlijk nog niets over gehoord op RTL en/of NOS-nieuws..?
Voor hen is het aanhouden van het Corona-vuurtje middels de dagelijkse Corona-informatie-brei, kennelijk belangrijker. Volgens YT heeft het sinds begin februari al duizenden video’s verwijderd met misleidende informatie over corona. In andere berichten over corona plaats YouTube nu automatisch een link naar de lokale autoriteiten. Zo linkt het Nederland naar de site van de RIVM. Dat deze informatie over de relatie tussen 5G en het opdoemen van het Corona-virus niet ‘zomaar’ uit de lucht komt vallen, blijkt uit een paar zaken.
x
Vodafoon-baas klapt uit de school en luidt de klok..!
Deze man, die naar eigen zeggen tussen 2013 en 2015 de baas was van Vodafone in Newbury (UK), klapt uit de school op ongehoorde wijze. Zijn naam is natuurlijk makkelijk te achterhalen, hoewel we hem niet konden vinden..! Desalniettemin vertelt deze man een schokkend verhaal. De YT waarin hij te zien is, zijn al grotendeels weggehaald. Wellicht dat deze hieronder, nog even blijft staan.. Heftige informatie over het minimaliseren DOOR 5G, van het menselijk immuunsysteem, waardoor allerlei ziekten een simpele kans kunnen aangrijpen om het menselijke lichaam binnen te dringen en die persoon ziek te maken.
x
Daarnaast waren het verschillende beroemdheden, vorige week mede-verantwoordelijk waren, voor het verspreiden van het verband tussen 5G en corona. Zo plaatste de Britse bokser Amir Khan een reeks aan Instagram Stories over deze theorie en verspreidde ook de Britse actrice Amanda Holden (jurylid Britain’s Got Talent), verspreidde dit bericht. Ook de Amerikaanse acteur Woody Harrelson verspreidde eerder informatie over de relatie tussen 5G en het Corona-virus.
x
Volgens Michael Gove, minister in het kabinet van Boris Johnson, is ‘deze theorie gevaarlijke nonsens’. Daarbij wees hij er ook nog eens op ‘dat de beschadigde telefoonpalen, cruciaal waren voor de hulpdiensten die deze pandemie moeten verslaan.’ Het kantoor van de Engelse YT liet weten ‘dat het dóór zou gaan met het ‘evalueren’ van de impact van dit soort video’s op de Britse gemeenschap en dat het uitzag naar verdere coöperatie met de Engelse overheid en de NHS (National Health Service) om het Engelse publiek veilig te houden en goed geïnformeerd tijdens deze moeilijke tijden’.

8 gedachten over “YouTube: 5G-censuur zonder enig onderzoek..?!

 1. Natuurlijk censureert Youtube dit. Het gaat niet om gedegen onderzoek. Het gaat om ongewenste blikken achter de bühne. Nooit als ooit tevoren besef ik: kennis is macht. Kennis is gevaarlijk. En daarom is burgerlijke ongehoorzaamheid zo belangrijk
  (Thoreau, http://www.gutenberg.org/files/71/71-h/71-h.htm, citaat:

  ‘If the in­jus­tice is part of the nec­es­sary fric­tion of the ma­chine of gov­ern­ment, let it go, let it go: per­chance it will wear smooth, — cer­tainly the ma­chine will wear out. If the in­jus­tice has a spring, or a pul­ley, or a rope, or a crank, ex­clu­sively for it­self, then per­haps you may con­sider whether the rem­edy will not be worse than the evil; but if it is of such a na­ture that it re­quires you to be the agent of in­jus­tice to an­other, then, I say, break the law. Let your life be a counter fric­tion to stop the ma­chine. What I have to do is to see, at any rate, that I do not lend my­self to the wrong which I con­demn.’

  En in mijn beleving zie ik dit als het recht op kennis, en het recht op het verspreiden van kennis. Geen gesloten gordijnen meer. Hieronder een interview van Prince in Frankrijk in 2009. Zie vanaf 3:48, over Youtube. Het eigenaarschap van dit bedrijf zal inmiddels wel nog ingewikkelder zijn geworden.
  https://www.youtube.com/watch?v=pJcLLJ7M_14#action=share

 2. De tijd dat Jewtube filmpjes verwijderde die aantoonden dat de Holocaust een HOAX was zijn we dus inmiddels vergeten. Jewtube censureerde altijd al.
  Beetje naïef dus om daar nu nog over te beginnen.
  Accept it, we’re fucked big time and there’s no easy way out.

 3. Ter info: enkele bronnen, met vooral een technische en wetenschappelijke uitleg, die buiten mijn kennisdomein valt. De ‘kenners’tussen de lezers van WTK zullen hier wel hun gading in vinden. http://stateofthenation.co/?p=10499
  Met titel :
  “Electrical Engineer Whistleblower Exposes 5G Health Hazards, Explains 5G Propagation Into Every Orifice of the Head”
  Nog enkele bronnen :
  https://tinyurl.com/uplwb7w
  https://tinyurl.com/vub7qwl
  https://tinyurl.com/txrwqnl
  https://tinyurl.com/uwk2evt
  Het belangrijkst lijkt mij wel het volgende: http://stateofthenation.co/?p=10863 met titel:

  “Sounds like the government is making COVID-19 another 9/11 or Pearl Harbor…only much worse! Surgeon general on coronavirus deaths in week ahead: ‘Going to be our Pearl Harbor moment, our 9/11 moment’ “(=einde titel).
  En met citaat:
  “Surgeon General Jerome Adams said U.S. citizens need to prepare themselves for an excruciating week of coronavirus deaths.
  “This is going to be the hardest and the saddest week of most American’s lives, quite frankly. This is going to be our Pearl Harbor moment, our 9/11 moment; only it’s not going to be localized. It’s going to be happening all over the country. And I want America to understand that,” Adams told Fox News Sunday.” (=einde citaat).

