Advertentie

Snowden helpt de wolf uit z’n schaapskleren…!


John Kennedy Enslave

x

De verhalen over de oorlog tegen het ‘land van de vrijheid’, de Verenigde Staten van Amerika, blijven de ronde doen.. Want de boeven die het niet op dit ‘Vrije Land’ hebben, staan het naar het leven; terrrrorrristen.. Zij willen liever dat de VS sterft in haar streven naar vrijheid voor álle wereldburgers, en de vrijheden voor de VS-burgers in het bijzonder.. Geloof jij het nog..?

conspiracy is realityMaar dat is natuurlijk inmiddels je reinste kletskoek.. De VS vormen de perfecte camouflage, schuildeken, voor ‘krachten achter de schermen’, die gewoon dit land hebben veroverd, van binnenuit. Een land veroveren van binnenuit doe je natuurlijk niet ‘zomaar’..! Daar moet je wel wat voor doen..

En dat is er gedaan.. Eerst een president en president-to-be vermoorden (de beide Kennedy-broers, die ons nota bene waarschuwden..!), en dan langzaam maar zeker de regering vervangen voor handlangers. Dan burgers onderdrukken, tegenstanders vermoorden, nationaal en internationaal en verkiezingssystemen verkrachten en manipuleren..! Zodat je aan de macht blijft. De president die er zit, tot een marionet degraderend..

En dat allemaal onder de ‘Vlag van VS-Vrijheid’.. Nou, da’s nou precies het ‘Valse-vlag-spel’ wat er gespeeld werd en wordt, om de camouflage te laten voortduren.. Totdat..Totdat mensen overal ter wereld dóór dit kleed heen kijken en ont-dekken dat er meer speelt dan het officiële plaatje hen wil doen geloven. En dan hebben we het natuurlijk vooral over de nieuwsmedia, die precies dát opdienen bij de ontbijttafel en het avondeten, wat je mentaal dient te nuttigen.. In de ogen van die krachten achter de schermen..

Daar geldt simpel.. ‘Hoe groter de leugen, hoe geloofwaardiger die wordt opgepikt’.. Joseph Goebbels wist dit, Rupert Maxwell weet dit. En nog zo’n paar-hondertal ‘nieuwsmakers’.. Maar mensen pikken in steeds grotere getale het niet meer. Ze kijken door de camouflage heen.

George Bush in zijn rol als beschermende president; achter hem de leus 'Protecting the Homeland'.. Ondertussen zijn de Amerikanen veel van hun fundamentele burgerrechten kwijt; zélf ingeleverd..! Een prachtig motief voor de valse-vlag-aanslagen van 9/11 komt hiermee haarfijn in beeld!
George Bush in zijn rol als beschermende president; achter hem de leus ‘Protecting the Homeland’.. Ondertussen zijn de Amerikanen veel van hun fundamentele burgerrechten kwijt; zélf ingeleverd..! Een prachtig motief voor de valse-vlag-aanslagen van 9/11 komt hiermee haarfijn in beeld!

De grote aanleiding voor de laatste slag was natuurlijk de briljante ‘Warrrrr on terrroorrrrrr’, die zijn orgastische valse vlag plaatste op de plaats waar de Twin Towers stonden. De aanslagen van 9/11 waren preciés dat wat nodig was om de laatste slag te slaan in de strijd om de heerschappij over de VS.. De absolute macht die kun je niet nemen, zo in het openbaar.. Die dien je te veroveren met een gebeurtenis, die zóveel verontwaardiging teweeg brengt, dat de burgers van de VS massaal bereid bleken om HUN MACHT over te dragen aan ‘de regering’.. En die wist natuurlijk preciés waar die mee bezig was en haald een kant-en-klare wet uit de kast.. De Patriot-Act.. Hoe vals weer die naam.. De wet voor het vaderland..!

Vervolgens kon, op basis van deze wet en alle daaruit voortvloeiende wetten, de macht aan het volk worden verorverd. Konden nieuwe wetten worden gesmeed, die ‘burgers NOG beter beschermden’… En al die wetten hadden te maken met..? Juist, met privacy.. Met bewegingsvrijheid en andere grondwettelijke rechten.. Allemaal zijn ze wég, hoewel ze nog in de Constitution staan, de Amerikaanse grondwet. Ze zijn allemaal heftig uitgehold door ze bijvoorbeeld juridisch ‘van minder belang’ te verklaren.. Want de veiligheid van burgers gaat natuurlijk bóven hun grondwettelijke rechten..

