Advertentie

‘Bijwerkingen’ van Covid-19 vaccins zijn feiten!


Het is onmiskenbaar: de vermeende ‘vaccins’ die tegen Covid-19 ontwikkeld waren, maar geen vaccins zijn omdat het mRNA-middelen zijn, hebben bijwerkingen, die in een woord ‘schrikbarend’ zijn. Binnenkort komt er opnieuw een peer-reviewed onderzoek uit, dat opnieuw dit verhaal bevestigd. En de reguliere medische wetenschap wordt steeds voorzichtiger met het duiden van al die onderzoeken. Stilzwijgen is nog het meest gekozen ‘middel’ om de pijnlijke kant van die mRNA-middelen min of meer te vermijden.

Kijk naar deze uitspraak van de gynaecoloog Dr. Thorp, die door Tucker Carlson hieronder wordt geïnterviewd.. Zegt dat niet genoeg..?

x

“Het wereldwijd opdringen van deze
experimentele Covid-19 ‘vaccins’,
is de grootste schending van de medische ethiek
in de geschiedenis van de geneeskunde,
misschien wel in de geschiedenis van de mensheid.”

* * *

Dit bericht van de uitvinder van het middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..!

x

‘Bijwerkingen’ van Covid-19 vaccins zijn feiten!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

In de show van de Amerikaanse journalist/presentator Tucker Carlson  (FOX news) gaf verloskundige en gynaecoloog James Thorp commentaar, op een binnenkort te verschijnen onderzoek rondom o.a. de COVID-19 ‘prikken’ (mRNA) Hij spreekt over bewijzen van ‘de grootste schending van de medische ethiek in de geschiedenis’. En hij spreekt dan over de uitrol van deze ‘coronavaccins’, die dus geen vaccins zijn. Dr, James Thorp schreef mee aan een nieuw – peer-reviewed – onderzoek over deze experimentele prikken.

Deze gynaecoloog vertelt dat hij al meer dan 40 jaar in het vak zit, maar wat hier is gebeurd, dat heeft hij nog nooit gezien:

 “Er werd en wordt dood en verderf gezaaid op een schaal die ik niet eerde gezien heb. Het is werkelijk huiveringwekkend.”

De resultaten van het onderzoek zijn dus ronduit schrikbarend: er valt een dramatische toename in miskramen, doodgeboorten en menstruatieproblemen te zien. Het betreffende onderzoek zal op 1 maart a.s in een gerenommeerd medisch tijdschrift verschijnen. Thorp vergelijkt de bijwerkingen van de coronavaccins met die van de griepprikken en baseert zich daarbij op data van de overheid.

Na de uitrol van de coronaprikken is een 1200-voudige toename van het aantal gevallen van ernstige menstruatieproblemen, een 57-voudige toename van het aantal miskramen en een 38-voudige toename van het aantal foetale sterfgevallen geregistreerd. En Dr. Thorp zal in het onderzoek nog veel meer alarmerende cijfers presenteren. Tijd voor álle medische wetenschappers, ook in Nederland!, om wakker te worden..!

Het was dr. Thorp, die vanuit zijn vakgebied, vorig jaar ook al waarschuwde, dat het aantal miskramen aanzienlijk is toegenomen. Datzelfde geldt voor het aantal gevallen van geboorteafwijkingen. Kijk en luister naar het interview bij Tucker Carlson:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.