Advertentie

RIVM weert kritisch geluid op voorlichtingsdag!


De officiële uitnodiging van het RIVM voor de 'Vaste Prik'-voorlichtingsbijeenkomst. Nergens een woord over het weigeren van bezoekers die kritisch zijn..! Toch.. Of ging de scootmobiel van Cathalijne niet door de deur..? Wat voor reden zou het RIVM gebruiken..?

x

Niet welkom op voorlichtingsdag..!!?

bron: DeStadAmersfoort.nl © april 2012

x

Oud-verpleegkundige Cathalijne Zoete uit Deventer was niet welkom op de ‘Vaste Prikdag’ die het RIVM donderdag 26 april organiseerde bij Regardz Centrum De Eenhoorn in Amersfoort. Het magazine van de RIVM over vaccinaties heet ‘VASTE PRIK’, vandaar de gekozen naam voor deze dag. Gezeten in haar scootmobiel behangen met teksten als ‘Wie wordt er beter van vaccins’ wilde zij de aanwezigen informeren over wat zij ‘de andere kant van het vaccinatieverhaal’ noemt. Maar ze mocht de bijeenkomst, waarvoor deelnemers elk € 60,- moesten betalen, niet bijwonen. ,,Ze waren niet blij met mijn aanwezigheid…”, aldus Cathelijne Zoete

De scholingsdag was bedoeld voor artsen en verpleegkundigen die direct betrokken zijn bij de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) en stond in het teken van bijscholing en ontmoeting. Tijdens de bijeenkomst werd er onder meer gesproken over ontwikkelingen binnen het RVP, veiligheidsbewaking, de achtergronden over vaccinatiebezwaren en de mazelen. De bijeenkomst was bedoeld voor RVP-artsen en -verpleegkundigen, organisaties Jeugd Gezondheidszorg, medisch adviseurs RIVM, medewerkers RIVM-RCP, GGD Nederland en ActiZ.

,,Ik wil dat er eerlijke voorlichting wordt gegeven over vaccinaties”, verklaart zij haar aanwezigheid in Amersfoort.,,Er is bijvoorbeeld een nieuw vaccin tegen baarmoederhalskanker, maar over de relatie tussen de vaccinatie en ernstige bijwerkingen wordt niets gezegd. Programmanager Marina Konijn van het RIVM zegt dat er geen bijwerkingen zijn. Er zijn wel degelijk meisjes overleden in het buitenland na zo’n vaccinatie, maar ze ontkennen dat en doen het af als indianenverhalen. Maar als vaccinaties niet veilig zijn, moet je dat duidelijk maken.”

Haar gedrevenheid in haar ‘anti-vaccinatie kruistocht’ verklaart ze door haar eigen situatie. Als verpleegkundige kreeg ze een vaccinatie tegen hepatitis B. Nu heeft ze MS en zit in een rolstoel. ,,Ik kan niet bewijzen dat ik slachtoffer ben. Je kunt niet bewijzen dat het daardoor komt. Het RIVM zegt dat er geen bewijs is. Later hoorde ik dat er in Frankrijk zeven MS-patiënten zijn die na zo’n prik een schadeloosstelling kregen. Je moet geen vaccin op de markt brengen voordat je zeker weet dat het geen kwaad kan.” Om dat standpunt over te brengen reisde ze vanuit Deventer naar Amersfoort.

* * *

13 gedachten over “RIVM weert kritisch geluid op voorlichtingsdag!

 1. Vaste prik dat ze hier niet blij mee zijn 😉

  Zo waren Guido en ik eens ‘anoniem’ aanwezig bij een lezing in een plaatselijke bibliotheek over ‘al het goede’ van vaccinaties, gegeven door dierenarts Ab Oosterhaus.

  Toen ik melde dat er een vreemde kritische neuropsycholoog (ik melde niet dat het ondergetekende was om een ongekleurde reactie uit te lokken) was die het verbazingwekkend vond dat er maar geen vreselijke ziekten uitbraken wereldwijd en er niet veel doden waren gevallen, omdat het vaccin tegen de ‘varkensgriep’ te laat was…

  Wat wil nu het geval: het zou om een ernstig ‘pandemietje’ gaan en er zou geen natuurlijke immuniteit bestaan tegen deze griepvariant! Kortom: vaccineren anders ziekte en sterfgevallen wereldwijd, dat was de boodschap vanuit dit soort heren en de WHO. Kudde-imuniteit opbouwen doe je dan zeggen ‘de experts’.

