Advertentie

Gaat US-marine WallStreet-betogers helpen..?


x

Gaat US-marine WallStreet-betogers helpen..?

© Oktober 2011 WantToKnow.nl

x

Vanochtend dit kleine berichtje op Teletekst over de bezetters/protesterenden op WallStreet die dwars worden gezeten door de overheid.. Weinig tot geen berichten in de Main Stream Media over de heel wereld; opnieuw zijn het de alternatieve media, waar de berichten vandaan komen. De onrust mag kennelijk niet overslaan..!

Via het zogenaamde ‘police-neting’ worden betogers samengedrongen en ‘opgevist’..!

Maar het is een steeds groeiende groep mensen, die protesteert tegen de krankzinnige witte-boordencriminaliteit van de financiële sector, die maar onbestraft blijft in de VS en elders in de wereld. Deze banken zorgden en zorgen er wel voor, dat de wereld in een diepe, zorgwekkende crisis is beland, vooral door het hijgerige hebzuchtige gedrag van de leiding van deze banken.

De naweeën van de grote financiële crisis van eind 2008 zijn nog volop te voelen in de wereld. Toch zijn de grote banken alweer met hetzelfde spel bezig, als ze vóór de crisis speelden. De bonussen van tientallen miljoenen worden alweer uitgekeerd, het spel is weer op de wagen..!

Maar er zit verandering in de lucht!!
De betogers op WallStreet, waar er dus volgens het teletekst-bericht 700 maar liefst van waren opgepakt, krijgen versterking, zowel op moreel als op numeriek gebied, om het zo maar eens te formuleren.. Michael Moore heeft afgelopen week een oproep gedaan om zoveel mogelijk steun te verlenen aan deze betogers en dat betekent feitelijk niets anders dan dat hij mensen oproept zich in New York aan te sluiten bij deze ‘groeiende exponent van diepe onvrede’.

Michael Bloomberg, burgemeester van New York kan weleens de sleutelfiguur worden in het drama dat zich dreigt te gaan afspelen in New York.

Uiterst opvallend is het feit dat de financiële elite, waaronder ook burgemeester Bloomberg van New York gerekend kan worden, onrustig wordt. Wat dacht je van deze ondoordachte uitspraak van deze miljardair:
“Occupy Wall Street’ betogers richten zich op de banksector, mensen die aan het worstelen zijn om te proberen ‘de eindjes aan elkaar te knopen’’  Zijn deze mensen aan het worstelen? Wat dacht meneer Bloomberg van de bijna 300 miljoen andere Amerikanen die ‘aan het worstelen zijn’..? Bijvoorbeeld al die Amerikanen die aan het ‘worstelen’ zijn om een dak boven hun hoofd te krijgen, omdat de financiële sector hun hypotheken opzegde? En dat allemaal terwijl het Amerikaanse begrotingstekort het ene record ná het andere bereikt en de WERKELIJK werkeloosheid volgens vele deskundigen al boven de 20% !! ligt, terwijl de hoge-heren-in-Washington spreken over 9,5%? Een lachertje. Wat een lef van Bloomberg om op deze indirecte wijze de betogers voor oproerkraaiers uit te maken!

Voelt JP Morgan nattigheid?
En dan is er nog een ander deel van de ‘financiële elite’ dat het kennelijk dun door de broek loopt.. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze actie van een van de ‘witte-boorden-mafiabanken’ van de VS, namelijk ‘JP Morgan’? Het lijkt er toch erg op dat deze club aan het lobbyen is voor steun..! Onlangs doneerde deze bank, volledig ‘out of the blue’ de grootste gift uit haar geschiedenis, en 3x raden aan wie dit werd gedaan.. Niemand minder dan het politie-apparaat (NYPD) in deze Amerikaanse metropool mocht de gift van US$ 4,6 miljoen in ontvangst nemen..! Direct daarop gaf de commissaris van de ‘New York City Police Department’, Raymond Kelly te kennen aan de ‘grote baas’ van JPMorgan Jamie Dimon, dat hij ‘diepe gevoelens van dankbaarheid’ had, bij de ontvangst van deze donatie..!

