Advertentie

Het laatste artikel van 2015…


animated kampvuur

x

x

Het bericht is eigenlijk heel simpel..
X

Help je het vuurtje brandend te houden..?

x

Het maken van deze site en het verzorgen van de technische faciliteiten rondom de website WantToKnow.nl/.be kost veel tijd, energie en geld. Feitelijk is het een soort goede-doelen-activiteit met mogelijkheden tot verdiensten.. Alleen zijn die laatste continue het onderschoven kindje.. Verdiensten zijn niet onze prioriteit, anders gezegd, niet ons doel, maar ze zijn wel essentieel om deze grote site in de lucht te houden en ook de wekelijkse nieuwsbrieven te blijven sturen..

vierkant eigen WTK banner - join and supportDe verdiensten die we met deze site hebben, zijn allemaal marginaal. Die paar banners die we verkopen, de reclame die je af en toe te zien krijgt, de betaalde agendapunten en de verdiensten via de WantToKnow-bookshop, staan feitelijk en werkelijk in geen enkele verhouding tot de hoeveelheid werk, de berg energie en het geld dat we in deze site stoppen..! Want deze site hangt niet ‘zomaar’ in de lucht..!

We hebben gelukkig een excellente webmaster, we houden deze site technisch zeer vakkundig ‘in de lucht’ en we stoppen er zeeën van tijd in.. En dat is niet ‘erg’, want we maken de site met liefde, maar het is wel de essentie, de kern van de zaak; letterlijk en figuurlijk..

Deze website is onderdeel van de uitgeverij ‘Dolphins & Whales publishing’, die ook nog boeken uitgeeft; maar ook dat is passen en meten! Roeien met de riemen die we hebben dus. Boeken uitgeven is al lang geen ‘goede business’ meer..! ‘Marginaal’ heet dat dan.. Het zij zo. Maar tóch maken we de boeken die we menen te moeten maken..! Zoals we deze site maken vanuit onze ‘roeping’..

Mede daarom vragen we je bij dit laatste artikel van 2015,
vriendelijk en eigenlijk voor het eerst dit jaar,
óf je de mogelijkheid hebt een bijdrage (hoe klein ook!) te schenken.
Bijvoorbeeld door een financiële bijdrage.. En je weet:
Vele kleintjes, maken één grote..

Want wat is WantToKnow je waard..?
Natuurlijk gaan wij door en natuurlijk blijft de site gratis
en blijven we het vol energie en met alle liefde voortzetten..!
Maar je begrijpt wat we je vragen; niets is vanzelfsprekend en alles is goed..!

Je wordt in ieder geval heel hartelijk bedankt voor je steun het afgelopen jaar, 2015.
We gaan er weer een mooi nieuw jaar van maken, aan ons zal het niet liggen..!

We wensen je een sprankelend 2016 waarin zelfbekrachtiging
en het beleven van passie en plezier centraal mag staan..!
x

 wanttoknowdeffc_nlbe

Klik op het zonnetje hieronder met alle info over support
Heel veel dank van onze kant!

sun help wanted

Een reactie die we naar aanleiding van onze oproep binnenkregen:

Hallo Guido,

Ik had me al wel eens afgevraagd hoeveel tijd jij aan de nieuwsbrief zou besteden en hoe dat verloond zou worden. Verder dat dit afvragen was ik niet gekomen en ik voel me nu ook wel een beetje schuldig over mijn onnadenkendheid/naïviteit hierin. Ik ben blij dat je deze vragen nu beantwoord hebt door het artikel in de laatste nieuwsbrief en vind het niet vreemd dat je op deze manier er aandacht en een donatie voor vraagt.

Het is voor ons als ontvanger o zo gemakkelijk om deze nieuwsbrieven in de mailbox te krijgen en te lezen zonder daar iets tegenover te stellen, maar het klopt natuurlijk van geen kant. Als we naar een wereld willen waarin gelijkheid één van de hoofdpunten zal zijn, dan ontkomen we er niet aan dat nu al in ons leven toe  te passen en tegenover ontvangen ook geven te zetten.Dus dank dat je me de ogen hiervoor hebt geopend. Een donatie volgt.

Ik heb nooit gereageerd op de nieuwsbrieven, maar kan je verzekeren dat ik er elke week naar uitkijk en ze met veel interesse lees, al is het soms met pijn in mijn hart zoals bij ‘thanks for the memories’. Het geeft me meer inzicht en daardoor ook een veranderend beeld van hoe de wereld in elkaar steekt. Kortom, het draagt bij aan mijn ‘ontwakingsproces’ en daar ben ik je zeer dankbaar voor.

Ik hoop dat veel mensen jouw oproep op de juiste manier verstaan en jou hierin zullen ondersteunen en wens je nog veel genoegen bij het uitdragen van deze missie.

 Lieve groet,

JH