Advertentie

Stapt Duitsland uit anti-Rusland-coalitie met VS..??


Het was John McCain die als postilllion
Het was John McCain die als een ware Postilllion d’Amour en volledig zichtbaar, zijn steun ging uitspreken aan de zogenaamde Syrische rebellen. Waaronder we de latere leider van IS/ISIS herkennen, de man die ex-Mossad-agent zou zijn. Genaamd Shimaun Elliot, of in goed Arabisch.. Abu Bahkr al-Baghdadi..  Hoe gaat deze fake-operatie van de Amerikaans-Israëlische geheime diensten aflopen, nu Rusland zich, keurig via diplomatieke operaties, in Syrië een essentieel-strategische positie heeft verworven..?!

x

x

BREAKING!!

Breekt Duitsland uit VS-alliantie tegen Rusland..?

2015 WantToKnow.nl/.be (Bron: Duits Economisch Nieuws 13 sept 2015)
(met dank aan vertaler Johan Hallaert)

x

Duitsland is verrassend uit de anti-Poetinalliantie van de VS gestapt: Duitsland verwelkomt nu officieel de bereidheid van Moskou om zich te engageren in Syrië en wil samen met de Russen en het Franse initiatief beginnen om de oorlog in Syrië te beëindigen. Zodanig dat de vluchtelingenstroom kan worden gestopt. Duitsland heeft reeds duizenden soldaten in gereedheid geplaatst, wachtend op hun afroep. Frank-Walter Steinmeier en zijn Russische collega Sergei Lavrov hebben afgelopen dagen én de voorbije weken op de achtergrond hard gewerkt aan een plan voor Syrië.

De ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland (Frank-Walter Steinmeier (L)) en Rusland (Sergei Lavrov) tijdens een wandelingetje deze week.
De ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland (Frank-Walter Steinmeier (L)) en Rusland (Sergei Lavrov) tijdens een wandelingetje deze week.

De foto toont de twee ministers van Buitenlandse Zaken tijdens het bezoek van Stalingrad gedenkteken in Volgograd in mei van dit jaar. En zelfs Angela Merkel is nu voor de integratie van Rusland in Syrië gewonnen..

Duitsland heeft verrassend en heel helder, duidelijk gemaakt niets meer te zien in de eenzijdige alliantie met de VS, die de deelname van Rusland in Syrië wilde voorkomen. Een teken aan de wand was dat Duitsland, eerder deze week de VS ook al had gevraagd om de militaire basis in Ramstein te sluiten. Naast zware spionageactiviteiten is Ramstein ook een logistieke luchtmachtbasis en de thuishaven van waaruit de Amerikanen Afrika en het Midden-Oosten met drones controleren en bombarderen….

De Duitse minister van defensie, Ursula von der Leyen, zei in ‘Der Spiegel’, blij te zijn met het feit dat de Russische president Vladimir Poetin wil deelnemen in de strijd tegen de extremistische organisatie Islamitische Staat. Het is in het algemeen belang voor de bestrijding van IS, zei ze. Ook Oostenrijk en Spanje hadden deze week deze stap van de Russen al verwelkomt en de samenwerking met de Russische Federatie in de strijd tegen IS als ‘noodzakelijk’ bestempeld.

De woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat Duitsland een grotere betrokkenheid van Rusland in de strijd tegen de IS zou verwelkomen. De minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier, kondigde aan dat hij gesprekken zouden beginnen met Lavrov en zijn Franse collega Laurent Fabius in een poging om de burgeroorlog in Syrië te beëindigen. Lavrov en Fabius werden zaterdag verwacht in Berlijn, waar ook gesprekken aangaande het conflict in de Oekraïne besproken werden … Ook daarin lijkt nu schot in de zaak te komen.

Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??
Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??

Russisch initiatief om IS aan te pakken.
Ondertussen hebben de Russen zelf niet stil gezeten en zijn ook met Saoedi-Arabië, Egypte, Iran en Irak rond de tafel gaan zitten om de strijd tegen IS te concretiseren. De Amerikanen kijken met lede ogen toe, hun haviken wensen op de ingeslagen weg verder te gaan en wijzen iedere samenwerking met Rusland van de hand. De huidige gang van zaken lijkt alvast een zware diplomatische blamage en nederlaag in te houden voor de buitenlandse doctrine van de VS.

De Amerikaanse president Barack Obama had bij aanvang van het conflict, op het thuisfront reeds een verpletterende nederlaag geleden, in zijn eerste poging tot een directe militaire interventie in Syrië: de eigen generaals weigerden toen hem gehoorzaamheid, omdat het niet duidelijk was hoe het Amerikaanse leger zich op een zinvolle manier uit een oorlog in Syrië had kunnen terugtrekken.

Rusland had afgelopen vrijdag reeds de Verenigde Staten opgeroepen tot een militaire samenwerking met het oog om ‘onbedoelde incidenten’ te vermijden. En eerder was het de VS die op haar beurt de Russen had gewaarschuwd, onbedoelde incidenten te veroorzaken. Minister Steinmeier evenwel riep op tot een gemeenschappelijke aanpak: “Het kan niet zo zijn dat iedereen op zijn eigen houtje rond Syrië aan vrede werkt”, zei hij. In een artikel voor de ‘New York Times’ pleit Steinmeier voor de oprichting van een contactgroep voor Syrië, waarbij alle toenmalige staten van de regio, zoals Iran moeten worden betrokken.

assad en poetinIran is naast Rusland de belangrijkste steun van de Syrische regering en wordt ook beschouwd als de patroonheilige van radicale groepen in de regio, zoals Hamas en Hezbollah. Of de Russen aan het einde van dit proces de Syrische president Bashar al-Assad blijven ondersteunen is nog onduidelijk. Moskou heeft intensief overleg gepleegd met vertegenwoordigers van de Syrische oppositie in de afgelopen weken. Een ‘regime-verandering’, zoals verkondigd door de VS en lang tijd gesteund door de EU, weigeren de Russen ruimte te geven.

Zij sturen na de bestrijding van ISIS eerder aan op nieuwe verkiezingen. Meest recent, hebben Oostenrijk en Spanje zich aangesloten bij de Russische positie en verklaard dat zij het bereiken van vrede in Syrië alleen realistisch mogelijk zien mits de deelname van Assad. Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk willen hun luchtaanvallen op IS-posities in Syrië intensifiëren. De Russen beschouwen de, onder leiding van het Amerikaanse leger militaire operatie echter als mislukt en hebben zich daardoor bereid verklaard om militair deel te nemen aan de strijd.

De Verenigde Staten hebben in de afgelopen dagen herhaaldelijk hun bezorgdheid uitgedrukt over de groeiende militaire aanwezigheid van Rusland in Syrië. De Russische marine begon op vrijdag aan de voorkant van de Syrische kust, waar het land een militaire basis onderhoudt, een militaire manoeuvre. Nog volgens Syrische informatie werden op zaterdag twee Russische transportvliegtuigen opgewacht in Syrië, die 80 ton hulpgoederen aan boord hadden.

