Advertentie

911: Prof. dr. Ruppert geeft openheid van zaken..!!


x

911: Prof. dr. Ruppert geeft openheid van zaken..!!

2023 WantToKnow.nl/be

x

In deze onthullende video spreekt ,Na 22 jaar, spreekt een gerenommeerd Duits bouwkundig ingenieur en professor aan de Technische Universiteit van Ingolstadt, prof. dr. Maximilian Ruppert, in een onthullende video, voor het eerst in het openbaar over de gebeurtenissen van 11 september 2001 in New York. Na meer dan 20 jaar stilte deelt deze sloopexpert dus pas, zijn deskundige oordeel en nieuwe perspectieven op een van de meest vormende gebeurtenissen in de moderne geschiedenis.

In de onthullende video -die we helaas niet ondertiteld kunnen aanbieden- spreekt Prof. Dr. Maximilian Ruppert, over het instorten van WTC1 en WTC2 op 11 september 2001 in New York. Na meer dan 20 jaar verbreekt Ruppert zijn stilzwijgen en herinnert hij zich hoe hij en andere sloopdeskundigen in Duitsland de instorting van WTC1 en WTC2 op tv volgden:

“We realiseerden ons dat het een geplande explosie moest zijn geweest.
We zagen slechts twee torens.
Over de derde toren (WTC7) hoorde ik pas jaren later,
dat hadden we ons niet gerealiseerd.”

De commotie die hierdoor ontstaat, is voor dr. Ruppert bedoeld, als nieuwe discussie om de ontberingen, twijfels en vijandigheid te laten zien, waarmee wetenschappelijke expertise in onze samenleving moet worstelen, als het niet wil buigen voor propagandistische verhalen. Voor Prof Ruppert persoonlijk was de hele consternatie over de instorting van bijv. WTC#7, het het begin van het einde van de wetenschap.

 

Het waren deze brandweermannen die hun verbazing uitspraken tegen elkaar, terug in de kazerne. ‘Het leek wel of dat er bommen af gingen, per etage.. Boem, boem, boem..!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.