Advertentie

Het Atlantis-symbool.. (update!)


Margreeth Stoffers
Margreeth Stoffers

Margreeth Stoffers heeft een behoorlijke omslag gemaakt in haar leven; komend vanuit een conservatief kerkelijk milieu en na jaren gewerkt te hebben in de reguliere gezondheidszorg, is ze stapje voor stapje een ander pad gaan bewandelen. Een pad die haar bij het Inca Sjamanisme bracht en dat ze vol vreugde als ‘mijn pad’ bewandelt. Een weg naar binnen, naar de waarheid in haarzelf, een weg van liefde voor haar en voor Pachamama – Moeder Aarde -, liefde voor alles wat leeft.

Margreet: “Ik ben de Paqo’s (de Q’ero Sjamanen uit Peru, de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s) heel erg dankbaar voor wat zij ons aanreiken in hun lessen, helingen en inwijdingen en ik wil in alle bescheidenheid graag in hun voetsporen treden en hier, in de wereld waarin ik leef, deze oeroude kennis doorgeven aan mensen die hier hun hart voor openen.

Mijn levenspad volgens de Maya Tzolkin is de Rode Aarde, wat weer alles te maken heeft met mijn passie voor Pachamama. Dit is natuurlijk even heel kort door de bocht, want ‘mijn pad’ was wel een een zoektocht van vele jaren. Een weg die via homeopathie, fytotherapie, voetreflexologie, iriscopie, Germaanse Geneeskunde, Reiki, en allerlei vormen van spiritualiteit, mij uiteindelijk bij het Sjamanisme bracht, waar ik thuiskwam.

Het zijn met name de Paqo’s waar ik mij heel sterk mee verbonden voel. Bij hen volg ik de 4 jarige opleiding tot Pampamesayoq, Sjamaan voor Moeder Aarde, en dat is een groot geschenk. Op mijn site vind je daarom van alles wat daar voor mij mee te maken heeft. Ik hoop dat ik je met deze site hier en daar iets aan mag reiken waar je misschien weer een stapje verder mee kunt op jouw eigen unieke pad in dit leven. Een warme aardegroet van mij voor jou, Margreeth.

Hopelijk dat dit verhaal over de Atlantisring en het Atlantissymbool, jouw verbeelding mag prikkelen en je mag uitdagen het symbool voor jezelf uit te testen.!

x

* * *

– UPDATE –

– 13 oktober –

Zoals je wellicht weet is Dineke Jongepier een begiftigd radiësthesiste. Ze pendelt vanuit haar onderbewustzijn naar gebieden waar je normaal niet zo snel toegang toe hebt. Dat kan iemand anders onbewuste zijn, maar ook een collectief onbewust veld, of de Akasha-kronieken, die in een veld om de Aarde hangen, en waar alle geheugens liggen opgeslagen. (Kijk naar dit artikel, een van de vele artikelen die van haar hand hier reeds op de site staan)
Nadat ik Karel en Dineke Jongepier had gevraagd om het Atlantissymbool uit het onderstaande artikel te duiden met de pendel, kwam gisteren hun antwoord, dat ik hier graag citeer:

Dineke heeft contact kunnen maken met de beide symbolen die jij aan ons hebt gemaild. Ze komen inderdaad beide van Atlantis en wel van het tijdvak *EIND ATLANTIS* – heel bijzonder. De Boviswaarde van beide afbeeldingen vertegenwoordigen de hoogste Goddelijke waarde van 23.000 eenheden en meer. Beide symbolen resoneren met de hoogste dimensie op onze tabellen over de dimensies namelijk met de *18e dimensie. De energieën van de afbeeldingen hebben de hoogste magische kracht en de meting geeft aan: *ABSOLUUT DE HOOGSTE MAGISCHE KRACHT VAN HET RECHTERPAD*
Het zijn dus zeer krachtige afbeeldingen waarvan de werking ook in onze tijd nog begiftigd is met de Allerhoogste Goddelijke Energie. Dineke zal bij gelegenheid nog meten waarvoor deze symbolen dienden. Mogelijk voor genezing of tijdreizen naar andere dimensies. We komen er nog op terug !!”

Wij houden je dus ook op de hoogte..!

x

* * *

x

Het Atlantis-symbool..

