Advertentie

Communiceren met natuurwezens


x

animated pebbles river

x

x

Communiceren met natuurwezens

2016 © WantToKnow.nl/be

x

portret_margoMargo Huggers is een mens met uiterst fijngevoelige talenten. Ze is in staat fijne energieën te voelen er mee te communiceren. Want veel van de energieën om ons heen, dragen bewust-Zijn. Een bewustzijn dat het mogelijk maakt om kennis, ervaringen en inzichten te delen met andere wezens. Zo heeft Margo al sinds haar jeugd, contact met natuurwezens, zoals we ze met één makkelijke naam benoemen. Maar er gaan een enorme wereld van wezens achter deze naam schuil. Wezens die feitelijk veel wijzer omgaan met de Aarde als leven wezen, dan de manier waarop de mens meent zich de Aarde te mogen toe-eigenen.

Haar communicatie met natuurwezens is ontstaan, toen ze een klein meisje was; maar inmiddels werkt ze ‘gewoon’ met hen samen en geeft ze bjivoorbeeld mensen advies over bijvoorbeeld de ‘ongeziene aspecten’ van de natuur om hen heen. Margo hierover:

zevende-kirstalvrouw
De cover van het boek van Margo Huggers. (klik voor link naar WantToKnow-bookshop)

“De natuurwezens vertellen mij over zichzelf en over de eigenaar en zijn/haar tuin of landgoed. Ik doe heel graag deze tuinreadingen: dan bezoek ik een tuin van iemand en daar ga ik waarnemen welke wezens er wonen, vraag hen wie ze zijn en wat ze doen en schrijf de boodschappen op van de wezens voor de tuineigenaar. Dat gaat gepaard met veel plezier en humor, echter heel vaak laten de wezens ook hun pijn zien dat ze niet gehoord en gezien worden.”

Margo: “De natuur en de muziek zijn voor mij grote bronnen van vreugde en kracht. Al sinds mijn jeugd ben ik een enthousiaste fagottiste en inmiddels speel ik mee in Bachcantates en in een symfonieorkest. Ook ben ik een liefhebster van wilde planten, houd ik van lange wandelingen maken en onderweg de natuur bekijken. Ik heb milieukunde (HBO Ysselland Deventer) gestudeerd en ook de Pabo-opleiding voltooid. Bij diverse mensen en instituten heb ik healing-en reading opleidingen gedaan en cursussen gevolgd. En ik ben meer, dan die mens die op stoffelijk niveau leeft, ik ben ook milieukundige op energie-niveau.

Ik werk samen met de natuur- en lichtwezens en heb het vermogen om met de natuurwezens te communiceren door middel van beelden en automatisch schrift. Via hen kom ik te weten wat er aan de hand is met die wezens, met een gebied of met een mens. Vaak komt ook informatie over de eigenaren van tuinen en landgoederen naar boven. Met bewustzijn, met hulp van de wezens en de engelen en met behulp van zelfgemaakte klankschalen kan ik gesloten energieën openen.  

De natuurwezens vertellen me ook veel over hun werk. Ze geven altijd antwoord op de vragen die ik hen stel over wat hun taak is en de manier waarop zij werken. Dat vind ik heel boeiend, ze geven me vaak informatie die volkomen nieuw is. De natuuronderzoeker in mij zorgt ervoor dat ik juist die informatie over de processen in de natuur naar boven kan halen. Als kind tekende ik veel elfen, feeën en kabouters. Als iemand dan zei: ‘‘Maar die bestaan niet”’, dan werd ik heel boos en zei: ‘‘Dan besta ik zeker ook niet”.

animated yogaDeze uitspraak van mij als 5-jarige, geeft aan hoezeer ik met de natuurwezens verbonden ben en hoe reëel voor mij de wereld van de natuurwezens is. Natuurwezens zien, echt zien zoals we met onze fysieke ogen kijken, heb ik nooit gekund. Ik omschrijf mijn waarnemingen meer als: zeker weten dat ze bestaan, voelen dat er een aanwezigheid is en dan exact kunnen omschrijven hoe dat wezen eruit ziet. Vanaf ongeveer 2003 vond ik het vermogen om te communiceren met verschillende soorten natuurwezens terug. Ik deed toen een coachingsopleiding waarbij we een oefening deden met automatisch schrift. De opdracht was om je eigen Hogere Zelf te laten spreken. Dat deden we door af te stemmen en dan een pen op papier te zetten en heel snel alles op te schrijven wat je gevoel je ingeeft.