Afluisteren, daar zijn we dan.. Op basis van de genoemde ‘Patriot Act’, worden burgers vogelvrij verklaard. En nu, na 12 jaar dat deze wet van kracht is, zien we de verwoestende werking ervan. Maar de transparantie die overal ter wereld doordringt, laat ook deze krachten niet onaangetast.. Integendeel, hoe groter de smerigheid, hoe heftiger de openbaringen.. En één van die openbaringen is een kerel die met zijn vaderlandsliefde de benen nam, met een paar miljoen documenten digitaal onder de arm. Juist Edward Snowden.. Hij gaat maar door en door en heeft nogal wat te melden. We maken dit nieuwsitem, om even te laten zien, in ‘vogelvlucht, wat er nu actueel allemaal speelt.

* * *

x

madison_xlarge

x

x

Snowden doet onthullingen over Nederland binnenkort..

2013 © WantToKnow.nl

x

teletekst VN Snowden NSAWanneer gaan wij nou eens uit onze bol, gooien we het bijltje erbij neer en pikken we het niet langer..? Dat vraagt menigeen zich af, wanneer hij opnieuw een onthulling te lezen of te horen krijgt over het ‘NSA-afluisterschandaal’… Hoe dichtbij moet het komen.. De NSA die álle Nederlandse burgers op de korrel heeft..? Is dat dichtbij genoeg..? Nou, daar zijn we dan ook preciés bij aanbeland..  Het is Guardian-journalist Glenn Greenwald, die de documenten van klokkenluider Edward Snowden bewerkt tot publicaties, die meldt dat we snel informatie over de spionageactiviteiten van de VS in Nederland zullen vernemen…

Het is duidelijk, wanneer je ook het hiernaast geplaatste teletekstbericht leest, dat OVER DE HELE WERELD mensen zijn afgeluisterd.. Of het nu regeringsfunctionarissen, diplomaten, burgers of -waar het officieel om gaat- ’terreurverdachten zijn.. Maar laat het ajb duidelijk zijn. We kijken nog steeds naar die camouflagedeken.. Er is -zo is onze absolute overtuiging- geen enkele, maar dan ook geen enkele intentie om te zoeken naar ’terreurverdachten’..

Het gaat en ging erom een megalomaan afluistersysteem te creëren, als onderdeel van een nóg veel groter plan.. Daarover zal menigeen weten waar we het over hebben: de volledige controle over de mensheid, gechipt en wel.. Kijk wat de NSA doet en waar het rustig mee doorgaat te doen.. De volledige controle verder bewerkstelligen.. Lees de onderste alinea over de beruchte ‘internet-switch’, internetschakelaar, die het mogelijk maakt het volledige internetverkeer stil te leggen.. In één druk op de knop..!

Nederland
De 46-jarige Greenwald toont zich vastberaden in een interview met de Volkskrant; hij gaat onverdroten door met het publiceren van ‘Amerikaanse staatsgeheimen’. En dat belooft wat volgens Greenwald: “Jullie hebben nog geen idee van de omvang van de Amerikaanse spionage in Nederland. Er is heel veel materiaal over Nederland, maar daar kan ik nog niet op ingaan; pas als ik door het hele journalistieke proces ben gegaan. Maar hou er ernstig rekening mee dat de ’toon van het debat’ waarschijnlijk stevig zal veranderen, als de onthullingen worden gepubliceerd.’

snowden NSA frankrijkKlokkenluider Edward Snowden, die tienduizenden geheime documenten heeft gestolenl van de Amerikaanse veiligheidsdienst NSA, heeft in Greenwald een maatje gevonden. Zeker toen vorige maand ineens de partner van Snowden mentaal werd gemolesteerd. (HIER) Van klokkenluider Snowden is overigens niets meer vernomen sinds zijn vertrek op 1 augustus van het vliegveld Sjeremetjevo in Moskou, waar hij wekenlang wachtte op zijn asielaanvraag. Zijn vader heeft hem echter onlangs bezocht en meldde dat het goed gaat met zijn zoon.

