Advertentie

FBI ontmaskerd door ‘missing pink’..!?!


x

Hoe een missende pink de FBI ontmaskerd..!?!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Steeds meer informatie duikt op rond de Boston Marathon aanslag, maandag 15 April jl. De reguliere media gaan gewoon door met het negeren van mogelijke alternatieven rondom deze aanslag en kakelen rustig de persbureau’s na. Deze brengen regelmatig ‘nieuws’ rondom de vermeende daders, trekken het wereldnieuws steeds verder weg van.. De Valse Vlag-operatie die deze aanslagen opnieuw waren.

Lees hieronder het verhaal van Nick V, oorlogsslachtoffer die twee benen verloor in Afghanistan. Hij is tevens, kennelijk om een centje bij te verdienen, een zogenaamd crisisacteur. Dit zijn mensen die een soort van toneelstukjes spelen, in situaties om bijvoorbeeld soldaten te trainen. Kijk naar deze reportage hierover van CNN. En zoals je ziet in dit filmpje, komt voor de acteurs hun invaliditeit, m.b.t. missende ledematen, helemaal van pas. Kijk naar dit verhaal over dit soort amputee-slachtoffers, want het past volledig in het plaatje van de Boston-marathon..!

x

x

Dan is er het verhaal van de officiële Jeff Bauman, die twee benen verloren zou hebben in de Boston Marathon aanslagen..! Er is echter iets luguber aan dit officiële verhaal, waarbij de ‘missing link’ een ‘missing pink’ blijkt te zijn..!! Jeff Bauman is niet Jeff Bauman, want die heeft zijn linkerpink nog.. Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Waar dit over gaat? Wil je weten waar dit allemaal over gaat, kijk even naar de volgende video. Kijk naar zijn ontbrekende linkerpink, kijk ook naar het ‘scharnier’ dat zichtbaar is, vlak onder het shirt van Bauman, vlak naar ‘de aanslag’, bovenaan het been van Baumann.

Meer en meer bewijzen duiken op, omdat ieder weldenkend mens dat op internet zijn weg weet, op zoek is naar de ‘loose ends’, de losse eindjes in het valse-vlag-breiwerk van machten binnen de FBI en hun companen. Hoe ver moet het gaan om duidelijk te maken aan de wereld wat Amerikaanse burgers voor een ongelooflijk rad voor ogen wordt gedraaid om hen hun burgerrechten te ontnemen. Hoe desperaat is de groep achter deze fake-aanslagen om dit soort terreur toe te passen..? Kijk naar deze film en je zult er wellicht nóg een betere afweging door kunnen maken.
x

x
Na de mega-ValseVlag-aanslagen van 9/11, de valse-vlag-aanslag in Oklahoma-city, de fake-aanslag met de ondergoedbommer, de aanslagen in London en Madrid en de fake-aanslag op de basisschool van Sandy Hook (hier, hier en hier), zijn krachten achter de schermen in de VS opnieuw bezig angst te zaaien. Mensen in hun angst te zetten, door dreiging en paniek te zaaien. Of zoals George W. Bush het altijd zo ‘mooi’ bracht met zijn rollende ‘r’: ‘The Warrrr on Terrrorrrrrr’..! Deze bloeit weer volop, het Amerikaanse volk, en in hun slipstream de wereldbevolking die meekijkt met het wereldnieuws, worden kennelijk niet toegestaan in hun basiskracht te komen. Waarom wordt dit gedaan zul je je afvragen. Het verhaal is simpel, maar heeft wel veel ‘lagen’.

De essentie van het manifesteren van deze fake-gevallen blijft om mensen in angst brengen, waardoor zij niet in hun basiskracht kunnen komen, of eruit geraken. Hierdoor wordt de manifestatie van een coherent veld op Aarde, van zeg maar ‘liefdevolle creatie’, ernstig verstoord, zoniet ernstig bemoeilijkt. De ‘krachten achter de schermen’ die deze daden verrichten weten dondersgoed hoe deze heftige emoties het krachtenveld op Aarde negatief beïnvloeden. De effecten van de 9/11-aanslagen hebben zij echter in dit opzicht ernstig verkeerd ingeschat. In plaats van het oogsten van haat en geweld, kwam er in 2001 ook een krachtig veld van compassie tevoorschijn, én een veld van bewustzijn van juist deze ‘krachten achter de schermen’. Het voert té ver om hier in dit artikel verder op in te gaan, maar aan de ongelooflijke fake-taferelen die in Boston weer tevoorschijn werden gehaald, kun je in ieder geval afleiden dat het hén menens is..!

