Advertentie

Waarom je niet moet geloven wat er ‘in de krant’ staat..!!


bush sr lynching2In deze tijden van opengesperde ogen en oren, naar de zich ontwikkelende wereldgebeurtenissen is het belangrijk, zelfs ESSENTIEEL, dat je als mens bij jezelf kunt blijven. Dat je in staat bent om het onderscheid te blijven maken in berichtgeving, onderscheid in de essentie van wat er vertelt wordt, maar vooral HOE het vertelt wordt. Inmiddels weten we dat de grote internationale persbureau’s, waar het merendeel van de kranten hun ‘nieuws’ vandaan halen, in het bezit zijn van een paar rijke families en bedrijven.

We weten dat mensen als Rupert Murdoch en nog een paar anderen, de HELE WERELDPERS in handen hebben en hun directeuren en hoofdredacteuren inmiddels ZELF hebben uitgekozen. En daarna op plekken gezet zijn, die strategische posities vormen binnen het nieuwsbedrijf, om informatie te kunnen beïnvloeden en zelfs volledig te kneden. En daarom proberen we met dit hoofdartikel, jou nog maar eens te laten zien, hoe in het verleden we zijn ‘besodemietert’, voorgelogen en vooral van de JUISTE INFORMATIE zijn onthouden..!!

Een kort hoofdartikel, met de video van een presentatie door emeritus (gepensioneerd) hoogleraar prof.  Professor Hamelink heeft zich op vele terreinen ingezet voor de mensenrechten. Ook was hij persoonlijk adviseur van de toenmalige Secretaris Generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan. Dr. Cees Hamelink is emeritus hoogleraar ‘Internationale Communicatie’ aan de UvA en emeritus hoogleraar ‘Media, Religie en Cultuur’ aan de VU in Amsterdam.

 

Waarom je niet moet geloven wat er ‘in de krant’ staat..!!

x
2014 © WantToKnow.nl/.be

x

malcom X mediaOp 10 oktober 1990 zorgt de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaart dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses halen en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlaten. De getuigenis blijkt achteraf volledig nep. Nayirah is ingehuurd door een pr-agentschap uit de Verenigde Staten. In dit college vertelt professor Hamelink waarom de waarheid altijd als eerste sneuvelt in een oorlog.

Kijk eerst naar het emotionele-NEPverhaal van deze Nayirah.. De wereld ging plat, om dit bedenksel van o.a. George Bush sr. Nayirah al-Ṣabaḥ, zoals ze voluit heet, was een 15-jarig meisje uit Koeweit, dat in oktober 1990 getuige zou zijn geweest van de moord op baby’s in couveuses in een ziekenhuis in Koeweit, door soldaten van Sadam Hoessein, de Iraakse dictator. In dit verslag voor het Amerikaanse congres, diende haar verklaring bij te dragen, bij rechtvaardiging voor een oorlog tegen Irak en ‘herovering’ van Koeweit in de 1991 Golfoorlog.

Het meest indringende is natuurlijk de geloofwaardigheid van haar verhaal en sinds de onthulling van de manipulatie en fraude achter dit verhaal, is het filmpje een voorbeeld geworden, van hoe we wereldwijd door politiek en journalistiek worden besodemietert.. Het was een plan van PR-bedrijf Hill & Knowlton en werd goedgekeurd door president George Bush sr. Meer dan 700 televisiestations in de VS zonden het door Hill & Knowlton geregisseerde filmpje uit, dat kant en klaar werd aangeleverd, gemonteerd en wel.. Tussen de 35 en 53 miljoen Amerikanen hebben dit filmpje waarschijnlijk direct gezien, nádat het door deze PR-mensen was rondgestuurd.

Het gevolg was dat in de Amerikaanse Senaat maar liefst 7 senatoren het filmpje citeerden in hun motivatie om de (eerste) oorlog tegen Sadam goed te keuren. En natuurlijk was het president George Bush sr. die in de weken erna, niet zou nalaten het filmpje te noemen, wanneer hij daar baat bij dacht te hebben.

Het is slecht één van de vele propaganda-verhalen die pas veel later in de openbaarheid komen, wanneer de wereld al gewend is aan de resultaten die de fraude hebben opgeleverd. De vraag is natuurlijk, waarom er geen nationale woede opsteekt, als blijkt dat we door de Amerikanen, die we zo hoog hebben zitten, zijn besodemietert en bedrogen..?

Manipulatie is de ‘normaalste zaak van de wereld’..!
In de media wordt regelmatig verwezen naar het fenomeen ‘spindoctoring’: adviseurs van Tweede Kamerleden of ministers, die zich bezighouden met het imago van hun politicus en proberen deze politicus zo positief mogelijk in de media te laten komen. Het imago van politici wordt namelijk steeds belangrijker. Een goed voorbeeld hiervan is oud-minister Ella Vogelaar, die volgens velen in interviews slecht overkwam en zichzelf slecht presenteerde. Zij zou om die reden na een jaar ministerschap worden vervangen door iemand anders. Zij miste kennelijk een goede spindoctor.

Maar op het internationale politieke toneel, in de strijd over ‘welles’ en ‘nietes’ is het ESSENTIEEL geworden voor regeringen en politieke leiders, de media zodanig te manipuleren, dat ze hun politieke verhaal vertellen en simpelweg verkopen. OOK ALS DAT VERHAAL EEN LEUGEN IS..! Luister en kijk naar het deel van de lezing van dr. Hamelink, dat we interessant vinden in de situatie waar we met z’n allen nu, eind juli 2014, in verzeild zijn geraakt. Een situatie waarbij oprechte nieuwsgaring en objectieve beoordeling essentieel zijn voor politiek, maar vooral voor burgers.. Om niet te zeggen voor ALLE JOURNALISTEN..!

x

loesje media vervormen nieuws

 

123 gedachten over “Waarom je niet moet geloven wat er ‘in de krant’ staat..!!

 1. Als men het nu nog ziet als aluhoedjes geef ik het op….

  Hamelink is geweldig, zo zag ik er laatst ook een die zegt wat te doen als KRANTEN oproepen tot genocide… Ik mag toch hopen dat het hier niet ZOver gaat komen.. Maar met de huidige acties steek ik mn hand er niet voor in het vuur :-S

  1. Ja eh ja, je hebt helemaal gelijk…maar een gewassen brein ziet niet meer duidelijk…men moet zich eerst van de oude conditionering bevrijden…daarvoor moet je in staat zijn om vrij te kunnen denken.

   Ik hoop van harte dat het kwartje valt!

  2. En jezelf van de oude conditionering bevrijden, betekent dat je jezelf in ieder geval even niet té serieus moet nemen, de wereld om je heen niet als ‘vast’ gegeven ziet en verder de wereld ‘maakbaar’ vanuit creatiekracht. Veel mensen lopen als schaapjes achter nieuwsmedia aan, zoals NOS en RTL, terwijl juist DAT het meest gevaarlijke is. Schaapachtig volgen.

 2. Onderwijl al dat gekrakeel over afluisteren, halve oorlog, veel slachtoffers, in de oost Oekraine zijn al meer als 600 mensen gedood, 280 Nederlanders uit de lucht geschoten …. maar onderwijl gaat er nog een andere oorlog door, die van de economisch financiele belangen, met hun afluisteren zijn heel goed op de hoogte van de financiele situatie van bedrijfen, Frankrijk weet van ouds her “De Gaulle” dat de V.U. een vijand van Europa is, hunmooie jachtvliegtuig de Mistral is volkomen gesaboteerd, en uiteindelijk heeft Israel de plannen in handen weten te krijgen, door dar de grote U.S. bedrijven practies geen belasting betalen in hun thuis land, beschikken ze over veel geld, en kopen overal ook in Europa de mooie bedrijven op, het laatste grote slachtoffer Alstom een bedrijf met hoog waardige technieken, Merkel heeft dit lang geleden al begrepen, de Duitse bedrijven zijn stuk voor stuk van wereld klasse met veel know how, als laatste de Oekraine daar staat een stuk van de oude Sovjet unie, belangrijk voor Rusland, van daar die Putch, niks democratie, als je toch 5 milliard $ uitgeeft om een land in handen te krijgen, impliceerd dat rijkdom, economische rijkdom,
  het gaat om ik denk het voortbestaan van de V.S. en dat BRIC gedoe zijn ze bang voor, ik persoonlijk geloof dat Putin voor tijd speeld, hij is nog niet verslagen, we zullen zien, oorlog met geld is uiteindelijk net zo dodelijk als met kogels.

 3. Even een tegengeluid. Kijk dat de politiek niet te vertrouwen is, en dat geopolitiek ‘false flags’ impliceert, is al duizenden jaren bekend. Niemand in de media, of die werkt voor de media, is zo stom om Pearl Harbour, 911, Syrie en nu MH17 for real te houden. De media zien dat echter als part of the game. Media worden hier ook al zo lang als ze bestaan voor gebruikt. Sterker, daar verdienen ze geld aan! Nog sterker, de media en de politiek komen in prive over de vloer bij elkaar.

  Dit is gewoon de bizznizz. War sells. En de VS, Bushes en iedereen komt er ook voor uit dat ze een NWO willen. Daar is niks geheims aan. En natuurlijk strekt dat alleen ten behoeve van de corporaties. De media zijn een van die corporaties. Corporaties nu zijn wat de nationale staten van de 19e eeuw waren.

  Het is puur opportunisme, en dat geeft ook iedereen toe. HET DOET ER NIET TOE WIE MH17 HEEFT NEERGESCHOTEN! Dat is toch nooit te bewijzen. Geef een dronken rebel een miljoen roebel en hij schiet wel even een BUK voor je af. Zie dat maar ns te achterhalen.

  En iedereen die in de media wil werken, en daar zn baan wil behouden, inclusief de Sywert van Lienden, Arend Jan Boekesteijns, Bas Heijnes en noem maar op, worden wat dat betreft gewoon gechanteerd. Geven zij Poetin niet de schuld, dan liggen ze er gewoon uit. Voor hun 1000 anderen. Zo simpel is het.

  En men heeft de afgelopen decennia 1 ding kunnen leren: HET VOLK KOMT TOCH NIET IN OPSTAND. Want het volk is onderling verdeeld en haat elkaar. Het interesseert niemand iets wat hier de waarheid is. Het gaat er enkel maar om tot welk kamp je wil behoren: de ‘normalen’ of de alu-hoedjes.

