Advertentie

2012: Carolyn Evers’ indringende boodschap..


Een uitermate indringende boodschap over 2012 is doorgegeven door het medium Carolyn Evers. Dit is gebeurd naar aanleiding van een bijzondere graancirkel, die in 2 delen verscheen, de eerste op 15 Juli en een week erna, op 22 juli 2008, verscheen de tweede, reusachtige figuur, nabij Avebury. Deze plaats zit historisch gezien al vol met uiterst mysterieuze monumenten. Je ziet deze graancirkel hieronder:

 

Het medium Carolyn Evers heeft dus een uitermate indringende boodschap gechanneld, die deze graancirkelformatie duidt, en daarbij de 2012-gesprekken en -gedachten zal versterken.

Het verschijnen van kometen aan de hemel heeft de mensheid altijd een diep-bewustzijns-verruimd effect opgeleverd. Door de eeuwen heen zijn ze geduid als boodschappers van een nieuwe tijd, boodschappers van grote veranderringen. En zo is het ook met deze ‘komeet’ die ons zonnestelsel zal binnenkomen.

(Overigens is op dit moment ook een grote ‘groene’ komeet zichtbaar aan de hemel, zie deze link naar National Geographic HIER)

En nu de stap naar de doorgeving die Carolyn Evers heeft openbaar gemaakt. Om channelingen te duiden is het belangrijk dat je de gedachten achter channelingen kunt plaatsen. De gedachte dat onze ziel onlosmakelijk verbonden is met een ‘hoger zelf’, een aspect van onze ziel, dat dus NIET is geïncarneerd in ons lichaam, is hierbij wezenlijk. Het betekent namelijk dat sommige personen, heel bewust in staat zijn, om zich op dit deel van hun ‘zelf’, hun ‘ziel’ af te stemmen. Daarbij is het voor deze aardse persoon dan mogelijk om informatie te verkrijgen, die door dit hogere zelf wordt waargenomen.

Carolyn Evers

Met al die miljarden miljarden melkwegstelsels alleen al, die weer bestaan uit miljarden, miljarden, miljarden planeten, is het natuurlijk vrij hautain om te denken dat ons aardbolletje het enige levenbiedende planeetje is.. De gedachte dat er levensvormen zijn die miljarden jaren vóór ons liggen, is daarmee ook niet alleen theoretisch…!

Deze channeling is dus doorgegeven door Carolyn Evers vanuit haar ‘hogere zelf’. Of zoals ze dat zelf noemt, haar ‘angelic aspect’, zeg maar het zieledeel dat je een ‘engelenzieledeel’ kunt noemen. Dit deel noemt zij Alorah. Alorah is in deze setting, een hogere engel, die werd geschapen, vóórdat andere zielen in de kosmos werden geschapen. Alorah heeft toegang tot alle ‘bibliotheken’ van de kosmos, alle kennis.


2012-Channeling Carolyn Evers

Juni 2010/vertaling © Guido Jonkers/WantToKnow.nl

“Ik word geleid naar het centrum van onze Melkweg. En natuurlijk zie ik, kijkend naar onze Melkweg, niet van binnenuit maar van buitenaf, een verdikking, die eruit ziet alsof er een ‘lijn’ doorheen loopt.
Ze wilden me dit eerst laten zien en nu nemen ze me mee naar binnen. Ik sta daar in het zwarte gat, dat zich precies buiten het centrum van het Galactisch Centrum bevindt. In 2012 zal er al deze energie zijn, die ín het Galactisch Centrum wordt geleid, dóór het zwarte gat. Ik probeer te ontwaren waar het vandaan komt; er is een hele streng. Het ziet eruit alsof energie wordt… het komt van een constellatie van sterren, ik weet niet hoe ver weg die staan.. in een andere dimensie.

Het is een andere levensvorm die vastgehouden wordt in zwarte materie. We hebben hierover gesproken, het is het Yin en het Yang, de ‘plus’ en de ‘min’. Zwarte materie behelst dus precies het leven zoals wij het kennen, alleen beweegt het zich in het ‘tegenoverliggende’ elektrische veld.

En dus komt deze energie vanuit een bijzonder geavanceerd stelsel. In feite zijn het 3 stelsels, die opgesteld staan in een patroon waarmee wij vertrouwd zijn – de driehoek. En het is de cyclus. Ze zenden deze energie door dit zwarte gat door het Galactisch Centrum.

2012, December, de datum dat de energie dóór dit zwarte gat komt, is niet dezelfde datum dat het kind geboren zal worden..
Ook al zou het erop moeten lijken dat dit tegelijkertijd zou moeten gebeuren, dat is toch niet het geval. Er zit een vertragingstijd vanaf het moment dat het door het zwarte gat stroomt. Nee.. dat is het niet..

Vanaf de tijd van de ontlading vanuit deze driehoekige configuratie,beweegt het dan door het zwarte gat en dán in het Galactische centrum. En het is déze energie die doorkomt in December die de Aarde zal transformeren. En niet alleen naar de Aarde, maar het zal zijn sporen achterlaten in ons hele zonnestelsel. Aldus zullen alle planeten in dit energiepatroon delen. De andere planeten in ons zonnestelsel, zullen deze energie ook ingedrukt krijgen. En natuurlijk komt deze energie via onze Zon naar ons toe.

Ik zie de 28ste. Het kind zal geboren worden op de 28ste.

Energie zal door de zon komen en zich verenigen op dat moment. Het zal ervoor zorgen dat opnieuw gebeurt, wat ooit gebeurde toen de zonnewind stopte (1999). (zie lead HIER)
De elektronen, waaruit de zonnewind bestaat, zullen stoppen. Ze zullen 3 dagen niet meer werkzaam zijn, wanneer de energie die door het zwarte gat gekomen is, de Aarde in zijn spoor neemt. En natuurlijk zullen alle andere planeten ook in dit spoor komen.

Elk van deze planeten, zal op een eigen wijze, deze energie opnemen, weet je, omdat elke planeet een andere energie heeft, en een ander doel. Gedurende deze 3 dagen zal deze energie de deeltjes op Aarde volledig wijzigen.. ze zullen worden getransformeerd. Het lijkt op een explosie IN elk deeltje op Aarde, maar ook in menselijke wezens, waar de elektronen meer ruimte tussen elkaar zullen hebben. De planeet zal van een compleet nieuw patroon worden voorzien.

Er zullen velen zijn, die zich niet kunnen verweren tegen het veranderende energiepatroon, omdat zij geen voorbereidingen hebben getroffen. En wanneer hun lichamen niet schoongemaakt zijn, en gevuld zijn met, zoals jullie het noemen, vastzittende oude energieën, zullen zij tijdens deze 3 dagen vergaan.

Maar dit is géén straf, let wel! Het gaat erom dat zij –vanuit het fysieke- niet in staat zullen zijn, de veranderende energiepatronen te ondersteunen. En het is niet zo dat, alleen maar omdat deze nieuwe energie naar de Aarde is gekomen, elke ziel die op deze Aarde leeft, het zal overleven. Zij zullen allen de mogelijkheden hebben om te ascenderen.

Maar zij die niet aan dit proces hebben gewerkt, kunnen niet overleven onder de druk van de fysieke veranderingen. De veranderingen in de cellen, zal teveel zijn voor hen. Zij die zich hebben voorbereid, of zij die geprobeerd hebben zich voor te bereiden, zullen cellen hebben die kristallijn zullen zijn.
Zij die zich helemaal niet hebben voorbereid, zullen cellen hebben op basis van koolstof, en zullen niet in staat zijn te overleven onder deze grote druk. (Hij laat me op dit moment de grote druk zien, die hen zal worden uitgeoefend.) Zij zullen hieraan sterven.

En zij die van de ‘donkere kant’ zijn, zij die geen enkele intentie hebben om in de richting van het Licht te bewegen, zullen ook niet in staat zijn om voort te leven in deze energieën.
Het goede nieuws is dat dus IEDEREEN de kans heeft om te ascenderen. En het goede nieuws is ook dat zij, die zullen omkomen, zullen reïncarneren op een andere plaats, waar de energieën vergelijkbaar zullen zijn, als nu op Aarde.

Op een bepaalde manier is dat de gerechtigheid van dat moment. Zij die hebben gewerkt, zullen hun beloning krijgen. En zij die dat niet hebben gedaan, zullen ook ontvangen wat zij niet gegeven hebben.. Elk persoon zal zijn persoonlijke resultaat behalen.

En wat deze graancirkel je vertelt, is dat de ‘grote verandering’ te maken heeft, met het Galactische centrum. De energie kan erdoorheen, juist door deze constellatie.

Het is simpelweg deze constellatie, die ervoor zorgt, dat deze energie, in één rechte lijn naar de Aarde zal komen. Het is net als een slot, waarbij je een sleutel nodig hebt om het slot te openen.

En dát is wat 2012 zal zijn. Dit gigantische uurwerk in de kosmos, heeft zich uitgelijnd op één bepaalde manier, zodat de energieën erdoor heen kunnen stromen. En wanneer dit proces zich ontvouwt, zal, net als bij zoveel zaken in het leven, de mensheid altijd gewaarschuwd zijn geweest.

Waarschuwingen zijn niet altijd waardevolle zaken. Waarschuwingen kunnen soms een aankondiging zijn van het meest fundamentele, van het meest krachtige en desalniettemin van het meest nobele. En dat is wat dit kind zal zijn. Krachtig én verheffend.

En is dat feitelijk niet wat Liefde is? Het meest krachtige? Het meest verhevene?

Het kleine kind, het kleine kind, dat op een dag, zo verluidt, geboren was in Bethlehem, lang geleden. Dít kleine kind, zal niet worden geboren in Bethlehem.. Maar dit kleine kind zal worden geboren in 2012 en de komeet zal zijn komst aankondigen. Dus je zou kunnen zeggen, dit is de komeet. En zij die naar de hemel zullen kijken, zullen zich herinneren dat deze komeet eens de Ster van Bethlehem werd genoemd. Maar omdat dit kind niet in Bethlehem geboren zal worden, zal deze komeet zijn geboorte aankondigen.”

* * * * * * *

Hier kun je haar stem horen, terwijl ze deze channeling uitspreekt, mogelijk helpt deze je in het ‘plaatsen’ van deze berichtgeving.

196 gedachten over “2012: Carolyn Evers’ indringende boodschap..

  1. Nou, ik vind het maar een raar verhaal. Natuurkundig gezien klopt er ook niet veel van, maar dat zal wel komen doordat mijn perspectief vervormd is door dat doosje waar ik in schijn te zitten. LOL

   Wel jammer dat ze dan net de interessante dingen dan weer niet weet. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

  2. @Trijntjewinkel:
   Ach joh, het voelt toch goed? En behalve dat, ze gebruikt ook heel veel echte natuurkundige woorden, zoals energie, zwarte gaten en koolstofbasis.
   Wat ze zegt is daarom waar.

  3. Dat is een mooie! Misschien ziet zij er zonnevlammen in, maar dan naar binnen gericht omdat de mens zijn innerlijk moet reinigen?

   Hoe vind je deze:
   http://www.independent.co.uk/news/uk/this-britain/crop-circle-season-arrives-with-a-mathematical-message-1982647.html?action=Popup
   Door heel veel mensen wordt hier Euler’s identiteit in gezien – door velen beschouwd als de mooiste formule van de wiskunde: http://nl.wikipedia.org/wiki/Formule_van_Euler

   Overigens zit er een piepklein foutje in de graancirkel , maar dat ga ik niet verklappen, dat kan dat hogere wezen er ongetwijfeld uit halen. Of hij moet gewoon even goed googelen.
   🙂

  4. Wattenstaafie,

   Er wordt mij hier de hele tijd verteld dat ik in een doosje zit. Dat bedoelde ik ook te zeggen maar dat kwam dus niet zo over begrijp ik nu.

   Bij mijn weten doe ik zelf erg mijn best om mij niet op te sluiten in een doosje en mij open te stellen voor alles.

   Maar dat ik mij openstel betekent niet dat ik het dus automatisch met iedereen eens ben. Je openstellen kan ook tot gevolg hebben dat je tot de conclusie komt dat er goede argumenten zijn om met de ander van mening te verschillen.

   En ja, als die ander dan niet naar je argumenten wil kijken maar meteen roept dat je uit je doosje moet komen – waar je dus volgens hem in zit omdát je het niet met hem eens bent – wat valt er dan eigenlijk nog te praten?

  5. O jee, berichtje weer bovenaan, per ongeluk.

   Nog maar een keer:

   Wattenstaafje, heb je het foutje al gevonden? Ik zei: het foutje in de formule, maar het moet zijn: het foutje in de graancirkel.

  6. Ik merk dat ik me momenteel meer met jou bezig houd dan met cirkels in het graan. Het pleit voor je. Nee, maar serieus en dat neem ik je. Wat heb je ontdekt? Vertel…

  7. @ Trijntje

   Je zegt Wattenstaafie,

   Er wordt mij hier de hele tijd verteld dat ik in een doosje zit. Dat bedoelde ik ook te zeggen maar dat kwam dus niet zo over begrijp ik nu.

   Bij mijn weten doe ik zelf erg mijn best om mij niet op te sluiten in een doosje en mij open te stellen voor alles.

   Maar dat ik mij openstel betekent niet dat ik het dus automatisch met iedereen eens ben. Je openstellen kan ook tot gevolg hebben dat je tot de conclusie komt dat er goede argumenten zijn om met de ander van mening te verschillen.

   En ja, als die ander dan niet naar je argumenten wil kijken maar meteen roept dat je uit je doosje moet komen – waar je dus volgens hem in zit omdát je het niet met hem eens bent – wat valt er dan eigenlijk nog te praten?

   Als dit werkelijk zo is als je zegt dan heb ik je bedoelingen niet begrepen en vormgegeven.
   Als dit werkelijk zo is als jij het nu zegt zat ik fout. En als dat zo is dan past mij nederigheid en schaamte.

  8. Ik krijg een kunstkop van die antwoordfunctie hier.

   Nog maar een keer dus:

   Trijntje Winkel
   20:29 22 juni 2010
   Het foutje zit in de cirkel in het graan.

   Je houdt je dus gewoon met de graancirkel bezig. Pffff… wees gerust, niks aan de hand!

   Toen wilde jij je heel erg gaan schamen en heel nederig zijn omdat je mij verkeerd had weergegeven of zoiets en toen zei ik dus:

   Nou dat hoeft niet hoor, want ik ben niet zo gevoelig wat dat betreft. En nederigheid en schaamte, daar hou ik helemaal niet van, daar word ik echt niet blij van.

   Neem maar een lekker wijntje.

   Reageer op deze reactie
   Trijntje Winkel
   20:29 22 juni 2010
   Het foutje zit in de cirkel in het graan.

   Je houdt je dus gewoon met de graancirkel bezig. Pffff… wees gerust, niks aan de hand!

 1. Wat een prachtige boodschap, met een geweldige impact.
  Het sluit een beetje aan op wat Drunvalo melchizedek schrijft in z´n
  geometrie van de schepping.
  Ik zie er naar uit en doe mijn ding.

  1. Hadden de Jehova’s van de Wachttoren toch gelijk. Alleen de uitverkorenen zullen de Nieuwe Aarde bevolken. Laat dat maar aan Drunvalo over, dat is de rattenvanger van Hamelen, vlak voor de 3 dagen des oordeels heeft ie jou Merkaba tegen de klok in ingeschakeld en dan ben je vissenvoer voor de lagere astralen in de vierde dimensie…

   “As described in an old German folktale, the Pied Piper is a mysterious wanderer who agrees to rid the town of Hamelin of a plague of rats. He enchants the rats by playing a magical flute and then leads them into the nearby river Weser, where they drown. But when the city fathers go back on their promise to pay him handsomely for his work, the piper exacts revenge by playing his flute for the town’s children and leading them away into a mountain cavern, where they disappear forever.”

   http://www.answers.com/topic/the-pied-piper

 2. Mooi. En de drie koningen zijn we dit keer zelf. Ik wens eenieder een mooie reis toe, de reis naar een kristallijne structuur. Ik heb al uit diverse bronnen begrepen dat het drie waanzinnige dagen zullen worden. De 3 waanzinnige dagen van de Bijenkorf zijn er niets bij…

  1. Ik wil helemaal geen andere structuur. Ik ben blij met mijn eigen structuur en ik hoef ook geen andere. Als zij ‘m wil dan neemt ze ‘m maar, ik zeg nee, aan de deur wordt niet gekocht, geen kristallijn en ook geen koolstof.

   Zo.

  1. Tja… daar stel je wel even een heel indringende vraag.

   De mannelijke doorgevers vind ik trouwens ook niet echt appetijtelijk – Drunvalo, een oudere jongere met lang dun grijs piekhaar in een pierig staartje gebonden: kan het nog fouter??

  2. Kiesha Crowther “Little Grandmother”: One with Nature 1/8

   jij wil een ‘lekker wijf’ nou hier heb je er ééntje !

   Kiesha is een Shamama, dat is dus ook een soort medium…

   http://www.youtube.com/watch?v=7Jt3ifzJqBM

   en toch heeft ze echt mooie ogen ondanks de bedenkingen die ik (nog) heb over haar ’taak’.

