Advertentie

Zeven heilige hoepels, de genezing ervan en de historische mensen..


a1-hunebed-noordlaren-maisoffer-1-950-studio

Tijdens haar bezoek in Nederland, begin oktober 2014, was Judith in Drenthe en ontving daar, samen met haar vriendin Elly de Lezenne Coulander, informatie over het herstellen van oude energieën uit prehistorische tijden. Heling en het vernieuwen van levensenergie in deze energetische hoepels/cirkels, is wat ons te doen staat, om een krachtig fundament te leggen onder de nieuwe wereldvrede, die bij ons allen van binnen uit zal komen. Wanneer wij dit willen..

x

Zeven heilige hoepels, originele historische mensen
X

en het genezen van de hoepels

© Judith Moore 2014

 

Vorig jaar in de herfst was ik in het noorden van Nederland en werkte daar met mijn zuster Elly. Zij is een leraar, sjamaan en geheiligde vrouw. Wij hoorden beiden de roep van onze voorouders, dus planden we voor dit jaar in de herfst een retraite op deze plek. Een weekend waarin we gehoor gaven aan de roep van de Ouderen en om de ‘medicin bundles’ van de oorspronkelijke bewoners van Europa te openen. De uitnodiging naar ons is om de verloren Aarde-wijsheid terug te vinden van onze voorouders.

hunebeddenElly werd geleid naar een natuurgebied waar in een weide 2 leylijnen elkaar kruisen. Daar kreeg ik boodschappen door van onze Voorouders van het Licht, die hier leefden voordat de mensheid in de materie werd getrokken en daarmee in dualiteit. Grootmoeder Te vertelde ons dat er 7 Heilige hoepels waren, 7 oorspronkelijke naties, die de houders waren van de heilige hoepel en de voorouders van het Licht waren Voorhistorische bewoners van de Aarde.

Deze 7 hoepels zullen gevonden worden op heilige lijnen op deze planeet. En één van die plekken was waar wij stonden..! Mijn doel is om hun krachtige boodschappen naar buiten te brengen..! Ze kwamen naar ons toe en begonnen met de initiaties van de Heilige bundels van de Voorouders van het Licht. Deze reis was diep, heilig en oorspronkelijk.

Neem ajb de tijd en bidt en voel hun kracht; ze zijn terug gekeerd..! Ze brengen het Licht van EENHEID van de heilige bron van de historische voorouders, van vóór de genade-val, de val in de materie. Ik beef als ik deze woorden opschrijf, omdat ik weet dat ze door mensen gevoeld zullen worden en dat ze de heilige liederen zullen zingen van de TERUGKEER naar EENHEID en het repareren van de heilige hoepel van de vele naties. De terugkeer van de 7 heilige hoepels van de vele naties, zal eenheid en vrede brengen.

Mitakuye Oyasin
Judith

* * *

6e GM Te Wanee
Grootmoeder Te Wanee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.