En om even in herinnering te roepen: JPMorgan is de bank die maar liefst US$ 79 biljard aan derivaten, jeweetwel de uiterst schimmige geconstrueerde financiële pakketten, met vage onderpanden als huizen en metalen, die er vooral de oorzaak van waren dat de financiële markten instortten eind 2008.

JPMorgan, een van de eerste hebzuchtige bankpioniers

Wanneer we overigens teruggaan in de geschiedenis, was het deze bank die Nicola Tesla, door middel van uiterst geraffineerde financiële malversaties, op de rand van de afgrond bracht. Zij waren in 1893 de financier van zijn krachtige, niet-vervuilende uitvindingen, die de wereld er heel anders hadden doen uitzien op dit moment, wanneer deze uitvindingen niet geraffineerd de nek waren omgedraaid door deze zelfde JPMorgan.

Deze sluwe bankier begreep dat de uitvindingen van Tesla uiteindelijk zouden resulteren in vrije energie! Maar dat hieraan geen stuiver te verdienen meer zou zijn, door de ‘happy few’ van de Amerikaanse en wereldwijde elite.. JPMorgan werd overigens niet lang daarná een van de oprichters van de FED..! De corruptie tussen JPMorgan, het individu en JPMorgan als bank, is nog immer niet gescheiden.

De US-Marines..

Volgens onbevestigde berichten zijn mariniers van de Amerikaanse marine op weg naar New York om de betogers BIJ TE GAAN STAAN EN ZE TE BESCHERMEN..! Dit bericht is van de dienstplichtige soldaat Ward Reilly dat hij op zijn Facebook poste:

“Ik ga er vanavond heen in mijn blauwe pak. En zoals ik nu hoor, gaan er 15 van mijn marine-maten er mee naar toe, ook allemaal in uniform. Ik wil de volgende boodschap sturen naar WallStreet en het Amerikaanse Congres; “Ik heb niet gevochten voor WallStreet. Ik vocht voor de VS, nu is het de beurt aan het Amerikaanse congres. Mijn werkelijke hoop, is dat wij veteranen als de eerste lijn kunnen dienen die de betogers verdedigt tegen de politie. Als de politie dan zo graag betogers wil oppakken, zullen ze zich toch eerst dóór het ‘Fucking Marine Corps’ moeten werken. Laten we eens kjiken hoe een politiemannetje zich gedraagt tegenover een stel gedecoreerde oorlogsveteranen.

Sorry voor mijn tikfouten en andere foutjes; ik ben op mijn I-Phone aan het tikken op weg naar New York. We zullen ons organiseren, op het moment dat we daar aankomen, daarin zijn we ook getraind. Als je iemand in uniform ziet, sluit je dan aan. Vanavond rond 10:00 uur zullen we elkaar treffen.
Wij hebben allemaal een eed afgelegd, om de grondwet van dit land te verdedigen, te beschermen en in werking te laten zijn. EN DAT IS PRECIES WAT WE ZULLEN GAAN DOEN!!

Ik hoop dat ik je daar zie!”

Reilly voegde aan zijn boodschap toe: “Jongens, dit bericht is van een andere veteraan, niet van mij! Ik zat namelijk in het leger en hij bij de marine. Ikzelf ben onderweg naar Washington DC en niet naar New York. Maar het is fantástisch, hij is niet eens een VFP-kerel (veterans for peace), gewoon een soldaat die net zo woedend is over wat er in ons land is gebeurd, zoals iedereen dat zou moeten zijn..”

Veel veteranen snappen het verhaal” aldus Reilly.  “Slechts 0,3% van onze bevolking heeft in het leger gediend. Wij waren degenen die het meest hebben geleden. Het enige dat we hiervoor in ruil vragen, is dat de rest van de bevolking de mensen controleert die het gekozen heeft.. Tot op heden gaat dat verschrikkelijk fout.
Het pepper-sprayen van veteranen door de politie, zal confronterend genoeg zin voor de burgers om zich te realiseren, tot wat voor diepte we zijn afgedaald in dit land. (volledig krankzinnig, een politiestaat en politiek onbezonnen)”

Reilly voegt opgewonden aan zijn verhaal dit nog toe: “Ik ben niet langer in actieve dienst, of op wat voor andere manier het leger nog iets schuldig, noch zijn mijn andere vrienden dit. Aan de officiers die dit verhaal lezen: Ik en mijn vrienden, zijn ons er volledig van bewust, tot welke onvermijdelijke problemen dit kan leiden voor ons persoonlijk. Het hele debat hier interesseert me niet zoveel, de voors en tegens, wel stemmen of niet stemmen. Deze mentale masturbatie is al erg genoeg. Maar sta gvd eens op en ga wat doen! De beslissing is gevallen! Ik schrijf hier alleen maar om deze actie onder de aandacht te brengen van mijn collega veteranen”.