2013 © WantToKnow.nl/.be – Margreeth Stoffers

x

atlantis symbolatlantis symbolJaren geleden, het was 2002, kwam ik op internet een afbeelding van het Atlantis Symbool tegen en dit intrigeerde mij. Ik had gelezen dat je dit symbool op verschillende manieren kunt gebruiken om jezelf of je omgeving te beschermen. Je kunt het gebruiken als hanger of ring, of je kunt hem bijvoorbeeld als armband gebruiken. Maar ook aan de muur hangen, uit hout of steen snijden/beitelen. En vanzelfsprekend kun je het op een t-shirt laten drukken.

Zelfs een ruwe schets van dit symbool is heel krachtig begreep ik. Dit inspireerde mij om er een mandala van te maken, die vanaf dat moment bij ons in de kamer een mooi plekje kreeg, waar hij vanaf dat moment trouw zijn werk doet. Zoals het met alle dingen gaat die je lang in je bezit hebt, wen je eraan en wordt het gewoon.

Kortgeleden ontmoette ik na meer dan 45 jaar een oude schoolvriendin en via haar nog een lieve vrouw, met wie ik beide een hele bijzondere band heb gekregen. We inspireren en bekrachtigen elkaar, leren van elkaar, hebben heel veel raakvlakken waardoor we elkaar prachtig aanvullen en we werken vanaf onze ontmoeting op een energetisch niveau samen. Wat een geschenk zulke vrouwen op je pad.

Tijdens hun eerste bezoek aan ons huis liet ik hen vanuit het gezamenlijke raakvlak Egypte de mandala van het Atlantis Symbool zien. Bijzonder wat er toen gebeurde, ik denk dat mijn mond openviel van verbazing, dit had ik niet verwacht. Er gebeurde van alles met hen en dat werkte nog heel lang door. Dus de mandala maar van de muur gehaald en op hun verzoek voor hen laten kopiëren. We zijn nog aan het uitproberen hoe we dit symbool mogen gebruiken, maar dat het een enorme kracht heeft, met een hele hoge Boviswaarde is duidelijk.

Dat we er namen van mensen op mogen leggen (uiteraard met toestemming) zijn we ondertussen ook achter en wat het doet raakt ons. Als de ‘niet voeler/ anders voeler’ van ons drieën, ben ik perplex als ik zie wat er gebeurt gewoon door naar de afbeelding te kijken. Het inspireert mij opnieuw om er iets mee te doen. Ik heb hem inmiddels op de 4 zijden van een kleine piramide getekend en ga er nu een afdruk in mergel van maken om bescherming tegen straling te bieden, zowel van de huidige apparatuur als van de geopatische straling.

atlantis symbol vlak

x

De geschiedenis van de Atlantis Ring.
Tegen het eind van de 19e eeuw is in de Luxor vallei door de Franse Egyptoloog Marquis d’Argain een ring met daarop het Atlantis Symbool gevonden. De Amerikaanse archeoloog Howard Carter droeg vervolgens deze ring tijdens een expeditie naar de grafkamer van Toet-Ankh-Amon. Hij was de enige die deze expeditie overleefde, alle andere 17 expeditieleden vonden de dood. De ring met daarop het symbool zou hem de bescherming geboden hebben die voorkwam dat ook hij de expeditie niet overleefde.

Hieronder een paar afbeeldingen van de mandala met het Atlantis Symbool, de piramide met daarop het symbool en de manier waarop ik in de piramide briefjes met namen van mensen een plekje geef. Laat je inspireren om met dankbaarheid en zuiverheid gebruik te maken van dit krachtige symbool uit de tijd van Atlantis. En heb je bijzondere ervaringen waar we allemaal iets aan zouden kunnen hebben, laat het mij weten via het contact formulier onderaan deze pagina, dan zal ik het op deze pagina plaatsen.

