Advertentie

Bizar geluid nu ook in Nederland.. Wat is dit..?


x

x

DEES sounds from the sky

x

x

x

x

Bizar geluid nu ook in Nederland.. Wat is dit..?

2015 © WantToKnow.nl/.be
 x

Nederland is in de ban van een mysterieus, onverklaarbaar geluid, dat door heel Nederland en door vele mensen waar werd genomen. Afgelopen zondag in Pijnacker bijvoorbeeld, waar door een waarnemer werd gemeld: “Het was net of je trompetten hoorde schallen. Het was een drukkend geluid, dat een seconde of vijf aanhield. Nee, het was niet de wasmachine. Het kwam echt van buiten. Mijn vriendin hoorde het ook.”

Een ander filmpje van ene Jeff Afca uit Almere, lijkt het vreemde geluid ook weer te geven. Binnen de kortste keren was het meer dan honderdduizend keren bekeken op Facebook. Jeff zelf noemt het geluid ‘Scary shit’. Ook in de rest van Nederland werd het geluid waargenomen, maar niemand weet nog waar het geluid nu vandaan komt of wat het precies is?

De verklaringen lopen uiteen van geluiden van UFO’s tot zonnevlekken. Zonnestormen zouden mogelijk kunnen leiden tot ‘akoestische zwaartekrachtgolven’, waar juist de laatste dagen zoveel over te doen is. Deze golven zouden dan hier op aarde, 150 miljoen kilometer van de Zon, te horen zijn. Dat althans is de idee van ene Elchin Khalilov uit Azerbeidzjan (HIER zijn verhaal in het Engels uit januari 2012). Het geluid is te vergelijken met een enorm schip dat krakend en zinkend zijn zwanenzang zingt.. Inderdaad een geluid als de Titanic, uit dezelfde film, toen dit schip zonk.

Ook zijn er mensen die geloven dat deze geluiden zouden kunnen worden voortgebracht door potvissen, zoals de beesten die deze week zijn aangespoeld op de Waddeneilanden. Een verhaal echter met meer vraag- dan uitroeptekens..  Veel onverklaarbare beweringen en vage waarnemingen. De mensen die de geluiden filmen/opnemen zijn echter bijzonder geraakt en onder de indruk.. Een verzameling:

x

https://www.youtube.com/watch?v=_jWMe0i0U-I

x

x

https://www.youtube.com/watch?v=V4bXEb9yxpM

x

x

Al sinds 2011 gebeurt dit wereldwijd..
Sinds half 2011 horen vele mensen wereldwijd, bizarre geluiden, die de hemel vullen en ‘uit de lucht’ komen. Een verklaring is niet gevonden nog. Kijk naar dit filmpje voor een overzicht dat je zal doen duizelen..

264 gedachten over “Bizar geluid nu ook in Nederland.. Wat is dit..?

 1. Zoals ik al eerder schreef – het heeft ws te maken met veranderingen in het magnetisch veld van onze moeder aarde. De polen verschuiven (let maar eens op waar de zon opkomt en welke rode luchten zich openbaren). Deze verandering heeft ook tot gevolg dat bv de potvissen (gezond!) aanspoelen in Nederland en Duitsland. Er zijn vele dingen gaande in ons universum, tekenen in de lucht zijn hier het voorbeeld van. Men verwachtte in 2012 de ondergang van onze wereld, het einde der tijden volgens de Maya’s; maar het betekende het einde van een tijdperk, het ingaan van een nieuw tijdperk van ontsluiering (er komen veel zaken aan het licht), openbaring. Dan kom je automatisch bij het bijbel boek Openbaringen waar gewag wordt gemaakt van het trompetgeschal in relatie tot de aankondiging van de zuivering van onze aarde. Heb vertrouwen in deze (komende) turbulente tijden.

  1. Er staat toch echt einde der tijden. Er staat niet er komt een nieuwe tijd.
   Want elke dag is een nieuwe dag.
   Imo betekent einde der tijden dat verleden en toekomst één worden met het heden.
   Want alleen in het heden kun je eeuwigheid(tijdloos) ervaren.
   Want wie het heden kent kent ook haar verleden en toekomst.
   Schep nooit op over het verleden want als dat beter was waarom wij dan niet?
   Je ziet ook wij verprutsen de wereld omdat we veel geld weggooien aan de toekomst, die nooit komt.
   Zolang je de problemen in het heden niet oplost heb je ook geen toekomst.

 2. op ninefornews ook in relatie met de potvissen, een ander aspect dat defensie een test uitvoert met wie weet wat voor enge zooi.. niemand weet het ! kan ook het zuchten/ huilen / jammeren / klagen van moeder Gaia die de mensheid op deze manier niet meer wilt herbergen… Of.. misschien h a a r p ( zie in bijbel harp) Of.. zijn het de toeters en bellen van sterrenstelsels die met elkaar paren?
  Nu in de ” gewone ” media te lezen dat er eem e n o r m e knal / flits/ gamma is ” ontdekt “, misschien de echo van de knal die ons hier nu bereikt?? Als U het weet.. zeg het maar.. het is wel bizar maar ook een beetje eng, als het maar niet dezelfde geluiden zijn als uit War OTW film!!

  Zelf jaren last gehad van hele irritante bromtoon en jaren lang, zit niet tussen mijn oren Gelukkig is dit geluid wereldwijd en het zou best kunnen zijn dat er een massale angst via een holografisch wapen, bestaande uit geluid en frequentie aan ons wordt gepresenteerd ..
  ( moet hier bij aan David Bowie denken: sound and visio(e)n..)
  of.. is dit de aankomst van Aquarius in ons stelsel, dat er iets staat te gebeuren is net zo onzeker als dat het niet gebeuren zal.. BLIJF ZELF DENKEN EN GA OP DE INTUITIE AF DIE JE HART SPREEKT want.. Oh.. wat zijn ” ze ” erop uit om ons volledig te willen verlammen met ANGST

  1. HOI Luna…Hier Graia…Sterrenstelsels aan het PAREN???…MMMM…Dacht dat alleen ZEESTERREN-stelletjes fuckten??? En HAARP vergelijken met HARP, raak je een gevoelige snaar (Ben Gitarist hoor)…Ik wil/moet zeggen dat ik ook een tijd (tijd die schijnbaar niet bestaat) Last heb gehad van een BROMTOON…Bleek de Vibrator te zijn van de Buurvrouw….Ik had een Concert op Pluto…maar had geen Feedback…Geen Lucht is geen geluid….(plaats een Wekker o.i.d. Onder een Stolp, haal de lucht eruit (vacuüm) en je gaat Echt Niets Horen…Een explo inde Ruimte, ga je hier op Graia niet horen….:)

  2. Hoi HyppieAlert …Warmte wordt geluid? Zal wel een herrie wezen in die keuken van jou …. Mag ook wel oordoppie’s meenemen naar het strand,…Zonne warmte wordt veroorzaakt door onze lucht lagen (vergrootglas) daarom Vriest het -40 op 10 km hoogte MVG:)G

  3. en daarom had de Hubble telescoop een “een Brilletje” nodig, buiten de dampkring “Ziet” het er een beetje anders uit, ons Zonlicht doet er zo’n minuut of 12 over om ons te bereiken, en is dan al aardig afgekoeld …laat staan de eerst volgende Zon, LICHTJAREN,,,,,BBRRRR

  4. Hey G. hi die hooh hallooh, stel er stormt een nibiru nieboehboeh mini zonnestelseltje onze kant op, om de zoveel tig jaren komt ie even langs, was het een omlooptijd van 3600 jaar? Dr. Oldie weet dat wel uit z’n hoofd dat soort getallen, krijgen we een fikse douw te verduren in het voorbijgaan, gaat ons aarde bolletje plots kantelen, stroomt het zeewater over, is vaker gebeurd in het verleden, vraag maar aan knakker Noach met z’n overvolle beestenboel bootje. Misschien vlak voor zoiets weer gebeurt, dat we de eerste scalaire geluids barièrre drukgolfjes nu al op ons af krijgen? krijg je die bijbelse trompet walvisgeluiden van, onze atmosfeer als grote resonerende orgelpijp, kan toch?! oh jah de aarde reist zelf grote afstanden ins All, barst van de ‘plasma’ achtige wolken in het heelal, de new-age zal het wel blij makende fotonen noemen, word je positivo van als je niet uitkijkt.

   Another Planet In Our Solar System? Nibiru 3,600 Year Elliptical Orbit Around The Sun
   https://www.youtube.com/watch?v=rd8sAUkZn90

   What are Scalar Waves?
   https://www.youtube.com/watch?v=oR7_NH0cZe4

   http://www.encyclo.nl/begrip/DOUW

  5. Hoi HYPERALERT …Ja, om de 3652 jaar…die herrie komt door Magnetische krachten, zoals de Maan/Zon EB en VLOED doen ontstaan met Water … Maar planeet X zal ook wel Heftig effect hebben op Magma en Tektonische platen, en Magnetische velden(ik denk dat Vulkanen dan kunnen gaan Toeteren en gillen),…(Speel effe met een paar Magneten..) “Ze” hebben Boringen gedaan op Noord/Zuidpool en er ijs uit geboord van Meters lang met Buisboren, daar uit kunnen ze de geschiedenis herleiden, en schijnt “Aardig” overeen te komen, en ook in Sedimentlagen is het een en ander terug te vinden….Maar of planeet X (Nibiru/Niburu) echt bestaat?….Ik heb hem nog niet gezien…..Maar wel veel over gelezen/gehoord …MVG:)G

 3. @ luna,

  Dat irritante “” gebrom” dat hoor ik al z,on dertig jaar voornamelijk s,nachts,alleen ik hoor een soort toon dan laag,weer wat hoger en in verschillende ritmes. Eerst dacht ik dat het onder de grond vandaan kwam ,maar het heel moeilijk te lokaliseren,eigenlijk onmogelijk het komt overal en nergens vandaan.Veel mensen denken dat het afkomstig is van al die gsm masten die uitzenden en is dat het wat je hoort,maar ik heb het overal in Nederland gehoord en ook op plaatsen waar weinig tot geen masten waren.Zelf heb ik wel eens gedacht dat het de communicatie is die van van militaire basis afkomstig is.maar zoals jij ook al stelt niemand weet het en de overheid doet er ook het zwijgen toe…

  1. hi Liesbeth, dank voor je reactie. 30 jaar al hoor jij dit?
   Ik heb het brommende geluid waargenomen sinds de energieleverancier mij ongevraagd een zogenaamde metri point meter opdrong, en ik niets wist wat ik na jaren kwam te weten via deze website o.a. en wijwordenwakker
   Maar goed.. het brommende geluid is nu niet of nauwelijks meer te horen daar ik mijn slaapritme helemaal in de war heb na die jaren van zoemen en brommen..ik heb vaak mijn kussen toen gebruikt om niet GEK TE WORDEN, dacht dat het : uit de grond kwam, uit de muur, uit de lucht, uit de leidingen van de watervoorzieningen, uit de schuur, uit mijn kledingkast, uit de bovenetage.. maar niets niets van dit, tot ik ging lezen over straling en zendmassten en die achterlijke slimme meter, ik wilde dat ding er uit hebben na dat ik wijzer was geworden door de info die ik tot mij nam, maar.. dat mag je zelf bekostigen dan.. het schijnt dat het een ” proef “was die ze op een aantal woonwijken deden en nu heeft straks iedereen zo een spion in huis die n.a.w. in combinatie met uitzenden/wifi/HAARP/smart tv/magnetrons/mobiele zooi/ons nog meer denken te kunnen brainwaven..
   Maar goed.. Het is misschien ook wel het s l u i t e n van de aarde wat de geluiden betreft die zijn gehoord verleden week in NL. Die geluiden zijn idd te relateren aan de geluiden die in ” de bijbel ” staan, maar niemand WEET of dit dat IS!!
   Ik zelf ben blij dat ik die kennis nu heb dat het NIET tussen mijn oren zit en zelfs buren vroegen of ik het ook had gehoord toen, dat was toen ik het al jaren hoorde, maar kon het toen niet plaatsen.

   Fijn dat je dit wil delen.
   Groet, Luna

  2. Luna, als je meer wilt weten over de betekenissen uit de bijbel, kan ik je KnowThyself van Santos Bonacci (youtube) aanraden. Zijn theorie is uitermate interessant en verteld met name hoe de bijbel te lezen is. De 7 hemellichamen in ons zonnestelsel.

  3. Hoi Liesbeht ….Gebrom en GEEN Mast in de buurt??? dit Had dus mijn Buurvrouw Precies ook zo…..ze heeft altsheimer en koopt heeeel veeel Batterijtjes hihii:)

 4. Watme ook zo opvalt in het laatste compilatie filmpje is dat je het geluid overdag veel harder hoort dan in de avond.Ook de grillige vormen van de wolken,vooral in het 1e filmpje van Montreal kun je duidelijke wolken banden (horizontaal hemelsbreed) onderbroken met wolkeloze strepen/banden zien dat HAARP aanstaat,moet je maar eens op letten in nederland is dat ook vaak te zien.Die rare rood-roze gloed in ander filmpje is ook z,on HAARP verschijnsel.

  1. HOI Pieterspad 🙂 … ik heb hier al een paar Sinkholes….(In Aanrecht, Wastafel, Doucheputje, kamertje 100 shit-hole…) hihihi …Maar het is wel Heftig wat ik gezien heb op Youtube …. Zou dat ECHT zijn? Ik weet het niet…Doet mij wel denken aan de gaten op WTC complex 9/11 o.a. gebouw 6 (Zie Judy Wood)…. en op Mainsteam media helemaal niets over gehoord (maar dát is dan weer niet zo vreemd), maar als dat waar is, hebben ze Mollen Met Olifanten gekruist …MVG:)G

 5. Miss een soundcheck? Voor de grootste scam ooit: een alien invasion?
  Dan worden we uiteindelijk gered door een iemand en hebben we een NWO, met ondertussen een heleboel minder mensen op aarde, door de angst en chaos die zo’n show oproept.

 6. Het kan zijn dat diegenen die de macht hebben vanuit hun religieuze overtuigingen om en actie – en reactie te kunnen creeeren, deze geluiden veroorzaken. In de ‘heilig’ verklaarde boeken staat geschreven over de aankondiging van de rapture dat deze de eindtijd aankondigen. Daar men waarschijnlijk vanuit The Book of Revelations acteerd, de Tom Daschle speech waarin een bijbelse verse de dag na 911 is hier o.a. het bewijs van evenals de ceremonie van het plaatsen van de cornerstone en het oplezen van een bijbelse verse tijdens ook die ceremonie. https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_trumpets

  1. ‘Sommige zijn nep en andere makkelijk te verklaren.’
   Zoooh, en dan nu boodschappen doen en de hond uitlaten…???

  2. Het is natuurlijk het makkelijkste, zichzelf proberen te overtuigen dat moeilijk verklaarbare, onaangename zaken gewoonweg niet bestaan. Sommige mensen noemen dit “debunken”.

  3. Deze geluiden worden al decennia lang gehoord en wereldwijd. Alleen nu pas wordt er via de media aandacht aan besteed heeft dus niets te maken met de film. Er zijn meldingen bekend al uit de jaren 80.

