Advertentie

Heeft ook Engeland nu zijn vaccinatie-dode? (Update)


Heeft ook Engeland nu zijn ‘Freek Hagoort’; een overleden kind tengevolge van een vaccinatie? In dit geval gaat het over een meisje dat werd gevaccineerd tegen het HPV-virus. Volgens officiële bronnen is het nog te vroeg om te spreken over oorzaak en gevolg. Het vaccin is pas de schuldige als schuld bewezen is…

HIER het verhaal van Freek, die op 9 maart jl. overleed ná het toedienen van een BMR-DTP-vaccinatie.

Maar ook hier zien we opnieuw de indirecte ontkenningen dat deze vaccinatie ermee te doen zou hebben. Pas na uitgebreid onderzoek, waarbij ‘ontegenzeggelijk’ duidelijk zal moeten zijn dat het vaccin de schuld is, schijnt men van plan te zijn toe te geven dat het vaccin inderdaad de oorzaak van het overlijden was. Gewoon gezond verstand telt kennelijk niet. Hier het hele bericht.

De 14-jarige Natalie Morton stierf aan de gevolgen van een HPV-vaccinatie.
De 14-jarige Natalie Morton stierf aan de gevolgen van een HPV-vaccinatie.

De 14-jarige Natalie Morton overleed maandag in een ziekenhuis, kort nadat ze de inenting had gekregen op een school in Coventry. Sommige andere meisjes werden naar huis gestuurd omdat ze zich ziek en duizelig voelden.

“Ze kreeg een zeldzame maar extreme reactie”, zo liet het hoofd van de school aan de pers weten, op de website van de school.

Leerlingen vertellen in de Daily Telegraph hoe er paniek uitbrak op de school na het horen van het dramatische nieuws.

“Meisjes liepen huilend door de gangen, iedereen was in shock. Ik had zelf net ook mijn prik gehad en was erg bezorgd over wat er met mij ging gebeuren”, vertelt een Britse leerlinge. “Niemand heeft ons ooit verteld dat er risico’s zijn verbonden aan de inenting”.

De prikken maakten onderdeel uit van het Britse vaccinatieprogramma. Ook in Nederland is de HPV-vaccinatie opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma.

Volgens de Engelse minister Gillian Merron van Volksgezondheid is het belangrijk om de resultaten van het onderzoek naar de dood van Natalie Morton zo snel mogelijk op tafel te krijgen, om de oorzaak van deze tragische gebeurtenis vast te kunnen stellen.”

Een woordvoerder van de National Health Service, ene Dr. Caron Grainger liet direct weten: “Er kan nog geen verband worden gelegd tussen de dood van het meisje en het toedienen van het vaccin, totdat alle feiten bekend zijn en een lijkschouwing heeft plaatsgevonden. We volgen een spoedprocedure en een volledig onderzoek naar de omstandigheden van deze tragedie.”

Maar hoewel de NHS dus zegt dat er geen links zijn met het vaccin, heeft het NHS in Coventry, waar het meisje leefde, laten weten dat zij de batch met vaccins in quarantine hebben gezet.

Van nog 3 andere meisjes van deze school is gerapporteerd dat ze negatieve effecten hadden, direct na de injectie, variërend van duizeligheid tot flauwvallen. Sinds het nationale immunisatie programma van de regering Brown vorig jaar begon, zijn 1,4 miljoen meisje van 12 jaar en ouder gevaccineerd in een poging het HPV-virus te bestrijden.

GlaxoSmithKline UK, de fabrikant van het Cervarix vaccine, liet ook medeleven blijken aan de familie en vrienden van Natalie Morton. Er blijven veel vragen hangen in Engeland, omdat Engeland/UK het enige land is van alle Europese landen, waar het vacciantie-middel ‘Cervarix’ wordt gebruikt. In de andere landen, waaronder dus ook Nederland, wordt ‘Gardasil’ gebruikt, van het pharmaceutisch-industrieële concern MSD.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UPDATE 2 Oktober:

Het meisjes dat een vaccinatie tegen baarmoederhalskanker stierf aan een tumor in haar borst en niet door de reactie op de vaccinatie, zo is gebleken. De lijkschouwer van Coventry, Louise Hunt, zei dat ze dacht dat het vaccin geen bijdrage had geleverd aan haar plotselinge dood.

Een patholoog zei, zonder een precieze diagnose te stellen, dat de conditie van haar lichaam zo ernstig was, dat de dood op elk moment had kunnen intreden. Natalie stortte binnen 2 uur in, nadat zij het Cervarix vaccin had toegediend gekregen op haar school afgelopen maandag.

Onmiddellijk na haar dood ontstond er onrust onder haar mede-scholieren en hun ouders. De Cervarix-vaccinatie werden dinsdag meteen uitgesteld door de instanties die de vaccinaties verzorgden. De lijkschouwer verklaarde tijdens de hoorzitting op de rechtbank in Coventry, dat “gebleken was dat Natalie gestorven was aan een tumor, die haar hart en longen ernstig had aangetast.” Het onderzoek had uitgewezen, dat de tumor haar hart en longen ernstig had geïnfiltreerd.

100 gedachten over “Heeft ook Engeland nu zijn vaccinatie-dode? (Update)

 1. gait ik vraag me werkelijk af wat je toch zo trekt in strijden .Weet je dan niet dat dat heel slecht voor je gezondheid is ,minstens net zo slecht als luisteren naar de overheid met zijn vage babbels.Je kan je beter richten op positievere zaken .Je kan ook een ander forum zoeken en andere mensen gaan stangen hier ben je ondertussen te bekent .veel geluk en liefde in je leven groetjes marcel

 2. @marcel: het is één van de vele manieren om aandacht te trekken. En kennelijk dienen wij in dit verband, ook ik dus, in de spiegel te kijken.
  Maar dát het een ’troller’ is, dat staat vast, die mevrouw Gait. (Gelukkig dat haar slotpleidooi net voorbij is, kunnen we eindelijk eens vrij-uit spreken…)

 3. @marcel
  Andere forums zullen vast ook heel erg blij zijn met je geluk en liefde. Maar blijf intussen nog even bij ons met je positieve, heldere babbels.

