Advertentie

NOS: méér dan miljoen betogers te weinig..??


x

France-protestors-rise-up-900x350

x

NOS: méér dan miljoen betogers niet genoeg..??

2016 © WantToKnow.nl/be

x

We schreven hier al 2 nieuwsberichten over het TOTAAL negeren van de enorme omvang van de demonstraties in Franse steden. Protesten die steeds grimmiger worden en mensen in steeds groteren getale de straten doet opgaan. Inmiddels zijn er protesten geweest waarbij méér dan 1 miljoen mensen demonstreerden tegen het vernietigen van de basisrechten van Franse werknemers. Het is regelrecht anarchie in de Franse straten. TERWIJL DE MAINSTREAM MEDIA HET TOTAAL VERZWIJGT.. Of minimaliserend ridiculiseert..

Opnieuw vochten duizenden gemaskerde protesterenden tegen de politie in de straatgevechten in Frankrijk, de afgelopen week. De politie gebruikt waterkanonnen tegen deze demonstranten, die projectielen naar de politie gooien en winkelruiten aan diggelen smijten. Zij zijn de piek van het protest dat miljoenen Fransen voeren tegen de arbeidswetten, die bedoelt zijn om de rijke bovenklasse in Frankrijk te helpen, in hun relatie tot eenvoudige werknemers.

De demonstranten in Parijs vertegenwoordigen alle mensen uit de werkende klasse, en toont hun vastberadenheid om de hebzucht van deze rijke elite te weerstaan. De politie probeert met gewelddadig ingrijpen, deze demonstraties uit elkaar te slaan, maar het tegendeel is het resultaat. De werkende klasse voelt zich miskent in haar protest en komt met NOG MEER mensen op straat..!

Een nieuwe arbeidswet
De nieuwe wet wordt vernoemd naar de minister van Arbeid, Myriam El Khomri, die deze wet in februari presenteerde, waarop het land in woede ontstak, waarvan het einde nog lang niet in zicht lijkt. Deze ‘El Khomri’-wetgeving werd geïntroduceerd als ‘ontwerp-wetgeving met het doel nieuwe vrijheden en beschermingen in te voeren voor bedrijven en werknemers’. Maar het is op zich al een camouflage om in de tenaamstelling van dit wetsontwerp al te spreken over ‘bescherming van werknemers’. De wet is een spekkie-naar-het-bekkie van de rijke ondernemerselite, en niets anders. Nogmaals: de tenaamstelling zegt al veel over de camouflage die men meende te moeten opwerpen om de essentie van deze wet te verdoezelen..

Nuit Debout 2De protesten zijn al aan de gang sinds 9 maart, toen ze nog liefkozend ‘Nuit debut’ werden genoemd; te vertalen als ‘de hele nacht staan’. Deze markthervormende wetgeving is feitelijk schandalig in een land waar de werkloosheid rond de 10% ligt en de economie stagneert. Maar het gaat niet alleen over deze arbeidswet; er wordt misbarend gesproken over zaken als ‘basis-inkomens’, oppositie tegen het TTIP-verdrag (het ‘Transatlantic Trade and Investment Partnership’), waar de Franse bevolking heftig tegen is en haar neus voor ophaalt.

Het gaat daarbij ook om soladariteit met vluchtelingen en het verschil in beloningen tussen mannen en vrouwen, waar Frankrijk nog steeds een dubieuze rol in vervult. De Fransen mobiliseren zich collectief, op een progressieve missie om een andere wereld te creëren die sociale rechtvaardigheid en – waardigheid biedt aan de man in de straat. En de feodale president François Hollande en zijn premier Manual Valls zijn vastbesloten niet naar de miljoenen demonstranten te luisteren, noch naar de grote groep van burgers die deze wetgeving in essentie volledig afkeurt..

De leiding heeft in Frankrijk van alles geprobeerd om de betogers de wind uit de zeilen te nemen. Van traangas-aanvallen tot het classificeren van de betogers als ‘oproerlingen’ en ‘uiterst gewelddadige jongeren’. De minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, had zelfs de guts om de demonstranten, waar ouders met hun kinderen ook meelopen, te karakteriseren als mensen met weinig besef van menselijkheid, tolerantie en respect…! En de politie probeert met hun ‘vermoeidheidsklachten’ ook de sympathie van het volk te winnen. Kortom, de Franse regering doet niet veel om de miljoenen tegemoet te komen; integendeel: het wordt alleen maar heftiger allemaal, wanneer je bijvoorbeeld gaat proberen, om te gaan proberen om wettelijk demonstraties te verbieden..