  4. OK, mss waren die geluiden die jij op de filmpjes zag hoaxen… Maar ik heb ze zelf gehoord. Niks geen video’s. Ik wist van niks destijds en kon me dus niet laten beïnvloeden door verhaaltjes… het is echt, en vooral zeeeeeer vreemd te noemen dat geluid… En luid man… ergens wel ook een beetje mooi destijds :o)

  5. @bieke ik heb het zelf ook gehoord en was toen nog niet op de hoogte van de ‘hype’. Die gasten die dat soort debunk filmpjes maken zijn of psyopps of mensen die met alle geweld voor zichzelf een verklaring willen zoeken om hun wereld beeld maar in stand te houden. ik vond de reactie van Martijn van Staveren heel typerend (earth matters TV, Crowd Power 8) Dat de ‘deskundigen’ allerlei mogelijke verklaringen op ons af sturen en als er dan vanuit de alternatieve media een reactie komt wordt die meteen als idioot en voor aluhoedjes afgedaan, zonder zelf een sluitende verklaring te hebben… zijn idee over wat er aan ten grondslag ligt is zeker de moeite waard.

 7. Onlangs hebben ze een gigantische explosie waar genomen, 500 millioen X zo sterk als al het licht uit onze calacté, en denk eens aan al dit geweld, al die trillingen, die trillingen zetten zich diep door, en geeft water een andere vorm, wij zijn 99% water. De aarde leeft beweegt, volgt vaste banen, die soms een beetje veranderen, dit wobbelen, heeft voor de planeet zelf niet zo veel te betekenen, maar wel voor de natuur die oppervlakte leeft.

  1 X in de 13000 a 15000 jaar, door het veranderen van zijn baan, veranderd het klimaat aanzienlijk, met grote gevolgen voor zijn oppervlakte bewoners,
  de zondvloed was waarschijnlijk de laatste.
  En dit alles te samen zijn de evolutisch die bij het universum behoren, en wij in onze enorme zelf overschatting voeren alles terug op ons zelf, het is om je dood te lachen, en beginnen te dicteren uit de bijbel een +/- 2000 jaar oud geschrift, terwijl de aarde honderde millioenen jaren oud is. Laten wij ons er maar bij neerleggen, dat we volkomen onbelangrijk zijn in dit inmense gebeuren, en ons leventje leiden, zo goed mogelijk, binnen en met de aan ons gegeven natuur, en onze mooie blauwe planeet, maar dat kunnen we nog niet eens, we verwoesten en vervuilen alles binnen ons bereik, we verdienen niet beter als weg gefaagt te worden, Jenne

  45000 jaar geleden slachten de mensen Mamouts, binnen de noordelijke poolcircel, net bewezen door gevonden skeletten van deze dieren, zo we moeten misschien verhuizen binnen kort ! Ijs kraakt voor het breekt, de aardkost is aan het opbreken, en dat hoor je !

  1. @ jenne
   Ik weet niet hoe waterig jij je voelt maar ik ben maar ongeveer 70% water.

  2. Dat komt meer voor Marcel, dit heet een vroegtijdige mummificatie, bij 12% water in het lichaam is de mummificatie voltooid, groet jenne, blijven drinken dus om op pijl te blijven !

  3. Hoi Jenne….water heeft 4 vormen (IJS, Vloeibaar, damp/gas en plasma) In de ruimte is het ECHT koud, dus als je daar water tegen komt, is het alleen ijs en er is geen lucht die trillingen kan dragen…Daarom Meten ze de (gamma) straling, in plaats van Trilling Wij ontvangen nu pas licht van Sterren, die er ALANG niet meer zijn, ons Melkwegstelsel heeft een doorsnede van ongeveer 20.000 Lichtjaren en beweegt zich met bijna de lichtsnelheid door het Universum,(Die Vaste Baan Is dan Relatief) we gaan recht op de Andromeda Stelsel af, en Botsen waarschijnlijk over ongeveer 5 Miljard jaar..(effe wachten nog)…Dat heftige licht wat “ze” hebben gezien, moet dan wel Miljarden Lichtjaren hier vandaan zijn en Die Bron bestaat waarschijnlijk allang niet meer, en Trillingen Reizen een stuk langzamer dan licht,…Licht gaat +-300.000KILOMETER per seconden, en geluid 400METER per seconden (Hier op Aarde)…..Dus maak je geen zorgen….MVG:)G

 8. Dit is waarschijnlijk Aardemuziek,oftewel,Cymatica.dr.Hans Jenny heeft dit ontdekt en toont aan dat geluidsgolven zichtbaar kunnen zijn dmv uiterst fijne lichtgevende deeltjes. Met seismometers kan de diepe zware brom van de aarde in beeld worden gebracht als mysterieuze kringvormige golven die doen denken aan de trillingen van de heilige mantra’s, Oohm. Ook het Noorderlicht gaat gepaard met gil-en fluistertonen. Het zijn dus waarschijnlijk geluiden van moeder aarde zelf en dat verklaart dus dat het wereldwijd gehoord wordt. Al decennia lang wordt hier melding van gemaakt.

  1. Ben je even kwijt Loki.. Wie heeft wat niet geplaatst en wat is dan specifiek jouw reactie..!!?

  2. Hoi Guido, oke een uitlegje is wel op zijn plaats.

   Ninefornews wilde de link niet plaatsen van Niburu.co.

   Er waren twee artikel die betrekking hadden op de geluiden, waarvan 1 over walvissen.
   In het eerste artikel had ik een aantal oorzaken neergelegd bij de reacties, als antwoord hierop door anderen werd flink gespot door een aantal figuren.
   In het 2de artikel, de dag erna, wees ik op de feiten die ik had verwoord de dag ervoor, met de link van Niburu.co.

   Maar omdat het je misschien wat onduidelijk overkomt is hier mijn reactie op ninefornews;

   Tuurlijk heb je er altijd wel figuren tussen zitten die er een slaatje uit willen slaan, maar niet alles is een Hoax. Deze geluiden werden ook beschreven in de Kolbrin Bible en de Bijbel. Een verslag meldt dat het trompetgeschal steeds erger werd tot bijna het ondragelijke toe. Men schreef dit toe aan de komst van de Heilige Ster (Nibiru/Planet /Wormwood) die volgens overlevingen om de 3652 jaar terug komt.

   Als je een logisch nadenkt, kun je een aantal zaken op een rijtje zetten.
   1 Waarom zijn er wereldwijd diepe schuilkelders door de elite gebouwd, die ook nog eens het afgelopen jaar ononderbroken werden bevoorraad (oa Walmart)
   2 Waarom hebben de Chinezen diep in het binnenland spooksteden gebouwd.
   3 Er zijn vele wetenschappers vermoord die Nibiru wilden openbaren.
   4 Waarom zijn de aardbevingen de afgelopen 40 jaar gigantisch gestegen.
   5 Idem maar dan voor vulkaanuitbarstingen.
   6 Klimaatverandering JA, maar niet door mensen. Hele zonnestelsel warmt op.
   7 Trompetgeschal komt steeds vaker voor en zal nog erger worden.
   8 NASA is al jaren bekend met de komst van Nibiru, maar blijft het ontwijken.
   9 Waarom heeft de Elite zo’n haast met het invoeren van de NWO.
   10 Tektonische platen zijn enorm aan het bewegen.
   enz enz enz

   Dus ga er vanuit dat eer iets speelt wat wordt verzwegen voor de wereldbevolking door de Elite.
   Wij zijn niet belangrijk, als ze zelf maar kunnen schuilen!!!!!!!

   Ik ben niet over 1 nacht ijs gegaan om dit zo neer te zetten Guido.
   En zoals je weet zijn de mensen van Niburu.nl nou niet bepaald als vriendjes uit elkaar gegaan, daar zijn ninefornews en niburu.co uit voort gekomen.

   Laat ik deze er dan nog even aan toevoegen ook in Europa schijnen bunkers te zijn voor de Elite, genaamd VIVOS.

   http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/01/nwo-elitists-going-underground-to-hide-from-the-tragedy-about-to-take-place-obama-has-sealed-the-fate-of-this-nation-video-2476662.html

  3. Misschien geeft de onderstaande youtube video Harbingers hier wat meer zicht op.
   Hij word hier met een andere naam aangegeven maar dit pad deze weg volgen de aaanstuurders hoogst waarschijnlijk volgens de bijbel dus deze harbingers (tekens van G-d) en de einstrijd – armageddon.
   https://www.youtube.com/watch?v=ur2S-ajcljY

  1. Tja, als die ’tromopetten’ zijn aangekondigd in de bijbel.. Is wel bijzonder vind ik..!

  2. Dit soort gelijkenissen met oude instrumenten als de shofar of zoals je die hoort en ziet uit bijv. Tibet is treffend. Is er een verband, wat is het verband? Uit officiele hoek (ook niet van een willekeurige religie) behoef je geen enkele steekhoudende verklaring te verwachten betreffende overlevingen van verhalen, afbeeldingen, geschriften, voorwerpen of gebouwen, die de werkelijkheid benaderd. Gewoon omdat we het niet weten, soms ook niet willen weten en waarschijnlijk soms zelfs niet mogen weten. Vreemde wereld, interessante tijden -des te meer omdat we een soort digitale middeleeuwen ingaan.

 9. Heb me wel vaker afgevraagt, een zo’n grote bol, van binnen gevuld met zware metalen, die in wezen heel snel rond draaid, alleen die energie al moet je kunnen horen, wat ik me ook afvraag, dat Eb en Vloed gedoe, gaat dit met de draaing van globe mee of er tegen in.

  Ben geen elite maar heb wel een paar heuse schuilkelders, net onder het maaiveld gelegen wijn cuve’s, de grootste 4 X 4 meter 3 meter hoog, met gefilterde lucht, zeker atoom proef, van 25 cm gewapend beton, nou ja als alles dood is, is het niet zo erg gezellig uit je bunker te komen, soort silent spring !

  1. Hoi Jenne Eb en Vloed gaat tegen de draaiing in door maan en zon, maar het effect duurt 2 dagen….dus 2 dagen na vollemaan heb je het hoogste water…(dit moet je leren bij Klein vaar bewijs 1 en 2)

  2. Ik zeil mijn hele leven al op de wereld zee’n, zonder vaar bewijs, wel natuurlijk de nodige instructies van mijn meesters, en respect voor de natuur wetten, en feeling voor de elementen, onze leidraad de sterren, en dutch currege in dien nodig, maar bedankt G, en voor jou ook behouden vaart !

  3. G sorry kleine correctie, die wereld zee’n moeten zijn, Atlantische oceaan, middenlandse zee, Griekse kust wateren, en de noord zee bevaren, door het Suez kanaal via indische oceaan naar india per pakboot, vond het een beetje te mooi om waar te zijn, en de waarheid is een snelle zeiler, die achterhaald je wel, groet Jenne

  4. Hoi Jenne ,da’s best wel Heftig om zulke reizen te maken op een zeilboot …Is het een groot schip, zoals de 3Master Oosterschelder of wat moet ik me voorstellen, vaar soms mee op een tjalk, maar nooit buitengaats en ik heb geen zeilbewijs, Ik mag alleen alle binnenwateren en kuststrook op schepen tot 25meter pleziervaart.
   En Jenne Je schreef ook dat je een schuilkelder had, ned onder het maaivel van 25cm dik gewapend beton (zo’n wijn cuve) maar die is niet geschikt tegen kernramp of bom, moet je de binnenkant en buiten kant goed inpakken met lood, en luchtfilter gaat fijnstof en straling gewoon doorheen, maar verder kan zo’n bunker wel fijn zijn…MVG:)G

 10. HAARP

  niets geen theorie maar een praktijk van het westen, voor alle bange naifelingen; check Discovery Science: Joe Rogan Questions Everything. Episode 2. Chemtrails / Weaponized Weather.

  je kunt niet iets bullshit noemen puur omdat je zelf niet de kennis of capaciteiten hebt om te begrijpen wat er gebeurd.

 11. Ik denk dat de NASA speakers van minimaal 1,5 miljoen gigawatt op satellieten hebben geplaatst en op zo een manier contact proberen te zoeken met buitenaards leven.. Het zal me niks verbazen dat dat al jaren gebeurd, alleen nu met het verstikken van de ozonlaag het geluid verbogen wordt.. Er gebeurd in ieder geval meer als dat wij weten of zelfs maar kunnen voorstellen…. Sciencefiction of onzin ???? We zullen het meemaken..🤔

  http://youtu.be/E5ey_pSRBV0

  1. Hoi Leo , 1,5 MILJOEN GIGAWATT???? op een Satelliet??? Nederland heeft bij elkaar net 1 (één) GIGAWATTS aan Zonnepanelen bij ELKAAR en dát dus 1,5 MILJOEN keer OP een Satellietje???? PFFFF….EN Geluid Werkt niet in een VACUÜM ….B.V. een explosie (Hoe groot ook) in de ruimte hoor je hier niet (Neem b.v. een Wekker en een Stolp, haal de Lucht er uit (Vacuüm) en je hoort niets…. Jammer….wel Leuk bedacht 🙂 Het ISS Is OOK Buitenaards…..TOCH???

 12. misschien is het dat MOEDER GAIA ons toespreekt ??
  een debat aan wil gaan met wat wij mensen moeten veranderen en inzien?
  NOBODY KNOWS wat deze geluiden zouden kunnen zijn, maar 1 ding is zeker ; HET IS ER

  1. Hoi Luna…Hier Graia… Net als Maxima (Nerderland is GEEN Nedrland meer) maar dan “Arde is geen Aarde meer” Ik ga scheiden van je Vader (ZON) Ik ben POTGROND Geworden,

 13. Elders hier op de site is een artikel te vinden over chemtrails en haarp. http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/chemtrails-en-haarp-eerst-conspiracy-nu-officieel-beleid/
  Dit filmpje is in 2013 gemaakt door Dan Wigington. Hier wordt reeds gewaarschuwd over de gevolgen van chemtrails. Uit onderzoeken blijkt, zoals wordt verteld in dit filmpje, dat door het massaal dumpen van o.a. methaan middels de chemtrails alles verzuurt. Alle rotzooi komt met name in de oceanen terecht.
  Wereldwijd zijn er onderzoeken gedaan en er is gebleken dat er massale uitsterving gaande is. Niet alleen in de oceanen maar ook op het land.
  Iedereen is op de hoogte, niemand durft dit echter te vermelden uit angst om hun baan te verliezen.
  De enige reden waarom er überhaupt nog vis wordt gevangen is, komt doordat er geavanceerde vismethoden worden toegepast, maar ook dit zal ophouden.

  De aangespoelde potvissen, blijken uitgehongerd. Dus duurt niet lang meer voordat ook zij zijn uitgestorven.

  Ook wordt er in dit filmpje verteld dat het gehalte vrije aluminium in het milieu schrikbarend hoog is. Aluminium samen met fluor zorgen voor zoveel problemen voor de gezondheid voor de mens, o.a. geheugenproblemen. Nou ja, duurt voor ons dus ook niet lang meer.
  Chemtrails worden toegepast sinds de jaren 60. Dus het toepassen van chemtrails zal niet alleen als doel hebben om onverwachte hemellichamen te verbergen. Blijft toch echt alleen agenda 21 over; depopulatie. En de uitvoerende zal worden verteld dat ze het doen om de aarde juist te redden tegen de hitte van de zon.