  3. Dus alles moet sexy zijn, zelf de boodschappers…

   Lang leve het fysieke!

  4. @Trijntje Winkel

   Robbert van den Broeke niets voor u? Heeft op medisch gebied zijn sporen verdiend met de gen-verbrander. Is ook nog jong..

  5. En wat vinden de kritische vrouwen van het volgende gepimpte assistentje van de ‘masters of ascension’?

   Project Camelot interviews Peter Sterling

   http://www.youtube.com/watch?v=2XQbf4vOx_g

   Wat mij opvalt is dat je z’n ogen bijna niet ziet ondanks dat de camera dicht bij staat. Op sommige momenten kun je een glimps zien van 1 oog en dan schrik ik, persoonlijk, hij vermeldt ook expliciet de naam Melchizedek als inspiratiebron…

   Wat ik wel onweerstaanbaar mooi vindt is het lyrische geluid van die Harp als de zeewind de snaren beroerd..

  6. Zou het channelen – het ontvangen van gekanaliseerde openbaringen – niets voor onze Tessa zijn?

  7. Robert van den Broeke doet mij denken aan een mislukt puddinkje – wel gerezen maar go h niet lekker van substantie en met klontjes. Nee dus.

  8. @ HyperAlert,

   Peter Sterling vind ik heel eng. Het lijkt me ook zo’n man die werkelijk ALTIJD glimlacht. Hij is natuurlijk heel blij omdat hij heel erg veel hoogstaand inzicht heeft verworven en zo maar ik vind het niks, zo’n zalvend type. Ik krijg er rare neigingen van.

 3. Onze Natuurkunde staat dan ook nog in de kinderschoenen. Kijk nou wat voor rare dingen ze bij de Quantum Mechanica ontdekken. Staat totaal haaks op de wetenschap hoe wij het kennen.

  1. Daarom is het ook zo gek dat ze natuurkundige begrippen gaat gebruiken die ze zelf niet begrijpt om haar fantasie te onderbouwen.

  2. ROTFLOL…

   Doe es even niet zo nuchter. Het gaat om de boodschap…Ja!

   Iedereen die iets anders beweert moet maar eens goed in zijn vroegemorgenmusli roeren. Wat je dan allemaal ziet!!!!einz11!!

   Niets wat hier onder gezegd wordt kan mijn in mijn overtuiging doen wankelen.

   God loves Musli. En het is de bedoeling dat u hier uw geest en ziel in doopt. Graan, maar dan cirkels op je (ronde) bord.

   Geloof het nu maar… Ik ben er van overtuigd.

  3. Dat ze dat ontdekken ís juist wetenschap.

   Je bedoelt waarschijnlijk dat het haaks staat op de kennis die we nu hebben. Dat is ten dele waar, maar het neemt niet weg dat die mevrouw onzin kletst als het op natuurkunde aankomt.

   Dat maakt haar boodschap voor mensen die daar kennis wel hebben, moeilijk te geloven, want waarom zou zo’n hele hoge geest die het al kan overzien, zulke elementaire fouten maken?

  1. Ja, dat heb ik ook met verbazing – om niet te zeggen verbijstering – gelezen.

   Ook het overgaan van lichaamscellen naar “koolstof”, dat moet een fascinerend proces zijn.

   De lichaamscellen imploderen dan ook als zijn eenmaal zijn overgegaan naar koolstof dan wel koolstofbasis als ik het goed begrijp. Wat voor koolstof worden die cellen dan? Diamant? Dat zie ik niet gauw imploderen. Grafiet misschien? Maar hoe gaat dit dan in zijn werk? In de natuur heb je dat ook niet van de ene dag op de andere en dit gebeurt allemaal in een tijdspanne van 3 dagen. Of de cellen van alle slechte mensen zouden ineens moeten worden veranderd in buckyballen. Maar een buckybal is ook niet zomaar gemaakt. En hij moet dan ook meteen weer stuk. Heel raar.

   Nou ja, zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik zou toch wel graag veel meer uitleg en onderbouwing willen horen. Zoals het nu allemaal wordt doorgegeven geloof ik er geen klap van.

   Of het moet gaan om een geheel nieuwe, nog nooit waargenomen vorm van koolstof, waarvan wij het bestaan dus gewoon moeten aannemen op gezag van die mevrouw en haar geest die blijkens hun uitingen allebei helemaal niks van natuurkunde weten.

   Ik blijf dus helaas toch twijfel houden aan de waarheid van dit verhaal. Maar we zullen zien in 2012. Als het allemaal niet klopt kan ze natuurlijk gewoon die hoge geest de schuld geven, dat is altijd wel makkelijk met dit soort “visioenen”.

 4. Het schijnt dat de incas dit ook mee hebben gemaakt. Het is dan drie dagen donker of blindheid. zoek ergenns een relaxte veilige plek. even afwachten, en daarna, schijnt de wereld in 5 D door je ogen. de blindheid scheint wel weg te gaan, en ren niet als een kip zonder kop over straat!. Dan weten we dit maar vast voor het geval dat. Mediums zijn ook wat gevoeliger, en soms ook angstig volgens mij.

  1. O ja dat van de bijbel….Nostrdamus zag de bijbel als een toekomstboek. jammer dat het zo vaak herschreven is……In de tijd nog dat men stiekum de toekomstvoorspelde……werden bier mensen voor gestraft, psychiatrie, dood….wie had dit op zijn geweten……wat is er daarna met die bijbel gebeurd….Juist toen kwam er de civilisatie, erbij horen alleen wanneer je gelooft, in de woorden van een priester of de PAUS. Zij wisten de bijbel te vertalen. De enigen die opgeleid waren en war men tegenop keek. W
   http://www.wanttoknow.nl/

  2. Hai Sasasne,

   Jij zegt:Mediums zijn ook wat gevoeliger, en soms ook angstig

   Jij verward angst met voorzichtigheid. Ik spreek nu voor mijzelf, elk medium beleeft het op een andere manier.

   Stel dat jij beelden doorkrijgt die gaan over vulkaan uitbarstingen, water dat golvend het land binnenkomt. In die zelfde meditatie zie je (zo helder als dia’s) ambulances, militaire jeeps en je ziet een datum.

   Wat zou jij doen? Zou jij de kranten bellen, de tv zenders, zou je mensen waarschuwen?

   Misschien gebeurt het echt. Misschien is het symbolische bedoelt. Misschien gebeurt het wel ergens op Moeder Aarde, maar niet bij jou in de buurt. Wat zou jij doen?

   Mediums hebben contact met boven, ze weten wat er, ongeveer, gebeurt als je dood gaat. Waar zouden wij bang voor moeten zijn? Als je overgaat kom je thuis… Wie is er nou bang om naar huis toe te gaan? Zijn wij gevoelig, duh, gelukkig wel. Wakker wil ik het trouwens liever noemen.
   Wakker en alert, alert op de tekens die je helpen op je levenspad.

   XXX

  3. anneke, dat over angstig bedoelde ik op een begripvolle toon. heb zelf ook ervaringen van o.a. rampen die ik zag in rare dromen. ik ervaar een angstige ondetroon in deze text, met reden misschien. mediums val ik niet af, ik ben blij dat ze dit voor ons willen doen.

  4. Nee hoor Sasasne, geen angstige ondertoon, misschien een beetje moe. Het regent channelingen momenteel. Iedereen heeft iets te zeggen/melden over de tijd die komen gaat. Gelukkig hoor je ook veel mensen die zeggen en weten dat het nu is, dat het altijd nu is. Elke seconde van de dag is het nu. Leef zoals je wilt leven en geniet, straal het uit en anderen zullen volgen. Verander de wereld en begin bij jezelf. Dat is de enige mogelijkheid om Moeder Aarde en jezelf te eren.

   XXX

  5. @Sasasne en @ Anneke,

   Als een medium je vertelt dat de wereld vergaat of dat je je gezin moet verlaten ofzoiets, dan is het natuurlijk onzin.
   Als een medium je vertelt dat alles weer goed komt en dat je jezelf en eerlijk moet blijven dan schuilt er meestal geen kwaad in om het te geloven. 🙂

  6. Komt een vrouw aan de deur bij een medium; Amsterdam II hoog. Ze belt bij de voordeur aan beneden, de deur gaat open. Van boven komt een schreeuw: “Wie is daar?”..
   De vrouw fronst en denkt: ‘Laat maar’… draait zich om, op weg naar huis.

  7. Guido, met je reactie,

   ‘Komt een vrouw aan de deur bij een medium; Amsterdam II hoog. Ze belt bij de voordeur aan beneden, de deur gaat open. Van boven komt een schreeuw: “Wie is daar?”..
   De vrouw fronst en denkt: ‘Laat maar’… draait zich om, op weg naar huis.’

   Vat je wel heel veel essentie samen, samengevat en samen gevat, helaas.

 5. Goh dit verhaal is tegenstrijdig met het verhaal van johan oldenkamp (het hele verhaal) wie moet ik nu geloven ?

  volgens mij is dit de groots mogelijke onzin (zo goed guido ik zij volgens mij )
  het is gebaseerd op channelings wederom iets wat veel bij schizofrenen voorkomt (stemmen horen, praten met wezens die er niet zijn )

  maar als het verhaal waar is zal ik dus in december 2012 vernietigt worden om dat ik het niet geloof, heel bijzonder, krijgt peter toch nog zijn zin.

  1. Maar Wattenstaafie,

   Als Gait ervaringsdeskundige is, dan zou hij toch…
   nu ja, dan zou hij toch… niet meer bestaan in deze dimensie – en zijn overgegaan in kristallijn dan wel koolstof?

   Of snap ik het nu niet?

 6. Het valt niet mee allemaal de weeën die we beleven. Wel mooi is dat er vanuit deze barensweeën iets moois gestalte zal krijgen. Ik voel dat de nieuwe mens op het punt staat geboren te worden.
  De oude mens verzet zich nog hiertegen. Ook al wil ik deze omhelzen deze nieuwe mens, merk ik ook bij mezelf verzet. We willen immers het vertrouwde behouden. Ik laat het los.

  1. De nieuwe mens ligt al toe te kijken, ik idem, alleen het duurt zo verrekte lang dat het eeuwig duurt dat we zo uptodate zijn.

 7. Kijk om je heen en zeg niet dat de veranderingen nu heftig zijn.
  Het doet mij vermoeden dat 2012 nu aan het gebeuren is en dat wat ze aan 2012 toeschrijven nu in 2010 gebeurd.

  Ik snap ook niet waarom iedereen zich rigide aan 2012 vast houdt vooral omdat ze maar gehoord hebben over die datum omdat ‘specialisten’ de maya kalender getracht hebben synchroon te laten lopen met de onze.
  De meerderheid zegt dat 21 dec 2012 de gebeurtenis is, Calleman zegt 28 okt 2011 en dat geeft eigenlijk al een beetje aan dat NIEMAND de maya kalender 1:1 heeft weten te krijgen met de onze.
  Het is bij benadering en dit is de grootste misvatting van deze tijd maar gelukkig ziet bijna niemand dit want dat is precies wat de mensen die er baat bij hebben willen. Dat wij niet weten wanneer het gebeurd.
  De Spanjaarden hebben alle geschriften en boeken van de maya’s verbrand omdat ze zagen hoe deze mensen aan mensenoffers deden en daarbij is alle kennis verloren gegaan en ook de kennis die nodig is om de maya kalender te ontcijferen en synchroon te laten lopen met de onze.
  Het zou best eens dit jaar kunnen zijn dat wij door de galactische schijf van de Melkweg gaan.
  Steeds meer mensen raken hiervan overtuigd als je naar de signalen kijkt.

  1. he anton ook jij hier, super, ik zou je nog bellen…na al ons gemail. welk rekenwonder heeft 2012 bedacht, wie zegt dat dit waar is. een illumnatie ofzo, misleiding om paniek te voorkomen? dit soort dingen geloof ik dan weer wel he.

 8. wie kan mij exact zeggen wat, wanneer, waar en hoe alles zal verlopen. Juist niemand, dus diegene die kritiek leveren, vertel ons dan de werelijkheid.

  Als ik om me heen zie, alle crisis systemen, de lariekoek enz.
  Als je het dan nog niet ziet, ben je stekeblind.

  Overeenkomstig zijn er nu wel heeeel veeeeel aanwijzingen van velen die aangeven dat er in 2010 sowieso er veel staat te gebeuren. Bijv. Geisha Crowther

  VB.

  -Olierampen en dat zijn er heel veel.
  -Krediet crisis neemt nog steeds toe, nou ja het uitknijpen dan,
  want het is een viruteel systeem, mijn bank heeft dit erkend,
  de rabobank wel te verstaan.
  -stijd onder de valuta koersen hmmmm, china begint nu ook te
  liegen. De koers verandering van de yuan werd groots neergezet,
  maar bleek nietig te zijn. Houdbaarheid 1 DAG.

  -landen die failliet gaan, vandaag wrd op rtl z gezegd dat de VS
  Griekenland achterna gaat, wisten we al lang, maar het wordt
  openbaar.
  -aardbevingen en vulkaan uitbarstingen.
  -vreemde weer situaties.
  -en nog veel meer als instabiele regeringen of dit worden.

  Ik neem even een scherpe houding aan, maar laten we elkaar aanvullen i.p.v. elkaar aanvallen.

  Ik vind het artikel erg wazig wat Carolyen Evers schrijft, weinig concreets.

  Ik weet dat deze er heeeel veeeel staat te gebeuren als dat de aarde haar besluit kenbaar gaat maken.

  En vergeet ook de zonne energie niet,

  Anthon

  1. @ Anthon

   Je hebt helemaal gelijk, het niet willen zien worden door mensen die verstokt zijn van correcte infobronnen ondergaan, wie niet luisteren wilt, moet geschrokken het waarnemen hoe zij huis weg spoelt of verdwijnt in een sinkhole.

   Wat Guido en ik en wat anderen preferen hier is overal al op de gevoelige plaat vast gelegd door velen mensen die dit ondergaan, hoe meer je er over hoort des te gewoner het gaat worden.

   Veel mensen die snappen nu eenmaal niet hoe groot de wereld is met bijna 7 miljard mensen en wat er dagelijsk met al die mensen plaats vind, dan past er nl niet in 1x in je boven kamer, veronderstel ik.

  2. Niemand kan het je zeggen. Maar wel heel veelzeggend zijn idd de signalen die we herkennen omdat deze voorzien zijn. En nu worden we in de uitwerking van wat is voorzien, voorzien. En bijna niemand die het ziet. Of toch wél, er zijn er steeds meer die niet langer in slaap gesust doorslapen.

  3. @Paul.

   “Wat Guido en ik en wat anderen …”
   Jee,Paul,wordt het groepje kleiner??

   Kees

 9. Wat ik “WEET” is dat er van overal héél wat informatie komt.
  Lieve mensen ga eens ten rade bij jullie zelf en “VOEL”.
  Dan WEET je echt dat we in IETS procesmatig zitten.
  Mijn lijf is de laatste zes maanden zowat uitgerokken tot
  het einde…bij momenten zelf niet meer houdbaar.
  Er is heel wat gaande galactisch,wat zich inderdaad ook in
  onze menselijke cellen weerspiegeld,alsof we constant alles moeten bijstellen,het lichaam heeft nauwelijks de tijd.
  Wat vinden jullie??

  1. Je bent niet de enigste Glennm tis duidelijk overal voelbaar en merkbaar en je ziet het nog eens om je heen wat er gebeurd in de wereld aan slecht weer en rampen, zelfs op plekken waar het al geen hinderden jaren iets gebeurd is.

   Allles wat onder hevig is aan veranderingen moet het ondervinden, zelfs het kabinet zet het niet door, niemand is het eens met elkaar, het is niet meer de theorie maar het is allemaal in de praktijk!

  2. Ja leuk Glenn, maar hoe moet het nou als je heel duidelijk voelt dat dit kletskoek is?

  3. @Glenn en Paul

   Ik voel me super.De zon schijnt en ik ben klaar met werken.

   En jij Paul.Jij bent echt onder de maat met jouw reacties overal en altijd.Je zit Trijn gewoon uit te schelden.
   En je weet gewoon helemaal NIKS!
   Ga wat nuttigs doen,ipv hier 7/24 mensen neersabelen,die wat anders hebben te melden.
   Kees.

  4. Kees, ik heb een klein zwaardje hier voor je, zou een hele grote eer zijn als je er harikiri ermee pleegt, dan hebben anderen tenminste rust.

   Hoe meer je je opwind des te harder ik moet lachen om je gepeupel hier!

  5. Oh en als je nog harder gaat protesteren eb boe gaat roepen, dan is je tikwerk weer vergeefs, de goed geluimde Guido J. zat het weer uitgummen.

  6. @Paul.

   Je hebt echt geen ENKELE zin ,om te luisteren,he?
   Je schermt met Guido en IK en wat anderen.Wat betekend dat?
   Leg het eens uit ,Paul.
   Bovendien: Ik wind me niet op,JIJ doet het.Je wenst me dood,nietwaar?Met een zwaard.

   Ga slapen.Ik zie jouw tijden van je posts en je bent hier ECHT 24 uur per dag.

