Advertentie

Drunvalo over 2012 en het hart als poort.


Drunvalo Melchizedek wordt door velen gezien als een spirituele leermeester, die door het delen van zijn eigen ervaringen, andere mensen deelgenoot maakt van zijn spirituele reis. Hij is door de MAYA-ouderlingen uitgenodigd om de kennis en inzichten van deze wijzen te delen, opdat Drunvalo op zijn beurt deze kennis aan de wereld kan doorgeven.

Drunvalo presenteert de onderstaande YouTubes rondom de veranderingen rondom 2012
Drunvalo presenteert de onderstaande YouTubes rondom de veranderingen rondom 2012

In de 14 delen YouTubes, die je hieronder in onze filmviewer kunt bekijken, doet Drunvalo je het hele verhaal uit de doeken. (Deel 1 heb je wellicht al op de homepage bekeken.) Het is een verhaal dat ons opnieuw bekrachtigd in onze essentiële grootheid.

De regenachtige dagen komen er weer aan, maak ruimte voor dit waardevolle verhaal, dat kijkt en luistert als een spannend boek. Een boek waar JIJ de hoofdrol in speelt..! Bepaal zelf hoe waardevol je het vindt. Zoals altijd.

Jij en ik zijn geen piepeltjes, een beeld dat overheden ons het liefst laten geloven. We zijn geen stumperts die overheden nodig hebben om ons pad uit te zetten en ons vervolgens op dit pad te begeleiden met regeltjes en vrijheidsbeperkende maatregelen.

 

 

126 gedachten over “Drunvalo over 2012 en het hart als poort.

 1. @ Gait,

  Wat heeft dat nu met het onderwerp te maken?

  Niet alleen de maya’s, maar ook de hopi indianen, de egyptenaren, I-ching geschriften spreken allen over 2012 als einddatum.

  Mensen flippen meteen als ze horen over een Einde der Tijden, maar zijn te lui om wat meer info te vergaren over dit onderwerp.

  De film 2012 komt er bijna aan, dus dat zal de reden wel zijn waarom ze nu iedereen aan het sussen zijn via de media. Als mensen namelijk die film zien en ze gaan info zoeken dan komen ze er achter wat er allemaal nog komen gaat en dat het ook gelinked is aan de NWO.

  Desinformatie verstrooien over het net om de bevolking te verwarren.

  Al deze beschavingen deden zo’n ontzettende nauwkeurige metingen dat wij daar met onze huidige techniek niet eens in de buurt komen.

  Wie zijn wij dan om al die oude beschavingen met ongelooflijk veel kennis en wijsheid zomaar de mond te snoeren en af te doen als onzin. Wie zijn wij nu met onze neppe kalender om ons maar in het dagelijkse ritme te houden.

  Met ons schrikkeljaar om de 4 jaar omdat we niet eens het exacte jaar op de decibel nauwkeurig kunnen benaderen, wat de maya’s 3000 jaar geleden wel deden.

 2. @ Shaun

  We moeten elkaar niet in de haren gaan zitten, juist zoveel mogelijk delen met elkaar, dus af en toe mag je ook wel eens even op poweren met die handel, anders kom je nooit in je kracht te staan.
  Niet alles is gelijk maar even pulp van de bovenste plank, d’r zitten genoeg andere goede opties tussen.

  @ M

  Inderdaad alles wat al eeuwen bezig is met deze concepten, relegie en kennis en inzichten, doen dat niet voor niks, nu gaan er een paar archeologen een een handje vol wetenschappers toetsen aan het feit dat de werkelijk tijd anders in elkaar steekt.

  Stel ik geef jou 10 euro in je hand en een tijds wetenschapper durft dan bv in de Telegraaf te publiceren dat het geen 10 Euro was maar 10 Dollar.
  Heel schaapachtig Nederland neemt gelijk weer omstotelijk aan dat het zo is.

  M.a.w. als je geld hebt kan je iedereen alles doen laten geloven dat het werkelijk zo is, als het een oude indiaan is die het voor het zeggen heeft en het enkel van zoon op zoon door geeft dan is ie seniel in zijn bovenkamer en wordt afgedaan als onzin.

