Advertentie

Vloeibare realiteit


Zo’n 3 jaar geleden kwam ik in contact met de Morning Messages van Peggy Black. Peggy is een vrouw die regelmatig tekende en schilderde als hobby. Toen zij op een dag in haar prachtige tuin zat, pakte ze als het ware intuitief haar tekenpotlood in de linkerhand over en probeerde daar wat mee te tekenen. Ze gaf zich daarmee dus volledig over aan haar intuitieve motoriek.

wearehere2Wat volgde zou de rest van haar leven gaan bepalen. Haar linkerhand begon met het schetsen van figuurtjes, zoals je die hiernaast ook ziet. Grappig speelse, maar tegelijkertijd ook krachtige figuurtjes kwamen ’tevoorschijn’. Niet lang daarna begon Peggy intuitief ook berichtjes te ontvangen. Gezien het tijdstip dat ze deze berichtjes ontving, noemde Peggy deze berichten: the Morning Messages.

Peggy stelt alle boodschappen die ze van het ’team’ ontvangt ter beschikking van iedereen; jij kunt ze ook gratis ontvangen als je je opgeeft voor deze berichten. Elke paar dagen ontvang je dan een ‘Morning Message’. Ze zijn in het Engels, maar dragen een prachtige energie met zich mee, een energie die mij in ieder  geval lange tijd heeft gevoed. Tot aan het laatste bericht.

Inmiddels komen er nieuwe berichten door van dit team en ook deze worden weer netjes om de paar dagen toegezonden via de mail. Wanneer je iets meer wilt weten over dit ’team’, dan kan ik je deze regels van de website van Peggy aanbieden:

Een bericht van het team:

“We are here to serve humanity in awakening to their multidimensional Self by empowering them to honor their heart as a chalice for coherent transforming emotions of joy, gratitude and appreciation.”

“Wij zijn hier om de mensheid te dienen in het ontwaken naar hun multidimensionale Zelf, door hen te bekrachtigen in de eerbied voor hun hart, dat de kelk kan zijn voor samenhangende, transformerende emoties van vreugde, dankbaarheid en waardering”.

Wil je meer informatie over dit fenomeen en/of je opgeven voor deze Morning Messages, dan klik je HIER.


wearehere3
 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vloeibare realiteit…

Het leven is een hologram… De ervaring die je hebt terwijl je in je fysieke lichaam bent is maar één aspect van degene die jij bent. Dit aspect is belangrijk omdat het je de mogelijkheid biedt om dualiteit te beleven… positief en negatief… dualiteit is daarin een creatie van het Ego. Het is een aspect van afgescheidenheid.  Het is de dualiteit die kan dienen als stevig anker in deze illusionaire realiteit.

Stel je eens voor dat je ego alleen je manager is, dus niet de eigenaar. Alleen de manager van jouw Zijn…, maar -zoals de meeste managers- heeft het ego na jaren voor je gezorgd te hebben en alle beslissingen genomen te hebben die gebaseerd waren op de dualiteit, na al die jaren, gelooft jouw manager, je ego dus, dat het de leiding heeft.

Nu de eigenaar van je Zijn ( jouw goddelijke bewust-zijn) terugkeert en de zaak weer in handen wil nemen (jouw leven dus) wil het ego niet loslaten en de touwtjes uit handen geven. Heel veel individuen worstelen met het ego-zelf en met het hoger bewust-Zijn.. de krachtmeting… de dualiteit.

Het hoger bewust-zijn is liefdevol, en vloeit ineen met het aspect dat jij ‘ego’ noemt. Deze revolutie vindt nu plaats op jullie planeet. De totale ineenvloeiing van het multi-dimensionale Zelf, volledig in dit lichaam dat je nu hebt, wordt verankerd op een plek van totale balans in ditzelfde veld van dualiteit.

En het is in dit nieuwe energetische, innerlijke veld van balans, dat je je bewust kunt gaan worden van andere realiteiten waarin je reist. Je wordt wakker in de multi-dimensies waarin je ware Zelf rondgaat en speelt.

In dit nieuwe energetische veld manifesteren gedachten zich direct. Het is een realiteit waarin je kunt reizen naar elke tijdframe, elk ander hologram dat je je voor kunt stellen. Het is de realiteit die vloeibaar is.

2 gedachten over “Vloeibare realiteit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.