  Wel, de Bas Heijnes van deze wereld hebben hun keuze al gemaakt. En maak jij niet dezelfde keuze, dan gaat je carriere eraan oid. Zo simpel is het.

  1. Dat zou geen rol mogen spelen voor hen 1000 anderen…of je gaat ervoor of niet. Het is het eeuwige dilemma van de gevangen mens…hij gelooft niet in zichzelf maar in een systeem.

  2. Het klink misschien wat verwaand, maar vanwege mijn eigen websites heb ik wel eens gesprekken met mensen uit de media en bijna zonder uitzondering geven ze allemaal toe (natuurlijk niet op band of video) dat bijna iedereen binnen de gevestigde media WEET dat 9/11 een valse vlag is, maar het is zoals Teun schrijft, schrijf je er als journalist over in je krant, dan gaat je kop eraf en kom je nergens meer in de journalistiek aan een baantje. Overigens, er komt sowieso geen enkel stuk van een journalist over de waarheid van 9/11 in de krant, want er zit nog een redacteur tussen en ook die snapt dat hij met zijn toestemming om het stuk te plaatsen opeens over heel veel vrije tijd gaat beschikken en samen met de journalist vrijwilligerswerk kan gaan verrichten.

   Wat denk je waarom dr Hamelink ook het voorbeeld van 9/11 aanhaalt, maar er niet dieper op ingaat? Ook hij snapt dat het officiële verhaal van geen enkele kant klopt en iedereen die de moeite neemt daar wat beter naar te kijken zal dat ook meteen snappen, dus hoopt hij dat al die studenten daar voor hem, dat eens voor henzelf gaan uitzoeken. Hij zegt er niet bij dat het een valse vlag was, dat zou zijn carrière kunnen schaden, zo slim is hij wel, maar gezien het thema van zijn college (dat je niet moet geloven wat er in de krant staat) begrijp je dat hij 9/11 aanhaalt omdat je ook daarbij niet moet geloven wat er in de krant staat!

   Ik ken ook een aantal universitaire docenten en met 1 ervan heb ik wel eens over 9/11 gesproken. Op mijn vraag wat ze op de TU Delft nu werkelijk over 9/11 denken (omdat een aantal studenten van de TU Delft ooit tijdens een vakantiestudie naar het instorten van de Twin Towers had gekeken en tot de conclusie was gekomen dat de officiële versie best waar kon zijn, namelijk gesmolten staal en de pancake tot gevolg) vroeg hij mij wat ik dacht hoe ze daar over denken. Ik antwoordde dat iedereen die er met gezond verstand naar kijkt en verder kijkt dan het nieuws in de gevestigde media, al snel tot de conclusie komt dat 9/11 een valse vlag is en dat ik aanneem dat mensen die docent aan een universiteit zijn die conclusie ook hebben getrokken. Hij knikte en gaf toe dat de meeste collega’s zo over 9/11 denken, maar ja, je baan verliezen door dat openlijk toe te geven is moeilijk. Hij vertelde ook dat die studie van de studenten niet veel voorstelde, het was een vakantieproject en ze hadden alleen naar de officiële documenten gekeken, ze hadden geen geld om naar Amerika te gaan en ze snapten ook dat het hun toekomst geen goed zou doen om anders dan de officiële lijn te concluderen. De kranten maakten er echter gretig gebruik van en beweerden dat nu ook een studie van de TU Delft had aangetoond dat de officiële versie de ware was.

  3. En zo kwam het dast alle kleutertjes braaf aan het touwtje achter de juf aansukkelde ,bang om zelf na te denken en daar mee voor de dag te komen , want dan pas je niet meer in de groep en lig je eruit.
   Je zou jezelf de vraag kunnen stellen of je dan wel in zo’n nepgroepje wilt verkeren? Ik i.e.g. niet.Geen baan is me heilig en geen paradigma eeuwig, leve voortschrijdend inzicht.

  4. Tsja, ik ben het met je eens Marcel, enkele journalisten zijn ook wel opgestapt en zijn wat anders gaan doen omdat ze niet meer mee wilden werken aan volksverlakkerij. Maar de meerderheid zit gevangen in het systeem, studieschuld, hypotheek, lening voor de auto, enz. en dat moet allemaal betaald worden met dat verrotte baantje bij de krant, dus wat doe je dan? Voor docenten geldt dat evenzo.

   Weet je waarom de regering zo graag ziet dat iedereen een huis koopt? Omdat een schuld van een tonnetje of twee bij een criminele bank de meest volgzame burgers oplevert!

   Ik heb geen koophuis, geen lening, ik heb nergens een schuld staan, en weet je hoeveel vrijheid me dat geeft, dat geeft een vrij en fantastisch gevoel. Ik durf mijn bek open te trekken tegen wie dan ook, mochten ze daarom mijn baan afpakken, best, dan blijf ik wel thuis, ik ben tevreden met weinig, ik doe mijn Renault Twingo van 17 jaar oud de deur uit, pak een fiets, verbouw mijn eigen groente (wat ik al een paar jaar doe, zie link onderaan), enz.

   O ja, ik hoor het sommigen al zeggen: “Lekker profiteren van de samenleving!” Als al die sukkels die dat roepen nu eens werkelijk ‘wakker’ zouden worden, dan zouden ze snappen WIE er werkelijk profiteren van de samenleving! Moet ik het even opnoemen? De politiek, de banken, de kerken, het koningshuis, het bedrijfsleven, de medische wereld, enz. Met miljarden tegelijk worden we bedrogen en bestolen, er is blijkbaar zoveel geld dat niemand van bovengenoemde instellingen het wat kalmpjes aandoet als het om de eigen uitgaven gaat en de bonussen en de auto’s van de zaak, enz. En maar blijven graaien en klauwen onder het volk en bijna geen hond die het wat interesseert, zoals ik al wat langer besef, de mensheid WIL niet wakker worden. Vandaar dat je bedonderd en bestolen wordt en je wordt er door de graaiers hartelijk om uitgelachen!

   http://nobudgetkasdordrecht.blogspot.nl

  5. Mooi Marcel, sluit me volledig bij jou keuze aan. Ook ik kies voor een wereld die ik regeer i.p.v. een die mij regeert. En geen enkele vrije geest is gebonden aan beperkende menselijke wetten. Er is geen goed en kwaad er is alleen maar oorzaak en gevolg. Dat wat in de geest geaccepteerd is vertoont zich in onze “werkelijkheid”. Het zijn de grenzen van de geest die de grenzen van de “werkelijkheid “bepalen.

  6. Nou MARCEL, zal je misschien opnieuw verbazen, maar sta naast je in dit denken, en ken nog wel enkele die voor een leven van strijd hebben gekozen, we zijn hier waar ik woon met 23 mensen van heel veel verschillende pluimage, toch volkomen éénsgezind in ons denken, we doen ons werk in stilte, maar het is gericht op die zeer belangrijke persoonlijke vrijheid van denken, die eindfrace is die dit alles zo goed beschrijft, voortschrijdend inzicht, misschien kun je dit nog verduidelijken met waarin, Vr Groet Jenne

  7. @ Teun, dit is al millioenen malen uitgedragen, maar het schijnt aan kracht te winnen in deze donkere tijd, dit denken stamd uit het brein van onder anderen Carl Marx, het communistische mannifest, ja maar dat is volkomen gedominiseerd en verguist dat je het niet eens durft te opperen, het idée is goed, maar niet uitvoerbaar met mensen, dat is de koude kille waarheid, die betere wereld die wij voorstaan, zal er nooit komen, helaas, deze droefenis zal gewoon door gaan, juist tot het einde, en dan uithuilen en op nieuw beginnen, dit wetende ga ik nu met dubbel plezier mijn tomaten plukken in de moestuin!

 4. Het wereldtoneel, één grote doorlopende voorstelling die bepaald wordt door vraag en aanbod. Als je denkt slechts toeschouwer te zijn dan mis je het feit dat via jouw feedback, jij tevens regisseur bent.
  Waarom is er in een stad met ruim 100.000 inwoners slechts 1 natuurwinkel en wel 5 Mc donalds en ca 20 snackbars? Vraag en aanbod 😉
  Voor pulp betaald men goud geld en waardevolle info moet gratis zijn(Guido?) om er daarna ook nog eens flink overheen te kunnen zeiken.
  Wat dat betreft heeft de mensheid zijn eigen lot in handen, ik kan tptb het niet kwalijk nemen dat ze een loopje nemen met de stommiteit van het volk. Alles wat men wil is neuken en eten zei een zuiderbuur ooit, zeer dicht bij de waarheid.
  De hoogste waarheid heeft altijd als een olifant in je woonkamer voor je neus gestaan( ik draai het David Icke verhaal even om)
  Verzet je je tegen wat jij denkt dat fout is of zet je je in voor wat je denkt dat juist is? Welke wolf voedt je?
  Durf je ook nog achter de coulissen te kijken om te observeren waarom wat gebeurt of blijf je in het publiek zitten , boe en bis roepen?

 5. Dat er überhaupt nog mensen zijn die de krant lezen of televisie kijken, verbaasd me. Echter, als je begrijpt dat deze bezigheden ook een soort van verslaving zijn, is het beter te begrijpen. Mensen zijn verslaafd aan het ‘nieuws’, hoe ellendig dit ook is…

  1. Ha, die Robert!

   Ik ken iemand die gereformeerd is en mij altijd waarschuwt voor het Internet, dat is de duivel zegt hij altijd. Dus geloven dergelijke mensen wat er in de krant staat en wat er vanaf de kansel wordt gehersenspoeld. Helaas is de halve wereld van het geloof, dus dat gaat niet erg opschieten met wakker worden. De kerkelijke leiding, DAT is het werk van de duivel, zoals het gezegde: ALLES wat je denkt te weten, IS FOUT! En dat gaat ook op voor veel geloven op de wereld.

  2. Hi Paul,

   Heb vroeger wel eens vreemd staan te kijken als die ‘gereformeerden’ de televisie als de duivel afschilderden. Achteraf gezien, had men gelijk, maar om daarnaast nu alles wat de kerk zegt klakkelooos aan te nemen, is natuurlijk ook niet zo slim.

   Verder beschreef je op je website dit:

   ‘nu, na al die jaren, ben ik ervan overtuigd dat het grootste deel van die mensheid te stom is om de waarheid te accepteren.’

