Advertentie

Bosbranden en 9/11: bizarre overeenkomst..!!


X

X

 

Bosbranden en 9/11, de bizarre overeenkomst..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Wanneer bij bosbranden sprake is van meerder brandhaarden op uit elkaar gelegen plaatsen, is dat een grote aanwijzing voor opzettelijke brandstichting. Een peukje op één bepaalde plek, zorgt er natuurlijk niet voor, dat op meerdere plaatsen bos-brandhaarden te zien zijn..! De branden die al bijna 2 maanden woeden in de westelijke streken van Californië, zijn in dit opzicht heel verdacht. Want het vuur van een bosbrand kan ook worden aangestoken met andere voorwerpen dan een sigarettenpeuk..! Zeker wanneer we over opzettelijke brandstichting spreken, zijn de mogelijkheden natuurlijk zeer talrijk. Maar niemand zal rekening houden met de mogelijkheid van opzettelijke brandstichting met… scalaire wapens.. En toch is dát wat we je hier ter overweging willen aanreiken..

September en oktober zijn normaal altijd de maanden dat vooral in het westen van de VS bosbranden uitbreken. Maar de verwoestende grootte van de ‘wildfires’ die we de afgelopen weken hebben gezien, zijn nog nooit gezien. Hele wijken van kleine steden zijn weggevaagd, zoals je hierboven op de foto kunt zien. Het hele verhaal bij de meer dan 15 branden die TEGELIJKERTIJD in Noord Californië ontstonden op en rond zondag 8 oktober. De lage luchtvochtigheid en hoge temperaturen zijn dan vervolgens de officiële ‘aanjagers’ van deze vuurhaarden. De omvang van deze tragedie laat zich wellicht met deze data beschrijven:

 • Meer dan 125.000 hectare valt ten prooi aan de vlammen, waarvan veel in de pittoreske landschappen van de geliefde wijnvelden/-gebieden in Noord Californië. Het gebied dat in Napa-valey en Sonoma verloren gaat is 3x zo groot als Washington DC..
 • Het vuur vrat alleen al op maandag in 12 uur zo’n 12.000 hectare op. Dat betekent dat ELKE 3 SECONDEN een gebied ter grootte van een voetbalveld ten prooi viel aan de vlammen…
 • De luchtvervuiling van deze verbrandde bossen, was de ergste luchtvervuiling in Noord-Californië in de geschiedenis, waarbij men een index heeft van 201 als de lucht ‘erg ongezond’ is om in te ademen. Op dinsdag vorige week, stond de score bij het plaatsje Napa op.. 486.
 • De vuurhaarden werden aangewakkerd door winden, die de snelheid bereikten van hurricanes. Door de droogte en lage luchtvochtigheid, maar vooral door de enorme hete-luchtverplaatsingen van de brandhaarden. Windsnelheden van 140 km p/u werden gemeten; even zo sterk als een orkaan die in het Mexicaanse Golf-gebied aan land komt..!
 • Tot afgelopen dinsdag 17 oktober zijn 571 gebouwen verbrand, en nog eens 16.000 structuren worden bedreigd.
 • Meer dan 20,000 mensen zijn uit hun huizen gevlucht of geëvacueerd. 2 Ziekenhuizen werden ook ontruimd. .
 • Het officiële dodental op 18 oktober staat op 42, waarvan 7 mensen in het wijngebied Santa Rosa, Dit aantal zal zeer waarschijnlijk nog oplopen. In het wijngebied Sonoma County alleen al, zijn meer dan 240 mensen als vermist opgegeven. Tot op heden zijn daarvan 57 personen veilig teruggevonden.
 • Meer dan 53,000 gezinnen zijn afgesloten van elektrische stroom, in de genoemde gebieden, Napa en Sonoma .
 • Rond de 2000 huizen en bedrijven zijn totaal vernietigd. .Waarvan een groot aantal wine-estates..

Maar wat speelt zich achter de schermen af..?

Er zijn echter bijzonder vreemde zaken te zien bij de vernietiging van deze gebieden in Santa Clara en andere locaties in Californië. Het zijn gewoon geen normale brandpatronen, die te zien zijn geweest. Pijnbomen met zeer brandbare harsen en ook mooie hoge velden siergrassen hebben het overleefd, terwijl cement/beton-constructies en metaal en glas, volledig, jazeker VOLLEDIG, zijn verdwenen..

