Advertentie

WHO memo’s (1972) spreken over 3-fase-vaccinatie-killers!


Het enige dat nu nog nodig is, is een rechtszaak tegen de pharma-cowboys en de overheidsinstanties die met dit vaccinatie-programma aan de slag gaan..! Maar ook die rechtzaak loopt al.. Weliswaar nog niet voorzien van onderstaande informatie, maar het gaat er hier bij WantToKnow om of jij nog meer informatie nodig hebt om jezelf te overtuigen dat er een dubbele(dubbel-loops?) agenda is van de mensen-die-het-allemaal-zo-goed-met-je-bedoelen-en-je-daarom-deze-prik-willen-verkopen? Jongens jongens!

Waar het hier om gaat is werkelijk ongelooflijk. Door goed speurwerk van journalisten en wetenschappers zijn memo’s van de Wereld Gezondheidsorganisatie uit 1972 gevonden. Hieruit blijkt keihard, dat wanneer de Amerikaanse overheid het goedkeurt, dat 3 vaccinsrondes tegen de ‘varkensgriep’ genoeg zullen zijn, om een effectieve ‘killer’ te worden.. Let wel: om mensen uit te schakelen. Mensen te doden!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ook al is je Engels dan niet zo goed wellicht, luister a.s. zaterdag naar de uitzending/opname van Dr. Rebecca Carley en Patrick Jordan. Zij bespreken de 2 interne memo’s van de WHO uit 1972, de wereld-gezondheidsraad, die door Patrick Jordan ontdekt zijn in de archieven. Hieruit blijkt keihard, dat het idee van de 3-fase-vaccinatie van mensen met opzet is gecreëerd door de WHO.

A.s. zaterdag is dit interview te horen in het programma ‘What’s ailing America’. Dit zal ook op de site van Republic Broadcasting te beluisteren zijn, zaterdag 11 Juli op dit kanaal HIER. Dit programma word zaterdag 10 juli uitgezonden tussen ’s avonds 8:00 en 10:00 uur. (Nederlandse tijd!)

Dr. Patricia Jordan, is een internationaal erkend expert op het gebied van door vaccinaties veroorzaakte ziekten bij dieren en mensen. Zij zal deelnemen aan de discussie over wat nou precies dit 3-fase-vaccinatie idee inhoudt. Deze vaccinatieprogramma’s worden geproduceerd door firma’s zoals Baxter en dienen te zijn goedgekeurd door president Obama.

Terug naar het memo van 1972. In WHO-Bulletin nummer 47 nr.2, blijkt uit memo’s no. 1 en no. 2 een technische beschrijving van de mogelijkheid biologische wapens te maken in de vorm van vaccinaties. Deze 3-fase-vaccinatie gaat er voor zorgen dat:

 1. Het immuunsysteem wordt ondermijnd en daardoor wordt uitgeschakeld
 2. Elke cel in het lichaam van het slachtoffer met een infectie wordt geïnfecteerd
 3. Het immuunsysteem van het slachtoffer omschakelt, zodat het slachtoffer zichzelf doodt in een Cytokine Storm. (Cytokine is een eiwit dat een essentiële rol speelt in de uitwisseling van informatie van één lichaamcel naar een andere. Het is een onderdeel van het receptoren-programma tussen cellen)

Dus: Een, twee, drie en DOOD.

De 2 genoemde memo’s beschrijven de impact van een 3-fase-vaccin, dat veel mensen zullen worden gedwongen te nemen deze herfst. En allemaal om een virus te bestrijden dat de WHO ook nog eens ZELF heeft gemaakt en heeft losgelaten op de mensheid..

vaccinatiespuitWe zijn Patrick Jordan, Dr. Patricia Jordan en Dr. Carley veel dank verschuldigd voor hun werk om dit cruciale bewijs boven water te halen. Het bewijs toont de intenties aan van de WHO om op de lange termijn genocide te plegen en is bewijs genoeg om in een rechtzaak overeind te blijven. Ze geven namelijk het beste en het meest volledige beeld van de activiteiten van de WHO en haar aanverwante laboratoria (zoals de CDC in de VS), om bijvoorbeeld de meest dodelijke vogelgriepvirussen te patenteren..

En het sturen van juist dít virus naar het dochterbedrijf van Baxter in Oostenrijk, dat er vervolgens voor zorgde dat maar liefst 72 kilo van dit virus werd doorgestuurd naar 16 laboratoria in 4 landen. Het resultaat was een bijna wereldwijde pandemie..

En zoals altijd, dient er ook voor deze misdaad een motief te zijn. Een motief waaruit blijkt dat deze misdaad OPZETTELIJK en GEPLAND was.

Dit motief zal moeten komen uit deze memo’s. Want het is nu juist wat deze memo’s bewijzen:

Een lange termijn planning om opzettelijk mensen te vermoorden door hun immuunsysteem te ondermijnen door het gebruik van het eerste vaccin, om dan vervolgens een levend virus in hun lichamen injecteren met de 2e vaccinatie, om vervolgens met een 3e vaccinatie een gruwelijke cytokine storm in het lichaam te triggeren.

