Advertentie

9/11: Gewoon even ’n paar zaken op ’n rijtje..


'Ommision' staat voor 'verzuim'. Een gefotoshopte cover van het 'officiële onderzoek naar 9/11'. Wat de onderzoekscommisie verzuimt te vertellen, is dát wat cognitieve dissonantie jouw ook al niet wil doen geloven..!
‘Ommision’ staat voor ‘verzuim’. Een gefotoshopte cover van het ‘officiële onderzoek naar 9/11’. Wat de onderzoekscommissie verzuimt te vertellen, zijn natuurlijk essentiële zaken in de gebeurtenissen rondom 9/11. Dit rapport mocht er trouwens pas komen, 450 dagen na deze ramp, NADAT veel nabestaanden hadden geëist om een onderzoek. Na veel soebatten kwam het onderzoek er. Cheney en Bush wilden achter gesloten deuren en niet los van elkaar gehoord worden..!

x

x

* * *

x

9/11: Gewoon even een paar zaken op een rijtje..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Het financiële gewin van Amerikaanse bedrijven in geld uitgedrukt. (klik met rechtmuisknop en kies 'bekijk illustratie')
Het financiële gewin van Amerikaanse bedrijven in geld uitgedrukt. (klik met rechtmuisknop en kies ‘bekijk illustratie’)

Daar zijn we dan weer; preciés 13 jaar ná de schandalige aanval op de burgers van de Verenigde Staten, op 11 september 2001. Een schandalige aanval, omdat we inmiddels duidelijk weten, waarom het een aanval van binnenuit is geweest. Vooral het motief -laten we daarmee beginnen- was er.. Daarnaast, als praktische bijkomstigheid, zijn Bush en alle companen inmiddels, zeker financieel, een stuk beter af. Neem de vice-president van weleer, dhr. Dick Cheney, die een enorm pakket aandelen bleef bezitten van zijn vorige ‘werkgever’, oorlogstuigleverancier Haliburton.

Senator Frank Lautenberg (D-NJ) vermelde in 2008 in het Amerikaanse Congres, dat de aandelenopties die alleen Dick Cheney al had in Haliburton in 2007, in januari van 2007 nog US$ 241.498 waard, in één jaar aangroeiden tot een een waarde van meer dan US$8 miljoen. En dan spreek je alleen over opties en nog niet over het aandelenpakket dat Cheney heeft. Maar strategisch gezien, en daar ging het naar onze mening, vooral om,  is het een succes van jewelste geworden. Niet alleen is de VS fysiek nu op een sleutelpositie aanwezig in het Midden Oosten, maar ook de strategische manipulatie van het eigen volk in de VS, via de valse-genaamde Patriot Act, is helemaal gelukt.

bush-911-jetfuel-wtc-laffAmerikanen zijn hun grondrechten kwijt. Daar kunnen we een hele serie artikelen over schrijven, en voor degene die erin geïnteresseerd zijn is het wellicht jammer dat we er niet verder op in gaan; zij vinden hun weg in dezen wel op het internet. Maar wanneer we kijken naar één van de meest indringende wetten die zijn aangenomen in het kader van de strijd tegen terrrrrorrrrisme, dan kom je op de persoonlijk vrijheid van ieder mens.

In de VS is het op dit moment zo, dat IEDERE BURGER, zonder opgave van reden, vastgehouden kan worden, zolang het de overheid zint. Er is geen enkel verweer tegenin te brengen, behalve dat een advocaat bijvoorbeeld de publieke opinie achter zich probeert te krijgen voor zijn client, om deze vrij te krijgen en een eerlijk proces laat ondergaan. En zo gaat het maar door: Amerikanen zijn hun vrijheid kwijt en dienen alles op te geven, in de zin van een prive-leven, aan de veiligheid van de staat..!

En wat is niet gelukt..?
De ongelooflijk hebberigheid en geilheid waarmee alle doelen werden behaald, hebben veel, heel veel haken en ogen in het ‘officiële 9/11-kleed’ laten ontstaan. Vooral de krankzinnige fouten die in en ‘om’ het officiële 9/11-rapport staan, zijn daarin essentieel. Het volledig negeren van het instorten van WTC-gebouw no. 7 bijvoorbeeld, is een essentiële daad van negeren van feiten en aanwijzingen. Het opblazen van het gebouw #7 wordt überhaupt ontkend, nog steeds, afgezien dat het ook niet in het rapport vermeld wordt. Maar wat is het verhaal dán met een gebouw, dat je neerhaalt met explosieven uit veiligheid..?

Gebouw #7 werd eind van de middag, rond 17:30 uur op 11 september 2001 neergehaald, en Larry Sprinstein -de eigenaar van het hele WTC-complex- sprak over het feit dat het gebouw, in overleg met de brandweer, met springstof was neergehaald. Zoals ook werkers hadden geroepen eind van de middag tegen publiek in de buurt van het gebouw: ‘Maak dat je wegkomt, want dat gebouw gaat straks tegen de grond!”…  En in een interview met een nieuwszender spreekt Silverstein trots over hun gezamelijke beslissing en gebruikt een paar keer de zin: “WE DECIDED TO PULL IT”.. Een algemene term om een gebouw naar beneden te halen met dynamiet..  Maaarrrrrr!!! Al snel diende dit ontkend te worden..!! Waarom..?

Het ondermijnen van een gebouw met springstof duurt minimaal 2 weken en voor een 47-floor building zoals WTC#7, zeker 3 weken. Tja, en DAT KAN NIET, want dat zou betekenen DAT ZE PRECIES WISTEN dat het op deze dag naar beneden had moeten komen..!! VOORKENNIS DUS EN DUS IS HET HELE 9/11-verhaal VOORKENNIS EN IN ELKAAR GEZET..! Ontkennen is dan ook de enige optie, voor de daders.

Jetfuel zou de torens hebben ondermijnd..!
Ja, en dan is er het verhaal van de kerosine die aan de basis zou staan van de ineenstorting van beide torens, WTC1 en WTC2. De fotocompilatie hierboven, met de heren president, vice-president en minister van defensie, lachend over de term ‘Jet Fuel’, slaat op één van de meest contoversiële FEITEN van de aanslagen. De beide WTC-torens zouden, volgens de officiële versie en rapporten van een corrupte overheidsdienst ‘NIST’, dus ondermijnd zijn door de enorme hitte van de ontsnapte brandstof van de passagiersvlieguigen.

nano thermite

Maar het staal waaruit de WTC-toren waren opgetrokken is natuurlijk niet alleen gemaakt om klappen (en vuur!) op te vangen. Het feit dat kerosine een maximale temperatuur kan bereiken in de open lucht van zo’n 650 tot 700 °C en staal pas begint te smelten bij zo’n 1300 – 1500 °C, maakt van het argument, dat hitte de stalen steunbalken zou hebben ondermijnd, natuurlijk een lachertje. