Advertentie

WantToKnow.nl/be: gratis maar niet voor niets..?!


Dit bericht is eigenlijk heel simpel..
X

Wil je helpen het WantToKnow-vuurtje brandend te houden..?

x

Het maken van deze site en het verzorgen van de technische faciliteiten rondom de website WantToKnow.nl/.be kost veel tijd, energie en geld. Feitelijk is het een soort goede-doelen-activiteit met mogelijkheden tot verdiensten.. Alleen zijn die laatste continue het onderschoven kindje.. We hoopten daar met nieuwe initiatieven in 2017 méér ruimte aan te kunnen geven en hebben bijvoorbeeld de webshop uitgebouwd. De resultaten daarvan zijn héél erg wisselend en hoopgevend maar (nog) niet substantieel, zoals dat zo mooi heet. Kortom: tekorten blijven zich aandienen.

En hoewel verdiensten niet onze prioriteit zijn, anders gezegd, niet ons doel, zijn deze wel éssentieel om deze grote site in de lucht te houden en ook de wekelijkse nieuwsbrieven te blijven sturen..

vierkant eigen WTK banner - join and supportDe verdiensten die we met deze site hebben, zijn simpelweg marginaal. Die paar banners die we verkopen, de reclame die je af en toe te zien krijgt, de betaalde agendapunten en de verdiensten via de WantToKnow-bookshop, staan feitelijk en werkelijk in geen enkele verhouding tot de hoeveelheid werk, de berg energie en het geld dat we in deze site stoppen..! Want een site als deze hangt dus niet ‘zomaar’ in de lucht..!

Gratis, maar toch niet voor niets…?!
We hebben gelukkig een excellente webmaster, we houden deze site technisch zeer vakkundig ‘in de lucht’ en we stoppen er écht zeeën van tijd in.. En dat is niet ‘erg’, want we maken de site met liefde, maar het is wel de essentie, de kern van de zaak; letterlijk en figuurlijk.. Gratis, maar tóch niet voor niets..!

Deze website is onderdeel van de uitgeverij ‘Dolphins & Whales publishing’, die ook nog boeken uitgeeft; maar ook dat gaat met veel passen en meten! Of op z’n Hollands gezegd: ‘roeien met de riemen die we hebben’. Boeken uitgeven is al lang geen ‘goede business’ meer en ook een ‘marginale’ activiteit. Het zij zo. Want tóch maken we de boeken die we menen te moeten maken..! Zoals we deze site maken vanuit onze ‘roeping’..

* * *

Mede daarom vragen we je vriendelijk,
óf je de mogelijkheid hebt een bijdrage (hoe klein ook!) te schenken.

Bijvoorbeeld door een financiële bijdrage..
En je weet:
Vele kleintjes, maken één grote..
Want wat is WantToKnow je waard..?

Gratis, maar toch niet voor niets…?!

Natuurlijk gaan wij door en natuurlijk blijft de site gratis
en blijven we vol energie en met alle liefde doorgaan..!

Maar je begrijpt wat we je vragen;

niets is vanzelfsprekend en alles is goed..!

Je wordt in ieder geval heel hartelijk bedankt voor je steun.
Dat zelfbekrachtiging
en het beleven van onze eigenheid,
via passie en plezier, centraal mag blijven staan..!

We zijn aangekomen in een nieuwe tijd, waarin veel,
zo niet alles, op ‘chaos’ lijkt. Maar schijn bedriegt..!
Het zijn de tekenen van ‘verandering in de lucht’
Wij
houden je daar graag van op de hoogte!
Ook weer in 2018 als het aan ons ligt..

Voor álle giften, groot en klein: DANKJEWEL!

 wanttoknowdeffc_nlbe


Wil je meteen doneren, dan kan dat op IBAN – NL35INGB0004313174

  t.n.v. Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede

(Buiten Nederland? De Bic-code is: INGBNL2A)

* * *

x

U kunt ook via PayPal een donatie doen!
Klik op deze PayPal-illustratie/afbeelding hierboven

 

x

Of doe dit heel eenvoudig via deze I-Deal donatie-mogelijkheid:

Klik op het zonnetje hieronder met alle info over support.
Heel veel dank van onze kant!

sun help wanted

PS. Graag plaatsen we deze reactie,

die we ontvingen n.a.v. onze 2016-oproep:

‘Hallo Guido,

Ik had me al wel eens afgevraagd hoeveel tijd jij aan de nieuwsbrief zou besteden en hoe dat verloond zou worden. Verder dat dit afvragen was ik niet gekomen en ik voel me nu ook wel een beetje schuldig over mijn onnadenkendheid/naïviteit hierin. Ik ben blij dat je deze vragen nu beantwoord hebt door het artikel in de laatste nieuwsbrief en vind het niet vreemd dat je op deze manier er aandacht en een donatie voor vraagt.

Het is voor ons als ontvanger o zo gemakkelijk om deze nieuwsbrieven in de mailbox te krijgen en te lezen zonder daar iets tegenover te stellen, maar het klopt natuurlijk van geen kant. Als we naar een wereld willen waarin gelijkheid één van de hoofdpunten zal zijn, dan ontkomen we er niet aan dat nu al in ons leven toe  te passen en tegenover ontvangen ook geven te zetten. Dus dank dat je me de ogen hiervoor hebt geopend. Een donatie volgt.

Ik heb nooit gereageerd op de nieuwsbrieven, maar kan je verzekeren dat ik er elke week naar uitkijk en ze met veel interesse lees, al is het soms met pijn in mijn hart zoals bij ‘thanks for the memories’. Het geeft me meer inzicht en daardoor ook een veranderend beeld van hoe de wereld in elkaar steekt. Kortom, het draagt bij aan mijn ‘ontwakingsproces’ en daar ben ik je zeer dankbaar voor.

Ik hoop dat veel mensen jouw oproep op de juiste manier verstaan en jou hierin zullen ondersteunen en wens je nog veel genoegen bij het uitdragen van deze missie.

 Lieve groet,
JH’