Advertentie

25 juli: Vraaggesprek met Tessa op Jaarringfestival


jaarringlogoHoe lijkt het jou om op een ‘niet-lacherige’ manier van gedachten te wisselen over het E.T- en UFO-fenomeen? Voor veel mensen een leuk onderwerp om over te filosoferen onder het genot van een wijntje, maar wat mij betreft van fundamenteel en aards belang voor onze toekomst. Zaterdag 25 juli (Dag Buiten de Tijd volgens de Maya’s) op het Jaarringfestival in Meers (Limburg) kan jij van 15 tot 17 uur met mij in gesprek over het grootste geheim uit onze moderne geschiedenis.

Vaste WantToKnow-bezoekers weten dat ik een nieuwe weg ben ingeslagen. Het E.T.- en UFO-fenomeen heeft altijd mijn grootste interesse gehad, maar dit voorjaar heb ik besloten om mijn journalistieke loopbaan aan dit onderwerp te wijden. Hiermee wil ik mensen zoals Steven Greer van het Disclosure Project extra steunen in hun moeite om deze materie toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Overheid geen toegang tot X-files

Steven Greer
Steven Greer

Terwijl ik nog maar net kom kijken, loopt Greer al meer dan 20 jaar mee. Zo gaf hij zijn (goedbetaalde) baan als (ziekenhuis)directeur van de IC-afdeling op om (vrijwillig) wereldwijd militairen en overheidsgetuigen op te sporen en aan het woord te laten over hun ervaringen met UFO’s en buitenaardsen. Hij was namelijk tot de ontdekking gekomen dat leiders van de regering (ja, ook de president!) en de geheime inlichtingendiensten, zoals de CIA, geen toegang hadden tot de UFO-files en er dus bijna niets vanaf wisten. Dan moet er toch wel iets zijn? 

Even leek ‘disclosure’ dichtbij toen op woensdag 9 mei 2001 het Disclosure Project een persconferentie hield in The National Press club in Washington, waarbij maar 20 militairen en overheidsgetuigen aan media wereldwijd een verklaring hebben afgelegd over de aanwezigheid van UFO’s/buitenaardsen.

De boodschap van E.T’s

Openheid is zo vreselijk belangrijk, maar zo vreselijk de ver van je bed show. Even leek ‘disclosure’ dichtbij toen op woensdag 9 mei 2001 het Disclosure Project een persconferentie hield in The National Press club in Washington, waarbij ongeveer 20 militairen en overheidsgetuigen aan media wereldwijd een verklaring hebben afgelegd over de aanwezigheid van UFO’s/buitenaardsen. Zij willen hoorzittingen en eisen openbaring van de Amerikaanse regering.
Maar wonderwel is deze opschudding als een nachtkaars uitgedoofd. Op 25 juli zal ik je vertellen waarom ik denk dat deze materie zo belangrijk is voor jou en mij, maar ook de toekomst van onze kinderen.

Openhartig zal ik je vertellen waarom ik heb besloten mijn journalistieke loopbaan aan deze materie te wijden, waarom de geheimhouding zo groot is, wie ik denk dat erachter zitten maar ook hoe ik me staande houd in een wereld die hier moeizaam voor open staat maar het belangrijkste: wat volgens mij de boodschap is van E.T’s aan ons mensen. Die is namelijk hoopvol en biedt ons de kans om een gigantische sprong te maken in onze evolutie.

Voor meer informatie over mijn lezing klik HIER

Gerelateerde artikelen:

Tessa over E.T’s en niet-feitelijke informatie
Deel 1: Hoe je het grootste geheim uit de moderne geschiedenis bewaart
Deel 1: ET’s en hun boodschap aan ons mensen 

4 gedachten over “25 juli: Vraaggesprek met Tessa op Jaarringfestival

 1. Kleine vergissing in het artikel?
  Het waren volgens mij niet 350 personen die op de press conference uit 2001 hun verklaring voor de media hebben afgelegd. Het waren een stuk of 20 sprekers die destijds voor de pers hun woord deden.
  Je haalt het aantal personen wat geinterviewd is voor zijn boek destijds, en het aantal getuigenissen op camera tijdens de persconferentie volgens mij door elkaar?

 2. Vergissen is menselijk en volgens mij heb je het aardig druk met de hele materie dus kan je niet altijd even scherp blijven toch?

  Het moet gezegd: Ik vind het inderdaad erg dapper van je, zo met open vizier. We hoeven het niet met alles eens te zijn maar je manier van handelen heeft zeker respect afgedwongen.
  Persoonlijk ben ik er wat minder rigide door geworden wbt een tweedeling en veroordeling – maar ik blijf dualiteit als een gezonde zaak zien hoor ;). En ach, af een toe een tabasco-eruptie…dat zal wel blijven. De aard van het beestje verloochend zich nu eenmaal niet. Ga zo door meiske want volgens mij ga je het op deze manier nog flikken ook: Meer aandacht voor het ufo fenomeen. Je weet wat je kunt verwachten aangaande harde bewoordingen en veroordeling ivm je 5D insteek(mede daarom petje af want je steekt het niet onder stoelen of banken).
  Ik hoop dat je ondertussen wat eelt hebt gekweekt. Sterkte met de hele zaak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.