  De geluiden zelf, daarvan heb ik besloten om ze pas aan te horen als ik ze daadwerkelijk zelf daarbuiten kan horen en niet uit filmpjes ivm de frequenties en programmering ervan.

  1. Hoi Sun …Hier Graia….Chemtrails zijn BIZAR zitten Aluminium,strontium,barium en ook Micro-organisme in…wordt al jaaaren gedaan, kan je veel over vinden op internet en is geen hoax en Zeker geen GRAPJE ,Praat er vaak met Mensen over, maar de meeste wimpelen het weg, met het bekende Nederland 1 veerhaal (Bevriezing van dioxide bevriezing)….Vandaag was het ook weer heftig en in het nieuws-weer bericht noemen ze het “SLUIERBEWOLKING” …Morgen lopen de Temperaturen weer op en je weet wel hoe dat komt dan….erg hë …. Maar vergeet ook FUKUSHIMA niet, wwarschijnlijk ook veroorzaakt door…???? Wie zal het Zeggen…. Van “Hogere Hand” Niemand….En toch Blijven Lachen…al valt dat ook niet mee…. En wat moeten we de Kinderen vertellen als Kappitein Iglo niet meer komt??? 🙂

  2. Hoi G, ja alles gaat achteruit. Het gaat zo geleidelijk, de meeste hebben het niets eens door wat er langzaam verdwijnt, totdat het te laat is en er niets meer te redden is. gezond voedsel, zon, vis, vrijheid, privacy & V bijna niets meer van over. Maar er zijn nog dingen die niemand ons kan afnemen; liefde en humor. 😉 <3

  3. Hoi Sun En Hoi Parabola ….veel mensen Kijken wel, Maar zien het niet, want ook daar zijn Speciale TOOLS voor gemaakt, (Maintcontrol)maar “Gelukkig” werken ze niet bij iedereen, Ik denk (uit ervaring en kan het hier niet uitleggen) dat we in een soort Matrix Leven, dus dit leven een soort Illusie/Droom is, het is hier wel heel er, en wordt erger, Maar eens houd het op en worden we wakker, we leven wel hier en moeten het er maar et beste van proberen te maken en niet bij de beruchte Pakkie’s neer gaan zitten, kan moeilijk die vliegtuigen die sproeien uit de lucht plukken…hihiof die kerncentrale in FUKUSHIMA gaan Reparen (Die Mensen hebben het daar pas echt s;lecht trouwens PPPFFF…Maar alleen humor/Liefde kan ons nog redden ….MVG:)Gerard.

  4. hi Sun, ergens iets gelezen dat h a a r p was ” uitgezet ” maar we weten net als bij de n a s a NOOIT HET JUISTE ..
   ik denk dat als de klote ha(a)rp weer van uit de modus wordt aangezet dat dit bizarre krommingen in de geluidsbarriere zal veroorzaken, dit met de combi van al de satelites, wifi, slimme meters, g4, smart etc. etc. het is als een soort ultra sonar / echo
   Dat is mijn gevoel hoor… kan best dat het geluid ” uit de bijbel ” komt, maar dat is weer een ander verhaal.. en zo zijn er talrijke veronderstellingen van wat het IS en waar vandaan en hoe en waarom..
   Dat er veel SPOOKT is wel duidelijk, maar echte spoken kun je bestrijden door ze weg te jagen met HET GELUID van je hart !

   Als het geluid nu eens bij Q Music zou worden ingezet.. jemig wat een grote geldpot zou dat opleveren.. haha

   Sound : YES

   @
   Vision: DAVID BOWIE

  5. Hi Luna en Gerard, ik heb de geluiden zelf nooit waargenomen. Er is heel veel mogelijk.
   Haarp en Cern zouden de oorzaak kunnen zijn. Of misschien Blue Beam.
   Maar een grotere kans dat het een kosmische verklaring heeft. 2016; terugkeer van Jezus; de 2e zon? (Sirius, Niburu, Planet X)
   Geen nut om je daar druk over te maken; we veranderen er toch niets meer aan.
   ps, velen blijven hopen om gered te worden.
   Ik hoop en wacht niet, want ik vrees niets.
   Enjoy the ride! <3

 14. Bijzonder! Zeker als het echt is…
  Het derde filmpje hierboven is juist een filmpje waarmee de makers willen aangeven hoe gemakkelijk het is een fake filmpje te plaatsen! Deze dus in ieder geval weghalen want dat maakt het verhaal erg ongeloofwaardig.
  De andere filmpje lijken mij ook (niet allemaal) echt. Het geluid/de opname kwaliteit van een mobiel gaat volgens mij niet zo diep in het laag…

 15. Goeie dag :o) Ja, ik hoorde het zelf ook ooit: zo’n drie vier jaar terug. Ik zat rustig te wachten in het station te Mechelen (B) iets na 22u en ik hoorde het erg vreemde geluid… schuren en galmen tegelijkertijd. Drie sporen verder zat een meisje haar nagels te vijlen en ik zag dat ook zij opkeek om te luisteren. Verder was er niemand in het station. Zeer indringend. Het leek of een scheurtje in de bodem ontstond en al gauw een erg diepe barst maakte in de grond waardoor een wrijving ontstond in de diepte: het geluid werd dan naar boven gestuwd via de gebouwen… Als ik die weg volgde in mijn gedachtegang dan leek het plots wel degelijk uit de lucht te komen. Vreemd maar mij gaf het destijds een “blij” gevoel. Haarp is niet ver weg natuurlijk. Eigenlijk kunnen “ze” makkelijk die weerbeinvloedingstechnieken gebruiken om een ganse bevolking gek te maken… Vb met zulke geluiden. Als je dan daaraan de hologrammen toe voegt dan kunnen zeer makkelijk angstpsychoses worden verwekt… en zo… rarara…

 16. 15 januari 2016
  Wat willen de onbekende geluiden ons zeggen die overal gehoord worden?

  Debora richt zich op het Hoge Licht en ontvangt de volgende woorden …

  ‘Wij wensen aandacht te geven aan de signalen op uw aarde,die door meerderen worden waargenomen. Waar komen deze vandaan en wat wil dit zeggen? Het zijn voortekenen van hetgeen wat is voorzegd. Bepaalde signalen vanuit de kosmos die melding maken van dat wat op aarde staat te gebeuren. De signalen kondigen aan en waarschuwen dat er veel staat te gebeuren op uw aarde. Hebben Wij vanuit het Hoge Licht u niet laten weten, dat ondanks dat niet allen gereed zijn er toch geen uitstel meer zal plaatsvinden. Het staat vast, mensen van de aarde, dat het Plan wat al zo lang is voorbereid, geen uitstel meer duldt.

  Debora en u allen, u kunt het zich niet meer langer permitteren om op de oude voet door te gaan. Velen onder u schuiven de alarmerende berichten terzijde. Het is immers al zo lang voorzegd. Laat het u niet overvallen, mensen der aarde. Staat niet in uw Boek (de Bijbel) beschreven dat het als een dief in de nacht zal komen. Nog een korte tijd en het geweld zal losbarsten. Veel tegelijk zal gebeuren, waaronder natuurrampen waar niemand tegen opgewassen is, ook oorlogen, geweld, onderdrukking en vreemde tekens uit het heelal. Dit alles tezamen zal velen overvallen doordat de aangekondigde voorzeggingen niet ter harte zijn genomen. Is u niet aangezegd, dat velen in angst zullen raken, waardoor er chaos zal ontstaan op aarde.’

  http://www.source-of-light.nl/cms/berichten/gevaarlijke-situaties-op-aarde

  http://www.source-of-light.nl

  Universeel Centrum van Licht
  Amersfoortseweg 1
  Apeldoorn
  info@source-of-light.nl

 17. Ken je het liedje: “Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw! De hemel ende aarde?”
  De aarde is hol en wordt bewoond. Als de buitenste schil verwijderd wordt Gaat dit gepaart met bizondere geluiden!
  Ik geniet er van, omdat ik weet, dat de binnenkant nog veel mooier is, Dan de buitenkant!!!

  1. Hoi Trees…Ja dát Liedje ken ik wel, dat zong mijn Opa, toen ik nog heeel Jong was, en Later Moest ik het mee-zingen op School,….mijn Opa is al heel lang geleden overleden, en ik ben “Blij” dat ik niet al die tijd…. Stil heb Zitten Wachten… PARTY… GENIET ZOLANG HET NOG KAN JIHAH…KLOK,KLOK,KLOK,SLURP,SLUP…HIK

  2. Hoi Trees, ja dat is een mooie herinnering, mooi liedje. Precies zoals ook Santos Bonacci in zijn seminars Know Thyself vertelt. Je moeten weten wie de karakters zijn uit de bijbel en de kinderrijmpjes. Dan weet je de betekenis. Tja, deze kan niet missen! 🙂
   Maar wie weet Trees, misschien bij jij een van de uitverkorene die vriendelijk onthaalt zal worden 😉

 18. Guido, je moet het filmpje “Rare geluiden in de lucht hoek van holland ” echt even verwijderen. Lees de beschrijving van de makers van die movie; deze is bedoeld als voorbeeld hoe gemakkelijk een dergelijk filmpje te faken is.

 19. https://www.youtube.com/watch?v=YVScTxRBHFY

  Misschien dat dit wat helderheid in deze kwestie kan brengen.
  Ik wil graag geloven dat er meer is maar neem niet alles zomaar aan. Daarnaast blijf ik er bij dat wij niet moeten gaan zitten wachten op iets of iemand voor onze verlossing. Mensen worden buiten zichzelf gekeerd door dit soort zaken. Alleen in jezelf kun je de antwoorden vinden! Daarom denk ik dat dit een strak opgezette hoax is waarbij gewone mensen misbruikt worden.

  1. Nexus, ben het helemaal met je eens.
   Misschien is het precair om hier ook de platte aarde beweging te benoemen, maar dat zet alles ook in een compleet ander daglicht.
   Het is om de een of andere reden nog steeds niet not done om deze beweging serieus te nemen als het gaat om ontmaskering van iig 500 jaar jezuieten science en de nodige jaren aan Freemason Nasa bedrog…

  2. Anna, dat is nou een echte HOAX die platte Aarde, door het steeds maar weer te benoemen voed je de leugen van de hedendaagse bedenkers. Het hele verhaal is allang ontkracht. Bedenk heel goed dat mensen onder de evenaar de MAAN op zijn kop zien, dus kan de Aarde nooit plat zijn en dat kan niet bij een platte Aarde.
   Afleidingsmanoeuvre van de bovenste plank.

  3. Onze verlossing zijn we Zelf… op een mooie ronde aarde en een universum waar ook alles gebaseerd is op cirkels.

 20. IK heb ooit een game gespeeld (final fantasy 7) waarbij een misbruikte en stervende planet een beetje vergelijkbare geluiden maakte…moest er meteen aan denken in ieder geval.

  1. Dat heb je goed gezien, ik heb in diverse spelen van mijn zoon ook diverse aanwijzingen gezien. En niet alleen in spelletjes ook op TV en in films worden aanwijzingen geven. Het is duidelijk dat op de een of andere manier door insiders hints worden gegeven aan de Mensheid. Helaas zien vele dat niet.

  2. Het geluid lijkt ook enorm veel op het geluid uit war of the worlds wanneer die grote robots in het zicht komen. Ook weer een tipje van de sluier opgelicht vanuit hollywood? Zou zomaar kunnen met Spielberg en Cruise…

  3. thomas, je zegt het al “lijkt” en “sluier”. Maar nu is het “realistisch” en “realiteit”. Iets anders is het niet.

 21. Leiden 20-1-2016
  geachte
  naar mijn mening staat de wereld op zijn kop wij ego mensen worden ijndelijk eens wakker dat de aarde is uitgehold door oli,gas,steenkool,goud,en andere
  grondstoffen de enorme gaten in het binnenste van onze planeet is zo groot dat de aarde nu gaat reageren die vreemde geluiden zijn een voorbode van zeer zware aardbevingen die wij te wachten staan.zolang wij als ego,s er voorlopig geen pijn aan beleven gaan wij gewoon door. wat nu?gaan wij als ego,s gewoon door? ja voorlopig voelen wij ons veilig.immers de mens maakt zig wel zorgen voor die vreemde geluiden doch staan er niet bij stil wat er boven ons hoofd hangt.
  groet
  Gerrit uit Leiden zh

  1. @Bronmeyer.

   Juist ja….!Zugt..
   Het nifeau fan de reacsies hier is buitengewoon hooch,zal ik maar zechen.In ieder geval slaap ik weer lecker vanacht,nu ik weet,waar die geluidden vandaan komen.Ijndelijk rust.
   Hoogagtent.

  2. Cedar, Wel eens gehoord van mensen die last hebben van dyslexie of analfabeet zijn. Oordeel niet te snel, je reactie komt zo beroerd over.

  3. Loki.
   Ik ben het helemaal met je eens dat er de laatste tijd veel wordt gezeurd over spellingen en taal fouten.
   Volgens mij gaat het om het geen wat men duidelijk wil maken en de een maakt taal en spelling fouten terwijl de ander moeilijke woorden en uitleg geeft wat vaak veel makkelijker kan zodat het voor iedereen te begrijpen is.
   En vooral die ingewikkelde termen en uitleg zijn mij een grotere doorn in het oog dan spelling fouten maar niemand is nu eenmaal perfect en moeilijke uitleg staat misschien wel interessant?

  4. ach iemand met een fenomenale taalbeheersing zoals Chrissie wordt hier Bizar gewoonweg weggetreiterd, en vervolgens de zonnige niets aan de hand show, we laten dat maar gebeuren, domineren op basis van schone schijn en spiri bluf poker, dat moet maar kunnen, verder The Big Gnostic Gnosis G. heeft deep knowledge is mij al snel opgevallen, en kent veel natuurkundige en astronomische parameter getallen zomaar nauwkeurig tot op de komma uit het hoofd, is al wat langer ‘alternatief’ aan het studeren dan wij misschien beseffen en denken, zoals hij zelf al aangegeven heeft, en z’n spelling varieert met z’n (af)stemming, een muzikant waardig dusz, het is niet dat hij het niet kan, kunnen we iemand eens nemen zoals tie zich voordoet, is dat nou zo moeilijk, en wat hij ook kan is Comprimeren, veel zeggen met weinig, dat is een kunst op zich, en waar ik mij vooral aan erger is meelopers en meehuilers los van mee eters, acteren conform (zoals ze denken dat) de politieke wind van het moment waait, ben daar ultra allergisch voor. En laat die platte aarde idioten zichzelf maar compleet voor joker zetten, daar hoeven we niks aan meer aan te doen, dat doen ze zelf wel, dit omdat mij het tot vervelens aan toe uit bepaalde hoek maar ‘duidelijk gemaakt moet worden’ dat ik niet uitgesproken ‘duidelijk’ genoeg zou zijn, koekje van eigen deeg, die grote muil in de schaduw op de achtergrond moet maar eens naar voren durven komen, het hoeft niet, maar het mag, niet zo pesten en politieke bijval zoeken net zo lang tot mijn balletjes er af kunnen op het dorpsplein, ken dat mechanisme, kom maar op.

   http://www.encyclo.nl/begrip/compressie

   Ben Harper – When It’s Good
   https://www.youtube.com/watch?v=BLZZMdP-UFI

  5. Anna kan bewijzen dat ik Christina niet ben, hoe ziek kan je wezen om dat te denken, dat is niet mijn stijl, ik heb 1 nickname and that’s it.