VN-coördinator Jakub al-Hillo heeft in een Reuters interview gewaarschuwd dat door de aanhoudende burgeroorlog in Syrië, zeker nog één miljoen mensen extra op de vlucht zouden slaan. Jakub-al-Hillo hierover: “Tenzij er iets groots gebeurd om het conflict politiek op te lossen, zal de stroom van vluchtelingen uit Syrië nog vele maanden aanhouden,” zei hij. Sinds het begin van de burgeroorlog hebben meer dan één miljoen Syriërs hun huizen verlaten.

Sinds het begin van de Burgeroorlog in 2011, werden een kwart miljoen mensen gedood. De helft van alle Syriërs verlieten hun huizen, vier miljoen mensen zijn het land ontvlucht, 7,6 miljoen zijn in Syrië zelf op de vlucht. De meerderheid van de Syriërs die nog in het land zijn , bevinden zich in westelijk gelegen gebieden, die onder controle van de overheid worden gehouden.

* * *

x

barbara-marie-drezhlo-russia-and-china-say-no-war-in-syria-20121

55 gedachten over “Stapt Duitsland uit anti-Rusland-coalitie met VS..??

 1. Dit bericht maakt me weer eens blij. Gaan dan eindelijk de ogen open in Europa dat je moet stoppen om wereld aggressor Amerika nog langer te steunen !!
  Als er 1 persoon de Nobelprijs van de vrede dient te ontvangen dan is het Putin wel….. Terwijl Obama hem in dient te leveren !!

 2. Eindelijk het syrische volk moet geholpen worden….er moet verkiezingen komen maar eerst vrede stichten……land herstellen… ja vele vele mensen..zijn die amerikanen..zat..vele vele mensen sympatiseren Poetin…den haagse politiek zien dat niet…als men niets doet..dan zijn de gevolgen onherstelbaar…dank..mij te mogen uiten..!!! succes.

 3. Mooi zo, overigens begint het zelfs in de VS te morren op dit moment. Abby Martin is begonnen met een nieuwe webvideo serie onder de titel The Empire Files waarin duidelijk te zien is dat ook de burgers in de VS zelf het Empire Builden van hun overheid volkomen zat zijn. Even googlen of op youtube zoeken en dan is haar video wel te vinden. Zeer de moeite.

  1. https://www.youtube.com/channel/UCG29FnXZm4F5U8xpqs1cs1Q
   Douwe, eigenlijk word ik een klein beetje opstandig van jouw posting… Waarom niet even domweg een link geplaatst? Lijkt me een kleine moeite toch?
   Jij bent op jouw site redelijk van jouzelf overtuigd… achterdesamenleving.nl Mooie site, maar vind je wel een groot ego… Denk je dat je intellect mensen verder gaat helpen die daar niet over beschikken? Word er een beetje opstandig van, want het lijkt dat mensen moeten worden opgedeeld in meer of minder intelligent… Waar ligt op IQ niveau de scheidslijn?

  2. @Anna:
   Don’t worry.
   Groote ego’s genoeg op internet. Normaliter verzuipen ze in de weldaad. Er is zóveel informatie beschikbaar, en vaak zó goed uitgelegd, dat dit soort zelfgenoegzaamheid al snel door de filters heen naar het eeuwige internet kerkhof wordt begeleid.

   Het zelfreinigingsvermogen van internet is redelijk groot; je moet al over veel kapitaal beschikken, wil je een slechte site drijvende houden. Terwijl het tegenovergestelde ook waar is; vrijwel zonder geld kan een goede site jarenlang floreren. (waitbutwhy.com; prachtig voorbeeld!)

  3. Anna ga hier ajb niet de schooljuf uit lopen hangen joh. Wat een bizarre posting. Laat mensen gewoon in hun waarde ajb. Over ‘ego’ gesproken..!

  4. @ Anna

   Meestal als ik links plaats in reacties op want to know dan verschijnt mijn reactie niet. Dus daar ben ik mee opgehouden. Ik weet niet of dat een instelling in het spamfilter hier is oid maar als ik geen links in een reactie zet verschijnt mijn reactie wel gewoon. Misschien dat de Want to Know redactie daar uitleg over kan geven. Ik plaats over het algemeen graag linkjes maar ben om die reden er hier mee opgehouden.

  5. Tja, zo werd je bijna onschuldig op de guillotine gelegd.. De linkjes doen het weer hoor Douwe. Het kan zijn, wanneer je veel links plaatst, dat de spamrobot je even in de wacht zet. Maar dan is er altijd wel een oplettende medewerker-achter-de-schermen, die je reactie uit de put haalt en op het podium plaatst..! 😉 Dank.

  6. Sorry dan Douwe, want dát was niet mijn bedoeling… Dankjewel voor je vriendelijke posting! Er is dus een verklaring voor 😉 En dan nog even iets over ego, want had namelijk verwacht dat je daar over zou struikelen. Anderen wel, jij niet, dus vind dat hartstikke tof;) Ego is voor mij een neutraal begrip.
   Om die reden noem ik je een groot ego… Met jouw site heb je wel bewezen dat je een groot ego hebt 😉 ik, eigenwaarde, persoonlijkheid (toon de herkomst via de etymologiebank) http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/ego
   Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan, en nog vele jaren <3

   @Timo, dank dat je mij ondersteund, maar zoals je hieronder hebt kunnen lezen geheel ten onrechte. En misschien ook wel, want er zijn wel degelijk punten van belang. Intelligentie is wel degelijk van belang, maar over welke vorm hebben we het dan? IQ, EQ, SQ, en wat we nog meer kunnen bedenken…. IQ is een behoorlijk struikelblok omdat domweg maar een klein deel beschikt over een IQ da t de gemiddelde massa voorbijschiet. Hebben deze IQers dan recht van spreken?
   Ik dacht het niet, want naast IQ is ook EQ bijvoorbeeld van belang. Kunnen we dan mensen gaan opdelen hierin als meer of minder belangrijk? Dacht het toch van niet…. Toch zijn het verschillen die een plek moeten krijgen en een eigen belang in het geheel moeten krijgen. Alleen op basis van welke gronden gaan we dat doen? Ik vind dit een gewetensvraag en een liefdesvraag.

 4. Is dit hoop? of list en bedrog?! Ben al positief dat de amerikanen de rug wordt gekeerd, wij hebben hun systeem niet nodig, ze zijn een grote maatschappelijke flop, hopelijk ziet brussel dat ook in, als hun neus ooit boven de roze geld wolk uitkomt.

 5. Nog steeds zijn er mensen die twijfelen aan de oprechtheid van Putin en de zijnen. Ik begrijp dat niet. Ik meen, kijk eens om je heen! De bankiers doen er alles aan om Putin zwart te maken, plegen telefoontjes met landen om hun luchthavens te sluiten voor Russische vliegtuigen die hulpgoederen willen leveren, bevriezen rekeningen, roepen voortdurend zaken die niet waar blijken te zijn.