En dat acteurs niet alleen gebruikt worden om bloeddoordrenkte illusies de wereld in te helpen, maar dat ze ook worden ingeschakeld om het nieuws te manipuleren als ‘getuige’, blijkt uit dit verhaal. Deze vrouw wordt geïnterviewd direct ná de aanslagen van de Boston Marathon. Haar verhaal is indringend en ‘bevestigd’ vooral wat er gebeurd is. Maar hoe vreemd.. 4 dagen later, bij de achtervolging van de vermeende daders in het plaatsje ‘Watertown’, blijkt DEZELFDE vrouw op te duiken, die opnieuw verslag doet van wat er allemaal gebeurde.. (klik op de illustratie voor een volledig verslag op YouTube)!

witness CNN

x

Als de commissaris van politie in Boston al spreekt over ‘actors’, wanneer hij praat over de twee jongens die als ‘patsy’, als lokeenden, de schuld op zich zouden krijgen, wie zijn wij dan nog om deze commissaris tegen te spreken..!? Er wordt gezegd dat hij zich verspreekt, omdat het woord ‘actor’ ook iets betekent van ‘degene die een daad begaat’, maar het is natuurlijk bizar dat onze commissaris Ed Davis er als de kippen bij is om zich te verbeteren.. Je gebruik een woord met verve, met overtuiging of je gebruikt het niet, toch? Dus.. Trek ajb je eigen conclusies..

Tot slot, last but not least..
Wij zullen, samen met veel collega’s, in ieder geval dóórgaan om deze intense manipulatie aan het licht te brengen, waardoor we ons bewúster kunnen zijn van het grote toneelspel wat ons wordt voorgeschoteld. Dááruit ontsnappen, dáárvan loskomen is de essentie van de manifestatie van ware vrijheid op Aarde. De vele 1000-den miljarden die aan wapens worden besteed over de hele wereld, (alleen de VS heeft al een defensiebudget van US$ 650 miljard!), kunnen dan een andere bestemming krijgen, die de wereldbevolking niet zal uitmoorden maar zal kunnen voeden.

 * * *

 

21 gedachten over “FBI ontmaskerd door ‘missing pink’..!?!

  1. Volgens mij zijn dit drie verschillende mensen.
   Hoe blurry kunnen we het maken??
   Totale desinfo!

 1. “Volunteers and professional actors will play the roles of victims, who will be rescued, diagnosed, decontaminated and treated over the 10-day period. A “virtual news network” will be created that will broadcast on the exercises every hour on the hour. ”

  Bron: http://abcnews.go.com/US/story?id=94708&page=1#.UXu1wZxVWXk

  In dat artikel gaat het dan nog over oefeningen, maar toevallig waren Sandy Hook en Boston ook ‘oefeningen’.
  Dus zo’n gekke gedachte (of feit?) dat het acteurs zijn is het niet.

  1. Geweldig joh, zet een zootje links onder elkaar en klaar. Beetje suf voor een wetenschapper.. Finnikniks voor jou.. What a wonderful ‘actor’ you are.. 🙄

  2. @ feniks
   Wat doe jij nou hier? heeft toch niets met big pharma te maken ( of stiekum toch wel). Ben je nou ook al op andere zaken ingezet of is het een vorm van beunen wat je doet? Colega op vakantie? Want wees eerlijk gezien je inbreng( alleen wat linkjes) toch niet echt jouw ding , geen welbespraakte ( zij het nogal bekrompen ) argumenten of “eigen” mening, nee gewoon een zooitje linkjes onder elkaar geplakt.
   Schoenmaker hou je bij je leest , zou ik zeggen!

  3. Guido en Marcel: heb je durven kijken naar die links? Durf je open te staan voor andere visies? Of beschouw je ze al op voorhand ‘onbetrouwbaar’? Ik stel jullie voor om ook eens de zaken van de andere kant te bekijken, en jullie gaan direct in de verdediging. En geen verdediging door de argumenten eerst te bekijken en een rationele redenering op te bouwen, maar een verdediging door ongefundeerde beledigingen. Maar had ik eigenlijk meer kunnen verwachten?

   Hier is dan een denkpiste zonder links: Stel dat de Boston explosies echt een false-flag is. Dan is dit overduidelijk een onwettige daad. Wie zit er achter? De overheid wellicht, dus Obama en zijn administratie. Denk nu eens terug aan het Watergate schandaal: een inbraak (=ook onwettige daad) waarachter de president en zijn administratie bij betrokken was. En dat kon niet in de doofpot gehouden worden. Nixon is daarvoor moeten aftreden.