  Ugh!

 3. @ Paul

  Juist, maar ik hoef gelukkig niemand te overtuigen, want die kennis bezit ik zelf en die houdt ik dus ook lekker voor mezelf. Geen mediamagnaat die mijn mening veranderd!

 4. Zo is dat M. en ben ik volledig met je eens, zo bezit ik dit soor kennis ook al, meeste houd ik ook zeker voor me en wat ik kan vertellen breng ik bij bepaalde mensen naar buiten om hen doen wakker te schudden te ontwaken in het bewustzijn. Maar idem dito mij doet ook geen mediamagnaat mijn mening doen veranderen!

 5. M.

  en om dat die oude culturen / volken
  zo intelligent en machtig waren sloegen ze anderen en eigen volk de hersens in
  brachten ze mensen offers aan hun goden.
  en zijn hun culturen, op een lichte mist na allemaal verdwenen.

 6. Ah dat deden ze niet zelf Gait, dat was de kerk, geloofs overtuiging, zoniet dan barbara en koppie d’r af en de Spaanse veroveraar, puur voor de greed en al het goud.
  Wat je nu op somt is wel degelijk uit je eigen duim gezogen, staaft niet met de geschiedenis die ooit heeft plaats gevonden.
  Archeologische gezien is men bezig om bloot te leggen wat er precies gaande is geweest en alle verhalen omtrent puur verzonnen is door een of andere dombo die niet verder wil kijken dan zijn eigen neus.

 7. @ Paul

  stukje over de maya

  Om hun goden tevreden te houden vastten ze en offerden ze voedsel of voorwerpen, hoewel de Maya’s later in hun geschiedenis ook mensenoffers brachten, waarschijnlijk beïnvloed door andere culturen. Ze geloofden dat hun goden mensenoffers nodig hadden. Eén manier van offeren was om hun slachtoffers door openingen, die cenotes werden genoemd, in diepe ondergrondse rivieren te gooien, samen met offers van koper, goud en jade. Ze geloofden dat het hierdoor zou gaan regenen.

  Een andere manier om hun goden te plezieren was om zichzelf te offeren, door bepaalde delen van het lichaam te laten bloeden, zoals te zien is op de muurschildering in Bonampak. Ze dachten dat hun eigen bloed het beste was dat ze konden geven. Om zichzelf te laten bloeden gebruikten ze messen van obsidiaan, puntige botten en haaientanden om hun tong, oren of penis mee te doorboren.

  Wat is er gebeurd met de Maya?

  Het einde van de Maya beschaving kwam tijdens de 8ste en 9de eeuw, en de oorzaken daarvan zijn nog steeds een mysterie – misschien als gevolg van stammenoorlogen of een epidemie. Nadat ze eeuwenlang verborgen zijn geweest, vonden ontdekkers en archeologen Maya steden in de jungles van Mexico.

  De Spanjaarden begonnen rond 1520 aan de verovering van het Mayagebied. Pedro de Alvarado onderwierp in 1523 en 1524 de K’iche’ en Kaqchikel in het Guatemalteekse hoogland terwijl Francisco de Montejo, el mozo in 1546 door handig gebruik te maken van onderlinge rivaliteit tussen de Mayasteden

  dus einde maya beschaving en de 8 of 9de eeuw

  en de Spanjaarden begonnen met de verovering van mayaGEBIED 1520 toen was van de maya beschaving al weinig meer over.