Anarchie in de straten..?
De politie heeft inmiddels zulke grote problemen om de al maanden durende demonstraties in de hand te houden, dat er openlijk gesproken wordt over ‘anarchie’. Politie smeekt betogers om te stoppen met hun niets-ontziende demonstraties, klaagt over uitputting bij de verschillende politiekorpsen en er is een demonstratie zelfs geweest van politiemensen die klagen over de ‘brutaliteit van de demonstranten’. Dit protest eindigde in het in brand steken van een politie-auto.

https://www.youtube.com/watch?v=KL1O4pUYJ2w

De overheid heeft, mede doordat de politiemacht dreigt te bezwijken, geprobeerd om de demonstraties als ‘illegaal’ te bestempelen. Nieuwe wetten worden door het Franse lagerhuis geduwd, op basis van grondwettelijke manoeuvres, waarbij volksvertegenwoordigers worden omzeild. Het is echter zéér de vraag of beide Kamers in Frankrijk akkoord zullen gaan met de uiteindelijke versie van de wet(ten).

Het Franse Lagerhuis heeft het uiteindelijke laatste woord. Maar er wordt al gezegd, dat de regering van plan is, deze wetten, evt. zonder parlementaire goedkeuring door te zetten..! Petroleum op het vuur van de demonstranten..? Volgens een opiniepeiling afgelopen dinsdag, blijkt dat 75% van de Fransen een dergelijk actie van de regering Hollande, schofferend en volkomen misplaatst zouden vinden.

En de westerse mainstream media..?
Tja, we schreven het al: het is kennelijk allemaal ‘oud nieuws’ en de aandacht die aan deze protesten wordt besteed, bijvoorbeeld door ‘onze staatsomroep NOS’, bestaat uit een ‘achteraf-berichtje’, alsof het regionaal nieuws betreft uit de regio Twente.. De intensiteit van de protesten en vooral de motivatie van de demonstranten, wordt door sommige verslaggevers aanwezig, al omschreven als ‘revolutionair’..

En het grote gepeupel krijgt nieuws te zien over het Euro 2016-voeetbalkampioenschap, om aldus als het ware in slaap te worden gesust.

77 gedachten over “NOS: méér dan miljoen betogers te weinig..??

  1. tedsdam.
   Klopt precies wat je zegt/schrijft.
   Angst voor het uiteenvallen van de Europese Unie is hoogst waarschijnlijk de oorzaak.
   Meer dan een miljoen demonstranten zouden anderen wel eens op het idee kunnen brengen dat er iets niet in de haak is en dat willen ze voorkomen zodat het niet verder uitbreidt.
   Bij die demonstratie in Londen viel mij op dat de jongeren de schuld op de ouderen steken maar misschien zouden ze beter eens nagaan welke ouderen de lakens binnen de EU uitdelen dan zullen ze zien dat daar veel ongure typen tussen zitten met niet bepaald een zuiver geweten voor zover zij al een geweten hebben.
   De MSN maakt zichzelf steeds ongeloofwaardiger omdat nieuws tegenwoordig razendsnel verspreidt wordt door de burgers zelf waardoor steeds meer mensen zien en horen dat de MSN geen belangrijk nieuws meer brengt en dan ook nog eenzijdig en vaak met commentaren van hun verslaggevers die van voren niet weten dat ze vanachter leven.

  2. Precies Arnold!

   En dan die vreselijke linkse rakker Bob D.(je weet wel die opkomt voor hongerige Afrikaantjes die nog steeds honger hebben en uit pure armoe deze kant komen oplopen)die de boel staat op te hitsen.Laat hem een keer een goed nummer schrijven.

  3. Ook maakt de politiek zelf gebruik van figuren zoals voormalig medewerker van Tony Blair de heer Allistair Campbell (spindoctor) die in opspraak is geweest omdat hij rapporten nogal opblies.
   Net zoals sommigen hier op de site ook doen uitten ze wel beschuldigingen naar anderen maar komen zelf niet met bewijs dat hun beweringen waar zijn en gaan daarbij niet uit de weg om mensen die wel door hebben wat er allemaal gebeurd dan van complottheorie te beschuldigen.