De smelttemperaturen van gewone huishoudelijke materialen, zoals glas en staal, zijn het dubbele van de temperaturen zoals die worden gemeten bij huisbranden en bosbranden..! Kijk eens naar de ’toasted’ auto’s en andere bizarre zaken, zoals metalen T-balken die gesmolten zijn door een ‘verborgen’ hittebron. Waar hebben we deze scenes eerder gezien..? Juist, bij de aanslagen op de WTC-gebouwen in NewYork op 11 september 2001..!

Weerwapens of DEW (Directed Energy Weapons)..?
Het is voor velen duidelijk aan de hand van de vele bewijzen, dat krachten achter de schermen bezig zijn geweest om deze bosbranden tot een hel ta maken. Weerwapens werken met meerdere zenders, zodat een ‘bots-zone’ gecreëerd kan worden, waar de verschillende Elektro-magnetische golven op elkaar botsen, zodat het elektrisch potentieel in de lucht terecht komt en daar een semi-geleider creëren. Dit gaat op dezelfde wijze waarop een transistor wordt ontregeld. Maar om dit veld te controleren, omdat het anders op ‘de loop’ gaat, heb je zogenaamd ‘droppings’ nodig, die het veld op één bepaalde plaats vast’pinnen’. En in het geval van deze branden ging dat om Arsenicum en Boron.

Want de vraag is simpel: Hoe kun je in hemelsnaam op één moment maar liefst 66 verspreide vuurhaarden hebben, die kennelijk ‘ineens’ ontstonden, met GEEN ENKELE OORZAKELIJK AANWIJSBARE reden. Hierbij zijn de grote droogte en de hoge temperaturen absoluut niet als ‘oorzaken’ aan te merken. We vragen om de oorzaak voor het ontstaan van 66 vuurhaarden tegelijkertijd..!! Tijdens uiterst kalm weer, blauwe luchten en plotselinge massale winden en waargenomen blauwe vonken in de lucht, niet-functionerende elektronische installaties in hotels en mensen die plotseling hartritmestoornissen krijgen..?

Chemtrails
Zeer waarschijnlijk zitten deze ‘droppings’ ook in chemtrails. Daarbij is de ionosfeer de energie-leverancier en de aarde de ‘aarding’. Het is in essentie allemaal preciés zoals Nicola Tesla het ooit ten goede voor de mensheid had bedacht. Door deze elektrische geleiding van de ionosfeer naar de grond, zal de grond heftig opwarmen, verhit worden. Als er maar genoeg voltage wordt opgewekt, kan deze wolk plotseling ontsteken, zoals bij onweer te zien is in de lucht. De weerbeïnvloedingssystemen zorgen dat deze tussentijdse ontlading wordt voorkomen.

Dit is hoe een auto normaal uitbrandt, wanneer hij in bijv. een bosbrand terecht komt. Totaal vernietigd.

Vanzelfsprekend is er NIET IN HET NIEUWS getoond, dat veel, heel veel mensen hebben verteld over de effecten van de enorme voltages waarmee is gewerkt. De kenmerken van deze enorme voltages zijn op veel verschillende manieren waar te nemen. Kennelijk zijn de figuren achter deze geo-engineeringsystemen en -technieken brutaal genoeg om steeds verder te gaan. Als een dief die keer op keer terug komt naar dezelfde plek.. Zolang hij maar niet gepakt wordt..Hetzelfde is er nu gebeurd in Californië met deze weer-oorlogsvoering, waarbij dus de effecten van dit manipulatieve systeem zódanig zijn gebruikt, dat het voor velen eenvoudig was deze te observeren.

 1. Sommige mensen kregen hartritme-stoornissen toen zij in de buurt waren van deze hoge-voltagevelden.
 2. Veel, heel veel mensen hebben gemeld, dat zij elektrische ontladingsflitsen hebben gezien, zonder enige donder erna. Allemaal onder een VOLLEDIG WOLKENLOZE HEMEL… Sommige mensen maken zelfs melding van kleine blauwe vonkjes overal om hen heen in de lucht.
 3. Maar het meest essentiële bewijs zijn de vele, vele elektrische apparaten die niet meer functioneerden, vlak voordat de vuurhaard in de buurt kwam.Het krachtigste voorbeeld hiervan, was het Silverado hotel en kuuroord, een hotel waar alle elektronische systemen het ineens ‘begaven’.. De toegangsdeuren aan alle zijden van het gebouw gingen niet meer open via de elektronische ogen, die normaal de deuren open doen schuiven.
  Maar.. ook de kamerdeuren die met elektronische sloten werken, weigerden open te gaan, zodat mensen uit de ramen moesten springen om aan de naderende brand te ontsnappen. Een vuur -zo verklaren velen!- dat plotseling ‘UIT HET NIETS LEEK TE KOMEN’..