  6. @Allen,

   Als die mensen last hebben van dyslexy of analfabeet zijn,dan kunnen zij dat aangeven.En dan ben ik de eerste ,om mijn excuus aan te bieden.
   Je mag verwachten,dat een ieder ,die hier reageert een basis kennis van het Nederlands beheerst.Het hoeft niet ABN te zijn,maar ik vind deze personen wel erg veel achterstallig onderhoud hebben.Vind ik!

  7. Cedar.
   Op een site als deze mogen/kunnen mensen reageren en mag je van een persoon die praktijk gericht is niet verwachten dat hij/zij net zo foutloos schrijft als bv een theorie persoon die hele dagen niet anders doet dan schrijven.
   Daarom maakt het mij in ieder geval niet zoveel uit of er taalfouten in zitten of niet want het gaat om hetgeen iemand wil vertellen.
   Soms zijn er mensen die graag moeilijke woorden gebruiken en dan ook nog het liefst in moeilijk geformuleerde zinnen waarbij je je afvraagt wat er nu eigenlijk bedoeld/gezegd wordt wat vaak voor misverstanden zorgt.
   Toch zijn er ook mensen die op het eerste gezicht verwarrend kunnen overkomen maar toch als je het goed leest en begrijpt een gedegen verhaal hebben en vaak ook nog met goede aanvullingen/verwijzingen onderbouwd waaruit blijkt dat zij weten waarover ze het hebben en waar de perfecte schrijvers misschien nog iets kunnen opsteken.

  8. @Arnold,

   Bedankt voor je reactie.Het gaat niet om het foutloos!Ik verwissel ook wel eens een “t” voor een “d”.Ik vergeet ook wel eens een letter.Wat ik bedoel, snap jij wel.Als de fouten zo erg zijn,dat die de boodschap overschaduwen,dan mag een reactie als de mijne en ook van Marcel op zijn plaats zijn.
   En als Jenne meerdere fouten maakt,dan weet ik ,hoe dat komt.Hij woont als zo lang in Frankrijk,dat zoiets makkelijk gebeurt.

 22. Gisteren avond met mijn vrouw nog eens samen naar dit artikel en de filmpjes gekeken. Wij hebben ergens in de week voor kerst dit geluid ’s nachts gehoord. Het leek nog het meest op het geluid bij 4.40 in het laatste filmpje, ging echt hard en ik vroeg me af of er misschien een trein ontspoorde of een schip de kade ramde bij ons in de buurt. Vreemd dat we het er daarna nooit meer over gehad hebben want op dat moment waren we nogal onder de indruk.

  1. Ik vind het geluid lijken op een groot schip, dat krakend en steunend ten onder gaat.. Yes, like the Titanic..

  1. Om uiteindelijk met dezelfde vraagtekens te blijven zitten.. Vertel nou gewoon wat JIJ ervan vindt Björn, is dat niet handig..? Als we hier allemaal linkjes gaan plaatsen, wat heeft het dan voor zin je naam erboven te zetten.. 😉

  2. GuidoJ we blijven altijd zitten met mensen die nog niet inzien dat ze verkeerde informatie toegespeeld krijgen. Dat is dus wat men wil tweespalt zaaien, zodat mensen met elkaar in duel blijven gaan. Helaas zien zij dit zelf niet in. En dan komen ze met dit soort flut filmpjes zonder nou eens een eigen mening te hebben of het is eens zelf goed te onderzoeken. Het zij zo, als ze zelf het misleidspoor willen blijven volgen.

  3. Ten eerste gaat het er niet om wat ik ervan vind. Vorm nou toch eens je eigen mening heren, i.p.v. alleen maar te reageren op wat anderen plaatsen en commentaar geven zonder zelf enige bijdrage te leveren. Deze info vertelt je alleen dat je gewoon voorzichtig moet zijn met wat er allemaal geplaatst wordt. Veel is bedrog en misleiding puur om likes en vieuws te genereren en zo geld te kunnen verdienen door de advertenties. Voor mij dient het filmpje geen verdere uitleg, het geeft een helder en duidelijk antwoordt op het fenomeen toch.

  4. @ Björn
   Prachtig je uitleg, maar wat vindt je nu van het fenomeen?
   Is het in jou ogen echt of een hoax?
   Ik kan je namelijk niet helemaal volgen met dat filmpje, dus is het toch niet zo raar al men vragen gaat stellen.

 23. @Loki,
  Bedenk heel goed dat mensen onder de evenaar de MAAN op zijn kop zien, dus kan de Aarde nooit plat zijn en dat kan niet bij een platte Aarde.
  Afleidingsmanoeuvre van de bovenste plank.

  Beter je eerst goed je huiswerk doen want het is niet waar wat jij zegt .
  https://www.youtube.com/watch?v=_I6FtKZs4ro

  Maanlicht is absoluut ook geen gereflecteerd zonlicht het is kouder, doe de test voor jezelf en er zijn meerdere dingen die niet waar zijn dus vandaar deze discussies op internet.

  1. @ Paul
   Wat je nu naar voren brengt heb ik laatst al weerlegd met een artikel waarin iemand uitlegt dat je weldegelijk de maan andersom ziet. Hier is een foto uit Nieuw Zeeland (onderkant van de Aarde)http://www.brekend.nl/wp-content/uploads/2013/01/volle-maan-nieuw-zeeland.jpg
   en de volgende uit Nederland (de Bovenkant van de Aarde)
   https://fddent.files.wordpress.com/2008/11/volle-maan-web.jpg

   Zie je het verschil, dus wie doet zijn huiswerk nou niet goed.

  2. Niet alleen dat Loki, ik ben dol op stargazing (staren naar de lichtjes van de Kosmos) en ben zowel op het Noordelijk als Zuidelijk halfrond geweest en als je het precieze noorden weet (nu nog ongeveer richting Polaris voor ons op het noordelijke gedeelte) draaien alle sterren tegen de klok in weg. Op het zuidelijke gedeelte is dit net andersom. Dit zou ook NIET kunnen als de aarde plat zou zijn. En zo zijn er nog veel meer zaken die kunnen aantonen dat de platte aarde theorie (juist ja maar dan wel een SIMPELE ZIELEN theorie als je het mij vraagt) volledig waanzin is.

 24. @ Cedar
  Ik nam je even in de tang, omdat ik je manier van doen erg ongepast vond, maar ik wil graag dat je beseft dat je een ander erg kunt kwetsen.
  Ik heb soms zelf ook een schrijf probleem, maar dat komt voort uit een kleine hersenbloeding. Vooral als ik moe ben heb ik daar erg last van en schrijf soms dan de meest gekke worden op. Gelukkig heb ik dat soms zelf in de gaten en door hard te trainen in taal en schrijven ben ik er goed vanaf gekomen.
  Dus graag een beetje respect voor mensen en besef dat het een achtergrond kan hebben. Bij voorbaat dank je wel medemens.

 25. Heeft David Bowie een link met de huidige zaken die zich afspelen?
  Neem nu het nummer lazarus.. JIESUS KRAAIST …
  Echt wel bizar maar oh zo frappant
  Steeds als ik op WTK ga, luister ik Pink Floyd. Meestal The division bell ( high Hopes).. daar komen antwoorden op de vele vragen van HET GELUID maar dan NIET uit een theologische benadering

  ook is de website van Martin echt de moeite ! http://www.beyondthematrix.nl

  fijn weekend

 26. @ cedar,
  Het blijkt nu net dat er heel veel niet klopt als wat er ons verteld is over onze planeet en zonnestelsel .
  Hier een van de testsen die er over te vinden is dat maanlicht kouder is en het licht is ook heel anders dan zonlicht en is daarom ook geen gereflecteerd zonlicht.
  https://www.youtube.com/watch?v=SylgrkuV6Pg

  Verdiep je er maar eens in, dit is een mooi gemaakte Documentary
  https://www.youtube.com/watch?v=Db9dgXmKPCs

  Hier een lange speech van kennedy over het space program die ik zelf nooit eerder gezien hebt waar hij verteld dat ze in 1962 al raketten richting venus hadden??
  Dit was voordat ze zelfs naar de maan zouden zijn geweest??!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Kle7BO7Ulxk

  1. @Paul,
   Wat voor licht is het dan?
   Het is goed hoor,Paul.Geloof je eigen ding.
   Ik zou het allen niet in het openbaar laten horen,want het is nogal belachelijk.

  2. Cedar je vergeet een e in het vierde woord derde regel toch geen spelling foutje zeker?

  3. jaren 50 op de maan, begin jaren 60 eerste bemande marslandingen, volgens mijn insider puzzel zoektocht tot nu, zelfs hoogst waarschijnlijk authentiek film materiaal op yt beschikbaar.

  4. @paul Jammer dat je eerste filmpje prive is en niet wordt getoond. Voor de rest ik vind de platte aarde theorie wel verfrissend al was het maar als gedachte experiment , om alles dat je denkt te weten los te laten en een heel andere richting te verkennen. Het is jammer dat veel mensen gelijk in hun ‘weten’ blijven en niet deze beweging kunnen maken. Het getuigt van vastgeroest zijn in aannames, niet de durf hebben om eens anders naar dingen te kijken. Niet dat de aarde plat is of rond , misschien is zij het wel beide, en verandert je perceptie al naar gelang je geloof. Dan zou het vasthouden aan een kant van het verhaal je nooit de waarheid omtrent de verschijningsvorm die afhangt van jezelf onthullen.
   Wie was dat toch maar weer die zei “als ge niet wordt als deze kinderen zult ge het rijk der hemelen niet betreden” Kinderen zijn altijd onbevooroordeelt in hun perceptie en zien soms de mooiste dingen. Lijkt mij dat we die verwondering verloren hebben en daarmee het rijk der hemelen.

  5. dat sowieso Mars, dusz kom er maar in Anna, al was het tegen argument van Loki ijzersterk vond ik, de maan op z’n kop op het zuidelijke halfrond. filmpje Cedar, met snelle onder de grond exo eekhoorn vlak na touchdown; Us-Ussr Landing On Mars 1962 Using Alien Technology https://www.youtube.com/watch?v=8Qns9kEyjAY en verder Project Camelot getuigenissen online te bezichtigen sinds 2007, beetje medelijden heb ik wel met mensen die Project Camelot nog geen 1 keer bekeken hebben tot nu toe; betekent bijna 9 jaar achterstand… ik beschouw het als een voorrecht dat ik vanaf 2007 dat intense heb mogen meemaken, David Wilcock was in het begin deel van dat startrek team. Christine vond ik onder andere juist zo leuk dat zij David Wilcock gevolgd heeft.

   Death Cab for Cutie – “Black Sun” Lyrics
   https://www.youtube.com/watch?v=nruUewOQZiQ

   nu ga ik die Kennedy toespraak speech bekijken.

  6. @Marcel,
   Ik kan hier niet veel mee,Marcel.Het gaat hier toch gewoon om feiten?
   De aarde is rond,daar kan geen mens iets zinnigs over het tegendeel beweren.Het maanlicht komt van de zon,dat is toch ook een feit?
   In dit licht is “de platte aarde theorie” zeker verfrissend,als was het alleen maar ,om mij en anderen te vermaken!Dat heeft dus niets te maken met “het vastgeroest zijn in aannames” en de durf ,om eens anders naar dingen te kijken.
   Ik vind het feit,dat Paul,als hij dit post,nog steeds van mening is,dat dit zijn realiteit is,niet getuigen van een hoogstaand beeld van de realiteit.Hoe zou jij reageren,wanneer jouw dochter thuis zou komen met dit verhaal?

  7. sinds 2006 zelfs….. bija 10 jaar intussen woooooow wat gaat de tijd snel gebruikt hem wel. als de dag van gisteren, het eerste video cam interview van Camelot, met Bill Ryan en Kerry en David, over Mars bezoekjes via een ‘JumpRoom’…. Dr. Who blijkt gebaseerd op werkelijkheid, dacht ik al wel.

  8. Hyperalert dank voor reactie op mijn argument. Dit is namelijk niet de eerste keer dat men over de platte Aarde begint. Jaren geleden ook al gebeurd. Ook toen heb ik dat tegengesproken omdat het gewoon flauwekul is. Het is jammer dat men erin trap. Hier is een link met uitleg dat het pure waanzin is.
   Flat Earth Hoax: Began As a Ridiculous Farce to See How Gullible People Would Be

   http://beforeitsnews.com/alternative/2015/12/flat-earth-theory-exposed-as-cia-psyop-tavistock-institute-uses-global-internet-platform-to-run-mind-control-experiments-3252666.html

  9. @Hyper,
   Leuk filmpje,maar is duidelijk fake.
   Aan de andere kant:de maanlandingen zijn fake,en dit is waar?

  10. @Hyper.

   Nog wat.
   Wat heb jij toch met al die vrouwelijke bezoekers hier?
   Chrissie,Anna,Dawn,etc.Beetje obsessie?

  11. @ Cedar
   Ik zou het geweldig vinden als mijn dochter met zo’n verhaal thuis zou komen. Dat geeft een heleboel stof tot nadenken en dialoog, en getuigt van een wens tot onderzoeken zonder het gelijk van de ander tot waarheid te verheffen.En leuk , ja laten we het eens over feiten hebben : De big bang theorie, dat is een theorie maar wordt verkocht als waarheid, de evolutie theorie dat is een theorie en wordt verkocht als waarheid, en zo kan ik nog wel even doorgaan . Veel zaken worden verkocht als feit doch zijn dat niet perse! Praat eens met een doorgewinterde budhist die zal de hele aarde plat of bol zien als maya of illusie, wat zijn dan feiten?
   En is het niet gewoon eens leuk om je te verdiepen in een geheel andere aanname dan die je zelf onderstreept, je zou der zo maar iets van kunnen opsteken , en dan niet noodzakelijkerwijs dat die onderzochte aanname juist is , maar dat beide ( die van jezelf en die van de ander) wellicht helemaal naast de feiten staan.

  12. Haah jaah heb je goed Cedar; meidengek; maar ik stoot mijn neus daarmee regelmatig hoor, soort van onverbeterlijk, bijna een donquichotte, en toch en toch, al is er soms maar 1 die overblijft waar je in ieder geval ‘iets’ mee hebt en of kunt delen; was het al die tussen liggende frust ‘ellende’ toch nog waard in the end, ik kan het iedereen aanraden, niet bang zijn voor ellen lange ellende, uiteindelijk komt er toch iets goed, neeeh niet zomaar een huwelijk, en gelukkig volgens Arend hoef je niet ‘het huwelijk’ als norm te beschouwen; oeffffff…

  13. Cedar, hoe zou je dochter zich voelen als jij aankomt met het bewijs dat de aarde rond is op basis van een schamele gft afbeelding van de Nasa?
   Het enige bewijs, zelfs geen foto…
   Als ik je dochter zou zijn zou ik je iig recht in je gezicht uitlachen 😉

  14. @allemaal
   Wie zegt dat jouw perceptie de enig ware perceptie is en dus op feiten berust. Welk argument kun je geven om de perceptie van een ander volledig de grond in te boren zonder onbevooroordeeld onderzoek te hebben gedaan? Kun je on bevooroordeeld onderzoek doen uberhaupt? Kijk je niet altijd naar de wereld door je eigen vertekenende bril, en is de bril van de ander per definitie dan stoffiger of slechter geslepen dan de jouwe?
   Kortom laat eens alles dat je denkt te weten los en kijk eens als door de ogen van een kind naar zaken die je met je ‘volwassen verstand’ direkt zou verwerpen, je zou jezelf zomaar eens vreselijk kunnen verbazen.