 1. Goed stuk, bedankt!
  Ik kijk/luister al jaren geen MSM meer en als ik er soms nog een glimps van opvang valt het me steeds meer op hoe erg het op hersenspoelen lijkt. De toon van de nieuwslezer, eentonig en streng als een autoriteit op het gebied van waarheid, met van die piepjes vooraf.. en informatie? Zo min mogelijk, zo gekleurd mogelijk terwijl alleen nog de illusie van objectiviteit suggererend voor niemand behalve de allersufsten onder ons..

 2. Goed dat dit hier wordt geschreven, ik verbaas me er ook over dat dit zo weinig aandacht krijgt. Toch ook kritisch blijven en even de vraag aan de auteur: is er aan leiding om dit nu te schrijven? Wanneer waren die 1 miljoen demonstranten (was dat gisteren?)en waar was dat? Het filmpje dat wordt getoond dateert van 18 mei en is al veel eerder getoond, ook op andere sites. Ondertussen weet ik ook niet meer wat waar is, blijkbaar moet je alles met je eigen ogen gaan bekijken. Maar ook op de alternatieve nieuws sites mag mijns inziens iets zorgvuldiger omgegaan worden met bronvermelding..sorry, met daarbij bewondering voor al het goede werk!

 3. Terwijl de dappere en slimme Fransen niet meer ophouden met vechten tegen een plunderende bende schatrijke misdadigers die het licht uit willen doen in Europa (de EU) zwijgen 20.000 Nederlandse journalisten.

  Nederlanders. Volk van hoeren en boeren. Met een regering die het ook echt verdient heeft.

  1. Je begint het te snappen.
   14 atoombommen hebben de Russen voor Nederland klaar liggen.
   Als je iemand met een pistool de hele dag bedreigt dan wordt die persoon bang.
   14 atoombommen zijn op ze gericht en ze denken dat er niks aan de hand is.
   Je kinderen boven een doos handgranaten laten slapen is veiliger.

   Vooral doorgaan met Russen pesten die beer doet echt niks!

  2. Oorlog met de Russen is gewoon een “ZAKELIJKE” aangelegenheid. Je bent NEUTRAAl, VOOR of TEGEN. Ben je TEGEN zoals Nederland nu al 70 jaar dan krijg je gewoon zoveel atoombommen op je dak dat je niks meer kan doen.

   Ik heb gisteren nog een Russisch aanvals plan gelezen. Was heel zakelijk. Amsterdam en Rotterdam worden als 1e vernietigd met waterstof bommen. Onze regering weet er ook van. De overlevingsdrang is niet sterk genoeg bij ze of ze zijn gewoon te dom om te overleven. Darwin award.

 4. Let eens goed op wie er bang zijn voor het uiteenvallen van de EU:

  1) De institutionele beleggers. Dat zijn bankiers, zo erg geschrokken van de “Brexit” dat de beursnoteringen die nacht scherp vielen en de goudprijs met vierduizend Euro per kilo omhoog knalde.
  2) Politici
  3) De MSM

  Dit zijn onze vijanden. De slimme en dappere Fransen zijn zich deze politieke situatie zeer goed bewust. Dus die houden niet meer op met vechten. Die willen hun democratie terug en het gaat op het randje van een burgeroorlog. Toets maar eens in: Loi travail. Veel kijkplezier en -voor de wakkere kijker- nieuwe hoop op een betere toekomst voor ons allen.

 5. Vrij logisch, dat het wordt stil gehouden in de MSM.
  Men is bang voor het domino-effect richting de rest van Europa en misschien zelfs de rest van de wereld.
  Al zou het me niet verbazen als dit onderdeel is van de chaos, die gecreëerd wordt…

  1. Ik moet altijd aan Musolini denken.
   Opgehangen door het volk.
   Daarom hebben wij de doodstraf niet. Omdat de elite bang is dat zij voor hun talrijke misdaden ooit opgehangen zullen worden.

 6. 14 juli.. noteer in je agenda
  Frankrijk zal op deze Bevrijdingsdag laten ZIEN en HOREN waar het OOIT over ging en NU NOG STEEDS!
  Goed dat de betogingen er voor zijn, dat geeft wel aan dat er iets aan zit te komen in de hele EU, en ja.. de Fransen zijn in ieder geval MET ELKAAR OP DE BEEN EN SPANNEN ALLE ZEILEN ( hier niets van dit alles..)
  De Brexit is een vooropgezet plan, maar toch zit er iets in van een ontwijkende kogel die ze verwachten

  We leven in tijden dat je je eens meer naar de hemel moet richten en je afvragen moet waar al die waanzin hier op ( of plat of niet) deze aarde nu echt om gaat.. NERGENS OVER DUS
  De meeste mensen lopen met hun gelaat naar beneden gericht, op hun mobieltje, lijkt wel of dat het enige is wat ze ZIEN en nooit de blik omhoog, waar alle antwoorden liggen!