Het verhaal rondom deze elektronische deuren is heel belangrijk, simpelweg omdat een normale stroomuitval deze deuren NIET laat uitvallen!! Het is dus daadwerkelijk ‘iets’ geweest dat de elektronische circuits in de deuren van toegang tot het hotel EN de kamerdeuren heeft doen haperen. Tegelijk met het uitvallen van deze deuren, werd het hotelpersoneel geconfronteerd met uitval van de stroom, de backup-generators. ZELFS DE ALARM-VERLICHTING IN DE GANGEN WEIGERDE..!

Dit totaal consistent met het gebruik van een massa-krachtig elektromagnetisch wapen. Dit heeft het compleet disfunctioneren van de elektronische apparatuur veroorzaakt, omdat zelfs de circuits in de noodverlichting zijn beïnvloed..! Deze noodverlichting werkt TOTAAL onafhankelijk van elke stroombron, behalve een batterijtje in het apparaat zelf) Dus zelfs op dit kleine niveau van deze lampen, trad de storing op..!

‘The Magnifying Transmitter’ van Tesla

Social media
Er wordt op social media druk ‘gesproken’ over deze zaken, maar veel mensen weten gewoon niet hoe dit elektronische verhaal werkt. Er wordt gezegd dat het onmogelijk is dat overal vonkjes in de lucht te zien zouden zijn, omdat dan mensen geëlektrocuteerd zouden zijn geworden..Niemand minder dan de genoemde Nicola Tesla heeft dit al lang geleden bewezen. Kijk naar de foto waar hij op een stoel zit, veilig te midden van een elektrische storm.

Daarbij komt, dat de frequentie waarmee de lucht wordt geladen, een groot verschil maakt. Omdat wanneer de frequentie voorbij ca. 40 Khz komt, het menselijk lichaam het niet van binnen zal geleiden, door het huideffect, waarbij elektronische ladingen BUITEN langs het lichaam worden geleid, in plaats van dóór het lichaam. De indrukwekkende foto van Tesla hierboven, is het resultaat van een zeer hoog voltage en een lage lading, die daardoor buiten de objecten om geleid wordt.

De reden waarom, de motivatie of het motief..?
Het is bekend dat de powers-that-be / krachten-achter-de-schermen op dit moment alles in het werk stellen om op Aarde één grote chaos te creëren. Daarbij zoveel mogelijk angst te genereren, met de intentie om vooral de menselijke focus áf te houden van co-creatie/samenwerking aan een nieuwe wereld. Angst zorgt voor een lage vibratie, die versterkt wordt wanneer een collectief gaat mee-resoneren op dezelfde (angst)frequentie..Met andere woorden: hoe meer rotzooi en chaos, des te meer afleiding en ‘lage vibraties’..

 1. Testen..Maar er wordt door deze krachten achter de schermen ook gewerkt met proeven, zoals chemtrails ook volop getest worden op de bevolking van vele landen. Grensoverschrijdend..!! Waarom zijn deze mega-branden geen testen die worden uitgevoerd met voor ons totaal onbekende wapensystemen..?
 2. Straf voor de afvalligen.. Wist jij dat Californië in een vergaande staat van ‘onafhankelijkheid’ was? De staat Californië had het wel gezien met de centrale macht in Washington en was bezig autonomie te regelen voor deze staat.. Burgers die hun vrijheid van Washington opeisen worden -via hun landelijke regering-achter-de-schermen- gestraft voor deze onafhankelijkheidsstrijd.. Niets nieuws onder de zon dus, vergeleken met Catalonië en de beide Italiaanse initiatieven voor meer vrijheid van de burger..
  Je hebt vast en zeker de berichten gezien over de manipulaties rondom de verwoestende tyfonen die o.a de staat Texas getroffen hebben. Gestuurd door weermanipulatie.. Hoe anders kan het dat een dergelijke typhoon aan land dreigt te komen en PRECIES OP 911 wordt afgebogen, VOOR DE KUST VAN NEW YORK.. Er staan diverse onwaarschijnlijke filmpjes in dit kader op YouTube..De boodschap achter dit verhaal..? “WE KUNNEN JE RAKEN, HOE EN WAAR EN WANNEER WE MAAR WILLEN!”