Al met al kan deze actie van de de veteranen het kantelpunt zijn van de ‘Occupy Wall Street’-beweging naar een daadkrachtig protest. Wellicht een fantastisch voorbeeld voor Europa, waar soortgelijke acties ook al plaatsvonden, maar waarbij de militairen of veteranen wellicht nog té lang niet van zich hebben laten horen..!

En dat het ingrijpen van de politie en de overheid in de Amerikaanse steden, waar het protest plaatsvindt, volledig onterecht is, zelfs in strijd met de grondwet, verklaart ook advocaat Sam Cohen: “Wij geloven dat de NYPD de wet volledig fout toepast met het doel een bewuste poging te ondernemen om een einde te maken aan deze ‘Occupy WallStreet-betoging”.

 

40 gedachten over “Gaat US-marine WallStreet-betogers helpen..?

 1. Zat gisterenavond laat nog even het laatste interview te luisteren met David Wilcock op into5D.com en daar maakte hij een hele klevere opmerking,

  Als de Obama regering in 2008/2009 de miljarden dollars steun had aangewend voor het volk d.m.v. inlossen van alle hypotheken i.p.v aan de Wallstreet zakkenvullers te geven dan,

  A:) Had iedereen zijn huis nog gehad
  B:) Was er geen verdere hypotheekcrisis en dito huizenverkoopprobleem
  C:) Was er veel besteedbaar inkomen geweest in de VS en de economie gered…

  Zit wat in… Net als het Nesara alternatief, alle schulden kwijtschelden en opnieuw beginnen met goudkoppeling aan de valuta, zoals het ooit bedoelt was…

 2. Zo zie je maar dat die agenten in New York goedkope hoeren zijn om ná het ontvangen van de “gift” van 4,6 mio van oliebaron JP Morgan zó tekeer te gaan tegen vredelievende actievoerders, welke gisteren massaal gingen zitten en MEDITEREN…

  Something Wunderful Is Coming…

  1. @Simba
   Waar heb je het in gods naam over,man?Ik woon hier en er is niets aan de hand.Een groep staakt voor meer loon.Dat gebeurd bij jullie toch dagelijks?En wat zijn Spaanse demonstraten?Meer loon?Nog meer leningen/Dit neem je toch niet serieus?
   Kees

  1. @Henk, dat was volgens mij ook het plan, de Dollar laten klappen én de Euro om deze vervolgens samen te kunnen voegen. Overigens heb ik geluiden gehoord dat Duitsland haar nieuwe “drukwerk” reeds aan het afronden is en dan weet je waarschijnlijk wel wélk drukwerk… De Banksters verliezen in rap tempo hun “digitale” kapitaal en in de “gewone” economie is voor hen zeer binnenkort geen plaats meer…

 3. Gelukkig kan MSM de ‘Occupy’ demonstraties nu ook niet meer negeren; het was vanavond het 2e item in het 20:00 NOS Journaal.

  Hopelijk zijn deze en gerelateerde demonstraties nu niet meer te stoppen en zal dit nu na Amerika ook in Europa een signaal voor verandering worden!!

  Ik volg in elk geval samen met mijn vrouw de volgende oproep op;
  http://occupydenhaag.org/nl/home
  Laten wij dan ook met hopelijk een grote demonstratie het 8 uur Journaal halen!

  1. @Rijst, je hebt helemaal gelijk hoor maar we hebben het in NL, relatief gezien, nog veels te goed om een kritische massa in beweging te krijgen.

   Zolang wij nog het “schoothondje” zijn van de USA op regeringsnivo en de Elite grotendeels daar zit, zal het belangrijker zijn voor een Global Shift dat het daar eerst plaats gaat vinden.