  Wat we niet mogen weten is dat HET WEER de laatste tijd GEMANIPULEERD is en er rare buien en ” supercellen ” zijn.. met hagel ketsers van een tennisbal
  Wat we WEL mogen weten is dat er een dienstplicht moet komen onder leiding van de stoffige kerkdeur Buma.. pppff… man man.. wat een suggestie.. weg met alle dienstplichten, waar heeft die man het over???

  Zelf denk ik dat we dit jaar wel eens een heel raar eindje ingaan met de politiek.. maar dat is alleen maar OPRUIMEN gelukkig, er worden steeds meer mensen bewust van de elite zooi en de kakkers in brussel en de overbodige regeltjes en ook het hele koningshuis heeft zijn tijd gehad denk ik

  De MH17 steen zal niet worden boven gevist, ruttelpruttel is al bang genoeg dat hij zijn eu job misloopt door het vertellen van wat hij weet en hoe hij die steen zou kunnen boven halen..

  De Demmink zaak gaat ook lekker in de doofpot, want er zit een hele grote ADDER onder het gebroed wat heel nederland zal doen shaken als de waaarheid boven komt

  de bonnetjesaffaire.. ach.. zonder bon is ruilen niet mogelijk .. en so on and on in dit bananenland

  tip: luister Maarten Horst op YT over chem trails

  fijne week en alle goeds, namaste

 7. Meerdere mensen hebben al geschreven dat de EU chaos wil om op die manier zelf als redder in nood te kunnen optreden door militairen in te zetten die de strijdende partijen dan uit elkaar haalt.
  Gevolg de meesten zullen dat accepteren maar niet door hebben dat die militairen dan ook het beleid bepalen(militaire dictatuur dus).
  Het probleem nu is dat bv niet de Europeanen boos zijn op andere bevolkingsgroepen maar op de EU zelf en daar zijn ze in Brussel juist zo angstig voor.
  Daarom wordt er weinig en meestal negatief gesproken over hen die nu met 1,3 miljoen mensen tegelijk in Frankrijk demonstreren om ALLEEN MAAR HUN RECHTEN TE KUNNEN BEHOUDEN.

  1. De kwade opzet van de EU kwam als 1e uit de bus tijdens de CIA coup in Roemenie. Toen werden er 100derden mensen doodgeschoten door CIA sluipschutters om een “regime” change te forcere in opdracht van Duitsland. Daarna hebben ze bewust Joegoslavie als eenheidstaat geloopt. Mass moorden zien ze als instrument in Brussel. Nu weer hetzelfde met Syrie omdat ze met de EU naar Israel willen. Ze willen een RIJK maken van Europe. Net zoals Hitler. Dat lukt niet enkel met corruptie en geld. Daar moet je ook voor moorden. Ambitie en hebzucht.

 8. Het gaat net als in de 2e Wereldoorlog war de Joden als makke schapen naar de gaskamers liepen. Wanneer houdt het eens op met de macht van het geld die wordt beheerst door de Rockefellers en de Rothschildts. Veel mensen geloven niet dat het allemaal zó erg is maar het is echt zo erg! Aanslagen worden georganiseerd, de media manipuleert de massa met fabeltjes en onbelangrijke zaken en onze “regeringsleiders” ,in dienst van het geld, geven ISIS overal de schuld van. Het is ongelooflijk dat Amerika nooit is gesanctioneerd voor het binnenvallen van Irak omdat er kernwapens zouden liggen. NOOIT iets dergelijks aangetroffen en toch het land helemaal kapotgebombardeerd. Daarna hetzelfde in Libie en Syrie. Mensen wordt WAKKER!!!

  1. inderdaad Nostradamus, ik sluit me bij jou aan. En bij anderen die doorhebben dat er schijndemocratie is, die zien dat we ons laten verwijderen van saamhorigheid, die zien dat de media betaald worden om dingen niet uit te zenden, ofwel ons in onwetenheid te houden, weten dat miljoenen mensen verhongeren terwijl er geen hongersnood is, dat wij moeten beseffen dat we met zijn allen 1 kant op zullen moeten: niet die van het geld.

