Advertentie

Interview dr. Zach Bush: 1,5 miljoen views in 3 weken..!!


‘De strenge toepassingen van de wetenschap,
de kracht van de mensheid en
de intelligentie van de natuur,
om onze gezondheid én onze wereld te transformeren.’

x
X

1,5 Miljoen keer bekeken in drie weken..!?

Del Bigtree interviewt dr. Zach Bush

2020 WantToKnow.nl/be | met dank aan StichtingVaccinVrij.nl

x
Misschien omdat dit interview afrekent met het verhaal dat virussen onze vijanden zijn, of misschien vanwege de heldere uitleg die de ‘onverklaarbare’ symptomen van COVID-19 verklaart, of de respectvolle manier waarop Zach de kijker meeneemt in zijn manier van denken en kijken naar de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Wie zal het zeggen? Wat de reden ook is, dit interview scoort de meeste kijkers ooit van alle mensen die onderzoeksjournalist Del Bigtree heeft geïnterviewd in zijn talkshow ‘HIGHWIRETALK’.

Wie is dr. Zach Bush?
MD is een arts die gespecialiseerd is in interne geneeskunde, endocrinologie en hospice-zorg. Hij is een internationaal erkend leraar en denker op het gebied van het microbioom, dat in het bijzonder betrekking heeft, op menselijke gezondheid, ziekte en voedselsystemen.

Hij richtte de ‘Seraphic Group’ en de non-profit ‘Farmer’s Footprint’ op, om oplossingen voor de menselijke en ecologische gezondheid te ontwikkelen.Zijn passie voor onderricht reikt door vele disciplines, inclusief onderwerpen als de rol die de grond en het water vervullen, waarop ecosystemen functioneren.

Essentiële componenten van ons leven op Aarde, waarvan onze immuniteit, het menselijk genoom en onze mentale gezondheid grotendeels afhangt. Zijn onderricht belicht continue de radicale switch die we dienen te maken, wég van chemische agricultuur en farmacy. Zijn inspanningen tonen een nieuw pad , waarlangs boeren, consumenten én de grote indusrieën kunnen samenwerken voor een gezonde toekomst voor de planeet en haar bewoners.

Del Bigtree
Deze erudiete medische journalist, ken je ongetwijfeld van zijn onverdroten inspanningen -o.a. in samenwerking met Robert Kennedy jr.- om bewustzijn rondom vaccins en vaccinaties te initiëren. Zijn film ‘VAXXED’ is hiervan een krachtig voorbeeld. Kijk naar het interview en besef de essentiële periode waarin we zitten met onze Aarde en evolutie. (Met dank aan Sietske Hoogenboom (Stichting Vaccinvrij) voor de Nederlandse ondertiteling van het volledige interview!) Wij hopen dat je er net zo door wordt geïnspireerd als wij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.