Terwijl ik dit schrijf brengt de postbode de Atlantis ring die ik besteld had als extra ondersteuning, wat een mooie synchroniciteit. Voor wie geïnteresseerd is, ik bestelde hem bij de webshop van Atlantis New Age.

groetjes,

Margreet Stoffers

Reacties op het Atlantis-symbool, op de site van Margreeth Stoffers:

“Wat ontzettend lief en fijn dat jij dit symbool deelt! Al mijn geliefden dragen een Atlantis ring en we voelen ons daardoor erg verbonden met elkaar. Voor ons is het een: wij horen bij elkaar ring geworden en elk nieuw lid in ons gezin krijgt DE ring. De symboliek is prachtig en sterk. Wij hoeven niets te halen uit het symbool omdat het symbool ons geeft; en wanneer je goed “voelt” dan ervaar je de boodschap. Liefs, Catharina”

“Sinds ik in mijn nieuwe huisje woon (helaas vlakbij een UMTS-mast) slaap ik zeer slecht. Een paar dagen geleden ben ik toch maar even uit bed gegaan om beneden een symbool uit te printen en -knippen en heb dat onder m’n kussen gelegd. Heb er nu al 4 nachten mee/op geslapen. En ik slaap inderdaad heel anders! ‘k Word voor de wekker wakker, droom heel anders, hoef ik niet meer 2x per nacht uit om naar de plee te gaan, word vóór de wekker wakker, voel me meer uitgerust en wordt blijer wakker, echt super! Dus het werkt inderdaad goed; echt fijn, dankjewel!”

“Lieve Margreeth, dank je voor het delen. Terwijl ik er mee aan de slag was om dit symbool te tekenen, kreeg ik een hele rust over me heen en direct boodschappen van boven. Voelt prettig en kijken wat het voor mij meer positieve dingen op mag leveren 🙂 Lieve groetjes”

* * *

x

Aanvullend op het verhaal van Margreeth,
x

vonden wij nog meer over deze ring/het symbool..

x

In de ban van de ring..?

xx

Graag vullen we van WantToKnow dit verhaal aan met datgene wat wij konden uitpluizen over dit symbool en de ring, waar het symbool oorspronkelijk op werd gevonden. Er is in algemene zin weinig bekend over de Atlantis Ring en wat we weten is dat deze ring zéker gevonden is in de Koningsvallei in Egypte; alle bronnen lijken dit te bevestigen. De onzekerheid begint echter al met wanneer de ring gevonden zou zijn.. Volgens sommigen zou de ring gevonden zijn in de sarcofaag van de hoge-priester Jus. Volgens anderen zou de ring gevonden zijn in de restanten van een mummificatie, die begraven was in de buurt van de tombe van Tuth Ank Amon. En deze overblijfselen zouden dan inderdaad wel van deze priester Jus kunnen zijn.

De beroemde foto van de originele Atlantis-ring lijkt te zijn genomen uit een boek dat getiteld is/was: ‘Cet Maisons Qui Tuent’, geschreven door Roger de Lafforest en gepubliceerd in 1972 door Robert Lafont in Parijs. In dit boek vertelt De Lafforest veel gedetailleerde zaken over deze Atlantis-ring. Hij vertelt dat hij de ontdekker van het graf van Tuth Ank Amon, de Britse Howard Carter ontmoet zou hebben, in 1939, vlak voor diens dood. Daar kreeg hij de ring ook werkelijk te zien toen hij Andre de Belizal bezocht. Desalniettemin vertoont de ring op de foto de eigenschappen en textuur van een reproductie uit de jaren 1910/1920.

atlantis ring

Rond 1860, vond markies d’Agrain, een Franse Egyptoloog, een ring in de Koningsvallei in Egypte. De ring was gemaakt van een soort aardewerk (foto) met klei uit Assuan, het gebied rondom de vallei. Naar het idee van deze markies zou de ring -doordat deze totaal anders was dan de ‘reguliere’ Egyptische spullen die werden gevonden- afkomstig kunnen zijn van de voorgangers van de Egyptenaren, de Atlantiërs. De opvallende, gebogen geometrische figuren, lijken gemaakt en uitgebalanceerd, volgens een bepaalde ordening. Men kwam achter de bijzondere krachten van de ring en vooral natuurlijk het symbool, toen per ongeluk diverse opvallende gebeurtenissen plaatsvonden in de buurt van de dragers van de originele ring, of de replica’s.