20 gedachten over “WHO memo’s (1972) spreken over 3-fase-vaccinatie-killers!

 1. Zorgwekkend dit alles!! Hoop van harte dat er wereldwijd zoveel mogelijk lawaai wordt gemaakt, en dat er binnenkort een gezaghebbend iemand opstaat die STOP zegt…

 2. Laten we beginnen met de WHO zelf eens te voorzien van een paar rondjes vaccinaties, eens kijken hoe ze dat bevalt, vervolgens opsluiten en de sleutel weg gooien.

  Het is overigens niet alleen de WHO, maar onze regeringen doen er driftig aan mee, dus die mogen wat mij betreft ook een rondje vaccinaties krijgen.

  Het wordt tijd dat we er iets aan DOEN!!!!

 3. U doet mee aan zeer gevaarlijke berichtgeving Guido!

  Ik mis links die uw verhaal ondersteunen. En dan wel links naar onafhankelijke wetenschappelijke bronnen.

 4. @zomaar: dat klopt voor een groot deel! Maar inhoudelijk is het verhaal té heftig om het NIET te plaatsen. Ik ga -als je het niet erg vindt- hier vooralsnog van het omgekeerde verhaal uit en luister morgen naar het radioprogramma!! JIJ OOK?
  Je kunt ook wanneer mensen ‘BRAND!’ roepen, blijven zitten totdat je wat ruikt of je voeten heet worden.. Toch?

 5. @Sakshin: kijk dit zijn inderdaad de redenaties waar het om gaat. Ab Klink gaat natuurlijk niet die € 250 miljoen in de vuilnisbak gooien, als iedereen besluit niet te laten vaccineren.

 6. De bronnen:
  Virus-associated immunopathology: animal models and implications for human disease: 1. Effects of viruses on the immune system, immune-complex diseases, and antibody-mediated immunologic injury
  Bull World Health Organ. 1972; 47(2): 257–264.
  PMCID: PMC2480894
  | Summary | Page Browse | PDF–1.2M |

  Virus-associated immunopathology: animal models and implications for human disease: 2. Cell-mediated immunity, autoimmune diseases, genetics, and implications for clinical research
  Bull World Health Organ. 1972; 47(2): 265–274
  PMCID: PMC2480896
  | Summary | Page Browse | PDF–1.5M |
  http://www.republicbroadcasting.org.

 7. Ik vind het een heel zorgwekkende ontwikkeling op het gebied van
  het hele vaccinatieprogramma, maar ook op het gebied van de pillenindustrie. Daarbij kan ik me nog voorstellen dat het om geld gaat.
  Mijn vraag hierbij is wel Wat heeft het voor een zin om de hele mensheid uit te moorden. Wat schieten degenen die dit zouden willen uitvoeren daar mee op.
  Er valt dan niets meer te verkopen.
  Het6 is net als met de chemtrails,
  ik kan me voorstellen dat er gif gestrooid wordt, maar is het niet zo dat diegenen die dat verzonnen hebben er zichzelf ook mee infecteren?
  Dat gaat mijn verstand te boven. Zijn die mensen dan zo dom of ben ik nu zo dom.
  Begrijp me goed, ik ben er van overtuigd dat er zeer slechte mensen op de wereld zijn met puur hebberige en egoistische doelen,
  maar kan iemand me uitleggen wat het voordeel zou zijn om de hele mensheid uit te roeien?

 8. @riet
  Kijk eens naar de artikelen over de “Bilderberggroep” en “Nieuwe Wereld Orde”, neem de tijd hiervoor en er zal je veel duidelijk worden… Niet de hele mensheid zal uitgeroeid moeten worden! Laat je niet door angst leiden, blijf kritisch en informeer je…

 9. Riet: het gaat erom dat een elite de mensheid ziet als een schimmel op Aarde. Zij wijten de vernietiging van de planeet aan deze ‘schimmel’.. Zij vinden dat er té veel mensen zijn.
  Maar kijk hier op WantToKnow maar eens wat van dit verhaal waar is. Wat blijkt: de ‘schimmel’, de overbevolking dus, is niet de oorzaak van de vervuiling, bronnenuitputting etc. maar juist de rijken..! Met natuurlijk de VS voorop..! Het is een gekke wereld.
  Maar als de Aarde een keer schudt, is ALLE Homo Sapiens-schimmel ervan af..
  Over elite gesproken: als zelfs zijne hoogheid Prins Phillip van het UK meldt dat hij in een nieuw leven terug wil komen als een agressief virus, ‘om de wereldpopulatie uit te dunnen’, dan snap je waar de elite zitten. ‘Zijne laagheid’ vanaf heden??