   Kees

 10. Nou dat hoeft niet hoor, want ik ben niet zo gevoelig wat dat betreft. En nederigheid en schaamte, daar hou ik helemaal niet van, daar word ik echt niet blij van.

  Neem maar een lekker wijntje.

  1. je zegt het zelf al ‘niet zo gevoelig’ Do I need to say more Trijntje. Zelfs een uitgestoken hand weiger je. Verdorie, je hébt toch wel gevoel Of zit je idd zo in je ratio verstrikt dat je gevoel een ondergeschoven kindje is? ik hoop het niet, want ik waardeer je wel, vooral dat kind in je die je mag zijn als je het jezelf toestaat

  2. Met dat ik niet zo gevoelig ben bedoel ik dat ik niet zo’n last heb van bepaald soort opmerkingen van anderen of dat ik niet begrepen wordt of zo. Je hoeft van mij dus niet nederig en vol schaamte te zijn jegens mij, ik zou niet weten waarom, dat vind ik helemaal niet nodig. Als ik vind dat mensen te ver gaan laat ik dat weten en dan is wat mij betreft de kous af.

   Ik zie je comment van 21:14 maar dat begrijp ik niet moet ik bekennen.

  3. je zegt het zelf al ‘niet zo gevoelig’ Do I need to say more Trijntje. Zelfs een uitgestoken hand weiger je. Verdorie, je hébt toch wel gevoel Of zit je idd zo in je ratio verstrikt dat je gevoel een ondergeschoven kindje is? ik hoop het niet, want ik waardeer je wel, vooral dat kind in je die je mag zijn als je het jezelf toestaat

   Ik zei: niet zo gevoelig wat dat betreft.

   De rest van je betoog vind ik nogal vreemd. Je kent mij helemaal niet, weet niets van mij; van mijn persoonlijk leven, van wat ik heb meegemaakt, helemaal niets, en toch heb je al besloten dat ik geen gevoel heb, omdat ik het niet nodig vind dat je overloopt van schaamte en nederigheid jegens mij omdat je mij verkeerd hebt weergegeven dan wel begrepen. Nou ja, het zij zo dan.

  4. Ter verduidelijking Trijntje: Het land waar je aanbeland is door jezelf gevonden. Wat je vervolgens achterlaat is wat je hebt gecreëerd; samen. Struikelen over jezelf kan soms je zelf weer op de been helpen. Zo is het mij wel gebeurd.

 11. Als iemand het leuk vindt om zich wat te verdiepen in de Maya kalender(eigenlijk meer dan 1 kalender), waar dat hele 2012 gedoe uit voortkwam ;
  http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_calendar

  waaruit : Misinterpretation of the Mesoamerican Long Count calendar is the basis for a New Age belief that a cataclysm will take place on December 21, 2012. December 21, 2012 is simply the first day of the 14th b’ak’tun.

  Maar dat is misschien niet echt je ‘waarheid’.

  Dus ter compensatie, een foto van een graancirkel in de vorm van een mayakalender :
  http://www.lucypringle.co.uk/photos/2005/uk2005cl.shtml
  gemaakt door grey’s, met behulp van bio-fotonen emissie (op quantumniveau). 😉

  1. henk, super attent van jou bedankt! prachtig graancircel!en een bedankje voor de greys natuurlijk:)

 12. @ Kees

  ‘Jee,Paul,wordt het groepje kleiner??’

  Nee Kees, de groep wordt steeds groter. Geen samenzwering, ook geen theorieën, gewoon werkelijkheid.
  Maar ik je groet je in deze werkelijkheid, groet je nog terug?
  Binnen deze dimensie moet het toch wel mogelijk zijn om elkaar te verstaan?

  1. @Wattenstaafie.

   Wat doe je toch weer moeilijk.Ik stelde de vraag aan Paul.
   Bovendien,WEL samenzwering,WEL theorie(graancirkels zijn door mensen gemaakt),en inderdaad gewoon werkelijkheid.
   En gewoon de groeten.
   Kees

  2. Hoi Kees,

   Paul had een paar dagen geleden nog admin-rechten maar is gedegradeerd (ik hoop dat het niet door ons komt). Wattenstaafie is nu ‘in charge’ om de onderwerpen en bijdrages te ondersteunen en zoveel mogelijk tegengas te geven.

  3. Wat een zwamstaaf ben je toch, ik lig werkelijk in een deuk, ik Admin rights…

   Als dat zo het geval was geweest, had je niet eens meer op deze site kunnen posten, had je een ban/ass gehad, want rule nr. 1, is bij mij altijd bij ongewenst onbeschoft gedrag tegen admins, mods en andere personeel, een ban!

   Goed heh? dan heb je nu een mazzeltje…

  4. Henk je bedeeld me toch echt te veel eer toe. Bovendien ben je verdachtmakend bezig vind ik. Wil ik toch even gezegd hebben voordat er misverstanden ontstaan. Misverstanden die op geen enkele grond enige basis hebben.
   Maar je hebt wel ergens gelijk. Ik ben wel heel actief ja hier. Ik stop er ook mee nu voor nu.

  5. @paul.
   Onbeschoft gedrag? Schelden? Wie? Niet Trijntje, Wilma, Henk, Gait en al die anderen, die jullie probreren iets duidelijk te maken. Jullie schelden, provoceren en verwijderen posts, die jullie niet uitkomen. Ik heb een hond (een goudgele Lab.van 3 jaar oud.De liefste hond op aarde)En hij kwam naar me toe,terwijl ik dit typte en dat lost alles op!
   Kees

  6. Wat een negativiteit hier. En ook ik geef deze mede vorm, terwijl ik andere bedoelingen voor ogen had. Helaas heb ik niet altijd alles en ook mezelf niet altijd onder controle.

  7. Kees daarom vraag ik me af wat je hier in hemelsnaam komt doen !?

   Je uitleven blijkbaar, het bekende trollen, mij iets willen aansmeren wat niet van mij is of wat daar bij toe behoort, is toch wel een stukje onkunde op heel hoog terrein. Dat je ook nog iedereen gaat aanwijzen op welke stoel hij plaats mag nemen in de bioskoop van WTK en met al je zogenaamde vriendjes de ene aantuiging na de andere doet, moet je toch eens over na denken.

   @ wattenstaafie

   -onnodig kwetsend deel verwijderd-

  8. @Paul.
   Het is goed,Paul. Ik had je hoger geschat. Moet nu naar de basement. Tornadoe watch.
   Kees

  9. @ Paul, je zegt:

   ‘Laat je niet plooien door deze knulletjes die net uit hun pampers komen, ze denken dat ze zomaar alles mogen vandaag de dag, niks van aantrekken, gewoon doorspoelen.’

   Nee, niet doorspoelen, dat doe ik niet. Ik probeer alleen maar vanuit hun gezichtspunten de realiteit te bezien. We maken deze realiteit immers samen. Hebben in deze elkaar nodig, niemand uitgesloten. Ik leer van Trijntje, zie door haar de realiteit vorm gekregen. Een realiteit die ik liever anders zou hebben gezien vind ik mijzelf hiermee toch geconfronteerd. Maar zo scheppend is mijn visie tot noch toe niet gebleken. Dat ik het zou hebben kunnen voorkomen eventueel laat staan hebben kunnen vormgeven voor straks. Maar ja, ik heb blijkbaar Trijntje nu nog nodig om mezelf te manifesteren. Het wordt werkelijk tijd dat ik zulke dingen niet meer nodig acht. Wie weet kan het mij aanreiken.

  10. Wattenstaafje: Prachtig!! (Vind ik..)

   En Kees: die prachtige hond bracht je wel weer even op Aarde nietwaar? Je had het ’toen’ precies over ‘wij’ en ‘jullie’… Hij vroeg zich af of hij ook tot ‘wij’ behoorde..? Of tot ‘jullie honden’…? Grappig nietwaar, terwijl je toch van zo’n beest houdt, is het toch ‘jullie’..
   Hij maakt je duidelijk dat alles EEN is Kees. Dat geloof ik. Ik heb namelijk hier ook zo’n lekker beest rondlopen, met een wijsheid, waarvan ik nog maar een heel klein deel waarneem..! (Dát voel en zie ik wel..)
   En adem uit Kees; kijk eens wat moeder Aarde doet met die Tornado’s.. ‘Get the pressure of the kettle!’

 13. Dag beste Henk,

  We zijn niet zo makkelijk met het weggeven van admin logins. Als jullie een bijdrage willen leveren roep ik jullie bij deze op contact op te nemen via het contactformulier. Samen staan we sterk!

  Met vriendelijke groet, OnePack

  1. Denk dat ik voor zulke zaken eerst bij Guido op de koffie langs ga, zal eerst een akkoord van hem moeten hebben, dan via wie anders.

 14. Wie wil z’n geest eens laten schijnen over dit indrukwekkende interview!?

  Als ik het goed gehoord heb worden volgens dit medium (Ashayana) massa’s new age goedgelovigen op het verkeerde pad gezet.

  Het heeft onder andere te maken met manipulerende ’twisted’ and ‘distorted’ merkaba technology..

  Dit schijnt een herhaling van het patroon te zijn dat zich in de verschillende Atlantische tijdsperiodes heeft afgespeeld.

  Een combinatie van ‘being gullible´ (goedgelovig, niet kritisch genoeg, gemakkelijk hap snap, het verkeerde wij-gevoel, gemakzucht, luiheid, groepsgedrag, popie jopie napapegaai gedoe’ and ‘being arrogant’ tegelijkertijd een klassieke fatale combinatie zoals Ashayana dat zegt; dat de mensheid al eerder de das om gedaan heeft.
  Als ik dat gewauwel van een aantal mensen hier 24/7 zie dan denk ik ben ik nou 1 van de weinigen die serieus z’n stinkende best doet om een millimeter wijzer te worden uit het enorme aanbod van informatie van wat op ons af komt?! Ik bedoel ik was niet van plan om deze nacht een interview van wel 6 UUR TE KIJKEN, ook ik heb wel eens wat anders te doen dan alleen dat; en toch doe ik het omdat ik meer wil weten dan wat ik nu weet, hoeveel mensen doen nog wel eens echt ergens moeite voor?; ik bedoel dat oppervlakkige gezemel, in het lijstje op de frontpage van wtk waar de laatste commentaren te zien zijn weet je al bijna van te voren dat je niet eens hoeft te kijken als een vast kliekje personen weer de gebruikelijke goedkope eindeloze diarree aan het verkopen is.

  Ik wil mensen horen die wel ergens verstand van kunnen hebben of die wel over gaves beschikken om iets te kunnen analyseren of die wel mediamieke vermogens hebben; al die bandbreedte die opgevreten wordt door dat goedkope inhoudsloze chat gezever dat maar uren doorgaat, nee ik noem geen namen, ja ik word daar super pissig van en ik ben vast niet de enige..
  En inderdaad daar mee vergeleken zijn de crypto’s en de wilma’s nog bijna heilig, de trollen zitten voornamelijk in de club en niet buiten de club, jezus een beetje zelfkritiek zou aardig zijn.

  Ik kom nog uit de tijd dat er geen internet was en ik weet dus hoe kostbaar dit medium is zolang het er nog is doe er GVD wat zinnigs mee. Laat alle overbodige pies en poep retoriek voorlopig maar even achterwege als het even kan. Ik hou best van een geintje en een klein beetje flauwekul maar het lijkt hier de laatste tijd wel elke dag goedkope carnaval. Maar goed misschien ligt het aan mij hoor…
  Op nujij zijn er vanaf het begin ook een paar huistrollen die op voor mij onverklaarbare wijze altijd de hand boven het hoofd worden gehouden. Maar goed terug naar zware inhoud, probeer hier maar eens wijs uit te worden, ik zeg niet dat al het goede van veel woorden komt maar ik heb niet de indruk dat deze dame Ashayana 6 uur lang poep praat; oh ja wat ik wou zeggen; als je denkt lid te zijn van ‘de goede club’ dan wil dat nog niet zeggen dat je goed bezig bent, nee ik noem geen namen maar ik ben bijna op het punt gekomen dat ik bijna begrijp waarom mensen in de geschiedenis bij het volle verstand voor ‘de slechte club’ hebben gekozen; ik heb zo de pest aan nitwits die het aan de lopende band verkloten voor mensen die wel wat te melden hebben.

  Ik bedoel: ik zou best willen weten wat Johan Oldenkamp (zeker geen nitwit, maar die hoor je hier niet meer boven het beneden modale holle vaten geklets uit komen); ik zou best van zo iemand wat willen horen over wat hij denkt over wat die Ashayana allemaal doorgeeft…ter plekke heeft ze kennelijk contact met een hele verzameling gidsen; er zijn vast nog wel meer lezers die wel wat te melden hebben maar ook bijna nooit van zich laten horen; de verrekte middelmaat tettert continu luid boven alles uit; zoals gewoonlijk in Vernederland platland koningen van de ver beneden modale middelmaat en prietpraat…
  Als je niets te melden zet een oranje pruik op en ga lauw bier lebberen in het buurtcafé en ik zal je hier geen moment missen echt niet. Zo en nou neem ik zelf een biertje om even af te koelen van mijn wel gemeende Tirade recht uit het hart en in LakKets of zo iets, jij bent mij en ik ben jou MAAR NU EVEN NIET (hahaha)

  http://projectcamelotproductions.com/interviews/ashayana_deane/ashayana_deane.html

  1. Beste Hyperalert,

   Ik begrijp jouw frustratie. Als jij daar écht vanaf wilt komen dan vraagt dat van jou om de waarheid niet van anderen te horen, maar zelf op zoek te gaan naar de waarheid. En deze waarheid zal je niet buiten jezelf vinden, maar in jezelf. Dat is hard werken, aan jezelf. Er achter zien te komen wie jij bent zonder gedachten, persoonlijkheid en lichaam. Mediteren op de allerhoogste versie van wie jij bent. Dat is alles. Of de wereld nou door de zwarte gaten heen gaat of dat de wereld wel of niet vergaat is van geen enkel belang. Het gaat namelijk niet om de wereld en de aarde en de planeten. Het gaat om jou. Niet hyperalert, maar degene die hyperalert draagt en geschapen heeft. Dat bén jij en daar contact mee maken. Bewust zijn van jouw gedachten en hoe die jou beïnvloeden. Bewust zijn van gedachten en gevoelens en dat jij daar de regisseur van bent en dus verantwoordelijk bent voor alles wat jij denkt en doet. Daar gaat het om in deze tijd. Dus vergeet alle channels en vergeet alle voorspellingen voor 2012 maar kom in het nu. Hier en nu dat is belangrijk en niet morgen of gisteren. Richt alle aandacht op jezelf en laat anderen zijn. Gebruik al jouw energie om jezelf te verheffen tot een oordeelloos mens. Dat is hard werken, maar geeft rust en voldoening.

   Ik wil jou aan de ander kant een groot compliment geven. Waarom? Omdat jij echt op zoek bent naar de waarheid. Ik hoop dat ik jou een aanwijzing heb kunnen geven.

   Hartelijke groet

   van Dave

  2. Ik sluit me volledig bij Dave aan; het oprecht volgen van je hart Hyperalert, in je unieke zelfreflecties hier, laat je je uniciteit zien, niet alleen aan ons allemaal, jij ziet in ‘onze’ spiegel ook jouw eigen uniciteit terug. (Ook in de(je!) ergernis over oppervlakkigheid..!!) En daarmee doe je anderen weer een heel groot plezier, omdat zij zich weer herkennen in jouw ‘zoektocht-naar-oprechtheid’ én je uniciteit. In Lak’ech dan maar weer even?
   Ergo:
   Hoe eerlijker een mens is, des te zuiverder een ander zichzélf weer kan zien in de ogen van dát mens. Andersom gezegd: Door niet eerlijk te zijn, ontneem je dus een ander mens de kans zichzelf ‘zuiver te zien’..!

   Dank dat je hier reageert; ook een hartelijke groet!

  3. Ja, ik heb me niet vergist in de klik die ik met je voel…..
   hahaha…..

  4. He hyperalert, zo te lezen luister jij wel goed naar jouw “hogere zelf”.

  5. Ik wil mensen horen die wel ergens verstand van kunnen hebben of die wel over gaves beschikken om iets te kunnen analyseren of die wel mediamieke vermogens hebben; al die bandbreedte die opgevreten wordt door dat goedkope inhoudsloze chat gezever dat maar uren doorgaat, nee ik noem geen namen, ja ik word daar super pissig van en ik ben vast niet de enige..
   En inderdaad daar mee vergeleken zijn de crypto’s en de wilma’s nog bijna heilig, de trollen zitten voornamelijk in de club en niet buiten de club, jezus een beetje zelfkritiek zou aardig zijn.

   Dankjewel HyperAlert. Fijn om te horen dat ik nog een beetje meeval in jouw ogen.

  6. @ HyperAlert

   Weet je ik geef je helemaal gelijk, welkom op de weg naar hat Dharma toe, het snappen en begrijpen dat er meers is dan men je enkel wil laten geloven.

   De hele retoriek dat er iets is wat in jou profiel schets kom je eigenlijk als weinige in mijn buurt terecht, ieder zijn ding maar vaak is dat ene ding dat ook dooor andere ervaren wordt.

   Heel veel dingen die er gaande zijn zitten gekoppeld aan dogma’s en nieuwe paradigma’s en aan verschillende niveau’s van inzichten maar ook van weten.