 8. 1 verval
  Vanaf de 8e en 9e eeuw trad het verval van de Mayacultuur in. De meeste steden van het centrale laagland werden verlaten. Oorlog, de gevolgen van roofbouw en droogte worden vaak genoemd als reden voor de neergang, alleen of in combinatie. Er zijn inderdaad archeologische aanwijzingen voor oorlog, opstand en hongersnood uit een aantal plaatsen in het laagland. De Mayacultuur is echter nooit verdwenen zoals wel wordt beweerd, maar zette zich voort aan de randen van het oude kernland: op het noorden van het schiereiland Yucatán en in de hooglanden van Guatemala.
  De Mayasteden van het noordelijk laagland van Yucatán bleven echter nog aantal eeuwen floreren. Dit waren steden als Chichén Itzá, Uxmal, Edzná en Cobá. Na het verval van de heersende dynastieën van Chichen en Uxmal, heerste Mayapan over geheel Yucatán tot een opstand in 1450. Daarna viel het gebied weer uiteen in stadstaten tot de verovering door de Spanjaarden.
  In de Post-Klassieke tijd bleven er ook bloeiende stadstaten in het zuidelijke hoogland. Een van deze staten, het K’iche’-rijk van Q’umarkaj is verantwoordelijk voor de Popol Vuh het bekendste Maya-boek. Het is een van de weinige geschriften die de opzettelijke vernietiging door de Spanjaarden ontsprong. Het handelt over mythologie, geschiedenis en genealogie.

  2 bezetting

  Christoffel Columbus kwam op zijn vierde reis in 1502 naar alle waarschijnlijkheid al in contact met Maya-handelaren, maar men gaat ervanuit dat de mislukte expeditie van Diego de Nicuesa in 1511 de eerste Europeaan was die de Mayabeschaving aantrof.
  De Spanjaarden begonnen rond 1520 aan de verovering van het Mayagebied. Pedro de Alvarado onderwierp in 1523 en 1524 de K’iche’ en Kaqchikel in het Guatemalteekse hoogland terwijl Francisco de Montejo, el mozo in 1546 door handig gebruik te maken van onderlinge rivaliteit tussen de Mayasteden Yucatán wist te onderwerpen. Een aantal van de Mayastaten bood taai verzet en het gebied was pas in 1697 volledig in Spaanse handen, alhoewel er nog regelmatig opstanden uitbraken. Nog in de negentiende eeuw raakte de Mexicaanse regering haar greep op Yucatán bijna volledig kwijt toen de Maya’s tijdens de Kastenoorlog in opstand kwamen. De laatste schermutselingen vonden plaats in 1933.
  De onafhankelijkheid bracht weinig verbetering. De liberale opvattingen over grondbezit zorgden er aan het eind van de negentiende eeuw dat Maya’s hun gemeenschapsgronden kwijtraakten aan grootgrondbezitters en zich gedwongen zagen als peones te werken op hun haciënda. In de kustgebieden van Guatemala en Chiapas kwam seizoensmigratie op, waarbij Maya’s een deel van het jaar hun eigen gronden bewerkten en een deel van het jaar werkten op koffieplantages van meest Duitse en Engelse grondbezitters.

  3 mensen offers maya
  Om hun goden tevreden te houden vastten ze en offerden ze voedsel of voorwerpen, hoewel de Maya’s later in hun geschiedenis ook mensenoffers brachten, waarschijnlijk beïnvloed door andere culturen. Ze geloofden dat hun goden mensenoffers nodig hadden. Eén manier van offeren was om hun slachtoffers door openingen, die cenotes werden genoemd, in diepe ondergrondse rivieren te gooien, samen met offers van koper, goud en jade. Ze geloofden dat het hierdoor zou gaan regenen.

  De geofferden waren meestal krijgsgevangenen. De Maya’s voerden immers oorlog, in tegenstelling tot wat men lang heeft gedacht. Op monumenten werden vaak oorlogstaferelen afgebeeld waarin de gevechten tussen de rivaliserende koninkrijken werden afgebeeld. Ze voerden oorlog om macht te verwerven en te behouden, de koning wou zijn grondgebied uitbreiden. Maar er zullen ongetwijfeld ook andere redenen zoals jaloezie of vetes meegespeeld hebben. Deze zaken zijn ons niet onbekend, daar het ook voorkwam bij bijvoorbeeld de Romeinen of in de Middeleeuwen.
  Wat ons waarschijnlijk wel vreemd overkomt, is het feit dat ze hun gevangenen vaak offerden.
  Maar niet alleen krijgsgevangen werden geofferd. Iedereen in de samenleving, van hoog tot laag, werd geacht bloed bij te dragen door zelfopoffering.
  Toch werd de offerdood bijna altijd door de machtigen aan de zwaksten in de samenleving opgelegd.

  fijne jongens die maya

 9. @ paul
  Het valt me op dat je wel vaker wij termen gebruikt, met de nadruk op ‘gebruikt’ want het gaat niet om de ‘wij’. Maar wees gerust, je zit niet in mijn haren en het spijt me als je dat zelf wel zo ervaart.
  Praten met jouw over kracht is te vergelijken met: een F16 uit proberen te leggen aan iemand op een fiets. Blijf peddelen paul, je komt zo ook prima op je bestemming aan.

