Advertentie

Ontbijt met God (2)


Wellicht heb je het eerste deel gelezen van het artikel ‘Ontbijt met God’ van de hand van Maureen Moss. Praten met God, het lijkt een taboe, een gotspe.. Nooit geleerd op school, wel bidden tot God. En die zei dan natuurlijk niets terug. Totdat.. Totdat we de boeken van Neale Donald Walsch konden gaan lezen; het werden wereldsuccessen; hoe tekenend de behoefte van ons mensen om ‘contact te maken’.

Wil je het vorige artikel lezen, HIER staat het.

Onder het vorige artikel van Maureen, stond een prachtige reactie van ‘Luna’, die ik hier graag hélemaal citeer:

“Ik heb mij altijd al afgevraagd hoe het toch komt dat de ene quasi spelenderwijs contact krijgt met God en de andere, die zo hard zijn best doet, niet. Nu dat ik bijna 70 ben, heb ik gewoon ontdekt hoe het zit.
Niks ritueel, niks stijve en plechtige teksten, niks majestatische kathedralen of gebedshuizen. Gewoon je eigenste spontane zelf zijn is de enige weg naar contact met God. Vorige week zat ik ’s ochtends in de zetel, groette de (eindelijk) blauwe lucht tot ik ineens spontaan zei
“Goeiemorgen God”.
Ha! Alles rond mij straalde ineens als in een blije lach. “
Ook goeiemorgen” hoorde ik in mijn hoofd en een reusachtige golf van bijna orgastisch geluk stroomde door mij heen.
Ik:
“Ik heb je gevonden. Nu pas heb ik je gevonden. Is het echt zo simpel?” God: “Zo simpel is het, ja”.
Ik :
“God, wil je het aub wat rustiger aan doen? Het gaat te heftig voor mij. Een dergelijke lawine van gevoelens kan ik niet de baas”.
Een gewaarwording van een geamuseerde glimlach rondom mij, een geluksgevoel dat mij niet meer verlaat, zacht nu en teder, ook geamuseerd want ik ben van nature nogal speels en plagerig. Nu praat ik gewoon, zoals tegen mijn buur of partner tegen Hem en noem hem God, zoals ik Jan of Liesje of zo zou zeggen. Het geheim zit ‘m in de eenvoud, kinderlijke eenvoud. (Laat de kinderen tot mij komen).”

Maureen Moss

Vind je het niet prachtig.. Het lijkt zo veraf, maar is zó dichtbij. En met ‘het’ bedoel ik dan ‘het contact’.. Het onderstaande bericht van Maureen heb ik gisteren vertaald, omdat er voor mij een enorm bericht in schuilgaat. Mijn gedachten gingen uit naar 9/11. Naar een gebeurtenis die de wereld op zijn kop zette; de Amerikanen nu, na bijna 9 jaar, bijna al hun grondwettelijke basisrechten heeft afgenomen of ernstig aangetast.
Het bericht hieronder laat in dit opzicht aan duidelijkheid niets te wensen over. Een nieuwe, holografische bangmakerij is onderweg. Een laatste stuiptrekking van de ‘powers that be’.

Maar het bericht is ook duidelijk, en een soort lentesymphonie.. Als iets nieuws zich aandient, dient het eerst even een rotzooitje te zijn voor het oude kan (en moet!) verdwijnen..
Weleens verhuisd? Herkenbaar toch? Weleens een tuin opnieuw aangelegd? Herkenbaar toch? Weleens een feestje gehad..?
Ik hoop dat je het onderstaande bericht in zijn ‘waarde kunt laten’. Het zonder oordeel kunt lezen en jezelf ermee kunt bekrachtigen; we zijn niet alleen, het blijkt maar weer. Met dank vooral aan Maureen, Luna, Neale, jou en mij..!

x

* * * * * *  *

Breakfast With God, Part 2

© Maureen Moss, © vertaling Guido Jonkers 22 03 2010

Dearest Hearts,

Ik begon aan mijn artikel van deze maand en plotseling, tijdens het schrijven, stopten mijn vingers met het intikken van toetsen en vond er een totale energieverschuiving in mijn werkkamer plaats. Er werd me verteld dat ik moest stoppen: “Stop, want wat ik je te vertellen heb, is belangrijker op dit moment. Beschouw dit alsjeblieft als je tweede ontbijt met me.  Je kunt met de rest spreken, zoals je hebt gepland, maar op een later moment.