 9. Tijdens oorlog Irak was een protestgang van zo n 7 miljoen betogers in London….. OOk geen letter in de media
  Idem inderdaad zoals nu in FRankrijk..
  afgelopen zaterdag 30.000 betogers ( hooguit) allemaal van London die allemaal ‘ verloren’ hebben met hun Brexit vote….en nu is er opens WEL maximale media aandacht !!!
  De foto s die gebruikt worden van deze ‘ enorme mensenmassa ” van afgelopen zaterdag zijn deels genomen van de protestmars in London toen tegen de oorlog in Irak…….
  Hypocriet ten top van de aangestuurde media en de schapen die dit voorlezen en helemaal dom als mensen niet door deze bullshit heenprikken….. Ik heb Eenvandaag al aangeschreven…maar uiteraard niets teruggehoord…
  MENSEN SCHRIJF ALLE MEDIA AAN EN WIJS ZE OP HUN VERANTWOORDELIJKHEDEN OF IN IEDER GEVAL STEL HUN EENS VRAGEN OVER DEZE KWESTIE…..

  1. De media staat onder hun controle.
   Die mensen hebben een hypotheek, dus een baan nodig.
   Die zitten allemaal helemaal vast.
   Zodra ze 70 jaar zijn, net voor dat ze dood gaan, hebben ze een beetje nagedacht over de wereld en zichzelf.
   De huidge toestand geeft dus aan hoe de Duitsers zich voelden onder het NAZI regime. Die nadachten.

   Deze zelfbenoemde elite van moordenaars doet lekker waar ze zelf zin in hebben. Dat is oorlog maken. Dat gaat fout aflopen. Daar zijn ze nou weer te dom voor om dat te begrijpen. Gewoon blijven lachen.

  2. Marc.
   Misschien heb je iets aan deze verwijzing?
   http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/07/06/heeft-blair-de-britten-de-irak-oorlog-ingerommeld-3118751
   Misschien hadden ze beter voor een diplomatieke oplossing gekozen zoals Trump ook al eerder heeft geuit?
   Probleem was dan wel geweest dat Sadam Hoessein daar de baas gebleven was die de strijdende partijen daar onder controle had ondanks dat het een dictator zou zijn en het was voor de VS onmogelijk geweest daar de macht en rijkdommen over te nemen.

  3. http://www.volkskrant.nl/buitenland/cameron-labour-gevaar-voor-britse-veiligheid~a4141288/
   Als ik voorgaande artikelen lees dan roept dat bij mij de vraag op wat gebeurd er als de EU landen bv aangevallen zouden worden terwijl de Engelsen nu een andere koers lijken te gaan varen en zich van EU beleid en sancties tegen Rusland lijken af te keren?
   Onze leiders blijven Rusland tartten door juist militairen naar Polen te willen sturen wat ik als onverantwoord beschouw.

  1. Voor iedereen. Alle 17 miljoen Nederlanders.
   De paar die uit de puinhopen kruipen zullen binnen enkel weken ook sterven.

  1. De Fransen (Valls)omzeilt dan wel een stemming over de arbeidswet maar hoe zit dat eigenlijk hier in Nederland als er al een stemming is geweest in de vorm van een Oekraine referendum?
   http://www.parool.nl/binnenland/motie-van-wantrouwen-voor-premier-rutte-om-uitstel-verdrag-oekraine~a4334371/
   Het lijkt heel wat maar WEDEROM STELT HET NIETS VOOR want de motie zal NIET DOOR EEN MEERDERHEID IN DE KAMER gesteund gaan worden en Rutte kan daardoor zoals gewoonlijk stapje voor stapje doorgaan met zijn EU beleid.
   Daar komt ook nog bij dat een Kamermeerderheid voor Nederlandse militairen naar Polen sturen is als reactie op het gedrag van Rusland zonder zich af te vragen wat deze reactie dan weer bij de Russen oproept.