In het  interview met ‘De Volkskrant’ meldde Greenwald dat Nederland ‘een agressieve bondgenoot’ van de VS is. Volgens Greenwald werken Amerikaanse bondgenoten, zoals Nederland, samen met de Amerikaanse inlichtingendiensten. En in ruil daarvoor krijgen de landen informatie over bijvoorbeeld een specifieke bevolkingsgroep…! Dit zou natuurlijk betekenen dat onze NVD onder één hoedje speelt met de NSA.. En hoe we ons voor kunnen bereiden op dat wat komen gaat.. Nou simpel.. Kijk naar wat er los komt over andere ‘bondgenoten van de VS’…

Frankrijk
De Franse minister van Buitenlandse zaken Laurent Fabius meldt dat hij het ‘volledig onacceptabel’ vindt dat de VS, zoals gebleken zou zijn uit de Snowden-documenten, miljoenen telefoongesprekken heeft onderschept. En dat is redelijk stevige diplomatieke taal. Het was de Franse krant  ‘Le Monde’. die openbaarde dat de NSA helemaal niet alleen ’terroristische verdachten’ afluisterde. Maar ook zakenmensen en regeringsfunctionarissen waren het doelwit, volgens ‘Le Monde’.. Kennelijk was er sprake van het selecteren van die gesprekken op grond van steekwoorden..

En de NSA…? Nou die probeert zaken te ontkennen, ook al is deze ontkenning vaak erger dan de daad.. Zoals blijkt uit het teletekstbericht hiernaast.. Volgens James Clapper (!) is het allemaal overdreven.. Maar ingaan op de bewijzen dat diplomaten zijn afgeluisterd, daar wilde hij dan niet op ingaan.. Maar dit is wel dagelijkse praktijk voor de NSA, zoals uit dit verhaal blijkt..

Duitsland
Onnodig te vermelden dat de Duitsers een aantal weken geleden, toen de verhalen van Snowden de wereld in kwamen, helemáál over de rooie waren. Het is natuurlijk volstrekt on-Duits om iets dergelijks te doen, zoals de NSA mensen afluistert, zeker als het uitkomt.. En het waren en zijn met name de boulevard- en andere populaire tijdschriften, zoals ‘Der Spiegel’, die het daar natuurlijk niet hebben bij laten zitten en verder zijn gaan graven. Kennelijk met behulp van Snowden en Guardian-journalist Greenwald, heeft dat graven in die miljoenen documenten zin gehad.. Want wat blijkt nu..? Jawohl, Frau Merkel in eigen persoon is ook afgeluisterd door de NSA.. Hoe gooi je je goede naam, zo je die nog had als VS, in een keer te grabbel. Frau Merkel is natuurlijk geen terroristische verdachte, noch valt haar iets anders te verwijten, waardoor ze afgeluisterd zou kunnen worden.. Opnieuw gaat de NSA door het stof..

merkel afluisteren

Mexico
Elektronische afluisterpraktijken door de VS in Mexico hebben het voortdurend gemikt op topregeringsfunctionarissen..Wat die met de ‘Warrrr on Terrorrrr’ te maken hebben, is de vraag, maar het maakt vooral duidelijk dat het daar al lang niet meer om gaat.. Het hek is van de dam, en de NSA doet precies wat het wordt opgedragen.. Zowel de zittende als de vorige Mexicaanse president waren hoogstwaarschijnlijk ook simpelweg de ‘prooi’ van de NSA.. Door deze afluisterpraktijken kregen de VS een enorm voordeel in diplomatieke onderhandelingen rondom investeringsmogelijkheden in Mexico..

govt-censorshipHet feit dat de Mexicaanse president Peña Nieto interessant is voor de NSA, werd al eerder onthuld door de Braziliaanse Tv-zender ‘Brazilian TV Globo’, die ook al toegang had tot de documenten die Snowden bij zich had. Volgens ‘Der Spiegel’ was de voorganger van Nieto ook al een doelwit van de NSA. Zijn publiekelijke e-mails werden al gelezen in 2010.. En de NSA was klaarblijkelijk erg in zijn nopjes met de succesvolle afluisterpraktijken in Mexico, zo blijkt uit documenten van Snowden, die door het Duitse weekblad ‘Der Spiegel’ zijn geanalyseerd. Het blijkt uit zeer gedetailleerde zaken in deze rapporten, die teruggaan tot enkele jaren.

De NSA en de ‘Internet-schakelaar’: ‘AAN – UIT’..!
Dat de NSA er werkelijk helemaal maling aan heeft wat mensen vinden, wat mensen tot ergernis is, enz. blijkt al zo vaak. Zij waren ook de dienst die de berucht beveiligingsmachines op vliegvelden plaatsten via de TSA, een andere veiligheidsdienst.. (HIER en HIER) Maar de NSA Heeft kennelijk nog wat werk te doen.. Het uittesten van haar speeltjes.. Schakelaars bijvoorbeeld..