  Die hetze tegen Putin is pas echt op gang gekomen toen hij de inmiddels beroemde uitspraken deed over de multipolaire wereld orde waarbij hij aan gaf dat een unipolaire wereld orde geen enkele optie was. Putin is als voormalig baas van de inlichtingendienst op de hoogte van de plannen van de bankiers-elite en spreekt dit nu zelfs regelmatig uit. Onlangs liet hij zich nog ontvallen dat het er sterk op lijkt dat de VS en de coalitie van vrienden van Syrië, veel mensen doden maar vrijwel geen IS strijders. Daarmee laat Putin weten dat Rusland op de hoogte is van de gevoerde agenda en dat zij er alles aan zullen doen een Libië scenario te voorkomen. En ja, Putin onderhoudt ook contacten met landen zoals SA en Turkije en sommigen zien dit als bewijs voor weer een afwijkende agenda of zelfs samenspel met de bankiers. Vooralsnog zie ik dat niet zo, te weinig bewijs voor. Ik denk momenteel dat het zelfs verstandig is ook jouw potentiele vijanden dicht bij je te houden en bovendien lopen die gesprekken met net die landen in lijn met het toenaderingsbeleid dat Rusland al jaren laat zien. Niet domineren maar discussiëren en andere manieren van zaken doen laten zien.

  Persoonlijk denk ik dat het 1000 jarige rijk van de VS/Nazies ten einde loopt. De financiële slagkracht, daar waar ze alles mee financieren, wordt behoorlijk ondermijnd door de BRICS en de nieuwe investeringsbanken. Dat merken de bankiers nu al en dat is dan ook precies de reden waarom ze overal proberen een grote oorlog te ontlokken. Tot nu toe tevergeefs, dankzij kordaat optreden van Rusland en andere landen.

  Nu de Russen, samen met Iran en wellicht China een eigen strategie ontwikkeld hebben voor het bevrijden van Syrië, raken de bankiers in paniek. De Russen weten natuurlijk al wel wie IS zijn en door wie deze gefinancierd worden maar door daadwerkelijk hulp te leveren in Syrië zal deze informatie snel wereldwijd bevestigd worden en dan zijn de rapen gaar. Vrijwel geen één strijder van IS is geraakt door de al jarenlange campagne van de vrienden van Syrië, sterker nog, hun macht lijkt te groeien. Daar waar mensen voortgang maken in gevechten tegen IS worden net deze mensen gebombardeerd door de vrienden van Syrië. Doorzichtiger kan haast niet.

  Merkel vertrouw ik voor geen meter, speelt het spel al jaren mee met de bankiers en speelt dit rolletje ook m.b.t. Oekraïne. Eerst maar even afwachten wat de komende weken ons laten zien. Merkel wordt steeds door de bankiers-elite ingezet als een soort bliksemafleider en bemiddelaar. Tot op heden heeft dat alleen maar voor meer geweld gezorgd.

  1. Dankjewel Nexus voor deze ouderwetse G.B.J. Hilterman-analyse.. 😉

   Ben het helemaal weer met je eens. Groet!

  2. Nexus/Guidoj.
   Nexus ik hoop dat je gelijk hebt al wil ik toch zeggen dat ik twijffels heb,maar ik kan er natuurlijk volledig naast zitten.
   Aan de ene kant denk ik het zou kunnen omdat Rusland in het verleden door dezelfde bankiers (is Khazaarse mafia)bedonderd is en de Tsaren familie is waarschijnlijk ook door hen vermoord.
   Hopelijk komt er gerechtigheid als Putin nu zijn kans schoon ziet om dit te herstellen.
   Aan de andere zijde denk ik ook de Brickslanden worden gezien als tegenhanger van de dollar en je ziet telkens grotere problemen op de beurzen wat de ondergang van de dollar kan betekenen,maar wat nu als de elite hun vermogen omwisselen voor die Bricks of hoe die valuta ook mag heten?
   En Guidoj laatst heb je een stukje geplaatst waarin te lezen was dat de vriendin/vrouw van Putin hier in Zwitserland of Oostenrijk bevallen zou zijn hoe moet/mag ik dit alles zien/begrijpen?

  3. Nexus,
   misschien is het interessant deze video te bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=U69i7Qw53oM
   Uitgezonden op de Russische tv, begin van het jaar, ‘die Kanzlerakte’ (de akte van de kanselier). Het gaat om de invloed van de VS in D.
   Merkel kan vloeiend Russisch en is in de DDR opgegroeid, omdat haar vader (pastoor) vrijwillig van Hamburg naar de DDR verhuisde, met vrouw en 3 kinderen. Later heeft ze ook in Rusland gestudeerd, en kwam voor een taalcursus dus ook naar Donezk. (wat een lot)
   Verder wil ik nog opmerken, dat het niet klopt dat Merkel Ramstein wil sluiten. Dat was een satire stuk van een Duitse site ivm de vluchtelingen. In feite heeft ze helemaal niets te zeggen, en dat weten de Russen dus ook.
   Er is een saga die vertelt, wanneer de (Russische) beer met de (Duitse) wolf zich herenigd, dan zal zich de wereld omdraaien, van het hoofd weer op de voeten. Dat de VS hieraan niet geïnteresseerd is, lijkt duidelijk.

  4. Persoonlijk denk ik wel dat Merkel mee wil werken maar dat ze te chanteren is. Frankrijk wilde zaken blijven doen met Rusland en kreeg Charlie Hebdo als cadeau. Duitsland krijgt 1 miljoen ‘vluchtelingen’op bezoek. Frankrijk en Duitsland trekken weer richting Rusland. Andere landen zullen volgen. Putin heeft een lange tijd geleden al afstand genomen van de NWO en heeft kunnen plannen.
   Maar al met al kunnen we wel de conclusie trekken dat het een strijd is tussen Putin en de zionisten. De gehele oppositie in Rusland is joods, in Oekraïne is er een strijd tegen de zionisten. ISIS is een zionistisch ‘speeltje’. De zionisten finaciereerde de ‘nazi’s’, de ‘nazi’s’ gingen na de oorlog naar de VS en zetten de wil van hun broodheren voort. Laten we vooral niet vergeten dat de grootste holocaust heeft plaats gevonden in Rusland onderleiding van de zionisten. Rusland heeft dus een rekening te vereffen, ik wens ze daar alle succes bij.

  5. F. William Engdahl waarvan ik dacht en denk dat het een Amerikaan is heeft daar een lijvig artikeltje over geschreven, waarschijnlijk in het Duits soort van vertaald overgesetzt in de(r) Kopp Verlag online krant editie van vandaag, ik maak er een taalmengsel van voor mezelf, is de bedoeling dat het een hatseflats schilderijtje wordt op het witte lijnen doek, eerst met zwarte vulpen, dit kan nog wel even duren voordat dat ‘af’ is, later uitgewerkt misschien op dit draadje. De Pek met veren van de Opec, er schijnt een toenadering gaande te zijn, opzettelijk hebben de Olie heersers uit de west de olieprijs kunstmatig ver naar beneden geschroefd, dit begint het tegenovergestelde effect te krijgen van wat ze beoogden, Rusland wilden ze er mee uitroken.

   http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/f-william-engdahl/die-opec-russland-und-die-entstehende-neue-weltordnung.html

  6. sneller kan ik niet, en anders wil ik niet;