 10. Niet alleen verzwijgt de NOS (MSN) zoveel mogelijk over de demonstraties in Frankrijk maar krijgen het zelfs voor elkaar om een complete uitzending van Nieuwsuur te maken waar veel oeverloos gezwam en geen vragen die ertoe doen worden gesteld.
  Vanaf ca minuut 22.40 gaat het over de oefeningen van het westen en hoe de Russen daarop reageren en wat zij ervan vinden.
  Dit zou voor de NOS toch minimaal aanleiding moeten zijn om eens vragen aan de verantwoordelijken te stellen waarbij men dieper op de onderwerpen ingaat en de verantwoordelijken om uitleg vraagt.
  Blair zegt na het uitkomen van het Irak rapport dat hij lessen eruit zal trekken,wederom geen vragen over de betrokkenheid van andere landen bv of de invallen die na Irak volgden (Syrie,Lybie enz).
  Maar goed ze kunnen beweren aandacht voor iets gehad te hebben kijkt u zelf.
  http://www.npo.nl/nieuwsuur/06-07-2016/VPWON_1248519

 11. Die foto heeft helemaal niets met het vermeende protest in Frankrijk te maken. Hij is elders gejat, nl hier: http://www.cuartopoder.es/multimedia/2015/01/11/historica-manifestacion-en-paris-contra-el-terrorismo-y-por-la-libertad-de-expresion/4553
  Waren er zo weinig foto’s en filmpjes voorhanden van dit geweldige protest voorhanden dat jullie gedwongen waren een totaal niet ter zake doende foto te gebruiken, die bovendien in de winter is genomen, wat in een oogopslag te zien is?
  Of is dit bericht gewoon niet waar?

  1. Zie reactie 22. En doe zelf misschien eens wat ‘Paul’.. Beetje googlen wellicht?? Of ben je wellicht niet wie je zegt te zijn.. ‘Nobody’??

  1. Ja hé, uiteindelijk zal Frankrijk en alles wat er ten zuiden van ligt wel uit de Euro moeten stappen. Dat is slechts een kwestie van tijd.

  2. De hele EU moet eraan.
   Doch eerst een thermonucleaire oorlog.
   Dan bestaad de EU toch niet meer.

  3. Leuk hé om al die fantasie van de games in je leven toe te passen. Lekker ver van de werkelijkheid heerlijk veilig.

   Misschien moet je eens ander soort spelletjes uitproberen, is beter voor je breintje: http://www.spelletjesplein.nl/taal/

  4. Het is wel duidelijk wat overmatig Gamen met je hersens doet, ze raken nog maar eenzijdig geprikkeld. Je kunt er wat aan doen maar alleen als je het zelf in de gaten hebt en dat zal wel niet.

  5. Zie je snapt het niet.
   Ik ga het ook niet verder uitleggen.
   Ik zou je het allemaal haarfijn kunnen vertellen.
   Doch dat is onverstandig.
   Denk jij nou maar lekker dat ik een sukkel ben.

   “Judge me by my Size do you.”

   – Yoda

  1. Bernadette, jammer dat je niet de deceptie kunt herkennen. Je loopt met je vrienden elders in het open mes.
   Opjutten van mensen en dan geen verantwoordelijkheid nemen is niet de weg…ik word er moe van. Een nieuwe partij is NIET de oplossing…snap je dat dan niet?
   Communisme was nog nooit zuiver, steeds tegen zijn, word eens echt wakker.

  2. “Give me control of a nation’s money and I care not who makes the laws.”

   – Rothschild

   Die nieuwe politieke partij wordt gewoon geinfiltreerd en gecorrumpeerd net zoals die partij van Pim Fortuyn (Matt Herben was de infiltrant en vele anderen). Het al oude spelletje.

   De bankiers worden deze eeuw nog vernietigd. Gewoon rustig afwachten. Things are now in motion that can not be undone.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hiroshima, Nagasaki, London, Paris, ?

  3. Tsjonge, jonge, die man wordt wel super slimheid toegedicht dat zo´n uitspraak na bijna 100 jaar nog steeds veelvuldig wordt herhaald.
   Zegt ook wat over de herhalers…

  4. Het was een complot. Velen die het onthuld hebben hebben hun leven verloren. Het complot is nog steeds gaande. Dankzij het internet is nu bijna iedereen ervan op de hoogte. Wraak is onderweg. Londen zal van de aardboden verwijden. Ik hoop het zelf mee te maken. Ik ga me helemaal suf lachen.