  2. @simba_nl

   Ik begrijp jouw reactie en kan dit niet ontkennen. Maar als iedereen dat denkt en daarom niet naar Den Haag gaat, zal het inderdaad niet druk worden.
   Ik zou ook liever naar NY gaan, maar dat is helaas geen optie.

   Ga toch gezellig mee naar Den Haag, joh! 😉

 4. @Simba,

  Ja dat resoneert wel. Bail out people, no banks is dan ook een mooie samenvatting.
  Zo las ik ook gisteren dat het in de 17de eeuw sowieso verboden was om te speculeren en nu zijn de speculanten de ultieme machtshebbers. Waarbij nota bene de Amerikaanse staat nog rente moet betalen over z’n eigen dollar aan de FED; een private company, iets dat tegen de grondwet schijnt te zijn. En is het wezenlijk anders in Europa?

  Waar ging het mis?

  Maar inderdaad. Laten we beginnen met terugdenken vanuit de toekomst. Weten jullie nog, dat Goldman Sachs aan de macht was? Vóór de tijd van de gouden Hong Kong yen (oid)? En wij maar denken dat ze zaten te draaikonten in Europa en de VS. Deden ze ook, maar wisten wij veel dat plan B al in de maak was en al grote delen van het Pentgagon, de amerikaanse marine en vele anderen de draai naar het licht al gemaakt hadden. Wat een opluchting toen…

  En wat ging het snel daarna. van GMO naar duurzaam, de energie swap, de Pharmaval. Hadden we het niet zien aankomen? Eigenlijk wel, maar we durfden niet te dromen dat… En wat waren we kwaad dat we zolang genept waren. Toch bleek vergeving beter te werken dan woede.

  Wie vult aan met welke scenario’s?

  1. @Dawn, Nee… Het verhaal over Wallstreet is volgens haar een Psyop en ik heb ook je andere filmpje gezien over Elenin en dat was ook een psyop… Dawn, misschien ben jij zélf wel een psyop… maar zoals al gezegd, als je liever in het negatieve wilt blijven hangen, jouw keuze… Ik verdeel alleen maar doch heers niet…

  2. Het hele verhaal met verbod op speculatie is naar mijn idee fantastisch. Geld gebruiken om op geld te gokken..! Lulkoek. Maar goed, het kán en mag allemaal..
   Over Goldman Sachs gesproken: roep hier graag even in herinnering het fantastische onderzoek van Len Horowitz, naar de MAFFIA-praktijken van Goldman Sachs, als financier/tussenpersoon voor de witte-boorden-onderwereld, in het geval van de BP-ramp ..!
   HIER

  3. @Guido, het was ook Goldman Sachs die Griekenland met fraude de Euro heeft ingeloodst… Hoor je ook niets meer over en was voor mij, Het Trojaanse Paard, om Europa te destabiliseren.

  1. In eerste instantie prima als waarschuwing om geweld te voorkomen, maar m.i. uiteindelijk meer een angstzaaiend effect… (Niet mee durven te demonstreren, want bang voor excalatie.) Laat wat mij betreft dus maar achterwege dit soort ‘goedbedoelde’ onzin.

   Vreedzaam protest: 15 oktober Den Haag.

   http://occupydenhaag.org/nl/watis

  2. Een breed spectrum aan informatie is essencieel om het geheel te kunnen zien. Dan over onzin gesproken… de occupy beweging is afkomstig van Amouse. Het is een francise idee, Amouse is overheid. Kijk naar het logo van de aarde in de kooi, de bladeren gelijk aan de VN en de man met het pak. Dan als je de video had gekeken wist je dat er een film aankomt; http://www.youtube.com/watch?v=2PaliLAQT8k
   WE have ALL been played!!

  3. @Dawn, je moet het zelf weten hoor, jouw eigen keuze maar je gaat weer voor “onder elke steen een adder zoeken”

  4. Ik speel geen schaak met je beste simba dat vertelde ik je al eerder. Verdeel en heers is mijn ding niet en zal het ook nooit worden, dus die agenda kan je bij mij thuislaten. Waar ik wel om geef is om informatie te delen, los van geldende normen.

   Jij verkondigde toch ‘connect the dots,’ dan moet zeker jij interesse hebben in alle informatie die je tot je kunt nemen. Ook jij kunt het geheel niet gezien hebben en geeft dus weer een oordeel zonder inhoudelijke argumenten.
   Als je wel had gekeken wist je dat het juist een hele positieve boodschap is.