  Ik hoop dat ik hier heel bekend word.

 4. beste reptielo je zou je bekentheid zeker bespoedigen door je echte naam te noemen en je niet te verschuilen achter de naam reptielo.Bovendien als je zo graag bekent wilt worden heb je mijn zegen hoor
  en ook voor jou veel geluk en liefde en ach waarom ook niet bekentheid haha
  groet marcel

 5. Lieve mensen, we hebben geen verdere slachtoffers en doden meer nodig om te ‘bewijzen’ dat het aan de vaccinaties ligt. Er is namelijk nu al overweldigend bewijs dat vaccinaties niet effectief en veilig zijn, integendeel. Nu we weten dat niet alleen de farmaceutische industrie liegt en corrupt is, maar ook de Gezondheidsraad en ‘adviseurs’ (beleggers) als dierenarts Appie Osterhaus, weten we dat het zaakje vies gespeeld wordt. Het onwetenschappelijk principe van de lange termijn effecten (bewust, goedkoper en je hoeft het verband op lange termijn niet toe te geven) niet bestuderen en weten te voorspellen (slechte ’theorie’ dus die vaccinaties)is duidelijk. Ook duidelijk is dat we niet wederom jaren hoeven te wachten op doden, want de hulpstoffen en ingrediënten zijn wel al bekend kankerverwekkend en neurotoxisch! Neem daarnaast nog de ‘immuniteit’ die de vaccinproducenten ‘genieten’ en het is duidelijk dat men het gevaar van vaccins probeert te verdoezelen en in te dekken tegen wettelijke aansprakelijkheid. Maar de sneeuwbal rolt harder en harder, nu de weigerende artsen en verpleegkundig personeel er over heen en blijven richten op het voorkomen van verdere doden ipv wachten op de volgende!

 6. Weet je wat ze zeggen….. Als je je irriteert aan iemand zegt dat meer over jouw dan de persoon op wie je geirriteerd ben.
  Gaat het hier over mijn gelijk tegen dat van jouw of hebben we een open mind en hart om zo samen naar mogelijke oplossingen te zoeken?X

 7. @ willing
  Ach gelijk, t maakt mij niet zo veel uit. iedereen mag van mij gerust zijn eigen waarheid hebben.

  alleen gebruik dan geen valse info om anderen een mening of waarheid op te dringen.

  zoals in dit stukje
  het kopje “Ook Engeland heeft nu zijn vaccinatie-dode ”
  zegt al genoeg , zoeits kun je pas zeggen als het bewezen is. what does that mean ? here it comes !

  Guido had de kop ook anders kunnen maken bv “Engeland heet nu mogelijk zijn eerste vaccinatie dode ”
  de originele kop “ook Engeland heeft nu zijn vaccinatie dode ” is gewoon stemmingmakerij en kun je zonder 100 % zeker te weten hoe het zit nooit zeggen.
  tenzij je bij prive werkt natuurlijk daar mag het wel.

  en daar komt nog bij dat het hoe dan ook een trieste zaak is als je daar een stukje over schrijft is het niet ter vermaak maar maak er dan een serieus stuk van, zonder subjectieve stellingen enz.

 8. Als desinformatie en afleidingsmanoeuvre is het stuk natuurlijk wel weer erg geslaagd.

  Ik zou deze patholoog-anatoom omkopen of chanteren en indien niet mogelijk gewoon iemand van de straat plukken.

 9. lieve Gait, beste Maid.
  het is allemaal geregeld hoor. De kop is aangepast.
  Misschien mensen de kans geven om iets te doen. Rustig blijven in je hart…

  Lekker hè, op een gratis site lekker lopen blaten wat er allemaal fout is..?

  Misschien iets van jouw verdiensten voor deze wereld bekendmaken, dan alleen maar lopen ’trollen’. Kijken wat dáár dan voor commentaar op komt. Of je nou serieus bent of niet, het klinkt allemaal even zuur. En dát wilde ik nou even kwijt. Ik ga weer in mijn tent.

 10. @Guido
  We zijn allemaal een. En ga eens gezellig met Willing babbelen.

  Als je je irriteert aan iemand zegt dat meer over jouw dan de persoon op wie je geirriteerd ben.
  Gaat het hier over mijn gelijk tegen dat van jouw of hebben we een open mind en hart om zo samen naar mogelijke oplossingen te zoeken?X

 11. Don’t worry Reptielo. Het komt allemaal goed, blijf vooral je waarheid delen. Dát is hier de esssentie: ‘Be it good be it bad.’ Ik ben wel blij met Gait, dacht je van niet..?

 12. Ach guido

  tegen mij hoef je je niet te verontschuldigen hoor.
  maar misschien, zou je sorry kunnen zeggen om dat je over de rug van een veel te vroeg overleden meisje een sensatie verhaal op je site zet.

  misschien moet je zelf eens wat opener staan voor kritiek.
  en niet zo snauwerig reageren ?

  heet deze site nu wanttoknow.nl of wanttosuggest.nl

  en als ik zo loop te trollen ? waarom pasje je tekst wel aan na reacties van mij ?

 13. Mag ik hier even tussen komen? Ik zit te wachten op enkele laatste aanvullingen van een baanbrekend studieverslag door Teuni Kuiper met een bijzondere benadering over de tragische dood van dit meisje. Hoop dat ik dit vanavond nog met jullie kan delen…

 14. UPDATE: 3 oktober

  Van Teuni Kuiper kreeg ik (Ellen) haar, toch wel opzienbarende, bevindingen over het noodlottig overlijden van dit meisje, waarin ze op een logische en wetenschappelijke wijze de officiële versie van de resultaten van het autopsierapport bestrijdt.