Afgelopen zaterdag, 19 oktober bleek in de ochtend, rond 8:30 (westkust) in de VS, dat maar liefst zo’n 75% van de burgers in Californië geen internet had.. Aldus een verklaring van Cox Cable’ in San Diego. Het bleek dat veel mensen checkten met draadloos of hun smartphone, maar alles stond op zwart.. Een unieke situatie..!! Een aantal mensen kreeg echter op hun draadloze netwerken deze onheilspellende melding: ‘NSA Surveillance Network #1492’.

NSA statue of libertyEn het blijkt dat niet alleen Californië getroffen was, maar ook het internet aan de Oostkust van de VS bleek heftig te ‘haperen’, van New York tot Philadelphia. En volgens de ‘Wall Street Journal’ was deze drop-out te wijten aan het uitvallen van een ‘hub’.. Een internet-ondersteuningspunt.. Maar volgens een ander bericht, af te lezen op Time/Warner’s uitval-kaart, was er -behalve in het Noord-westen en een paar grote steden in het hart van het land- sprake van internet-uitval in bijna elke grote stad in de VS!!

Wat is hier aan de hand..?
De vraag die velen zich stelden, was natuurlijk hoe de NSA in staat was om dit signaal WEL op de mobiele smartphones en netwerken te krijgen..! Via een satelliet, een busje wellicht, ergens op een van de heuvels in California.. Was het een zendmast, of wellicht een ‘drone’…? En dan is het nog maar een kleine stap om te veronderstellen dat dit geen ‘normale’ uitval is van ‘het internet’, wat feitelijk dus niet bestaat, alleen virtueel. Maar dat er dus sprake was van het schakelen met de beruchte ‘internet-switch’, de internetschakelaar.. Internet ‘AAN’, internet ‘UIT’

ron paul snowden
Hij lijkt een van de ‘good guys’, senator Ron Paul. Vooral getuige zijn uitspraak in deze zaak van Edward Snowden:
“Mijn begrip over spionage reikt zover dat ik begrijp dat het het lekken van geheime of geclassificeerde informatie is, AAN DE VIJAND.. En aangezien Snowden deze informatie met het Amerikaanse volk deelt, lijkt zijn veroordeling door de Amerikaanse overheid tot spion erop, of bevestigt dit zelfs, dat de overheid u en mij als de vijand ziet..”!!

Wettelijk geregeld natuurlijk, want de NSA, de TSA of de Homeland Security doen niet ‘zomaar’ wat; het is allemaal tot in de puntjes geregeld.. Volgens wettelijke protocollen van de DHS, het ministerie van binnenlandse veiligheid, geldt voor de draadloze verbindingen (‘Emergency Wireless Protocols’/ Standard Operating Procedure 303 of afgekort ‘SOP 303’), dat de federale afdelingen de bevoegdheid hebben om alle communicatielijnen te sluiten, inclusief het internet.., in het geval van een nationale crisis’… En aangezien er dus waarschijnlijk (maar je weet het nooit!) geen sprake was van een ‘nationale crisis’, lijkt het voor de hand te liggen, dat deze ‘shutdown’ volledig op conto te schrijven is van een ‘oefening’…!

Vooralsnog lijken er geen antwoorden te komen van de overheid.. Wie had dat ook verwacht.. En… Wie is eigenlijk ‘de overheid’..? Maar de vraag is dan wat die bizarre melding ‘NSA Surveillance Network #1492’. op veel telefoonschermen deed..! Veel mensen weten dat in 1492 Columbus ‘officieel’ Amerika ontdekt zou hebben en is het in dat verband niet vreemd dat afgelopen maandag, de 21ste Oktober te boek staat als ‘Columbus Day’..? Het was dus geen toeval, deze melding, maar veel waarschijnlijker een geplande gebeurtenis. Het lijkt erop alsof de NSA een bepaald tijdschema volgde en volgt.. Het gaat nu allemaal heel snel in de VS en wij zijn nauwelijks in staat nog verslag te doen van dit soort opmerkelijke zaken. die aan de lopende band plaatsvinden..! Het lijkt erop alsof de NSA en de krachten achter de schermen willen testen hoe de Amerikaanse bevolking reageert bij het uitvallen van internetverbindingen en andere infrastructurele zaken..

x

* * *

x

Ontdekken we de wolf in zijn schaapskleren, of zien we onszelf als schaapjes terug...?!
Ontdekken we de wolf in zijn schaapskleren, of zien we onszelf als schaapjes terug…?! Als lammetjes voor de slacht..?