  5. Ach weet je Simba, whatever. Misschien heb je een punt het leven is een veel prettigere staat in geval van ‘ignorance is bliss.’ Dat dan ook wel weer dus ik wens je letterlijk wel te rusten.

  6. Dawn , ik heb die film even opgezocht op wiki ; http://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(film)
   Het lijkt mij niet echt gerelateerd aan die hackers .
   Ook heb ik de indruk dat , waar Anonymous vroeger een zootje ongeregeld was dat random liep te hacken , zij zich nu beter hebben geprofileerd met een manifesto waarin ze de oorlog verklaren aan de hele powerelite en alles wat daartoe bijdraagt .

  7. @Dawn & Cozmic, de huidige echte Anonymous groep, inclusief masker/afbeelding is geinspireerd door de film V for Vendetta uit 2006 waarin de hoofdrolspeler als Anonymous de Global Elite de wacht aanzegt door het ontketenen van een wereld revolutie…

   Een “must seen” en geeft heel goed de huidige stand van zaken weergeeft…

   Zo zie je maar Dawn, dat ik uitstekend de “dots” weet te connecten…

  8. @Simba
   Natuurlijk is V mij bekend. Voordat ik inhoudelijk ga reageren even een korte persoonlijk uitleg. Psychologie is wat ik studeerde, simpelweg omdat ik nooit begreep wat de massa bewoog bepaalde (in mijn ogen verkeerde) beslissingen te nemen. Helaas heb ik hier weinig antwoorden gevonden want het is een statische studie. Daarom ben ik de laatste jaren diep heel diep gaan graven. Uren en uren beste Simba. Noem het op en waarschijnlijk heb ik het gezien, gelezen en verwerkt. Heel veel aandacht is uitgegaan naar ‘mind control’ juist omdat dit de tool is om de massa onder controle te houden. Verder ging ik op zoek naar mijn verleden en daar zijn een paar bijzondere dingen mee aan de hand. Teveel om toevallig te zijn. Dit laatste jaar kwam ik tot besef wie en wat ik was (incarnaties). Gezien je commentaar zou jij het zweefteverij noemen. Ik noem het echte kennis; ‘know thyself’ komt voordat je de wereld wilt veranderen in je eigen visie. Echter deze staat is niet wenselijk voor sommige aanhangers van deze aardse matrixter. Dan komt er een hoop geschreeuw op ‘ons’ af onder het motto; ‘jij ziet ook overal wat in en onder.’ Deze doelgroep is een graag geziene gast voor ritalin. Afgedaan als ADHD of ADD maar de meeste hebben goddank een hoger iq. Simpelweg meegekregen als beschermingsmechanisme tegen deze gestoorde/bikkelharde omgeving vol met energievampirisme en manipulatieve egoistische zielen. Want de meeste gelabelde nieuwetijdskinderen/indigo’s/lichtwezens zijn supergevoelig. Deze laten zich niet gangbare meningen opdringen en zijn dus lastig te ‘handelen’ en zijn moeilijker te manipuleren. Nu begrijp je misschien dat ik niet alles zonder meer aanneem wat een ander mij wil doen laten geloven. Daarvoor begrijp ik teveel van de ‘menselijke aard’ en dat is inderdaad niet altijd even positief.

   Welnu als alles verbonden is dan is mijn stelling niet vreemd. Alleen iemand met oogkleppen roept voor zichzelf; connecting the dots (zelfreflectie in de zin van ik ben de enige die ‘het’ ziet) en vervolgens een ander commentaar geeft; ‘jij ziet overal wat in.’ Inderdaad zie ik verbanden die anderen misschien met iets meer moeite kunnen zien. Ik ervaar het geheel, daar is niets los van elkaar. Dus als je weer eens ‘dots wil connecten’, probeer gewoon eens wat vrijer te zijn in je huidige standpunt.
   Voorbeeld:
   V is Hollywood, Hollywood gebruikt subliminals om zijn wereldbeeld via Tel u my vision in je onderbewustzijn te planten. Die maskers van Guy zijn onder licensie van Warner. Elke keer als iemand zo’n masker koopt steun je dus het kapitaal waartegen je je aan het verzetten bent. Weet dus wat je doet en dat kan alleen als je jezelf kent. Van binnen naar buiten en niet zoals het nu gaat; het externe aanpassen aan je eigen visie gedreven door vuur.