Ga zelf op onderzoek uit en kijk op social media naar de bewijzen en getuigenissen van mensen die even verbaasd zijn over deze catastrofale zaken als jij dat wellicht bent.

* * *

22 gedachten over “Bosbranden en 9/11: bizarre overeenkomst..!!

 1. Wil ook graag een linkje toevoegen die indirect aantoont waar onze overheden zich mee bezighouden en welke strijdig is met het beeld welke ze verspreiden tov hun burgers

  https://www.youtube.com/watch?v=CjSE1ZPPbrU

  Dit toont dus duidelijk aan dat de overheden in kennis zijn van de verregaande weathermanipulation en hun leugenachtige houding naar de burgers toe en de onterechte taksen die ze eist van hen alszijnde dat wij de oorzaak zouden zijn van global warming.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=HLUX0y4EptA
   “I can ride my bike with no handlebars”
   No handlebars
   No handlebars
   I can ride my bike with no handlebars
   No handlebars
   No handlebars

   Look at me, look at me
   Hands in the air like it’s good to be alive, and I’m a famous rapper
   Even when the paths are all crookedy

   I can show you how to do-si-do
   I can show you how to scratch a record
   I can take apart the remote control
   And I can almost put it back together

   I can tie a knot in a cherry stem
   I can tell you about Leif Ericson
   I know all the words to “De Colores”
   And I’m proud to be an American

   Me and my friend saw a platypus
   Me and my friend made a comic book
   And guess how long it took
   I can do anything that I want, ‘cause, look

   I can keep rhythm with no metronome
   No metronome
   No metronome
   And I can see your face on the telephone
   On the telephone
   On the telephone

   Look at me, look at me
   Just called to say that it’s good to be
   Alive in such a small world
   I’m all curled up with a book to read

   I can make money, open up a thrift store
   I can make a livin’ off a magazine
   I can design an engine
   Sixty-four miles to a gallon of gasoline

   I can make new antibiotics
   I can make computers survive aquatic
   Conditions
   I know how to run the business
   And I can make you wanna buy a product

   Movers, shakers and producers
   Me and my friends understand the future
   I see the strings that control the system
   I can do anything with no resistance

   ‘Cause I can lead a nation with a microphone
   With a microphone
   With a microphone
   And I can split the atom of a molecule
   Of a molecule
   Of a molecule

   Look at me, look at me
   Drivin’ and I won’t stop
   And it feels so good to be alive and on top
   My reach, is global
   My tower, secure
   My cause, is noble
   My power, is pure

   I can hand out a million vaccinations
   Or let ‘em all die of exasperation
   Have ‘em all healed of their lacerations
   Have ‘em all killed by assassination

   I can make anybody go to prison
   Just because I don’t like ‘em
   And I can do anything with no permission
   I have it all under my command because

   I can guide a missile by satellite
   By satellite
   By satellite
   And I can hit a target through a telescope
   Through a telescope
   Through a telescope
   And I can end the planet in a holocaust
   In a holocaust
   In a holocaust
   In a holocaust
   In a holocaust
   In a holocaust
   I can ride my bike with no handlebars
   No handlebars
   No handlebars
   I can ride my bike with no handlebars
   No handlebars
   No handlebars

  2. Ik moest eerst even kijken wat jij precies bedoelde met wereldverbeteraars. Waarschijnlijk bedoelde je de massapsychologisch bestuurde opinie van de o.a. spreekpoppen van de internat. media. Glibber glim glim geplamuurde koppen met blauwe pakken en dames die ‘sexy’ móéten zijn.
   Opiniemanagement heet dat.
   Iedereen kakelt elkaar na baserend op….?

