Advertentie

De marketing van ’t COVID-vaccin al begonnen..!?


 

x

x

De marketing van ’t COVID-vaccin al begonnen..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het vaccin zit nog in de pijplijn, maar kennelijk moet het goed verkocht gaan worden.. Want Amerikaanse gezondheidsdiensten testen verschillende marketingboodschappen om het maximale aantal mensen te overtuigen, dat ze een COVID-19-vaccinatie laten toedienen, wanneer dit beschikbaar komt. Het blijkt dat een onderzoeksteam van Yale University 4.000 vrijwilligers heeft geworven, die een reeks marketingboodschappen te zien zullen krijgen. De meest effectieve aanprijzing, zal waarschijnlijk dan worden uitgerold in nationale campagnes wanneer een vaccin wordt gelanceerd..

De standaardboodschap dat vaccins veilig en effectief zijn, zal worden getoetst aan andere marketingboodschappen, zoals ‘hoe het virus de persoonlijke vrijheid beperkt’ of ‘de manier waarop mensen in hun levensonderhoud kunnen voorzien’ of ‘de voordelen voor het bredere sociale welzijn beperkt’. Je ziet, er is volop keuze voor de 4000 mensen in de testgroep.

Een andere testboodschap, ‘sociale-druk-gevaarlijk’ genoemd, vraagt de deelnemers -op zeer suggestieve wijze- zich voor te stellen, hoe ze zich zouden voelen als ze zich niet zouden laten vaccineren.  En de ziekte niet zouden verspreiden naar hun familie en de lokale gemeenschap…! Regelrechte, gecamoufleerde angstzaaierij dus.. Weer een andere boodschap, die ‘vertrouwen in de wetenschap’ wordt genoemd, suggereert dat mensen die zich niet laten vaccineren niet begrijpen hoe virussen zich verspreiden en de wetenschap negeren..! Je wordt dan dus indirect dus voor ‘dom’ verklaart, waarbij de conclusie voor die persoon is, dat deze kennelijk de ‘wijze raad’ dient op te volgen..! De laatste boodschap, ‘niet dapper’, gaat nog verder en suggereert dat mensen die het vaccin weigeren niet dapper zijn in vergelijking met frontlinie-respondenten, zoals artsen en brandweerlieden.

Onzekere koers van de vaccinmakers, of alles onder controle houden?
Het nieuws van deze studie toont aan, dat er een wens is, om erachter te komen, wat de beste manier is, om mensen te overtuigen van een ideale beslissing. Voor de federale overheid en waarschijnlijk de vaccinmakers welteverstaan. Het laat ook zien, dat een verplichte vaccinatiecampagne nog steeds plan B kan zijn, in tegenstelling tot plan A, het vrijwillig vaccineren. Aan de andere kant is het ook een antwoord op de steeds verder ondergraven geloofwaardigheid van vaccins en vaccinatie als de Heilige Graal tegen ernstige ziekten

Professor dr. Heidi Larson antropologie en directeur ‘Risico- en Beslissingswetenschap’ van het WHO Vaccine Confidence Project.

En dat dit speelt, op wereldniveau, blijkt dat zelfs de WHO toegeeft dat laatste het geval is. Veel wetenschappers hebben feitenmateriaal verzameld over vaccins en over de veiligheid ervan. Deze werden gepresenteerd, op een recente topconferentie over de veiligheid van vaccins voor de gezondheid die door de Wereldgezondheidsorganisatie in Genève, Zwitserland, was georganiseerd. Op de conferentie werd dit feit benadrukt door professor Heidi Larson, professor in de antropologie en de directeur Risico- en Beslissingswetenschap van het Vaccine Confidence Project.

Een andere spreker op het congres was Dr. Martin Howell Friede, Coördinator van het Initiatief voor Vaccinonderzoek bij de Wereldgezondheidsorganisatie. Hij bracht het onderwerp van de vaccin-toevoegingen, zoals het giftige aluminium, ter sprake. Het bizarre is, dat in bepaalde vaccins het vaccin niet werkt, zónder deze (GIFTIGE) hulpstoffen. Dr. Friede zei dat er klinische studies zijn deze adjuvantia/toevoegingen/conserveermiddelen de schuld geven van bijwerkingen.