De mensheid komt gevaarlijk dichtbij een nieuwe ronde van 3e dimensie-overlevingsbewustzijn. Zij die binnen en buiten de overheid verblijven, en geacht worden dat ze ‘de krachten achter de macht’ zijn, zijn vanuit hun loopgraven, hun laatste manoeuvres aan het voorbereiden.
Dat doen ze door volledig nieuwe angsttactieken uit te vinden, te her-uitvinden, te simuleren, en te stimuleren en valse hologrammen te gebruiken, die bedoeld zijn om de mensheid in een staat van gecontroleerde, gesegmenteerde en afhankelijke overlevingsmentaliteit te brengen.

Het resultaat daarvan is, dat veel te veel in een staat van angstbewustzijn vervallen, waarbij ze hun geest met grote snelheid afspeuren om de beste manier van overleven uit te vinden, tijdens de ‘komende zware tijden’.. Mijn geliefden, jullie sterven de hongerdood in het land van overvloed. Ik vraag jullie om je Goddelijke voeding tot je te nemen!

Er komen geen zware tijden aan, of je moet ze als dusdanig interpreteren. Maak de lens schoon waardoor je de wereld waarneemt, verdiep je lotsbestemming voor de Waarheid en wees vooral doof voor alle angstzaaiers. Er liggen unieke  en kompassionele tijden, maar vooral creatieve tijden voor jullie!  Kansen die onderlinge verbindingen bouwen, die ertoe dienen dat jullie elkaar kunnen bekrachtigen, liggen voor jullie klaar.

Mandala van de nieuwe Aarde

Jullie economie, jullie huidige energiesysteem, het milieu en jullie opleidingen en gezondheidssysteem (dat nooit om jou heeft gegeven) komen krakend tot stilstand en storten in. Wees daar dankbaar voor en wees stil, tótdat je creatief, innovatief en bekrachtigd kun zijn met dit cadeau. De gedurfde plannen die voor elk van hén klaar liggen, waren nooit in jouw belang. Ze dienden een select groepje en zouden miljarden anderen in de val hebben gelokt.

Veel van jullie landen en veel valse wegwijzers tonen de mensheid wat er gebeurt als de kollosale gebeurtenissen van totale disbalans en volledige afwezigheid van integriteit triomfeert in een valse wereld. De ‘lamp van de Waarheid’ blijft echter licht schijnen over bedrog en zal al deze activiteiten snel en knarsend tot stilstand brengen. En bedenk dat wanneer het ene stopt, het andere geboren wordt. Zowel vernietiging als creatie vinden op hetzelfde moment plaats!

Ik vraag je om jouw aandacht en je focus van de angst af te halen; laat de buitenwereld haar spelletje ‘uitspelen’, zoals gepland. Laat de weinigen die ervoor kozen om deel te zijn van de neergang van een corrupte dimensie, hun taken vervullen, op dat moment begin jij jouw nieuwe taak, omgeven door mijn Liefde.

Jij hebt een ascentie waar jij je aandacht op wilt richten, dus ga alsjeblieft verder met je daarop voor te bereiden, met al je aandacht. IK BEN bij jou. Onderzoek je ultieme beperkende geloofsovertuigingen, en bevrijd  jezelf!  Je bewustzijn vraagt slecht één ding van jou: ‘Laat het vrij!’
Zou jij een vlinder willen vangen en haar ontdoen van haar mogelijkheden om dát te worden waarvoor deze geboren is..?

Ik vertel je dat je je volledige kracht zult leren kennen, wanneer je leert werken binnen de kaders van de Hogere Energieën, mijn tips wilt accepteren, en leert om jezelf niet te verlammen én tot slot het minimale bewaart van datgene dat jij denkt dat er nog over is.