  Gelukkig heeft een steeds grotere kudde mensen door dat als dit zo gesteld juist zou zijn, het wonderbaarlijk is dat er geen ziektes uitbreken en doden vallen als deze pandemie al maanden vrij rond waart in de wereld…terwijl het vaccin maanden te laat komt!!! Chemische mosterd na de maaltijd! Nu kun je natuurlijk ook BOF-fen als je wel gevaccineerd bent, want juist dan heb je eerder kans de ziekte te krijgen waartegen je zogenaamd beschermd bent, maar dit terzijde…

  Ab draaide en had snel ene onzinnig antwoord klaar over ouderen en andere er feitelijk niet toe doende zaken en ging dus totaal voorbij aan het feit dat doordat de vaccins vele maanden te laat kwamen, het hele argument van deze kudde-immuniteit en de griepvariant waar ‘geen natuurlijke immuniteit voor zou bestaan’ een grote leugen betrof (zoals is gebleken met de hele ‘pandemie’ met definitie wijzigingen.

  Ik heb nog ergens de (geheime) audio-opnames van de lezing als het goed is, het was wel gezellig en de koffie was lekker!

  1. Dat was idd een pure propaganda-avond van ‘vaccinatie-Ab’.. Het lijkt allemaal zo neutraal, als een wetenschapper, die je dient te vertrouwen op zijn onafhankelijkheid, zo’n voorlichting geeft. Maar het tegendeel is het geval; uiterst triest.. Appie Osterhaus is gewoon voorzitter van de wereldwijde club van ‘vaccinatie-ontwikkelaars’, om het zo maar even te omschrijven..! En dat betekent dat hij ‘onafhankelijk voorzitter’ is, eh…, dient te zijn, om de belangen van overheden, burgers dus, te beschermen en te vertegenwoordigen.

   Maar ome Ab is zó in de ban van zijn virussen, dattie er geen kwaad woord over wil horen, noch over het ‘goede werk’ dat wordt gedaan om deze virussen te bestrijden. Kortom, hij is niet (meer) neutraal, niet meer kritisch.. Of kritisch genóeg, net zoals je het wilt zeggen.

   En over die focus op virussen: Wat mij bij blijft is zijn opmerking dat hij eigenlijk ‘virussen’ spaart, omdat ie er zo in is geïnteresseerd.. Brrr..
   Hij riep nog: “Zoals een ander postzegels spaart, spaar ik virussen”.. En wat blijkt nog geen jaar later..? In de Erasmus, de plek waar ‘Vaccinatie Ab’ zijn werkplek heeft, wordt een UITERST BESMETTELIJK EN DODELIJK virus ontwikkeld.. Onder het uitroepen van de kreet ‘Eureka’ blijkt een re-combinant van diverse griepvirussen, uiterst besmettelijk en uiterst levensbedreigend te zijn..
   Hier de link: http://www.wanttoknow.nl/overige/nieuw-de-militaire-griep-dodelijk-bioterrorisme/
   thomas inglesby

  2. Kuddeimmuniteit!!! Zie je wel dat ze ons zien als domme schapen!!!!

   Men kan het ook groepsimmuniteit noemen natuurlijk maar nee hoor wij zijn de kudde!!!!! Kudde makke schapen! Nou ik niet hoor, ik hoor niet bij die kudde!!!

