Advertentie

Tessa stapt uit team WantToKnow.nl


IMG_1829Je leest het goed: ik ben per direct gestopt met mijn werkzaamheden voor WantToKnow.nl, de website over grote doofpotaffaires die ik – bijna een jaar geleden – samen met Guido hier in Nederland heb opgezet. Wel blijf ik als journalist WantToKnow.nl als podium gebruiken om af en toe mijn verhalen op te publiceren, maar ik zal niet meer zo frequent op het platform aanwezig zijn en ook maak ik geen deel meer uit van het WantToKnow-team. De reden is dat ik een andere weg ben ingeslagen. Welke precies weet ik nog niet, maar ik laat me verrassen.

Opgelucht

Wat kan ik er nog meer over zeggen, behalve dat ik ben opgelucht dat ik dit besluit heb genomen en blij ben dat mijn goede vriend & WTK-maatje Guido goed heeft gereageerd. Ik betrapte mezelf er de laatste tijd op dat ik niet meer zo een zin had om stukken te vertalen en verhalen te schrijven over de misstanden in de wereld. Ook had ik geen zin om andere verhalen te lezen, notabene op mijn eigen website! Op geen enkele website trouwens. Net alsof ik verzadigd ben met al het nieuws dat iedere dag om mij heen gecreeërd wordt. Het is even genoeg. Hoe belangrijk ook.

Ruimte

Misschien denk je nu: ‘Dan schrijf je toch positieve en inspirerende verhalen?’ Nou dat zal ik ook zeker doen en misschien ga ik ook nog eens één of andere doofpot aan de kaak stellen. Maar nu even niet. Ik heb nu even genoeg aan mezelf en de weg die ik naar binnen ben ingeslagen. Ik heb het idee dat als ik me teveel op de buitenwereld richt, niet datgene kan ontstaan waar ik op dit moment behoefte aan heb. Ik merk ook dat dit een gevolg is van het leven vanuit mijn hoofd, naar het leven vanuit mijn hart. Ik maak schoon schip en ruimte voor wat nu beter bij me past. We zullen het wel zien wat dat precies is. Ik laat me verrassen.

71 gedachten over “Tessa stapt uit team WantToKnow.nl

 1. Dag Tessa

  ondanks dat ik je verhalen meestal niet geloof, kon je mooie stukjes schrijven , ik heb ze met plezier gelezen.

  @ De andere Gait

  heel jammer dat je mijn naam gebruikt om mij zwart te maken, dat kan ik prima zelf zonder mensen direct uit te schelden.

  heel vriendelijke Groet de one and only Gaitert !!

 2. ik vind het een goede zet van je tessa en zag hem ook al aankomen ik zie ditzelfde meer en meer in me omgeving ook gebeuren inclusief mezelf en kan alleen maar zeggen waar 1 deur dicht gaat gaan er velen weer open

  lekker in het nu

  groetjes

 3. Hoi Tes,

  Gelijk heb je. Alles is gezegd wat er gezegd moet worden. Het is nu echt zover, ook ik voel dat. Het leven voelt nu alsof er steeds meer van het oude wegzakt. Net als je jezelf steeds meer voelt dat we echt als een toeschouwer leven. Alleen naar je hartekracht gaan, je echte zelfkern, dan pas leef je.

  Hoop je nog eens te ontmoeten.
  Wie weet!

  Groetjes,

  Anthon

 4. Lijkt me een wijs besluit voor Tessa haar eigen goed. En ben ook zeer benieuwd hoe deze site zich zal blijven manifesteren zonder haar. Guido geeft het in zijn schrijven al aan geloof ik; de bezoekers zullen bijdragen aan/de content gaan vormen. En dus ben ik erg benieuwd over de voortgang. To be continued….or not?

 5. @Edwin: ik ben die andere Edwin.. groetjes, Guido.. Vertel je verhaal, hier op de site, deel wat je delen kan. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde..!

  Gait, excuses dat ik je voor een andere Gait aanzag. Enzo.