   De spijker op z’n kop…..

  3. Yep, de televisie is achteraf de duivel gebleken, mensen gekluisterd aan de buis, soapserie na soapserie, afgewisseld met een journaal dat vol met volksverlakkerij zit en tussendoor wat subliminale beelden/boodschappen. Ook (of juist!) in kinderfilms. Sublimie wat??? Kijk en huiver: http://www.stormfront.org/forum/t463133

   Verbazend niet? Ach, ook dit is al JAREN bekend, en wat doet het volk eraan? Protesteren? De politiek vragen om actie? De politie eropaf sturen? De kinderen voor de buis weghalen? Welnee! Eerst ontkent men het massaal en als het bewijs onomstotelijk is, dan negeert men de waarschuwingen “Je ziet ze toch niet?” zegt men dan domweg. Nee, inderdaad, het blote oog neemt ze niet duidelijk waar, maar daar gaat het bij het elite-schorem dat de beelden in de films heeft gemonteerd ook niet om, ze weten dat het onderbewuste ze wel ziet en juist daar moeten die boodschappen zich nestelen, zodat er iets duivels in elk mens broeit, dat er ooit uitkomt!

  4. Mee eens, Paul, zoals je zegt: “afgewisseld met een journaal dat vol met volksverlakkerij zit en tussendoor wat subliminale beelden/boodschappen”

   Soms hoor en zie je in het journaal ook niet mis te verstane boodschappen, zoals bij die anti- Joodse demonstratie in Den Haag vorige week donderdag ( “Dood aan de Joden”)

   http://nos.nl/video/679266-demonstranten-scanderen-dood-aan-de-joden.html

   Volgens burgemeester Jozias van Aartsen van Den haag zijn er geen grenzen overtreden. Ja, wat is de grens?

   In ieder geval zijn er wel mensen die vinden dat die demonstranten een grens zijn overschreden, want er is ondertussen een initiatief genomen voor een petitie gericht op het aftreden van Jozias van Aartsen

   http://www.petities24.com/forum/105059

  5. Nou de BBC, heeft veel hele interssante programma’s, ook teather, maar je moet selectief zijn, zeker weten.

  6. Klopt jenne, maar vaak zijn dat ook wel de mensen die meer over wijsheid beschikken dan enkel intelligentie (of helemaal niets). Vaak zijn het ook de mensen die wel wakker zijn.

  7. Ken je dat verhaal over die wetenschapper die voorstelde om een signaal de ruimte in te sturen waarmee we bij eventuele buitenaardse beschavingen kunnen aangeven dat er hier op de planeet aarde ook leven bestaat en dat we wellicht contact tot stand kunnen brengen?

   (Ik vertel het maar even uit de vrije hand, ik weet niet meer exact wie het waren die ik nu aanhaal.)

   Een andere wetenschapper had grote bezwaren en vond het een levensgevaarlijk en dom idee, stel je voor dat die buitenaardse beschaving slechte bedoelingen zou hebben en bij het op die manier ontdekken van intelligent leven op aarde meteen deze kant op zou komen, je moet er niet aan denken!

   Weer een ander reageerde daarop met de volgende opmerking: “Maak je niet ongerust, onze tv-programma’s lekken al 70 jaar met de snelheid van het licht het heelal in. Als er daarbuiten een buitenaardse beschaving is die die beelden heeft opgevangen, dan weten ze allang dat er hier geen intelligent leven bestaat.

 6. Geachte redactie en mede lezers ik lees graag de artikelen, als het commentaar, dat vaak een herhaling is van het reeds geschreven, ik zou graag het volgende opmerken wat al ruim zover bekend 2000 jaar oud is, geef het volk brood en spelen,en het vervelende is dat gewone mensen waar jullie over spreken graag in het middelpunt staan, en dus mee werken aan al die oorlogen,en zich daardoor belangrijk vinden, voor er een algemeen bewustzijn is, die al de kerken en religie’s tegen houden zal er geen verandering komen, we moeten wachten op het UNIVERSUM die ons uiteindelijk beïnvloed, en dat kan nog even duren want dat universum, beginnen wij nu pas te ontdekken, en het leven wat daar is, wacht nog even tot dat wij iets verder zijn, want wij begrijpen elkaar niet eens sta toe het hogere (wat dat ook mag zijn )

  1. ‘we moeten wachten op het UNIVERSUM die ons uiteindelijk beïnvloed…’

   En daarmee gaan we de mist in. NIET wachten op wat dan ook maar de schop in de grond steken en de broodnodige verandering in werking gaan zetten.

   Check bijvoorbeeld http://www.robertboerman.nl/groentebrummen/groentebrummen.htm om mee te beginnen….

   Want, waar wachten we nog op? Op de kosmos, God, de Kerk, regering..????? Whaha, dan kun je lang wachten want de echte waarheid zit binnen in jou en wil naar buiten komen. Maar zolang de massa zich nog druk maakt over hetgeen er in de krant staat of op televisie vermeld wordt, komen we geen stap verder. Vooral niet als we elke dag BUITEN onszelf zoeken.

   En nogmaals: ‘De Macht van de Matrix’ voor diegene die ‘m gemist hebben: http://robertboerman.nl/pdf/demachtvandematrix.pdf

   Have fun en laat je niet gek maken…:)

  2. We ZIJN het Universum.. Geen grootspraak maar als je verbonden bent met het AL, zelfs ONLOSMAKELIJK verbonden, dan is afgescheidenheid een ILLUSIE..!!!
   Je kunt niet DOOD.. JE lichaam sterft alleen.. Wie? JOUW lichaam.. Wie is ‘jou’ dan.. Je oneindig bewustzijn, zoals Pim van Lommel en David Icke het zo mooi noemen. En nog een stuk of honderdduizend andere lichtwerkers..

   Infinite Consciousness.. That is what we are. Onlosmakelijk verbonden met Universum. Alleen….
   Als je je het niet bewust bent, en kunt zijn, dan is dat de essentie van het ‘probleem’.
   (Dus is de hoogte van de hindernis geen probleem, maar zit het tussen de oren van degene die erover moet en natuurlijk WIL springen..?!)

  1. Als het morgen in de krant staat geloof ik het pas! (Geintje)

  2. Er zit wel waarheid in wat je zegt, Paul. Veel mensen hebben bevestiging nodig en die halen ze liefst uit algemene spreekbuizen zoals krant, radio en tv, want “dan zal het wel waar zijn”. De behoefte aan bevestiging en rugdekking omdat velen geen verantwoording (durven) nemen voor hun eigen mening (en daden).

  3. We mopperen wel, echter kunnen wij het de mensen kwalijk nemen dat men slaapt?

   Probeer dit eens: schuif eens een handvol slaappillen naar binnen en probeer dan wakker te blijven… Precies, lukt niet en DAT is de namelijk exact de toestand waarin Nederland anno 2014 verkeerd…

   De afgelopen 35 jaar is er door de elite hard gewerkt om een gehele natie onder hypnose te krijgen door middel van voedsel, straling en media. En al die zaken hebben er voor gezorgd dat er bijna niemand zelfstandig na kan denken en daardoor volledig onder hypnose verkeerd… Tel daar nog eens de volledige afbraak van ons onderwijs (http://robertboerman.nl/pdf/onderwijs.htm) bij op en je bevind je in een land waarin de mensen in slaap gesust zijn door de E-nummers in het voedsel, fluor in tandpasta, een media die in dienst is van de Elite en al die kunstmatige straling die er voor zorgt dat men als een zombie in het rond loopt. Daarnaast is men al jaaaaren bezig om onze kinderen volledig aan gort te helpen zodat die geen enkel toekomst perspectief meer hebben dan alleen maar als slaaf in het systeem mee te draaien…

   Check: ‘Jeugd zonder Toekomst’ (maakt ONDER-wijs van BOVEN slim…?)
   http://robertboerman.nl/pdf/jeugd.htm
   http://robertboerman.nl/pdf/jeugd2.htm

   Ofwel: als je nu iemand op straat zou vragen om voor jou een brief in het Chinees op te stellen, zou men dat absoluut niet lukken. Of je moet toevallig net een Chinees vragen…:)

   Net zoals je zou zeggen dat 911 NIET het werk van Bin Laden was maar een False Flag operatie van de CIA… Ook dat zal men niet begrijpen of kunnen geloven, simpelweg omdat men het niet meer kan. Men is kaput, bang en volledig onder hypnose van de bewegende beelden die men elke avond ziet…

   Ik heb de moed opgegeven dat het hier in Nederland ooit nog iets zal worden. Willen we hier echt een revolutie doen plaatsvinden, dan dienen we eerst die televisie satelliet uit de lucht te schieten. En aangezien dat niet gaat lukken, heb ik besloten de koffers te pakken en te vertrekken naar een land waar de zon elke dag tegen een strak blauwe lucht schijnt … Waar de mensen nog voor elkaar klaar staan, elkaar lief hebben en respecteren. Hoe anders dan in dit apenland waar ik vroeger zo trots op was…

  4. Allaya, schrijf een stukkie over dit verhaal en ik plaats het. Zo ingewikkeld is het ook niet.. Toch..? Dan staat het ahw in de krant.. Als je het wilt weten.. ;-))
   En je weet het.. Ingewikkeld zijn alleen mummies..

  5. Paul, grote vriend, als je weet waar ik heen ga en wat ik ga doen, dan blijf ook jij absoluut niet meer in dit apenland. Gegarandeerd…

   Mensen zoals jij kunnen we ‘daar’ goed gebruiken en zoals het er nu naar uit ziet. gaan er steeds meer ‘die kant’ op…..

   Mail je er prive wel effe over…:)

  6. Hallo Robert van de Familie Bierman,

   ik ga niet in slogans vervallen van groen gras en zo, na veel reizen en in andere landen wonen, nu nog in Frankrijk dat is dan de laatste 30 jaar, nou toch een slogan, een rollende steen wordt steeds kleinder, we zijn beiden bijna 80, en vragen ons elke dag af, hoe we ons zelf zo hebben kunnen belazeren, het is een grote illusie het leven, manjano het opschikken naar de toekomst, in het kort wij hebben veel last van nostalgie, van vroeger was het anders meer levens waardig, en heimwee naar veel dingen die niet meer zijn, zo dat was dat, raad je, voor je ergens 100% devenitief te vestigen, neem een proeftijd, van 6 tot 12 maanden, ben je een éénling is het makkelijker, met familie kinderen en zo, maar dat valt mee kinderen hebben een enorm aanpassings vermogen, heb niet te veel vertrouwen in die ander, le moment venu moet je het allemaal zelf verorberen, groet.