   Wie zou er nu graag hebben dat Obama ontslag zou moeten nemen? De Republikeinen en in het bijzonder de Tea Party (ze probeerden het al met zijn geboortecertificaat). Als er nu ook maar enig bewijs zou zijn voor een false-flag, dan zouden die nu toch enorm aan het roepen moeten zijn voor het ontslag van Obama. Maar er is een oorverdovende stilte. Ze zien blijkbaar zelfs geen hint van een minieme kans dat er ook maar iets van waarheid in zou zitten.

   Die oorverdovende stilte van de Tea Party over een false flag zegt eigenlijk al veel meer dan al die links die ik opgaf. Of zit er volgens jullie weer meer achter?

  1. ‘Pinkie’ of ‘Pinky’ zijn wel degelijk Engelse woorden voor ‘little finger’, mi frent..

 2. Beste mensen van vlees en bloed, goeiemorgen, wat ik zeker weet, voel als totaal mens is, dat leven in liefde alles doet smelten ,en het gelukkig samenleven zal zegevieren. Onmogelijk? Gewoon beginnen, dus doen. Hartelijke groet, Lammert; van de familie Meijer.

 3. https://www.facebook.com/teamstork

  http://crisisactors.org/

  Ik ben nog steeds niet 100% zeker dat het een in elkaar gedraaid spel was, maar het lijkt er toch wel op. Blijf daarom zoeken.
  Iemand gaf de link van crisisactors en die vond ik heel opvallend. Waarom staan er op hun homepagina video’s over Sandy Hook? Alleen moet je inloggen om de video te kunnen bekijken. Zomaar een account aanmaken gaat helaas niet. Je hebt een speciaal nummer nodig. Dat vond ik echt jammer, want hét bewijs zo zomaar daar kunnen staan. Maar zoals gezegd, opvallend vond ik het zeker. Het lijkt er toch inderdaad op dat daar acteurs gebruikt zijn. In ieder geval na de schietpartij. En als dat daadwerkelijk zo is, mag je je toch afvragen waar wij dan naar het kijken zijn in onze journaals. Er zal echt wel iets gebeurd zijn, maar de vraag is: wat is echt en wat is nep? En is het allemaal zo gepland? En dan bedoel ik dus niet door de terroristen die nu als dader worden gezien, maar door anderen achter de schermen, wie dat dan ook moge zijn.
  Zelf heb ik zojuist een kijkje genomen op de facebookpagina van Team Stork. Er zijn foto’s van Jeff Bauman dat hij aan Team Stork gelinkt is. Zijn vriendin zou meelopen aan de marathon.
  Maar Team Stork meld op 15 april het volgende:
  A perfect morning turned into a tragic day. Team Stork runners and family are safe. Thank you for your support and concern. The victims and injured are in our thoughts and prayers.
  Deelnemers van Team Stork én familie zijn dus ongedeerd. Toch vreemd, zeker als er ná 15 april met geen woord over Jeff Bauman wordt gesproken.

  1. http://www.facebook.com/teamstork

   Dit moet de werkende link zijn (http in plaats van https)

   En als Team Stork het over familie heeft die dus ongedeerd zou zijn vergeet het dus niet alleen Jeff Bauman, maar ook regelrecht een lid van hun club en dat is dan nog vreemder.

   Kijk maar eens goed naar de volgende link.
   Deze toont Jeff Bauman namens Team Stork vóór de marathon. Samen met nog twee dames, compleet met shirt (en logo) van Team Stork.

   http://www.youtube.com/watch?v=Nl83DWhkeF0

   En de volgende link toont bij de op één na laatste foto (site opent langzaam bij mij, maar doet het wel) dezelfde vrouw als bij de youtube hierboven, ook met shirt en logo van Team Stork, maar nu dus als slachtoffers van de aanslag.

   http://www.fromthetrenchesworldreport.com/are-you-just-a-believer-or-do-you-think/41807

   Maar via de facebookpagina van Team Stork wordt er over deze twee slachtoffers niets vermeld, integendeel, men zegt dat deelnemers én familie safe is.

  2. Ger: Je schrijft: “Ik ben nog steeds niet 100% zeker dat het een in elkaar gedraaid spel was, maar het lijkt er toch wel op. Blijf daarom zoeken.” Als je inderdaad nog twijfelt en blijft zoeken, kijk dan ook eens naar de links die ik opgaf in 3.1, en denk ook eens over hetgeen ik in 3.4 uitleg.