Onderzoek met radiësthesie leverde de informatie op, dat vooral het symbool de mysterieuze kracht zou bezitten. De bijzondere vorm van het symbool straalde een soort beschermende straling uit, waardoor de drager van de ring, als het ware immuun zou worden voor (stralings)invloeden van buitenaf. De Atlantisring is daarmee dus géén amulet, talisman, fetisj of een gewijde medaille uit het volksgeloof, noch een esoterisch voorwerp. Hij haalt zijn kracht niet uit de materie (zandsteen, goud of zilver) maar uit de vormen, die dragers zijn van zeer sterke energieën. Zo sterk dat ze zelfs negatieve aardstralen ombuigen. De drager is immuun tegen allerlei boze invloeden want de aura bewaart haar beschermende harmonie.

Howard Carter en een van zijn andere expeditieleden, bij de geopende tombe van Tut Ankh Amon.
Howard Carter en een van zijn andere expeditieleden, bij de geopende tombe van Tut Ankh Amon.

Nadat men deze krachten van de ring in de gaten kreeg, werd het geheim in de geometrie van de symbolen gezocht. En dat kwam heel goed uit, want de originele ring kwam uiteindelijk in handen van André de Belizal, (getrouwd met een kleindochter van markies d’Agrain!). Hij is ook een pionier in de radiësthesie..! Hij onderzocht de golven die door de ring worden uitgestraald, en hij kwam erachter dat het dus om de symbolen/geometrie gaat bij deze ring en niet om de ring zelf.

Deze symbolen stralen een krachtig veld uit dat de drager van de ring beschermt, evenals de omgeving waar deze drager verblijft. (in huis, op het werk etc.) De ring beschermt dus, door het symbool wat erop staat, de drager voor onzichtbare, negatieve krachten. Hij ontdekte ook, dat wanneer het symbool wordt overgetekend op een vel papier, en vervolgens bijvoorbeeld aan de muur wordt gehangen, de elektro-magnetische en geopathische, gevaarlijke straling, in hoge mate wordt gereduceerd..!

Aan deze bevindingen werd vooral door de Britse archeoloog Howard Carter (1874-1939) veel aandacht besteed. Hij hoorde rond 1900 van het bestaan van deze ring en wat in ieder geval bekend is, dat hij een kopie liet maken en deze ring heeft hij de rest van zijn leven gedragen. Hij krijgt vervolgens een visioen dat hij iets zal ontdekken dat de wereld nog nooit heeft mogen aanschouwen.

Ná de ontdekking van deze vondst, het graf van Tut-Ankh-Amon, blijkt na een paar jaar, dat Carter als enige van deze expeditie van 18 mensen, als overlevende over te blijven.. Veronderstelt wordt dat deze Atlantisring Carter beschermt zou hebben tegen de ‘vloek van de tombe’, waarbij er tegenwoordig vanuit wordt gegaan dat er een micro-klimaat van virussen/bacteriën in de grafkelder heeft geheerst, die de expeditieleden ziek maakte. Behalve Carter.. Hij stierf vele jaren later (1939) een natuurlijke dood.

Een artistieke impressie gebaseerd op beelden van Atlantis.
Een artistieke impressie gebaseerd op beelden van Atlantis.

De conclusie van professor Arysio Nunes dos Santos is dat deze ring weleens tot de alleroudste kunstvoorwerpen ter wereld zou kunnen behoren. De symboliek ervan is zeer diep en heeft wortels in allerlei Westerse en Oosterse mythen en godsdiensten. Het motief kan onmogelijk zijn verzonnen omdat het te rijk is aan symbolen, die allemaal op een of andere manier verwijzen naar het (legendarische of echte?) Atlantis. Het drie-rijenmotief op de ring doet meteen denken aan Atlantis, zoals beschreven door Plato. De drie rijen stemmen namelijk overeen met de drie wallen, die het centrum van de stad omringen.
De overeenkomst wordt nog versterkt door kanalen, die de drie wallen doorkruisen. Op de ring zijn de drie staven ook doorgesneden. Overigens vinden we dat symbool van de drie wallen terug bij de Zuid-Franse Katharen en bij onze eigen voorouders, de Kelten, en… alweer bij de Hindoes, die het hebben over de Thribuvana (“Drie Werelden”). Professor Nunes dos Santos wil de Atlantisring voorleggen aan de wereldbekende Britse Egyptoloog Graham Hancock, om de echtheid en het ontstaan ervan aan een nauwkeuriger onderzoek te onderwerpen.

