Advertentie

Memorabel energetisch-astro moment 2024..!


x

Memorabel energetisch astro-moment 2024..!

2023 © Lillian Richell | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Voor het komende jaar heb ik het gevoel dat de spanning in de doofpot onbeheersbaar wordt. Ik verwacht geen knallende, vernietigende ontlading, maar een onophoudelijke reeks van uitbarstingen en doorbraken. Ondanks veel verwarrend en afleidend zaaiwerk van AI (Artificial Intelligence), is er op internet een ondraaglijke lading aan waarheidsvinding opgebouwd. De druk in de ketel wint het van de druk op de ketel. Het deksel wordt dol… Wat is er aan de hand..?
x
Pluto is een kracht die op een haast onpeilbare diepte in ons persoonlijke bewustzijn werkt en doet dit ook in het collectief bewustzijn [de wereld]. In beeldtaal kennen we Plutonische energie als ‘de onderste steen boven halen’, ‘met wortel en al onkruid/onrecht uitroeien’, ‘de grote manipulator’, ‘de schaduw aan het licht brengen’, ’transformatie en metamorfose’, ‘de boel tot op de bodem uitzoeken’, ‘ondermijning’. Afhankelijk hoe je met deze ‘duistere’ kracht kunnen omgaan gebruiken we hem ten goed of ten kwade.
x
Pluto doorloopt een dierenriemteken in ca. 20 jaar, soms korter soms langer. Dat is een lange periode, waarin de karakteristieken van het dierenriemteken grondig herzien worden. Met het binnengaan van een nieuw teken zal er een totaal andere dynamiek in ons en de wereld tot leven komen. We hebben Pluto zo’n 15-16 jaar in de Steenbok achter de rug [2008-2023] en zie wat er is gebeurd met autoriteiten, instanties, bestuurlijke organisaties, overheden, deskundigen..!
x
Waterman vertegenwoordigt een heel ander terrein van het leven. Op 22 januari 2024 schuift Pluto de Waterman binnen. De Zon doet dit op 21 januari. Dat betekent dat ze als koppeltje de Waterman binnen gaan. In de astrologie kan je hiervan vele interpretaties vinden, die laat ik hier voor wat ze zijn. Met dit verhaal wil ik alleen maar even met je delen wat het bij mij oproept.
x
Ik heb het gevoel dat deze samenstand een vliegende start aan Pluto in Aquarius geeft, waarmee een totaal andere dynamiek tot leven komt in ons persoonlijk èn het collectief bewustzijnsveld. Pluto verlaat de Steenbok en daarmee zijn thema’s als autoriteit, hiërarchie [verticaliteit] en een materialistische mindset uit de gratie..!
Met de Plutonische activering van Aquarius worden thema’s als autonomie, gelijkwaardigheid [horizontaliteit] en een energetische mindset het leven in geblazen. En met de Zon als metgezel gaat deze geboorte in Aquarius met een enorm krachtige, haast catapultische introductie gepaard. Dit wordt echt een binnenkomer voor mijn gevoel.
 x
Tegen alle verdrukking in gaan onthullingen doordringen tot in uithoeken en hier helpt geen ‘vadertjelief’ meer tegen. De kosmische ondersteuning voor vertrouwen in autoriteiten is al rond 2012 gestopt. Het lijkt erop dat Pluto er nu korte metten mee gaat maken. Benieuwd hoe het gaat uitpakken ….
x
Lillian,
24 dec 2023

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.