   Als je echt staat voor het positieve dan moet je niet al het andere afdoen als trollerij, zeker niet met negatieve standpunten. Jij hebt niet meer of minder gelijk dan een ander, alleen anders. Laat eens wat ruimte voor een andere visie en open zo een heel nieuw gebied in jezelf. Wij zijn allen het geheel van het gelijk, daarom is het individualistisch niet bereikbaar en zonder dit besef zullen wij blijven vechten tegen windmolens.

   Hoop dat je het voor de verandering eens niet ervaart als een aanval want dat is het zeker niet. Je gedrevenheid is juist absoluut een positief punt. Anders zou ik niet eens de moeite nemen te reageren.

  9. @Dawn, dank je wel voor je heldere en uitgebreide uitleg maar je bent zeker je hysterische gedrag van vorige maand al weer vergeten… Over ADHD hoef je mij NIETS te leren. Heb een zoon van nu 23 waar we jarenlang mee van deur naar deur hebben geleurd voordat er op zijn 15e ADHD werd geconstateerd en maar aan de Ritalin moest…

   Welnu, dat giftige traject hebben wij niet gevolgd en zijn het alternatieve geneeskunde pad met hem ingegaan.

   Zoals al gezegd, ik ga geen wedstrijdje met je aan of een schaakspel en dat jij als Pseudo Psychologe jezelf niet in de hand weet te houden en van maand tot maand je visie op het gebeuren aanpast is geheel je eigen zorg. Ik heb je tot twee keer toe een spiegeltje voorgehouden en de rest is aan jezelf.

   Van mij hoef je niets aan te nemen of te delen, geheel je eigen keuze maar ondanks het feit dat ik géén psychologie heb gestudeerd, ook niet als amateur, denk ik zo maar, een gevalletje Borderline misschien?

  10. Je ware aard komt boven Simba. Het spijt mij erg voor je zoon. Misschien een idee om niet alles onder een labeltje te plakken? Ik weet dat dat veilig voor je voelt maar je bent zo een belemmering. Als je niets te leren had dan had je je zoon begrepen ipv hem naar je hand te willen zetten.

   De kaarten heb ik open op tafel gestald juist omdat ik geen spel speel. Je trixters werken bij mij niet. Geloof me jij hebt wel en geen gelijk, het gelijk is bij ieder1. Jij zit een beetje vast in je eigen web en dat is verder oke. Jij moet immers met jezelf leven en dat lijkt mij geen pretje.

  11. concentreer je focus op dat wat je wilt en beleef het alsof je het al hebt . Dan doe je een geweldige stap naar hetgeen je wenst en roep je dat over je af. Laat los al die dualiteit en leef zoals je wilt vrij. Dualiteit is een keuze alles is een keuze dus ….. wat wil je ,en vervolgens schenk dat al je aandacht. Op naar de harmonie en de vrede.
   Besef dat je eigen leven de creatie is van jezelf , niemand anders is verantwoordelijk voor jouw leven behalve jijzelf. Als je dat doorgrond, heb je niemand meer nodig die als een soort van goeroe zich boven jou stelt.
   Als ik kijk naar alle comments hier zie ik een zwelgen in dualiteit en een gevecht van ego tegen ego. Waar manifesteren jullie je eenheid en harmonie? Als je daaraan geen aandacht schenkt krijg je dus de strijd die jullie hier plegen te houden als resultaat van de focus van je aandacht op die strijd.
   Wat je aandacht geeft trek je aan.