We zijn benieuwd wat jij met dit symbool kunt voelen en experimenteren.. Laat het ons weten. En mocht jij een Atlantisring willen kopen, klik dan HIER.  Wil je er meer over lezen, kijk dan op deze links:

 

* * *

34 gedachten over “Het Atlantis-symbool.. (update!)

 1. MARGREETH STOFFERS, leuk artikel, had van mij uitgebreider en langer mogen zijn.
  Of een ring een persoon kan beschermen, betwijfel ik, maar goed beetje mystiek hoord er bij.
  Vriendelijke grpoet Jenne.

  Mooie foto van het openen van de sarcophage, maar ook een beetje graf schennis !

 2. Ik heb de ring en een houtsnede van het Atlantis symbool al zo een 15 jaar in huis. Als ik een beetje terug reken is dit ongeveer de tijd geweest dat ik allerlei ‘speciale’ dingen ging meemaken. Ik maakte ze al mijn hele leven mee maar ze werden zeker intensiever vanaf die tijd. Heel veel geleerd en gezien!

  1. Bij mij is het een heel sterke prikkeling op het gebied van het derde oog.. krachtig hoor.
   Ik zou graag veel meer ervaringen willen horen van lezers van dit artikel!
   Ervaringen met water ‘opladen’ wellicht..?

  2. Hoi Odette en Guido,
   Ja leuk om hierover ervaringen uit te wisselen. Zelf heb ik me nog nooit in het Atlantis symbool verdiept. Echter toen ik het figuur zag hier op de site gebeurde er bij mij ook iets, een lichte prikkeling. Niet opvallend.
   Echter wat je omschrijft Odette, van het openen van de kruin herken ik wel. Ik ervaar dat op speciale dagen en heel sterk op een bepaalde locatie.

   Maar voor mij een teken om me eens te gaan verdiepen in Atlantis 🙂

   Bedankt & veel liefs! &hearts:

  3. Ik zag iemand met een vorkheftruck paletten water opladen, nou er viel mij niets bijzonders op, bij dat opladen van dit water.

 3. Dat is de reden waarom de geestelijken een tonsuur hebben, om het in en uit treden te vergemakkelijken, je ziet ze soms tijdens het lopen even een soort vreugde pasje maken, als het begint te tintelen.

  Ook dat teken daar heeft COZMIC het ook al over gehad, die staan op muren en schuttingen, zie je dit teken, kan er een atlantiaan wonen.

  1. Hallo Jenne, Ik begrijp wat je bedoelt, alleen ze hebben de bel horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt. 🙂

   T. Pluim (1922), Wetenswaardig allerlei

   Tonsuur (Lat.: het scheren, afscheren) heet de kruinschering bij de R.-Kath. geestelijken. Reeds vroeg lieten boetelingen hun hoofd geheel kaal scheren en dit voorbeeld werd door de monniken nagevolgd; sedert de 6e eeuw echter was het meer een plekje op de kruin. In 638 werd het voor de geestelijken verplichtend gesteld. De tonsuur is slechts een voorbereiding tot de verdere orden (subdiaconaat, diaconaat, priesterschap) en verbindt tot niets.

   En wat betreft het Atlantis symbool heb ik het nooit ergens op schuttingen of muren gezien. Zou wel fraai zijn.

  1. Hoi Odette,

   Leuke link, bedankt!
   “Sommige achten het niet uitgesloten dat de oude Egyptenaren vertrouwd waren met de geheimen van kernenergie en dat ze die toepasten……”