  7. Guido, zodra ik een stukkie voor je schrijf, zal het zeker niet hier over gaan. Daarvoor ben ik te afhankelijk van wat anderen waarnemen (of niet) en op die basis schrijf ik niet. Maar een stukkie schrijven doe ik wel een keer voor je, gebaseerd op eigen ervaringen en waarnemingen, ok?

  8. beste GUIDO, 7’4, de gene die dit heeft laten ontspruiten aan zijn brein ” en je weet ; ingewikkeld zijn alleen mummies ” verdiend een littéraire prijs, bijzonder mooie en goed!

  1. Nou Rusland is geen sitting duck, Putin heeft OBAMA al duidelijk gemaakt dat in geval van oorlog, de USA op een behoorlijke lading bommen kan rekenen, dat andere landen bevrijden door de USA, met het achter laten van ruïnes en bergen lijken, gaat in dit geval niet op, van daar dat het allemaal even duurd.

  2. Een lading bommen is nooit het antwoord, een lading bommen is een tragedie en het einde van burgerlevens.

  3. eh nou, maar er zijn heel veel verschillende variateiten van burgers, voorbeeld één Israeli burger heeft ongeveer een tegen waarde in Palestijnen van 1:100, een gewone Goyim 1:10, zo zit dat alle USA soldaten zijn bij terug keer Hero’s, dooie oost Oekrainers komen niet eens voor op de lijst, de Russen hebben door allerlei situatisch zo’n 25 millioen verloren in WWII, wat teld zijn de 70 duizend USA soldaten, begrijp je, en soms heel soms moet jij de bommen eerst gooien, anders is het te laat, they are ice cold like glass, het terug trekkende verslagen leger van Iraq werd levend verbrand in hun auto’s met napalm 70 duizend on the road to hell,
   nou ik ben voor liefde en voor vrede, maar soms moet je het kwaad voor zijn.

  4. Jenne , soms heel soms is het belangrijk dat mensen die zien dat de dingen ontsporen opstaan en zeggen NEE, tot hier en niet verder! Dat kan voorkomen dat geweld verder gedragen wordt door doordrammers met andere belangen dan die van volkeren.
   Er zullen vast politici, journalisten, wie dan ook nu op hun tong bijten en dit niet willen. Kijk deze documentaire,(comment 8) bij elke oorlog beginnende leugen zijn er te veel meegegaan, en hadden later spijt… Echter zijn er dan al veel te veel gestorven door de leugens..
   Zo het kwaad voor zijn, heeft mijn voorkeur.

  5. eh nou, dat zeg ik toch het kwaad voor zijn, maar geloof mij soms moet dat hardhandig, ik heb het zelf meerdere malen meegemaakt, door cordaat en direct optreden erger voorkomen, de situatie waar heel west Europa wordt ingeluld, en die ook nog tot oorlog zou kunnen leiden, dat liegen en insinueren gaat gewoon door, Drammen heet dat, nou ik denk dat bij een corect optreden van Putin erger kan worden voorkomen, die vreselijke USA-CIA-Mosdaq gaan maar door met hun tergen, raketten hier en daar, het uitlokken, en niemand in de Westerse wereld komt hier tegen op, nou ja denk dat je begrijpt wat ik bedoel ben geen oorlogs maniak, maar onze planeet zou er beter voor staan als sommige lieden op Mars zouden wonen.

 7. Dit verslag toont heel duidelijk aan hoe eenvoudig het is de menselijke geest te manipuleren! Als je die lijn doortrekt kan je zelf de wetenschap in vraag beginnen stellen. Want voor hoever nemen onze intellectuelen niet gewoon ‘een onbewezen waarheid’ over die voor hen reeds als wetenschap en waarheid voorgekauwd was. Deze kennis of waarheid wordt keer op keer herkauwt en krijgt uiteindelijk de status van waarheid of wetenschap!

  Het mag duidelijk zijn dat alles in onze wereld bewust is gemanipuleerd om de mensheid een bepaalde richting uit de dwingen. Wie het is die dit allemaal uitdoktert is allemaal nog wel de vraag maar afgaande op het resultaat mag duidelijk zijn dat het niet het belang van de mensheid is die wordt gediend.
  Het feit dat de mens eerder zijn eigenbelang nastreeft dan wel het algemeen belang werkt alleen maar negatief in de ontwikkeling van ons algemeen belang.
  Al onze grote moraalridders, wetenschappers en politici ten spijt is er niet één aspect van onze maatschappij welke niet in crisis is! Dit bewijst alleen dat de waarde van deze zelfverklaarde autoriteiten in weze waardeloos is.

  1. En wie geeft deze zelfverklaarde autoriteiten, zoals jij ze noemt, de macht.. Bèhhh bèèèhh… We the Sheeple.. Inderdaad. Doen ze het tegen onze ‘zin’ dan..??!! Ze hebben dus een manier gevonden, ons te besodemieteren, waar we bij staan.. Ze lachen hun dinges uit hun broeken (ook de vrouwelijke krachten achter de schermen naar mijn idee!) Dus.. Als ze ons met onze eigen kracht besodemieteren, is dat toch een geluk-bij-een-ongeluk…? We hoeven het niet bij die ander te zoeken..!!! Dus: simpeler kunnen we het niet vertellen:
   1. wakker worden
   2. je macht niet meer weggeven.
   3. lekker datgene creëren wat je zelf als wereld wilt zien.
   4. ben je vergeten hoe dat moet, doe 180 graden het omgekeerde van wat de manipulatoren met ons deden.. Ze doen het ahw omgekeerd voor… (De werkelijke werkelijkheid creëren dus..!) 🙄

  2. Psies Guido! Kwantumfysica leert ons dat daar waar de waarnemer, binnen het veld van onbegrensde mogelijkheden, de golf breekt werkelijkheid ontstaat. Of zoals Jezus zei: U geschiede naar uw geloof. En ik geloof dat het de hoogste tijd is om de kroon op ons eigen hoofd te zetten en zo onze verkozen werkelijkheid te scheppen.

  3. Prachtige stukjes hier, juweeltjes van het menselijke denken, Ik dank U daar voor, en ook heel mooi verwoord!

  4. Ik herinner me een stelling van ene zekere Courtney Brown ;): een mens ziet, ervaart en begrijpt alleen datgene wat hij gelooft (korte versie). Tijd om de bakens te verzetten 😀

  5. MD 9.2, ik ga hier helemaal in mee, mooi geformuleerd.

   Overigens maak ik in dit kader wel een aantekening bij hetgeen Guido opmerkt onder 9.1.

   Ik ga volledig mee met zijn punten 1 tot en met 3.

   Ik kan echter niet meegaan met zijn punt 4 4. “ben je vergeten hoe dat moet, doe 180 graden het omgekeerde van wat de manipulatoren met ons deden.. Ze doen het ahw omgekeerd voor… (De werkelijke werkelijkheid creëren dus..!) “.

   Op het moment dat je dat zegt heb je al een Oordeel wie Manipulator is en wie niet. Door het dan 180 graden te draaien loop je het risico zelf Manipulator te worden.

  6. Even terugkomend op 9.5. Hoe we zelf tegen de wereld aankijken heeft altijd te maken met hoe we tegen ons zelf aankijken ( onze innerlijke wereld). “Zo binnen, zo buiten”

   Ieder oordeel over een ander, of het nu een oordeel op het wereldtoneel is of een oordeel over iemand in onze naaste omgeving, is dus in feite een oordeel over ons zelf. Op het moment dat we een oordeel hebben over manipulatief gedrag van een ander, oordelen we in feite over manipulatief gedrag in ons zelf. Over dat laatste moeten we ook weer geen oordeel vellen ( ons schuldig voelen), anders schiet het niet op ;). Gewoon ons ervan bewust worden, niet meer en niet minder :).

   Ik heb wat dat betreft heel veel geleerd de laatste jaren hier op Want to Know. We zijn niet voor niets spiegels van elkaar en zijn elkaar niet voor niets hier tegen gekomen op elkaars pad. Het meeste heb ik wat bewustwording betreft nog geleerd van Cozmic, want hij was voor mij mijn grootste spiegel. Ik ben hem daar heel dankbaar voor, want het heeft mij enorm geholpen om me bewust te worden van een aantal zaken in mijzelf die nog geheeld mochten worden 🙂

  7. Guido, je hebt natuurlijk overschot van gelijk als je beweert dat we met zijn allen aandeel hebben in wat gebeurt! We moeten inderdaad mea culpa kloppen en er kleeft bloed aan ieders vingers!

   wel wil ik je nog verduidelijken dat de handelingen volgen op je gedachten. Laat het nu net je gedachten zijn die worden gemanipuleerd. In die zin is het iets te eenvoudig te denken dat je zo maar kunt veranderen.

   We mochten met zijn allen getuige zijn van de schreeuw van de Oekraniërs naar vrijheid via facebook. Nu, enige tijd later brengt die schreeuw voor verandering ons aan de rand van de derde wereldoorlog.

   Wat ik bedoel is dat een simpel individu vaak niet het geheel kan overschouwen en dat zijn wens om te veranderen vaak wordt gebruikt door de wereldmanipulatoren om hun doelstellingen door te drukken.

   Ik ben me bewust van dat de deceptie overal is doorgedrongen en dit al voor vele honderden jaren. Het zou pretentieus zijn te beweren dat ik de ultieme waarheid en kennis heb. Wat mij vooral pijnigt is te zien hoe deze waarheid en kennis dagelijks met de voeten wordt getreden door deze mensen welke ons zouden moeten vertegenwoordigen. Is er eigenlijk nog één facet van onze maatschappij welke niet is gecorrumpeerd?

