Advertentie

Gifgas Syrië: valse-vlag-motief om daar te blijven..!


 

x

x

 

 “We stevenen in hoge snelheid af op de fase van ‘ultieme inversie’;
de fase waarin de overheid totaal vrij is, om te doen en laten wat het wil.
Terwijl burgers alleen in actie mogen komen met toestemming.

Dit is de fase waarin de menselijke geschiedenis door haar diepste duisternis zal gaan.
De fase waarin de regels worden bepaald via brute kracht.”


Ayn Rand 
(‘The Nature of Government’)

x

x

Gifgas Syrië: valse-vlag-motief om daar te blijven..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het oorlogs-tromgeroffel gaat in steeds sneller tempo; Syrië blijkt voor de Westerse landen een sleutel te zijn, die hen toegang zou kunnen geven, tot het strategische gebied boven Israël. En ondanks de ’tegenslagen’ voor de haviken van de Deep State, zijn ze niet van plan op te geven, ondanks de vele honderden miljoenen dollars, die al zijn verspild in de strijd tegen Assad, eh ISIS..Het militair-industrieel complex beschikt over diepe zakken.

De Amerikaanse troepen die doodleuk op Syrisch grondgebied rondhuppelen, alsof het een gemeentelijk park is, dienen een reden te hebben om daar te blijven. En dus moet Assad het e.e.a. uithalen. Of dient het -door de Russen- bijna verslagen ISIS weer tot leven te worden gewekt.  Voor de buitenwereld natuurlijk, want het zal deze oorlogshaviken werkelijk worst zijn, hoe Assad weg komt. Alleen dient het wel in consensus met de wereldopinie te gebeuren. Dus ISIS laten sterven en verzin je gewoon weer een ‘aanslag van die duivel, die zijn eigen volk vergast’…

Als de hele wereld al ergens boos over zou zijn, zo wéét ook de president van Syrië, dan is het om het uitmoorden van weerloze burgers. Dus heb jij het gevoel dat deze Assad daartoe gifgas zou gaan gebruken? Of is ’the medium the message in dit geval..? Wat wil zeggen, dat JUIST het gas de valse-vlag-operatie kracht moet bijzetten. Moet zorgen voor wereldwijde verontwaardiging van het stemvee, dat ‘democratie’ wil.. Weg met die slachter dus en wat fijn dat er Westerse machten en krachten zijn, die zo’n tiran kunnen stoppen..

Oude wijn in nieuwe zakken..
We hebben hier op de site al vele, vele bewijzen neergelegd van de indoctrinatie die de wereldbevolking voor de kiezen krijgt, inzake de smerige propaganda, die wordt gebruikt om Assad zwart te maken. Rusland bekommert zich om het Syrische volk en haar strategische basis in dat land en schoot Assad te hulp.

Op verzoek van Assad, zo is de officiële versie. Daar hoeven we in ieder geval niet aan te twijfelen. Assad staat vrolijk met Poetin op de foto, dus die uitnodiging klopt wel. En daarom werd er geprobeerd schoon schip te maken met de Russen, door de camouflagedeken van het Westen, te weten ISIS weer op te poetsen.. Dat mislukte en nu is het kennelijk ’tappen uit een ander valse-vlag-vaatje’

Isis, jeweetwel, de extreme islamieten, die nietsontziend, hoofden-afhakkend, in Noord-Syrië de beest uithingen.. Bewijzen ook daar te over, dat deze club, gesteund werd en wordt door Westerse machten, middels wapens, huurlingen, ‘militaire adviseurs’ en wat dies meer zij. Lees de verslagen eens van de 2 paters (1 Belg en 1 Nederlandse) die over Syrië het werkelijke verhaal vertellen. De Nederlandse pater heeft inmiddels het leven moeten laten, maar zijn verslagen zijn overal te lezen. Luister naar de klokkenluiders, zoals ex-CIA medewerkers, over deze fake-oorlog.

Het grote ‘democratie brengen in Syrië’-sprookje..
Of geloof jij nog steeds wél in de ‘officiële’ sprookjes die je via NOS en RTL worden voorgeschoteld..?? Kijk je hopelijk inmiddels wél verder dan je neus lang is. Kijk naar al die erudiete journalisten die wereldwijd je proberen te waarschuwen voor deze vuile spelletjes. Niks ‘complotverhalen’ of ‘nepnieuws’.. Het is je reinste mind-control-propaganda die over ons wordt uitgestrooid.