   Atlantis, Egypte, energie erg boeiend. 🙂

 4. In al mijn ervaringen in bv een Atlantissymbool, een steen, een symbool ,het maakt eigenlijk niet uit waar je je focus oplegt maar dat wat jij wilt dat het met je doet dat zal het ook doen.
  Zoals het oude spreekwoord luid,’ U wil Geschiedde’ wij zoeken als mens nog steeds naar allerlei dingen, zaken, attributen, buiten onszelf om daar bescherming, kracht, aura`s openen, wat het ook mogen zijn.
  Het mag er ook zijn, maar ik ben erachter gekomen dat alles al in mij zit, ook ik heb natuurlijk eerst een huis vol met allerlei attributen gehad die mij bescherming konden , geven, bieden….
  Dat iemand overleefd en dat er dan 18 mensen sterven en een niet, ja dat is eigenlijk eenvoudig en dat heeft niets te maken met een ring of vloek of wat dan ook , maar gewoon met de ervaring die jij hebt uitgekozen voordat je incarneerde.
  Je kan natuurlijk denken dat het de ring is, maar voor het zelfde had hij een walnoot bij zich gehad of een mooie steen!
  Alles komt uit dezelfde bron, dus niets is krachtiger dan het andere , dat lijkt maar zo, het is ook hier weer wat u wilt dat geschiedde.
  Ik heb al mijn attributen de deur uitgedaan, ik eet alles en zet daar mijn intensie op ,dat het gezond is en het werkt!
  En het scheelt ook een hoop geld , doordat ik geen ringen, stenen, enz.hoef te kopen, maar daar kom je pas achter door je eigen ervaringen, en die tellen pas echt mee.

  1. Kan me in je woorden vinden Raymond. Vanzelfsprekend kan geen enkele dokter jou beter maken; je doet dat zélf en hij/zij bekrachtigt je zelfgenezend vermogen.
   Maar wat als je voor een kacheltje gaat zitten..? Je voelt de warmte, dat is JOUW ervaring, van een bron buiten je. Toch?
   Natuurlijk zou -zo kun je redeneren- het hete kacheltje er niet ‘zijn’, als je niet de warmte zou voelen.. Dan was er wellicht alleen het ‘kacheltje’..

   Een geometrisch patroon initieert een bepaald veld, een bepaalde TOON zelfs.. Een frequentie dus, met andere woorden. Hoe dit kan, is een (HET?) raadsel van de Schepping/Creatie/Source etc. Deze vorm (Atlantis-symbool) genereert (of stimuleert) een bepaalde toon/frequentie/veld.
   Dus als je met het Atlantisch symbool loopt (en het NIET BLOKT door er bijv. NIET in te geloven), ben je in staat de energetische werking van deze vorm te voelen. Er is natuurlijk wel degelijk een ‘ontvanger’ nodig, in dit geval degene (jij) die dit symbool draagt/uitdaagt..!

   Zonder al die stenen en attributen ben je waarschijnlijk net zó in staat te werken. De vraag is dan echter alleen, of je een focus hebt, een punt waar je je scheppingskracht/intentie op kunt richten. Hoe diep kun je gaan zonder deze ’tools’.. Waarom een hamer en nijptang laten liggen, als je een vlot wilt timmeren, als die ’tools’ beschikbaar zijn. Wat niet will zeggen dat je het NIET zonder kunt..!!!
   Je bent op deze wijze ook in staat om het hete kacheltje NIET te voelen.. Dan blijft er simpelweg, ‘een kacheltje’ over, of nóg verder.. Een berg moleculen die niet (volledig) ‘spiegelt’..

  2. @Guido,

   Het is zeker dat de kachel ook een spiegel is die mij laat zien dat ik ook een innerlijke kachel heb.
   Ook het Atlantisch symbool laat mij zien dat de werking van dit veld in mij zit (spiegelen).
   Je vraagt of ik een focuspunt heb waarop ik mezelf kan richten, eigenlijk zeg ik neen dat hoef in principe niet! maar doordat je bij jezelf blijft (hart) is de focus er altijd al, je hoeft dan alleen nog maar je hart te volgen.
   Maar dat gaat de ene keer beter als de andere keer, maar door elke dag 24 uur bewust naar jezelf en je processen te kijken , ga je steeds meer en beter begrijpen waarom je bij je hart dient te blijven, omdat deze manier de zuiverste is , maar ik wil hierbij niet zeggen dat dit de enige weg is, nee er zijn er miljarden die allemaal naar de bron gaan, maar die wegen heb ik allen begaan, en nu kan ik zeggen dat voor mij dit de enige weg en waarheid is die ik leef en mij daardoor elke dag bewuster maakt en steeds gezonder.
   Als er tekenen zijn van het lichaam en je bewuste geest ,en je leert daar naar te luisteren (handelen) dan word je niet meer ziek , ik spreek uit eigen ervaring, voordat ik bewust ben gaan leven was er een leven van strijd en ziekte, veroordelen , niet luisteren, maskers gebruiken, enz..
   De laatste 7 jaren zijn wij als gezin , 4 personen , nooit meer ziek geweest of een arts of ziekenhuis hoeven raadplegen en dan spreek je over eigen ervaringen.
   Maar ik zeg wel daarbij volg je eigen hart en waarheid in deze want iedereen heeft zijn eigen waarheid en die mag er ook altijd zijn.