 8. Ha, Paul Harmans !
  Guido zegt: 1.2 …”terwijl juist dat het meest gevaarlijke is. Schaapachtig volgen. Waarheid als een koe wat betreft een onderwerp dat hier gepasseerd is.
  Het is een heel triest onderwerp met trieste gevolgen, op dit blog gepromoot. Alstjebleift, lees ! Dit is een citaat uit Linda’s blog : Met lege handen….
  De knobbel in mijn lymfe bracht me weer bij de les. Het is niet over, het is niet weg. Je kunt het niet wegdenken, niet weg mediteren, niet met accupunctuur, niet met je 10% vegan dieet en niet met MMS. Wat ga je nu doen??
  Het antwoord is, dat Linda nu 100 abrikozenpitten per dag eet en hennepolie slikt. Het laatste nieuws is, dat een dieet haar kanker moet genezen want MMS heeft niet geholpen https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/2014/06/12/licht-in-de-duisternis-4/

  1. Het is van groot belang , dat juist hier aandacht voor moet zijn . Omdat je niet alles moet geloven. Dat MMS op deze site gepromoot is. Omdat het heel veel mensen ernstig ziek heeft gemaakt. Let op. De lading zure appelen komt er aan. Ik heb nog meer in het vat, wat wel de waarheid is over het bleekmiddel MMS.

  2. Marianne waar Reppel je over..? Ik kan het niet helemaal volgen.. Of sorry.. Helemaal NIET!
   Zelfs.

  3. Ha, die Mari!

   Totaal off-topic natuurlijk, maar goed, de pathologische sceptici hebben nu eenmaal moeite met ‘begrijpend lezen’, geeft niet hoor, ik zal je toch even te woord staan.

   Bij de reguliere behandelingen van kanker, chemo en bestraling, blijken jaarlijks wereldwijd miljoenen mensen alsnog dood te gaan, waar of niet waar? Bij elke alternatieve behandeling van kanker blijken ook een aantal mensen dood te gaan, helemaal waar. Maar de impact van een reguliere chemische of radioactieve behandeling is zo groot op het menselijk lichaam, dat veel mensen die kanker wel overleven, de rest van hun leven heel veel last houden van nare bijwerkingen. De alternatieve stoffen geven weinig of geen bijwerkingen en zijn vaak (tien)duizenden malen goedkoper dan de reguliere medicijnen. De wetenschap zou juist onderzoek moeten toejuichen naar een aantal alternatieve behandelingen omdat die (niet altijd) succes hebben, maar dat gebeurt niet omdat de farmaceutische industrie hun kip met de gouden eieren niet laat slachten, namelijk hun eigen chemo waaraan ze jaarlijks miljarden verdienen. Dat hoef ik je niet verder te bewijzen, dat geven mensen (oa. oud directeuren) vanuit die industrie zelf toe.

   Overigens was mijn artikel over MMS meer gericht op de behandeling van malaria, en werd kanker er tijdens de discussie zijdelings bij betrokken.

   Wat ik onlangs ‘vrind’ Koen nog schreef (hij kleeft via e-mail nog steeds als een vervelende horzel aan mij en is niet weg te slaan) (het is iets aangepast omdat het over een ander onderwerp ging):

   Op basis van wat Leo Koehof heeft laten zien en wat zijn behandelingen met MMS hebben uitgewezen, (ondanks wat beperkingen) geloof ik (en duizenden anderen met mij!) dat we hier te maken hebben met een fabelachtig medicijn tegen malaria. Op basis van wat Leo Koehof heeft laten zien en wat zijn behandelingen hebben uitgewezen, (ondanks wat beperkingen) vind ik (en zo hoort ook de moderne wetenschap te redeneren) dat MMS het voordeel van de twijfel behoort te krijgen en dat meer testen moeten worden toegejuicht. Jij en je sceptische maatjes veroordelen bij voorbaat Leo Koehof en zijn behandeling. Hij is volgens jullie sceptische geest een oplichter en volgens jullie sceptische geest kan zijn behandeling niet werken en volgens jullie sceptische geest is meer onderzoek totaal overbodig. Wie heeft er hier nu een verkeerde manier van kijken naar nieuwe ontwikkelingen?

   Je zal het wel weer allemaal beledigend vinden omdat ik het niet met je eens bent en sceptici nu eenmaal slechte verliezers zijn.

   Dit is meteen ook mijn laatste reactie aan je over MMS.

  4. O ja, wat ik ‘heer’ Koen ook nog heb laten weten:

   Zoals ik je al eerder heb gezegd misselijke neeknikker, als er alleen mensen met de ziekelijke geest als jou hadden bestaan, dan liepen we allemaal zonder enige vorm van gereedschap, zonder landbouw, zonder vee, nog steeds in onze blote reet, dan was de oertijd nog steeds de huidige tijd!

  5. Het is dat je het zo netjes cursief neerzet, anders zou ik je reactie kei- en keihard verwijderen..! Totaal on topic, maar volledig zonder enige ingetogenheid t.o.v. Koen.

  6. Als we dan toch ‘off topic’ zijn: bekijk het eens van deze kant.

   Kanker is GEEN ZIEKTE maar een OVERLEVINGSMECHANISME van het menselijk lichaam. Je lichaam is er niet op uit om zichzelf te vernietigen, dat doet de mens zelf…

   Raymond Royal Rife was in de jaren 1920/30 in staat om kanker voor 100% genezen! Ja, je leest het goed. Elke ‘ziekte’ (= onbalans in het lichaam) heeft een bepaalde frequentie. En als je daar net zoals Rife een tegenfrequentie op zet, verdwijnt de onbalans vanzelf en kan het lichaam het zelfherstellende vermogen weer aan gaan spreken… Echter, alle artsen die met dezelfde methode en succes werkten (100% genezen!), werden door de FDA op de vingers getikt. Indien men toch door zou gaan, dan zou de vergunning van de betreffende artsen ingetrokken worden…

   Medicijnen komen uit de petrochemische industrie. Worden dus gemaakt uit OLIE. Valt het kwartje al…??? En met die kennis is het niet zo moeilijk te bevatten waarom de natuurgeneeskunde in het verdomhoekje zit. Vandaar dat we anno 2014, na jaaaaaren van onderzoek en beloftes nog steeds niet verder komen dan chemo, bestralen of snijden. Waarom??? OMDAT ER GEEN MOER TE VERDIENEN VALT AAN GEZONDE MENSEN!!! Daarom!!!!!!!

   Trouwens, heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom men tegenwoordig MEDICIJNEN studeert in plaats van GENEESKUNDE…????? Precies.

   Medicijnen moet je verkopen, niet innemen. Daarnaast zijn de meeste medicijnen getest om mannen en niet op vrouwen. Da’s veel te lastig met die maandelijkse problemen en hormonen… Dus denk na voordat je nar de dokter gaat. De natuur heeft voor elke kwaal een oplossing, alleen zijn we met z’n allen teveel doorgeschoten en hebben werkelijk geen benul meer van de geneeskracht van de natuur….

 9. Rusland krijgt opnieuw sancties opgelegd, om dat niet Rusland en niet de vechtende Donetz inwoner het vliegtuig hebben af geschoten, Rusland wordt verder terug gedrongen, met op allerlei drogredenen gebaseerde sancties, door onze pseudo afgevaardigden toch ?, zo belanden wij in een oorlog, gewild door de USA-CIA-Mosdaq, wat een ongelovelijk onverstand zeteld er toch in die idioten van politisie,
  moeten wij de burgers het weer ontgelden, moeten onze zonen in stukken worden gereten ?, goede raad is duur !

  1. De reden dat Rusland het gevreten heeft, is omdat Rusland lid is van de BRICS landen. Die landen steken in feite een dikke vinger op naar Amerika en het westen. DAAROM heeft Rusland het gedaan. Men wil onafhankelijk zijn, vrije energie invoeren en een nieuwe munt die gedekt is door goud…

   Dat neerschieten van het vliegtuig door Amerika is slechts een afleidingsmanoeuvre zodat we allemaal de verkeerde kant op kijken en niet in de gaten hebben wat er werkelijk speelt…:)

  2. Hey, Robert,

   Hierbij kan je gerust aanvullen dat bijna alle terroristenstaten genoemd door de verenigde staten, weigerden lid te worden van het IMF! Zie Irak en Libie. En ja, wat is er van die landen geworden. Denk ook aan Venezuela! Bij deze is duidelijk waar het staartje klemt!

  3. De spijker op z’n kop Peter. Dat is voor mij tevens de reden dat ik naar een van de BRICS landen vertrek. Hou het hier voor gezien…..

  4. Ik zou ook wel best naar één van deze landen willen gaan! Helaas ontbreekt mij de centen ervoor!

 10. blijf Jaen ook volgen…

  http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/28/lada-ray-predictions-kiev-junta-losses-botched-false-flag-foreign-mercenaries-shale-gas-in-ukraine-goes-puff-how-long-has-the-kiev-junta-left-july-28-2014/

  samenvatting: Het is niet waar dat Ukraine vol zit met schaliegas. de nieuwe macht in de Ukraine dacht (door Shell) van wel en minacht Rusland terwijl ze samenspannen met Westerse machten. Straks wordt het weer winter en is er een groot probleem: geen gas uit Rusland, geen schaliegas uit de oost Ukraine…
  De westerse vrienden deert het niet. Het land is dan ontmantelt.

  Maar ik zie het positiever, het gaat niet zo verder. We zijn wakker aan het worden, in rap tempo.

  citaat: “As is well-known, the US stooge Poroshenko has been appointed by #Nuland and US State Dept to play the role of the Ukraine clown president. According to Russian sources (confirmed recently by US State Dept email exchanges leaked by Wikileaks), Poroshenko was recruited by the CIA since at least mid-1990s. They call him “our man in Kiev.”

  I recently heard a 2012 debate between Nikolay Starikov and this same infamous Poroshenko, in which Poroshenko was ardently declaring that soon Ukraine will be able to stop buying Russian gas and will instead become a gas-producing powerhouse that will supply entire Europe with its shale gas, thus taking away the business from Russia.

  I have learned that Poroshenko and the Kiev junta LEASED THE ENTIRE EASTERN UKRAINE TO THE WESTERN INTERESTS, particularly to SHELL Oil, in order to develop the supposed bonanza of shale gas. Shell in its reports said that Ukraine contains 1/3 of all commercially viable shale gas located in Europe. Seemed like a dream come true to the bankrupt Ukr economy.

  The deposits were supposedly located exclusively in eastern Ukraine, including Donbass (Lugansk, Donetsk), Dnepropetrovsk, Zaporozhie and Kharkov regions.”