   Niet iedereen staaft aan het feit dat altijd met elkaar op 1 golflengte kunt bivakkeren, er zijn zoveel zaken waar je zelf niet aan toekomt oomdat anderen dat blokkeren bij je of niet willen inzien dat je soms al veel verder op die weg zit dan hun zelf.

   Zelf vond ik eerst wtk een uitstekend wblog waar je naast je eigen bevindingen iets kon delen met anderen, niet om het feit gelijk dat het allemaal zo waar is maar dat je anderen ontdekt die precies over de zelfde dingen struikelen of waar je met elkaar eens over wil praten, hoeveel kom je niet in het dagelijks leven tegen waarmee je dat niet kan, doe je dat toch dan val je uit de boot en ben je lachwekkend extrafagant bevonden, iemand die nodig aan pilletjes moet omdat je te veel met dit soort zaken bezig bent.

   Ook het fraaie dogma altijd het in je zelf moeten zoeken, is wel een onderdeel tot, maar als je na 25 jaar elke dag aan mediatie heb gedaan en andere toe gespeelde normen heb voltooid kom je er toch achter dat je eigenlijk al die tijd mindcontrolled bent geweest, want wat je ervaart of om je heen ziet gebeuren als realitijd mag niet naar buiten gebracht worden.

   Het delen van kennis of ontdekkingen wordt dan volledig geblokkeerd en door geschoven aan anderen met gevolg dat men een totaal verkeerd beeld creert en manifesteert van de ander.

   Het leven is het snappen en accepteren van al die verschillende mensen om je heen, ze vergeven, samen met ze zijn ongeacht wie ze zijn, loslaten wat niet bij je past en als laatste troef genoeg is genoeg.

   Het leven is net acteren of in de lift zitten de hele dag op en neer floepen en je maar moeten aanpassen aan de ander, in de hoop dat je gezien en ontdekt wordt, maar altijd afgeladen en ingekleurd met negatieve en positieve zaken alsof er niks anders is dan.

   Een goed gesprek een gedeelde mening en een gevoel van een stukje samenhorigheid kan een gevoel van louter zijn, een herkenning en een bevestiging en er ook voor durven uit te komen dat je zo bent of dat je tegen iets bent, wil niet zeggen dat je maar ook gelijk moet gaan gedragen zoals de ander je zien wilt, dat is puur spiegelen en opleggen van karma door de ander.

   Het is geen frustratie maar een kreet die wel degelijk gehoord wordt door mensen die je zien en waarnemen, ik zie je werk en je schrijven hier en dat mag er meer wezen dan stromings commetaar van anderen, ik respecteer je volop wie je bent en doe dara een deigd aan, zelfde voor al die anderen die hier nog wel lezen maar niks meer durven te posten, die zitten allemaal in mijn hart!

   Hou vol je bent er bijna !

  7. Ooh Paul ook jij bent net een kristalontvanger die met het juiste fingerspitzen gevoel fijntjes ingesteld moet worden.

   Soms is een heel harde klap nodig om weer tot een goede ontvangst te komen.

   Het probleem is dat niet iedereen die harde klap mag geven, niet iedereen is een goede paardenfluisteraar..

   Laat je niet door de eerste de beste ontregelen en de broodnodige bevestiging dat je de moeite waard bent vraag die alleen van diegenen die weten hoe ze het jou moeten aanreiken.

   Ons Probleem Paul is dat wij te vaak ongecentreerd in het wilde weg in ademnood in wilde paniek uitgehongerd dolgedraaid bevestiging vragen van jan en alleman, en vervolgens slordig omgaan met die paar specialen die precies aanvoelen hoe ze ons met speciale handschoentjes precies zo kunnen beroeren dat we het beste uit ons zelf halen, het blijft een vorm van zelfbeschadiging om te kiezen voor een schot hagel in het wilde weg om zo bevestiging te krijgen van maakt niet uit wie of wat; maar het maakt dus wel uit van wie of wat, wees dan ook een beetje zuinig op wie of wat..

   Diegenen die mij het meest kunnen bereiken die durf ik nauwelijks aandacht te geven, dus onze types geven steeds aandacht aan diegenen die ons het minste te bieden hebben, de omgekeerde wereld, dat is een gebruiksaanwijzing die je even door moet hebben, wij fluisteren niet eens de namen die ons kunnen beroeren, dat ligt te gevoelig, daarom die zelfbeschadiging om te kiezen voor dat wat niet bij je past, dat ligt minder gevoelig en is dus veiliger.

   Soms moeten wij juist heel direct benaderd worden en vaak juist heel indirect voor het beste resultaat. Het belangrijkste is om je eigen gebruiksaanwijzing boven tafel te krijgen zodat je je zelf leert optimaal in te stellen voor het beste resultaat voor iedereen

  8. Weet je hyperalert. De echte waarheid is niet in woorden uit te drukken volgens mij. Dat is volgens mij ook de moeite van het communiceren over dit soort zaken. Ik ben er van overtuigd dat wij de hele waarheid nooit kunnen ervaren op bewust niveau. Er zullen altijd gebreken blijven, linken die ontbreken en verkeerde conclusies die getrokken zijn.
   Ik ervaar dat naar gelang mijn proces en wat ik hier op aarde te doen heb er aan alle kanten informatie komt die mij helpt om te leren en te begrijpen.
   Mijn waarheid is dat we onze aandacht hier en nu moeten houden. Wat hebben we eraan om onze blik naar boven en hogere werelden te richten en daarmee niet zien wat hier op aarde gebeurt. Je bent al een uitdrukking van de innerlijke wereld.De waarschuwing en de enige waarschuwing die ik serieus neem zal mijn intuitie zijn en als ik het fout heb dan is het mijn fout en niet de fout van de ander.
   Niemand kan volgens mij weten wat de toekomst brengt omdat bij iedere gedachte en iedere stap die gezet wordt ieder moment, de toekomst wordt gecreeerd.
   Als wij als mens naar elkaar zouden kijken en elkaar steunen en er voor elkaar zijn dan was de b.v. de hele godsdienst niet nodig en zouden we doen wat gedaan moest worden.
   Het is allemaal heel eenvoudig, maar het is bijzonder ingewikkeld gemaakt en ik baal net zoals jij van al die onzinnige discussies, maar ook van onzinnige verhalen.
   De een na de andere channeling komt tegenwoordig voorbij en
   ik heb geeneens zin meer om er naar te kijken.
   We zijn met z’n allen behoorlijk ver van de waarheid verwijderd en er zijn heel wat dwaallichten die zich wegwijzer noemen.
   Johan Oldenkamp is iemand waar ik veel respect voor heb omdat wat hij zegt en doet overeenkomt. Maar het is ook weer zijn waarheid op dit moment. Dat weet hij zelf ook en dat is wat ik kan waarderen. Het is een van de weinige figuren die ik nog volg in zijn lezingen. Het brengt voor mij een beetje helderheid over hoe het er hier aan toe gaat. En daar gaat het voor mij om.
   Wij zijn hier als mens om iets te doen, leer mens te zijn tussen de mensen, ontdek wat het is om mens te zijn en loop niet met je hoofd in de wolken. doe wat er gedaan moet worden. Durf te kijken naar de ander en wat er in je omgeving gebeurt. Zet je uiteen met dit aardse leven op jouw manier.En om te leren wat mens zijn is moet je alles in jezelf aan gevoelens, emoties, gedachten en handelingen onderzoeken en dat betekent accepteren. Daar ben je al druk genoeg mee. Om objectief te zijn hier op aarde dien je een vrije geest te hebben en bij geen enkele partij aangesloten
   te zijn. Dan overzie je, want je bent nergens voor en nergens tegen. Daarin kan zich ook een waarheid openbaren van dat moment. Zo voel en ervaar ik het.
   Het leven speelt zich in mij af en ik probeer telkens wanneer ik merk dat het niet meer stroomt de blokkade te vinden en op te lossen. Mijn leven is mijn leermeester en niemand anders. Mijn leven stroomt door mij en bezielt mij.

  9. @ HyperAlert

   Valt mee harde klappen hebben we niet nodig, we krijgen al genoeg op onze donder dat het een lieve lust is, maakt niet uit wat je doet, het wordt je toch altijd ontnomen omdat er mensen zijn die net om de hoek komen kijken en er een slaatje uit willen slaan.

   Zulke mensen moet je altijd voor blijven omdat je ergens weet dat de beste stuurlui altijd werkeloos langs de wal staan, meestal zit ik altijd langs die zijlijn, vraag maar aan Guido. Zie veel gebeuren en af en toe staat ik op en spreek iemand aan en haal dat opgeplakte etiket van zijn rug met “IK BEN GEK!”. Om toe te lichten dat men helemaal niet gek is maar juist heel erg gewoon. Voor anderen wil ik ook nog wel eens het beentje strekken als men zo boers langs trekt, wat me doet denken als je op een voetpad buiten loopt en een fietser rijd je daar zonder pardon dwars over je sokken heen. Kan dan wel een rode cape gaan dragen om als een stierenvechter mij niet op hun stuur te krijgen.

   De meeste mensen willen allemaal zo graag dat je mee doet in hun spel der dualiteit, zodat ze graag jou uit evenwicht willen brengen en verder verwarren, tis ze gewoon loslaten en vergeven.

   Maar soms is het ook wel eens lekker om je zelf even te laten gaan bij zulke types, een achtbaan is immers nooit onder hand bereik laat staan een plek waar je jezelf helemaal even kunt laten gaan, soms mag je wel eens uit balans zijn anders is het einde zoek.

   Iemand die zich zelf goed begrijpt zal meesterlijk zijn naar de ander toe om zich zelf te kunnen toe te lichten, maar ook de kritiek op zijn schouders te durven nemen en zeggen, ‘ja’ ik ben er ook een onderdeel van.

   Uitkomen voor je eigen mening telt altijd! en het loont altijd, harde klappen dan dan niet nodig, een zacht streeltje wind kan al wonderen doen, of wat kippevel in de nek.

 15. Spacefuture-Exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Horoscopen,waarzeggers,mediums, channelingen, kaartenlezers,
  wartaal uit kristallenbolrevu’s.
  Komen er Extraterrestrials in het zonnestelsel op planeet Jupiter wonen, waarom vliegen er zoveel cilinder of sigaar-ufo’s door de atmosfeer van jupiter.
  Mijn mening ik zou deze extraterrestrials wel eens graag aan het ruimtevaartwerk zien.
  Als Extraterrestrials in contact met Aardse bewoners willen komen en blijven trekken zij zich niets aan van al die ufo-coverups, die de VSA en Co, domme kool, het bestaan van buitenaards leven, dat de eigen planeet bezoekt… Via de geschiedenis en het disclosure buiten het weten heeft nooit één buitenaardse civilisatie de Aarde defensie aangevallen of vernietigd. Is men verkeerd ingelicht komt met de nodige bewijzen, niet uit de Hollywoodklucht.
  Voor mijn gedeelte zijn Extraterrestrials welkom op de Aarde op voorwaarde geen schade aan de volkgezondheid en geen defensie-agressie. Men heeft hier al speelgoed genoeg,
  vervelen doet men zich niet, genoeg Aardse oorlogaarden zonder er nog bij uit de ruimte, oorlogsvoering is verlies
  geen winst, wie heeft er baat mee….
  Kontact 2012 zijn leugens, Extraterrestrials zijn al veel langer op de Aarde

  1. buitenaardsen horen die toestemming te krijgen, om oorlog te voorkomen. Om samen te werken heb je een goede verstndhoeding nodig op basis van respect.

  2. he he ik kom nu net bij een medium weg met een blauwe jurk die zij dat he allemaal wel goed komt. alleen nog een paar offertjes regelen he he he….

  3. ‘he he ik kom nu net bij een medium weg met een blauwe jurk die zij dat he allemaal wel goed komt. alleen nog een paar offertjes regelen he he he….’

   Is het niet je eigen pad welke je bewandeld? Gewoon oprecht constaterend bedoel ik dit. Het was toch jouw keuze om je in te laten met lieden gekleed in blauwe jurken? Je ging toch zelf op zoek en blijkt achteraf niet hetgeen gevonden te hebben wat je zocht? Je kan het ook beter niet buiten jezelf zoeken.

 16. Ik vraag mij enkel af; WELKE fysieke voorbereidingen dient een mens te nemen? Welk tijdsbestek gaat eraan vooraf om dat te bereiken? En wat als de geestelijke rijpheid word tegengehouden door de fysieke stramien van het lichaam? immers het vlees is zwak daar de geest een rijpheid kan hebben! Waar ligt dan het “break even point” Want als men als individue er geestelijk van overtuigd is dat hij/zij klaar is voor zo’n kosmische interventie, maar elke dag leeft alsof het de laatste dag is, is dat per definitie niet een al te beste fysieke voorbereiding. Daarentegen kan het ook een bewuste keuze zijn om zo een voorbereiding te treffen in het vertrouwen op het fysieke voertuig! Dus nogmaals Hoe zou dit worden afgewogen en wat zijn de randvoorwaarden? Gaat het dan niet tegen de vrije wil in ( de hoogste wet der mensen ) als iemand geestelijk wel zou willen maar fysiek niet de voorbereingen zou hebben getroffen zoals verzocht? Daarom WAT zijn die voorbereidingen??

  MvdG Léon

  1. Volgens mij valt er niets voor te bereiden omdat we niet weten waarop we ons moeten voorbereiden. De toekomst ontwikkelt zich naar gelang wij onze stappen zetten, onze beslissingen nemen en onze ervaringen hebben. Ieder moment is er een nieuwe toekomst en is de oude toekomst al weer weg.
   Uiteindelijk weet je pas wat je moet doen als de toekomst er is, dus in het n u en alle voorbereidingen daarop zijn zinloos omdat niemand weet wat er komt. Op het moment dat het zover is neemt de intuitie het van je over net zoals je in levensgevaar bent.

   Ik vertrouw erop dat dat wat de bedoeling van mijn leven is dan gebeurt en als dat doodgaan is dan is dat zo, als dat leven is dan is dat zo. Het is de bedoeling dat we vanuit ons zijn gaan leven en ons niet meer laten leiden door buitenaf. Dus kijk naar binnen en laat je niet leiden door angst maar door ieder moment aanwezig te zijn.

   Zo leef ik en zo zie ik het en als er angst komt mag het er zijn maar ik zal in die toestand geen overhaaste beslissingen nemen. Kijk uit voor twijfel, want dat nekt je.
   Mag er zijn en laat je aandacht er op vallen.
   Ik persoonlijk vertrouw niet op andermans channelingen. Ik kijk om me heen en zie wat is en reageer.
   Heb jij naar diegenen geluisterd die zeiden dat je een griepprik moest nemen? Niet, waarom zou je dan vertrouwen op mensen die zeggen dat we ons moeten voorbereiden, waarop dan? Let it be van de Beatles was nog zo’n gek liedje niet en past volledig in deze tijd.
   Je bent zelf een hoger bewustzijn, maak contact en overleg.
   Voor ieder zal de voorbereiding als die er al moet zijn anders zijn.

  2. Ik vind dat er door websites als o.a. WantToKnow wel iets duidelijk wordt gemaakt: Duidelijk wordt gemáákt zeg ik met nadruk en ik bedoel dat we dit met z’n allen doen. Mensen blijken het niet allemaal met elkaar eens, voelen zich geroepen om hun geluid te laten klinken in de hoop weerklank te vinden. En dat is ook nuttig en broodnodig nodig: weerklank vinden bij elkaar. Nu nog de juiste toon vinden welke door iedereen zal worden mooi gevonden. Waar we het hier over hebben is onderdeel van groeiend bewustzijn, we worden met horten en stoten wakker zo lijkt wel. Al die uitwisselingen en al die tegenstellingen zijn uiteindelijk onlosmakelijk symptomen van collectieve groei. Althans, zo zie ik het.

  3. @ Riet,

   “Ik kijk om me heen en zie wat is en reageer.”

   Dat wat om je heen is, is niet altijd wat het lijkt te zijn.
   Ik denk dat het verstandig is om ook gewoon ‘na te blijven denken’, bestuderen en meningen van anderen vragen. Want je kan niet altijd je eigen ogen en oren vertrouwen toch?

   In ieder geval: ik doe het liever samen.

   http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg

   http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/the_beatles_en_pavlovs_klassieke_conditionering

  4. fysiek: rustig blijven, vertrouwen in jezelf, in het leven, waarom je hier NU bent. je hele leven is niets voor niets geweest. in vertrouwen en rust afwachten. Zo weinig mogelijk angs voor de situatie waar je in terechtkomt. denken om je ademhaling. blijfen luisteren naar en geloven in jezelf (intuiitie). materieel: meerdere flessen, een dekentje water, een veilige schuilplek, misschien iets te eten voor drie dagen. We zijn ons er niet bewust van vaak, dat we al ruimtereizigers zijn, op die r
   http://www.wanttoknow.nl/

  5. Hoi Léon,

   Toen ik net met dit materiaal bezig was, deed ik niet anders dan in rondjes rennen om info te zoeken over wát ik nou moest doen om mee te kunnen “ascenderen”, “vliegen” en “verlicht” raken.