  1. Als je ‘het’ in het ‘echt’ mee maakt doe je wel in 1x je hele broek vol in 7 kleuren…

  2. Die Amerikane zijn stapel, geen grenzen in hun créativiteit, alles kan, ik heb een vriend hier komt bij Boston van daan, a real yoker.

  1. Tuurlijk via de DOGON, naar de nijl delta, zij kwamen van Sirius, maar kenden de hele planeet, en hielpen de mensen met nieuwe technique’n maar ze zijn niet lang gebleven.

  2. Dank je wel lieve Paul voor de link. Veel herkenning, zeker veel in de tekst die er onder staat weergegeven. Hartegroet van Odette

 5. vandaag 13 oktober 2013 lees ik uw verhaal op want to know.
  een schok toen ik de ring zag! begrijpen doe ik het niet, komt wel.
  echter mijn vrouw heeft een schilderij gemaakt en daarop staat ook het symbool. wel verrassend! Als u geïnteresseerd en nieuwsgierig bent en u stuurt een mail, dan zal mijn vrouw een foto van het schilderij sturen wat ze indertijd gemaakt heeft.
  Leuk. jan

  1. Dank Jan voor het toesturen van een foto van het schilderij..! Ik vind het prachtig, idd ‘doorgegeven’ of zoals we dat noemen: ‘geïnspireerd’..
   atlantis schilderij 3

 6. Voel en herken en ontmoet steeds meer mensen vanuit Atlantis. 4 jaar geleden had ik de ervaring zo in de Atlantis tijd te stappen. Volg mijn gevoel (pad) is mij nog niet helemaal duidelijk waar dit mij brengt. Heb verschillende gave. Maar het sterkste is waarnemen.
  Op dit moment vallen zekerheden weg, ook in werk. Mijn gevoel zegt allang dat 2013 het mij duidelijk gaat maken. Zie het nog niet, maar vertrouw hierop. Wel is duidelijk dat ik in Atlantis heb geleefd en gevoelsmatig de 3e periode omdat ik daar voor het einde de macht en manipulatie heb gevoeld. Draag sinds dien mijn Atlantis ring
  .
  Vriendelijke groet

 7. Nu, een aantal weken later (november 2013), heb ik een nieuwe mandala gemaakt met het Atlantis symbool,deze keer een drie dimensionale afbeelding van het symbool als portaal naar de sterren, naar onze roots van vóór onze aardse levens.
  Het symbool zweeft midden tussen de sterren waar de Grote Beer en de Plejaden duidelijk zichtbaar zijn.
  De onderste bol van het symbool is Moeder Aarde, waar wij nu ons leven mogen leven, en de bovenste Arcturius, een planeet die ooit heel lang geleden in een meditatie bij mij binnenkwam.
  Ik had toen nog nooit van Arcturius gehoord en kwam er via Google achter dat dit een bestaande planeet is.
  Ik voel me hier heel erg mee verbonden, daar ligt een diepe en liefdevolle verbinding voor mij.
  Vandaar Arcturius in deze mandala, maar voel je vrij om er de planeet waar jij je mee verbonden voelt in zien.
  De pendel staat bij mij gigantisch uit boven deze mandala, wat een kracht!
  Spontaan heb ik er mijn phi-kristal bovenop gelegd en blijkt deze wat formaat betreft precies op het Atlantis symbool te passen en laadt hij ook het kristal op. Bijzonder.
  Al mediterend op het symbool en Atlantis, komt ook direct het phi-kristal binnen.
  Op internet lees ik nu dat dit bijzondere kristal ook met Atlantis te maken heeft, dat was ik even kwijt.
  In deze meditatie zie ik het 3D Atlantis symbool, zwevend in een Heilige Ruimte ergens in een tempel van Atlantis.
  Daar bood het in die tijd de mogelijkheid om contact met andere planeten te maken.
  Wanneer je je daar en toen vanuit een zuivere intentie afstemde op het zwevende Atlantis symbool,dat overigens van kristal was en naar mijn idee niet door mensen gemaakt,verbond het kristallen Atlantis symbool iemand met zijn of haar planeet van herkomst of met de planeet die op dat moment belangrijk was om contact mee te maken.
  Het diende dus o.a. als een portaal naar andere planeten en andere dimensies.
  Kijk en voel maar wat ook deze met je doet.
  Op mijn site kun je de afbeelding bekijken: http://www.margreeth-stoffers.nl/atlantis-symbool.html