  15. weet je ik zie het zo; die flimsy maanlander lijkt op dat dingetje dat ze voor die gefilmde Mars landing gebruikt hebben; L.e.m het dat of zo; gewoon een klein kratje grey Alien antizwaartekracht techniek aan boord en je kan met een Lor van een primitief vaartuigje gewoon interplanetair aan komen zeilen zonder al te veel ongelukken, door time space antigravity bubble tevens bescherming tegen Van Allen straling en zo. it’s a simple, kwestie van kosmisch vals spelen; helaas staat er meestal een prijs op het gebruik maken van de geest in de Aladdin lamp. jah we zijn zo gewend geraakt aan fake nep opnamen dat we De Echte recordings niet eens meer als zodanig kunnen herkennen; dankzij de 180 graden satanische cabal omkeringen.

   http://www.thefreedictionary.com/flimsy

  16. Loki, je argument is niet valide, er is veel meer met de maan aan de hand.
   Bekijk deze YT eens open minded.
   Twee belangrijke aspecten iig: iemand die de maan gespiegeld ziet tov van iemand op een ander deel van de aarde én het feit dat de maan roteert…
   https://www.youtube.com/watch?v=i8R6ivpmf5o

  17. Wat betreft het koelen van maanlicht; er is meer dan genoeg materiaal te vinden op YT van mensen die eigenhandig experimenten hebben gedaan en gefilmd.
   Dit naast ‘bewijsmateriaal’ dat de maan niet het licht van de aarde reflecteerd, maar zijn eigen lichtbron heeft.

  18. @Allen,
   Nou,hier zijn dus een heleboel mensen,die denken,dat de aarde niet rond is.En er zijn er,die denken,dat de maan hol is.En dat de maanlanding fake was.Maar dat een Marslanding in 1962 wel waar was.
   En er zijn mensen,die niet tegenspreken,als iemand met zoiets thuiskomt.En dan Anna.Ben je echt serieus,Anna?Geloof je echt,dat de aarde plat is??Mijn dochter zou mij aankijken,alsof ik gek was,als ik die theorie zou verkondigen.Google eens op “aarde”, “maan”,”maanlanding”,etc.IK lach je recht in je gezicht uit!!

  19. Cedar, ik weet niet welke vorm de aarde heeft…
   Wat ik wel weet, is dat de Nasa liegt dat ie barst…
   De Jezuieten met hun sinds 500 jaar gepushte globe model…
   De Freemasons met hun nep maanlandingen…
   Het gaat om een beweging die écht bewijs wil…
   En mij maakt het niet uit welke vorm de aarde heeft…

  20. ik geloof dat de aarde een bol is.
   ik geloof dat de maan een bol is, volgens mij kunstmatige battle star satelliet ruimteschip dat vroeger gebruikt is als kosmische ‘seeder’ levensbrenger dierentuin, kosmische Ark van Noach en ouder dan de aarde.
   ik geloof dat veel televisie opnamen van de voor het grote publiek gepresenteerde nasa ‘maanlandingen’ vanaf 1969 grotendeels in een studio op aarde zijn gefabriceerd.
   ik geloof wel degelijk dat ze werkelijk fysiek op de maan geweest zijn, met leen technologie.
   ik geloof dat er ‘anderen’ zijn op de maan.
   ik geloof dat ze er voor gekozen hebben om het publiek daar niet van op de hoogte te brengen.

  21. Hyper, de Nasa heeft zelf toegegeven dat de Van Allen Belts niet gepasseert kunnen worden.
   https://www.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE
   Vervolgens zijn met voortschrijdende techniek er géén maanmissies meer.
   Dit kan twee dingen beteken:
   Ze doen het in het geheim.
   Ze liegen dat ze barsten.
   Ik geloof iig dat alles wat in het geheim gebeurd een leugen van het ergste soort is 😉

  22. @ cedar
   Ik snap je verwarring wel, maar imo mis je het punt waar het om draait.
   Pas als je ieders waarheid op alle tijden , vanuit alle posities naast elkaar legt en vergelijkt, is wat er overblijft aan overeenkomsten de waarheid ……..of toch niet?
   Een zenmeester loopt elke ochtend met zijn leerlingen door het bos en ziet deze ochtend een druppel douw op een blad liggen glinsteren in de zon. Hij stelt zijn leerlingen in een kring om de druppel en vraagt welke kleur het heeft. De eerste zegt prachtig rood meester , de tweede zegt hij is oranje, de derde wordt boos en verkondigt dat ie geel is. Grote ruzie ontstaat tussen de leerlingen , waarop de meester ze allemaal twee plaatsen laat opschuiven. Nu ziet de gene die op de plaats van de eerste leerling in dit verhaal staat een blauwe druppel en de volgende een paarse, wederom dikke ruzie en verwarring. Hoe kan dat nou meester vragen de leerlingen , waarop de meester de uitleg gaf die ik hier boven beschreef , hoewel hij zich daarnaast wel afvroeg of het geen dierlijke urine was dat ze aan het bekijken waren, wat is feit…….. wat is waarheid ik durf het niet te zeggen.

  23. Anna de U.S. military heeft laatst zelfs toegegeven dat ze al sinds vele jaren hun zwaarste kaliber mega bommenwerpers niet eens van de grond kunnen krijgen met de zwaarste sterkste krachtigste beschikbare conventionele straalmotoren; aan boord moet standaard een back engineered Alien Kratje met Anti-Gravity Time-Space Bubble Technology aanwezig zijn om het het lompe loodzware geval de lucht in te kunnen krijgen, dat Time-Space Bubble effect lost automatisch het probleem van Van Allen Straling Radiation op, zo simpel kan het wezen.

  24. Mooi Marcel 😉
   Mijn inzicht, de nodige jaren geleden alweer, dat de creator het zodanig heeft geschapen dat iedereen gelijk heeft, althans op basis van overtuigingen.
   Ik zie ook rondom me heen, zeker ook op Wtk, met al die verhalen over hoe de wereld in elkaar zit, dat een ieder bevestigd wordt in zijn/haar geloof.
   Het zal de Creator een worst zijn 😉
   Want alles was al inbegrepen, inclusief alle gedachten, ervaringen, gevoelens, enzovoort.
   Maar wat de waarheid is, daar heb ik ondanks mijn verzoek, geen antwoord op gekregen.
   Wel, dat hoe dichter je bij de Creator komt, de meer je op de proef, danwel met je eigen overtuigingen, geconfronteerd wordt in realisatie van je eigen wereld.
   Maar ondanks dat ik dat weet, kan ik er tóch niet mee uit de voeten…
   Moet mijn empathie maar gaan afschaffen 😉

  25. Marcel en Anna, misschien helpt dit wel 😉
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Waarheid

   ‘ Waarheid is een begrip dat min of meer synoniem is met echtheid, geldigheid, juistheid. Het adjectief ‘waar’ wordt in de eerste plaats toegeschreven aan overtuigingen, uitspraken en theorieën. In dit verband kan men het contrasteren met iemand die met opzet onwaarheid spreekt, en dus liegt. Waarheid kan echter ook worden toegeschreven aan een levenshouding, ethiek of politiek systeem. Wat waarheid precies betekent is onderwerp van discussie, die ver in de geschiedenis teruggaat. De vraag naar de aard van waarheid is van belang omdat de mens prefereert te geloven in dat wat waar is en spontaan niet in staat lijkt te zijn te weten wat waar is en wat niet. Dit uit zich bijvoorbeeld in het gegeven dat mensen tegengestelde meningen kunnen verdedigen waarbij van al deze meningen wordt beweerd dat ze ‘waar’ zijn. In de wetenschap en techniek is de vraag naar “waarheid” methodologisch opgelost.

   Waarheden kunnen een beperkte geldigheid hebben, afhankelijk van het referentiekader: de uitspraak ‘1 en 1 is 2’ is geldig voor getallen uit het decimale stelsel, maar niet voor binaire getallen. Op dezelfde manier kan een waarheid persoonsafhankelijk zijn: de uitspraak ‘vis is lekker’ geldt voor de een wel, voor de ander niet. De uitspraak: ‘persoon A houdt van vis’ houdt daar rekening mee.

   Tegenover relativisme of contextualisme, dat stelt dat waarheid afhankelijk is van de context, bestaan er ook universalistische opvattingen waarmee er bijvoorbeeld gestreefd kan worden naar een “overkoepelende waarheid” die in alle omstandigheden geldt, en die ogenschijnlijk tegenstrijdige waarheden (of axioma’s) op een hoger niveau met elkaar kan verzoenen.’

  26. filmpje kan niet echt zijn Anna, want vloeibaar bier bevriest in de ruimte, flesje knalt uit elkaar, ijs zet uit, water is mysterieus eigenaardig eigenwijs, elke andere denkbare stof krimpt als het kouder wordt!

  27. Hyper, ik bedoelde het 1e als antwoord op jouw reactie.
   Het 2e is gewoon een komische toevoeging 😉

  28. Dank Monika, brengt me evenwel in nog meer verwarring haha 😉
   Waarheid is hoe dan ook een lastig te omschrijven begrip.
   Ik denk persoonlijk dat oprechte intentie naar alles toe belangrijk is.
   Maar ja, wat is de intentie van een satanist, of nog erger een pedofiel?
   De intentie ligt bij liefde, ook in die gevallen, maar wat moeten we daarmee?
   Ik ben er zeker nog niet uit iig.
   Alhoewel ik op mijn leeftijd toch wel had verwacht dat het nú wel eesn een keer duidelijk zou zijn.
   Voorlopig hou ik wel van jullie allemaal <3

  29. Of eigenlijk, zoals ik in kader 39.26 stelde, dan zijn deze satanisten, pedofielen oa… nog niet dicht genoeg bij de Creator.
   Dan zouden ze inzien dat ze nog lang niet een Creator zijn…
   Hoe dan ook, begrijp ik in het licht van een creator, geen enkele vorm van wreedheid, waar een welk wezen dan ook maar, pijn wordt gedaan.
   Pijn is fijn zeggen ze…
   Fijne creator…

  30. ik krijg er nog steeds een kick van als Mark de Passio passie spreekt en preekt; hardcore Preacher teacher, schijnt lange tijd z’n favo muziek genre geweest te zijn, en nu ga ik bier drinken, to tell joe de trut; middelbare school humor rond brugklas leeftijd, nog steeds actueel, tijdje terug geleden dat ik een koel blikje in de koelkast had staan, vrijdag avond moet kunnen. ergens een keer gelezen dat ze daar soms formaldehyde aan toevoegen als gmo eugenicist monsanto geintje, ik hoop het niet.

 27. Er. Is een oud/bekend liedje: “STIL MAAR WACHT MAAR ALLES WORDT NIEUW; De hemel en de AARDE. EN DAT ZAL NIET ZONDER GELUID GEPAART GAAN!!!
  DE MENSHEID HEEFT DE AARDE ZO VERPEST, DAT JULES VERNE GELIJK KRIJGT ALS HIJ ZEGT DAT DE AARDE HOL IS EN BEWOOND. ZIE BOEK DE HOLLE AARDE!!!?
  DE BUITENSTE KORST ZAL DOOR DE SCHEPPER WORDEN VERWIJDERD, ZODAT WIJ
  TERUG KUNNEN NAAR H E T. P A R A D IJ S !!!! THANKS TO THE LORD!!!?
  PS. DENK OOK AAN DE SCHEUREN TUSSEN DE TECTONISCHE PLATEN.
  DIT IS MIJN VISIE

 28. Over geluiden.
  Ik was een keer in een gebied wat buiten de ‘bebouwde kom’ valt.
  Geen wifi, geen mobiel netwerk, geen lichtvervuiling, de nacht is pik donker daar en rustig. Dus middenin de ongerepte natuur.
  Toen ik de eerste nacht weer thuis in mijn eigen bedje lag, viel me op hoeveel subtiele ‘geluiden’ er waren. Echt waar het klonk gedeeltelijk net als weeklagen rechtstreeks uit de hel. Ik dacht meteen aan het overdreven gebruik van kunstmatige elektro magnetische straling, die ons idd letterlijk in een soort ‘hel’ houdt en ‘misvormt’.
  De in mijn oren, overdreven geluiden die bij dit artikel horen, dienen misschien alleen om de mensen bewust te maken, van de invloed van geluid op onze leefwereld.
  Immers alles is in beweging, en geluid (trilling) creëert vormen…

  https://www.youtube.com/watch?v=kwsg3vGcirM

  http://www.cymaticsource.com/video.html

 29. Er is geen moeder die zijn kind de oorlog in stuurt en wij verpesten de aarde niet. We moeten en doen slechts wat ons opgedragen wordt door degene die de macht over ons hebben.
  Alles is precies het tegenovergestelde en ik hoop dat we snel bevrijd worden. Het leven kan zo mooi zijn als we samenwerken en zonder manipulatie die hoofdzakelijk gedaan wordt om ons tegen elkaar op te zetten en dus voor de controle van de mensheid. Wij en de aarde heben zuivering nodig van degene die ons bedonderen en controleren dan komt de balans vanzelf terug.

 30. @ Marcel ,
  Jammer dat het filmpje van het het koelere maanlicht het niet deed.
  Er zijn vele tests gedaan door mensen en die kun je terug vinden op you tube, uiteraard willen mensen deze theorie voor zichzelf testen.
  Natuurlijk kun je testen of we op een plat vlak leven of op een spinnende bal waar geen bewijs voor is.
  Er is nergens een curve te vinden dus wees de eerste, vind niemand dit raar?

  Hier een van de vele testen die gedaan zijn op you tube om dit te controleren met allen hetzelfde resultaat, kouder dus en geen gereflecteerd zonlicht .
  Als je naar de maan kijkt kun je al zien dat het een ander soort licht is.

  Begint iets na 7 min.

  https://www.youtube.com/watch?v=lH8GefMVK40

  1. @ paul
   Ik heb verschillende keren gezien dat de maan in lichtintensiteit verschilde alsof er iemand met een dimmer speelde . Heldere nacht geen bewolking en ik was niet de enige die het zag. Voor mij is het duidelijk , van alles wat mij wordt verteld is nog maar de vraag of dat waar is. Wel heb ik de kromming van de aarde gezien als parachutist vanaf grote hoogte en op zee, maar wie zegt mij dat het geen vertekend beeld is door wat ik wenste te zien? Ik kies voor de verwondering telkens weer, de vragen die dan in je opkomen , en mogelijke antwoorden daarop , die dan ook vaak van elkaar verschillen naarmate je meer begrijpt en opmerkt. Immers zodra je je vastlegt is het leren gedaan , en dat zou zonde wezen.