   Ik moest en zou mee gaan met de lichtwerkers en wilde vooral niet de toekomstige boot missen en dus ook “speciaal” of “goed genoeg” willen worden.

   Nú, een paar jaar later ( en of dat ook dé waarheid is, weet ik niet;))ben ik me steeds meer gaan beseffen dat ik ( en eigenlijk iedereen op deze planeet en daarbuiten) precies goed is zoals hij / zij is.

   Jezelf leuk vinden, ook al heb je dingen die je misschien zou willen verbeteren aan jezelf (niet meer sjaggie zijn, meer sporten, gezonder eten, minder willen oordelen), is en blijft DE KERN van de hele zaak.

   Als je denkt te moeten gaan mediteren of te gaan yoga-en omdat “men” zegt dat je dan sneller verlicht/geascendeerd zult zijn, ga je dingen doen die je ongeloof in je eigen perfectie bevestigen. Het wordt een verplicht iets en wellicht een angstig iets…want ow jee, wat als je niet genoeg oefent dan ga je misschien wel niet mee naar de 5e dimensie of hoger…

   Geloof me…het hele punt is dat je jezelf (leert?) aardig en leuk vinden en met vergevingsgezindheid aan je mindere kanten werkt. Als je daar een punt van tevredenheid in hebt gevonden, dan krijg je steeds meer momenten van ultiem geluk en dankbaarheid en weet je gewoon dat wat er ook gebeurt (zoals Riet) al aangeeft..het allemaal en helemaal goed is, want je bent nooit alleen. Je hebt je innerlijke kracht al gevonden en dát is nu net (mijn inziens hoor) wat het hele ascenderen inhoudt.

   Jezelf een aardig en leuk mens vinden, want dan doe je vanzelf aardig naar andere mensen en dat voedt je innerlijke geluk weer, ga je nog meer mensen helpen/aardig doen, groeit je innerlijke kracht nog meer, sta je weer sterker om je mindere eigenschappen af te leren ( die vanzelf al beter zijn geworden) etc etc…en zo kom je in je eigen kracht en heb je het helemaal niet meer nodig om dingen te MOETEN doen.

   Je doet ze dan misschien nog wel, maar dan omdat je ze leuk vindt of omdat het prettig voelt voor je lijf en geest.
   De intentie erachter is plezierig ipv moeten.

   En dát is waar het – volgens – mij om gaat. 😉

  6. Hoi sam, niets aan toe te voegen. Kort gezegd, eens ben ik met hoe jij jezelf en mij ziet. Niet dat ik dezelfde weg heb bewandelt maar ik kom je nu wel hier tegen en het voelt als herkenning. Waarom ik dit zeg weet ik ook niet precies, maar ben wel blij dat ik het gedaan heb.

  7. volgens mij kun je met een hoger zelf ook afspraken maken: ik wil die en die persoon tegenkomen, of ik hoop dat hij of zij belt, geen autoongelukken, begeleid mij bij de timing ter voorkoming. als dit of dat gebeud ooit, wil ik daarbij niet of juist wel aanw. zijn. probeer maar uit! ga maar organiseren! en niet alles afschuiven op toeval! veel plezier. p.s. dit is mijn serieuze kant!

 17. Ik ben de laatste tijd redelijk bekend geraakt met de graancirkels van Janosh. Die graancirkels, zowel de cirkels in de velden als zijn kunstwerken, stralen heel veel liefde uit en doen echt wat met mij.

  Voor mijn gevoel:
  Bij deze graancirkels ontbreekt dat stukje liefde, het stukje schoonheid en gevoeligheid. Nogmaals, het is datgene wat ik voel en dat stukje gevoel heeft mij nog nooit bedrogen.

  Ik denk dat we als mensheid in een overgangsfase zitten en elkaar allemaal (bewust of onbewust) helpen om een stukje vooruit te komen. Dat doen we door te zijn zoals we zijn.
  In alle berichten die worden doorgegeven hebben zowel de “good guys” en de “bad guys” zich te houden aan een universele kosmische wet. Ik probeer daar altijd doorheen te kijken zodat ik toch tot de kern van het verhaal kom en voor mijzelf kan beslissen of de informatie wel/niet zuiver is.

  OffTopic:
  Langs deze weg wil ik Paul nog heel hartelijk danken voor de tip en link die hij op 1 van de forums gaf over Willem de Ridder.
  Ik kon het forum waarop dat stond niet meer terugvinden daarom op deze plek mijn hartelijke dank omdat mijn wereld, n.a.v. de link, inmiddels op zijn kop staat. Maar dat voelt heerlijk.

  1. Graag gedaan Anthony, filmpje is nou precies het tegenovergestelde wat men er van zou verwachten, de meeste die langs wippen voor een eigen clubje hebben het boek niet goed gelezen en begrepen.

  2. @Paul
   Ik probeer er ook altijd mijn eigen draai aan te geven en alleen datgene te doen/volgen wat het beste bij mij past. We moeten er toch zelf achterkomen wat wel/niet goed bij ons past. Ik ben graag wat eigenwijs en volg graag mijn eigen weg en gevoel.

   @Henk
   Dank voor de link. Ik vind jouw opmerkingen op het forum heerlijk ontnuchterend. Zet mij weer met beide benen op de grond :-). Ik begrijp je.

 18. @ sasasne
  Volgens vriend Johan Oldenkamp is toeval onbegrepen dynamiek, Ik begrijp hem in deze wel. Maar dat wil niet zeggen dat ik alles begrijp van wat hij zegt. Dit begripsvermogen blijkt naar mezelf luisterende daarin blijk ik al vaak te kort te schieten. Ik hoop niet dat je me niet nu gaat aanwrijven dat ik niets van mezelf snap. Waarom ik dit zeg is omdat ik niet anders ben dan jij, althans zo ervaar ik mijzelf en jou.

  1. @Wattenstaafie,

   Ik vind niet dat je tekortschiet als je soms niet kan volgen waar Johan Oldenkamp het over heeft. Je moet ook een beetje kritiek durven te hebben als iemand niet duidelijk is.

  2. Of overduidelijk niet begrepen wordt omdat ik niet bij machte ben hem te begrijpen. Nou ja, ik leer wel nog steeds en hij laat ook nog steeds zien dat hij lerende is net als ik.
   Eerlijker kun je toch niet?

  3. Zei de Geleerde tegen de lerende leerling in zijn zwarte lerenpak; “Hoe meer ik leer hoe meer ik weet, hoe meer ik weet hoe meer ik vergeet, hoe meer ik vergeet hoe minder ik weet, waarom zou ik dan nog verder leren?”

  4. @Wattenstaafie,

   je schreef : Of overduidelijk niet begrepen wordt omdat ik niet bij machte ben hem te begrijpen.

   Je hoeft Johan Oldenkamp niet te begrijpen, het is zijn ‘waarheid’, als het jou niks doet, dan is dat niet jouw schuld maar die van hem.

   Ik ben zelf niet spiritueel, maar als je dat wel bent, maak dan alsjeblieft je eigen (creatieve) spiritualiteit o.i.d. en ga niet een of ander vaag figuur ophemelen terwijl je gewoon zelf het beste weet wat wel of niet goed voor je is.

   Ben je het hier ook mee eens Paul ?

  5. Mijn eventueel aanwezig zijnde spiritualiteit wordt door jouw hier wel mooi in het zonnetje gezet. Dit terwijl ik hiernaar niet heb gevraagd. Het is blijkbaar jouw conclusie en ik neem deze mee. Blijft overeind staan dat ik Johan niet altijd begrijp. Jij hebt blijkbaar gezien je oordeel meer inzicht dan ik en/of Johan. Verkondig deze dan hier ter plekke, mijn oor heb je.

  6. @Wattenstaafie,

   Mijn oordeel is dat johan onzin praat.

   Maar veel belangrijker is dat jij van je eigen oordeel hoort uit te gaan en niet dat van mij of iemand anders.

  7. Dat oor delen wij. En ik ga niet uit van… eerder terug naar mezelf. En ook daar al tref ik het nodige aan waar ik het niet mee eens ben. Maar onzin is een woord welke zolang ik niet alles begrijp niet snel in de mond neem.

  8. @ Henk

   Ja mee eens, ken Johan, al vaak die man al iets toe geschoven maar elke keer weer is zijn waarheid geheel anders dan de mijne, m.a.w. je krijgt dan een tik uitgedeelt die je niet verwacht, maar nog leuker is dat later je betoog in zijn lezing is opgenomen als zijn werkelijkheid, dan valt me mond open van verbazing.

   @ wattenstafie

   Tuurlijk je leert elke dag weer alleen niet alles gaat er ook in als zoete koek, niet alles is dan ook maar even te bezien, als je dat allemaal zou kunnen bevatten zal je minstens een conehead moeten hebben. Af en toe moet je gewoon keuzes maken wat intressant is en wat niet, dat hangt af wat je ooit eerder mee gemaakt hebt in het leven en wat een ander niet van je kan afpakken.

   En af en toe te veel aan hooi op me vork, moet een stuk minderen om er steeds voor iedereen bezig te zijn.

   Daarom bots ik liever altijd eerst met iemand om dan later met dat persoon tot een betere verstandhouding te komen dan weet je gelijk wat zijn tegen argumenten zijn.

   @ Henk nog, ja was ook even met gamen bezig, Singularity zitten bekijken, ga ik nu naar me bedje toe voor wat snurkwerk, over 5 uurtjes d’r weer uit voor 2 PC klanten, daarom nog zo laat wakker als je het niet erg vind.

   Truste mensen!

  9. hallo wattenstaafje. Hiermee bedoel ik synchroniteit. verder begrijp ik ook niet zo enorm veel, maar ik weet dat dit kan. ik accepteer, dat ik veel synchroniteiten niet kan begrijpen, dat geeft mij ook rust. het is nu zoals het is. op school leer je dit niet, anders denken staat daarom in de kinderschoenen. soms over gaan op voelen en beleven i.p.v denken, willen begrijpen. (quantumtheorie). film what the bleeb.

  10. Fill your bowl to the brim and it will spill. Keep sharpening your knife and it will blunt. Chase after money and security and your heart will never unclench. Care about people’s approval and you will be their prisoner. Do your work, then step back. The only path to serenity.

   -Lao-Tze

  11. A life based on quotes a life lived out of context.

   (anonymous grave)

  12. Ik kan het even niet laten…

   @ Paul, de dingen die jij zegt staan vol met contradictio in terminussen.

   1 voorbeeld: ‘ik leef in het midden, en, daarom bots ik liever altijd eerst met iemand.’

   en zo kan ik nog wel even doorgaan…. Je hebt nog veel te leren Paul, predik ajb niet jouw ‘wijsheid’ als maatgevend voor de ander.
   Een beetje bescheidenheid siert de mens en houdt de weg open voor een andere ander….

  13. I often quote myself. It adds spice to my conversation.

   Shaw

   Hanging is too good for a man who makes puns; he should be drawn and quoted.

   Allen

  14. Wat wil je zeggen Brt?

   Lul niet uit je nek,want het valt volledig buiten de context van dit draadje?
   Of
   je roept maar wat en je weet niet wat je zegt?
   Of
   Je roept maar wat,maar is het is toch jouw waarheid?
   of
   …………………?

   Weet je wat Brt? sla mij gewoon over bij het lezen!

  15. Lianne,

   Bert geeft ook gewoon een quote. Wat is daar mis mee? Ik snap niet dat je daar zo op moet reageren, waar is dat nou voor nodig?

  16. Sorry Brt, ik typte per ongeluk Bert, maar misschien heet je wel helemaal niet zo, misschien heet je wel Burt, of Bart. Bort zal wel niet lijkt me en Birt ook niet denk ik.

   Of misschien heet je wel gewoon Piet!
   🙂

  17. @Trijntje Winkel:
   Geeft niks hoor. Het is eigenlijk een afkorting voor Bobbejaan Rodriguez Theo.

  18. @ Abranna

   Botsen is anticiperen, is niet gelijk in negatieve zin bedoeld zoals jij dat opvat, botsen is vooruit kijken waar het geen heen gaat.

   http://www.carrieretijger.nl/functioneren/professionele-eigenschappen/anticiperen

   Dat je vast loopt op wat ik schrijf is botsen met je zelf en dan vast slaan opdat je niet open staat voor wat anderen kunnen aanreiken.

   Ook je oordeel stoelt op beperkte kennis van inzicht hebben, leren is alleen voor mensen die bezig zijn met de linker hersen helft, de manifestatie en creatie omvat de rechter hersenhelft, in balans in het midden zijn is beide hersenhelften gekoppeld aan je hart centrum.

   Weinig mensen die je tot deze categorie kunt betrekken hier, die zo zijn en meestal vind je die hier niet terug op deze site.

  19. @ Paul, je verzuipt in je eigen kletspraat en probeert je er dan uit te redden.

   Geeft niet hoor, je kan gewoon opnieuw beginnen. Schone lei, laat de rest maar zitten. Is absoluut onbelangrijk..blabla….

  20. Goed zo Abranna, jou hebben we niet nodig om dat doel te bereiken, waarom naar iets toe moeten terwijl ik er allang bivakkeer?

   Ik vergeef het je, accepteer je wie je bent en laat je geheel in je waarde en heb alle respect voor je wie je bent!

   Heb je nog lief ook ook… gek heh ?!

  21. Paul, gewoon een keer bij je overpeinzingen, overdenkingen, de uitdrukking ‘vind ik’ en/of ‘denk ik’ erbij zetten. Dát maakt een hemels verschil, geloof ik!
   Energetisch laad je de uitdrukking met een heel andere lading, dan wanneer je in een algemene waarheid denkt te spreken. Geloof ik.

  22. @ Brt,

   Geeft niks hoor. Het is eigenlijk een afkorting voor Bobbejaan Rodriguez Theo.

   Agossie! Nou ja, het is nog altijd beter dan Doctorandus John. Dat is net zoiets als Trespassers Will.: http://en.wikipedia.org/wiki/Trespassers_William#Band_name_origin

   Voor degenen die niet bekend zijn met W the Pooh: op het bord bij Piglet’s huisje stond oorspronkelijk “Trespassers will be prosecuted” (Overtreders worden gestraft).

   🙂

  23. Inderdaad Guido als je vanuit dat gezicht punt dat zo bekijken wilt, je aangegeven ‘leads’ over de ziel dat die uit 12 delen bestaat ontbreekt namelijk elk spoor van het ik zijn, het heeft eerder een overdrachts vorm van het ‘Wij’ zijn.

   Daar ik altijd uit meerdere dichtheids vormen besta hanteer ik altijd zoveel deze middenmoot vorm in het schrijven dan het persoonlijk gebonden EGO regieme, het ik zijn los te laten tot een ander toe tredend colectief bewustzijns vorm waar iedereen zo graag naar opzoek is.

   Dus als je het niet erg vind blijven we liever kleven in dat ‘Wij zijn’ idee, net als het ‘ONS BIER’ imago. Het mee willen doen aan het alles is het ondervinden het al dan de bewustwording van de Ikke ik EGO.

   Mag eigenwijs zijn maar daar mee ben ik ook reeds uniek mee.

 19. Ja jaah Ja wie aan Johan komt die komt aan onzsss, Abranna en Hyper en nog veel meer verlichte verstandige mensen zijn Vooooor Johan, wij willen johan, waarom? nou afgelopen avond leek wtk weer op de gebruikelijke verstopte zwanenhals van het late night chat putje van wattenstaaf ontstopper en de schreeuw van de leeuw lieve Paulie, wattenstaaf pathetisch half smekend naar Lieve Paulie of hij hem nou intellectueel had laten vallen op z’n oneindige snurkreis naar het land van de beloofde door Jezus vol geplaste gouden gele graaiende Graal, Lieve Paulie met z’n nieuwste kraaiende kraaloogjes carnaval masker Liefff terug krassend dat hij ook van WC ontstopper WattenStaaf houdt, om drie uur s’nachts nog een laatste toegift in de veronderstelling dat niemand op dat tijdstip nog keek.

  De schreeuw van de Leeuw moest daarna natuurlijk VuVuZela achtig door me myself Hyper worden gewesen geworden geïnterrupeerd maar ik dacht ik hou mezelf nog even in en ga nog eens 6 uur nonstop naar het Ashayana interview deel 1, deel 2 en deel 3 kijken, misschien dat dan mijn Merkaba een positieve duw krijgt van haar door hogerhand door gebriefte schema’s die pretenderen 144 transmuterende nog niet ontdekte elementen te kunnen wakker schudden die essentieel zijn voor een soepele dwarse ascentie liefst niet verticaal via de duistere wormhole portalen maar via via via cellen en kamers die door de licht dragende afvallige rebellen door elkaar gehusseld zijn en dat arme moeder aarde dat allemaal maar toelaat want ze houdt ook van onze snoep dog huis criminelen en wil de spleetogen net zo veel kans geven als de witte zich superieur wanende watjes.
  Het paarse kabinet met de 5 regenboog partijen is dus een Liefdevolle strategie van deze blauwe levende planeet die straks een meester schijnbeweging schijnt te gaan maken, volgens de Engelachtige boodschappers van Ashayana gaat onze wereld kampioen aarde straks een ‘step back’ beweging maken, er vol in en dan helemaal terug opwaarts naar een andere dimensie, dat is dan transformatie zonder genocide die de schaduwpartijen op het oog hebben als alles oplossende zwanenhals ontstopper met verbijtende verbijsterende zoutzuur werking…
  oh jah volgens Ashayana haten de verschillende rassen elkaar tot op het bot ook buiten deze planeet en maken sommige mensen een kleine kans op een reddingsactie met ruimte schepen hoogstens alleen omdat ze tot het juiste ras behoren, ons kent ons op galactisch niveau, als het zo moet laat mij hier dan maar eeuwig door martelen met de bastaardjes… ik heb altijd wat gehad met de vuilnisbakkies, sterk en mentaal veel zuiverder dan de zogenaamde ras zuiveren..

  http://projectcamelotproductions.com/interviews/ashayana_deane/ashayana_deane.html

  1. Heb even een paar alinea’s in je verhaal gemaakt Hyper.. Geen problemo?
   Mijn hond ligt hier ook al, uitgeput door de warmte, uitgeteld te liggen.