  Het laatste krantenbericht deed me al meteen denken aan een poging om het overlijden van het meisje af te voeren naar de doofpot, want dan zouden er nog veel meer meisjes en jonge kinderen moeten lijden aan onder meer tumoren die plotseling bloedvaten zouden afknellen.

  Kennelijk mankeerde het meisje tot aan de vaccinatie niets opmerkelijks. Ze had geen klachten – ondanks dat ze al een reeds uitgezaaide kanker zou hebben – en ging gewoon normaal naar school.

  Bij de autopsie zou sprake zijn geweest van een tumor die de aorta volkomen dichtdrukte.

  Omdat ze ’s morgens nog geen klachten had in de zin van benauwdheid, vermoeidheid en/of duizeligheid, moeten we aannemen dat haar bloedsomloop tot op dat moment (zo goed als) normaal was en dat die tumor nog niet op een ernstige wijze haar aorta dicht drukte. In enkele uren tijd zou echter – tussen het naar school gaan en haar onwel worden – die tumor dan zodanig in afmetingen moeten zijn toegenomen dat die haar bloedstroom in de aorta ineens wel afknelde. Zo snel groeien tumoren normaliter niet. Bovendien, als er echt sprake zou zijn geweest van een tumor – hetgeen ik niet kan ontkennen omdat ik niet bij de autopsie aanwezig was – dan zou er al enige tijd sprake moeten zijn geweest van toenemende klachten in de zin van vermoeidheid, benauwdheid, duizeligheid, flauwtes en dergelijke, omdat gestaag de kwaliteit van de doorbloeding afnam ten gevolge van een langzaam dichtdrukken van de aorta. Denk in dit verband ook even aan een tumor in de prostaat die van lieverlede de urinebuis begint af te knellen. Dat gebeurt ook niet binnen een paar uur, maar verloopt ook geleidelijk. Prostaat-tumoren groeien meestal niet zo snel, maar een snelle groei binnen enkele uren is echt het andere – en ongeloofwaardige – uiterste. Zelf geloof ik dus niet in het verhaal van die binnen enkele uren zodanig uitgegroeide tumor dat er vanuit een situatie van ‘geen klachten’ bij een meisje dat ’s morgens nog normaal naar school ging, binnen enkele uren een fatale afsluiting van de aorta optrad.

  Toevallig zat er tussen het naar school gaan en het in elkaar zakken – enkele uren later – wel een vaccinatie met daarin een behoorlijke hoeveelheid aluminium (hydroxide) die niet in een menselijk lichaam thuishoort.

  Het meisje had geen symptomen die duiden op een anafylactische shock. Toch was het een snelle ontwikkeling van een fataal gebeuren.

  Ik zal nu proberen om uit te leggen wat er – onafhankelijk van het al of niet aanwezig zijn van een tumor in de borst met uitzaaiingen naar hart en longen – gebeurd kan zijn.

  Eerst nog even dit: tumoren vreten zink en daarom lijden mensen met kanker vaak aan een te lage zinkspiegel. Dus zou een eventueel aanwezige uitgezaaide kanker hetgeen hieronder volgt ook nog in de hand kunnen hebben gewerkt. Maar dat zou dan meteen evident maken dat kankerpatiënten een nog groter risico lopen bij vaccinaties. Bij het te bespreken mechanisme speelt de hoogte van de zinkspiegel een cruciale rol.

  Meisjes in de puberteit neigen er vanwege hun hogere oestrogeenproductie naar om een wat lagere zinkspiegel te hebben, die nog lager wordt als ze ook de anticonceptiepil slikken en/of ander medicatie slikken.

  De vaccinatie bracht aluminium hydroxide in het lichaam, dat probeerde om dit zoveel mogelijk te neutraliseren met behulp van het metallothionine-mechanisme (MTN-mechanisme), dat hiervoor extra zink nodig heeft. Hierdoor kan in enkele uren tijd de zinkspiegel enorm dalen. En als de uitgangswaarde al niet hoog was – bijvoorbeeld omdat ze echt kanker had – dan kan die spiegel dalen tot onder een nog veilige grenswaarde.

  Door een gebrek aan zink stijgt de spiegel van de neurotransmitter acetylcholine die – via het reduceren van het zinkafhankelijke afbraakenzym acetylcholinesterase – een te sterke remmende werking krijgt op het hart, waardoor de pompfunctie kan afnemen of zelfs tot staan kan komen.

  Een extreme piek in de acetyl-ophoping zal waarschijnlijk de hartfunctie kunnen ‘verlammen’ en in andere gevallen leiden tot een mildere vorm van hartfalen omdat er slechts minder sterk wordt ‘geremd’. Ook deze mildere vorm van hartfalen kan leiden tot klachten zoals extreme vermoeidheid, duizeligheid en flauwvallen. In extreme gevallen – waarbij reeds sprake is van een (erg) lage zinkspiegel kan een vaccinatie net de druppel zijn die de emmer doet overlopen. De a-specifieke stressrespons leidt via de vorming van meer cortisol ook al tot dat zinkvrtende MTN-mechanisme (om ook cortisol onschadelijk te maken) en als er dan ook nog aluminium en/of kwik in de vaccins zit, dan moet dat MTN-mechanisme nog harder werken en wordt er nog meer zink voor dat doel verbruikt, waardoor er niet genoeg meer overschiet om onder meer de normale delicate en uitgebalanceerde prikkelremming van het hart in stand te houden.

  Russische roulette

  Natuurlijk krijgen lang niet alle gevaccineerde meiden binnen enkele uren een fataal hartfalen, maar de gezondheidsautoriteiten geven wel volmondig toe dat vaccineren nu eenmaal bij een kleine minderheid leidt tot ernstige bijwerkingen. Dat risico op bijwerkingen hoort er nu eenmaal bij, is het credo als het gaat om farmaceutische producten. De pechvogels zijn dan de geofferden die moeten zorgen voor het welzijn van de anderen, want het gaat om de afweging van baten en risico’s. Helaas is tevoren onbekend wie die risico’s moeten gaan dragen, want testen vooraf op bijvoorbeeld de hoogte van de zinkspiegel of de niveaus van vitamine D worden niet verricht.