   80 Nederlandse kinderen in MH17 vermoord door de Parijse/Londense bankiers voor ambitie en hebzucht.

 12. Mag ik jullie vragen om een juiste foto bij het verhaal te zetten? Op de eerste foto hierboven hangen er geen bladeren aan de bomen. Voor zover ik weet zijn de protesten in alle hevigheid losgebroken toen er al bladeren aan de bomen hingen.
  Een juiste foto geeft de geloofwaardigheid een boost.
  Deze foto lijkt er beter op: http://media.nu.nl/m/6bgx763asugt_wd640.jpg

  1. Ik ben J.R.R Tolkien zijn hobbit. Het enige verschil is dat ik heb lopen gillen en krijsen dat ik de samenzweringsring zou vernietigen. Terwijl Frodo en Sam er alles aan deden om niet opgemerkt te worden.

   Ik lach me helemaal suf! Gillend en krijsend op weg naar “doom” en die domme zelfbenoemde elite zag het nog niet aankomen.

  2. Dan blok je sommige commentatoren wel en andere niet… Die geef je een podium voor ….

  1. Waarom?

   Sikes-Picot
   110 jaar lang Arabieren vermoorden voor macht.

   Wie wind zaait zal storm oogsten.

   Thucydides dwingt mij om objectief naar mensen hun motieven te kijken.
   Die Fransen zijn geen engeltjes.
   Die willen zich met de Arabieren bemoeien. En als je je met iemand bemoeit dan worden zijn problemen, jouw problemen.

  2. Het is weer koren op je molen Genies…
   In het jaar 711 vielen de Moren Spanje binnen onder de leiding van Tariq ibn Zijad. In de decennia hierna wisten zij geheel Spanje en het zuiden van Portugal te veroveren. Vanaf ongeveer 800 begint de Reconquista, waarbij de Moren teruggedrongen werden.
   De naam Moren wordt ook gezien als afgeleid van al-Morabitun, gelovige moslimstrijders die afgezonderd in ribats leefden, versterkte kloosters aan de fronten met de christenen in Spanje waar ze de Jihad dienden. Het waren strijdende moslim-monniken in de tijd van de Almoraviden die als teken van hun aristocratische Berber-afkomst een donkere mondsluier droegen. Deze gevreesde gesluierde strijders maakten zo’n grote indruk op de christenen, dat hun naam vanaf die tijd, verbasterd als Moren, de aanduiding werd van alle niet uit Europa afkomstige moslims. Herhaling, herhaling, herhaling…

  3. Ik woon in een land waar 50+ % van de mensen stemmen op mensen die roepen dat de Islam vrede is. Waanideeen.

   Ik heb zelfs wel een gedacht om de Koran 2.0 te schrijven. Die dan 100x geweldadiger is. Dan zou ik 5 jaar de Koran bestuderen en dan ga ik de Koran 2.0 schrijven en laat ik het erop lijken dat het een verloren boek is.

   Jullie hebben toch waanideeen over de Koran. Is een gewelddadig boek.

   Ik had ooit een Hindoestaan uit Suriname 4 jaar achter mij zitten. Was een vriend van mij. Een Hindoestaan uit Suriname, maar Moslim. Ik ging hem ooit ophalen om buiten te spelen. Ik mocht niet bij de mensen binnenkomen (had geen idee waarom, weet nu waarom). Aniel hete hij. Die jongen moest 4 uur per dag uit de Koran lezen. De arme jongen was een zachtaardig type.

   Ik zal even snel wezen.

   Toen ik 25 jaar was hoorde ik dat Aniel zijn vrouw haar hoofd eraf gezaagd had en zichzelf met een mes in zijn hart had doodgestoken toen hij 20 jaar was. Waarom? Er was geroddelt dat zijn vrouw vreemd was gegaan in Suriname tijdens een vakantie.

   Heeft niks met de Koran te maken. Sukkels. Wat denk jezelf?

   Als ik de Koran 2.0 schrijf maak ik ze 1000x zo gevaarlijk en 100x zo gek. Jullie hebben idealen. Vrijheid van religie. Ook gewelddadige religies. Ik lach mij helemaal suf om zoveel waanideeen.

   “A newspaper is a device for making the ignorant more ignorant and the crazy crazier.”

   – H. L. Mencken

   Als de Koran vrede en liefde is. Zoals zovelen roepen. Dan kunnen alle Moslim landen toch thermonucleair wapens hebben. Laten we alle Moslim landen ieder 10 waterstof bommen geven en kijken wat er gebeurd. Sukkels. De mensheid. Waanideeen.

   “The proof of the pudding is in the eating.”

   – Engels gezegd

  4. Nederland heeft net 250 soldaten naar de Oostgrens met Ruslan gestuurd om oorlog te maken met Rusland.

   Ik ben geen idioot.
   Dit Nederlandse volk zijn idioten, die stemmen op idioten.