  2. jaah is beter zo Guido!

   Dat warme weer lijkt inderdaad fijner dan dat het in werkelijkheid is.

   Ik heb altijd een paar dagen nodig om te wennen.

  3. Ooh lieve Hyp, jammer, ik kan geen geluid tikken….
   We zijn allemaal engelen zegt Ashayana.
   Engelen blazen vaak op bazuinen en een prachtige klank dat daar uitkomt, hemels…..

   Maar oh, wat een bult werk om haar workshop uit te pluizen zeg. Ik herken het wel, voel geen gewring en dergelijke, dus ga ik ermee door. Ik denk dat ze aardig dicht in de buurt van hoe het idd is zit. Dank je voor het erop attent maken.

  4. @Hyperalert.

   Is het mogelijk,om wat meer op de interpunctie te letten in je artikelen?Het is al onbegrijpelijk,maar nu geef ik het al na 1 regel op.

  5. @ HyperAlert

   Ashayana wat betekent werkelijk ‘Oceaan’, wat een heimelijk groot omvattend iets kan zijn met heel veel inhoud.

   Ascentie is een van de meest onbegrepen processen in de hele wereld. Bekend onder vele namen, waaronder “vervoering” en “oogst”, Hemelvaart bestaat uit twee stappen:

   (1) de vertaling van een derde-dimensionale dichte lichaam naar een lichtere vierdimensionale lichaam.

   (2) de verheerlijking van de vierde-dimensionale lichaam aan een vijfdimensionale lichaam van licht.

   Er zijn eigenlijk twee soorten van assentie:
   geestelijke en lichamelijke hemelvaart hemelvaart. Geestelijke hemelvaart is de bevrijding van de ziel door het fysieke lichaam te laten vallen. Iedere ziel die voldoende vooruitgang geboekt heeft in bewustwording en inzicht kan gaan door de geestelijke hemelvaart.

   ”De vereenvoudigde gelijkwaardig toevoeging: “na de dood ga je naar de hemel. (genezijde)”

   Fysieke hemelvaart is gereserveerd voor een select aantal zielen die het verleden onder de knie hebben van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele facetten van het leven en zijn in staat om hen met hun lichaam naar de hogere levels van het bewustzijn te komen.

   Dit kan evenwijdig haalbaar zijn wanneer men na heel veel meditaties en trainingen deze kennis bereik heeft (bewust uittreden). Niet! dat kan ik ook na 1 boek te hebben gelezen of een youtube filmpje te hebben gezien, onmogelijk.

   Op dit moment vinden er grote veranderingen in het Goddelijk Plan van de Omni Creativiteit plaats en de lichting zielen die in de afgelopen 26.000 jaar op aarde zijn geweest (oude zielen) voeren deze opdracht van de nieuwe ascentie uit.

   Elke oude belichaamde ziel die geactiveerd wordt heeft een master template gecodeerd in het DNA die bepaalt wanneer de “trigger” is.

   Op het moment van de activering, beginnen de cellen van het fysieke lichaam te muteren in het licht lichaam. De ascentie versnelt logaritmisch, dus het begint langzaam en bouwt momentum langzaam op. In dit tempo zal het volledig zijn binnen 20 jaar.

   Er zijn immers technieken die de Meester in zich zelf kan manipuleren in eigen zijn blauwdruk, hoewel de tijdlijn meestal vooraf is ingesteld door de ziel vóór de incarnatie.
   Staat los van de leer techniek die men probeert te activeren na een lezing, filmpje of er een boek over te hebben gelezen, zoals onze Johan Oldenkamp dat ook beaamt, zoek in je zelf naar de hardeschijf met deze informatie en doe je ding.

   Het gemak waarmee het proces zich voordoet kan sterk worden beïnvloed door de mate van begrip van de ziel en het type van de gebruikte technieken het bewustzijn te verhogen. (in en out of the body experience)
   In meditaties en het ervaren onder persoonlijke begeleiding van mensen die contstructief en intuitief weten hoe je dit kan activeren, zij kunnen dat uitleggen in simpele links zonder te hoeven te zoeken naar, de eenvoud van deze kennis naar de oppervlakte weer re brengen dat ieder die in staat is dit te ervaren en te delen. Hoewel de werkelijke aspect is zeer complex in zijn weerfave is en al snel stuit op een illusie of een teleurstelling, als blijkt dat er geen activatie mogelijk is vanaf de innerlijke harde schijf, (geboorte recht) en daardoor onmogelijk te begrijpen is voor velen.

   Zoals hierboven vermeld, kan dit level enkel geactiveerd worden door elke individuele ziel op een bepaald punt in zijn/haar re-incarnatie zover daarvoor ontwikkeld is.

   De Merkabah is een soort aura activatie (master template) die gecreëert wordt van uit de ziel, khundalini, meridianen en de chakra’s om het fysieke lichaam heen. In de ziel zit de knnis van het zijn van de licht bron in je zelf en louter pas geactiveerd mag en kan worden als alles in balans is met elkaar. Non-dulaiteit en non EGO in meditatieve status van het bewustzijn. De Aura (Master Template) is een soort geautomatiseerd programma dat cellen converteert van 3D naar 4D en 5D, deze cellen activeren dus het verlichtzijns status vanuit het lichaam (heilig en zalig verklaring).

   Uiteindelijk zijn deze cellen 4D en 5D cellen (CO2 wordt omgezet in SiO2) en het kristallen licht lichaam is dan gemanifesteert. (niet waarneembaar in 3D) Dit is het over gaan naar genezijde toe, de eerste 4 tussen sferen als mechanische hemelvaart. Het lichtlichaam (etherisch dubbel)is ongevoelig voor het milieu, onsterfelijk en ziektes. De Merkabah is dus niet anders dan een heilige geometrische configuratie die het lichaam omsluit, het auraveld en meridianen van het fysieke naar het etherische blauwdruk van de ziel. Elk niveau van de evolutie heeft een specifieke geometrische configuratie. De convergentie gaat in deze vorm tot in de details.

   De overeenkomst is gelijk aan het onstaan van de energie vorm die ook in de natuur wordt terug gevonden wanneer het water super belast is met bv een elektromagnetisch veld, de moleculen vormen een zeshoekige vorm. Wanneer deze colloïdale suspensie wordt gebombardeerd met EM golven (die ontstaan in het menselijke brein), aangezien het menselijk lichaam (hoofdzakelijk water) wordt gebombardeerd met deze hoge elektromagnetische frequentiegolven, de Merkabah gevormd wordt in het auraveld. Als je de Master template van de aura nog niet goed onder de knie heb en beheerst naar al de bovengenoemde aspecten binnen dit proces van in balans zijn het ervaren als een negative ervaring met negatief resultaat tot gevolg.

   Hoewel het nu de tijd is van de escentie, moet men kuist niet even denken dat je zomaar kan opstijgen tot hogere levels in je zelf, alles is weldegelijk beveiligd tegen zomaar even toe te willen passen.

   De motivatie voor een overgang in bewuste vorm naar genezijde is een bewuste ervaring te ondergaan die gelijk ligt aan wat iedereen zo graag verlangt van uit zijn wezelijke hogere zelf “Gods Liefde”. Gecombineerd aan de levens opvatting te willen ontsnappen aan deze hel en aarde-gat. Dan heeft men niks gesnapt van het leven hier op aarde en de inzichten van re-incarnatie omtrent. (je gaat ook niet zomaar voor niks op vakantie, je hebt voor een doel gekozen om deze in te willen vullen hier!)

   Houd daarom altijd deze gedachte in het achterhoofd als je zo graag de werking wilt ontdekken in de blauwdruk van ascentie. “Je bent nu hier en niet daar”

   Geinspireerd door middel van eigen ervaringen: Paul

  6. Zeker een mooie uitleg, Paul en zo had ik het niet anders verwoorden. Je weet zelf ook heel goed hoe alles in elkaar zit en je bent zeker ook een goed en oprecht persoon die vanuit z’n hart spreekt.

   Namasté Moos

  7. @Paul

   Mooi verhaal Paul. Al blijft dit proces moeilijk te verwoorden. Niet omdat de zender het niet goed uitzend maar omdat de ontvanger het niet kan ontvangen.

   Voor de waarheid moet men zichzelf de vraag blijven stellen: ‘Wie ben ik?’

   Ben ik het lichaam, ik ben het gewaar, dus dat ben ik niet.
   Ben ik de gedachte, ook de gedachten komen op en zijn waar te nemen, Wie ben ik?

   Ieder zijn eigen zoektocht, ieder dezelfde uitkomst,

   IK BEN!

  8. @ Burke & Martijn

   Dank jullie voor het delen van, wij zijn meer dan vrienden dan de dualiteit van het ik ben zijn (EGO), ik zelf prefer steeds meer de singulariteit omdat deze meer inzicht verkrijgt van dat gene waar wij allemaal naar op zoek zijn.

  9. Een oude Chinese spreuk

   ” Voor de Verlichting houthakken en water halen , na de Verlichting houthakken en water halen ”

   Goed het vertrouwde ja en amen klieko koortje en de uitgebreide vaste trouwe fan club hebben inmiddels luid applaudisserend hun onvoorwaardelijke steun kunnen betuigen aan de ascentie meester himself, staande ovatie, prima, why not, doe maar wat je niet laten kan, jullie happy, ik ook happy. Het ja en amen geluid is volgens mij ergerlijk routineus en omdat niemand werkelijk kan weten waar het over gaat is dat ook eindeloos lang zo vol te houden.

   Ik ben er heus van overtuigd dat Paul meer weet en is dan ie vaak laat blijken in de veelal vluchtige triviale hoi hallo boeh bah heen en weer reacties, dus bij deze. De info van Ashayana is wat mij betreft revolutionair omdat zij duidelijk aangeeft dat velen misleid worden door opzettelijk vervormde ascentie technieken. En dat er velen zijn die wel iets ervaren hebben maar dat dat helemaal geen ascentie is geweest…

   Zowel Paul als Ashayana geven aan dat er maar een heel klein select groepje in staat is om daadwerkelijk fysiek vanuit hun eigen ‘harde schijf’ een positief natuurlijk ascentie proces te activeren.

   Dat betekent dan volgens mij dat fallen angel walk inn figuren zoals meneer Melchizedek en consorte actief een soort massale ‘round up’ ronsel technieken gebruiken om uiteindelijk een paar geschikte ‘sterke’ individuen er uit te kunnen zeven en die vervolgens ijskoud het ‘verkeerde’ pad op leiden. Vergelijkbaar met de ‘wetenschappelijke’ selectie en militaire ronsel technieken waarmee ‘geschikt’ bevonden bijzondere personen, die voldoen aan bepaalde zeldzame occulte genetische criteria (zoals Aaron Mccollum en Duncan O’Finioan), regelmatig ongevraagd tegen hun wil worden gescheiden van de grote massa.

   Met andere woorden het grote publiek mag zich verheugd half gedrogeerd wentelen in wat standaard ja en amen 2012 oranje jubel retoriek. Maar ondertussen is het hogere doel om een paar bijzondere spirituele vissen te vangen om die vervolgens op tijd het verkeerde pad op te leiden, as usual, dat is ook ongeveer de selectie procedure zoals we die gewend zijn van de grote academische instituten. We doen met de studiefinanciering alsof alles voor iedereen toegankelijk is maar ondertussen is de jacht geopend op een handjevol alfa’s met de juiste hardware aan boord, de juiste gewenste eigenschappen, vooral genetisch. Niet dat ik ooit geloofd heb in de drog democratie die de politieke poppenkast over het voetlicht brengt.

   Wat mij ook opvalt Paul is dat als jij zwaar gedocumenteerd in detail beschrijft wat ascentie eigenlijk is dat je dan qua taal gebruik en zinsopbouw ineens een totaal andere persoon lijkt te zijn. Twee verschillende personen die nauwelijks met elkaar te rijmen zijn. Nou heb ik dat zelf ook wel dat ik op andere sferen en andere personen kan afstemmen en mee resoneren, dat het dan lijkt of er een tijdelijke persoonsverandering plaats vindt. Dus ik vind dat niet heel raar of erg vreemd en ook op zich niet bij voorbaat negatief. Alleen het valt me heel erg op. Ook vind ik dat Paul versie 1 vrijwel identiek overeenkomst met het standaard geluid van Moos. Dat vind ik wel opmerkelijk vreemd… Paul versie 2 boeit me meer dan versie 1 maar waarom is die versie zo weinig aan het woord?! En komt die versie 2 alleen te voorschijn als ik een kordaat klapje op de kristal ontvanger geef?

   Paul versie 1 en standaard Moos gaan gemakkelijk laag meetrillen met Ga(i)te Keeper; mijn advies: niet doen, het wordt er niet beter op.

   Ook die bijna voodoo achtige suggestieve doodsverwensingen over en weer onder het stukje van gast columnist Peter Viskil; daarvan zeg ik; doe maar niet, beter van niet. Maar goed, doe vooral wat je niet laten kunt. Bij deze twee kei interessante interviews met 2 zeeeeer bovennatuurlijke personen!

   http://projectcamelotproductions.com/interviews/aaron_mccollumII/aaron_mccollumII.html

   Project Camelot interviews Duncan O’Finioan
   http://www.youtube.com/watch?v=MIUgThru7JY

  10. Naar welk worm hole portaal leidt de volgende muziek clip?

   (alleen voor gevorderde ascensie kandidaten; tenminste 50% SiO2)

   a) Hamelen featuring de vrolijke rattenvanger onder begeleiding van Dries Roelvink featuring Sieneke & Abraham
   b) Tita Tovenaar Land featuring The Wizard van Ozz & Peppie en Kokkie coproducent Ome Willem plus Ome Joop
   c) Pipi Langkous House featuring Alice in Wonderland Rabbit Hole met medewerking van Pipo onder auspiciën van de dikke deur catering mamaloe
   d) Astana Kazachstan featuring Borat Part 5 Muziek K3
   e) Interdimensionale Locatie momenteel onbekend, zie Tom Tom Update volgend jaar

   Light Music – “The Forgotten People”

   http://www.youtube.com/watch?v=k9M-AgfpmOk

   Borat Wants to Beat up the Jewish Matt Zaller?

   http://www.youtube.com/watch?v=bKWnuFTFvxg

  11. @Paul

   Afgescheidenheid en uniciteit zijn ego-issues.

   Zoals Johan zo mooi zegt je hebt volle en holle mensen.
   Naar mijn mening kun je jezelf een vol mens vinden en dan lekker in je bubble in singulariteit gaan zitten wezen,dan sla je volgens mij de plank helemaal mis.

   Maar zoals jij zelf altijd zegt`ik blijf in het midden`
   Dus blijf ik vanaf nu wat jou betreft in het midden.

  12. Het schrijven van zulke items is de weerspiegeling die je altijd van de ander te zien krijgt, soms zit er een enkeling positief tussen maar de meesten veren op met negatieve inhoud.

   In het midden zitten is enkel dat je mee kan komen met iedereen en met iedereen mee kan gaan en tussen iedereen aanwezig zijn in goede zin of in slechte zin.

   En er voor anderen zijn wanneer dat nodig is, er zijn als iemand behoefte heeft aan hulp, iemand die aandacht nodig heeft, iemand die problemen heeft er niet uit kan komen, maar ook durft op te treden tegen een stel hangjongreren die louter denken dat alles enkel om hun heen draait.

   In het midden zitten is dus niet meer dan in een werkelijkheid aanwezig zijn, de singulariteit, is dat je een idd een einzelganger bent omdat iedereen juist gevangen zit in die stroom van dualiteit.

   Het durven aanwezig zijn en niet tot die kudde schaapjes te willen horen is de retoriek, dat je van level moet veranderen omdat de ander niet kan meekomen of je begrijpen wilt is het duidelijkste voorbeeld wat je altijd om je heen ziet in alles en overal om je heen, er is altijd wel afstand en commetaar in negatieve zin.

   Maar de werkelijke inhoud vertellen jullie over jullie zelf hoe fantasties jullie allemaal in elkaar steken en hoe jullie in het echt zijn, wie de leraren zijn en wie aanbeden mag worden.

   Welkom in de naam van de mens en zijn creatie, de zoektocht naar de werkelijkheid binnen de waarheid.