 11. Joh, het gaat allemaal om een derde wereld oorlog te ontketenen want dat brengt geld op voor de Farma en wapen industrie daar draait alles om,dat we dat nog niet begrijpen……dat snap ik niet ! Kijk naar de feiten ! Als wij allemaal (alle volken ) vreedzaam samenleven, waar leven de illuminatie dan van ? Ook als we geen leningen meer willen waar leven de banken dan van ? Van vrede en gezondheid kunnen ze niet leven ! ! Zij willend ellende want daar leven ze van denk eens na ik zou zo graag willen dat ook de gewone kranten eens nadachten maar ja die staan onder controle van die klootzakken ! Jongens en meisjes wordt wakker en blijf niet op je stoel voor de TV zitten !

  1. @Piet Volledig mee eens.

   Dit soort meisjes ten tijde vanhaar leeftijd zijn demate naief dat je ze niet eens daarop kunt vervolgen, al zou dat wel moeten.

   Nu ze 20 jaar ouder is en zal beseffen dat mede door haar toedoen 1,5 miljoen onschuldige burgers in Irak zijn vermoord en vaak ook gemarteld, vrouwen en kinderen en NIET door Saddam Hoessein maar door de Amerikanen zal ze geen leven meer hebben. Hoezo hoogverraad! Opsporen en alsnog ophangen dat wijf?

  2. @Pietje Perfect verwoord. Korter en kernachtiger kan het haast niet.

 12. Zo een meisje wat betaald krijgt om die onzin te verkondigen wat is haar opvoeding ,…..mijn dochter zou dit nooit doen ook niet voor heel veel geld !!! Dus wat is dit ???? Al die leugens ! Wat een slechte slechte mensen all for the money !! Bah !

 13. GUIDO.J, en andere WTK ers, is het wel zinvol in deze wereld te leven waar elke dag met de regemaat van de klok onschuldige mensen worden vermoord door zich soldaten noemende monsters, je moet constant het woord Jood omzeilen om dat je je anders schuldig maakt aan anti semietisme, nou jammer dan maar ik heb al het geloof in de Joden verloren, in de gene die deze daden voltrekken, en in de gene die er bij staan en niets ondernemen om hun volk te beletten dit te doen, 1263 onschuldige ongewapende mensen, mannen, vrouwen en veel kinderen, hoe diep moet je haat zijn om dit te voltrekken, om bang van te worden, en ze beschikken over de atoom bom, denk hier maar eens aan het beloofde volk, niks volk een zooitje schoften!

 14. Even op wat Paul H in 3.3 zegt.
  Journalisten en politici een pot nat. Als hen wordt opgedragen MH17 of 911 te ontkennen als “false flag” zullen ze dat doen, bang om hun baantje te verliezen. Baantje dit treurige verraderswerk???
  Daarom -ik weet het klinkt niet aardig maar het is de waarheid- zijn ze in wezen landverraders, meer nog dan dat, waarheidsverkrachters. Want tegen beter weten is poneren, schrijven ze de leugen(s)!
  klaar als een klontje zou ik zeggen.

  Het volk is te verdeeld en men haat elkaar schrijft iemand. Daar valt veel voor te zeggen, want als niemand meer tot de hjournalistiek toetreedt niemand meer de knoppen van de tv(lees brainwash-hypnose) uitzending bedient houdt het snel op.

  1. Wat een zielig figuur bij jij. Namens wie zit ze daar? Namens ‘moslims’ of namens de US. Echt het een IQ van een visgraat.

 15. Bij het eerste nieuws gerucht
  over Mh17 een vliegtuig neergestort
  toen dacht ik, omg daar gaan we weer!
  To good to be true for the media
  Nam mezelf voor om niet mee te gaan
  No way, Josë
  No deal NeilMy deal;
  Als er dan toch een NWO komt,
  Putin for president
  De rest van de liegende schijtluizen….
  Azadirachta indica, sterven ze vanzelf uit
  Helaas wordt ieder regime gesteund door stom volk
  wij dus
  te lui om zelf te denken of te onderzoeken
  krant lezen en nieuws kijken, opinie gevormd
  kutrussen, kankerrebellen
  we zullen ze een lesje leren gvd

  denk maar eens na over het woord slacht offer
  een lam dat werd geofferd aan God om hem gunstig te stemmen
  (welke minkukel van een god zou dat nou nodig hebben ? )

  1. FF voortbordurend op die slacht offers. In de bijbelse bladiebla verhalen werd er een lam geofferd aan die stinkgod, maar ook 🙂 een bok losgelaten, de zgn. zondebok. Wie was er beter af?

  2. Cozmic 19.1, wat ken je de bijbel toch goed, geweldig. Heb je er 1 aangeschaft?

   Ach Cozmic, zoals met zovele vragen in het leven: je zult er zelf een antwoord op moeten zien te krijgen 🙂

 16. Het is inderdaad een bizarre toestand met dat vliegtuig Cozmic.
  Heeft er iemand trouwens zin om gratis mee te gaan naar de Benefiet bijeenkomst van Earth Matters? Ik heb twee kaartjes gekocht inclusief eten savonds, maar de vriend met wie ik zou gaan heeft nu burn out verschijnselen. Dat gaat hem dus niet worden. Dus als iemand zin heeft: laat het me weten op machteldtaylor@gmail.com Hier is de link naar de bijeenkomst http://www.earth-matters.nl/14/9644/media-en-agenda/benefiet-earth-matters-terra-libertas-zaterdag-6-september-in-haren.html Het is op zaterdag 6 september van 12 tot 20 uur.

  1. Haren is berucht om haar feestjes . Zet het maar niet op Feestboek, Macheld, ben bang dat het anders wel weer uit de hand kan lopen 😉

  2. Ik stop ff met feestjes. Lemster week ging ook weer helemaal goed net als in Leek 😉 Nu niet eens op de fiets, gewoon lopend. Ik kan toch niet meer zo goed tegen ladingen bier zoals vroeger. Weer knie en elleboog open. Sign from above. Weer Nederlandstalige muziek trouwens haha. Doe dan maar Frans: http://www.youtube.com/watch?v=igASbnqpUo8

  3. Dag Cozmic, als het je leuk lijkt, heb je zin om mee te gaan? Lijkt me gezellig!

  4. Martijn, de kunst is om in conditie te blijven. Dan kun je er beter tegen 😉 Ik heb net bijna 100 km gefietst op mijn mountainbike, even een rondje Paterswoldse- en Leekstermeer. 🙂

  5. Elizabeth, zoals het er nu naar uitziet ben ik dan op zakenreis ( Bommetjes maken in de Adriatsche zee en kristallen zoeken in de Bosnische bergen) Anders….

  6. Hey Coz, dat visje maakt inderdaad geen Bommetje meer in de Waddenzee. 😉 Stond niets van in de krant van wakker nederland, gek he? Typisch voorbeeld van hoe onvolledig de kranten schrijven, hetgeen gelukkig in dit artikel aan de kaak wordt gesteld:

   ” Waarom je niet moet geloven wat er ‘in de krant’ staat..!! “

  7. Ja, ze schrijven wat zij vinden dat jij moet denken te weten, daarnaast nog wat feelgoodnews, maar niemand rept er over die overleden vis 🙁

 17. Van avond een artikel in de VK, over trollen die pro Putin en Rusland zijn, de Telegraaf heeft de naam, maar VK is de grootste trol onder de dagbladen, hun sencuur voor mensen die denken niet te doorbreken, na de partij nu dus de krant, jammer.

  1. Van avond de internationale pers gelezen, ook alternatieve, en de Russische, het afgeschoten vliegtuig is uit, is een verloren valse vlag, voor het westen niet meer interssant, die black boxes komen ook niet af, zelfs Nederlandse onderzoekers hebben de kogelgaten in de cabine gesignaleerd, heftige bewapening van Kiev met preciesi wapens vind plaats, I,6 milliard hectare land aan Monsanto verkocht, overal grote agresieviteit vooral naar de Nato toe, kan me vergissen maar, er komt iets heel heftigs aan, ben ik bang voor, geloof niet dat de Russen dit blijven gedogen.

  2. AnnaII, Twitter en Facebook lees ik niet, ik neem me zelf niet voor een intelectueel, ben een gewone gemiddeld persoon, die in deze wereld altijd het gelag betalen, het zij zo, maak me zorgen om mijn familie, een vriendin van mijn vrouw woond in Zweden, nou gaat helemaal verkeerd, de emigranten zijn de baas, ongelovelijk analfabete Criminelen, die zo’n goed en sociaal land laten verloederen, helaas ook daar de pseudo socialisten, zij zegt dat het op barsten staat de Zweden zijn het zat.

 18. wanneer een situatie ’te’ lang duurt, en men (uit onmacht, of onkunde) ‘gewend’ raakt aan deze, dan biedt zelfs hoop geen uitweg
  morel verval dreigt, zonder enige gemoedswroeging (meer) te kunnen opbrengen voor de medemens die willekeurig afgeslacht wordt.
  murw van alle dag, afgestomd en niet (meer) gevoelig voor de zelfs systematische uitroeiing van de palestijnse bevolking.
  laat staan voor de erbarmelijke omstandigheden waarin meer dan een generatie worstelt voort te bestaan.
  hoe, is de vraag als volk in shock, meer dan een generatie getraumatiseerd deze wereldwijde gedoogde bestaansomstandigheid te overleven ?
  ten broeke (vvd) bij knevel & vd brink(dd 290714) , temidden van 2 nederlandse naievelingen die menen dat de arabische wereld israel ‘weggevogen’ wenst te zien.
  en klaar staan om zich in te zetten voor het hoger doel, het joodse volk ’te beschermen’ tegen al het kwaad van de omringende vijanden.
  toch zou dat niet vergelijkbaar zijn als de tot wanhoop gedreven hollandse jongeren staan om zich in te zetten voor het hoger doel, het islam. volk te bevrijden van het barbaarse westen. aldus de 2 mussen, gesteund door ten broeke.
  overigens getuigt k&vd brink zich wederom van haar beste kant als het objectieve journalistiek betreft. er is geen wederhoor te bekennen teneinde een meer evenwichtig, eerlijk beeld te geven van de feitelijke situatie/ de israel. kolonosatie.
  dubbel moraal
  een dubbele paspoort voor hulp aan joods staatsterreur is geoorloofd. immers als nederlander wordt men gestimuleerd opgeroepen te worden door het israel. leger, met behoud van het ned. paspoort. een moslim met hetzelfde doel, bestempeld en beschimd als ‘jihadstrijder’, wakkere jongeren tot wanhoop gedreven, die vanuit begrip voor het lijden vd mens in opstand komt en weerloze broers en zusters in de islam. wereld (dat structureel vernietigd wordt door het verlichte westen, aangevoerd door de ver. staten van amerika/ obama in hoogst persoon) wordt (in strijd met de grondwet) het enige, ned. paspoort ontnomen.