 6. Heel herkenbaar allemaal Tessa. Maar jij Tessa hebt het vermogen en de mogelijkheid om de dingen goed te verwoorden en daarom hoop ik dat jij ons jouw opgedane ervaringen, kennis en inzichten in de loop der tijd meedeelt. Ik was heel verheugd deze site gevonden te hebben en het is m.i. zeer wenselijk dat deze een goede voortgang vindt.
  Tessa, je bent een mens naar mijn hart. Veel geluk en wijsheid wens ik je toe.

 7. @ Arjan
  Weet je, het cynische is dat Tessa nu een boek gaat schrijven over haar “visioenen” en rijk gaat worden. Net zoals David Icke (een voormalig Engels voetballer en geroyeerd lid van de Engelse Green Party) die zegt dat Obama een reptiel uit de ruimte is…

 8. Beste Tessa,
  (en hallo all)

  Jouw vertrek van WTK heb ik vorige week gemist, maar het verbaast mij niets. Dit gezien de inhoud van eerdere berichten en de afnemende frequentie van je postings.

  Ik kan mij er wel in verplaatsen en de reden zit in de naam van jouw en Guido’s project besloten: “WANT to know”.

  De site staat ongeveer een jaar online. Wie er nu voor het eerst komt, en het geheel overziet, vindt overwegend artikelen en reacties van “Weters”, niet van “WillenWeters”. Da’s op zich niet erg, maar het vermoordt de inspiratie als je wil schrijven om antwoorden te krijgen op vragen die je hebt.

  Om het een beetje esoterisch – dat kan geloof ik hier wel 😉 – te omschrijven: de schrijflust cirkelt naar binnen. Ze wordt gevangen door de zwaartekracht van het (blijkbare) Weten van deze site. WillenWeten impliceert daaruit breken; nieuwe kennis ontginnen, pionieren, uitbreiden, etc.

  De oplossing is “simpel”; eruit stappen – wat je hebt gedaan – en verder gaan. Verdergaan met dat te doen waar je goed in bent: antwoorden zoeken op vragen die we hebben. Interviews afnemen, mensen bevragen die op de grens zitten van aan de ene kant de grote grijze middengroep, en/of de gevestigde orde, en met het andere been in een (mogelijk) grotere werkelijkheid staan.

  Dr. Pim van Lommel is zo’n persoon, en de professoren Dick Bierman en Rupert Sheldrake. Zij proberen met geaccepteerde methodieken het vooralsnog onverklaarbare bloot te leggen en te ‘verkopen’ als zijnde nieuw te ontginnen onderzoeksterreinen.

  Dit deed je al Tessa, zie InspirerendeVerhalen.nl; neem bijv je interview met László. Doch, om in dit voorbeeld te blijven: dit ging over hém en zijn bevindingen. Hoe zou het zijn om dergelijke vrijdenkers te bevragen over onderwerpen die JOU (en ons) ook bezighouden?

  Bijvoorbeeld confronteer Van Lommel en Bierman (ook) met de veelheid van losse eindjes over 9/11, of de onderwerpen die dr. Greer met z’n Disclosure Project naar voren brengt…

  Mind you: je bent de journalist, laat je niet afpoeieren. Ze móéten antwoorden, willen zij tenminste te boek blijven staan als wetenschappers met open-mind & spirit.

  Volgens mij zijn dit ‘sling-shots’ om in ruimtevaarttermen te blijven, waarbij je de zwaartekracht van je eigen achtergronden gebruikt om verder te komen. Om verder te gaan met inspiratie om ‘meer te willen weten’.

  Je wil je laten verrassen, ik hoop dat dit een kleine stap in die richting is. En dat we hier of op één van je andere sites de pennenvruchten ervan gaan meemaken.

  En met een beetje creativiteit en track-record (wat je al aardig hebt opgebouwd) word je er nog voor betaald ook. Niet geheel onbelangrijk; zaken onthullen, openingen maken, met een financiele onafhankelijkheid.