  Niemand kan ontkennen dat het ondergaan van een vaccinatie daarom toch hetzelfde is als het spelen van het gokspel Russische roulette. Vaak gaat het (ogenschijnlijk) goed, maar het kan ook dodelijk aflopen. En de gezondheidsautoriteiten en overheden weten dat maar al te goed.

  In feite roepen de voor de vaccinatieprogramma’s verantwoordelijke personen onschuldige jonge meisjes en kinderen op voor een bijna dwingend opgelegd soort van Russische roulette.

  Het is zogenaamd veilig, effectief en nodig voor de gezondheid, maar helaas zullen er enkelen bij zijn die deze heilzame behandeling met de dood of invaliditeit zullen moeten bekopen.

 15. Inderdaad Ellen, ik vond het al zo,n vreemd verhaal,iemand met kanker loopt gewoon fris rond op school en mag ook nog wel een vaccin halen en valt dan zo dood neer een uur na het vaccin.
  Niet echt typisch voor iemand met kanker.
  Dit zaakje stinkt natuurlijk aan alle kanten.
  En Gait blijft maar lekker verrukt slaan met het twijgje dat ze denkt te hebben gevonden om Quido te slaan. Zonder enige vorm van kritisch nadenken over deze tragische zaak.
  ook typisch..

 16. Quote: “Kennelijk mankeerde het meisje tot aan de vaccinatie niets opmerkelijks. Ze had geen klachten – ondanks dat ze al een reeds uitgezaaide kanker zou hebben – en ging gewoon normaal naar school.

  Bij de autopsie zou sprake zijn geweest van een tumor die de aorta volkomen dichtdrukte.

  Omdat ze ’s morgens nog geen klachten had in de zin van benauwdheid, vermoeidheid en/of duizeligheid, moeten we aannemen dat haar bloedsomloop tot op dat moment (zo goed als) normaal was en dat die tumor nog niet op een ernstige wijze haar aorta dicht drukte. In enkele uren tijd zou echter – tussen het naar school gaan en haar onwel worden – die tumor dan zodanig in afmetingen moeten zijn toegenomen dat die haar bloedstroom in de aorta ineens wel afknelde. Zo snel groeien tumoren normaliter niet. Bovendien, als er echt sprake zou zijn geweest van een tumor – hetgeen ik niet kan ontkennen omdat ik niet bij de autopsie aanwezig was – dan zou er al enige tijd sprake moeten zijn geweest van toenemende klachten in de zin van vermoeidheid, benauwdheid, duizeligheid, flauwtes en dergelijke, omdat gestaag de kwaliteit van de doorbloeding afnam ten gevolge van een langzaam dichtdrukken van de aorta.”

  Presies mijn gedachtengang nadat ik het gisteren het “officiele” bericht las op een andere site …
  Hoe ongeloofwaardig kun je zijn ?
  Hoe goedgelovig kun je zijn ?

  *
  *

  VRAAG AAN ELLEN :
  Toen ik je reactie las moest ik even aan mezelf denken. Ik heb een week geleden binnen 2 weken 3 behandelingen gehad bij de tandarts waarbij ik 5 amalgaanvullingen uit mn kiezen heb laten verwijderen en zijn vervangen door witte kunststofvullingen. Sindsdien ben ik zooooooo ontzettend moe, duizelig, hoofdpijnen alsof mijn hersenen dichtgeknepen worden zoals een hand een keel dicht kan knijpen of alsof iemand de vulling uit de darm van een worstje knijpt … het voelt echt “vreemd” in mn hoofd ! Daarbij krijg ik zomaar als ik rustig op bed lig ineens een opgejaagd gevoel en kloppingen van mn hart, pijnsteken op mn borst op verschillende momenten van rust of inspanning. Ik heb regelmatig niet de kracht om te praten en is het ook aan mn stem te horen dat ik uitgeput klink. Ook heb ik sinds een paar dagen het gevoel dat ik oorontsteking krijg of zo (druk- en zeurgevoel in keel en oren)
  Zelf dacht ik dat ik weer last had van hyperventilatie (niet het geijkte blaas-in-papieren-zakje-hyperventilatie maar de angst-opwekkende versie die hypergevoeligheid met zich mee brengt … Vooralsnog ben ik “toeschouwer” van mijn lichaams symptomen en schiet ik niet in paniek als ik voel wat er in mn/met mn lichaam gebeurd, ik heb nog de controle gelukkig. Vorig jaar heb ik wel om een rustgevertje gevraagt die me weer in staat stelde om het heft weer in eigen handen te krijgen en iig beter te slapen want dat was een ramp geworden, mijn melatonine-spiegel was helemaal van slag : onophoudelijke dromen achter elkaar, smorgens kapot wakker worden en tientallen dromen herinneren pfffffff en snachts heel vaak ontwaken en woelen. Dat heb ik ook weer meer sinds de behandelingen van de tandarts … maar niet zo dat ik weer medicatie wil nemen.
  Ik voel dat mn lichamelijke en emotionele weerstand zwaker is ook omdat ik beelden van vroegere trauma’s minder goed kan hendelen en meer moeite heb met hun lading.

