Advertentie

Oostenrijk: tot 60% vervalsing van COVID-feiten en -cijfers?


X
X

Oostenrijk: tot 60%

vervalsing van COVID-feiten en -cijfers?

2022 © WantToKnow.nl/be

x
De officiële cijfers van de Covid 19-gevallen in Oostenrijk zijn onjuist en gemanipuleerd, legt Ir. Steffen Löhnitz uit. De cijfers werden opzettelijk opgeblazen en vervolgens gebruikt om overeenkomstige aantastingen van de grondrechten te rechtvaardigen. Op vrijdag 21 januari presenteerde Löhnitz zijn bewijs. Dit was één van zijn statements in die presentatie:
“Ik ervaar een deelstaatregering die in samenwerking met de federale regering het aantal gevallen in de orde van grootte van 60% (!!) heeft vervalst, teneinde de huidige doelstellingen van haar beleid, met name de lockdown 11/12-2021 in Oostenrijk en Vorarlberg, te rechtvaardigen,

als vergelijkbaar met
de activiteiten van een criminele organisatie.”

Steffen Löhnitz doet al geruime tijd onderzoek naar de juiste cijfers rondom de corona-plandemie. Hij kwam al vaker in het nieuws in Oostenrijk, maar komt nu met nog meer bewijzen naar buiten. Voor de periode van 25 oktober 2021 tot 23 december 2021 heeft Löhnitz gedocumenteerd en bewezen, dat de zogenaamde ‘actieve gevallen’ onjuist/gemanipuleerd zijn, in de opgegeven coronacijfers.

Hij beschuldigt de verantwoordelijken van opzettelijke manipulatie in dit kader en verwijst naar de respectieve actuele waarden van alle Oostenrijkse provincies, die dagelijks worden opgenomen in de EMS-databank van het AGES (Agentschap voor gezondheid en voedselveiligheid (HIER)).

Dus simpel gezegd, was de vergrendeling/lockdown in Oostenrijk van november/december 2021 niet gerechtvaardigd. Evenzo met de discussie en besluitvorming rondom de doren vele Oostenrijkers verguisde, verplichte vaccinaties. De opgeblazen en gemanipuleerde cijfers waren gebruikt voor massale inperking van basisrechten, alsook voor discriminatie van grote delen van de bevolking, economische schade aan individuen, bedrijven en gemeenschappen, aldus Löhnitz in zijn presentatie. Die overigens, juist dóór de strenge maatregelen rondom samenkomsten, in de open lucht werd gehouden. (HIER overigens dl.1 van deze persconferentie, mocht je deze Duitse presentatie zelf willen zien).

Door een voortdurende manipulatie van de data, ontstond een volledig VALSE REALITEIT.
Zonder de gemanipuleerde cijfers, die ‘hoge aantallen’ lieten zien,
zou het niet mogelijk zijn geweest de overeenkomstige inbreuken
op de grondrechten te rechtvaardigen.

Löhnitz gaat vooral in op de vraag of de lockdown van 11/12-2021 in Oostenrijk
gerechtvaardigd was en of verplichte vaccinatie op basis van deze gegevens geoorloofd is.

Met betrekking tot zijn bevindingen verklaart hij ook: “Zulke massale fraude, zulke manipulaties van de bevolking – Oostenrijk en ook Duitsland – op basis hiervan, overtrof alles wat ik uit mijn DDR-verleden kende, kon voorstellen en voor mogelijk had gehouden”.

De vraag die vele burgers in Europa zullen hebben, is natuurlijk of deze situatie ook in hun land plaats vindt/vond.. Daarnaast is het ook de vraag WAAROM er zo gefraudeerd zou moeten worden en wat er te verdienen is met een heel volk lam te leggen.. Mogelijk speelt de QR-identiteitspas daarbij een grote rol en dient het volk mak te worden gemaakt, in de volledige uitrol van deze ‘digitale ID-pas’..!

Bij ons speelt in onze ogen in dat verband de bizarre houding van Hugo de Jonge, rondom de papieren Vaccinatie-paspoorten, een zéér opvallende rol. De Jonge ging zelfs zóver, dat het document, dat al 40 jaar een officieel Staatsdocument is, afkraakte als ‘ongeldige bewijs’. Daarnaast kwam hij met de drogreden, dat GGD-medewerkers ‘geen tijd’ zouden hebben voor een simpele stempel en handtekening als bewijs van vaccinatie in dit gele paspoort..!!

* * *

 

1 gedachte over “Oostenrijk: tot 60% vervalsing van COVID-feiten en -cijfers?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.