  geen nieuws is goed nieuws
  immers de ned. regering is ‘opgelucht’ met de vliegtuigramp, zich nog minder te hoeven uiten over de genocide welke zich volstrekt in palestina. de metro, leidend voor de beeldvorming van de gemiddelde nederlander weet de schreeuw van weerloze kinderen uit palestina tegen het geweld van de berichtgeving van de vliegtuigcrash te reduceren tot de kleinst mogelijke column. anderzijds dienen wij verheugd te zijn daarmee. immers, in geval wel bericht wordt over de islam. wereld iha, en palestina in het bijzonder, dan zijn dat pertinente onwaarheden, waar zelfs jeugdjournaal zich schuldig aan maakt.
  gehersenspoeld door eenzijdige en doelbewust onjuiste berichtgeving waar de (nederlandse)media zich aan schuldig blijft maken, praten wij elkaar na, als zouden wij een eigen mening hebben en daar verantwoordelijkheid voor dragen.
  het is tot op heden niet tot de bekrompen, onverschillige hollander doorgedrongen
  dat er sprake is van een bezetting, gepaard gaande met invasies. Teneinde
  verdergaande bezetting openlijk te rechtvaardigen worden horde kolonisten geimporteerd naar palestina. Om die dan te moeten ‘beschermen’ tegen de aldaar generatislang lang verblijvende
  bevolking cq de palestijnse terroristen worden daarom heen militaire kampementen gebouwd.
  dat de joden geen vrede wensen, daar zij dan zullen moeten te leren leven met de medemens. Een flinke opgave voor een volk dat barnharigheid, en compassie niet met de dna meegekregen heeft.
  dat het weten, nederland niet in de laatste plaats de joden steunt en blijft steunen in haar missie tot uitputten en uitroeien van, in het bijzonder het palestijnse volk.
  dat
  dat
  dat

  timmermans meldt de kamer dd 240714, met droge ogen !
  ‘nederland is een ongelooflijk goed land’ met zoete koek de ned. bevolking koest houdende.
  de geuitte frustraties moedeloosheid, tot wanhoop gedreven radicalisering het leger te sturen naar de oekraine(binnen een dag de crash) valt in het niet bij de uitputtingslag waar de palestijnse bevolking generatieslang onder onder gebukt gaat.

  libie, irak, iran, rusland worden sancties opgelegd teneinde haar te bewegen het onrecht te stoppen. nederland dat het israelisch volk onvoorwaardelijk blijft steunen bij uitroeiing vh palestijnse volk. daarentegen houdt geeft het israel. volk het voorrecht onrecht tegen de mensheid in stand te blijven houden. worden geboren en getogen terroristen als obama, cameron, peres, barak, netanyahu cs niet voorgeleid tot het internationaal tribunaal in neutraal holland.

  endlosing
  hamas zou zich verschuilen achter de bevolking. feit is dat de palestijnse bevolking, mn sinds de joodse bezetting is verdrongen tot de uithoeken van het land. haar grond van onder haar voeten gerukt. als ratten in een val, wordt haar zelfs ontkomen aan het daglicht onmogelijk gemaakt.
  voorbij de grenzen, op andere, soevereine gebieden worden de palestijnen uitgemoord, zoals in 1982 met instemming van israel de palestijnse vluchtelingenkamp. sabra en shaila in libanon.

  de kip of het ei
  ‘spectaculaire beelden bij nacht’, zoals nos de israel. bombardementen op niet militaire instellingen, als oa de electriciteitscentrale, moskeeen, scholen en woonhuizen lyrisch benoemt.
  de wereld kijkt stilzwijgend de andere kant het geweten sussend met cliches als ‘ waar oorlog is, hebben beide partijen schuld’, ‘hamas zou de oorlog zijn begonnen door 3 israel. tieners te hebben ontvoerd, en vermoord’, het israel. vol heeft het recht zich beschermen tegen raketaanvallen’ ea.

  de joden schijnen ’s werelds voorrecht te hebben het land te claimen, ten koste van de palestijnse medebevolking (erkend als inferieur aan hen)feit is dat er patronen te bespeuren zijn, waarbij de israeliers periodiek haar wapenarsenaal dient uit te testen op levend wild, bij voorkeur wanneer de palestijnen op zijn zwakst is, in de vastenmaand ramadan.
  dat er geen sprake is van een oorlog tussen 2 min of meer gelijkwaardige opponenten, maar van een invasie.
  de enige kernmacht in de regio, israel(gesteund door de wereld bovendien) tegen het onderdrukt palestijnse volk.
  dat er geen sprake is van een oorlog, maar van wederom een invasie door een bezettende/ koloniserende mogendheid.
  dat de betreffende tieners geen onschuldigen zouden zijn, maar joodse soldaten in bovendien palestijns gebied wiens overmoedigheid/arrogantie haar tol heeft geeist. (een geisoleerd incident. waar overigens hamas niet debet aan is, maar waar wel van beticht wordt. net zoals de plo beschuldigd werd voor de dood vd pro israel. libanese president, b. gemayel in 1982 te beiroet.

  moreel verval van onze moderne, westerse beschaving
  onderwijl wij genieten van een gemoedelijk bestaan, wordt een volk, doelbewust en systematisch uitgemoord.
  wij zijn impliciet medeplichtig aan deze genocide, sinds de door ons gekozen regeringsleiders openlijk instemmen met de uitroeiing van het palestijnse volk. onze belastinggelden verkwanseld worden aan (militaire) steun aan de israeliers, Het verkozen volk, in het beloofde land.

  documentaires
  kill team, the iraq war, america’s drone wars, secret pakistan, robot wars, america’ s dangerous game, dirty wars, five broken cameras, israel’s killer robots, the unknown known, midden in hebron,

  websites
  http://www.thenation.com, http://www.wsws.org, http://www.liveleak.nl, http://www.gewoon-nieuws.nl, http://www.peterloud.co.uk/palestine,www.electronicintifada.net,http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2014/07/06/israel-wil-geen-vrede-3/#.U7kmM08Vogc.facebook,

  1. Een bezorgd mens, ken de geschiedenis vanaf den beginne en stel je zelf de volgende vraag: “”Wie zijn de slacht-offers en wie is de zonde-bok? ” 🙂

 19. Helaas heb ik weer problemen, ik verzoek u deze brief bijgesloten te lezen, ik mag niet eens weten waarvan ik verdacht word. Ik hoop dat u de brief via een jpg in kan zien, het is niet nodig dit weg te halen, iedereen weet inmiddels wel wie ik ben.

  “In het strafrechterlijk onderzoek bent u in gevolge artikel 126g/1260 Wetboek van Strafvervordering , stelselmatig geobserveerd dit betekent dat u stelselmatig bent gevolgd, en/of is uw gedrag en/danwel aanwezigheid stelselmatig waargenomen door een of meerdere opsporings ambtenaren, al dan niet met behulp van een technisch opsporingsmiddel.

  Voor de volledigheid meld ik u nog dat u geen recht bezit op de uitoefening van de bevoegdheid betrekking hebbende stukken in te zien.

  Zie bijgesloten afbeelding. Waarin de officier van justitie mij weigert de stukken in te zien.
  Ik wil de stukken inzien. Ik wil weten waarvan ik verdacht word. Ik wil weten hoelang ik verdacht word.
  Verder wil ik inzage in de broncode van de software waarmee u mijn doen en laten registreert. Ook gebruikt U software van een Amerikaanse fabrikant. Volgens de wet moet u toegang geven tot alle documenten, via internet, deze wet wordt hier vernoemd. Ik geef de links naar de Nederlandse beschrijving.
  Ik wil dat mijn doen en laten alleen via open source besturingssystemen en open source registratiesystemen wordt bijgehouden.

  Hier openbaring van het betreffende document.
  http://i57.tinypic.com/2yw61k6.jpg
  http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2yw61k6&s=8
  http://nl.tinypic.com/r/2yw61k6/8

  Reden voor mijn inzage verzoek in de broncode van uw besturingssysteem en registratie software.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/PRISM
  http://nl.wikipedia.org/wiki/USA_PATRIOT_Act
  Ik wil samen met U contact opnemen met de Officier van Justitie.
  Parnassusweg 220
  1076 AV Amsterdam
  Ik wil bewijs en garantie van u hebben dat uw besturingssysteem geen contact opneemt met Amerikaanse servers beheerd door Amerikaanse partijen. Dit verzoek ik ook voor uw software waarmee u dagelijiks werkt.
  Ik heb niets te verbergen, u toch ook niet? Waarom zou u inzage in de broncode weigeren? Ik ben daar voor opgeleid.

 20. Hallo daar, I am sitting in mij tin can, high above the earth, bijwijze van spreken eenzaam maar niet alleen, 2 belangrijke vragen!

  1e hoe kunnen wij met elkaar communiseren als het WEB dicht gaat of weg valt.

  2e wanneer gaan wij massaal de straat op, voor het te laat is, hier is Zaterdag in Toulouse een protest mars geplant tegen de WWIII.

 21. Mantra: “Ik geloof niet wat er in de krant staat, ik geloof niet wat er in de krant staat, ik geloof niet wat er in de krant staat en wat er op het journaal wordt gezegd….”

  Geloven jullie dit?
  http://nos.nl/artikel/683184-mh17luchtbrug-bijzonder-succes.html

  Inmiddels al ruim 50 vluchten waarbij honderdduizenden kilo’s aan materieel verscheept wordt naar Oekraine… Hoe lang willen ze daar blijven, met hoeveel mensen en om wat eigenlijk te doen?

  1. Allaya,

   ten eerste wat kost dit allemaal, en dan begin je je af te vragen, ach en soms laten ze alles ter plekke achter zo als afgesproken, probeer dit soort berichten niet te begrijpen, het ergste vind ik dat ik mijn hele lange leven bedonderd ben en wordt door deze vieze gore elite, en de grootste schande is dat ik het heb laten gebeuren,
   voel me zelf een laf mannetje!