Bijwerkingen die dus het gevolg zijn, van het toedienen van vaccins. Mensen geven logischerwijze in het algemeen, de schuld van vaccinatiebijwerkingen aan vaccins. Toen noemde hij weer specifiek aluminium. En terecht, want al in 2011 werd in het tijdschrift ‘Current Medical Chemistry’ een studie naar de effecten van alluminium in vaccins gepubliceerd (HIER), die niet veel aan duidelijkheid te wensen overliet:

Aluminium is een experimenteel aangetoond neurotoxine en de meest gebruikte vaccin-hulpstof. Ondanks bijna 90 jaar van wijdverbreid gebruik van aluminium hulpstoffen, is het begrip van de medische wetenschap over hun werkingsmechanismen nog steeds opmerkelijk slecht. Er is ook een gebrek aan gegevens over de toxicologie en farmacokinetiek van deze verbindingen. Desondanks lijkt het idee dat aluminium in vaccins veilig is, breed geaccepteerd te worden. Experimenteel onderzoek toont echter duidelijk aan dat aluminium hulpstoffen een potentieel hebben om ernstige immunologische aandoeningen bij de mens te veroorzaken. (bron)

Kijk je naar deze illustratie, dan is het allemaal veel en veel heftiger dan de medische geleerden bericht van geven. En vanzelfsprekend, word daardoor op dit moment, logischerwijze, deze ondergraven geloofwaardigheid, op basis alleen al van de aluminiumvergiftiging, door veel auteurs in kritische vaccinatiestudies geciteerd. Tijdens deze conferentie in Genève, benadrukte dr.Larson, dat de veiligheidsproblematiek bij mensen en gezondheidswerkers het grootste probleem lijkt te zijn. Vooral met betrekking tot de aarzeling van mensen om vaccins te laten toedienen. Maar ook bij steeds meer hulpverleners, medisch verpleegkundigen en artsen speelt dit. In dat kader verklaarde ze:

“Een andere trend is, en een kwestie, is niet alleen het vertrouwen IN de zorgverleners, maar ook het vertrouwen VAN de zorgverleners. Er is een zeer wankele professionele frontlinie in de gezondheidszorg, die vaccins en de veiligheid van de vaccinaties in twijfel begint te trekken. Dat is een groot probleem, want tot op de dag van vandaag is de meest vertrouwde persoon in elke studie die ik heb gezien… nog steeds de zorgverlener. En als we diens steun verliezen, zitten we in de problemen.”

En dus reclame maken voor een product dat fundamentele vragen oproept..!!?
Kennelijk vindt de sponsor van het YALE-onderzoek (die onbekend is (WAAROM?), doordat YALE zichzelf noemt als financier..!), dat niets aan het toeval overgelaten moet worden, bij de uitrol van de COVID19-vaccinatiecampagne..! Het is duidelijk dat vanwege dit alles, farmaceutische bedrijven nu ‘harder moeten werken’ om mensen te overtuigen vaccins te laten toedienen. Want alleen dan kunnen hun winsten op het huidige astronomische niveau blijven.

En dan hebben we het nog niet eens over de valse-vlag-operatie die COVID19 voor ons is. Want er zijn SIMPELWEG teveel vraagtekens en onduidelijkheden rondom dit DOOR DE MENS VERVAARDIGDE (HIER!!!) virus..! Daarbij is voor jou belangrijk, dat we de kracht van vrije en open media blijven zien. Want het is niet zo moeilijk te raden waarschijnlijk, dat het verhaal over het ondergraven vertrouwen in de vaccin-Heilige-Graal, anders niet te zien zou zijn en er ook geen eerlijke berichtgeving over vaccins in de reguliere media wordt gedaan..

Bron: YALE-studie HIER

 

 

4 gedachten over “De marketing van ’t COVID-vaccin al begonnen..!?

  1. Gates c.s. gaan een ‘digital ID’ in Afrika lanceren en testen, waarbij het vaccinatiepaspoort (de ‘wellness pass’) gelinkt wordt aan digitaal betalen. Dan kan contant geld worden afgeschaft en kan op den duur niemand meer aan het openbare leven meedoen, een baan zoeken, iets kopen of verkopen zonder geïmplanteerde chip en benodigde vaccinaties:
    https://reclaimthenet.org/gates-digital-id-vaccine-record-and-payments-system-tested-in-africa/

  2. Menselijk weefsel voor vaccines; interview: Robert F. Kennedy stelt de vragen( moeilijk pratend gelijk Alfred Webre) https://vaccineimpact.com/2020/dr-theresa-deisher-on-the-use-of-aborted-fetal-tissue-in-vaccines-babies-are-born-at-5-6-months-old-alive-with-beating-hearts-and-no-anesthesia/ Mensen moeten veranderd worden zodat negatieve geesten in ons kunnen wonen! Dank je wel Joseph Mengele: https://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc

  3. Ik heb veel publicaties en zo gelezen en merk op dat het COVID-19 virus niet tegen metaaloxiden kan. Maar de farmaceuten kunnen niets verdienen als mensen behalve hydroxychloroquine ook nog wat andere pilletjes innemen waarvan sommigen metaaloxiden bevatten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.