Zoals dat ook is gebeurd in Libië en ja, ook in Irak en andere landen waar de strategie van de ‘geweldloze revolutie’ van professor Gene Sharp wordt toegepast. Nooit van gehoord? Kijk even naar deze video bij dat artikel dan; het zal je kijk op wat in Syrië en andere landen gebeurt, volledig in een ander daglicht zetten. Een geraffineerde strategie om dóór te gaan met de vuile politiek van moorden en landje-veroveren.

Kijk naar de schandalige wijze ook, waarop Rutte zich schaart, ZONDER ENIGE BEWIJSLAST GESTEUND, achter de veroordeling van de zenuwgasaanval op Skripal en zijn dochter. Om Poetin te bashen en Rusland in een bepaalde hoek te drijven; af te tekenen als een agressieve, losgeslagen beer. Waarom? Wie zit hier achter? Welke agenda dient te worden uitgerold, op deze volstrekt krankzinnige wijze. Want als je ZONDER BEWIJS NOCH ONDERZOEK probeert een schuldige aan te wijzen, dan maak je jezelf als land volstrekt ongeloofwaardig. Als je het dan hebt over een on-democratisch Syrië, dan is precies dát hetgeen je zélf uitspookt.

Onbekend is wat de Chinezen zullen doen, die ook voor de kust liggen van Syrië. Zoals dit Chinese vliegdekschip Liaoning-CV-16. Blijven zij ‘neutraal’, of steunen ze hun handelspartner Rusland..?

De oorlogsmachine wordt opgewarmd..?
Een aanval op Syrië lijkt eraan te komen; Trump cancelde eergisteren (dinsdag) een trip naar Latijns-Amerika, om zich te ‘focussen’ op het ‘incident in Syrië’, zo liet het Witte Huis weten. Ook minister van Defensie Jim Mattis cancelde een trip naar Californië en zal in Washington blijven. Afgelopen maandag vertrok de US Donald Cook, een marine-fregat, uit een haven op Cyprus, gewapend met het geleide-wapensysteem ‘Tomahawk’-cruise-missiles. Deze zelfde raketten werden vorig jaar gebruikt als ‘vergeldingsaanval’ op Syrië.

Maar de oorlogstrommels luiden niet alleen richting Assad’s Syrië; het zijn met name de Russen, dat met aanzienlijke militaire macht aanwezig is in Syrië. Inclusief haar geavanceerde luchtmacht en anti-aircraft-raket-lanceerinrichtingen. Rusland staat pal achter Syrië in de ontkenning van de gifgasaanval door Assad’s troepen. ‘Het is een gefabriceerde leugen’ aldus de Russen. Ze hebben duidelijk gemaakt, op niet mis-te-verstane wijze, dat een aanval op Syrië, tot serieuze repercussies zal leiden. Regelmatig staan Russische troepen in Syrië op ‘full alert’ nu een aantal Amerikaanse marineschepen voor de kust van Syrië gearriveerd zijn. Schepen die in staat zijn de genoemde Tomahawk-raketten af te vuren.

Inmiddels heeft het controle-centrum EUROCONTROL, dat de bewegingen van verkeersvliegtuigen in en uit Europa organiseert, luchtvaartmaatschappijen gewaarschuwd om het gebied rondom Syrië te mijden, als gevolg van mogelijke luchtaanvallen door de Amerikanen en/of Engelsen, de komende 72 uur. Volgens admiraal-buiten-dienst James Stavridis, voormalig NAVO-commandant en nu NBC Nieuws-analiticus, zijn voor een ‘effectieve aanval’ op Syrië door de VS, ‘bemande vliegtuigen’ nodig, wat het meteen tot een ‘zeer risicovolle operatie’ maakt.

“Vorig jaar april was het een duidelijk signaal”, aldus Stavridis, “maar dit keer zal het gaan om de vernietiging van specifieke Syrische slagkracht”  Zéker nu president Poetin heeft verklaard, op inkomende raketten en de ‘lanceerinrichtingen’ te zullen schieten, zijn dit alles de ingrediënten voor een aanzet tot WWIII..! En dit alles voor Trump wellicht alleen maar om te bewijzen dat hij geen Russische marionet is, zoals aanklager Mueller hem neer wil zetten. Onderwijl wrijft het hele militaire-industriële complex zich in de handen..