   Als mensen zo willen zijn zoals jullie allemaal dat willen delen en laten zien aan anderen, mij best! laat ik af en toe een stukje en een beeteje van mezelf zien, alleen blijkbaar kan men deze werkelijkheid van wel zijn niet aan, omdat ik reeds al in hersenspinsel van de ander vast zit als vuilnis.

   M.a.w. Input is altijd okee, maar de output deugt nl niet omdat het niet strookt met de dogma waar iedereen hier in vast zit, dan hoor je d’r niet bij.

  13. @ HyperAlert

   Tja ben niet zo’n monotoom wezen als de meeste mensen dat graag zouden willen zien, zit niet in me, hou van verscheidenheid en ingekleurde feiten ipv van zwart/wit cliche’s.

   De verschillen in Paul 1 en Paul 2 en enz heeft puur te maken dat wanneer ik iets schrijf wie reageren in die situatie, niet iedereen is het zelfde namelijk, iedereen heeft weer andere inzichten en kennis en dan is de achterliggende gedachtes van iedereen fun om te lezen.

   Je gedraagt je toch ook anders wanneer je het tegen kleine kinderen hebt en tegen leeftijds genoten en volwassen mensen?

   Naast het hebben van een EGO hier kan het ook zijn dat je een EGA hebt die soms aanschuift, daar ooit wel eens bij stil gestaan?

   Geeft niet dat komt nog wel eens, want er zijn veel meer die in die singelariteit gevangen zitten dan je denkt.

   Nou iedereen nog een prettige warme dag nog toe gewenst.

  14. @Paul

   Paul ik kan alleen maar zien wat jij doet via mijn beeldscherm,verder ken ik je niet.
   Ik zal en kan je als mens nooit veroordelen.
   Dus jouw gedachte van vuilnis,is echt jouw gedachte!

   Wat ik gezien heb mbt Gait en Guido zijn telefoonnr en wat je als laatste comments(singulariteit en uniek zijn) schrijft…….daar voel ik me niet happy bij.

  15. @ Hyper, volgens mij doet Steven Greer dat nu ook met de vrije energie-kennis-mensen.
   Hij ziet er iig. zelf uit als een slecht gecamoufleerde reptiel.

   Ik ben er zelf trouwens nog helemaal niet uit of ik Ashayana ‘zal omarmen’ of niet. Bij mij gaat het via het proces ‘aan de vruchten kent men de boom’.
   We worden diepgaand beïnvloed door ‘de God’ waar we een deel van worden, of we het ons nu bewust zijn of niet.

   Als ik ergens op in-tune ga ik contact maken met die betreffende energieën. Dit gaat zich dan manifesteren in mijn leven: gevoelens, gedachten, beelden en handelingen.
   Fijn, goed, verheffend, liefdevol etc? Dan kan ik er mee doorgaan.
   Hatelijk, egoïstisch, jaloers, koud, bot etc? Dan laat ik het los.
   Zo loop ik (in een hele grote lijn) mijn pad.

  16. Vriend en vijand,
   Goed en slecht,

   Allemaal duale denkpatronen.

   Een zoektocht hiernaar leidt geenszins naar zij die gelijk hebben en zij die ongelijk hebben.

  17. @ Lianne

   Dat van vuilnis zijn is wat je hier ziet aan commetaar op WTK, gezien dat al eens eerder heeft plaatsgevonden om voor bepaalde dingen te worden uitgemaakt die niet waar zijn aan de hand van mijn feiten (zie sjamama en nu gait), wat betreft Guido, kan ik makkelijk over zijn, ik sta voor hem garant en kies 100% zijn kant, alleen mensen zoals als Gait die smeerlapperij continue als vuile was buiten hangen en verzinnen zijn voor mij trieste mensen uit deze maatschappij.

   Gait neemt wraak en zegt dingen die niet waar zijn, daarom heb ik hem hier op WTK gezegd dat ie een leugenaar is en idem in de chat, had em allang door met deze praktijken, daarom speelt hij nu zo’n vals spel, om iederen weer voor zich te willen winnen.

   Tevens heb wat lui voor Guido gescreend op WTK en ontdekte dat er heel wat onder 1 hoedje spelen met meerdere namen, ze vielen door de mand op andere sites hoe graag ze wilden dat het doek voor Guido zou vallen.

   Ook voor John Consemulder heb ik hier zien groeien en ja ben niet altijd even correct geweest in het openbaar, maar hij is er wel door gesterkt en zelfs in voordeel.

   Voor al die anderen die ooit op de chatbox zijn geweest van WTK wens ik heel veel sterkte toe in hun leven en een paar daarvan zitten in mijn hart als echte vrienden, vanwegen dat het mensen waren die heel eerlijk waren en waar meer je mens kon zijn zonder alle oordelen die er continue zijn.

   @ Guido

   Tja je mag twijfelen aan me of ik vuil spel heb gespeeld, maar dat was eerder naar Gait toe dan naar jou toe, was het al veel eerder van plan, maar toch dankzij mailtjes onderling met elkaar hebben we veel lol gehad, Guido je bent nog steeds voor mij een kei van een vent die ik waardeer en je zit in me hart, dat mensen beweren dat ik jou gebeuren op straat heb gegooid gaat me echt te ver en dit openbaar te publiceren dat het de werkelijke waarheid is, treft me diep.

   Heb besloten om weg te blijven en andere dingen te gaan doen die leuk zijn, sorry dat je verder opgescheept zit met alle Gaitjes en onaardige lui die je zo graag een kopje kleiner willen maken en je overal op andere sites en wblog je graag zo voor schut zetten.

   Hoe meer je het open en bloot laat staan des te meer mensen deze informatie oppikken, of is dat nou precies wat je graag wilt, is dat heel wtk een groot realtime spel is van 1 iemand die een show opvoert met meerdere namen waardoor je zelf continue op het verkeerde been gezet wordt !?

   Mensen ik ga afhaken, kan er een biografie overschrijven en er een film van maken, nee dat ga ik niet doen, ga genieten van het leven in de jaren die ik nog voor mij heb, de paar die ik heb leren kennen persoonlijk, wil ik heel graag nog bevriend mee blijven, want jullie waren mijn mede leerlingen.

   Iedereen heel veel getrol en doldwaze hersenspinsel toe vertrouwd, haal elkaar maar lekker onderuit, want ik ben weg, net als al die mensen die hun lesje hebben geleerd hier op wtk.

   @ HyperAlert

   Bedankt voor je samenwerking en aanvullingen, je hebt inhoud van de bovenste plank, maar je kan idd net als ik ook instappen op het laagste niveau.

   @ Janee

   Bij het zien van jou aanwezigheid, werd ik altijd erg vrolijk en blij.

   @ Aram

   Pruimenlikeur, hahaha je je verhalen en je liefde voor veel zaken deden me toch altijd ontwaken.

   @ Burke

   Bedankt voor je geweldige taal gebruik hier op hoog niveau, ‘we keep in touch!’

   @ Martijn

   Van mensen zoals jij, had ik er nog wel 10 hier willen tegen komen.

   @ Wattenstaafie

   Ga zo door met je comment, geef ze allemaal een schoonmaakveeg, je heb nog genoeg staafies in je doosje zitten.

   @ MarcelW

   Geweldige aanvaller en verdediger, wat een plezant tactiek heb ik van jou over genomen, hele gesprekken deed ons met een grijns afsluiten een een rode neus, mis je toch wel heel erg als een gezonde optimist in het leven.

   @ de rest of the good guys en girls

   Van al jullie werk hier heb ik intens altijd genoten, heel veel gelachen en heel veel gelezen, van de meeste comments genoot ik altijd ten zeerste en ontstak daar altijd in een vrolijke bui.

   Maar aan alles komt ook een eind, dat ik besloten heb, om weg te blijven en elders iets anders te gaan doen, ondanks de Polyneuropathie en de 24/7 pijnen in voeten en onderbenen zonder medicijnen, al 10 jaar gaande, ga ik eens aan me zelf denken, moe van veel dingen die ik haast niet meer kan fysiek, we kappen ermee, want heb geen trek in opgelegde energie van anderen die niet staven aan mijn werkelijkheid.

   Guido keep up the good work!!!

   Aju de Paraplu !

  18. Ah joh Paul neem gewoon eerst even een time out; doe ik ook vaak genoeg, soms duurt zo’n time out kort en soms heel erg lang en soms kom ik ook niet meer terug op een genomen beslissing, maar dat kan je per dag blijven bekijken.

   En over die chat met Gait, stel dat je dat prive nummer wel gegeven hebt, ik bedoel jij zegt dat je dat niet gedaan hebt, nou dan heb je het ook niet gedaan, maar stel dat je dat wel gedaan hebt, nou dan heb jij op dat moment jouw redenen daar voor gehad. Als het voor jou een test is om te kijken wat Gait daarmee doet nou dan heb je nu gezien wat Gait daarmee doet.

   En volgens jouw waarheid heeft Gait z’n beschuldiging verzonnen om jou zwart te maken. Ach met dit soort dingen maakt het allemaal niet zo veel uit. Een Moskofiets rechtbank kan daar een proces van 10 jaar van maken, helemaal niet nodig, totaal overbodig. Ik zeg laat je niets door een ander op voorhand ontnemen.

   Wat je ook zou kunnen doen is dat je wel blijft reageren op wtk maar dat je om de paar reakties een soort strenge biofeedback voor jezelf organiseert. Waarom schrijf ik iets? Aan wie schrijf ik iets? Wat is mijn drijfveer om te reageren? Word je gedreven door emoties zoals woede eenzaamheid of wil je graag de onderwijzer uithangen of heb je erg de neiging om met alles en iedereen een wedstrijd aan te gaan van wie het meeste weet of wie de slimste is of wie het echte lievelingetje van de meester of de juf is, of het zeker niet is maar het wel graag zou willen zijn.

   En als je zware lichamelijke gezondheidsproblemen hebt dan kan je daar ook meer open over zijn, chronische pijnen is voor veel mensen niet voor te stellen hoe dat is dag in dag uit. Ik kan zelf bijvoorbeeld behoorlijke stemmingswisselingen doormaken, is ook niet gemakkelijk.

   Wat ik probeer is op allerlei mogelijke manieren feedback voor mezelf te organiseren. Dat kan door heel autistisch op een race fiets te gaan afzien om op die vrij groffe manier contact met de wijsheid van m’n fysieke lichaam te zoeken. Er zijn nog wel andere bewegingsvormen waar ik veel mee bezig ben. Zelf bedachte Bewegingstherapie maar een ander denkt dat ik maar wat rond wandel of wat onvolwassen rond rijdt op skates, is helemaal niet zo belangrijk wat een ander allemaal denkt. Zoals jij bij je afscheid zo’n hele lijst mensen af gaat waar je wat mee gehad hebt, dat herken ik wel moet ik zeggen, dat raakt me ook wel want daar zit een bepaalde manier van denken en ervaren in die ik wel herken. En de strijd aan gaan met de voor jou verkeerde mensen, dat is zoo jammer, ook herkenbaar maar dat hoeft gewoon niet. En dat je eigenlijk slordig bent met de mensen waar je het meest om geeft; dat vind ik nog het ergste want dat patroon is heus niet alleen bij jou te herkennen hoor.

   Paul weet je wat ons soort mensen zouden moeten durven leren? Heel bewust de juiste mensen leren uitkiezen die als het nodig is heel streng maar rechtvaardig kunnen zijn…. Iemand die het wel goed met ons voor heeft en waarvan jij het kan accepteren als je een harde schop onder je kont krijgt met de beste bedoelingen om even wat te doorbreken, of dat zo iemand met een half woord jou duidelijk kan maken dat je even een time out MOET nemen en dat je dat dan ook accepteert zonder te veel beledigt te raken, dus zonder onnodige paniek in de wetenschap dat het iemand is die het goed met je voor heeft. Echte vrienden kunnen op een goede manier keihard voor elkaar zijn als het nodig is.

   Ach dat soort dingen daar heb ik een behoorlijke ontwikkelingsachterstand in, vooral op latere leeftijd is dat een zware (sociale) handicap en bijna niet in te halen. Wat een ander in dat soort opzichten al lang op z’n zestiende jaar heeft geleerd dat moet ik op latere leeftijd nog ontdekken. Dat word niet geaccepteerd in deze kloten maatschappij, dat weet ik ook wel. Kijk en dan ga ik met m’n hersenknobbel surrogaat oplossingen bedenkingen, dat doet ook niet iedereen, dat heet overleven voor mij.

   Maar 1 geruststelling, ik kan scherp genoeg kijken om te zien dat er genoeg nep volwassenen rond lopen die doen alsof ze in balans zijn maar het ook helemaal niet zijn. En nog wat Paul, los van je chronische lichamelijke pijnen, ik weet dat bij extreme ervaringen er ALTIJD vormen van hersenbeschadiging optreden; dat is niet iets om je voor te hoeven schamen, dat is iets om in kaart te brengen bij je zelf en bij anderen. Ik denk dat er een soort nieuwe psychiatrie moet komen die niet gebaseerd is op de ouderwetse politieke psychiatrie die graag bepaalde mensen achter slot en grendel wil hebben. Er moet een soort bewustwording en emancipatie komen van mensen die ontdekt hebben dat ze mogelijk bepaalde hersen beschadigingen hebben opgelopen, dit kan zijn door trauma’s, door ziektes, door medicijn gebruik, door extreme stress, etc. ;

   het is niet alleen dat een boxer een hersen beschadiging kan oplopen, en als je dat bij je zelf vermoed dan wil dat nog niet zeggen dat je compleet gek bent, integendeel, volgens mij is hier nog heel veel winst mee te behalen. Door de jaren heen ben ik er langzamerhand zelf achter gekomen dat ik zelf ongetwijfeld een bepaalde hersen beschadiging heb opgelopen door voor mij langdurige extreem stressvolle periodes in mijn leven. Het heeft mij veel tijd gekost om daar zelf achter te komen maar het leuke is dat ik onbewust wel met allerlei zelf bedachte therapie vormen heb geexperimenteerd. Dus ik heb mezelf behandeld lang voordat ik bewust was dat er mogelijk iets aan de hand was. Tegenwoordig is er voor allerlei ontwikkelingsproblemen wel een instelling die kan helpen. In onze tijd was er helemaal niets, ja een ouderwetse psycholoog die ook niet veel wist, wat het ook was waar je dacht last van te hebben, het ging wel weer over, niet aanstellen gewoon doordouwen, net als bij chronische sportblessures is dat gewoon doordouwen vaak schadelijker dan afhaken. Ik heb op mijn manier altijd doorgedouwd zonder de hulp die ik nodig had en nog waarschijnlijk nodig heb. Als je van voor bouwjaar 1975 bent dan is dat heel normaal. Wij moesten het tot op de dag van vandaag allemaal maar zelf uitzoeken, hoe erg het ook was, gewoon terug naar de groep waar je op grond van je schoolprestaties was ingedeeld en verder niet zeiken.

   De laatste tijd begin ik te beseffen dat ik vergeleken met de gemiddelde mensen waarschijnlijk een MEESTER OVERLEVER ben. Dat ben ik me nooit zo bewust geweest maar dat begin ik nu steeds duidelijker te zien. Ik kan in de meest benarde omstandigheden overleven. Als er gevaar dreigt dan gaat het Tik Tik Tik in m’n hoofd sneller dan het licht. Dan ben ik een razendsnelle reptiel met een supercomputer die in een halve seconde 1000 scenerio’s door rekent om vervolgens in een split second een beslissing te kunnen maken welke omtrekkende beweging het beste is. Sommige scherpe Mensen zien dan m’n pupillen tot speldenprikjes vernauwen en weten dan dat ik op zo’n moment helemaal strak sta, dan moet je ook niet met mij fukken want dan ga je er aan zonder dat je het in de gaten hebt.

   De juiste mensen zien dat als het mis met mij is. Dat is voor mij bijna routine dat als het mis is, ik merkte het vroeger niet eens bij mezelf, pas later heb ik geleerd wanneer ik link word als mijn lichaam en geest op rood noodalarm staan; veel mensen zien dat NIET, sommige gelukkig wel, door die sommigen heb ik pas een aantal jaar geleden daar wat feedback over kunnen krijgen; voor mij was het normaal om continu op standje red alert te staan, ik wist al niet beter meer. Door die feedback die ik uiteindelijk toch nog gekregen heb op latere leeftijd heb ik nu wel periodes dat ik vaker in een meer ontspannen staat kan zijn.. al blijft het meest ontspannende voor mij een vorm van zware stress die ik mezelf aan doe, de omgekeerde wereld dussz.

   Zo zie je hoe belangrijk het is om niet te sterk te zijn zodat je op die manier continu overal alleen voor komt te staan. Als een ander ziet dat er wat met mij aan de hand is en ik ben het mezelf niet bewust dan kan dat in eerste instantie heel bedreigend voor mijzelf zijn; er klopt iets niet maar wat.