  Net even een google gedaan wat de symptomen zijn van een verlaagde zinkspiegel en kom (sim-sala-bim 😀 ) een artikel tegen wat hetzelfde zegt als jij hierboven en zelfs nog meer bevestiging geeft !!!!
  (Guido voor jou ms een insteek om er een stukje over te schrijven …lol.. alweer welliswaar maar zeker niet overbodig)

  *

  GOOGLE-ARTIKEL:
  http://www.vaccinatieinformatie.nl/?p=40

  “· In de westerse wereld zien we eveneens het optreden van stress, waardoor verlaagde zinkspiegels en daardoor verhoogde koperspiegels. Daarnaast worden er allerlei koper- en mangaanhoudende stoffen gebruikt als bestrijdingsmiddel en kunstmest en is het milieu vervuild met zware metalen. Verder vindt men het kennelijk nodig om hele generaties bloot te stellen aan een ‘adequate preventieve fluorbehandeling’ met het sterk elektronegatieve fluor dat door zijn elektronenaanzuigende werking atomaire ladingen laat tenderen naar negatief, zodat het verschil tussen positief en negatief in sommige eiwitmoleculen wegvalt, waardoor de ruimtelijke structuur verandert of helemaal verdwijnt. Amalgaam wordt volop gebruikt in gebitsvullingen. Ook de straling die door moderne uitvindingen zoals UMTS en Dect wordt veroorzaakt draagt bij aan beïnvloeding van atomaire ladingen in moleculen. Hoewel in het westen geen hongersnood heerst, eten velen niet evenwichtig in die zin dat er vaak een disbalans ontstaat in de essentiële spoorelementen. En dat heeft volgens het mechanisme van de Van der Waalskracht meteen weer invloed op de kwaliteit van de ruimtelijke structuren van eiwitten. Versterkt verlies van zink wordt ook veroorzaakt door o.a. het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals orale anticonceptiva, diuretica, corticosteroïden, anti-eleptica, anti-rematica en chlorothiaziden. Ouderen gebruiken vaak middelen tegen hypertensie, waardoor hun zinkspiegel zich tot beneden een bepaald niveau zou kunnen verlagen.

  Bij beide groepen zien we dus – vanuit verschillende oorzaken – een verstoring van de balans van spoorelementen.

  (…)

  Dr. Hans Seyle wijdde zijn hele leven aan het onderzoeken en definiëren van het aspecifieke stresssyndroom, dat ook bekend staat als ‘Gegeneraliseerd Adaptie Syndroom (GAS).

  Seyle (1937) onderscheidde drie stadia in het aspecifieke stresssyndroom:

  1.Alarmfase. In dit stadium is het lichaam acuut aangedaan en mobiliseert het al zijn verdedigingsmiddelen, waarbij de afscheiding van corticoïden sterk wordt opgevoerd.
  2.Weerstandsfase. Het lichaam heeft nu een maximum vermogen om weerstand te bieden aan een infectie, gif of letsel.
  3.Uitputtingsfase. In dit stadium zijn alle verdedigingsmiddelen uitgeput en kan het organisme bezwijken. We kunnen de uitputtingsfase ook zien als een crisisfase, die meestal gevolgd wordt door herstel.

  Ad.1. Door de lage melatoninespiegel is het weerstandsvermogen ook geringer (T-helpercellen bevatten melatoninereceptoren en daarom activeert melatonine het immuunsysteem) en door de hogere corticoïden-spiegel daalt tevens de zinkspiegel nog verder (zie MTN-dynamiek), waardoor nog minder zinkafhankelijk melatonine beschikbaar is.

  Ad.2 Het lichaam van het zink- en melatoninedeficiënte individu heeft géén optimaal vermogen ontwikkeld om weerstand te bieden aan infectie, gif, letsel of vaccinatie.

  Ad.3. Door de toegenomen lichamelijke stress – en daardoor stijgende corticosteroïdenspiegel – daalt de zinkspiegel tot een nog lager niveau, waardoor het noodzakelijke veldcontact nog zwakker wordt – en de productie van melatonine (nog verder) afneemt.

  Vaccinatie leidt dus tot een verlaging van de zinkspiegel, waardoor de koperspiegel tegelijkertijd ook stijgt (mits de koperabsorptie in orde is). Daardoor is er om twee redenen een verschuiving te zien van een positieve invloed (zink) naar een negatieve invloed (koper).

  Dit effect van een vaccinatie ijlt enkele weken na. Vanwege deze ‘knock-down’ van het immuunsysteem na een vaccinatie is een gevaccineerd individu gedurende enkele weken na een vaccinatie extra gevoelig voor het oplopen van allerlei infecties.

  Bij vaccinaties van mensen die in een niet optimale conditie verkeren is de invloed van het zinkverliezende stress-syndroom groter dan dat van de toevoeging van elektropositief kwik. Dus dan compenseert elektropositief kwik niet voldoende voor het verlies aan elektropositief zink. De tendens is dus richting negatieviteit, waardoor ook ladingen binnen moleculen van aminozuren en eiwitten verschuiven richting negatieve polariteit. In dit geval kan een virus van lading en vorm veranderen vanwege de tendens naar negativiteit.

  Verkeren de gevaccineerden echter in een prima conditie, dan kan de invloed van het positieve kwik echter wel groter zijn dan die van de relatief geringere stressreactie waarbij zink verloren gaat. In dat geval tendeert de ladingsverschuiving naar positief en kan een virus onder invloed van het meegeleverde kwik van lading en vorm veranderen.

  De basisconditie van de gevaccineerde – plus de hoeveelheid antigenen die mede bepalend zijn voor de uit te lokken stressreactie – bepalen dus of het proces van de vaccinatie leidt tot een ladingsverschuiving in positieve of negatieve richting en of het dus de positieve of negatieve polarisering is die de entree van het virus in de cellen faciliteert.”

  Etc etc …
  De relatie tussen vaccins en het ontwikkelen van kanker word verder ook besproken.

  kleine conclusie:
  “Kennelijk denkt men nog steeds dat de vaccins op zich de enige boosdoener kunnen zijn, al of niet toegediend in verschillende combinaties. Waar het in werkelijkheid primair om gaat is het aan de vaccins of aan de combinatie van vaccins toegevoegde kwik, dat in het lichaam kan leiden tot de vorming van allerlei niet te voorspellen afwijkingen aan de ruimtelijke structuur van eiwitten. En hierdoor kunnen dan weer autoimmuunreacties optreden die het immuunsysteem uitputten en tevens de algehele conditie – en dus ook de kwaliteit van het veldcontact ondermijnen. En daarnaast is formaldehyde een belangrijke risicovariabele.