Als jij ervoor zorgt dat je afstemt, integer bent en jezelf bewust bent met wie je eigenlijk leeft, met wie je werkt en speelt, met wie je een relatie hebt, hoe je in relatie tot jezelf staat, en wanneer je jezelf dan in de richting van je dromen beweegt, zul je jezelf onoverwinnelijk terugvinden.
Beweeg jezelf af van het angstbewustzijn, zodat de laatste codes van je ascensie tot je mogen en kunnen komen. Herinner jezelf wie je bent, herinner je wie IK BEN. Her-inner.

Al snel zul je op een dag wakker worden en het zal je opvallen dat ‘er plotseling een nieuwe wereld is verschenen’.

X

* * * * * * *

Hier vind je de biografie van Maureen Moss.

en HIER is haar website, worldpuja.org

10 gedachten over “Ontbijt met God (2)

 1. Zo mooi, dank je voor het delen.
  Ik kreeg hierdoor contact met God. Wat een vreugde, wat een pijn, wat een uitbarsting en wat intens mooi.
  Zo mooi, ik zou hem graag voorstellen aan anderen.
  Maar ja……dan zie jij alleen mij. Dat is dan de werkelijkheid, de realiteit.
  Geloof je ’t als ik het zeg, dansend in het zonlicht samen, dat ik het zeker weet.
  De nieuwe wereld, God, het licht, liefde, bracht en brengt een andere wereld door in dat licht te willen zijn.

 2. Moet te vroeg naar mijn werk voor een ontbijt maar ga inderdaad proberen om zaterdag met God te ontbijten !~!
  Lijkt me te gek hoop dat ik het aankan !
  Dankje wel

 3. Als de nood het hoogst is, is de redding (het meest) nabij.
  Als je het meeste behoefte aan iets hebt zal het niet meer lang duren voor dit er daadwerkelijk is.

 4. Schepping van Vladimir Megre,verwoord door Anastasia
  God bidt tot de mens.(dus lees ook dochter)

  Mijn Zoon! Mijn lieve zoon!
  Hoe lang wacht ik al! Hoe lang.
  Alle minuten in een jaar,alle seconden in een eeuw,
  Wacht ik.

  Alles heb ik je geschonken.De hele Aarde is van jou
  In alles ben je vrij.Je kiest je eigen weg.
  Ik vraag je slechts,Mijn zoon,Mijn lieve zoon.
  Ik vraag je slechts,wees gelukkig.

  Je ziet mij niet,
  Je hoort mij niet,
  je hoofd vol twijfels en verdriet.
  Je gaat op weg.Waar ga je heen?
  Je streeft.Waar streef je naar?
  Je knielt voor iemand neer.
  Ik strek mijn armen naar je uit.
  Mijn zoon mijn dierbare zoon.
  Ik vraag je wees gelukkig.

  Je gaat weer op weg,op weg naar niets,
  Langs deze weg vergaat de Aarde.
  In alles ben je vrij,maar de wereld vergaat,
  En daarmee ook jouw toekomst.
  In alles ben je vrij,maar ik houd stand,
  In een laatste grassprietje laat ik je herrijzen.
  En opnieuw zal rondom de wereld schitteren,
  Ik vraag je alleen wees gelukkig.

  De gezichten van heiligen staan strak en treurig,
  Ze maken je bang voor Hel en Oordeel.
  Zij zeggen dat ik rechters zal sturen,
  Maar ik bid alleen voor die dag,
  Die dag dat wij weer samen zullen zijn.

  Ik geloof-je keert terug,
  Ik weet-je zult komen,
  Ik zal je weer omarmen,
  Geen stiefvader ben ik! Neen,Ik ben jouw Vader!
  Ik ben de Heilige vader, en jij mijn echte zoon.
  Mijn dierbare zoon,
  Wij zullen weer gelukkig zijn!

 5. Me, dat ken ik. Hoe vertel ik het. Ze zullen wel zeggen dat ik niet spoor….Ach, ik voel met wie ik kan delen. Ik probeer te stralen en dan gebeurt het gewoon. Ik leef en deel en geniet er van. Ga met God, die in alles en allen is.
  Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.