 10. dank je quido voor je uitleg, maar dan blijf ik toch nog met de vraag zitten wat voor een voordeel zit er voor hen aan. Tenslotte hebben ze ons mensen nodig om zich veilig te stellen, om geld te verdienen.
  Misschien denk ik hierin te simpel,
  of kan ik me niet verplaatsen in de denkwijze van deze mensen.
  Welke oorlog wordt er gevoerd.
  Is het alleen maar door haat ingegeven, of voelen ze dat ze ontmaskerd gaan worden en slaan in dwaze razernij om zich heen.
  Ik heb het gevoel dat ik iets mis om een zuiver oordeel te kunnen vormen. Ik ben niet naief, ik zie wel wat er gebeurt, maar het kriebelt, ik wil het kunnen begrijpen. Maar misschien is het niet te begrijpen voor weldenkende mensen. Is het zo ongelooflijk dat je het daarom niet kunt begrijpen.
  Ik ga zeker morgen naar de radio luisteren. Ik wil alle informatie
  hierover ontvangen. Over de nieuwe orde en de bilderberggroep heb ik al het een en ander gelezen. Maar ik ga me er nogmaals in verdiepen.
  Maar ook zoveel mogelijk lawaai maken hierover. Misschien beginnen zij zichzelf dan in paniek wel te vernietigen. Ik voel me net een witte eicel in opmars. Mijn gevoel zegt me in ieder geval dat hier iets danig mis is.
  Ik wil ook graag de journaliste steunen die ontslagen is, maar ik kan de pagina niet meer vinden waarop staat waar je het geld kunt storten. Kan iemand mij dat even
  doorgeven?

 11. Wie kan me helpen met onderstaande vraag:

  Ongeveer 2/3 weken geleden zat Ab Klink in Knevel/Van de Brink op Net 1. Hij vertelde over de reclamecampagnes die de komende maanden worden opgestart om iedereen het ‘vrijwillige’ vacin te laten inspuiten. Knevel vroeg Klink: ‘Meneer Klink, gaat u zichzelf ook laten vacineren?’ Klink gaf er geen antwoord op en gaf heel slim zelfs een afwijkend antwoord.

  Nu mijn vraag: Wie kan mij helpen aan dit beeldmateriaal? Wil het op Youtube zetten. Guido, kan jij het niet eens opsporen en op deze website zetten?

 12. Goede morgen,

  http://calltodiscernment.blogspot.com/

  Zou wel zo netjes zijn om een link te geven naar het originele artikel, vind je niet Guido? ‘Jouw’ artikel is een exacte copie 🙂

  Evengoed, onderstaand vind je een link naar het memorandum van WHO waar het artikel van Guido, eehm ik bedoel van birdflu666 over gaat.

  Misschien is het ook interessant om te weten dat Dr. Patricia Jordan Dierenarts is.

  http://www.pubmedcentral.nih.gov/picrender.fcgi?artid=2480896&blobtype=pdf

 13. “Zorgwekkend dit alles!! Hoop van harte dat er wereldwijd zoveel mogelijk lawaai wordt gemaakt, en dat er binnenkort een gezaghebbend iemand opstaat die STOP zegt…”

  En mocht al deze bende zo zijn hebben we hier de boosdoener JAWEL

  Het gaat allemaal zo veel sneller als we op andere wachten he!!

  Ellen de ling word eens wakker en doe wat maar ga niet op andere wachten trutje

 14. Ik beken, dat toen ik deze twee documenten over de WHO van mijn vriendin Desiree kreeg, ik echt misslijk was. De documenten blijken origineel te zijn, daterend uit 1972. Het staat er letterlijk in en het heeft mij dagenlang achtervolgd; de laatste regel: een, twee, drie, DOOD !!! Dat staat letterlijk in een officeel WHO-document en dat gaat over ons!! Minister Ab Klink heeft 34 miljoen dosis besteld van een onbewezen vaccin en calculeert daar de jaarlijkse griep-vaccinatie bij in voor velen.Dat zijn twee vaccinatie’s per persoon plus voor velen de jaarlijkse griep-vaccinatie=drie.
  Er is een wet aangenomen, die de Farmacie vrijpleit van elke schade aan gezondheid en zelfs dood ten gevolge van een vaccinatie of medicatie.

  Te ongelofelijk voor woorden? Ja, dacht ik ook altijd, maar zie: http://www.Farmacie.Come2me.nl

 15. Let op, belangrijk bericht: op mijn website http://www.healingsoundmovement.com staat een nieuw artikel over de ‘varkensgriep pandemie’. Erg belangrijke informatie over de verzwegen kanten van vaccinaties, die ALLEN zeer ineffectief en levensgevaarlijk zijn (en de langetermijn effecten van ALLE vaccinaties zijn onbekend-omdat men ze niet onderzoekt uit angst voor al aangetoonde relaties met diverse ernstige hersenziekten en kanker en auto-immuunziekten!). Zie mijn website bij Artikelen (Dutch) aan de linkerkant. Mij mailen voor het artikel in Word om door te sturen of plaatsen kan ook: info@john-consemulder.com Wil je het leven eren, laat je dan niet vaccineren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.