  Maar bovenal: succes met je gezin!

  Richard Reekers

 9. Jammer dat iedereen zich gek laat maken door wat een ander weer in dat hoofdje probeert te proppen…,dat laat toch zien hoe sterk jezelf in je schoenen staat, hier zijn niet veel mensen die sterk in hun schoenen staan! Iedereen is maar bezig elkaar veren in de reet te steken en mooie woorden te spreken over Tessa, die m.i. niets meer dan vluchtgedrag vertoont, waarschijnlijk omdat ze de lat voor zichzelf te hoog heeft gelegd en er nu niets meer van begrijpt. Vervelend is dat als je je eigen graf graaft, maar dat is danook de levensstyle waarmee we worden opgevoed, dus waarom denken dat het later beter zou gaan! Niet dus! Nee, groeien kan je alleen maar voor jezelf doen, en zelf de tips die anderen aandragen kunnen waardevol zijn, maar vaker nutteloos omdat ze persoonsgericht zijn, en dus gewoonweg niet zullen werken voor een ander en dat is waar het bij veel mensen spaak loopt omdat ze geen flauw idee hebben wat nu denken voor jezelf is! En als je dat juk niet afwerpt gaat helemaal niets lukken en dan zal je altijd weer tegen dezelfde mindfucks aanlopen zoals je al eerder deed…Tessa, gewoon jezelf worden, niet wat een ander wilt wat je wordt!

 10. Lieve tessa,
  Je hebt je gevoel gevolgd en hebt geen angst gehad.veel succes, meid!
  vond het prettig dat je barbara marciniak had aangehaald een poosje terug.
  heb happy news ook aan favorieten toegevoegd, ga ik ook eens neuzen.

 11. Geen tijd gehad hebbende de site te bezoeken lees ik nu pas dat Tessa stopt. Tessa, dank voor je goede
  zorgen hier op wtk.

  Succes met wat je gaat doen. Sterkte.

  Jan

 12. Beste Tessa,
  Ik zag je interview met Ervin Laszlo. Hij heeft zijn informatie van de esotericus en schrijver Benjamin Creme. Laszlo is geinterviewd voor het tijdschrift: Share International waar Benjamin Creme hoofdredacteur van is.
  Volgens B.Creme leven er buitenaardse broeders al geruime tijd onder de mensen, meestal bij de diplomatieke diensten van regeringen.Een van hen was George Adamski, hijn kwam van Venus. Er verschijnt momenteel wereldwijd een grote heldere ,,ster,,. Kijk voor meer informatie op de website van Share International of Share Nederland, of op You Tube: miracle star.
  Er gaan binnenkort dingen gebeuren die we niet kunnen bevatten. Het wordt geweldig! Hartelijke groet. Nancy

 13. Hallo Tessa,
  Vandaag voor het eerst op de site van Want to Know.
  Wat een veelheid aan info.
  Niets voor mij.
  Wat me verbaast is dat ik het eerste bericht dat ik zie, jouw bericht is waarin je aankondigt te stoppen met je werk.
  Dat ik daar naartoe wordt gebracht is niet voor niets.
  Ik wil je dan ook dat doorgeven waar ik erg veel van geleerd heb:
  Ik heb het proces van Oneness Awakening in Italie gevolgd.
  Dit heet, Level 1: Doors to Oneness.
  Kijk op de site van Oneness Holland en maak het voor jezelf mogelijk.
  Sterkte in je Proces.

 14. Er zullen altijd voortrekkers zijn die de kudde gaat leiden.
  Tessa bedankt voor de tijd die je hebt gegeven zelf waren we nooit tot het inzicht gekomen.
  Ook GuidoJ. de tijd die hij in deze site steekt, soms komt er wel wat tegenspraak maar ik ben blij met de onderwerpen.
  Ik heb mij interesse al vanaf 1970 en ik ben heel wat verder gekomen door Wanttoknow.

  Ber(t)en ma(rga)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.