Advertentie

Nina Brink’s voorspellende 911-paragnostiek..!


x

x

x

x

x

Nina Brink’s voorspellende 911-paragnostiek..!

x
2018 © WantToKnow.nl/be
x

Wist jij dat Nina Brink, de oprichter van het internetbedrijf World Online en begin 2000 honderden miljoenen verdiende aan de beursgang van dat internetbedrijf World Online, op 11 september al haar aandelen verkocht. En dat enkele uren vóór de terroristische aanslagen in New York. Naar eigen zeggen liet Brink zich leiden door haar intuïtie. “Want”, zo zei ze in een interview met het blad Ondernemend Nederland, “Sinds het beursdebacle met WOL volg ik meer dan ooit op m’n intuïtie.”

Toen World Online naar de beurs ging, had WOL-topvrouw Nina Brink, daar geen goed gevoel bij, maar volgens haar zeggen, liet ze zich ompraten. “Mijn intuïtie verzette zich heel sterk tegen de beslissing om met World Online naar de beurs te gaan. Ik heb me rationeel laten overtuigen.” Maar… Brink had zichzelf al eerder omschreven als een ‘helderwaarnemende’. De beursgang in maart 2000 kostte vele tienduizenden beleggers heel veel geld. Want het aandeel WOL kostte bij uitgifte € 43,- maar verloor snel daarna in waarde. WOl werd uiteindelijk voor € 20,- per aandeel door Tiscali overgenomen.

Sinds deze World Online-introductie hechtte Brink meer belang aan haar intuïtie, zoals ze zei: “Wat niemand weet is dat ik in de ochtend van 11 september rond vijf ’s nachts in New York wakker ben geworden. Ik heb mijn bankier in Amsterdam gebeld en tegen hem gezegd: verkoop al mijn aandelen. Alles. Nu. En dat was nogal wat. De directie belde me terug om me te vragen of ik wel goed bij mijn hoofd was: ik zou zeker geld verliezen op die manier.”

Brink verklaarde de bankier dat het een intuïtief besluit betrof: toen werd besloten tot de beursgang van World Online voelde ze zich net zo. Dat gevoel wilde ze niet meer. “Dat was dus pure intuïtie. Het besluit te verkopen was net op tijd, ik ben er niet slechter van geworden.”

Vechtersbaas Nina Brink.
In 2010 trachtte Follow-the-Money hoofdredacteur Eric Smit, na vijf jaar graven, speuren en onderzoeken de biografie over Nina Brink uit te geven. Zonder veel ophef werd het boek in de boekwinkels gelegd, om een verschijningsverbod door middel van een kort geding vanuit het kamp Brink te voorkomen. Gedurende het schrijven van zijn boek was Smit al meerdere malen juridisch bedreigd. Nina Storms-Vleeschdrager stond op dat moment nr. 122 in de Quote 500 met een geschat vermogen van € 210 miljoen.

In het boek schetst Smit tot in detail de zakelijke handel en wandel van Nina Brink, die van huis uit Vleeschdrager heet? Inmiddels heet ze Nina Storms, via haar huwelijk met oud-programmamaker Pieter Storms. In zijn verantwoording stelt Eric Smit dat hij voor zijn biografie honderden contacten heeft gelegd en ‘meer dan honderd’ interviews heeft afgenomen. Volgens dagblad De Pers werden AL deze mensen door het Brink-kamp gebeld met de eis dat ze schriftelijk afstand zouden nemen van het boek. En wie het boek van Smit leest kan niet anders dan concluderen dat mevrouw Brink het boek een indringend inkijkje in het karakter en de aard van Nina Storms-Brink geeft.

Een ontluisterend beeld ontvouwt zich, waarin blijkt dat Brink alleen uit zou zijn op geld, niet op zakelijk resultaat. Het beeld van een egoïst die liegt en bedriegt om haar zin en, vooral, haar geld te krijgen. Ze huichelt haar bedrijven – voor internettent World Online dreef ze nog diverse andere computergerelateerde ondernemingen – veel mooier dan ze zijn, ze poetst winst- en omzetcijfers op, en dat is nog zacht uitgedrukt..! Wat zou er dan waar zijn van die claim rondom de kennis/het gevoel van de 11 september-aanslagen..??