  De soms voorkomende kleine reacties op de toegediende vaccins – waardoor immuniteit ontstaat – worden door het immuunsysteem van gezonde kinderen goed opgevangen. Het venijn zit hem in de begeleider van die geïnactiveerde vaccins.

  En het feit dat die vaccins met formaldehyde geïnactiveerde virussen bevatten is een ander deel van het venijn, dat zeker voor jonge kinderen minstens zo gevaarlijk is.

  Het gevaar van de MMR-vaccinatie ligt dus behalve in de drievoudige hoeveelheid antigenen- die leiden tot een extra sterke GAS-reactie, ook in het begeleidende kwik plus de resten van formaldehyde dat nodig was om de gebruikte virussen te inactiveren.

  De hype om kinderen tegen zoveel mogelijk virusinfecties in te enten leidt tot een steeds meer opvoeren van het risico dat jongeborenen meteen of op termijn ontwikkelingsstoornissen, functiestoornissen, auto-immuunziekten, verhoogde infectiegevoeligheid en zelfs kanker ontwikkelen. Terwijl ze ook binnen enkele weken kunnen overlijden aan SIDS, hetgeen veelal plaatsvindt tijdens de uitputtingsfase van GAS.

  Helaas worden al deze gevolgen niet in verband gebracht met de vaccinatie en stelt men meestal dat allerlei verschijnselen die niet binnen 24 uur optreden niet meer te relateren zijn aan de vaccinatie. En dat is een grote misvatting die stoelt op onkunde of moedwillig negeren van mechanismen die toch onderhand wel als bekend mogen worden verondersteld.

  Op termijn – gedurende hun hele verdere leven – kunnen kinderen worden opgezadeld met de onomkeerbare tol voor een inenting tegen een ziekte die ze wellicht nooit zouden hebben gekregen of die ze anders waarschijnlijk wel hadden overleefd en waardoor ook hun immuunsysteem wellicht weer wat was aangesterkt.

  Wat wel prioriteit behoeft is het uitbannen van allerlei variabelen die infectiegevaar vergroten, zoals slechte leefomstandigheden in de derde wereld en een overmaat aan stress, straling en zware metalen, mangaan, koper, fluor en vaccinaties in de westerse wereld.”

  *

  Eigenlijk heb ik denk ik al antwoord op mn vraag of het verwijderen van het amalgaan/kwik geleid heeft tot de klachten die ik nu ervaar en de link met het verhaal over het meisje in engeland en Ellen haar medische verhaal.

 17. Toch nog even een toevoeging ..

  Lezende de tekst van het google-artikel dat ik gaf wordt ik me meer bewust van het gevaar van stress in combi met vaccinaties.
  De media veroorzaakt stress bij mensen al bijna een jaar lang rond de Mex-griep … hoe groot kan de voedingsbodem dan zijn voor het a-specifieke stresssyndroom en vaccinatie ? HEEEEEEL GROOT !!!!
  Meerdere vaccionaties binnen een bepaalde tijd (gewone griep, HPV-vaccinaties, mex-vax strax, etc …)

  Kwam ook nog een stukje tegen over NANO-DEELTJES :
  “Nanodeeltjes, ionenkanalen en de kanalen door de celkernmembranen

  Op 1-11-2008 stond in de Volkskrant een artikel over de toxicoloog prof.dr. Ellen Silbergeld van de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore, die waarschuwt voor de nog nooit goed in kaart gebrachte gevaren van het toenemende gebruik van nanotechnologie. Ik citeer twee fragmentjes uit het artikel:

  […] Nanotechnologie werkt met door de mens ontworpen deeltjes die kleiner zijn dan honderd nanometer, ongeveer duizend keer kleiner dan de dikte van een mensenhaar. Deze nanodeeltjes maken doorzichtige zonnebrandcrèmes mogelijk en zelfreinigende ramen, vlekbestendig textiel, sokken die niet gaan stinken, zuiniger benzine, superdunne zonnecellen, minuscule computertjes, nanocontainers die actieve bestanddelen in cellen kunnen brengen, en robotjes die in het lichaam hun werk doen […]

  […] Nanodeeltjes zijn ontworpen omdat ze nieuwe en interessante eigenschappen hebben. Ze zijn zeer actief. Ook al zijn ze gebaseerd op bestaande stoffen, zoals titaniumoxide, ze zijn in zo’n vorm gebracht, dat ze speciale eigenschappen hebben. Silbergeld is dan verbaasd dat het Amerikaanse Food & Drug Agency en het Europese REACH – dat chemische stoffen beoordeelt – geen screening van nanodeeltjes vereisen omdat ze zijn opgebouwd uit bestaande en reeds toegelaten stoffen. We hebben het hier over een andere vorm van bestaande stoffen. Dat is echt iets nieuws, anders zou je ze ook niet kunnen patenteren, zoals gebeurt. De overheid meet hier dus met twee maten […]

  Nanodeeltjes kunnen ook worden gemaakt uit elektro-actieve stoffen of kunnen functioneren als containers voor elektro-actieve stoffen.

  De nanocontainers zijn bedoeld om in de cel door te dringen. Als zo’n nanocontainer gemaakt is van een elektro-actieve stof of een elektro-actieve stof bevat, dan zal zo’n nanocontainer kunnen leiden tot ladingverschuiving binnen de eiwitten die samen een ionenkanaaltje vormen of een kanaaltje door het celkernmembraan. Hierdoor kan hetzelfde disfunctioneren ontstaan als reeds werd geschetst bij de bespreking van de gevaarlijke invloed die vaccinatie kan hebben op deze kanaaltjes. Daarnaast kan zo’n elektro-actief nanodeeltje natuurlijk ook andere eiwitten in de cel zodanig beïnvloeden dat hun ruimtelijke structuur (contour) verandert en de cel begint te disfunctioneren.

  Net als vaccinatie met elektro-actieve stoffen kunnen ook elekro-actieve nanodeeltjes zorgen voor een vergroot risico op DNA-mutatie en allerlei vormen van disfunctioneren van cellen. Hierdoor ontstaat ook een vergroot risico op kanker.