   Het land van de ijsberende walrussen en de plakkende oliepekkers met veren klup en theedoek met knijpers vastgezet op de verlaagde kopkrulspelden en goed doortochtende open suffe verhullende witte gebleekte wifi jeans jurken in hun draconische koppensneller slagernij woestenij rijk zonder veel scrupulus. WüstenReich, Desert Kings met hun razernij en vooral nijd, niet te benijden want er groeit niets, ten oosten van die Elbe en Österreich, elke dag Chaque jour confirme bestätigt sich wat ik in mijn vorige bijdragen van de laatste tijd reeds steeds gezegd heb, Grâce ã dankzij de handige skillful mediation bemiddelings onderhandelingen met de Russische bruine beren.

   http://www.encyclo.nl/begrip/scrupule

   https://de.wikipedia.org/wiki/Elbe

   Im Nahen Osten, het oosten dat zo dichtbij is, ergens op het midden, einschlieBlich inclusief des Iran. De grondlaag fundamenten beginnen zich af te tekenen vorsichtig, la prudence voorzichtig een beetje prudent pas op, een werkelijk nieuwe wereld ordening, niet zo’n ouwe die doet alsof tie nieuw is, je kent ze wel, van die ouwe zakken met dezelfde wijn er in. De eerste beproeving ende test zal zijn of ze gemeenschappelijk tezamen gemeinsam de aanvallen des Islamischen Staats auf Syrien kunnen uitschakelen. En nicht manipulierte véritable elections verkiezingen gaan optuigen vorbereiten prepareren in gang zetten zonder bedrog.

   http://www.encyclo.nl/begrip/prudent

   al heel lang ben ik gek op aardbevingen, die enorme Energie im Erdinnern daar beneden diep binnenin, ende Tatsache feitelijke factoid heid dass sich die Erde fast snel bijna langzaam wie ein lebendiger Organismus fort fort forte krachtig voort bewegt. In het bijzonder Besonders onder de indruk Beeindruckt bin ich von den tektonischen verschuivingen Shifts, bevende Erdbeben und Vulkanen. Niet zozeer vanwege de verwoestende devastation die ze aanrichten, mais seulement voornamelijk à cause de l’énergie Pure, zuiver om de energie die achter die vernietigende natuur fenomenen schuilt. Het gaat me niet om de doden en andere gerelateerde niet futiele fataliteiten fatalities. Die enorme platen waarin de Aarde verdeeld Divided schijnt te zijn. En soms at a time en plaats die je niet kan voorspellen met predictor van de GeoPhysiekeGeleerden gaan die shiftende schuivende door oliepek plakkende platen een trillend aardbevinkje veroorzaken de ces plaques aux tremblements de terre.

   Living Colour – Cult Of Personality
   https://www.youtube.com/watch?v=7xxgRUyzgs0

  7. Prima analyse Nexus en ik wens daar niks aan af te doen verder maar toch valt me het volgende op.
   Anderzijds brengen ze op deze manier wel bepaalde landen tegen elkaar in stelling en juist op die wijze zoals beschreven in de bijbels en het daarin vermelde armageddon. Precies op de ptich en allemaal in die regio.
   De hoogste echelons van de kabal volgen die bijbelse agenda naar alle waarschijnlijkheid. 9/11 was en is ook uitgevoerd op die gronden.
   Het lijkt me wederom georkestreerd te zijn met een reden mogelijk dat van die eindstrijd in het heilge land , The bloodmoon is coming….
   rapture is on it’s way.

   Quote monika ” Er is een saga die vertelt, wanneer de (Russische) beer met de (Duitse) wolf zich herenigd, dan zal zich de wereld omdraaien,”

   Heb jij een link naar die saga zodat ik het kan vergelijken met het boek der openbaringen (book of revelations)

  8. in der politischen geo politieke gbj hilterman sferen, beleven wir heute vandaag de dag, we are witnessing, zijn we getuigen van een riesige enorme huge tektonische shift verschuiving Verschiebung, maar die is niet destructief. Er is een aantrekkende kracht aangezwengeld, une force d’attraction, die de oliepek met veren woestenij landen inclusief Iran in een nieuw strategische partnership trekt. En dat ondanks de diepe splijtende verdelende dividing scheids clivage diepte lijnen tussen de Sunni Wahhabistische Woestenij religies en Soufisme en Chiisme et le christianisme orthodoxe christenen aan de andere kant.

   Soon snel schon bald al gauw sneller dan je denkt zal deze tektonische verschuiving ein Erdbeben uitlokken triggeren die misschien eindelijk save the world de wereld Le Monde Welt gaat redden. Van de eindeloze endless war oorlogen des Pentagons en z’n power broker aandeelhouders an der Wall Street and the military industrial complex met hun alles kontrollierenden controlling Oligarchen.

   In een interview mit der Londoner Financial Times bevestigde confirmed Russlands belangrijkste Erdöl ondernemer Igor Setschin, Chef der staatlichen Rosneft rumor mill malle molen geruchten dat de royale koninklijke Woestenij familie met geblokte theedoek op de kop op zoek is naar een overeenkomst accord akkoord met Rusland über eine formelle Marktbeteiligung participatie deelname dat ze daar naar streven en zoeken cherchent puur formeel om zo mee te kunnen gaan doen met de Russische olie beren markt. Rusland wordt zelfs naar verluidt angeblich sogar allegedly zelfs aangeboden om volwaardig lid te worden van de OliePek met veren klup um den Ölpreis le prix du pétrole Weltweit dans le monde zu stabilisieren. In dat interview bevestigde bestätigte Setschin dat royal Woestenij OliePek met veren en theedoek op de jurk van de koppensneller aanbod. Setschin schijnt einer der engsten, 1 van de allerdikste matties van Wladimir te zijn, 3 maal raden waarom. De invloedrijke Financial Times FT behoorde bis zum Juli dieses Jahres zur Pearson Group, die zijn weer eng closely nauw verbonden met de RodeVaraPlaatjes familie die ihrerseits seit Langem auch Roy du Dutch hell dominiert hebben geworden gewesen dat het zo is, wtf het zal niet waar wezen.

   Swedish House Mafia – Save The World (Lyric Video)
   https://www.youtube.com/watch?v=dhs3u6Fny8o

  9. @ monika De video lijkt me een kleine propagandische boodschap voor hoop te zijn, juist en mede door die aangehaalde parabel, de video schets verder een beeld dat er door een algeheel schuldgevoel aangaande WOII positive veranderingen plaats vinden tussen Duitsland en Rusland. Mogelijk is Putin wakker en heeft hij een appeltje the schillen met de zionistische askhenazi tak en consorten, maar Merkel is geen onderdeel van de oplossing te noemen eerder een deel van de oorzaak en mogelijk en wellicht een van die consorten.

   Verder zal Duitsland beginnen te ontwaken uit de leugens die de wereldoorlog II met zich meedraagt en zich daardoor solidairder t.o.v. Rusland zal kunnen gaan voelen maar meer te bezien vanuit een ontwakende burgerij. Betreffende die leugens over WOII ik geloof dat ik hier een artikel heb gezien aangaande een intervieuw met Ursula Haverbeck over de werkkampen, als vele Duitsers dit gezien hebben naast ander ontlastend materiaal uit WOII t.o.v dat schuldgevoel zal de daaruit ontstane verontwaardiging een hele stevige catalysator kunnen gaan wezen om de oorsprong alsmede de huidige aanstuurders van deze wereld aan te gaan pakken en dat is nu juist die askhenazi tak en de daaraan verbonden consorten.