  3. Ja precies Rob, met de ‘wetenschap’ en Zuckerberg, Kurzweil, Musk & Co. richting verval…

 2. De boom die last had van een heftig ingestraald directed energy d.e. binnenbrandje, koel aan de buitenkant, warm aan de binnenkant, smelt in je hand en niet in je mond. Altijd handig als je bouwplannen hebt met wat gratis klimaatgekte op de kooldioxide bonus radio. Crazy Watch as fire burns inside hollow tree 2017 video https://www.youtube.com/watch?v=jnRxpjNKIVY de insecten hebben het al opgegeven https://www.nieuwskoerier.nl/news/197439-pas-als-de-laatste-insect-dood-is-zal-de-mens-merken-dat-geld-niet-eetbaar-is , hoor net op bnr dat je ineens niet meer met je dieseltje van voor 2004 in Arnhem mag komen, en gedwongen opname gaat nu afgedwongen worden als nieuwe regel, de overheid weet wat goed voor je is namelijk, platspuiten in quarantaine en deurwaarders verkopen jouw privé gegevens aan derden zodat je daarna zeker geen kant meer op kan. https://www.ad.nl/politiek/cdaenrsquo-er-pieter-omtzigt-wil-antwoord-op-kamervragen-over-mh17~aebe1f3c/ nog een nieuwe regel, oude kabinet kan niet meer tot verantwoording opgeroepen worden https://www.geenstijl.nl/5139083/mh17-omtzigt-ziet-iets-opmerkelijks-u-ook/ De achtergehouden jfk files worden waarschijnlijk morgen losgelaten.

  1. Hyper Alert, er bestaan diverse varieteiten, en gradaties van de eindtijd, hun spel is heel doorzichtig, als je over het juiste kijkmiddel beschikt.
   Er gebeuren vreemde dingen, maar hier zitten gewoon de mensen achter spielerij, van zich zelf overschattende semi pseudo wetenschappers.
   Wij de weg kijkers niets doeners, huilers in het bos worden steeds vaker met onze zwakheden geconfronteerd, zachte Doktors maken stinkende wonden.
   We moeten op de blaren zitten, jammer maar door ons zelf gecreéerd, want wees eerlijk,
   zijn we niet een tikkie te gemakzuchtig, laten we ons niet, zo als men hier zegt, ons te veel door het meel rollen, om met een mooi bruingebakken korstje te voorschijn tekomen.
   Kijk eens hoe moeilijk of het is om een zwaar vergif, wat alle insecten dood, laat in het midden of ze nuttig zijn, dit doet er niet toe, het is onze leefwereld die ze uitroeien, hoe moeilijk is het om hier een eind aan te maken.
   Persoonlijk denk ik dat we naar een climax toegroeien, het vonkje is er nog niet, maar gaat zeker komen, als men niets te verliezen heeft, en in wezen als je goed kijkt, is dat stukje werkelijk waardevol leven steeds meer aan het wankelen, groet Jenne

  2. Jenne absoluut een gevecht met ons zelf uiteindelijk eigenlijk, goed gelovigheid gemakzucht het blijven toehappen naar wat ons toe gegooid wordt, wilskracht tuurlijk maar toch belangrijker het weten wat is wat en is er wat te kiezen dan, tis dat ik jaren de tijd heb gehad om me uitgebreid te informeren op het net, mensen die daar de tijd niet voor hadden en hebben en in de pas moeten lopen en vooral de ruimte om het aangebodene in te laten werken niet hebben, tot op de rand van gekte kan dat leiden overigens, niet ongevaarlijk in psychosomatische zin, is met alles wat je fundie doordrijft tot het uiterste,

   toch is er hoop, het drammerige is er bij mij wel aan het afslijten en ik merk dat juist van diegenen waar je van zou denken dat die het meest conservatief bij het oude zouden zijn en blijven wel degelijk het stokje van onderzoek met wat onderscheidingsvermogendheid overnemen, diegenen waar je het minst van zou verwachten, iemand waar ik het minste tegen georeerd heb begon uit zichzelf laatst nu spontaan ineens een andere kijk te overwegen, pushen door dat niet te doen of zo, ik bedoel het is kennelijk niet eens de doorgewinterde alu hoeden dragert met z’n colleges die de doorslag tot verandering kan geven, eerder je menselijke houding juist bij zogenaamde reguliere conservatieven is veel belangrijker, wat Franca Treur laatst bij Pauw zei over Haar gelovigen, zij zelf mag er wat kritisch over zeggen maar een ander niet zomaar vanzelfsprekend, goed zo Franca, ‘het zijn net zo goed mensen’ zei zuh,

