Advertentie

Hoe de WHO en VN wolven in schaapskleren werden..!


De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand anders! Met het oog op gezondheid en ‘veiligheid’ in het vaandel, een proces uitrollen, dat uiteindelijk uitmondt, in het monddood maken van burger en pers..!

X

Klokkenluider over machtsovername en
politieke immuniteit

Komt WHO weg met misdaad?

X

Hoe de WHO en VN

wolven in schaapskleren werden..!

2022 © VaccinVrij | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Waarom verdient deze video het om viraal te gaan? Omdat de WHO geen democratisch gekozen instantie is, maar desalniettemin wereldpolitiek aanstuurt omdat zij bepaalt wat de ‘pandemie-protocollen’ zijn. Willen we geen Lockdowns meer, dan zullen we de rol van de WHO moeten kunnen herkennen en haar macht moeten breken. Het is best eng en bizar, hoe we wereldwijd een groot camouflage-decor krijgen gepresenteerd, rondom essentiële zaken als gezondheid, voeding en andere fundamentele waarden in ons fysieke bestaan. Waar gaat dit verhaal over?
x
Onderzoeksjournalist Del Bigtree deed een zeer verhelderend interview met klokkenluider van de WHO Astrid Stückelberger. Ze legt uit hoe er in de afgelopen 10 jaar een machtsovername heeft plaatsgevonden. De VN en de WHO zijn overgenomen door grote internationale organisaties die een soort diplomatieke immuniteit genieten. Leer over de verbanden tussen GAVI, GVAP, CEPI, WHO en VN en welke rollen onder anderen Bill Gates en Tedros Ghebreyesus daarin spelen. Ook vertelt Astrid over wat zij persoonlijk ervoer in haar werk als gevolg van de veranderingen. Tot slot vertelt ze wat haar heeft doen besluiten om klokkenluider te worden en wat ze daarmee hoopt te bereiken.

1 gedachte over “Hoe de WHO en VN wolven in schaapskleren werden..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.