Advertentie

22 november in Emmen het evenement: 2012 of nu?


2012-home2012 of nu? Zo heet het evenement dat op zondag 22 november wordt georganiseerd in Hotel Eden in Emmen. Op dit evenement – dat de hele dag duurt – komen 5 bekende sprekers vertellen (zie onder). Zo zul je 5 verschillende verhalen horen die je kunnen helpen om je eigen werkelijkheid vorm te geven. Er vinden geen gelijktijdige lezingen plaats, zodat de deelnemers bij alles aanwezig kunnen zijn.

Verander je straks of nu?

Misschien heeft u het zelf al gemerkt of misschien ergens gelezen dat we in een bijzondere tijd leven. We zitten aan het einde van een cyclus en dit houdt voor ons in dat we in razend tempo van bewustzijn kunnen veranderen als we dat willen. 2012 betekent voor ons niet zozeer het jaartal met alle informatie die daarover te vinden is, maar meer de persoonlijke transformatie van de mens. Zo bekeken betekent de titel dus eigenlijk: verander je straks of nu? Deze intentie is de rode draad van het evenement.

Wat moet je nog geloven?

De veranderingen op onze planeet worden steeds duidelijker zichtbaar op veel verschillende gebieden. Steeds meer mensen voelen dat er iets gaande is en wat dit dan is, daar zijn veel verschillende verhalen over. De één heeft het over het vergaan van de wereld en de ander over een 5e dimensie. Weer een ander denkt dat we gered worden door buitenaardse wezens en zo zijn er ontzettend veel verschillende verhalen. Wat moet je nog geloven?

Op dit evenement komen 5 bekende sprekers vertellen. Zo zul je 5 verschillende verhalen horen die je kunnen helpen om je eigen werkelijkheid vorm te geven. De sprekers zijn:

Peter Toonen

laat zien hoe er rond 21 december 2012 allerlei kleine en grote cycli samenvallen in de tijd. Deze lezing gaat vooral over de vraag wat jouw eigen rol op dit toneel is geweest en kan zijn.

Janet Ossebaard

is een graancirkel onderzoeker en vertelt met enthousiasme over de oorsprong, bedoeling en uitwerking van graancirkels.

Evert Jan Beverwijk

“Mijn verhaal is vrij simpel. Stel MIJ al uw Levensvragen. En U krijgt antwoord In Uzelf. Dat is alles.”

Peter den Haring

vertelt met een vette knipoog en humor over anders denken, speelser verbinden en intuïtief waarnemen.

Herma Vaartjes

vertelt met veel liefde over haar ervaringen met haar buitenaardse familie.

Anton Teuben

bekend van de site niburu.nl, is deze dag de presentator en kletst op een leuke manier de boel aan elkaar.

Meer informatie

Locatie: 22 november Emmen
Hotel Eden, Van Schaikweg 55 7811 HN Emmen
Aanvang: 9:15, Deur open: 8.30 – 18:00
Tarief: € 60,- en tot 1 oktober betaalt u € 50,-
Koffie, thee en een vegetarische lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Meer informatie en aanmelding: www.2012ofnu.nl