Advertentie

Informatie over 2012.


De indrukwekkende Maya-kalender graancirkel
Deze indrukwekkende Maya-kalender werd nota bene in een graancirkel opgetekend.

Soms komen wij van WantToKnow informatie tegen, die we door anderen krijgen toegespeeld en die ons diep raakt. Ook de mensen die ons deze informatie of boodschappen doorgeven, zijn dan diep onder de indruk van de inhoud ervan.  Gechannelde -zoals dat dan heet- spirituele informatie is daarop geen uitzondering. Wij kijken namelijk méér naar de boodschap zelf, dan naar de boodchapper..!

We zullen binnenkort hier op WantToKnow informatie brengen over het fenomeen channeling, maar we willen je deze informatie over 2012 nu niet onthouden.

Als we je mogen adivseren: Voel altijd je Eigen Waarheid in dit soort informatie. Raakt de informatie je, dan is dat net zo goed of fout als wanneer de informatie je niet raakt..  Het enige dat wij kunnen doen, is op onze beurt als doorgeefluik voor de informatie dienen. In liefde!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

These are channelled messages coming from a collective energy who presents itselve as The 9 White Winged Beings. The channel has been receiving this information since 1993 but has now been told to release this information to other like minded souls and those known as ‘Lightworkers’ They say ‘United we stand, Divided we fall’ and that it is time for the lightworkers, the mediums, the researchers, the scientists and all those with differing perspectives on the 2012 Earth changes to come together as a collective force and bring forward their knowledge in whatever way it may be.         ~bron: ‘Magenta PIXIE’`~

vert.

Dit zijn de doorgegeven boodschappen van een collectief energieveld dat zich duidt met de naam ‘9 Wit Gevleugelde Wezens’. Het aardse channel, Pixie genaamd, ontvangt onze boodschappen sinds 1993. Haar is nu verteld dat de informatie die ze heeft doorgekregen, mag worden doorgegeven aan geestverwanten. Aan degenen die we aanduiden met ‘Lichtwerkers’, Mediums, de Onderzoekers, de Wetenschappers en al die anderen die met een andere kijk op de Aardse veranderingen, zoals die zich in 2012 zulen voordoen, samen komen als één collectieve kracht en hun kennis inbrengen, ongeacht op welke wijze ze dit doen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wij zullen hier op WantToKnow regelmatig informatie doorgeven over 2012, van allerlei bronnen. Want dát er iets groots staat te gebeuren, dáárover twijfelt geen kenner..!

Hier zijn de 2 boodschappen:

het 1e deel:

en dit is het 2e deel:

4 gedachten over “Informatie over 2012.

 1. Uiteindelijk zal het einde der tijden wel een keer komen misschien over 500.000 jaar of zo.
  Maar ik moet zeggen dat ik alles blijf volgen, het kan waar zijn, en ik geloof dat de intenties van Tessa en Anton Teuben oprecht zijn.
  Er zijn echter door de jaren heen al zovele doem scenario’s geweest die allemaal als een nachtkaars uit gingen.
  Ik ben gewoon niet slim genoeg om zelf alle uitspraken en onderzoeken op waarde te schatten.
  Daarom blijf ik lezen op zoveel mogelijk sites.
  Ik wacht op een doorbraak met vrije energie dat zou niet zo lang meer hoeven te duren dat dit erkenning krijgt.
  En ja ik blijf vasthouden aan de gevestigde meningen ook al zijn die twijfelachtig maar ook ben ik in tweestrijd er zijn zoveel zaken die niet kloppen en waar de overheid niet thuis geeft.

 2. Lieve Berma, jij bent degene die kiest, dus is er geen links of rechts, goed of fout. Wanneer je keuze gemaakt is, ben je nog steeds bij jezelf.. Luister naar je hart, volg je passie en je plezier als gidsen op je levenspad! Ook op het gebied van minder leuke zaken, wijzen zij je de weg naar datgene wat jou tot de verbeelding spreekt en raakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.