21 gedachten over “Snowden helpt de wolf uit z’n schaapskleren…!

 1. Nou inderdaad SUN, of zij het weten of niet weten, maakt geen donder uit, het blijft bij klagen, al bier drinkend naar het voetbal kijken.
  Het begon met de afscheids rede van Eisenhouwer, en toen kwam Kennedy, en toen ging het gewoon door. De meeste mensen worden wakker als het te laat is, één pilletje hier en één daar en ze zien het weer helemaal zitten. De elite leiders van de wereld weten alles over de gedragingen van mensen, en daar binnen manipuleren ze dan de mensheid, ze handelen met voor kennis over de gedragingen van de mensen, waar door het allemaal crimineel gezien nog zwaarder gaat wegen, dat is met voorbedachte rade de mensheid of een deel daar van in de ellende storten.

 2. Ik heb nog altijd mijn reserveringen m.b.t. Snowden en Assange. Ik meen, wat onthullen ze nu feitelijk. Iedereen wist dat de NSA wereldwijd telefoongesprekken afluistert en dat is dan ook maar 1 van de weinige nonthullingen die beide heren gedaan hebben.

  Je zou verwachten dat Snowden en Assange informatie hebben van vele valse vlag aanslagen, hoe de CIA bezig is in het Midden Oosten en Noord Afrika. Ik kijk dit nog een tijdje aan maar heb het gevoel dat de zaken die worde3n vrijgegeven bewust worden vrijgegeven om vertrouwen te kweken in de nonthullingen om vervolgens straks met een gruwelijke ( valse ) onthulling te komen over Iran of zoiets. Ik elk geval een onthulling die ze in staat stelt weer eens mensen te gaan bevrijden ergens ter wereld.

  1. Hallo NEXUS, denk jij dat je de enigste bent met een critische geest, wij allemaal, ten minste dat denk ik dan weer, zijn ons wel bewust van dit dirty playing van deze onmensen.
   Ik vraag mij zelf al jaar en dag af, who=who, je komt er toch steeds meer achter dat ze overal aanwezig zijn, dit manipuleren maakt de hele zaak onduidelijk, of toch niet, want er zit wel degelijk één lijn in dit denken, anders zou jij hier niet je réactie plaatsen.
   Vriendelijke groet Jenne

  2. @ NEXUS

   Ik heb nog altijd mijn reserveringen tegen over sites die zich druk maken over van alles maar niet over het onmondig zijn van de hele Nederlandse bevolking in zeer zeer belangrijke gegevens en gebeurtenissen, zo als de in Nederland opgeslagen Atoombommen, en voorziene oorlogs voering in O.A. Syrië en Mali.
   Door constant allerlei figuurtjes te opperen op jouw site, ben je als een koorddanser die de blik en aandacht van het publiek vast houd, terwijl deze onderwijl gezakkenrold worden, je doet zelf gewoon mee aan dit gemene spelletje.

  3. Of ze trachten als bliksemafleider te wijzen naar heftige zaken, waardoor de focus van de volledige goegemeente af gaat van nóg heftiger smerigheden.. Maar doen ze dit dan voor-opgezet..?
   Ik kan je volledig volgen Nexus, maar het NSA-verhaal past P E R F E C T in het totaalplaatje van onderdrukking, uitbuiting, slavery..!! Ja toch? Zie de inleiding van dit artikel. Het is voor mij al 5 jaar hetzelfde verhaal, dag ná dag, wijzend op deze conclusie.

 3. @ Jenne

  volgens mij zijn er sites genoeg die over dit soort zaken artikelen plaatsen en sommige mensen zijn ook in andere dingen geinteresseerd.
  Dat je als site ervoor kiest om over andere zaken berichtgeving te doen wil nog niet zeggen dat je je ergens schuldig aan maakt.

  1. Ieder wel denkend mens die de mogelijkheid heeft om de dagelijkse brain fu.. aan de kaak te stellen, en zodoende zijn mede mensen/landgenoten te helpen begrijpen hoe geminacht en misbruikt ze worden door de criminele elite, die zich hun mede landgenoten noemen, dus die dit niet doen, zijn misschien nog een haartje erger als deze criminele bedriegers.
   Maar het moet wel kunnen, en ook worden gewild!