   Vandaar dat deze video nu net die propaganda kan vertegenwoordigen mocht Putin eventueel hierin ook zijn rol vervullen, mogelijk zitten we dan te wachten op goede resultaten maar worden dan bij wijze van uit het zicht de strijdende kampen occult in plain sight in goede positie gebracht (zie voorgaande reactie 6.7)
   Het kan nog alle kanten op maar de paus gaat spreken op 22 sept over agenda 2030 in Washington dus de metselaarij ligt op schema en of men nu werkelijk verlicht is of kan zijn is mij een ? of meerdere zelfs ???
   Kan me niet voorstellen vanuit mijn mogelijke verlichte status dat ik een medemens nog kwaad kan aandoen, of ik zou me uit noodzaak moeten verdedigen maar om over lijken te gaan om je doel te bereiken heet dat verlicht te zijn ???????

  10. Ik heb nog niet alle links kunnen bekijken maar ga dit zeker doen. Alvast bedankt voor de vele aanvullingen, eventuele aanwijzingen, etc.

   Wat het allerbelangrijkste is in mijn visie is dat wij niet WEER met zijn allen ergens op gaan zitten wachten. WIJ zijn diegenen waarop wij wachten. WIJ hebben zoveel potentieel maar begrijpen dat helaas nog niet allemaal. Als wij al onze krachten zouden bundelen op alle vlakken zou niemand ook nog maar enige invloed op ons kunnen uitoefenen. Helaas zijn mensen bang en zit het in onze genen ingebakken dat wij op iets of iemand moeten wachten die ons komt/komen redden. Net daarom zijn wij niet te redden! Pas wanneer de grote massa het eigen potentieel inziet en gebruikt zal er redding zijn. Wij zijn allen een druppel maar elke druppel is ook onderdeel van een immens krachtige zee! De kracht die wij zoeken zit in ons zelf!

  11. jah Nexus precies genau,

   en mede dankzij revolutionair instrument internet de nieuwe Gutenberg Press als voorganger van een overstijgende dimensie, mits je er tijdig op de goede manier gebruik van hebt leren maken.

   Absolute Proof you are NOW in a CERN Portal! its true watch! (internet)
   https://www.youtube.com/watch?v=mYvS043PT3Q

   bij deze nog een stukkie koppverlag spaghetti breitaal voor mijn eigen lol gedaan, opvallend dat er in een Duits buitenlands spijkers met koppen krantje vlak over de grens nog wel iets actueels relevants besproken wordt, goeie tip van Jenne was dat, los van het bijkomende incontinente café de gezeefreu waar je bijna niet omheen komt kennelijk, in de juiste zeef mengverhouding kan dat z’n functie hebben overigens, 911 portable kernbomdynamiet in de kelder met fluffy paddestoel wolkje en een vleugje zeefzeurgeel, 3 dagen laten staan tegen de ergste atmosferische fall out gevolgen;

   ‘ Volgens Die Londoner natte theekransje partijdige one party blamage Zeitung newspaper FT bedrijfskrantje heeft Russische staatsoliegorgelboy Setschin dat OliePek met veren wah habbie wat mot juh Woestenij en theedoek om de afgehakte kop aanbod offer refusé resoluut geweigerd. Meer opmerkelijker revelatie Aufschlussreicher onthulling is het tussen de regels zwischen den Zeilen zu lesen between de lines de lires entre les lignes. Tijdens een door FT Zeitung natte rodeplaatje dutchSShell bedrijfskrantje georganiseerde rauwe belastingvrij free haven Rohstoff grondstof commodity conference in dictatoriaal braaf spleetogig nwo happy clappy Singapore zei oliemannetje Setschinn namelijk nämlich het volgende; we müssen erkennen dat de goldenen gouwe l’âge d’or goudkust Zeitalter Tijd der OliePek op dem Erdölmarkt sur le marché du pétrole nu wel voorbije verloren vergane vergangen voc bakellende olieglorie ist. Want ze hebben zich totaal nicht an die eigenen zwarte uitmelk rentequota gehouden. Als de Woestenij wie wah habbie wat mot juh anders hakken we je kop er af OliePek zich wel aan de zwartemelk quota gehouden hadden wäre der Welt-Ölmarkt heute wieder im Gleichgewicht zodat Rusland er nog wel wat aan had kunnen verdienen.

   Setchin kennt den Hintergrund background achtergrond van de Woestenij OliePekgriebussen hole in one grand Prijs prix du pétrole oorlog erg goed. Oliegargje Setchin weiß weet dat zo goed door z’n Treffen-de ontmoeting met buitenland Außenminister John Kerry en de ondertussen verstorbenen versterfde overleden dood gegane Roi König Abdull ammuh hoellaah met z’n gouden met bloed doordrenkte theedoek op de kop im September 2014 im Wüstenreich, waar Kerry de WüstenRijkers bedrängt haben soll, aurait fait pression sur les Saoudiens, dat ie ze onder druk under pressure heeft gezet, om de Erdölpreise te laten kelderen in den Keller zu schicken trappen zo laag mogelijk, en le sous-sol zo ver mogelijk naar beneden. Ouwe auto handelaar KryptoKipKerry wilde daarmee unerträglichen insoutenable Druck pressure auf Russland ausüben das damals durch Sanktionen vonseiten des États Unis Us of the Eu bedrängt wurde. Für die Saudis war es die einmalige Gelegenheit unique opportunity kans om de grootste verstoring van de oliePekmarkt uit te schakelen auszuschalten; the booming amerikanischen mad fracking schele shale schalie ben alie vergiftig je grondwater Schieferöls die die Usa in 2014 zum biggest schofterig drinkwater vervuilende oil producing Ölförderland country van de wereld maakte machte. ‘

   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-onbekende-geheime-maffia-uit-khazaria/

   http://www.veteranstoday.com/2015/09/11/nwo-agents-and-satan-worshipers-plotted-to-destroy-europe-through-massive-refugees/