De pijn van niet-gezien worden..
Ik schreef toen een heel verhaal, niet van mijn eigen Hogere Zelf, maar het was een kabouter die zich voorstelde en vertelde me hoe hij tegen de mensen aankeek. Dat verhaal staat ook in mijn boek. Als je het leest, zie je ook hoe mijn ontwikkeling is gegaan van het opvangen van de boodschappen van de wezens: eerst  korte zinnetjes en losse opmerkingen, tot later hele gesprekken en lange vloeiend lopende verhalen. Alle natuurwezens hebben een taak, en die voeren ze allemaal heel consciëntieus en met veel liefde uit en ze vertellen er graag over.

sylph-pyreneenDe pijn die veel natuurwezens hebben van ‘niet-gezien-worden’, ken ik zelf heel erg goed. Ik heb altijd geweten dat ik zelf een natuurwezen ben, maar dan ingedaald in een mens. Ja, ik ben ook een milieukundige, want die studie heb ik gedaan, maar in het ”echt” ben ik een elf.  Als we dus het bestaan van natuurwezens ontkennen, dan ontkennen we ook een deel van de mensheid zelf.  Dat is heel pijnlijk… .Vele mensen zijn op zoek naar wie ze werkelijk zijn en als dan de natuurwezens vergeten worden, kom je er ook nooit achter dat je zelf ook één zou kunnen zijn.

En vind je het dan gek dat we niet goed met de aarde omgaan? Ik ben er van overtuigd dat we veel beter met natuur en milieu omgaan als we voelen en erkennen dat alles in de natuur een ziel heeft en dat alle processen in de natuur door levende wezens worden uitgevoerd, dat is toch een wonder.

Ik ontdek ook steeds nieuwe soorten: wezens waarvan ik het bestaan niet vermoedde, zo zijn er ook heel veel soorten opruimwezens, die steeds bereid zijn onze rotzooi op te ruimen. En natuurwezens zijn echt niet altijd klein. Ik heb er wel waargenomen van 500 meter lang, die zijn indrukwekkend groot.

Uit het boek, mijn gesprek met het ‘Sneeuwkristalwezen’
M: “Er ligt veel sneeuw. Sneeuwkristalwezen, hoe zie je er uit?”
S: “Wij zijn met veel, met heel veel. Elk sneeuwkristalwezen strooit miljoenen vlokken. We lijken op lichtwezens, fluoriserend licht in geel, groen, lichtblauw, roze, paars, oranje, rood, in alle kleuren. We zijn zeer ijl, zo ongeveer de ijlste wezens die bestaan. Alleen gletsjerwezens, van dat blauwe ijs, zijn ijler.”
M: “Waarom komen jullie?”
S: “Om te zuiveren, wij willen de gedachten van mensen schoon maken en vertellen dat zij een zuivere ziel hebben. Wij dwingen mensen om in de buurt van hun huizen te blijven, niet ver weg te gaan met hun reismachines (auto’s) en dan na te denken, of nog beter, te voelen over hun diepste zuiverheid. Sneeuwpret bij kinderen maakt verbinding, bij volwassenen ook. Het roept verwondering op: “Wat is de wereld toch mooi!” Iedere ziel is diep van binnen zuiver. Mensen zijn dat vergeten. Wij herinneren aan zuiverheid, aan schoonheid en eenheid.”
M: “Sturen jullie andere wezens weg nu?”
S: “Natuurlijk niet, dat is een vraag van een mens die alleen met uiterlijke ogen kijkt en alleen sneeuw ziet. Wij zuiveren ook de andere wezens: die van de wind, de aarde, het water.”
M: “Wat als het water bevroren is, hoe zit dat met de waternimfen?”
S: “Die nimfen laten water bevriezen, zij werken nu heel hard om met hun gedachten water te bevriezen, om het water hard te laten zijn. Zij doen een soort hypnose met het water, ze zetten al de bewegende moleculen stil. Dat gaat puur met gedachtenkracht.”
M: “Wonderlijk, prachtig verhaal! En als het gaat dooien?”
S: “Simpel, dan laten wij gedachten van bevriezing los.”
M: “Voelen de waternimfen schaatsende mensen?”
S: “Ja, dat vinden ze leuk, want mensen die schaatsen houden van het leven. Ze bewegen graag en hebben plezier.”