   Nou ben ik in de loop der jaren “toevallig” verschillende mediums letterlijk op straat tegengekomen, zonder dat ik daar op zoek naar was, onafhankelijk hebben verschillende mediums tegen mij gezegd dat het bizarre bij mij is dat tot op de dag vandaag dat diegenen die wel gezien hebben wat er met mij aan de hand is en die ook iets konden doen dat die stuk voor stuk mij niet geholpen hebben. Dat vermoeden heb ik altijd wel gehad, ik voelde mij vaak verschrikkelijk schuldig over iets wat anderen mij vaak geflikt hebben; dat is makkelijker om het op jezelf te betrekken; ergens weet ik wel wie mij door alle jaren heen wel hadden kunnen helpen maar het niet gedaan hebben; vaak projecteer ik dat in de vorm van extreme schaamte op mezelf maar er is ook het bewustzijn bij mij dat er een soort kosmische rekening uit staat voor alle mensen die mij hebben laten verrekken terwijl ze wel wat voor mij konden doen.

   Geregeld is er waarschijnlijk daardoor bij mij een gloeiende onderstroom van woede, ik zoek altijd mensen uit om die onbetaalde rekening alsnog te kunnen vereffennen, kost ontzettend veel tijd en ontzettend veel energie en het werkt niet goed op die manier, dat weet ik nou wel maar de woede blijft vaak onder het oppervlak aanwezig.

   Gelukkig heb ik nog wel wat positieve kanten aan m’n karakter waardoor ik nog steeds aan de goede kant van de gevangenis muren sta, dat wil ik ook graag zo houden. Verschillende mediums hebben door de jaren heen onafhankelijk tegen mij gezegd dat een ander al lang compleet geflipt zou zijn als ze hadden moeten doormaken wat ik doorgemaakt heb en nog. Daar hou ik mij aan vast, dat is m’n trots. Jammer dat ik daardoor vaak lieffe goede eenvoudige mensen over het hoofd zie. Ik zoek absoluut geen kleintjes uit, zo’n Melchizedek die kan mij met 1 pink in 1 seconde volledig vernietigen, geen schijn van kans zal ik daar tegen maken; en toch heb ik de neiging om dat soort types uit te zoeken; heel gevaarlijk;

   het enige wat wel in mijn voordeel is dat ik zo’n type niet uitzoek omdat ik hem of haar op een platte simpele manier afkeur en of haat; het is meer het enige soort klankbord dat nog iets bij mij kan uithalen; zo lijkt het, ik ben er van overtuigd dat dat soort machten van mij weten dat ik geen simpele 1 dimensionale platte hater ben; het pad van Melchizedek komt mij dan ook niet vreemd voor, soort zoekt soort zeggen ze wel eens; Mijn heilige graal waar ik naar op zoek ben is om ooit van mijn verdriet haat woede af te komen;

   volgens mediums schijnt er nog 1 kleine opening te zijn aan de buiten kant van mijn bijna volledig verzegelde kokon; ik heb kennelijk de eeuwigheid genomen voor diegenen die mijn gouden sleutel van Salomon weten te vinden; een soort vloek die ik misschien wel zelf wel gecreeerd heb; een bepaald iets of iemand moet bij mij m’n gouden sleutel omdraaien; dat is nog de enige mogelijkheid dat ik bevrijd wordt kennelijk; de tijd die daarvoor staat is onbepaald; ik schijn er al 2000 jaar mee bezig te zijn..

   welk goed mens is er sterk genoeg voor mIj? wat mij beangstigt is niet zozeer dat ik op deze manier zelf nooit mentaal emotioneel volwassen zal kunnen worden maar wat mij wel beangstigt is dat ik bij de nieuwste generaties zie dat ze er slechter en slechter aan toe zijn; vooral die jongetjes (zoals ik ze noem) verschrikkelijk; zo langzamerhand begint mij duidelijk te worden dat velen van de nieuwe lichtingen er nog slechter aan toe zijn dan ik; hun ogen staan niet goed hun motoriek is niet goed hun hoofd is niet okay hun fysieke ontwikkeling is ver beneden peil; er is iets helemaal mis; bij de dames is het over het algemeen iets minder zichtbaar maar zit ook niet goed; veel zombies erg veel zombies weinig levensenergie, mutantjes vaak in mijn ogen, ik kom gelukkig nog vaak veel jongen mensen tegen; volgens mij beseffen veel ouderen helemaal niet hoe erg de jongste generaties er gemiddeld aan toe zijn. het is wel even in het nieuws geweest dat gemiddeld gezien de jongetjes bijvoorbeeld echt helemaal niet meer mee kunnen komen; bijvoorbeeld op het vwo zitten nog voornamelijk meiden;

   veel ouderen weten helemaal niet hoe erg de jeugd er aan toe is; voor mij staat het vast dat het of met vaccinaties te maken heeft, of … nou ik heb nog wel een heel lijstje in m’n hoofd met andere mogelijke oorzaken …

  19. Het volgende nummer komt nu voorbij, aangezien toeval niet bestaat zal er wel waarheid in zitten, ik zal de clip eens op me in laten werken, misschien kijk ik wel naar een deel van mezelf, spiegelogie van Willem de Ridder; die twee verschillende ogen intrigeren me wel en de tekst zal wel te erg voor woorden zijn, even opzoeken, lyrics keyword google; weet je wat lekker is als je zwaar deprie wordt? zwaar deprie muziek draaien; dat is pas homeopathie!!!

   David Bowie – Life on Mars?

   http://www.youtube.com/watch?v=v–IqqusnNQ

   It’s a god-awful small affair
   To the girl with the mousy hair
   But her mummy is yelling “No”
   And her daddy has told her to go
   But her friend is nowhere to be seen
   Now she walks through her sunken dream
   To the seat with the clearest view
   And she’s hooked to the silver screen
   But the film is a saddening bore
   ‘Cause she’s lived it ten times or more
   She could spit in the eyes of fools
   As they ask her to focus on

   Sailors fighting in the dance hall
   Oh man! Look at those cavemen go
   It’s the freakiest show
   Take a look at the Lawman
   Beating up the wrong guy
   Oh man! Wonder if he’ll ever know
   He’s in the best selling show
   Is there life on Mars?

   It’s on Amerika’s tortured brow
   That Mickey Mouse has grown up a cow
   Now the workers have struck for fame
   ‘Cause Lennon’s on sale again
   See the mice in their million hordes
   From Ibiza to the Norfolk Broads
   Rule Britannia is out of bounds
   To my mother, my dog, and clowns
   But the film is a saddening bore
   ‘Cause I wrote it ten times or more
   It’s about to be writ again
   As I ask you to focus on

   Sailors fighting in the dance hall
   Oh man! Look at those cavemen go
   It’s the freakiest show
   Take a look at the Lawman
   Beating up the wrong guy
   Oh man! Wonder if he’ll ever know
   He’s in the best selling show
   Is there life on Mars?

  20. @Paul

   Net zoals Hyper maakt het mij niet uit of je wel of niet dat telefoonnr gegeven hebt dat zeg ik toch ook……ik heb geen oordeel.
   Ik wilde alleen duidelijkheid.

   Spelletjes spelen en tactieken daar kan ik helemaal niets mee…….sorry.
   Waarschijnlijk snap ik dat niet.

   Het gaat je goed Paul!

  21. @ Paul. soms kan inderdaad een time out ook even goed voor jezelf zijn, en op momenten aan jezelf ook even te denken is ook oké. Ik begrijp je zeer goed om ook continue in de negatieve energie van diverse mensen te zitten en te zijn die van alles naar je hoofd slingeren qua woorden dat je niet deugt, dat je shit bent. Zoals je heel vaak omschreven wordt op wtk door diverse mensen, zowel o.a Gait ook een negatieve invloed op je leven kan hebben, en kan ik weten als geen ander. Het chronisch ziek zijn valt ook zeker niet altijd mee. Jammer, dat je stopt, hopelijk is dat niet direct definitief, mede omdat ik vind dat je altijd mooi je verhalen en reacties weet te verwoorden, toch begrijp ik je dus wel dat je stopt en moet je ook daarin tegen gelijk geven.

   @Hyperalert
   Mooie woorden van je dat zou ik tegen jouw willen zeggen. Ik herken des ondanks vele tegenslagen in het leven en ook bepaalde chronische pijnen, de polyneuropathie ook. Hyperalert je bent oké en ook zeker voor jezelf op de goede weg bezig. Volgens mij in het dagelijkse leven lijk je voor mij een goed persoon die vecht en overleeft in z’n leven waar het nodig is en ook weer opkrabbelt mits het soms tegen zit. Paul en jij zouden ook in real time hele goede vrienden kunnen zijn van elkaar en elkaar ook goed kunnen aanvoelen.

   @ aan alle lezers:

   voor degene die denken dat ik Paul ben, hebben het mis. Ik ben geen EGO, maar een EGA tripper.

  22. Beste Paul, lieve Paul, we keep in contact.

   Heel bedankt tot nu toe voor je steun en toeverlaat, een echte vriend op afstand in 3d, maar zo dichtbij.
   😉

   Ook Burke en Moos zijn goede vrienden waar ik graag contact mee houdt.
   Daarnaast nog vele anderen die ik heb ontmoet en weer verloren ben, ik hou van jullie.

   Voor de rest, Guido, ik blijf reageren, zolang het leuk blijft en ik oprecht interesse heb.
   Ik hoop dat de sfeer weer wat gezelliger gaat worden, er is al genoeg narigheid in deze wereld.

   Liefde is zoveel sterker dan welke emotie dan ook.

  23. @ Guido,
   zijn dit jouw alter ego’s, (EGA’s) die jouw site op de been moeten houden?

  24. @Paul,

   Ik ben geen fan van definitieve conclusies en stelligheden (dat weet je) maar ik snap je conclusie die je voor jezelf trekt. Besteed je energie in de toekomst op je eigen WIJZE manier! Je kunt het immers maar één keer besteden. En bedenk er is geen strijd te strijden behalve die met jezelf!:-)

   We keep in touch my friend!

  25. @ Hyper, ik ben erg onder de indruk van wat je laat zien van jezelf en dat je dit laat zien. Daar is moed voor nodig, chapeau….
   Ik zou best nog wel dingen willen zeggen maar dat is toch allemaal te persoonlijk voor dit forum.

   Naar wat ik hier op dit forum van je zie en erbij voel vind ik je een mooi mens. Bij mij heb je een plek in mijn hart veroverd.

  26. Misschien ben ik het draadje ook wel kwijt.
   Het lijkt wel dat sommigen hier zitten te schrijven om wat te schrijven al zal deze reactie niet aan de oplossing bijdragen om minder te schrijven.

   Alles is heel simpel:Het is zoals het is….het komt zoals het komt.
   Ales wat we in vroegere levens hebben gedaan is voorbij en hopelijk hebben we er iets van geleerd.

   Je kan wel proberen iets te veranderen om te proberen wat is en komt te beinvloeden, maar uiteindelijk zal het zijn zoals het is.

   Geloof me …..ik heb het jaren ….eeuwen …decennia etc etc etc geprobeerd en toch zit ik op het punt zoals het nu is op het moment dat ik dit schrijf.

   Ik moet toegeven….niets doen leverd niets op.
   Iets doen wel.
   Het resultaat is van zoveel factoren afhankelijk dat dat niet perse vast staat.

   In de Atlantis en Lemurie tijd werd er gecreeerd naar hartelust en zie wat er van over is!

   De essentie is met velen een doel na te streven wat tot vooruitgang leid van het menselijk ras…….maar dat is ook achterhaalt.

   Dus de essentie is om op een lijn te komen voor…………

   Wie dat zonder al te veel woorden kan vertellen is een God….of zijn we dat nu zelf.

   WEBEONE

  27. @Anyoneyouwish,

   De essentie is er voor jezelf, alles wat je waarneemt wordt waargenomen door jezelf. Wie ben jezelf.

   Het gaat niet om het ego maar wel compleet om jezelf.

   Diep in onszelf is het antwoord op alle vragen waar geen antwoord op te vinden is.

   Dat is essentie. Eén met jezelf, je werkelijke zelf.
   Dat wat is, nu.

  28. Woehoe. Paultje doet kond van zijn afscheid.

   Tja, Neem me niet kwalijk maar ik zie een breuk. Een trendbreuk. Van alle veren die men hier in elkaars reedt steekt schijnt er geen zo kleurig en in staat te zijn ‘onze’ Paul iets minder ‘raar’ te laten lopen. Hattie dat nummer van Guidood maar niet ‘door moeten geven’. Het doorgeven van nummers is anders geen problemo hier. Evenals het ‘doorgeven’ van goede raad teneinde zichzelf op een niet mis te verstane wijze superieur op te stellen t.o.v. de ‘ander’. Een beetje in het geniep jezelf ophemelen ten koste van een ander is de gebruikelijke ‘usance’ toch? De smeekbeden aan Paul terug te komen, nadat hij natuurlijk een time out in acht heeft genomen, passen in hetzelfde plaatje.
   Bah, bah en nog eens bah. Laat Paul de gelegenheidspauze maar eens gebruiken om onbeantwoorde vragen aan hem te beantwoorden. Heef t het toch nog enige ‘zin’.

  29. @ Crypto

   wie zegt dat al datgeen een nummer doorgegeven te hebben waar zou zijn, ook al zijn bepaalde bewijzen…Iemand die Paul echter niet kent weet niet hoe hij is en wie hij is, ieder z’n eigen geloof, ieder zijn eigen waarheid. Dus oordeel echter niet over een ander mits men dat persoon niet eens kent. En zou ik eraan toe willen voegen dat Paul altijd bijzonder mooie stukjes schreef en goede antwoorden of reacties wist te verwoorden, iemand met Kennis en een breed beeld op de kijk wat er gaande is en zoal op de artikelen hier op wtk.

  30. @ Moos,

   ieder z’n eigen geloof, ieder zijn eigen waarheid.

   Sorry hoor, maar dat vind ik echt onzin. Het zonder toestemming verstrekken van bepaalde gegevens, zoals privé 06-nummers, IP-adressen en dergelijke aan derden is heel erg not done. Het is dan misschien niet verboden, maar netjes is het allerminst en als Paul dat heeft gedaan, dan heeft hij dat gedaan, dat heeft met eigen waarheid niks te maken, dat zal lekker worden zeg, zo kun je overal wel een draai aan geven.

  31. Either it is true that something is the case, or it isn’t.
   It cannot be false in the ordinary sense but true in some ‘alternative’ sense.

   Prof. Richard Dawkins

 20. Heeft er nu nooit iemand bij stilgestaan dat deze graancircels telkens op dezelfde plaatsen (onder ‘mysterieuze’ omstandigheden) verschijnen en waarbij de lokale bevolking veel geld verdient aan de duizenden toeristische ‘croppies’? Met deze economische crisis denk ik er idem over om maar eens een circel in mijn achtertuin te gaan maken.

 21. Quote uit artikel;
  Op een bepaalde manier is dat de gerechtigheid van dat moment. Zij die hebben gewerkt, zullen hun beloning krijgen. En zij die dat niet hebben gedaan, zullen ook ontvangen wat zij niet gegeven hebben.. Elk persoon zal zijn persoonlijke resultaat behalen.

  Hoezo gerechtigheid? Als mensen helemaal niks weten van deze energieverhoging, zich er nooit mee bemoeid hebben maar wel lieve en goede mensen zijn, waar is dan de gerechtigheid als zij zogenaamd niet mee kunnen?

  1. Nogmaals, deze constellatie is niet uniek te noemen maar herhaalt zichzelf wanneer de zon zijn grote ronde maakt rondom de kern van zijn eigen melkwegstelsel. (net zoals de aarde zijn ronde maakt om de zon)

   Verhalen over Armageddon, wel of geen beloning ontvangen doen mij zeer middeleeuws aan. Het bevestigd dat de new-age beweging steeds sectarischer en dogmatischer aan het worden is. Een gevaarlijke ontwikkeling.

   Ik geloof juist dat de kracht van de onderliggende intentie de totale som van de geleide levens vormt. Daar hoort fouten onlosmakelijk bij. Het beste medicijn daarvoor is vergevingsgezind kunnen zijn, zowel naar jezelf als anderen toe.

  2. @Nexus

   Quote uit artikel;
   Op een bepaalde manier is dat de gerechtigheid van dat moment. Zij die hebben gewerkt, zullen hun beloning krijgen. En zij die dat niet hebben gedaan, zullen ook ontvangen wat zij niet gegeven hebben.. Elk persoon zal zijn persoonlijke resultaat behalen.

   Hoezo gerechtigheid? Als mensen helemaal niks weten van deze energieverhoging, zich er nooit mee bemoeid hebben maar wel lieve en goede mensen zijn, waar is dan de gerechtigheid als zij zogenaamd niet mee kunnen?

   Je reactie ging net even te snel, terwijl je zelf het antwoord reeds aangaf 😉
   ‘Lieve en Goede’ mensen doen reeds wat nodig is om het ascentieproces verder te zetten en anderen aan te steken. Je hoeft niet met ‘spirituele’ zaken bezig zijn om dit te kunnen, bewust of onbewust. Tegenovergesteld is het ook zo dat je best met veel ‘spirituele zaken’ bezig kunt zijn, maar dat je nauwelijks of niet ascendeert of in zekere mate maar een voorbeeld kan zijn voor anderen en zodoende die cirkel te laten uitdijen. Je hart volgen en authentiek wezen naar jezelf en anderen is al dat nodig is. Snap je het nu zo een beetje? Lieve groeten alvast!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.