  2. @ Hyperalert
   Aangezien de maan de bewoond is kan het net zo goed zijn dat er zware explosies plaats vinden door bijvoorbeeld mijnbouw of een oorlog tussen galactische rassen. Wij kennen deze schokgolven hier ook. Hoe krachtig de schokgolf is, hangt af van de explosie.
   Gezien de maan luchtlediger is dan de Aarde kan de schokgolf vele malen krachtiger zijn omdat het bijna geen weerstand heeft. Het heeft niets met een hologram te maken.

   https://www.youtube.com/watch?v=5s3-c2gpbEs
   https://www.youtube.com/watch?v=KC7zdZ00eZ4

   Dit zijn nog maar gewone explosie, laat staan wat een waterstofbom te weeg brengt.

   Ook moet men niet vergeten dat een ruimteobject is of kan zijn ingeslagen.
   Als is dus mogelijk, maar een Hollogram? Nee.

  3. @ Marcel,
   Alles wijst er juist op dat het niet zo is als dat we verwachten en de vliegtuigen zin ook al onder de loep genomen.
   Ze vliegen over een vlak oppervlakte en dat is exact wat je kunt zien als je zelf in een vliegtuig zit, een vlakke horizon.
   Als je over een bol zou vliegen dan moet hij zijn richting naar beneden corrigeren wat in de praktijk niet gebeurt.
   Een Gyroscoop is een mooi instrument en het blijkt dat deze alleen kan werken op een vlak oppervlakte en deze geeft richting verschillen aan.

   Gyroscoop https://www.youtube.com/watch?v=wbf5POQk8JY

   Why Gyroscopes Proves Flat Earth – Case Closed
   https://www.youtube.com/watch?v=R8U2hyoK8IU

  4. @ paul
   Ik begrijp niet zo goed waarom je mij zou willen overtuigen van je gelijk. Het gelijk dat jij denkt te hebben is jouw eigen gelijk , dat zou genoeg moeten zijn. In geen enkel opzicht ( zelfs zou ik dezelfde idee zijn toegedaan ) is het mijn gelijk, ook de ronde aarde is niet relevant wat mij betreft, het gaat mij om de verwondering en het loslaten van alle voor ingenomenheid. Jij mag jouw gelijk hebben , terwijl ik mijn gelijk ten alle tijden durf te betwijfelen.

  5. @ Paul
   Is jou niet bekend dat vliegtuigen een hoogtemeter hebben die zich continue aanpast. Het is 1 van de systemen die ook gebruikt wordt door de auto-pilot. Die stabiliseert het hele vliegtuig. Wat denk je dat er gebeurt als je in een luchtzak terecht komt. Ik heb er 3 ooit achter elkaar gehad in Spanje binnen 1,5 minuut net na de start. Reken maar dat alle toeters en bellen afgaan in de cockpit. En omdat ik bij het raam zat kreeg ik het spaans benauwd zo hard die grond dichterbij kwam.
   Wat jou gyroscoop betreft, die moet ook regelmatig geijkt worden omdat de Aarde kantelt en wobbelt.

   Oh en kijk even naar 45.5

 31. Beste Mensen,
  Hou op, hou op met elkaar te bestoken met onzinnige waanzinnige hoaxen. Hebben jullie nou niet in de gaten dat nu het steeds slechter gaat op deze planeet altijd dit soort rommel naar voren wordt gebracht zodat jullie van de werkelijkheid af worden geleid.
  Hebben jullie enige idee wie je bent en wat je hier doet?
  Hebben jullie enige idee wat er zoal op, in, en buiten de Aarde afspeelt en op andere planeten? Misschien wel niet, omdat men zich laat leiden door die naar voren gebrachte rommel.

  Dat jullie je zo makkelijk laten sturen als makke schaapjes, door de Elite die speciaal mensen in dienst heeft jullie in verwarring te brengen zodat ze jullie naar de ondergang kunnen brengen op een stille en sneaky wijze.
  Kijk om je heen en zie zaken veranderen onder je neus, die als je even net op let, in grootse problemen helpen. Ja, jullie hebben het NU nog goed, maar dat duurt niet lang meer. Wie zijn maatregelen niet treft zal dat zuur moeten bekopen.

  Zie in, dat je Universeel bent en bestaat uit koolstof, of anders gezegd “sterrenstof”. Begrijp dat je leven oneindig is (je ziel) en je in vaste vorm er het beste van moet maken om te groeien. (Niks hologram cq Matrix) Jullie aken uit van een groter geheel en jullie familie is “out there”.
  De Aarde is niet plat en de Maan en Zon geen projecties, de rest ook niet. Uit ervaring weet ik dat.

  Besef verdorie nou eens dat de planeet Aarde jullie leef/woonplaats en is voor de vaste vorm van je ziel, die door een elitaire groep wordt gezien als hun eigendom, die denken maar alles te kunnen maken en breken. Ja, breken is wat op dit moment gaande is verwoesting van het oppervlak, leven, natuur en zielen.
  Er is zoveel oude/nieuwe technieken dit verzwegen worden, dat in 1 keer alle problemen kan oplossen.
  Maar het is aan jullie je stem te laten horen, ipv van bezig te zijn met ingebrachte hoaxen van de Elite.

  HOU OP, IN VREDESNAAM STOP DAARMEE!!!!!!

  1. @Marcel,
   Nou,sorry hoor,Marcel,ik kan niet tegen dit soort zweverigheid op.Wat bedoel je nu eigenlijk?De aarde is rond,dat moge duidelijk zijn,en de maan is niet bewoond,maar nog steeds beaam je dat niet.Waarom niet?
   Als ik met jou een biertje zou drinken in een of andere bruine kroeg,en ik zou je recht in je gezicht zeggen,dat de aarde rond is,ontken je dat dan?Als je dat doet ,betaal ik je bier en verdwijn,want dan ben je in mijn ogen lichtelijk gestoord!

  2. @ cedar de aarde is rond zeg je, welk bewijs heb je?Misschien heb je gelijk.De maan is niet bewoond , onee?welk bewijs heb je, maar misschien heb je gelijk. Het gaat niet om wat je gelooft, het gaat om feiten( jouw eigen woorden )Maar wat zijn feiten en wat aannames ? En over dat biertje in een bruine kroeg…. die drink ik graag met je en dan proost ik op de dingen die we niet zeker weten maar waar we van alles over kunnen bedenken. Proost! Ik hoop dat je inziet dat veel van wat wij feiten noemen , aannames zijn en niet gestoeld op zelf verkregen bewijs( wat dat ook mag zijn)

  3. Marcel.
   Stel (ik zou het natuurlijk niet willen of doen) dat ik jou een klap op je neus geef dan ga jij je dus afvragen of de pijn dan voort komt van de klap op je neus of van iets anders.
   Hoe bewijs je dat de pijn door die klap komt dan?
   Als je niets als bewijs ziet dan zou dat betekenen dat alles maar gedachten zijn en aannames.
   Zo ook met de geluiden die men zegt te horen,want dat zou inbeelding kunnen zijn omdat we niet kunnen aantonen dat we die geluiden echt horen.
   Heeft praten en redeneren dan eigenlijk nog wel zin?

  4. @arnold
   Ik begrijp dat ik je in de war maak door mijn schrijven,zodra een wereldbeeld geheel losgelaten wordt , is dat voor veel mensen nogal beangstigend. Echter waarom probeer je niet eens alle aannames en vooringenomenheid los te laten en als een frisse wind nieuwe gedachten en concepten te toetsen aan jouw werkelijkheid? Het gaat er niet om dat ik niets zou accepteren als bewijs , maar dat ik elk bewijs durf te betwijfelen. Dat geeft ruimte om zaken op een geheel andere manier te bekijken , waardoor een groter inzicht kan ontstaan. Misschien is deze manier voor jou te bizar, voor mij echter werkt dat prima. Wat ik niet begrijp is waarom je probeert mij te overtuigen dat mijn denkwijze niet werkt.
   Een simpel voorbeeld :
   Als ouders een kind constant voorhouden dat het geen wiskunde kan leren, is de kans groot ( als dat kind die idee aanneemt als waarheid)dat het kind ook nooit wiskunde leert.
   Wat ik probeer duidelijk te maken is dat elke aanname of ‘waarheid’ een beperkende factor is voor je ontwikkeling. Nog zo’n voorbeeld : Vroeger dachten wetenschappers dat iets dat zwaarder is dan lucht nooit zou kunnen vliegen, dat is in onze ogen een achterhaalde werkelijkheid. Of kijk eens naar Pasteur zelf heeft ie gezegd dat hij het bij het verkeerde eind had wat betreft de ontwikkeling van ziekten door ziektekiemen , maar wij houden vast aan dat idee en de gehele medische wetenschap draait daarop. Die ‘waarheid’ houd andere zienswijze tegen want die worden bestempelt als flauwekul, maar zijn ze dat ook?

  5. Marcel.
   Ik ben het met je eens dat velen aan een ingeprent wereldbeeld vast blijven houden (zo is het en iets anders is voor hen onmogelijk).
   Maar we hebben ook met realiteit te maken zoals wat er nu allemaal gebeurd op het wereld toneel.
   Nu denk ik wel te weten dat jij zult zeggen dat het een kwestie is van hoe men zich opstelt en daardoor vatbaar is voor bepaalde gebeurtenissen maar soms ook al denk je van ik maak me daar niet druk om wordt je toch met de neus op de feiten gedrukt simpel omdat ze dingen opleggen waar je simpelweg niet onderuit kunt komen.
   Je van niets aantrekken en je eigen leven beleven zoals je dat zelf wilt wordt daardoor onmogelijk.
   Nu kunnen we wel blijven praten over of iets echt is of niet of dat we dingen anders moeten zien maar ik ben meer voor erkenning van problemen zodat er eventueel iets aan gedaan kan worden.
   Ik probeer je ook niet te overtuigen dat jouw denk wijze niet werkt want voor jou zal het waarschijnlijk wel werken terwijl het bij mij heel anders overkomt.
   Door mijn aanpak kan dan weer wel dualiteit ontstaan waarvan ik vermoedt dat jij dat ook weer niet nodig vind en liever uit de weg gaat maar er moet volgens mij iets gebeuren want als er niets gebeurd zullen de gevolgen veel ernstiger zijn.
   Daarom vinden sommigen het nogal storend om over spirituele zaken te blijven praten terwijl zij juist bezig zijn om de problemen aan te pakken en mensen de ogen te openen.
   Te vaak (zoals ik het zie) worden gesprekken abrupt een andere richting op gestuwd waardoor men over liefde,spirituele zaken en dergelijk gaat praten terwijl het artikel juist over heel iets anders gaat en mensen die daar op willen reageren mogelijk denken van laat maar en dus niet reageren en dat kan toch ook niet de bedoeling zijn denk ik.

  6. PS.
   Het is niet de bedoeling dat ik je beledig want ik heb veel respect voor de wijze waarop jij je leven probeert te leven en vaak zitten er ook interessante dingen bij waardoor ook ik bewust wordt dat niets is wat het lijkt ik hoop daarom dat ik je niet boos heb gemaakt of iets van dien aard.

  7. @ arnold
   Neehoor ik ben niet boos of gekwetst, het is zoals ηλίθιος zegt nogal moeilijk om dat te doen. Al helemaal als het niet intentioneel is.

 32. Sommige mensen schrijven dat de Noord en Zuid pool aan het verschuiven zijn.
  Nou heb ik niet zoveel kennis van dit soort dingen maar de twee polen zijn volgens mij afstotend ten opzichte van elkaar (net als bij een magneet).
  Zou het dan mogelijk kunnen zijn dat beide polen dan op een punt belanden waar ze door een magnetisch veld gaan wat moeilijk te doorbreken is?
  En waar mogelijk ook temperatuur verschil een rol kan spelen?
  Anderen hebben het over aardlagen die over elkaar schuiven maar dat zouden we dan toch ook moeten voelen in de vorm van een aardbeving?

  1. Zoals de meesten is geleerd draait de aarde om de zon of (andersom) en draait de aarde zelf ook nog eens wat dan zou betekenen dat de polen telkens op een andere plaats staan en om de zoveel tijd weer op dezelfde plaats uitkomen waarna het weer verder gaat.
   Het verschuiven van de polen gebeurd dat dan binnen in de aarde zelf of hoe mag/kan ik dat zien?

  2. Hoi Arnold Je zal waarschijnlijk de magnetische polen bedoelen die inderdaad aan het verschuiven zijn. Als ik mij niet vergis is dat rond 1850 begonnen.
   Uit zijn eigen zullen de polen nooit omdraaien, daar zijn grotere krachten voor nodig, bijvoorbeeld en ander hemellichaam. Zeer recent;

   http://nibirutoday.com/featured/best-footage-of-nibiru-sun-nibiru-visible/

   Temperatuur heeft daar niet of nauwelijks invloed op.
   Aardlagen schuiven zo langzaam dat je er nauwelijks iets van merkt.
   Soms zijn er zeer lichte trillingen waar te nemen door minieme ontladingen, maar soms bouwt de spanning zich gigantisch op tussen de aardplaten dat je mega aardbevingen krijgt met eventueel een tsunami. https://nl.wikipedia.org/wiki/Zeebeving_Indische_Oceaan_2004

  3. Wat mij niet duidelijk is is dat nu zeg maar de Noordpool in de buurt van Groenland ligt en is die dan aan het verschuiven zodat hij later bv in het oosten van Rusland komt te liggen?
   Dat is mij nog niet echt duidelijk hoe moet ik dat zien?

  4. Ja die verschuift naar de Sovjet Unie. Die verschuiving verschilt van jaar tot jaar. Het magnetisch veld moet je zien als een soort krachtveld wat los van de Aarde staat, die het wel opwekt. Doordat de Aarde de laatste anderhalve eeuw met universele krachten te maken heeft gekregen kantelt de Aarde enigszins. Dat blijkt ook uit verklaringen van de Inuit. Daarnaast is de Aarde aan het wobbelen, zeg maar een tol die uit balans is. Dit kan alleen veroorzaakt worden door een ander zeer sterk magnetisch veld. Probeer dat maar eens door 2 magneten op elkaar te drukken(even zoeken naar de plek van afstoting). Je zult dan voelen dat ze elkaar af proberen te stoten. Dit gebeurd op dit moment ook met de Aarde. Het is dus een kosmisch probleem .

  5. Lok/Parabola
   Loki bedankt voor de uitleg.
   Als we dan terug gaan naar die vreemde geluiden dan zou ik bijna denken dat die voort kunnen komen van magnetische krachten.
   Een elektromotor werkt ook met magnetisme en dat wordt in een soort grafiek weergegeven in de vorm van golfbeweging en wanneer men daar op een bepaalde manier doorheen wil gaan ontstaan er ook geluiden zoals zoemen/brommen.
   Omdat de aarde natuurlijk tig keer groter is lijkt het mij niet onmogelijk dat daar ook zoiets gaande is maar dan natuurlijk op veel grotere schaal of zie ik het nu helemaal verkeerd?