  Met het voormelde is m.i. dan ook de doos van Pandora geopend. De verwijzingen naar Pearl Harbour en 11.09 zijn veelzeggend. Het bevestigt dus mijn vermoeden dat “corona” een false flag en dito psyops is.. die bij manier van spreken de ganse wereld in zijn greep heeft. Intussen zie ik meer en meer aanwijzingen voor een oorlog in het Midden Oosten, te voeren door de USA tegen Irak en Iran, in opdracht van Tel Aviv. Ik verwijs hier naar de link over “Dark Winter”, van Whitney Webb en waarvan melding in mijn vorige reactie.

 4. Misschien interessant: rond 2007 begon ik te vermelden dat er op basis van een aantal observaties die ik had gedaan een grote internetcensuur te verwachten viel! En dat deze vooral vanuit de reguliere media zou komen.

  Interessant is dat er op een gegeven moment tijdens de ‘strijd tegen het (HPV)vaccin (de ‘anti-vaxxers’ – pro-gezondheid bevorderaars zoals ondergetekende – hebben uiteindelijk gelijk gekregen wederom…) een artikel verscheen in de Telegraaf (ook al zo betrouwbaar in WW2) met de titel “Weg met de Angstprofeten” . Vol met vaccinatie leugens en flagrante demonisering, zonder inhoudelijke argumenten (die waren er ook niet, dus vandaar…)

  Waarom is dit relevant hier? Omdat in dit oorspronkelijke artikel feitelijk letterlijk werd toegegeven dat er controle, CENSUUR en pr-opaganda toegepast zou gaan worden VANUIT HET MINISTERIE VAN VWS ZELF!

  Normaal gesproken laat men grote PR-bureau’s dat voor hen doen…Nadat ik een inhoudelijk commentaar had geschreven (wat gelukkig nog te vinden is in mijn boek De Zoete Wraak – http://healingsoundmovement.com/news) bleek het artikel later VOLLEDIG VERWIJDERD TE ZIJN!!! Niet meer te vinden op de site van de Telegraaf of waar dan ook…

  Men had dus door dat wij hen door hadden, zoiets.. En wat zien we nu, na l die jaren in het ‘Nieuwe Normaal’!? Censuur ten top, en we lijken het bijna ‘normaal’ te vinden… Ik hoop dat de foto’s later toegevoegd kunnen worden hier, zeer inzichtelijk wat het ministerie van plan was/is…

  Ik heb een uitgebreid verslag gemaakt hierover en heb foto’s gemaakt van de pagina’s uit mijn boek hierover (misschien kan Guido ze uploaden?).

 5. Naar mijn mening wordt vergeten dat men het ook nooit of zelden over HAARP heeft wat mogelijk te vergelijken kan zijn met 5G.(High Frequency Active Auroral Research Program).
  In het boek van R.de Ruiter staat op blz 252 Klimaatveranderingen.Ik citeer:”Er zijn mensen die zich bezig houden met een vorm van ecoterrorisme waarmee ze het klimaat kunnen veranderen,aardbevingen veroorzaken,vulkanen laten uitbarsten door gebruik te maken van elektromagnetische golven.” Secretaris van Defensie van de Verenigde Staten William S.Cohen (einde citaat) Volgens de officiële HAARP-website gaat het bij dit project slechts om wetenschappelijk onderzoek en het gedrag van de ionosfeer,met speciale nadruk op het begrijpen en aanwenden van communicatie en observatiesystemen voor burgerlijke en defensieve doeleinden (www haarp.alaska.edu)
  De omschrijving van het patentrecht zegt echter iets heel anders: “methode en apparatuur om regionaal de atmosfeer,de ionosfeer en de machtssfeer te veranderen”.
  Amerikaanse patent 4.686.605:Methode en installatie ter vervanging van regionen in de atmosfeer,de ionosfeer en de magnetosfeer,augustus 1987.Amerikaanse patent 4.712.155 Methode en installatie voor het kunstmatig verhitten van regionen vanplasma door resonatie van elektronen en cyclotronen,november 1991.
  Op blz 253 staat: Enkele experimentele successen laten zien dat HAARP. De menselijke psyche kan veranderen,De gezondheid van mensen negatief kan beïnvloeden,Zenuwstelsels van mensen en andere levende wezens kan ontwrichten en De atmosfeer van de aarde kunstmatig kan veranderen. Tot zover uit het boek ,maar vraag u dan ook eens af hoe het zou kunnen komen dat Dolfijnen,walvissen,zeeleeuwen en andere zoogdieren de laatste jaren in grote getalen zijn gestorven.Zelfs in Nederland zagen we grote vogelsterfte na het inschakelen van een zendmast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.