   in harmonie en vrede ,marcel

  12. Nou , jammer dat het weer op deze toer gaat . Zoder persoonlijke sneren zou het een leuke uitwisseling van visies kunnen zijn , helaas hebben lage trappen meestal het effect dat de deur wordt gesloten op een hoger nivo .
   Zelf heb ik ook wel de samenzweringstheoriën onderzocht , als onderdeel van de reis , niet als eindbestemming . Om de schaduwkant van deze beschaving te leren doorzien moet je inderdaad in dingen graven die te smerig zijn om beet te pakken . Het lastige ervan is echter het waarheidsgehalte er uit zien te filteren , alle groepen wijzen naar een ander . Ieder geloofsysteem wijst een ander geloof aan als de antichrist , satan en noem het maar op . Voor je het weet mag je nergens meer naar kijken , luisteren , geen boek meer lezen en geen merkje meer op je kleding hebben , alles is ‘besmet ‘ .
   Zelden of nooit geven deze theoriën een oplossing om uit deze mindset te komen , behalve je naar hun kant van het kamp te verleiden . Zgn onafhankelijke theoristen lijken een riligie op zich te worden , wederom gebaseerd op angst en onmacht .
   De powerelite verdenk ik ervan om allerlei scemes te voeren en eventueel op te zetten ; post een paar youtubes met wat vreemde beelden en de halve cyberwereld gaat er mee aan de haal .
   Een zuiver onderscheidingsvermogen , gezond verstand , de wil om verder te ontwikkelen en …. mens ken uzelve ! zijn i.m.o. de gereedschappen om vooruit te komen .

  13. @ Marcel , ik had jouw post niet gezien ( werd even onderbroken tijens schrijven ) maar , yes I agree .

  14. Precies, das wat ik steeds weer aanhaal. Voordat je het externe wilt veranderen eerst de weg onderzoeken van; ‘know theyself.’ Van binnenuit naar buiten en niet andersom. Iedereen in de waarde/waarheid laten want op zich heeft iedereen even gelijk gelijk de ander. Geen ander heeft het recht meer recht of gelijk te hebben. Bedankt voor de (heel vaak) leuke tijd en het onderling delen van kennis! Ga er een tijd tussenuit want de deadline (das weer eens wat anders als een borderline 😉 komt steeds dichterbij.

  15. @Dawn, Daaaaaaag, je snapt er HELEMAAL niets van, luisteren naar een zoon die vanaf 1 jaar hyper is en een IQ op zijn 4e van 160… en na stad en land met hem afgelopen te hebben, wordt er op puberleeftijd ADHD geconstateerd… en door naar hem te luisteren is hij er zonder Ritalin door heen gekomen. Conclusie, je kunt ook al niet lezen en interpreteren beste Dawn…

   Ik heb je al twee keer een spiegel voor gehouden met je hysterische Elenin en Niburugedrag en ben klaar met je. Had vroeger ook een stewardess in mijn Crew zoals jij, duidelijk een borderliner….

   Ik heb het prima naar mijn zin… jij kennelijke niet… het zij zo…

  16. We kunnen natuurlijk wachten totdat er iets moois aankomt maar we zullen het zelf nu moeten doen.
   En misschien is het er al.

 5. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Staat het in de sterren geschreven, het dualisme de kop van de Euro of VSA-$
  De US-Marines, tegen of met de bevolking….. open ufo-coverups
  Om met Extraterretrials planeten te koloniseren heeft men geen Euro-cent of VSA-$cent
  nodig van banken, bedrijven of belastingbetalers nodig, totaal overbodig.

  Het wallstreetbeurskapitalisme zal ooit vroeg of laat in de grafkelder stuiken

 6. Als men de werkelijke toedracht van vele crisissen wil weten, dan is het beter om Benjaminfulford.net en David Wilcock te volgen.
  De financiele oorlog gaat namelijk veel dieper en is al veel langer bezig…

 7. Nieuw bericht van Anonymous; Occupy The PLANET!! Anonymous Message!!
  Link; http://www.youtube.com/watch?v=gXo2mhw4IZA

  Zomaar wat berichten uit diverse media van de afgelopen dagen..

  Tienduizenden Portugezen tegen bezuinigingen
  Link; http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/buitenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2011/10_oktober/01/buitenland/tienduizenden-portugezen-tegen-bezuinigingen.xml

  Tienduizenden Hongaren betogen tegen de regering
  Link; http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1327404/2011/10/01/Tienduizenden-Hongaren-betogen-tegen-de-regering.dhtml

  Tienduizenden Britten betogen tegen Cameron
  Link; http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2942262/2011/10/02/Tienduizenden-Britten-betogen-tegen-Cameron.dhtml

  En u weet, als de MSN dit gaat berichten is het groter, veel groter dan u leest!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.