   Parabola.
   Jij ook bedankt voor de verwijzing.
   Ik heb er eerlijk gezegd nooit bij stil gestaan dat het beeld dat we hebben van de aarde wel eens vertekend zou kunnen zijn wat dus wel het geval blijkt te zijn.
   Het is ook een logische uitleg als je naar de oppervlakte van landen kijkt zoals in het filmpje gebeurd en dan gaat vergelijken hoe dat op de globe wordt afgetekend daar blijkt dus niet veel van te kloppen.
   Bedankt weer wat geleerd.

  6. @ arnold, klopt er is iets gaande. Deze geluiden worden bijna in alle geloven gemeld, dus het is niet de eerste keer. Hoe het geluid ontstaat is mij ook even een raadsel, maar ik heb een idee hoe het ontstaat en daar kom ik later op terug. Je begrijpt wel dat ik dat nog even voor mezelf hou.

  7. Loki ik wacht in spanning af.
   Ik ben benieuwd waarmee je zal komen maar ik vind dit wel een interessant fenomeen.

  8. Arnold, de planeet aarde leeft, hij draaid om een as, deze as loopt als het ware dwars door de aard bol, over een vaste rail, geen cirkel maar een ovale baan dus, de aard as op zich maakt slingerende wobbel bewegingen, dit wobbelen maakt dat zijn baan zich verplaats dichter of verder van de zon af, kouder ijstijd, warmer subtropisch, ook de magnetiche polen normaal gelegen aan de uiteinden van de aardas verschuifen, dit alles heel langzaam, de aard kern bestaat uit vloeibare enorm hete metalen, die de huid als het ware naar buiten drukken, vanwege de ronddraaiende beweging van de bol, een zo’n gigantisch groot en zwaar draaien en ook nog in zich zelf bewegend, van wege de enorme land schotsen als ijsschotsen op een golvende zee, maakt een hoop lawaai, niets is stabiel in het universum, en volgens Einstein, is het niet de magnetische aantrekkings kracht die de boel bij elkaar houd, maar het juist het magnetische afstoten, hoop dat je hier iets aan hebt, groet Jenne

  9. In dit verband van de discussie, is het interessant eens de kaarten van Piri Reis te bekijken, een eye opener !

  10. Jenne.
   Ik heb op Wiki Pedia het stuk gelezen en de kaart van Piri Reis bekeken wat voor die tijd uitzonderlijk was zoals ook geschreven staat.
   Verder kunnen alle beetjes helpen om te achterhalen waar deze geluiden vandaan komen(waardoor ze veroorzaakt worden).
   Een ding snap ik niet van wat je schrijft want als magnetisme de boel niet bij elkaar houd maar juist afstoot hoe komt het dan dat wij niet van de aarde los komen zeg maar gaan zweven?Nou ja op sommigen na natuurlijk maar dat heeft waarschijnlijk weer een andere oorzaak.

  11. Het is een vast staand feit dat het universum uitdijd dus groter wordt.

   Als je een aantal metalen kogels negatief geladen in een metalen grote bal zou stoppen, zouden ze elkaar allemaal op afstand houden, en uitelkaar bewegen.

   Wij worden niet van de aarde afgeslingert, om dat de aantrekkings kracht van de aard massa, grootgenoeg is om ons met de voeten op de aarde te houden, bij eengrote draai versnelling van onze planeet zouden, wij wel in de ruimte terecht komen.

   Maar vandaar ook dat hoe meer je weet van deze natuur wetten, en het met alles in balans zijn, het te wonderlijk mooi is, en zo prachtig werkt, vele wetenschappers geven dit ook toe, en geloven ook in iets ?, het is allemaal te perfect waar wij als bewoners van deze prachtige blauwe planeet van profiteren dit is een unieke gift of créatie, we zouden er veel zuiniger op moeten zijn, maar ach tussen de 10 000 en 15 000 jaar wordt er grote schoonmaak gehouden, het is allemaal voor zien, Groet Jenne

  12. Arnold,
   ergens heeft elektromagnetisme ermee te maken.
   elektro (vuur) en magnetisme (water).
   Vuur wil naar boven (lucht)en water naar beneden (aarde).
   Maar ik weet het niet meer precies, dus voor het geval dat ik nu op mijn ondeskundigheid wordt aangesproken.. 🙂
   Je kan het je als volgt voorstellen… je pakt met de ene hand je duim van de andere hand beet, dan trek je met de ene hand naar boven en met de andere naar beneden. Je merkt dat je niet naar boven maar ook niet naar beneden kunt, dus je blijft in een positie vast, dat is een verklaring voor ‘zwaartekracht’.

  13. Dat is maar zeer de vraag Jenne.
   De ‘science’ van de afgelopen 500 jaar is gebaseerd op een heliocentrisch model.
   Daarvoor, en dat gaat om de nodige duizenden jaren, was het aarde middelpunt, dus geocentrisch.
   De mensen van het oudste model waren niet gek, dat weten we zo langzamerhand wel.
   De mensen van nu, daar heb ik mijn grote twijfels bij 😉
   Geindoctrineerd door jarenlange programmering, denken de mensen van nu, dat ze het gelijk aan hun zijde hebben, ondanks dat ze nog nooit ene spat begrijpen van al die oude beschavingen en hun kennen/kunnen.

  14. Zoals ik het geleerd heb is het binnenste van de aarde vloeibaar ook wel magma genaamd.
   Door de hitte ontstaat damp en daardoor druk wat de oorzaak is voor het ontstaan van vulkanen en wordt de druk te groot dan krijg je een vulkaan uitbarsting waar magna uitkomt.
   Als deze magma stolt wordt het een soort harde laag wat dan weer lava wordt genoemd.
   dit gaat vaak met enorm veel geweld en vaak onverwacht dat mensen de tijd niet meer hebben om te vluchten.
   Als ik het goed herinner is Pompei zo,n voorbeeld waar je kunt zien dat zelfs mensen in de lavastoom zijn omgekomen en het dorp is verwoest.
   Dit geeft al aan dat het binnenste van de aarde altijd in beweging is alleen vraag ik me af of magnetisme (de onzichtbare lijnen tussen de Noord en Zuid pool) daarop ook nog van invloed zijn.

  15. Ook zou de aardkorst niet overal even dik zijn en als dan de polen verschuiven met de daarbij behorende krachten of drukken zou dat misschien de geluiden kunnen verklaren.
   Druk wordt dan misschien anders verdeeld en als dat dan op een dunnere of dikkere plek van de aardkorst is geeft dat misschien wel die vreemde geluiden (dit is zomaar een gedachte van mij wat misschien grote onzin is).

  16. Arnold, begin even met óf een heliocentrisch model, óf een geocentrisch model.
   Óf een ander model, waar ik voorlopig nooit iemand heb over horen spreken…

  17. Arnold en Anna, dit onderwerp komt ergens terecht dat als je niet donders goed weet waar je het over hebt, je ongewild de grootste onzin uit kunt slaan.
   Maar er bestaat bergen literatuur over, en het is heel interessant, en wordt in wezen dagelijks rijker aan weten, en ook als je meer weet van een onderwerp, hoe gemakkelijker kun je dan nieuwe, of vernieuwende ideéen inpassen.
   Vriendelijke groet Jenne

  1. De hier gegeven afstanden kloppen niet, heb genoeg persoonlijke ervaringen, van het op zee zeilen, en dan bij een plaats bepaling kunnen vaststellen, een van compas gevaren lijn op kaart, gemeten snelheid, en de sateliet plaats bepaling, en dan ongeveer kon schatten wanneer het doel de kust in zicht moest komen, en daar zat wel zeker een grote horizontale curve in, groet Jenne

  2. @ Loki,
   nee dat doe ik juist niet, verklaar dan maar eens hoe je objecten kunt zien die als je de berekeningen bekijkt onder de horizon zou moeten liggen!

   Omdat er ergens geschreven wordt dat het een hoax is kun je toch wel voor jezelf over zaken nadenken en het zelf bestuderen.

   Jij zegt dat de maan bewoont is dan zeg ik tegen jou, laat je niet gek maken.

  3. @ Paul
   Ik zeg Paul de Aarde is een ronde bolle planeet en de Maan is bewoond. Hoe ik dat weet? Laat ik het zo zeggen; Ik heb dingen in mijn leven meegemaakt die jij waarschijnlijk of misschien nooit zal meemaken.
   Daarnaast kan ik al 3 van mijn vorige levens herinneren op deze planeet en kwam hier al 28.000 jaar geleden in mijn eerste leven. Een hoog begaafde civilisatie genaamd Gunung Padang.
   Wel even bij vermelden dat ik eigenlijk van een andere planeet kom in uit de Melkweg. Althans mijn overlevende ziel en ben dus wellicht veel ouder.
   En wat de Maan betreft; die is al honderdduizenden jaren bewoond door geavanceerde rassen.
   Paul geloof me de Aarde is een bol.

  4. Loki, omdat jij het zegt is het zo?
   Ik heb toch heel veel over ervaringen van anderen gelezen mijn leven lang.
   Allemaal beweren ze wat anders.
   Er zijn wel wat algemene delers, maar dan nog.
   Wie heeft gelijk, heeft er uberhaupt iemand gelijk?

  5. @ loki
   Wat goed van jou dat jij het allemaal weet en het ons kunt vertellen hoe de zaken werkelijk in elkaar zitten. Oftewel ik vind jouw reactie volkomen niets zeggend aanmatigend en vreselijk dom( en dat voor een gereincarneerd wezen van een hoogbevaag… sorry hoogbeschaafde civilisatie). En dan zeggen” Laat ik het zo zeggen; Ik heb dingen in mijn leven meegemaakt die jij waarschijnlijk of misschien nooit zal meemaken.”Waar baseer je dat nou weer op , en maakt dat , dat jij het wel weet en paul niet , kom op man.Beetje bescheidenheid is hier wel op zijn plaats hoor.

  6. Marcel, wellicht biedt dit je wat inzicht:
   Loki is on top. When last we saw him, he had disguised himself as Odin and was sitting upon the throne of Asgard. So, yeah, there’s no one really above him at this point. But even if he wasn’t, there’s still no comparison for the sass and the ambition and the constant bitch face he exudes to the rest of the world. If you believe you’re better than everyone else, then you are. Loki taught me that.
   http://www.bustle.com/articles/85066-why-tom-hiddletons-loki-should-be-the-hero-of-the-next-avengers-film-or-why-loki

  7. ηλίθιος en Marcel,
   Vind dit ook niet fair, Loki op deze manier onderuitschoffelen is not done, vind ik.
   Ben namelijk een medemens, net als jullie én Loki…

  8. Dan zal ik er ook nog even een schepje bovenop doen.
   Eerst was er de kip en die legde een ei (oftewel de aarde)
   Toen kwam de wereld reiziger Columbus en die ontdekte niet alleen Amerika maar ontdekte dat de aarde de vorm van een ei heeft vandaar het ei van Columbus.

  9. Arnold, het probleem van het kip en het ei was er al duizenden jaren…
   Columbus was een zoveelste pion in het spel der spellen 😉

  10. Hoe dan ook was het ei er eerder dan de kip lijkt me haha.
   Iets moet ergens uit geboren worden.
   Het ei geldt voor elk te geboren wezen.
   Elk wezen is uiteindelijk geboren uit een bevrucht ei…
   Toch???

  11. Anna.
   Ik schreef dit zomaar omdat het nergens meer over gaat en wederom een discussie op bekvechten kan doen eindigen.
   Dit gekissebis draagt ook niets bij tot het ontwarren van wat die geluiden veroorzaakt.

  12. Jullie mogen spotten hoor, ik heb een hele dikke huid. Kan er eigenlijk wel om lachen. Ik zou ook kunnen stellen dat jullie niet beter weten, maar ach het is maar een mening.
   Goed even duidelijker dan, de Aarde ruimtelijk gezien!!!!!

  13. @ ηλίθιος

   Voor je er mee verder gaat mijn nickname Loki is een omgekeerde afkorting van een eerdere nickname. Het heeft dus niets met de Loki te maken die jij naar voren brengt.

  14. ηλίθιος wat moet ik met dat filmpje?
   Probeer het te begrijpen, maar snap er geen ene hout van wat je er naar mij toe wil zeggen…
   Probeer het in woorden te zeggen, en dat kan ook nog een ontieglijke barrierre zijn 😉
   Maar we moeten ergens een platform vinden om met elkaar alle uitgewisselde links bespreekbaar te maken, voor zover de fool in your eyes het natuurlijk nog begrijpt 😉
   Ik ga voor een taal hier die iedereen begrijpt…
   En hoop velen met mij, laten we een taal spreken waar we elkaar begrijpen, waar we dus nader tot elkaar kunnen komen, niet alleen omdat het noodzakelijk is, maar omdat we elkaar zijn, in leven en bewustzijn <3

  15. Loki , ik spot niet met je, laat dat even duidelijk zijn… Ben wel benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen zoals je dit in een voorgaande posting heb laten weten, echt… ik heb helaas niet het bewustzijn, zoals jij het kennelijk wel hebt, dat je al tienduizenden jaren geleden er ook was. Moet ik jaloers worden op dit soort ervaringen? Ja, absoluut! Wil ik ook, maar helaas heb ik ze niet… Eerlijkheid is een groot goed, als dit oprechte ervaringen zijn, is dat dus een groot goed. Maar zijn de ervaringen een realiteit of een fantasie om de werkelijkheid te ontvluchten, dat is voor mij een essentieele vraag. Mensen maken elkaar de kop gek met allerhande spirituele ervaringen. Wat is waar en wat gebeurd in de fantasie… Misschien wil je er meer over vertellen, hoe dan ook vind ik je uitlating hierover van moed gedurven, nog even los van wat het is… Dus dank voor deze deling van jouw ervaring Loki <3

  16. een gebroken rauw ei hoort er bij, krakend en zingend dun ijs, over 1 nacht, ut ken net, de kreunende wereld verklaard in een nutshell, duo penottie in een glazen bolle pottie, rond en uit gewoonte uitgewoond vaak bewoond en daarom regelmatig uitgehoond, wen er maar aan, daar ga ik voor, de platte aarde als een psy-operation om de truthers en de nutters te splitten en zo tegen elkaar op te kunnen zetten, daar geloof ik in, zoals Loki al aangaf. Ik moet toegeven dat ik wel even over die vliegtuig navigatie Gyroscope heb nagedacht vandaag, een electric directional Gyroscope als kunstmatig kompas aan boord in je piloten dashboard, geen probleem als de hoek tussen gyro ax paaltje positie en de loodrecht aarde richting ‘verandert’; de scheefheid van het gyro ax paaltje verandert de richting aanduiding an sich niet bedacht ik mij met een beeldende ingeving; ietsje scheef voorwaarts naar het Noorden of heel scheef voorwaarts naar het Noorden is nog steeds wijzen naar het Noorden, instrumenteel technisch zie ik daar geen enkele interpretatie moeilijkheid in, kwestie van de juiste geleidings palletjes in verbinding met het ronde 4 windrichtingen uitlees rozenkransje voor in je cockpit instrumentarium.

   Sonnema Berenburg Reclame – It Kin Net
   https://www.youtube.com/watch?v=NUXiqkAKr-0

   Duo Penotti 2 kleuren in een potti!
   https://www.youtube.com/watch?v=gQG2A4ROeKc

   http://nl.urbandictionary.com/define.php?term=in+a+nutshell

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/psyops

   http://nl.urbandictionary.com/define.php?term=nutter

  17. Loki
   ηλίθιος en ik ook kennen je wel van je eerdere nick King,maar geef toe het was een mooie vondst en ook een loki.