  2. Allaya,

   Een absurd bericht.
   Aan de ene kant horen we helemaal niets van alles rond de MH17, en dan dit?
   Ze zijn compleet gestoord…

   Iig klopt het wat daar gezegd wordt:
   “Ze vervoeren honderdduizenden kilo’s materiaal per dag. Je moet denken aan legervoertuigen, trucks, militaire ambulances en veel medicijnen.”
   Die medicijnen, tja, wat is dat vraag ik me af, Ebola?

   En dan het volgende:
   “Vooral de jongens die de toestellen laden vinden de samenwerking bijzonder. Het doet ze misschien ook denken aan de tijden in Uruzgan, waar de lijnen al heel kort waren. Dat heeft heel veel voordelen.”
   Wat doen die Australieers daar toch?

   En uiteraard werden alle kisten reeds afgevoerd naar de militaire basis in The Netherlands…

  3. En Jenne, waarom jezelf laf voelen?
   Wat had je dan moeten doen, achteraf gezien?
   Jezelf niet met een misplaatst schuldgevoel opzadelen.
   We doen allemaal ons best hoop ik maar…

  4. Hé AnnaII, ja voel me soms zo nutteloos,in dit soort situaties, kan dan mijn vader heel goed begrijpen, om naar Spanje te gaan en tegen het Facsisme van Franco/Hitler te vechten, beet je dom en naïf misschien, maar we laten te veel over ons heen gaan, voor we het weten zitten we in een grote oorlog, heb het staartje meegemaakt van de vorige, heb ik nu nog genoeg trauma’s en nachtmerry’s van, het zijn van die onmogelijk te begrijpen gebeurtenissen, zo als dat vliegtuig met al die arme menen erin, en dan de onbeschaamdheid om dit tot een issue te maken, en dan nu dat maar niet afkomen met de wrkelijke toedracht, nou weet niet hoe jij je voelt, ik zou ze een stomp op hun neus willen verkopen, ja ik voel me machteloos, groet.

  5. Jenne, als je naar je geweten hebt gehandeld, denk ik dat je het goed hebt gedaan.
   Generaties geven hun programmeringen door.
   Jij bent als het ware een 2e generatie oorlogsslachtoffer.
   Al erg genoeg dat je daar nog steeds last van hebt.
   Mensen van deze tijd begrijpen niet eens wat dat is.
   Dat vind ik al erg genoeg.
   Wie kan zich het voorstellen om als militair dienstplichtige doodgeschoten te worden ergens in de loopgraven of op een andere plek.
   Het moet zeer macaber zijn om dat mee te moeten maken…
   En dan nog je geloof te behouden in de goedheid.
   Ik snap het wel Jenne,
   Liefs en goede nachtrust

  6. Jenne, de kosten vind ik op zich nog niet eens zo’n probleem. Natuurlijk is het iets wat de belastingbetaler financiert, maar geen inspraak in heeft.

   Toen ik het bericht gisteren op het journaal zag passeren, dacht ik “weer iets wat zo langs de neus weg wordt meegedeeld, alsof het vanzelfsprekend is”. Ik vind het niet zo vanzelfsprekend om daar zowat een enclave op te bouwen voor onderzoek van de rampplek. Logisch is wel dat er een kampement opgeslagen wordt, zodat je niet afhankelijk bent van omliggende woonkernen voor slaapruimte en dergelijke, met alle reistijden en gevaren van dien. Maar 8 ambulances?

   Maar wat je zegt klopt: niet alles willen begrijpen. We krijgen maar een deel van de informatie onder valse voorwendselen. Omdat het verschepen van zoveel materieel moeilijk te verbergen valt, moeten ze er een draai aan geven. Mijn vermoeden rijst dat Nederland zich onder de vlag van repatriering en onderzoek zich laat gebruiken voor het transporten van militair materieel namens de EU voor het Kiev-coupe-regime. De een levert wapens, de ander voertuigen en maschappen… Ik ben er niet gerust op.

  7. Anna11, aan een kant vind ik het ook vreselijk om te zien hoe de wereld om ons heen in “brand” staat, met alle gevolgen en ellende voor de mensen die er bij betrokken zijn. Aan de andere kant probeer ik me vast te houden aan het idee dat ik hier in het relatief veilige Nederland woon, omdat ik die ervaring nu niet hoef te hebben. Daarom doe ik mijn best om het overzicht te houden en me niet emotioneel mee te laten sleuren in de ellende. Het lukt niet elke dag, maar ik doe mijn best om voor ogen te houden dat we vanuit waar we nu wonen onze bijdrage kunnen leveren. Of dat fysiek de straat op gaan is, of iets anders, ik heb geen idee. Ik laat me iig niet meezuigen in de maalstroom van ellende. Zo creeer je je hel op aarde.

   Of het sussen van mijn gemoedsrust is of niet, ik vind het ook goed om in de gaten te houden dat we getuige zijn van het uitwerken van een heleboel (laatste) karma. Getuige. Geen deelnemer meer. We lopen ons eigen pad en herkennen veel van wat er gebeurt door eigen (vroegere) ervaring. We mogen zeker met elkaar mee-leven, maar wees bedacht op mee-lijden. Mee-lijden steunt de ander net zo min als dat het jou helpt in je groei.

  8. Je kunt niets meer geloven wat de Mainstream media je voorschoteld.
   Verder vind ik het denken van Monika, Anna, Allaya, en ook Odette, Sun, zo anders als van mij zelf, mijn vrouw neemd ook precies hun standpunt in, die wil van de kwade kant niets weten, ze kan er toch niets aan veranderen, ik heb geen zelfmedelijden, nog niet, maar voel me behoorlijk overbodig, en toch wil ik deelnemen aan het leven, als man ben je anders geprogrameerd, je moet van je gevoel actie ondernemen, maar je verstand zegt niet doen, en dan kom je bij Marcel terecht, die zegt de goede methode gevonden te hebben, maar ik blijf twijfelen in en met mij zelf, ik dank jullie voor het mededogen en liefde naar mij toe, jullie zijn stuk voor stuk bijzondere en ook goede mensen, Groet Jenne

  9. Dat ben jij ook Jenne, je deelt en verwoord, soms een beetje…ach, maakt niets uit je doet het tenminste. En denk maar niet dat je de enige bent op deze mooie planeet die op het ogenblik zoveel te lijden heeft er ook zo over denkt. Je mag best af en toe twijfelen, niks mis mee, doet iedereen op z’n tijd.
   Ik zal een liedje van Gino Vannelli erbij posten die er net zo over denkt als jij en vele anderen, Powerful people
   http://youtu.be/5kmhdQMTN_M
   Hartegroet van Odette

  10. Hallo beste ODETTE, mooie liedjes, dank je wel, beetje moeilijk op het moment, trouwens heel veel mensen, of we in een droom leven, in geleende tijd, groet Jenne

  1. Nou zeg ze worden steeds brutaler, straks moet je belastingbetalen als je overlijd aan Ebola.

   Onze minister van binnenlandse viese zakies, zegt elke kerel die zich in zijn kont laat n…en is Welkom, speciaal de russen ! hij heeft wel moeite met Syrische Christenen.

   De uitkomst van het vliegtuig onderzoek, is weer weken uitgesteld, moeten nog enkele onderdelen worden verbeterd.

   Het wordt nu zo, dat er voor de dommen geen vreugde meer is te beleven, het ligt er zo duimenbreed boven op, dat de stomste idioot voeld hoe we bedonderd worden.

  2. MONIKA, dat is weer een hele aparte wereld, liever gezegt onderwereld, tijden mijn verblijf in Wales, raakte ik bevriend met een aardige man, bleek later een bioloog, en die werkte in dat veld nou, als hij zijn verhalen deed, sliep je vele nachten slecht er zijn diverse eilandjes in Schotland en noord Ierland waar residuen van deze onderzoekingen liggen te wachten, ja op wat, en dit 32 jaar geleden, als normaal mens wat moet je er mee, een gek is genoeg om een heel land uit te roeien, vandaar dat ik sommige landen niet begrijp, die maar niet met hun buren samen willen leven, ik zie het voor me wat een gek dan kan doen.

  1. @Monika
   En of het alles zegt!
   Sinds ik hier weer post en me weer met deze onderwerpen bezig houdt, gebeuren er weer vreemde dingen.
   Heb dit al vaker meegemaakt.
   Thanx, bring in the light!

 22. Prof Cees Hamelink trapt er denk ik ook zelf in als hij op 11 min. in de video over de 5 W,s praat.
  Hij zegt dan tegen de collegezaal we weten allemaal,
  Wat er gebeurd is op 9-11. Ik denk dat hijzelf niet weet dat de vliegtuigen niet echt waren. En dat de torens niet instorten maar tot stof veranderden
  Alleen als je het boek van Dr Judy Wood gelezen hebt weet je WAT er gebeurd is.
  En de vliegtuigen waren holografische projecties. Alles wat je in de krant leest hoeft niet waar te zijn.
  Maar voor de tv geldt dat natuurlijk ook!

 23. Alles wordt gecensureerd.
  Van bovenaf bepaald een machthebbers klasse wat er ruwweg mag EN niet mag en wat moet en niet moet. Hun constante verlangen naar macht is een ziekelijke aandoening van deze ‘machtige mensen.’ Van bovenaf is een verwijzing naar; mensen die zich graag gedragen alszijnde monster omdat ze niets anders kunnen. middelen die hun ter beschikking staan, zijn vele wetten die zo worden verbogen en veranderd dat zij er profijt van hebben. De drang van machthebbers is diep geaard in intense haat richting alles wat zij zelf niet zijn. Het meest verontrustende is dat ze alles en iedereen pogen te manipuleren om tot een strak gecontroleerde en slaafse mensheid te komen.

  Eenvoudige rechten van burgers worden elke dag verdraaid en misbruikt. Het recht op vrijheid van meningsuiting, het recht om behandeld te worden als universele en hebbende van onwrichtbare mensenrechten. Eenvoudige rechten; zoals het recht om dit te schrijven,wordt mij wederom tot een stille onderdrukking gebracht. Methoden om deze onderdrukking tot uitvoer te brengen gaan aan een dagelijks normaal leven voorbij. Toch wordt de wereld een bijzonder macaber als je er op wordt gewezen.

  ( Feathered Snake)
  ( Human rights defender).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.