 10. @ Gait

  🙂 ja het waren idd geen fijne jongens, haha maar ze hadden het begrip tijd en ruimte veel beter voor ogen als wij dat nu hebben.

  En dat terwijl ze het wiel niet eens hebben uitgevonden!

  Zelfde geld voor de egyptenaren, waren ook geen lieverdjes wel? maar wel een cultuur die uit het niets ontstaat, 3 grote piramides bouwt die de tijd weerstaan, gericht op het stelsel Orion (Orion belt) in het centrum van onze huidige wereldkaart ** HUH? hadden ze toen al geologische apparatuur zoals satellieten ofzo? **

  zal wel toeval zijn, dat veel kennis “verloren” is gegaan… behalve voor de elites uiteraard!

 11. haha, niets tegen Stargate 😉

  Nee dat is ook zo, maar hoe weten we nu zo zeker dat alles wat de geschiedenisboeken ons melden, dat dat ook zo gebeurd is.

  Vanwaar die blinde aanname?

 12. @ devoshaun

  Lol moet erg om je lachen Shaun, niet met uitlachen maar met toe lachen.

  Hangt ervan af welke trol haren je bedoeld?

  @ M

  Niet enkel alleen Orion, maar naar het schijnt nog veel meer van de sterenkaart gezien de ligging van meerdere piramides.

  http://thehiddenrecords.com/sphinx.htm

  Vind Egypte allang boeiend als archeologische onderwerp en houdt me er al dik 30 jaar mee bezig.
  Gezien de bovenste site aardig als theorie opduikt is google Earth mijn andere vriend om te zien of er daadwerkelijk dingen van waar zijn, leuke is dat je met google earth de objecten ziet liggen onder het zand, rijp een uitgraving of zo.
  Daarnaast vind ik de site van http://drhawass.com/front_page ook de werkelijk fictie om alles ook eens te zien of het inderdaad wel zo lijkt als met het verheerlijkt.

 13. Dag guidje deze melding krijg ik bij deze pagina !
  kijk maar wat je er mee doet misschien heb je er iets aan !

  dit bericht mag je wissen hoor puur ter info

  Waarschuwing: het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.
  De website op http://www.wanttoknow.nl bevat elementen van de site www. experience festival .com, die malware lijkt te hosten. Dat is software die uw computer kan beschadigen of zonder uw medeweten acties kan uitvoeren. Als u een site die malware bevat alleen al bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd.
  Ga voor meer informatie over de problemen met deze elementen naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google voor www. experience festival.com.
  Meer informatie over hoe u uzelf online kunt beschermen tegen schadelijke software.

 14. Beste Bezoekers van Wanttoknow.nl
  In het Drunvalo fimpje deel 9 was een inleidend plaatje gebruikt die op de experience festival website werd gehost. Hierdoor kregen de Google Chrome gebruikers deze verveldende melding.
  Het had verder geen negatieve invloed op de site en de gebruikers van wanttoknow. Ik heb het plaatje vervangen en de problemen zijn daarmee ook weg voor de Chrome gebruikers. Hopende dat dit soort meldingen in de toekomst naar Guido of mij gemaild worden zodat wij dit meteen kunnen oplossen.

 15. ik zit de serie van afleveringen te kijken,
  maar krijg bij afl 13 en 14 de melding dat die niet gevonden of verwijderd is?
  zou heel fijn zijn die afleveringen ook te kunnen kijken…
  iemand een idee of tip?

  1. Het spijt ons Tjeu.. Deze uitvoering was geblokkeerd. Even gezocht en het is gefixed! Plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.