  1. Weet ik Odette, ik ken Janosh (we hebben dezelfde achternaam nb en zijn beide in dezelfde plaats geboren, over synchroniciteit gesproken :-). Veel herkenning dus 🙂

 8. Wie bedenkd toch al die symbolen, want dat het menselijke créatisch zijn bewijzen sommige symbolen uit de oudheid.
  Of Atlantis heeft bestaan, we willen wel allemaal heel graag, maar goed waar voerd het ons heen, of is het gewoon net als Mu een overblijfsel van een oudere verwoeste wereld, ja dat moet haast wel, dit kan niet de eerste keer zijn.

 9. Wordt de atlantis ring ook een beschermer in het dagelijks leven ;op 19 maart 2014 heb ik een arbeidsongeval voorgehad en 4 dokters waaronder een controle arts van de verzekerking hebben niet gezien wat Dr. Toussaint de arbeidsgeneesheer van mijn werk zag nl 2 fracturen aan de linkervoet in plaats van een. Wel nu heb ik een verslag om op mijn werk ander werk te krijgen meer zittend dan de ganse dag op de benen te staan (nl compactus) dit verslag dateerde van 26 mei 2014 een week na mijn werkhervatting. Tot op heden nog altijd geen gevolg gehad over mijn overplaatsing nr de compactus van de BIB. dan heb ik de politiek erop gezet vanaf dinsdag 24 juni 2014 hopelijk lost dit nu meer op. De diernst waar ik nu zit wordt ik oon nog gepest door de bazen, zelfs 1 minuut vroeger vertrekken mag niet hoewel ik elke ddag al zelf 25 minuten vroeger begin dan voorzien. Als ik zo’n atlantis ring besteld gaat die dan ook alles in orde brengen voor mij. En bestaat deze ook in het goud, zoniet de zilveren wordt die dan ook minder zwart?
  Mvg,
  guy victoire M Fr Zomers 14/01/1962

 10. Ik heb de Atlantisring aangeschaft maar merk tot nu toe geen verschil ! Alleen dat ik van de trap gevallen ben en toch heel snel weer in staat was te functioneren maar voor de rest merk ik weinig ! Dus….ja ik weet het niet !!!

 11. De Atlantis ring draag ik al jaren en heb er positieve invloeden van ondervonden.Aangezien ik zelf lid ben van een Vrijmetselaars Loge ben ik ook al jaren vertrouwd met het werken via symbolen.
  Over de verre oorsprong van de ring lopen de meningen nogal uiteen.
  Mijn eigen gedachte is dat er in een zeer ver verleden waarvan totaal geen heugenis meer is men vele malen verder was met de kennis over de Aarde en het Heelal dan tegenwoordig.
  De altijd wederkerende vraag zal blijven bestaan,hoe kwam men daaraan?
  Volgens mij heeft de ring ook te maken met het getal 9.
  Een mens heeft 9 lichaamsopeningen,2 ogen,2 oren,2 neusgaten,een mond,en de 2 onderste genitalien. Wij zijn ook als mens na 9 maanden klaar om als baby te beginnen.Er zijn 9 Aardlagen naar de binnenste kern van de Aarde.
  Er zijn ook 9 planeten inclusief de kleinste Pluto die rond de zon draaien.De belangrijkst man op Aarde die ooit heeft geleefd, Onze Here Jezus stierf in zijn 33ste levensjaar,3 x 3 = 9.
  De ring kon dus nog weleens veel meer aangeven dan wij allemaal vermoeden en getuigen van een zeer hoogstaande beschaving met een intelligentie over diverse zaken betreffende de oorsprong van leven die wij niet meer hebben met elkaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.