  3. http://www.crowdrise.com/fundraise_and_volunteer/donations/teambrighamandwomenshospital/erinhurley1

   In bovenstaande link de connectie tussen Erin Hurley….de vriendin van Jeff Bauman volgens dailymail.uk……..en Team Stork en hiermee is dus ook het verband aangetoond tussen Jeff Bauman en Team Stork.
   Klik bij donations voor meer info. Je ziet dus dat zij wel degelijk mee zou lopen.

   Hieronder de link van de dailymail.uk

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2310384/Boston-bombing-2013-Jeff-Bauman-Senior-knew-son-hurt-saw-photo-news.html

   Zoals gezegd….nogal vreemd dat Team Stork meldt dat alle members en family safe zijn. En nu nog steeds zwijgen over Jeff Bauman.

  4. Nu staat er dit op…..eindelijk dan toch een mededeling (hoewel de datums toch niet helemaal kloppen, of ik moet er zo hopeloos naast gekeken hebben). Toch blijft de reactie van Susan Hurley wat afstandelijk. Dit onderbouwd dan weer de gangbare theorie. Vooralsnog zal ik die maar blijven aannemen, hoewel er wel degelijk een aantal zaken vreemd zijn. 9/11 is voor mij 100% duidelijk, daar twijfel ik niet meer aan (wel over hoe het exact gegaan is, maar niet dat de officiële theorie niet kan kloppen en dat er van binnen de VS uit, op hoog niveau, op de hoogte moet zijn geweest van de aanslagen en dat men ze bewust niet hebben tegengehouden en sterker nog dat men er aan meegewerkt heeft). Sandy Hook en Boston hebben nogal wat eigenaardigheden, maar dat wil nog niet zeggen dat alles fake is. CNN kan ook valse getuigen filmen. Dat is natuurlijk ook niet goed, maar daarmee kan de aanslag nog wel echt zijn. Ik weet wat er met 9/11 gebeurd is, machten en krachten (wie het ook zijn) durven het wel en ik weet dat dit soort dingen gebeurd, wat ook weer niet wil zeggen dat Obama overal persoonlijk van op de hoogte is, waarschijnlijker zelfs van niet. Als Sandy Hook en Boston nep zijn hoop ik dat er nog een keer overtuigender bewijs komt. En voor Boston geldt. Een aanslag valt natuurlijk nooit goed te praten, maar de reden waarom ze het gedaan zouden hebben…….ja, dat kan ik goed begrijpen. Inhoudelijk hebben ze gelijk. En als je het zo bekijkt zijn de autoriteiten in de VS toch de hoofdverantwoordelijken voor vele duizenden onschuldige slachtoffers in Afghanistan en Irak en het schenden van mensenrechten. En in die zin zijn de autoriteiten ook indirect verantwoordelijk voor deze aanslag (waarmee ik uiteraard de daders zeker niet vrijpleit, zoals gezegd wat gebeurd is, is verwerpelijk en valt nooit goed te praten).
   Hier de mededeling van Team Stork.

   Team Stork heeft een link gedeeld.
   22 april
   This has been a difficult and heartbreaking week for all of us in Boston. At Brigham and Women’s Hospital (BWH), we are deeply saddened by the loss of life and the injuries sustained by the many victims of the Boston Marathon attack. Our thoughts and prayers go out to all who are affected by this senseless tragedy.

   The events of Monday have led to an outpouring of concern and support for members of Team Stork—our fundraising marathon team—and the victims who were rushed to our hospital. Following a very trying and difficult period when many runners were diverted from the finish line and kept from reunions with their friends and families, we are grateful to report that all 64 of our runners, as well as our events staff and volunteers, are safe. We are grateful for their support of the hospital during this time of crisis. While all our runners are safe, we are saddened to learn of at least one serious injury to a runner’s loved one.

   The impact hits home for all of us.

   We have received scores of requests asking how one can help in the aftermath of this tragedy. To learn how you can support the runners and victims, please visit http://giving.brighamandwomens.org/bwh_help.

   reactie van:
   Susan Hurley
   It was wonderful to see so many members of our TEAM STORK program this evening. As I said at the meeting – you endured more than 26.2 miles – YOU are AMAZING PEOPLE. So many great stories of generosity – kindness and courage. It has been a pleasure to know you.
   25 april om 21:36

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.