   http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  12. Hoi Treowd,
   helaas wordt het allemaal totaal onderdrukt in Duitsland. Iedereen die iets over de oorlog en de andere kant van Israël wil belichten, wordt al gauw in de rechter hoek neer gezet. Het interview van mevrouw Haverbek heeft 5 uur geduurd, 10 min zijn uitgezonden in het programma (en dan zo dat men haar als afschrikkend voorbeeld gebruikte van een oude nazi), maar op de site van het programma kon je wel 1,5 uur van haar zien.
   Het zit dermate gevoelig, en de oude getuigen sterven langzaam, en de nieuwe generatie is ge-muilkorfd door het systeem, omdat er steeds maar het stopsein van ‘nazi’ wordt getrokken.
   Maar er zijn zeker ook veel mensen (en altijd geweest) die dat beter weten. Maar hoe kan je in een land waar je als je iets over de holocaust wilt onderzoeken, 5 jaar het gevangenis inkomt iets bewerkstelligen? Blame and shame toestanden.
   Poetin weet dat, het buitenland zoals de VS, Engeland, Nederland, Arabische wereld etc. die weten dat ook allemaal, hoe de ware toedracht was. Maar D is geen vrij land in de zin van vrijheid van meningsuiting, want er wordt alles aan gedaan om de waarheid niet naar boven te laten komen. Op fora, op tv en in de msm…ofwel veel mensen ook voelen dat er iets niet klopt aan het verhaal.
   De andere docu uit Rusland (Lanzlerakte)over de invloed van de VS tot 2099, geeft al enigszins aan hoe sterk de invloed van ‘het geld’ is, en hoe men de ‘duimschroeven van het denken’ nog steeds moet aandraaien. Als ooit de political correctness factoor wegvalt, dan kunnen de mensen pas vrij praten. De minister van binnenlandse zaken wil nu twitter en FB mee laten werken om censuur toe te passen, wat ‘racisme’ aangaat.
   Duitsland kent een gigantische propaganda tegen so-called ‘nazi’s’, dus iedereen krijgt dan een label, omdat degene waarheid naar boven brengt, die niet gewenst is. De invloed van Israël is echt groot in Duitsland, en zat mensen die eraan meewerken, want dan heb je natuurlijk de wind mee.
   De algemeen bekende haat van de Anti-fa (vriend van Israël) en ook mensen van de Linke zoals Gysi (ex stasi informant, en dan niet een beetje), doen er alles aan om iedereen de mond te snoeren, door het nazi-labelen, en ook niet geïnteresseerd zijn de waarheid boven water te krijgen. Zelfs Israëlische critici die voor Palestina zijn, worden als antisemieten in Duitsland door de politieke elite bestempeld, vooral door de linken en groenen, hoe kan dat? Dat kan alleen omdat al deze mensen de posities pas daardoor kregen. Deze invloed van buitenaf zal Duitsland steeds weer in de middelpunt van alles trekken, economisch en (wereld)politiek.
   Wat er ook gebeurt, ik ben verdomme blij, dat ik dat weet wat ik weet, en dat zal ik ook verkondigen, alleen om mijn ‘lotgenoten’ hun schuldgevoelens te nemen. En zo hoe mevrouw Haverbek stelt, het gaat om de generaties na ons. Wil je een leven in vrijheid of in onderdrukking? Daar gaat het om. Alles staat en valt met de oorlog, zeg ik altijd. Alleen vergeving en waarheid zal ons verder brengen.
   Poetin kan alleen zoveel doen als hij steun heeft van andere landen.
   Communisme en globalisme is zionisme is wereldheerschappij. Alle goeds.

 6. Op pagina 172 van de Belgische teletekst staat een stuk dat Frankrijk nu ook gaat bombarderen tegen IS in Syrie.
  Wat mij opvalt is het volgende:Tot nu toe hield Parijs de boot af omdat de Syrische regering daar geen toestemming voor geeft en de verenigde Naties wellicht op een Veto van Rusland en China zullen stuiten.
  Recent wordt echter gewezen op artikel 51 van het VN charter dat landen het recht geeft op zelfverdediging.
  Frankrijk lijkt hiermee zelfstandig IS te willen gaan bestrijden zonder VN omdat IS als een bedreiging gezien wordt die IS strijders aan zou sporen aanslagen in OA Frankrijk te plegen.
  Kan ik hieruit afleiden dat op deze manier de VN er niet bij betrokken wordt en Frankrijk op deze wijze zonder afspraken met de Russen en de VN te maken hetzelfde doel gaan dienen namelijk in tegenstelling tot de VN wel echt IS bestrijden net zoals de Russen dat doen?

 7. Belangrijk nieuws.

  Ik heb echter niet kunnen bevestigen dat de Duitsers de Amerikanen gevraagd hebben Ramstein te verlaten. Helaas, want dat zou het officële einde van het Amerikaanse Imperium inleiden.

 8. LS…

  Het begint eindelijk te dagen in het Oosten… Nu onze blinde politici nog ! Ben benieuwt wat Bea Bilderberg er van vindt. De deal met Gaz Prom / Shell is er al ?!

 9. Is het niet “kiezen” tussen twee kwaden? Wat duidelijk is, is dat geweld niet met geweld bestreden kan worden. Zal Rusland ( met de evt. bondgenoten) voor een vreedzame weg naar een oplossing zoeken? Ik lees nog steeds het woord “bestrijden”. En het woord militairen. Lijkt mij dat er eerder een humanitaire missie heen moet om al de slachtoffers bij te staan in hun rouw om de verliezen die geleden zijn. Ook vraag ik mij af, wanneer IS daadwerkelijk op een of andere wijze gesteund wordt vanuit de US en de hele crisis uitgelokt is om de wereld te destabiliseren (verdeel en heers) is het dan niet veel belangrijker dat Rusland en de bondgenoten van Rusland, besluiten om geheel en al te stoppen met het ondersteunen van wat voor militaire actie dan ook en zich op hun eigen binnenlandse problematiek te richten?

  Iets dat de US natuurlijk ook dient te doen. Genoeg schrijnende problemen in dat land zelf. Waarom de angst blijven voeden? Wanneer staat er eindelijk iemand op die zegt dat wij allen mensen zijn, van vlees en bloed, geboren uit een moeder en een vader, met gevoel een hart, tranen en een lach? Wanneer zullen wij weigeren onze kinderen nog langer naar een oorlog te sturen en ze adviseren een beroep dat ondersteunend is voor de gehele mensheid te kiezen? Zoals al wordt gezegd; Stel dat er een oorlog is en niemand gaat?

  1. LS…

   De Amerikanen hebben niet voor niets een organisatie Rent a Mob = ISIS voor het vuile werk waar de GI geen zin meer in heeft. Hoge Amerikaanse officieren weigeren al de orders van Suroro Obongo. Is het je niet opgevallen hoe fris, fit en vrolijk al die zielige Syriërs er uit zien ?

  2. @ Brigit,

   Natuurlijk zou dat mooi zijn als iemand zou opstaan maar dan ben je weer aan het wachten op iemand. Dat Rusland zich bewapent is logisch. Niets doen en afwachten of je overrompeld wordt door de elite-proxy legertjes is geen enkele optie. Ook ik ben voorstander van geweldloosheid maar zelfs figuren zoals Ghandi verklaarden dat je geen knip voor de neus waard bent als je de dierbaren om je heen NIET beschermt met alles wat je in je hebt als zij aangevallen worden. Dan maar leedzaam blijven toekijken hoe miljoenen vermoord worden in afwachting van die ene Jesus, Pim Fortuyn, Kennedy, aliens, die ons allemaal tegelijkertijd komt/komen redden? Het is NET deze houding van afwachten en toekijken die het mogelijk maakt dat zoveel mensen vermoord worden onder onze ogen, NET omdat ZIJ weten dat WIJ niets zullen ondernemen! Neem het voorbeeld van de politieagenten in de VS die weerloze gekleurde medemensen neerschieten, knuppelen, teaseren, terwijl er mensen staan te kijken. Wat meen je wat er zal gebeuren als omstanders die agenten aan zouden pakken? Niet één keer maar keer op keer als er zo’n incident plaats vindt? Ze zouden wel 10 keer nadenken om de volgende keer weer zo iets te doen.