* * *

 

5 gedachten over “Gifgas Syrië: valse-vlag-motief om daar te blijven..!

 1. Prachtig artikel!
  Ik ben er nu 6 jaar mee bezig geweest. Die oorlog in Syrie.
  Ik heb ze 6 jaar lang van adviezen voorzien zover ik dat kon.
  Jullie hebben ook je uiterste best gedaan. Bedankt!
  Mijn donatie komt binnen 2 weken.
  Gewoon doorgaan. Ze kunnen geen 3e Wereld Oorlog beginnen.
  Gevolgen zullen onoverzienbaar worden, daar kunnen deze “control freaks” niet tegen.

 2. en met deze totaal kernkrieg idiotie die zeer doorzichtig is vanwege de 1 tonigheid in de repeat herhaling van meer van exact hetzelfde jaar na jaar, wordt er een complete planeet gegijzeld en zelfs het existentiële voortbestaan op het spel gezet van deze prachtige blauwe parel inclusief bewoners, wat voor NEO oplichters CON matrixkrachten doen dit en veel belangrijker wie staat dit nog langer toe, massale dienstweigering, opgelost. De aanéénschakeling van vietnamachtige atrocities, wrede verschrikkingen met alleen maar verliezers, vele doden en nog meer zwaar beschadigde vaak te jonge overlevenden van de afgelopen postwo2 oorlogse jaren aanééngeregen aan een ketting van duvelse demente dementor gekte vol leugens en onvoorstelbaar bedrog op te grote schaal om te kunnen bevatten, en wuh het consumerende excuustruus publiek dat sure zeker zal blijven gaan voor het vertrouwde zorgvuldig door televaag kanalen continu gevoede ultieme zondebok model met een diepte analyse van nog geen centimeter tomaten soepbord hoogte, zoals gewoonlijk, nie wieder nooit weer, maar het blijft maar doorgaan, wuh moeten maar consensus blijven geven zeker; TEgen is het devies, het liefst in meerderheid massaal en wel NU! http://www.presstv.com/Detail/2018/04/11/558206/US-Syria-Ron-Paul-Adam-Garrie Matrix – Neo vs. Morpheus https://www.youtube.com/watch?v=8_C0E1ml5-o Psycho Killer (Live) https://www.youtube.com/watch?v=4P7Giwo-f6g

 3. We mogen niet uit het oog verliezen dat de “regisseurs” van dit alles in Tel Aviv zitten. De USA – G.B. – Frankrijk zijn de vazallen van Tel Aviv dat bezig is met Groot Israël via de uitvoering van het Oded Yinon plan. Achter Tel Aviv gaat dan de RKM schuil.
  http://www.daretoreadit.com/61114/evil-corrupt-us-fed-govt-obviously-is-run-by-uks-rothschild-cartel-and-israeli-mossad-aims-to-launch-unjustifiable-new-war-in-syria-over-more-lies-hoaxes-false-flag-mania
  Trump is nu volledig in handen van de Deepstate :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-04-11/luongo-coup-complete-trump-done
  met citaat :
  If there is one thing the last 48 hours have proved to me, it’s this. Donald Trump is no longer acting President. The coup against Trump has been completed…..”
  Ik verwijs naar de tekst met een opsomming van alle aspecten.
  Het besluit in de tekst :
  “I told you months ago, when you make a deal with the devil, in this case the Neoconservatives, you do so at your own peril. When Trump reversed course on Afghanistan the fix was in then. He would be allowed, like all presidents, to play around at the edges of domestic policy, but the foreign policy train will not be derailed. …..”. Dit imo dan ook meer dan duidelijk.
  Toen Bolton op het toneel verscheen… werd het m.i. duidelijk dat de “coup” gelukt was. Er was ook de raid van het FBI bij de advocaat van Trump…op zoek naar “chantagemateriaal….”.
  Het zal dus afwachten zijn… wat er de komende uren gaat gebeuren. Hopelijk slaagt de top van het USA leger erin weerstand te bieden tegen de Deepstate, met daarin dan vooral de AIPAC, als stuwende kracht. Op een website werd al de vergelijking gemaakt met WO 1 met Sarajevo en Gavrilo Princip , en de huidige toestand met Bibi in de rol van Gavrilo!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.