  5. Je bent een slechte verliezer.

   Ik schrijf geen boeken omdat boeken (vooral de sprookjes variant) een hoop elende kunnen veroorzaken.

   Ik ben al 15 jaar klaar met de Koran. Voor mij is dat allemaal een gepaseerd station. Ik lach me weer lekker suf om zoveel domheid. Jullie willen de Koran toestaan. So be it Jedi.

   “Be careful what you wish for. You just might get it.”

   – Amerikaans gezegde

  6. Wat mij als eerste wederom opvalt is dat in de vrachtwagen weer een PASPOORT is gevonden van de dader(waar kennen we dat van)oja in de zwarte auto die bij Charly Hebdo gebruikt was vonden ze dacht ik ook paspoorten.
   http://www.npo.nl/nos-journaal/15-07-2016/POW_02985145
   In deze uitzending van het NOS journaal ongeveer minuut 1.40 daar kunt u het horen.
   Opvallend is ook dat gisteren bekend werd gemaakt dat de noodtoestand in Frankrijk niet verlengd zou worden omdat het geen zin zou hebben (als dat dan geen zin heeft waarom is dan nu weer wel aangekondigd dat ze de noodtoestand met drie maanden hebben verlengd?).
   Feit is wel dat de noodtoestand op het moment van deze aanslag nog van kracht was waarmee bewezen is dat het dus niet helpt.

  7. De Noodtoestand wordt op nieuw met DRIE maanden velengd, ze verwachten nog het één en ander, ook meer millitairen op de straat.

 13. Wel veel Vaders, Moeders met hun kinderen vermoord.

  In Parijs in bepaalde stukken stonden de mensen op straat te juichen, ook in Marseille waar genomen, motor agent probeerde vracht wagen te stoppen, met grote inzet en risico voor eigen leven.

  De Goodwill van de Moslims in Frankrijk, wordt ziender ogen minder en minder!

  Wat te doen, met het oog op de toekomst, er kunnen hele vervelende situaties ontstaan, een paar heethoofdige patriotten ?!

  Ook in Duitsland spreekt men van een burger oorlog, nou dan zijn de rapen echt gaar.

  1. Je kan toch niet in een open samenleving een gewelddadige religie tolereren. De meerderheid denkt van wel. Waanidee. Kijken hoe lang ze het volhouden!

   Meer Moslims en meer Koran!

  2. Alle problemen die nu gemaakt zijn komen door de banken en hun eigenaren. dat zijn gevoel loze hebzuchtigen, maar ze hebben ook geen idee wat ze werkelijk aan t doen zijn dus de moslim wereld midden oosten had een gezonde economie omdat rente verboden is in hun religie. Op dat punt ben ik t helemaal met de islam eens Rente moet verboden worden!!!! Dat is pas echt diefstal, waarmee oorlogen en aanslagen worden gefinanciert.

 14. http://www.elsevier.nl/economie/achtergrond/2016/07/dijsselbloem-tegen-duitse-bankensteun-onbespreekbaar-326641/
  Waar je bij de NOS ook weinig of zelfs niets van hoort is dat de Deutsche Bank het voorstel heeft gedaan om Italiaanse banken te helpen.
  De zeer vreemde reactie van Dijsselbloem klinkt als volgt:
  Dijsselbloem zegt dat hij er vooral voor wil waken dat de belastingbetaler de rekening betaald.
  Mijn gedachte hierover voor zover dat wat waard is luidt als volgt:
  Wanneer een bank omvalt dan is € 100.000 gegarandeerd en dat geldt ook voor bedrijven.
  Door nu niet te helpen kan het de belastingbetaler dus straks wanneer die Italiaanse banken echt omvallen nog veel meer gaan kosten omdat bedrijven hun personeel niet meer zullen kunnen betalen waardoor mensen op straat zullen komen te staan.
  Frapant is ook dat wanneer de ECB aan een zo goed als failliet land (Griekenland) geld leent dat Dijsselbloemdan niet zegt:
  Overheidsgeld om banken te herkapitaliseren zorgt voor dat we de belastingbetaler treffen en opnieuw de staatsschuld verhogen in landen die toch al zwaar in de schulden zitten.
  Dit is met twee maten meten maar het gevolg is hetzelfde zo maak je landen kapot waarna je eisen kan gaan stellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.