Margo Huggers

Zwolle, 8 september 2016

* * *

Dit zijn de gegevens over het splinternieuwe boek van Margo:

De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens’.
Uitgeverij Boekschout, september 2015.
HIER

Wil je een tuinreading laten doen, zoals dit voorbeeld, of wil je weten welke natuurwezens jij in je hebt,
dan kun je mailen naar margohuggers@gmail.com

website: boshyacint.webklik.nl of facebook.com/dezevendekristalvrouw/

 

3 gedachten over “Communiceren met natuurwezens

 1. In de biologisch-dynamische landbouw wordt ook heel bewust met natuurwezens gewerkt. Deze vorm van landbouw is erop gericht om door het gebruik van bepaalde organische preparaten, zoals compost- en spuitpreparaten, de verdere ontwikkeling van die wezens te helpen ondersteunen.

  Tijdens mijn werken in de biologisch-dynamische landbouw heb ik meerdere malen spuitpreparaten, in de vorm van het koemest- en het kiezelpreparaat, mogen maken en uit mogen brengen. Beide preparaten hebben een tijd lang in een koehoorn blootgestaan aan krachtenwerkingen uit de omgeving. Het koemestpreparaat wordt in een koehoorn tussen eind september en Pasen in de grond bewaard, om zo de aardse vormkrachten in zich op te nemen en te versterken. Het kiezelpreparaat wordt eveneens in een koehoorn gedaan en de gehele zomer op een zonnige plaats blootgesteld aan de lichtwerking van de zon. Beide preparaten worden voor gebruik in een grote regenton met water vermengd.

  Tijdens dit mengen wordt er met een takkenbezem een uur lang in het water geroerd. Daarbij roert men een minuut lang met de klok mee, daarna tegen de klok in. Dit roeren doet men zo krachtig dat er een trechter/vortex tot op de bodem ontstaat. De zo ontstane vorm wordt door de tegenbeweging in chaos gebracht. Om vervolgens een nieuwe trechter/vortex te laten ontstaan, die de andere kant op draait. Hiermee wordt dus door menselijk handelen een vorm geschapen, die een evenbeeld is van een geestelijk scheppende kracht en in het geheugen van het water wordt opgenomen. (zie voor onderzoek betreffende de geheugencapaciteit van water het werk van Masuru Emoto)

  Het chaotisering- en herscheppingsproces is een evenbeeld van het geestelijk cyclische scheppingsprincipe. Na het roeren wordt het koemestpreparaat over de bodem gesproeid om de aardse vormkrachten in de planten te versterken. Het koemestpreparaat wordt wel grappend kaboutersoep genoemd. 🙂 Het kiezelpreparaat wordt in de rijpingsfase van het gewas over de planten gesproeid om de lichtwerking in de plant te ondersteunen. Ook heb ik meerdere malen mesthopen mogen opzetten en daar compostprparaten in mogen doen. Het uitbrengen van de sproeipreparaten voelde voor mij als een bijna mystieke gebeurtenis.

  Bovenstaande gebruiken in de biologisch-dynamische landbouw zijn gebaseerd op inzicht in de werking van de scheppingskrachten in de natuur en ondersteunen deze. Door dit op die manier te doen wordt de kwaliteit van de planten verhoogd. Planten krijgen daarmee voor de mens een verbeterde voedzaamheid, die doorwerkt in de lichamelijke immuniteit en die daardoor het geestelijke en psychisch/emotioneel welzijn bevordert. Het belangrijkste aspect is dat door voedsel op een natuurlijke manier te produceren, het in de productie gerespecteerde en bevorderde natuurlijke evenwicht ook evenwicht brengt in lichaam, ziel en geest van de mens.

  1. Ik lees dit bericht pas nu. Ik heb ooit ook preparaten gemaakt en een uur geroerd. De gedachte door Arend uitgesproken herken ik grotendeels. Vele jaren geleden heb ik het boek gekocht van micha pogacnik over natuurwezens. Beetje jammer dat margo hoe eerlijk ze ook is op grond van een cursus een en ander afwijst op grond van regels. Om vervolgens haar eigen regel te volgen. Onderzoek neem kennis en behoudt het goede.

 2. Hoi Arend,
  Dank voor je reactie. Ik ken de biologisch-dynamische landbouw, heb wel eens een cursus BD-moestuin gevolgd en ben heel blij met BD-groente, maar ik heb er zelf nooit mee gewerkt in mijn eigen tuin. Ik ben nogal ”rebels” en wars van procedures, systemen en/of recepten van anderen, hoe wijs ze ook zijn.
  Ik denk namelijk dat het nu de tijd is dat we zelf rechtstreeks communiceren en onze eigen wijsheid, wat we zelf voelen, wat ons eigen hart zegt dat moet gebeuren voor een tuin of stuk grond durven vertrouwen en gaan toepassen. Kleine eenvoudige dingen, zoals het neerleggen van een kristal, kan al heel veel doen voor de natuurwezens.
  hartelijke groeten, Margo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.