   Zodra wij met honderdduizenden de straat op gaan in Europa met deze methodiek in ons achterhoofd voor het geval dat de ordetroepen van de elite de demonstratie uit elkaar willen meppen zoals ze altijd doen, dan hebben de elite geen bescherming meer en zullen ze inbinden en uiteindelijk het onderspit delven. Het probleem in deze wereld is dat er geen echte solidariteit meer is met de medemens, laksheid regeert met stellingen zoals, daar kunnen wij toch niets aan doen…..dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven….zij zijn te machtig en meer van die onzin en het feit dat vrijwel iedereen met zijn eigen kleine toko bezig is en zich geen bal aantrekt van het leed van anderen. Er is geen echte samenleving, wij leven alleen samen en daar blijft het bij. Die ene wakkere dappere eenling die opstaat, waar jij naar vraagt, dat ben jij, dat ben ik, dat zijn wij allemaal!

  3. LS…

   Begin om Fluoride uit je leven te bannen. Moet je eens kijken hoe helder het in je bovenkamer wordt. Zelfs de politie ziet het aan je !

 10. Pagina 128 NOS teletekst.
  Assad heeft gezegd dat de vluchtelingenstroom door het westen zelf veroorzaakt wordt omdat zij IS steunen.
  IS had volgens Assad allang uitgeschakeld kunnen zijn.
  Ook al is voor het overgrote deel van de bevolking Assad een dictator of is het allemaal zijn schuld vraag u dan af hoe het komt dat sinds de VS en hun bondgenoten zich met Syrie bemoeien pas de vluchtelingenstroom op gang is gekomen.

 11. Nou Putin moet eerst ISIS de hummers weer afpakken. Waarschijnlijk ruilen met blikje SISI. Als je echt al maanden geen eten heb gehad zou ik hem ruilen voor mijn M16 en hummer. Russen gaan hier de Amerikanen een leuke terug slag doen. Amerikanen hier al echt jaren bezig mensen vals te beschuldigen en te moorden in midden oosten. Kijk ook is goed naar Oekraïne. Onze regering liegt gewoon mee! Ik hoop echt de Russen die mensen echt helpen.

  America voelt druk oplopen. America zal vermoedelijk weer een false flag doen. Waarschijnlijk tsar (us bomb natuurlijk) zeggen tsar gezien op US satelliet! op brussel. En zeggen dat assad het heeft gedaan met steun Russen en afgeschoten uit Iran. Denk dat we alle vluchtelingen moeten controleren op connectie met CIA. Voor je het weet is NL New-Ukraine. Eigenlijk gebeurt er precies wat alax jones zecht in een docu 911-terranie met Europa!

 12. In ik meen het boek van R.de Ruiter (dertien satanische bloedlijnen)wordt beschreven dat er chaos moet komen en ook dat de mensen in verwarring gebracht zullen worden omdat de politiek soms dingen zal doen zodat het lijkt of ze goed bezig zijn tegelijk tijdig doen ze tegenstrijdige dingen zodat niemand meer weet waar hij/zij aan toe zal zijn of wat we nog mogen/kunnen geloven en dat is zo lijkt het tenminste nu het geval.
  Lavrov zo las ik gaat in gesprek met Kerry om over Syrie en de aanpak van IS te praten,Kerry lijkt meer interesse te hebben in het wel of niet steunen van Rusland van het Assad regime zoals dat dan zo mooi heet.
  Is dit toneel spel,wat mogen we hier uit opmaken graag zou ik uw kijk hierover lezen omdat ik niet weet wat ik hier over mag denken.

  1. Imke.
   Imke ik weet echt niet wat hier uit voort gaat komen omdat wanneer Rusland echt IS wil bestrijden de VS dat niet leuk zullen vinden.
   De VS wil ook Assad uitschakelen en zoals gewoonlijk het land innemen maar de Russen zien Assad weer als hun bondgenoot.
   Als Rusland echt IS gaat bestrijden kan de VS daar niets tegen doen omdat zij telkens gezegd hebben daar ook mee bezig te zijn.
   En wat gebeurd er met Assad van de Russen mag hij denk ik blijven zitten daarom weet ik niet wat we mogen verwachten.

  2. KryptoKipKerry is een gewetenloze schedel en botten met korthoofd winkelhaak maat grafkistbonker pokeraar vermoed ik zo….

   http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/tyler-durden/putin-ausland-nutzt-terrorgruppen-als-vorwand-um-regierungen-zu-destabilisieren.html

   ‘Volgens Putin nutzt benut gebruikt misbruikt das Ausland buitenlandse getrainde gefinancierde Terrorgruppen als comme Vorwand prétexte om regeringen zu destablisieren. Heb je het constant Hin und Her tussen Washington und Moskau over de proxy wars in der Ukraine and in Syria gevolgd? Dan weet juh dat niemand het zo goed lukt als het Kremlin om die amerikanische Außenpolitik akkurat te summarize résumer zusammenzufassen. Duidelijk deutlich zichtbaar clair was das dieses Jahr zu erkennen herkennen te zien toen de Sicherheitsrat Security Council Veiligheidsraad von Wladimir een Dokument met de subtiele Titel ‘Über die nationale Sicherheitsstrategie der Usa’ openbaar maakte. Ook in de afgelopen weken war das zu beobachten te zien, terwijl Russland seine inspanningen aan het opvoeren was om het Assad regime in Latakia zu unterstützen steunen.

   Maria Sacharowa is de spokeswoman woordvoerder Sprecherin des russischen Außenministeriums buitenlandse zaken. Zij kwam zu dieser urkomisch grappige wahrheitsgemäßen Einschätzung assessment van hoe Washington de verhouding Verhältnis tussen Moskau und Damaskus probeert neer te zetten; ‘Erst eerst beschuldigd men ons wapens te leveren aan het zogenaamde bloedige Regime dat democratische Aktivisten verfolgt. Nu komen ze weer met iets Neues, nu houden we zogenaamd de strijd gegen den Terrorismus tegen. That is absolute nonsense cela n’a absolument aucun sens.

   Dat zal wel zo zijn maar we moeten niet vergeten dass Russland auch nicht gerade mit offenen Karten gespielt hat. Je moet niet vergeten dat Assad aan der Macht muss bleiben anders moet Gazprom seinen eisernen Griff um Europas Erdgasversorgung aufgeben. De Usa heeft er pas belang bij om IS zu besiegen verslaan te verwijderen wenn Assad verschwunden verdwenen is und die Zeit gekommen is om een Marionettenregierung te installeren. Pas dan zal das Us-Militär Syrien rasch snel van de IS Geißel ellende gezel befreien, er vanuit gaande dat er in de naburige buurt omgeving niet nog meer regeringen zijn die der Pentagon graag gerne etwas instabiler hätte.’