  2. @ Lies,

   Als je commentaartje niet past in het door hun geschetste kadertje, wordt dit niet geplaatst, de censuur neemd dusdanige vormen aan dat je kunt spreken van een soort lezers/Schrijvers terreur, de vrije geesten onder ons worden constant geband, en deze druk neemd alleen maar toe, we moeten waarschijnlijk ondergronds gaan, om te kunnen schrijven wat wij werkelijk voelen.
   Helaas de meeste media bevind zich in een paar handen, dus je krijgt vier handen op een buik, nou ik stop maar het wordt langdradig!

 4. @ NEXUS, @GUIDO J,

  Weet waar deze tijd me steeds sterker doet denken, aan een boek wat ik lang geleden gelezen heb, The Révélations of the Apocalyps, ik ben een niet gelovig mens althans niet gelovend aan een dogma, maar
  deze lang geleden gelezen voorspelling, is voor mij bezig zich te manivesteren/concrétiseren.

  1. @ LIES, ik heb op vele genoemde zaken hier een volkomen andere kijk.
   dat is ook de reden waarom ik geband ben op bovendien.

   Bovendien doet precies wat er van hem/haar verlangd wordt, de werkelijke grote problemen zo als de op vliegveld Volkel gepaatste
   en gestationeerde Atoombommen en het volkomen monddood maken via censuur, bannen etc, van tafel geveegde volksreferendum over Europa.

   Over de slave trade, kun je je volkomen informeren via The veteran to day, sint nicolaas lapt iederéén aan zijn laars!

  2. Dit artikel op Bovendien over de slave trade, slaat nergens op helemaal bezijden de waarheid, lees op the veteran to day, opvragen slave trade, dan kun je lezen hoe het was en is, die Bovendien met hun lauwe pies verhalen is volkomen zinloos, watjes, zachte eitjes.

  1. Nederland is een verbureaucratist gesubsideerd op de canapé TV kijkend land geworden, het VOC denken dat door alle pseudo socialistische progresieve zo vervloekt wordt, om dat ze bang zijn voor persoonlijk initiatief, en ondernemingslust met het daar mee onafbreekbare verbonden avontuurlijke denken, vooral geen risico, werken sparen, je auto en hypotheek levens lang aflossen, alle plat getreden vacantie paden aflopen, flink de kassen van de pharma maffia spekken, maar vooral niet bewust gaan denken, en geen VOC mentaliteit, zo dat je voor je zelf kunt beslissen, dat doen zij wel voor je!

  2. @Jenne en @Angelique (& anybody who want to know…)
   ‘Participatiesamenleving’ is in Nederland door het ‘Genootschap Onze Taal’ tot het woord van 2013 gebombardeerd.

   Zie ook: https://onzetaal.nl/weblog/participatiesamenleving-onze-taal-woord-van-2013

   De Troonrede is niet zo scherp als die stellingname van Jenne, maar je hoort mij als ‘Brabander c.q. Nederlander’ niet beweren dat ze ongelijk heeft. Raadpleeg desgewenst de kwaliteitskrant:

   http://www.nrc.nl/nieuws/2013/11/16/participatiesamenleving-uitgeroepen-tot-woord-van-het-jaar-2013/

  3. Angelique, wat ik zo al doe en heb gedaan in mijn lange leven kan en ga ik jou niet aan je ‘wijs’ neusje hangen, ik weet voor me zelf dat ik bewust geleefd heb, en altijd een humainitiar standpunt in genomen heb, vaak dat dit leide voor mij tot schade en schande.

  4. Rob Adank, ter verduidelijking Jenne is een oud Frieze naam voor een man, zodoende.
   De nieuwste truq van de viese politiekers om de problemen voor de deur van de gewone man te leggen, van daar deze nieuwe kreet participatiesamenleving, dit woord wordt ook nog eens verkeerd gebruikt want participeren wil zeggen deelnemen, één partij gaat deel nemen uit winst bejacht, ze hebben het samen delen laten vallen, want er valt binnen kort niets meer te delen, ze schuiven nu de heleboel naar de gemeentes toe, zo dat de minderheden nog beter bediend gaan worden, voorbeeld Rotterdam bijna de helft buitenlanders, burgemeester marokaan, door het systeem van voorkeurs stemmen, ligt de macht al in handen van de buitenlanders nog even verder en we hebben de Sharia wetgeving in het openbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.