 2. Krijg ik bij het lezen van o.a. dit soort stukken,

  Toch ernstig de INDRUK dat betrokkenen van RIVM e.d. zelf ernstig door een zwaargevaarlijk financieel virus zijn getroffen.
  De Cure hier tegen zal waarschijnlijk wel niet uit deze kringen te verwachten zijn.
  Goeie zaak dat betreffende, middels dt soort site’s behandeld worden

 3. bekijk de video eens van een duitse schrijver dr. RATH die in berlijn jongsleden
  een lezing gaf aangaande de komende wereld order.
  pharma instellingen en de chemische bedrijven en de BANKEN!!!! tja die willen een ding thats obvilious DOMINATION and reduction of human kind.
  ze ontwikkelen eerst milde vaccinaties(beetje ziek)
  dan de wat zwaardere(ziek en niet te transsporteren)
  de laatste vaccinatie is de ergste eerst onder het mom van wij hebben van onze vaccinaties; de slechte componenten eruit gehaald DAN laten wij ons als lamme naar de slachtbank leiden.
  dan toch maar die vaccinatie!? hup einde verhaal!!!!!!

  word tijd dat de mens eens achter die tv komt en eens naar de realthing of life kijken. bestudeer AGENDA 21 van de VN eens it makes me shiffer

 4. Zie Ab Osterhaus hier voorbijkomen en er even mijn verslagje v/d Flu Summit 2011 opgedoken (was erbij die dag):
  http://www.flusummit.org/engine/wp-content/uploads/european-flu-summit-report.pdf

  Kort overzicht :

  – European Flu Summit gehouden op 26 mei 2011 in Brussel (Congresgebouw “Diamant Building”) : http://www.flusummit.org/
  – Thema “European Scientists fighting Influenza”
  – Doelstelling : het promoten van een grotere vaccinatiepenetratie jaarlijkse seizoensgriep in Europa met inzet, investering van alle betrokkenen
  – Georganiseerd door ESWI (European Scientific Working Group on Influenza)= Ab Osterhaus
  – Sponsors van dit congres : http://www.evm-vaccines.org/spip.php?article5

  Persoonlijke impressie :

  – Eén grote marketingpromotie en het “warm” maken van de farmaceuten om nog meer te investeren in een nog breder vaccinatiebeleid
  – Het naarstig zoeken naar het nog beter bereiken van de bevolking via gerichte campagnes en uitbreiden risicogroepen
  – “Bewondering” voor een onvermoeibare, de hele dag leidende, paraderende voorzittende Ab Osterhaus, als dé “big boss” iedereen manend bij de les te blijven, in de handen klappend de aanwezigen na de, korte, lunch terugroepend (grijs/zwart/rood gekleed)…. “Old boys network”
  – Gesprekken in de wandelgangen : voor deze mensen zijn vaccins meer dan OK (“bijwerkingen vaccins wegen niet op tegen de voordelen”), maar zodra overgeschakeld wordt naar medicijnen, dan wél gerichte twijfels over bijwerkingen en voorschrijfgedrag over bv Ritalin)
  – Conclusion Ted van Essen : “Dutch vaccination strategy is successful” – En over de geconstateerde tegenstand vaccinatie 2009 onder zorgverleners : “HCW’s are just normal people”
  – Dr. Litjen Tan (American Medical Association) : “het gaat heel goed in Amerika, minder en minder vaccinatietegenstand” (dankzij campagnes en intimidatietechnieken ?).

  Conclusie : niets nieuws onder de zon : vaccins zijn big business en zullen dit ongetwijfeld blijven. Het zoeken naar “gaten in de markt” gaat onverminderd door.

 5. Heel dapper van Cathalijne…………….als zich meer mensen hierop hadden voorbereid zou het niet zo’n impact hebben gehad als wat zij nu gedaan heeft.
  Aan de mensen van het RIVM ed. moet je eigenlijk geen energie verspillen.
  Ik dacht trouwens dat er voor medicijnen geen reklame gemaakt mocht worden en toch komen regelmatig reklame boodschappen over vaccinaties (ook medicijnen) in verschillende vormen langs. Meisjes worden op die manier benaderd om toch vooral die HPV prik te halen.
  Houd je energie bij je, dat is de beste manier om gezond te blijven (of worden).

 6. @ lente
  Sterker nog men stelt geregeld dat het haast misdadig is om je niet te laten vaccineren ,daar je dan een gevaar vormt voor de welgevaccineerde. Conclusie de welgevaccineerden zijn dus niet zo immuun als men wel wil doen voorkomen. Anders zouden ze niet bang hoeven te wezen toch?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.