Haar loopje-met-de-waarheid is meermalen aangetoond..
In interviews riep Brink te pas en te onpas dat zij niet aan grootspraak doet, maar haar cijfers voor zich wil laten spreken. ‘Ik bewijs liever met harde cijfers dat het goed gaat, dan dat ik erover praat.’ Maar dat is het hem nou net.. De cijfers die zij in de media roept, blijken (bij lange na) niet te corresponderen met de werkelijkheid. Ook het feit dat Brink altijd en overal maar ‘kakelt’, nooit eens d’r mond houdt en haar telefoon bijkans tegen haar oor gekleefd lijkt te zijn beschrijft Smit met smaak. ‘Alleen wanneer ze bij de kapper onder de droogkap zit, is er een gegarandeerd rustpunt.’

Nóg een leugen onder je eigen ogen in beeld.. Is dit het beeld van een ‘instortend’ gebouw, of van een ‘exploderend’ gebouw…??!

Deze biografie van Smit is een onthullende en ontluisterende reconstructie van het illustere en duistere zakenleven van Brink. Een schokkend relaas van feiten.In dit boek, over ‘het wezen Brink’, vat Smit het in één alinea samen:

‘Nina belt, Nina betaalt, Nina bepaalt. Nina schoffeert en Nina scheldt. Zij is dé manager, zij controleert. Iemand die voor haar werkt, moet vooral doen wat zij opdraagt, anders volgens ruzies en sancties. Gehoorzaamheid, volgzaamheid en loyaliteit zijn kwaliteiten die bij Nina hoog in aanzien staan. Meer dan de competentie om een organisatie op een efficiënte en effectieve manier te leiden en te laten groeien.’

Het boek gaat uiteraard diep in op de dramatische beursgang van Brinks bedrijf ‘World Online’, waarbij beleggers, banken en pensioenfondsen vele miljarden guldens verloren. Brink verdiende er tientallen miljoenen aan en hoe ze dat exact voor elkaar kreeg, beschrijft het boek van Smit tot op de komma nauwkeurig. Het blijkt dat Brink louter belust was op geld en niet op een lang en succesvol bestaan van het bedrijf World Online. Dat blijkt niet alleen uit het feit dat Brink heimelijk voor relatief goedkoop ruim voor de beursgang pakketten van haar aandelen verkocht, zonder dat dit in het prospectus werd gemeld, maar ook door alle andere ‘overeenkomsten’ die ze afsloot met derden om zoveel mogelijk geld aan deze beursgang te verdienen.

Voorkennis van het in elkaar donderen van de koersen van United en American Airlines-aandelen, leverde de put-optieschrijvers enkele tientallen miljoenen op..! In het geval van United Airlines (links) het verschil tussen de koers van US$ 17,50 en de vastgezette put-koers van US$ 18,26 x het aantal putopties..

Het boek illustreert de hebzucht van Brink, de ‘oplossing voor Nina’s financiële wensen’, hoe geraffineerd dat allemaal in elkaar stak en hoeveel financiële ‘hot shots’ ervan af wisten. Auteur Michael Lewis, columnist voor het Amerikaanse financiële persbureau Bloomberg en auteur van Liar’s Poker, volgens Smit ‘hèt boek over de hebzucht van Wall Street in de jaren ‘80’, zegt het volgens Smit zo: ‘De ‘ware misdaad’ van Nina Brink, schrijft Lewis, was “niet dat ze haar verkoop een “overdracht” noemde, maar dat ze zelf niet geloofde in wat ze deed. Haar Europese collega-ondernemers moeten nu de prijs betalen voor haar gebrek aan vertrouwen.’”

