Advertentie

Aanrader: de appelazijn-encyclopedie..!


Ontdek waarom miljoenen mensen over de hele wereld al eeuwenlang appelazijn gebruiken als krachtige remedie om veel van hun meest voorkomende gezondheidsproblemen te behandelen. En leer hoe je het kunt gebruiken om veel van jouw eigen gezondheidsklachten op te lossen maar vooral ook te voorkómen..! Appelazijn, een bijna magisch middel, dat toch zo gewoon is gebleven..! Het wordt al eeuwen gebruikt voor de behandeling van tal van gezondheidsproblemen, van een slechte spijsvertering en weinig energie tot het succesvol bestrijden keel- en tandpijn. Een elixer die kortgezegd een uiterst krachtige ontstekingsremmer is. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat appelazijn kan doen. Hier nóg een rijtje van ENKELE eigenschappen:

 • Helpt bij gewichtsverlies
 • Verlicht spijsverteringsklachten
 • Bestrijdt tandvleesaandoeningen en tandpijn
 • Reguleert het bloedglucosegehalte
 • Verfrist de adem en bleekt tanden
 • Verhoogt energieniveaus
 • Verzacht bijen- en wespensteken
 • Verlicht een verstopte neus
 • Kan ongewenste vlekken verwijderen
 • Helpt bij urineweginfecties
 • Helpt bij eczeem
 • Helpt bij heel veel gezondheidsklachten vanwege de karakteristiek pH-waarde

X
X

Aanrader: deze appelazijn-encyclopedie..!

2020 © Succesboeken.nl | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De auteur van dit boek, Larry Trivieri jr. is een vooraanstaand schrijver op het gebied van holistische en complementaire geneeskunde. Auteur/co-auteur van meer dan 20 veelgeprezen boeken over gezondheid. Daarnaast zijn er van hem meer dan 200 gezondheidsartikelen online te vinden en/of in toonaangevende tijdschriften gepubliceerd. Larry Trivieri jr. is ook een veelgevraagd spreker over gezondheidsgerelateerde onderwerpen en in de VS in vele televisie- en radioprogramma’s een wel geziene gast om zijn veelzijdige kennis rondom gezondheidszaken. Het is dan ook geen ’toeval’ dat precies deze ‘appelazijn’ in het centrum van zijn belangstelling staat, zódanig dat hij er een boek over heeft geschreven. Appelazijn is namelijk een heel bijzonder goedje..!

Dit schrijft Larry Trivieri jr. in het voorwoord over zijn boek en de achtergronden van appelazijn:

“Al bijna 30 jaar heb ik me toegelegd op onderzoek naar en schrijven over de meest effectieve en haalbare therapieën en andere geneeswijzen voor het keren van ziekten en het creëren en behouden van een optimale gezondheid. Mijn interesse in gezondheid en genezing begon in de jaren tachtig toen, bij twee verschillende gelegenheden, zogenaamde alternatieve therapieën me snel en volledig genazen van twee chronische aandoeningen, nadat maanden van conventionele medische behandelingen niets meer hadden gedaan, dan mijn symptomen verzachten..!

Bij het eerste voorval genas een enkele behandeling van een zeer begaafde acupuncturist, me van chronische, slopende bronchitis, die resistent was gebleken voor de medicijnen die mijn huisarts had voorgeschreven. Bij het tweede stelde een homeopathisch middel me in staat, om gemakkelijk en pijnloos een slepende en aanzienlijke niersteen te laten passeren. Door die twee ervaringen werd ik intens nieuwsgierig naar dergelijke niet-reguliere benaderingen in de gezondheidszorg en ik vroeg me logischerwijze af, waarom niet meer mensen, vooral artsen, ze gebruikten.

Daardoor heb ik de jaren daarna over dergelijke therapieën gelezen en ben ik op zoek gegaan naar beoefenaars die er vaardig in waren, zodat ik zelf kon ontdekken of ze werkten of niet. Op basis van mijn ervaringen, besefte ik al snel, dat deze therapieën inderdaad werkten. Bovendien werkten ze zonder de bijwerkingen, die gebruikelijk zijn voor farmaceutische geneesmiddelen. En.. ze waren over het algemeen ook goedkoper dan de meeste conventionele medische benaderingen!

Vanaf dat moment in mijn leven besloot ik te doen wat ik kon, om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de ontdekkingen die ik deed, zodat ze het volledige scala aan helende opties − zowel conventioneel als alternatief − zouden kennen, die voor hen beschikbaar waren. Kort nadat ik dit voornemen had genomen, ontmoette ik Burton Goldberg, de man die voorbestemd was, om niet alleen mijn goede vriend, maar ook mijn belangrijkste mentor te worden.