  En dit gevaar is nog veel groter als van vacinaties, omdat deze nanodeeltjes overal in het milieu kunnen voorkomen en ongemerkt het lichaam kunnen binnendringen. ”

  Het word steeds duidelijker waarom vaccinaties en waarom nano-deeltjes/nano-bots toevoegen …

  Ik heb even op dit moment geen positieve kijk of feedback op het bovenstaande om iedereen ff terug in balans te krijgen, iets wat me doorgaans wel lukt.
  Het is belangrijk te weten wat er gebeurd in je lichaam en wat de gevolgen van samengaande zaken zijn. Ik snap dat het gevaar van nog meer stress en weerstand door bovenstaande ook op het spel staan. Is het dan beter om ongeïnformeerd te zijn en te blijven en zodoende minder stress te hebben ? > nee ik denk persoonlijk van niet. Kennis is Kracht, als je het in het goede perspectief weet te bekijken.

  Het enige wat ik op dit moment kan adviseren en zelf ook in praktijk probeer te brengen, is “rustig blijven” … *toeschouwer zijn en ervaren* ipv *slachtoffer worden en overgenomen worden*.
  UIteindelijk speelt het voor ons al wat bewuste en ontwikkelde mensen om :
  – Jezelf niet te verliezen in de chaos
  – om wakker en waakzaam te blijven en niet in een (gevoelsmatige) nachtmerrie terecht te komen
  – je Kracht niet te verliezen (laat je niet “verkrachten”)
  Ook al word je ziek, blijf vertrouwen hebben en blijf geloven in dat het een leerproces is ipv aftakeling … ook al zou de dood er op volgen.
  Ik voel de stress in mn lijf aan een heleboel symptomen van hartkloppingen, angstaanvallen/trauma flash-backs, gespannen kaken, hoofdpijnen/migraines, verstoorde droom- en slaaptoestanden, verzwakte weestand, vermoeidheid en uitputting etc … maar ik weet ook dat ik het “veilig(er)” voor mezelf kan maken, dat ik mezelf kan verzorgen als een moeder voor haar zieke kind doet, en dat dit een tijdelijke situatie is die ik zo ervaar, dat ik Kracht put uit mn kennis en uit het weten dat ook dit weer een leermoment en een uitdaging is 😉
  Meer weet en kan ik op het moment even niet aanbrengen.

  Groetjes en veel liefs, krispy.

 18. @Krispy, ik ben slechts een “doorgeefluik” zonder veel medische/wetenschappelijke kennis. Ben al lang blij dat dit anderen aanzet tot verder kijken, het zich verdiepen in achtergronden zoals jij het gedaan en dan antwoord vinden op je vragen. Het eerste wat bij me op kwam bij je verhaal over het verwijderen van je amalgaanvullingen was dat dit natuurlijk ook samenging met verdovingen en dan 3 van die shots in 2 weken (+ het rondzwervende kwik in je mond)… Sterkte!

 19. @ Ellen

  Ja dat klopt 3x verdoving gehad die heel lang doorwerkte, 5uur later was het pas uitgewerkt. (vond ik wel heel erg lang eigenlijk) De tandarts zei wel dat er nagenoeg geen restjes achterblijven in je mond en dat ze alles wegzuigen, maar dat is niet zo want als je een slikbeweging maakt tijdens het boren krijg je ook amalgaan binnen … en toen ik tussentijds vroeg om te spoelen zag ik ook allemaal zwart gruis in mn speeksel.

  Ellen, jou “doorgeefluik”-rol hier was heel erg belangrijk ! Dank je wel nogmaals 😉

 20. @ ellen
  citaat van jou stukje
  “Ik zal nu proberen om uit te leggen wat er – onafhankelijk van het al of niet aanwezig zijn van een tumor in de borst met uitzaaiingen naar hart en longen – gebeurd kan zijn. ”

  heel bijzonder ellen, maar de tumor was de doodsoorzaak, dus conclusie de tumor was de doodsoorzaak.
  verder helemaal niks nada jente enz

  ik vind het heel triest dat je op deze manier de veiligheid van vaccinaties onderuit probeert te halen. nogmaals als je leeft zit aan alles wat je doet een risico, de ene schelpdiertje waar je nou net een allergie voor blijkt te hebben kan dus je dood zijn. en ja als je dan net je vaccinatie hebt gehaald blijft de oorzaak je schelpdiertjes allergie en niks anders. dat wil niet zeggen dat er geen mensen zijn die reacties krijgen op vaccinatie’s maar dat word keurig netjes geregistreerd. en ja mogelijk zullen er ook mensen aan overlijden.

  net zoals
  plotseling hartfalen, aneurysma’s cva’s enz.
  zoals alles gaat het om de verhouding , wat gebeurd er als je niks doet.

  in het geval van baarmoederhals kanker meer gevallen van baarmoederhals kanker en dus meer doden.

  het zelfde geld voorde overige aandoeningen waar voor gevaccineerd
  word.

 21. @ Ellen

  Ik heb 2 flesjes in huis van een bio-resonantie, maar kan me er niet toe zetten het elke dag te nemen … dat zegt voor mij dat dat het niet is want een tijd geleden voelde ik behoefte aan die flesjes en had ik er “zin” in kon ze zelfs bijna proeven toen hahahaha. Zo luister ik naar mn lichaam of iets wel of niet past bij mij op dat moment.
  In de google-link van gisteren stond ook dat homeopathie in combi met vaccinaties (kwik, en dus ws ook met amalgaam) niet zo gewenst was. Toen dacht ik meteen aan mijn flesjes en dat ik het niet op kon brengen ze langer dan 1 dag in te nemen zonder me te forceren … en toen was het goed in mn gevoel > ik hoefde ze dus ook echt niet te nemen. Ik kreeg dus een bevestiging.