   daar zit hum de kneep, mens onder de mensen blijven is belangrijk, die Pauw heeft volgens mij van zichzelf niet eens in de gaten dat ie zelf net zo goed foute fundie is, en jah het grote woord met de L aan het begin zal wel kloppen uiteindelijk, diegene die zomaar spontaan met een andere kijk begon uit zichzelf, jah daar kan ik van houden vaak genoeg, zit bij mij zelfs niet vast op 1 iemand, maar dat blijft wonderen veroorzaken en is de ingang zonder moeite geweld kennelijk uiteindelijk, wel onbevangen warmte zonder verwachtingen, doet wonderen. Das de beste ketting reactie. Pauw: Franca Treur over haar nieuwe boek ‘Hoor nu mijn stem’ https://www.youtube.com/watch?v=gcnVC7-82Q0 ik vind haar puur, misschien dat dat niet tv kijken en zo toch goed is geweest, hoeveel je weet daar zit het hum kennelijk niet in, te veel weten kan inderdaad de zielespiegel snel te stoffig maken in Osho termen. Misschien is het wel millennial puurheid, onbezoldigd onbelast maar pas als het nodig is ineens diep snel to the point op de hoogte kunnen wezen, ik weet bijvoorbeeld ’te’ lang van artiest zangeres Patty en Luv van vroeger maar te belast, enorm zwaar, te jong te vroeg,

   Franca weet dat pas sinds eergisteren en ziet dat nu veel helderder dan ik het nog ooit kan zien, het Brard effect bijvoorbeeld werd aangehaald benoemd, zou het nog niet rationeel kunnen benaderen wat dat zou moeten betekenen, te veel ballast er aangehangen toen het door mijn strot geduwd werd via de tv op te jonge leeftijd, de dubbelheid van de luv performance in de lycra pakjes, vroeg verziekt zeg maar Luv – U O Me Waldolala https://www.youtube.com/watch?v=EieCc7TYkOs toen was ik 11 of 12 of zo. kan niet zeggen dat het me echt goed heeft gedaan, al vind ik het muzikaal qua kermis attractie gehalte nog steeds geniaal en tsjah verdorven tegelijk. en tsjah Patty had het voor mij in die tijd wel en wie weet nog wel nadat ze zichzelf laatst in retrospectief bekeek als mateloos jong arro overmoedig zichzelf overschattend en daar ruim overheen gegroeid, die José is tien keer leuker eigenlijk, waarom zag ik dat toen niet, en bizar dat in dat clipje dat bezoekje op de lagere school er bij in zit, in de zesde klas Luv door je strot geramd krijgen via de radio en tv, zo ging dat, met de kennis van nu kan ik niet zeggen dat het een typisch kinderliedje is, het gaat duidelijk over een fout roze rood bedrijf.

  3. Hyper Alert,

   ik weet niet waar ons dit allemaal heen voerd, altijd maar weer een boek uitgeven, nou daar ben ik klaar mee, dat pietluttige geraaskal van die NL TV goden, ben ik ook klaar mee.
   Laat je geest niet sluieren, kijk over de horizon heen, het is daar waar het gebeurd, die zachte
   impulsjes die jij waar neemd, is voor het midden en Klein bedrijf.
   Kijk eens hoe stil het op de Nederlandse pseudo positieve sites is, hoe stil of het is geworden, de één na de andere geeft het op.
   Er vind inderdaad een bewust wording plaats, maar of het de juiste inhoud heeft, moeten we afwachten, vaak zit er toch persoonlijke agenda achter.
   Als oud Amsterdammer volg ik de avonturen van deze oude stad, en zie hoe en wie nu weer daar de baas gaan spelen, van een bewuste rode stad, Februari staking !!! nu een Homo en Lesbiëne city, waar het alleen over geld en viese woorden gaat, waar de Burgemeester hand in hand liep met de grootste vijand van deze oude dame, de Koning !!!
   Kijk de bewuste Arbeiders klasse is niet meer, de haring stallen vallen ten prooi aan het viese kleffe hamburgers stelsel, het harde recht door zee, ieder voor zich en God voor ons allen, zo als het bij oude zeevarenden ging, ’t is voorbij die mooie zomer, uit de tijd toen we nog gelukkig waren, het spijt mij, dat mijn kleinkinderen deze tijd geest, niet meer zullen mee maken.
   Groet Jenne