  3. Imkie toppie doet me goed !! mag je best weten, ik weet dat je niet zomaar scheutig bent en eerlijk gezegd ben ik er zelf ook zeer verguld mee met deze brutaal buitenissig edoch vormelijke viervoudige fourcorners breitaal ontdekking, het geeft me soort van extra aandrijving, soort van buitenzinnig integraal effect, dat het naar meer smaakt, voor het forum zal ik het wat doseren, wat ik meer ‘over’ heb prop ik alvast in een persoonlijk manuscript, handig voor later gebruik in nader te bepalen vorm,stijl en kleur hoeveelheid, en zo zie je maar weer, van stagnatie consternatie agitatie irritatie obstipatie naar klappende creatie… dankzij ‘de schooljuffen’!!

   let op Anna en Moon (we moeten blijven lachen), de olijke drieling had Anna het al eens over… liefkozend tijdje terug benk begonnen met de term ‘obstinaatje’ voor Anna, bij deze insgelijks naar Moonnie, en wie weet worden we nog eens Vierling;

   http://www.encyclo.nl/begrip/obstinatie

   http://www.encyclo.nl/begrip/obstipatie

   http://www.encyclo.nl/begrip/vormelijk

   http://www.encyclo.nl/begrip/buitenissig

   http://www.encyclo.nl/begrip/edoch

   hier ben ik zelfs ’toevallig’ geweest, toen ik nog niet wist wat ik nu weet maar het al wel deed, in alle 4 tegelijk achterelkaar in 9 dagen 9000 kilometer;
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Four_Corners_%28vierstatenpunt%29

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Four_Corners_%28vierstatenpunt%29#/media/File:Four_Corners_NM.jpg

   Steve Miller Band — Fly Like an Eagle
   https://www.youtube.com/watch?v=OnlTrq6wLf0

   overigens vandaag geheel door de bocht in de ban vanwege die gelukzalige femie space blik van dit medium kopstuk, haar hypno mode van sjennelen, versterkt door die lange blonde kosmo buurtjes in verweggistan, maar ze hebben geen haar zegt ze, moet je ook eens proberen Imkie, echt wat voor jou, de microfoon heb je al, interplanetaire revolutie in Friesland, Franeker schijnt van ‘Francy FRantic’ af te komen, zo gek als een deur maar ondertussen, de oudste universiteit van Nederland, bovenop een belangrijke leylijn, later gekaapt opgekocht voor grof geld door Leiden in Last, mag van mij weer opnieuw herontdektopgericht worden, toen waren we nog goed bezig, een echt gnosis kennis centrum was dat.
   http://achterdesamenleving.nl/interviewkennismaking-met-2-tall-white-aliens/#.Vfs-_srSUyo

 13. LS…

  Dat is wat je noemt op zijn Illuminatie /
  Zionisten / Bilderberg / Israël /Amerikaans naast de pot pissen. Ordo ab Chao… Alleen wordt die Ordo door de Russen geregeld. Wat een afgang. Bea kom er maar in !

 14. afgelopen week Dirty Wars gezien VPRO
  daar gaat je maag van om draaien maar niets nieuws onder de zon wat de ” overkant ” betreft.
  toch een tip om te overzien wat de vieze kronkel leiders hun slaafse reptielen als voer bieden… het is echt bijna afgelopen met de huidige situatie, weet dat dit al eeuwen lang zo gaat, alleen nu is er een soort van internet maar de echte collectiviteit zit in de ziel van alle leven die je lief hebt..

  DARKNESS CANNOT DRIVE OUR DARKNESS;
  ONLY L I G H T CAN DO THAT.
  HATE CANNOT OUT HATE;
  ONLY L O V E CAN DO THAT

  MLK

 15. Vergeet dit niet: het oosten is zeer rijk aan uranium en opium velden en die worden beschermt. Iedereen wil dit hebben , de landen dan. Toen Hoessein de dictator wegviel, wilden de andere leiders de boel overnemen, haantjes gedrag was het gevolg. SiSi , want zij zijn de naam is niet waard, is maar een hele kleine groep, wat is dan het probleem ? Er zijn meer landen een stuk of tien die daar vechten. Ze knallen elkaar neer en verdienen weer geld, het is allemaal in elkaar gezet. Had maar Arabisch moeten leren , zij weten alles en wij westerlingen niet. Ga op de Arabische site en dan weet je waarom Nederlanders zo gezegd dom zijn en hun slim. Het staat daar gewoon, alles over barak Obama, alqaida, hoe ze wapens kochten en wie het betaalde , niet de afganen, en over sisi, eigenlijk alles. Ja dan lopen wij achter. Ja er zitten echte vluchtelingen tussen , ook die mensen heb ik gesproken, . Als jij eens wist wat zij weten , en het bedrog , en zo simpel, niemand zal je geloven, pas als je het gelezen hebt op meerdere open sites waar het gewoon staat…….. Ja alleen in het arabisch

 16. space scientific politics and monetary systems Flanders-exopolitics.org

  Het is begrepen om niet te vergeten, de geschiedenis van de ontwikkeling van intelligent leven op de Aarde is verre van volledig gekend en bekend bij archeologen en antropologen. Waren de goden kosmonauten ja als extreme intelligente wetenschappelijke wezens. De vraagstelling gaat en onderwijs alle volkeren en doop en in de naam van de vader en zoon en de heilige geest amen….Watblieft een god de vader die zijn eigen zoon op dergelijke wetenschappelijke beschaafd ruimtevaartpeil en buitenaardse civilisatie laat vermoorden door een paar domme Romeinen en mijn rijk is niet van deze wereld.

 17. Mensen wordt toch eens wakker!….. alhoewel ik denk dat bij vele nu eindelijk het kwartje begint te vallen. Wat ben ik toch blij dat hiermee het kuddegedrag wordt doorbroken en de mens eindelijk individu durft na te denken+mening uit te spreken.
  Nou mensen zet jullie schrap:
  Namelijk het volgende stap van de zionisten (zogenaamde IS) is nu al eigenlijk al aan de gang, namelijk bijna alle Syriërs ontvluchten (krijgen hierbij hulp van buitenaf) in grote groepen het land en zijn gek genoeg bijna allemaal welkom in Duitsland. Heeft Duitsland nog last van een schuldgevoel? Of moeten zij nu onder druk van buitenaf wat terugdoen?
  Wie ligt er nou eigenlijk (strategisch) naast Syrië? Kijk maar is even op een landkaart, jaja jullie krijgen ook een beetje aardrijkskunde ahha! Hebben zei na de nog voortdurende leegloop in Syrië misschien uitbreidingsplannen voor hun zogenaamde beroofde (beloofde) land.

  Enkel een leeghoofd zou nu nog niet doorhebben wie er achter de IS en alle (vooruitgeplande) ellende in Syrië zit. Misschien zal onze generatie het nog net meemaken maar Israel heeft grote uitbreidingsplannen (NWO), kijk alleen maar hoe ze binnen het land steeds meer van het ooit Palestijnse grondgebied hebben bezet. Nog even en alles is door de zionisten bezet, ik hoor ze al denken, what next?? Hé staat onze buurland niet toevallig leeg door (zelf verzonnen) plaag wat IS heet!

 18. En laat nu toevallig een week later Volkswagen betrapt zijn op het liegen over de uitstoot van de diesels.
  Zo worden politici gechanteerd als ze van het uitgestippelde schapen-pad af gaan lopen.
  Ongehoorzaamheid wordt getolereerd totdat het nuttig is om de rangorde weer te herstellen.
  En daarom zijn ze allemaal zo mak want ze hebben zich allemaal chantabel gemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.