  Ik zie deze tijd van moeilijke lichamelijke ervaringen en sensaties als een leerproces en groeiproces … IK KAN HET ZELF ! IK MAG HET ZELF DOEN.
  Door hier doorheen te gaan, het te begeleiden/begelijden word ik sterker. Ik visualiseer ook dat mijn lichaam zelf antistoffen aanmaakt. In een afstemming en vraag aan mn lichaam wat ik kon/moest doen om mezelf te ontgiften en zodat het amalgaan zich niet vastzet in mn organen zag ik “bloed uit mn benen druppelen”. In 1e instantie was ik verbaasd, maar toen begreep ik de betekenis : mijn bloed zal het afvoeren … en laat ik nou ook net ongestelt zijn 😀
  Via mijn bloed en via mijn poriën in mn huid zullen de afvalstoffen weer afgegeven worden. Ik visualiseer ook regelmatig dat ik wortels krijg en al het onnodige afvoer en teruggeef aan de aarde, bij wie ik me veilig voel en mijn hartslag op Haar Hartslag afstem om in balans te blijven met de processen hier op aarde … het is als in je moeders schoot wegkruipen en heerlijk veilig in slaap vallen. Zo groeit het vertrouwen steeds meer en zal ik gemakkelijker mijn processen door kunnen leven, … Ik ben een ziel die leert uit ervaring. Dus ms heb ik dit allemaal wel nodig om nog meer in mezelf te gaan geloven en mn eigen (daad)kracht terug te vinden die zo belangrijk is …
  Ik begrijp nu wat er gaande is in mn lijf (heb daar gister bevestiging in gekregen) en dat maakt het draagbaar en vanaf daar kan ik nu verder.

  Je kunt kiezen voor angst en aangevreten worden door onzekerheid en paniek, maar ik kies voor de uitdaging aan te gaan die voor me ligt … in de wetenschap dat ik enkel datgene op mn bord krijg wat ik aan kan (ook al geloof ik er in 1e instantie niet zo in …lol.. maar dat is het deeltje Mens-Zijn) en dat de potenties om de uitdaging aan te gaan legio zijn. Ik zeg liever dat ik Kracht-lust heb ipv vecht-lust hahaha.

  Dank je wel voor je suggestie Ellen.

 22. je hebt helemaal gelijk reptielo,

  ik ga een praktijk oprichten om met behulp van bio akoestische geluiden, in dit geval de helende werking van de boerenkool scheet !! the helen !!

  what does this mean ? dat mijn rekening gespekt word door mensen die schijnbaar alleen door onzin verhalen geholpen kunnen worden. en niet door feitelijke wetenschappelijk getoetste
  behandelingen.
  ik denk dat ik ook een boek ga schrijven de titel word “de bruindruk van de bio akoestische boerenkool scheet”.

 23. Jullie zouden niet de 1e Illuminaties en consorten zijn die zich in de regionen van het spirituele begeven om mensen juist de kant van enerzijds afhankelijk aan hun maken uitmelken, en van de andere kant mensen zo ver laten geloven dat ze in trilling verhogen dat ze een eiland vormen en zo niet meer in kontact staan met de rest van de wereld …
  Gewoon ook weer een verhuld (bijna verGuld) staaltje van Verdeel-en-Heers.

  De Waardige schept geen genoegen uit profijt 😉

 24. @Gait
  Dat zal een prima boek worden. Eindelijk de WAARHEID en niets als de WAARHEID. Daar heeft de mensheid toch zeker recht op!

  Omdat je het waard bent hè.
  😛

 25. Krispy

  ik zal mijn theorie uit een zetten.

  om mensen te genezen van allerlei kwalen zal ik de intentie hebben om die kwaal te genezen tijdens het laten van de boerenkool scheet, in het vervolg “de scheet” noemend.
  door de scheet {wat eigelijk niks anders is dan een bio akoestische trilling ” zal ik door intentie coherente informatie stromen opgang zetten en deze door de trilling opgewekte coherente informatie bio acoustish laden in zuiver water uit Siberië (waar het water al behoorlijke kracht heeft verzameld uit het zweet van de dwang arbeiders die daar gewerkt hebben).
  dat water ga ik potentieren op de homeopathische manier, zodat ik het middel voor gigantische bedragen kan verkopen, net zo als mijn boeken. tevens ga ik overal in het land lezingen houden over coherente informatie in de bio akoestische scheet. met een toegangsprijs van 49.95. mijn bmw moet ook rijden.

 26. @ Krispy
  ik bespeur enige wrijving aan jou kant ik heb al een dosis gemaakt ik wil je best een gratis proefpakket sturen voor 50 euries aan verzend en administratie kosten.
  geheel gratis !!

 27. The Alliance of Natural Health heeft gisteren bij alle Parlementsleden van de Engelse regering, een officieel verzoek ingediend om zo snel mogelijk een onafhankelijk en transparant wetenschappelijk onderzoek te starten naar de veiligheid en transparantie van het hpv-vaccin (Cervarix in dit geval). Dit in het licht van een vorige maand gestartte, versnelde, vaccinatieronde voor meisjes van 15-18 jaar. Men maakt zich in het Verenigd Koninkrijk grote zorgen over de recente dood van het 14-jarige meisje en de evoluerende verslechterde gezondheidstoestand van 5 andere, met name genoemde, meisjes…

 28. @ ellen

  tjonge wat een onzin het is al bewezen dat het 14 jarige meisje overleden is aan een tumor er zijn met dat middel als een miljoen meisjes gevaccineerd zonder ernstige bijwerkingen.

 29. De tumor in haar borst kan heel gemakkelijk het resultaat zijn van eerdere vaccinaties. We weten dat nog niet zeker, maar deze conclusie is evenmin uit te sluiten…

 30. Het is toch op z’n minst merkwaardig dat Natalie Morton zo ziek was dat ze sowieso binnen kort zou overlijden en gewoon naar school kon gaan: Eenn tumor dat hart en longen aantst moet toch op z’n minst benauwdheid, buiten adem, verminderde inspanning tolerantie. Merkwaardige commentaar van de patheloog-anatoom.
  Gudrun Ruarus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.