  4. De Russen hebben het weer gedaan; ‘Fake nieuws en filter bubbles’,’Nieuws of Nonsense, de mediamindfok’ met aan het begin een Chinees filter onder leiding van Jürgen. ‘Don’t be rude, i am not giving you a question, you are fake newsz’, ‘zijn we ons bewust hoe ons nieuws tot stand komt’, ‘hoe worden keuzes gemaakt door journalisten’, ‘en wie invloed hebben op het nieuws’, ‘journalistieke principes zoals hoor wederhoor’, ‘maar uiteindelijk worden er keuzes gemaakt, onderwerpen die iemand belangrijk vindt’ … ‘dat is natuurlijk een filter’. ‘dat is uiteraard ook maar een mening’, ‘over feiten en meningen’, ‘is dat wat mensen nog niet snappen?’ , ‘mensen snappen dat deels’ , ‘de tentoonstelling is vooral voor jongeren vanaf 12 jaar en ouder’, ‘waar haal je nieuws vandaan?’, ‘klikken en likken op fb is natuurlijk een filter dat je naar je toe haalt’, ‘het is heel goed om te beseffen wat dat is’, ‘wat is het grootste risico van een filter bubble?’, ‘doomsday desinfo’, ‘info die maar een beetje klopt is natuurlijk fake newsz’, ‘er zit een kern van waarheid in’, ‘fake nep nieuws is van alle tijden, dat gebeurde vroeger ook al’, ‘verzuiling is eigenlijk ook een filter bubble’, ‘het is heel goed dat jongeren die vaak online zitten daar iets van mee krijgen’,’jouw zuil bepaalde jouw blik op de wereld’,’laten we ons nu concentreren op de Main Stream Media, Zoals Dat Nu Ook Sinds Kort Heet’ (Hemmentjuuuuuh jooh jooh je komt er wel een keer, ben ik fan of ben ik fan ergens wel erg moet haast wel kan bijna niet anders kan ik zo vast stellen bij muh eigen), ‘Beeld en Geluid Archief, ik heb het op fb gezien dus is het waar’, ‘maar ik zoek eigenlijk voorbeelden uit de journalistiek uit ons blok hier’, ‘journalistieke organisaties schrijven dagelijks massief massaal content uit’, ‘hoe leer je mensen dan hoe ze daar mee om moeten gaan?’, ‘eigenlijk wat zie je daar dan mis gaan als het over fake newsz gaat?’, ‘journalisten gaan tegenwoordig meer fact checken en minder op snelheid’, ‘door online platforms is de snelheid enorm vergroot en je zou het bijna hijgerigheid kunnen noemen’, ‘maar die snelheid heeft er ook voor gezorgd dat er minder tijd is om even goed in de materie te duiken en bronnen te checken omdat je de eerste natuurlijk wil zijn’, ‘je ziet natuurlijk ook in de media er is gewoon steeds minder geld’, ‘er zijn steeds minder journalisten die steeds meer dingen moeten doen’, ‘jah het grote geld wordt verdiend online’, ‘als tegenbeweging zal er meer slow nieuws gaan ontstaan’, ‘de media die het moeilijk hebben vaak’, ‘een nieuws arena waarin je het nieuws beïnvloedt als journalist en hoe beïnvloedt een politicus het nieuws’, ‘een spel spelen waar je in die rol stapt’, ‘en hoe de russen de verkiezingen beïnvloeden via RT’, ‘en wanneer ben je dan nieuws wijs?’,’stap eens uit je bubble en lees de andere kampen’ https://www.bnr.nl/player/archief/20171025134600900

  5. Hoi Hyper, ik moet zeggen mijn ervaring (werk) met de mensen uit deze streek (Ede, Barneveld, Veenendaal, de Veluwe) is uitermate positief. Echte mensen, met begrip en een kritische houding tegenover ‘overheid’, het gezin is belangrijk, het werk is belangrijk, en god is belangrijk. Zit tijdens het eten met de groep, en ze bidden voor en na het eten, en ik ‘bid’ mee…uit respect. Het is allemaal niet zo moeilijk om mensen te respecteren en ieder zijn ruimte te gunnen. Mij wordt verteld dat de vrouwen van de SGP het oke vinden om niet te stemmen, maar ze zijn wel in de politiek bezig en helpen. Men snapt niet, dat het niet geaccepteerd wordt dat er vrouwen zijn die liever zo een leven willen leiden. (dat bestaat werkelijk)
   Ja, het is een aparte wereld voor iemand als mij, die zich eerder heeft vrij gevochten en toch is er ruimte voor uitwisseling over thema’s, gezondheid, filosofie, maatschappij, onderwijs…
   Je merkt duidelijk dat het godloze ‘communisme’ niet echt vruchten draagt. Als je bedenkt dat een kindje dat geadopteerd wordt, niet gekozen heeft om 2 vaders of 2 moeders te hebben, of zelfs 3 of 4. Gevaccineerd wordt, in de straling zit en naar rommel moet kijken (zoals LUV). Dat is voor mij misbruik van een mens vanaf het prille begin. De keuze zou voor mij niet moeilijk zijn, als ik zou moeten kiezen…