Burton heeft me toen ingehuurd, om co-auteur te worden en zowel de eerste als de tweede editie te redigeren van het boek: ‘Alternative Medicine: The Definitive Guide’, een historisch encyclopedisch naslagwerk, dat meer dan 50 alternatieve therapieën omvat en details geeft, over hoe en waarom ze effectief meer dan 200 belangrijke gezondheidsproblemen zouden kunnen behandelen, waaronder aids, kanker en hartziekten..

Tijdens het opzetten van de gids, had ik het voorrecht om ongeveer 400 van de meest deskundige artsen en genezers op het gebied van alternatieve geneeswijzen te ontmoeten en van hen te leren. Ik heb ook honderden van hun patiënten ontmoet en geïnterviewd, die hun triomfen over een breed scala aan slopende ziekten, na het gebruik van dergelijke therapieën met mij deelden. Veel van hun verhalen zijn opgenomen als inspirerende casuïstiek in het genoemde boek.

Bestseller binnen één jaar..
Binnen een jaar na de eerste publicatie in 1994 werd de gids, die Burton had gefinancierd en in eigen beheer had uitgegeven, een grote bestseller en vandaag de dag, meer dan 2 decennia later en met bijna een miljoen exemplaren verkocht, blijft de gids iedereen helpen, die de meest effectieve oplossingen voor zijn gezondheidsproblemen zoekt. Na de publicatie van de eerste editie van de gids, begon ik mijn eigen boeken te schrijven, waaronder het enige boek dat ooit het officiële imprimatur ontving van de
American Holistic Medical Association (nu is dat de ‘Academy of Integrative Health and Medicine’). Het is de oudste organisatie van de Verenigde Staten, die pleit voor het gebruik van alternatieve en integratieve geneeskunde, en is opgericht door de bekende dr. C. Norman Shealy.

Mijn focus wat betreft de eerste boeken die ik schreef, bleef grotendeels op professionele zorgtherapieën onder de paraplu van alternatief-integratieve geneeskunde. Na verloop van tijd begon ik me echter te realiseren, dat ondanks hoe de effectiviteit van dergelijke therapieën ook is, en hoewel er een breed scala aan medische onderzoeken is, dat hun effectiviteit heeft bewezen, de meeste ervan grotendeels onbekend blijven, voor de gemiddelde Amerikaan. En, belangrijker nog, niet voor hen beschikbaar zijn, door het feit dat in veel gebieden van de Verenigde Staten dergelijke therapeuten niet te vinden zijn. (Noemenswaardige uitzonderingen zijn chiropractors, klinische voedingsdeskundigen − die anders zijn dan diëtisten − fitnesstrainers, masseurs, yoga- en meditatie-instructeurs, en misschien, kruidengeneeskundigen en acupuncturisten.)

En zelfs als dergelijke therapeuten in jouw regio beschikbaar zijn, worden de therapieën en andere diensten die ze bieden, grotendeels − opnieuw met bepaalde uitzonderingen − niet gedekt door een ziektekostenverzekering (voornamelijk vanwege de wurggreep die de farmaceutische industrie, helaas met de heimelijke verstandhouding van zowel federale als nationale overheidsinstanties, heeft op onze symptoommanagement ‘gezondheidszorg’).
Door deze feiten te erkennen, is mijn focus als schrijver in de loop van de tijd steeds meer verschoven naar schrijven over effectieve zelfzorg, in plaats van professionele zorg, benaderingen en remedies die voor iedereen breed beschikbaar zijn. En die zowel kunnen worden gebruikt om ziekten te voorkomen, als te keren, en die -net zo belangrijk- niet in de papieren lopen.

Het was om deze reden dat ik met verschillende artsen en andere gezondheidsexperts samenwerkte, om boeken over onderwerpen als sap, probiotica, verschillende voedingssupplementen en voeding samen te schrijven of te schrijven als ghostwriter. Specifiek met een focus op eten op een manier die een optimale zuurtegraad (pH) in het lichaam ondersteunt. Alles bij elkaar heb ik bijna 20 boeken over dergelijke onderwerpen geschreven en blijf ik uitkijken naar andere effectieve zelfzorgmethoden, waar mijn lezers van kunnen profiteren. Toch heb ik, tot voor kort, een van de oudste, goedkoopste en meest veelzijdige helende remedies over het hoofd gezien − appelazijn. Dit boek maakt dat goed.

Eindelijk had ik de focus op appelazijn..!
Ik had al jaren over de helende eigenschappen van
appelazijn gehoord en ik gebruik het al lang in de salades die ik regelmatig maak en eet. Dr. Susan Brown en ik, namen het ook op in onze bestseller, ‘The Acid-Alkaline Food Guide’, vanwege de bewezen alkaliserende voordelen. Afgezien daarvan, had ik echter niet veel aandacht besteed, aan waar het allemaal verder nog mogelijk bevorderlijk voor zou zijn. Maar dat veranderde allemaal.