Financiële vermogens uit 9/11-voorkennis..!
Dit verhaal van Nina Brink past in onze ogen naadloos op de informatie die vlak ná de aanslagen van 11 september 2001 tevoorschijn kwam, inzake speculatie op de NewYork Stock Exchange, de effectenbeurs in New York op Wall Street.. Bekend werd, dat financiële transacties waren gedaan, op basis van NIET-LOGISCHE ontwikkelingen in de markt, zoals een catastrofale ramp.

Deze transacties waren enkele dagen voor de aanvallen gedaan en suggereren voorkennis van de aanstaande aanslagen, omdat met die ongewone transacties, enorme winsten gemaakt werden. Er zijn in dit kader diverse transacties bekend geworden/uitgelekt. Deze zijn NOOIT onderzocht in het kader van de officiële onderzoek naar de oorzaken van deze ramp..!!

Het bewijsmateriaal bevat o.a.:

 • Er was een relatief, zéér hoge handelsvolumes waar te nemen in put opties op de aandelen van beide betrokken vliegmaatschappijen. Namelijk United Airlines en American Airlines (HIER)
 • Een relatief zéér hoge handel in put opties in de aandelen van her-verzekeraars. Grote, wereldwijd opererende verzekeringsmaatschappijen, die naar verwachting vele miljarden zouden gaan uitgeven om de verliezen (materiële en immateriële schade) van slachtoffers te compenseren. (HIER)  Zoals Munich Re en de AXA Group.
 • Relatief zéér hoge handel in deput opties van de aandelen van financiële dienstverleners, die door de aanvallen getroffen zouden worden. Door hun aanwezigheid in de WTC-torens, óf door hun (HIER) betrokkenheid bij de bedrijven die getroffen zouden worden. Voorbeelden van deze financiële dienstverleners zijn Merrill Lynch & Co.,Morgan Stanley en Bank of America
 • Relatief, zéér hoge handelsvolumes in call opties van de aandelen van wapenhandelaren, zoals ‘Raytheon’, dat ongetwijfeld van de gevolgen van de aanvallen zou gaan profiteren.. (HIER)
 • Relatief, zéér hoge handelsvolumes in staatswaardepapieren, zoals obligaties van de 5-Year US Treasury Notes

* * *

 

2 gedachten over “Nina Brink’s voorspellende 911-paragnostiek..!

 1. Deze handel met voorkennis kan alleen maar leiden naar de “samenzweerders….” :
  https://www.globalresearch.ca/9-11-attacks-criminal-foreknowledge-and-insider-trading-lead-directly-to-the-cia-s-highest-ranks/32323
  met citaat :
  “9/11 Attacks: Criminal Foreknowledge and Insider Trading lead directly to the CIA’s Highest Ranks
  CIA Executive Director “Buzzy” Krongard managed Firm that handled “Put” Options on UAL..”
  Bij een short selling wordt er immers gespeculeerd op een koersdaling, voor de datum dat de verkochte aandelen moeten geleverd worden aan de koper. Gezien de aandelen die het voorwerp uitmaakte van deze short selling, kon het niet anders zijn of er was voorkennis., van de koersdaling.. ingevolge de aanslagen van 11 september 2001. Deze aanslagen zijn dan ook m.i. niet anders dan de zoveelste false flag door de “usual suspects”… die er ook nog iets aan verdienen. Crisissen bieden immers opportuniteiten. Ik ga er dan ook vanuit dat Nina Brink getipt was. Haar “intuïtie” zal eerder het Odigo netwerk geweest zijn. Gezien de “tipgevers” nooit gratis werken, zal ze wel een “percentje” van de woekerwinsten moeten afstaan hebben. Deze “intuïtie” duidt er m.i. dan ook op dat Nina deel uitmaakt van de “elites…..”, of er nauw mee verbonden is.

 2. Nina Brink’s intuïtie is afgestemd op de verkeerde bron. Namelijk op de bron die het narcistisch en psychopathisch geïnspireerde systeem in stand wil houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.