  6. JA JA mc, doet mij denken aan mijn mooie jaren gewoond in de gemeente Staphorst, prima mensen, je gewoon aanpassen, aan hun wereld beeld, die op zich prima werkt voor hen, en dat mag niet van veel van die hele vooruitstrevende super egoïsten, maar goed lang geleden, het gaat hard, liever gezegt snel, te snel, groet Jenne

  7. Hyper Alert, even over onder 2 geschreven, ik ken wel dit gevoel, maar in een andere tijd perk.
   Waar ik vreselijk boos om kan worden dat door gedram van die Joden, het begint bij Anne Franck, en nu weer een Joodse persoonsbewijs vervalster, de generatie van mijn ouders, en dan vooral die genen die hun nek uitstaken, en grote risico’s namen, en daar door soms werden omgebracht, worden niet genoemd, nooit genoemd, ze hebben gewoon hun bestaan verloren op gegaan in de rook der tijden.
   Een volk die zijn Eigen geschiedenis niet kent, en zijn kleine helden weet te benoemen, is gedoemd, geen roots alleen internet en TV, ja juist bijna rijp voor het zinlozen instituut.
   groet Jenne

  8. Nederland, zwaar onderhevig aan het coca-cola effect volgt letterlijk ALLES wat uit dat verdorven land komt, inclusief de taal, is steeds fascistischer aan het worden. Net als de VS zelf.
   Dus sta ik helemaal niet raar te kijken van de verrechtste golf die nu weer op ons afkomt.
   Het vervelende is, het einde is nog lang niet in zicht!

 3. De verenigde Staten van Noord Amerka, in het kort dus DE States of The USA, is niet meer van de mensen, het heeft zijn ziel verloren of verkocht zo je wilt, het is aan de duivel overgeleverd, bij de Dood van Kennedy hebben ze het niet herkend, dit was geen gewone moord, maar hier werd de ziel van het land omgebracht, wat zij nu onder gaan, krijgen wij later, wij hebben de katten binnen gehaalt in onze vogelen kooi, je kunt er op wachten, de vernieteging van de Europese ziel is in volle gang, dit oder het wel ziende oog van een groep gestoorde mensen, duidelijk te herkennen, als je ze wilt zien, denk nog vaak aan mijn bezoeken aan the USA, met de Bagdad café atmosphere alles om je heen, de echte keiharde American way of live, geschilderd door Andy Warhol, ben er allemaal niet gerust op, groet Jenne

  1. Jenne :
   De USA zijn in volle verval. Een vergelijking dringt zich op met het Oude Rome :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-10-24/washington-new-rome
   met een citaat :
   “Rome was not destroyed from the outside; it collapsed from the center. I see something similar happening today.”
   Ik voeg ook een reactie toe uit de link :
   cossack55  HRH Feant2 •Oct 24, 2017 7:26 PM
   “At least Rome allowed horses to serve in the Senate. We just get the horseshit.”
   De moord op Kennedy was inderdaad een kantelmoment, maar niet in de goede richting.

  2. Nou beste Sub Rosa, en anderen ben er klaar mee, het internet is een paradox van zo wel het één als het andere, nou ik kies want dat mag nog steeds voor een frivoliteit me gebracht door Roaul Dufy zijn aquarellen, de vrolijke muziek uit de vorige eeuw, mijn familie en vrienden, dat politieke gesjacher en de ongein die dat met zich mee brengt wil ik niets meer mee van doen hebben, al die machtswellustelingen, want dat zijn het, gaan hun gang maar, ik blijf wel opschikken, en blijf positief leven, ook het internet is een bodemloze put van afbraak, op sommige sites na, maar men denkt dat alleen het sombere benoemd moet worden, het positieve wordt hier bij expres niet benoemd, en dat doet juist leven.
   O wat een beautiful morning O wat a beautiful day, ik ga er weer iets moois van maken, vriendelijke groeten, de mens Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.