  18. Ondanks al mijn voorgaande postings… Wil ik zeggen én beweren dat mensen liegen dat ze barsten. Mensen gaan in hun ellende op zoek, logisch? Niet echt logisch als ze niet vinden wat ze zoeken, maar wel net doen alsof ze weten wat ze zoeken… De Nasa liegt, maar please, ik heb hier al zovele leugens voorbij zien komen dat ik ondertussen niet meer weet wie ik wel en niet vertrouwen kan… Het is zoals het is, mensen liegen er een punt aan om vooral in hun narcistsche behoefte te voldoen helaas. Wie is er hier op Wtk die een ander én zichzelf volkomen kan accepteren, wetende dat de waarheid er altijd was én de leugen ook? Liefs aan jullie allen in de zoektocht naar liefde en waarheid <3

 33. Ik wil niemand ongerust maken, maar het toenemen van het geluids niveau, zou kunnen wijzen dat er iets te gebeuren staat, een gebouw dat op het punt van het te begeven staat, begint ook te kreunen en zelfs gillen zegt men, door het weg pompen van al het aardgas, ontstaat er zeker weten een vacuûm, misschien moet je een lange vacantie nemen !

  1. of het zijn de versleten lagers op de aardas die hoognodig revisie behoeven .

  2. Marcel, maak jij er maar grapjes over, er zit ergens een kern van waarheid in, wist jij dat er klei cq argil soorten bestaan die in dien er op wordt gebouwd, in gegeven omstandigheden, gewoon vloeibaar worden, de natuur zit vol wonderlijke verrassingen, en de grootste fout als men, die je maken kunt, je zelf overschatten, en de natuur onderschatten, we zijn van alchemie samen met de natuur, aangeland bij chemie tegen de natuur, en dat gaan wij niet redden.

  3. @ jenne
   Ik denk dat je gelijk hebt . Zodra de mens zich boven de natuur stelde begaf ze zich op een glijdende schaal bergafwaards , de natuur zal zich baas tonen over de mens.

  4. Helemaal gelijk Arnold, maar ben toch blij met afwijkende off topics omdat ik denk dat dát minstens zo belangrijk is om het over te hebben. Ook als het gaat om waar het geluid vandaan komt. Want waar komt het vandaan? De geluidsbarrierre kennen we allemaal namelijk. Misschien is de dome in combinatie met de aktiviteiten van Cern wel een mogelijke verklaring….

  5. Daarnaast schijnt het dat de bijbel dit allemaal voorspeld heeft… Ik heb ooit een poging ondernomen de bijbel te lezen, en ik werd er helemaal niet goed van…
   Ben dus afgehaakt, zou het wél moeten ‘ondergaan’ om op zijn minst een geldige reden van spreken te hebben in deze, maar kan het niet opbrengen, alles in mij is in weerstand tot dit fenomeen van kennelijk 2016 jaar oud… En de geschiedenis daarvoor dan? Niet bijbels, en dus niet ter zake doende? Wat een bullshit… Ik geloof dat ik nu een lachstuip ga krijgen…

  6. Nog even resumerend… Er leefden al vele jaren vóór de bijbel mensen op deze aardkloot… Dus hoezo een bijbelboek vanaf geboorte jezus? Ik plaats met opzet de namen niet met een beginkapitaal, want vind deze hele shit redelijk verdachtmakend, net als de aliens van nu…

  7. Resumerend, wij zijn zelf de aliens, wij zijn zelf Jezus, wij zijn zelf alles wat we zoeken in een ver verleden, én in het nu én in de toekomst 😉 Dat we God zijn, daar waag ik me nog niet aan <3

  8. Ik weet dat vele mensen, met name hier op Wtk, zich wel zeer bijzonder voelen. Ik word daar plaatsvervangend helemaal niet goed van, want élk wezen is zeer bijzonder. Er is geen onderscheid in belangrijkheid. Als je daar last van hebt, dan wordt het hoog tijd een goede psycholoog te bezoeken, want het riekt naar een een narcistische persoonlijkheidsstoornis…

  9. Weer in gesprek met jezelf Anna..?? Moeilijk hè? Riekt naar gebrek aan zelfreflectie en discipline..

  10. Weer goed dat je me erop wijst Guido 😉
   Wat een ramp die Anna, maar blij dat je het toch toestaat <3

 34. jenne
  24 januari 2016 om 17:45
  De hier gegeven afstanden kloppen niet,

  Die kloppen nu net wel denk je dat iemand die deze film maakt dat zelf niet gecontroleerd heeft, dit is het eerste wat iemand doet die dit onderzoekt.

  Curvature Mathematics https://www.youtube.com/watch?v=9hbbE4DXq1Q

  Hier kun je de Chicago Skyline zien en de weerman zegt dat het een inversion is wat de eigenschap is als het een Mirage zou zijn.
  Wat je kunt zien dat het geen inversion is want dit zou betekenen volgens het woord dat het omgekeerd ofwel op zijn kop zou staan.

  Chicago Skyline seen from Michigan
  https://www.youtube.com/watch?v=aLlNKy5j_O8

  Wat men wil gaan doen is eenvoudig met een boot ernaar toe varen en het resultaat zal zijn dat het gewoon steeds dichter bij komt.
  Je kunt bij helder weer ook Marokko zien vanuit Spanje en vanuit Calais kun je Dover zien die je technisch gezien volgens de berekening niet zou moeten kunnen zien.

  Waarom kun je over deze afstanden dit zien, simpelweg omdat water nergens gaat buigen en daarom is er gewoon geen curve te vinden..

  1. Wat voor camera hebben ze in vredesnaam gebruikt die gezien de afstand tussen Chicago en Michigan welke 350 km is dit kan filmen.

   Even nadenken Paul. Heb je het door. Fake!!!!!

  2. Paul.
   Als de aarde plat zou zijn dan zou dat betekenen dat het oppervlak boven gelijk is aan de onderkant.
   Dit zou dan ook betekenen dat dag en nacht exact even lang zou duren tenzij de rotatie snelheid elke 24 uur veranderd.

  3. Bedankt Marcel.
   Ik heb de video bekeken en weet nu ook even niet wat waar en niet waar is.
   Het loont denk ik wel de moeite hier meer aandacht aan te besteden.
   De grote vraag blijft waarom ze ons zouden willen doen geloven dat de aarde rond is.
   Wat is het voordeel?
   Ik trek nog geen conclusies maar laat het een poosje op me inwerken en probeer hier meer over te weten te komen.

 35. Loki
  24 januari 2016 om 21:36
  Wat voor camera hebben ze in vredesnaam gebruikt die gezien de afstand tussen Chicago en Michigan welke 350 km is dit kan filmen.

  Even nadenken Paul. Heb je het door. Fake!!!!!

  Loki hoe kom jij aan 350 km?
  Eerst even onderzoek doen voordat je met getallen komt die niet juist zijn .
  Ook graag even de bron vermelden en dan kan ik zien hoe jij je vergist hebt?

  This is the view of the Chicago Skyline as viewed from across Lake Michigan (Distance: 50 Miles)

  1. Mooi je hebt het dus door. De plaats Michigan ligt namelijk op 350 km afstand.(google earth)
   Natuurlijk had ik ook je filmpjes bekeken en wat mij opviel dat het nooit op zo’n grote afstand van 50 miles zo gefilmd kan worden.
   Als je nagaat dat de afstand Calais/Dover 37km met mooi weer maar net te zien is, lijkt het me sterk dat dit van 90km afstand is gefilmd en dan ook nog in de avonduren. Naar mijn idee is dit hooguit 20km, echt niet meer gezien de maten van de gebouwen op de achtergrond.
   Ik trek deze vergelijking omdat ik ooit in het WFC te Amsterdam naar de kust heb kunnen kijken en de KPN mast in die contreien ongeveer dezelfde grote gaf van het zicht. Als die op 90 km zou hebben gestaan, dan had ik hem niet of nauwelijks kunnen zien.
   Mijn mening is de afstand is sterk overdreven.

  2. Loki.
   Heb je de verwijzing welke Marcel in 48.3 geeft al bekeken?
   Dat roept toch vragen op denk ik.
   Het zou ook niet de eerste keer zijn dat we iets wijs gemaakt worden.
   Ik vond het zeker de moeite van het kijken waard zonder daar voor alsnog conclusies aan te verbinden.

  3. Loki
   24 januari 2016 om 22:48
   Mooi je hebt het dus door. De plaats Michigan ligt namelijk op 350 km afstand.(google earth)
   Natuurlijk had ik ook je filmpjes bekeken en wat mij opviel dat het nooit op zo’n grote afstand van 50 miles zo gefilmd kan worden.
   Als je nagaat dat de afstand Calais/Dover 37km met mooi weer maar net te zien is.

   Loki beste Kerel, we hebben het over de afstand van LAKE Michigan en aan de andere kant van het meer ligt de Chicago skyline wat ongeveer 50 miles is!!
   Er zijn trouwens meerdere mensen die zit gezien hebben en dit is ook met wat onderzoek terug te vinden.

   https://www.youtube.com/watch?v=lN_nlF2u_O0

   Goed je hebt de kustlijn gezien van Calais naar Dover = 37 km = 23,7 mile .

   23,7 X 8 inch X 23,7 = 4493,5 inch : 12 = 374,4 feet = 114 meter wat het onder de horizon zou moeten liggen.

   Dus……….?

  4. Paul , ga vooral door met je postings hier 😉
   Mijn zegen heb je iig.
   De FE beweging is in Nederland ondertussen ondergronds gegaan helaas.
   Waarschijnlijk niet voor niets, want op geen enkele Nederlandse site danwel YT kanaal is een fatsoenlijke discussie mogelijk.
   Zegt genoeg toch?
   Ondertussen heeft men (de Nederlandse bek) het over en van alles en nog wat.
   Lachen toch?
   Het feit dat we op een spinning globe zouden leven, een ieder zou kierewiet worden van de snelheden waar we het dan over hebben, men is niet thuis, want men ervaart geen spinning globe, zegt al genoeg toch? 😉
   Spinning world ervaren ze wel, pfffffffff wat is iedereen bezig om zijn eigen leven in de ratrace op de rit te houden…
   Wat een lachwekkende toestand toch?
   Of eigenlijk, wat zielig toch?

  5. Loki zij die de waarheid willen achterhalen schuwen geen enkele vraag, noch weigeren ze zaken onbevooroordeeld te onderzoeken . En wat arnold zegt de platte aarde theorie roept heel wat vragen op , vragen die je imo niet kunt afdoen met hetzelfde argument waarmee we alles afgedaan zien worden . Het enige dat hier helpt is een werkelijk open mind.

  6. Marcel.
   Ik wordt wel eens uitgelachen als ik zeg dat ik “bang” ben dat de mens door zijn intelligentie/domheid ten onder kan gaan.
   Als voorbeeld neem bv de uitvindingen op chemisch gebied dat wordt vaak gezien als innovatie en een sprong vooruit (Medicijnen bv).
   De vraag is of het wel vooruitgang is als je ziet wat voor afval het met zich meeneemt wat overal neergedonderd wordt en de aarde verziekt.

 36. @ Anna

  Refererend aan de punten 47.6/7/8
  De bijbel NT is een samenstelling van oude geschriften van het OT ver voor het jaar 0.
  Het OT is weer een samenstelling van de oude soemerische teksten.
  En ja wij mensen zijn gecreëerd met buitenaards DNA. Ooit zijn er 12 rassen gecreëerd waarvan er nu nog 7 over zijn. Dus feitelijk zijn wij mensen ook aliens.

  Ik wordt een beetje moe van je laatste opmerking 47.8, want er zijn nu eenmaal mensen die voor het oog van de maatschappij buitengaats leven met een kennis die anderen niet kunnen bevatten.
  Laat ik je vertellen dat binnen de psychologie/psychiatrie men terdege bewust is van zaken die door vele worden afgedaan in de maatschappij als een gestoorde mens omdat deze iets naar voren brengt wat voor een ander vreemd is. Wat voor een ander vreemd is, hoeft niets voor de mens in kwestie zo te zijn.
  Zelfs in dit specifieke beroep werken mensen die vaak zelf niet kunnen praten over bepaalde zaken, totdat ze iemand tegen komen met het zelfde verhaal. Vaak stop dan resoluut een vervolg van een consult.
  Dus Anna wat in jou ogen vreemd is, hoeft voor de ander niet zo te zijn.
  Ik respecteer je mening maar pas op wat je zegt.

  1. @ Anna
   Mijn ervaringen zijn oprecht en zonder er bang voor te zijn als gek te worden versleten.
   Om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, laat ik zeggen je Harddisk van je ziel, zal je met meditatie en verlichting van je oogappelklier aan de gang moeten gaan. Maar pas op dit is niet eenvoudig. Het belangrijkste is te zorgen voor een volledig gesloten sterke aura. Dat is de basis van een begin. Is wel moeilijk met al die elektromagnetische straling.
   Maar ervaringen mee te maken uit vorige levens hangt af van de leeftijd van je ziel en diens sterkte.
   Verdiep je er maar eens in.

  2. Loki, vooralsnog ga ik ervan uit dat je waarnemingen echt zijn.
   Maar de mijne zijn het ook…
   Mij waarnemingen zijn dat leugens nergens maar dan ook nooit niet een ander opgedrongen mogen worden als de waarheid.
   Ik heb mijn leugens onderzocht en weet al vanaf mijn jonge jeugdjaren dat leugens jezelf alleen maar een afgrond in werpen die een ander nooooooooooit ten dienste zal zijn.
   Alleen de waarheid overwint, op welke manier dan ook, in het klein, in het groot, het zal overwinnen, dát is mijn ervaring…

  3. Maar nu we het er op een andere manier over hebben, want wel weer compleet off topic haha…
   Wat is een leugen?

  4. @ anna
   Ik wil je helemaal niets opdringen en respecteer je meningen. Dat is je goed recht. Ik geef je alleen maar wat adviezen en daar mag jij mee doen wat je maar wilt. Zo is het toch.

  5. Loki, nogmaals, ik ga er vanuit dat je ervaringen oprecht zijn.
   Mijn punt is misschien meer dat met alle ervaringen van wie dan ook, er ook tegenstrijdigheden zijn. Sommigen gaan linea recta in tegen die van een ander.
   Op zich vind ik dit een fascinerend fenomeen.
   Kunnen we ondanks de diversiteit van ervaringen ook een overeenkomst ontwarren die zicht geeft op een wel verifieerbare werkelijkheid, of is dit nooit en te nimmer mogelijk.
   Eigenlijk vind ik dat voor mezelf een soort kernvraag.
   Hoe dan ook, ben ik oprecht geinteresseerd in ervaringen van mensen, maar weet tevens dat er velen zijn die liegen om maar interessant te doen, een status quo te handhaven, of wat dies meer.
   Ik ben toevallig overgevoelig voor leugens.
   Vind dat echt een punt waar ik van anderen ook wel eens een mening over wil horen.
   Misschien mág ik het niet zo zien, dat kan natuurlijk ook nog…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.