Dat gebeurde toen iemand die ik ken, zichzelf genas van een langdurig geval van GERD (gastro-oesofageale refluxziekte). Geloof het of niet, maar dat deed hij, door simpelweg elke dag een paar glazen water te drinken, waaraan hij een paar dopjes appelazijn had toegevoegd.. Het meest opmerkelijke aan de genezing van zijn aandoening was dat al het andere dat hij had geprobeerd, inclusief aanzienlijke veranderingen in zijn voeding, hem geen enkele verlichting had geboden, waardoor hij al maanden onder zijn aandoening leed.

Hoewel veel artsen en onderzoekers deze zaak als louter anekdotisch zouden kunnen afdoen, heb ik lang geleden geleerd om aandacht te besteden aan dergelijke verhalen, omdat ze vaak aanwijzingen kunnen bieden voor oplossingen waar de moderne wetenschap geen belangstelling voor heeft gehad. Geïntrigeerd door de ommekeer bij deze persoon, besloot ik dat ik misschien eens nader zou moeten bekijken welke mogelijke voordelen appelazijn zou kunnen bieden.

Terwijl ik dat deed, ontdekte ik dat het gebruik ervan als een geneeskrachtig middel al duizenden jaren terug gaat. Nog verrassender voor mij was mijn ontdekking dat er werkelijk een aantal wetenschappelijke onderzoeken zijn die de gezondheidsbevorderende eigenschappen van appelazijn aantonen met betrekking tot verschillende gezondheidsproblemen. Kortom, ik realiseerde me dat de vele voordelen van appelazijn het verdienden om bekend te worden bij zoveel mogelijk mensen. Dit boek is mijn poging om dat te helpen realiseren. Ik hoop dat het je in staat zal stellen om betere controle te krijgen over jouw gezondheid en die van je geliefden.”

Larry Trivieri in het voorwoord van zijn boek:

“Net als de meesten van ons tegenwoordig, moet je waarschijnlijk tijd vrijmaken in je drukke schema om tijd te vinden om een boek te lezen. Daarom wil je niet dat je tijd wordt verspild en wil je dat wat je leest waarde voor je heeft. Hoogstwaarschijnlijk ben je ook op zoek naar antwoorden op hoe je je gezondheid en die van je dierbaren kunt verbeteren. Dit is precies waarom ik dit boek heb geschreven.

De simpele waarheid is dat we ons midden in een gezondheidscrisis bevinden. We betalen per persoon steeds meer voor de medische zorg die we ontvangen, maar we zijn nog steeds niet in staat geweest om de stijgende stroom van chronische degeneratieve ziekten te bestrijden, die een steeds groter percentage van onze samenleving treffen. Bovendien vertrouwen veel te veel van ons op de reguliere geneeskunde om voor onze kwalen te zorgen, zonder verantwoordelijkheid te nemen voor het in stand houden van onze eigen gezondheid.

Toch is er veel dat we zelf kunnen doen om gezond te worden en te blijven, inclusief het leren en gebruiken van natuurlijke, goedkope en bewezen behandelingen die even effectief kunnen zijn als elk recept van de dokter of pijnstiller bij de benzinepomp of supermarkt. Een dergelijke effectieve behandeling is het gebruik van appelazijn. Hoewel het gebruik van appelazijn als hulpmiddel bij het verbeteren en behouden van de gezondheid je misschien onbekend voorkomt, is het gebruik ervan als genezende remedie voor letterlijk tientallen veel voorkomende gezondheidsklachten al honderden jaren overal ter wereld beschreven.

In dit boek zul je leren hoe effectief appelazijn kan zijn, voor het voorkomen en terugdraaien van meer dan 80 gezondheidsproblemen, waarvan ten minste enkele waarschijnlijk jou of iemand in je familie treffen. Als je mijn dit boek uitleest en, belangrijker nog, als je de suggesties voor het verbeteren van je gezondheid die het biedt op consistente basis toepast, beloof ik je dat je tijd niet wordt verspild en dat er een zeer grote kans is dat je nuttige antwoorden op jouw gezondheidsproblemen zult vinden die een positief verschil in je leven zullen maken. Bedankt dat je ervoor kiest het te lezen.”

Larry Trivieri, Jr.

* * *

Voor de link naar de uitgever van het boek,
waar je het ook eenvoudig kunt bestellen,
klik je op deze afbeelding ervan:

 

Appelazijn Encyclopedie

Succesboeken.nl – 352 pagina’s – € 23,50
ISBN: 9789492665447  –  Softcover

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.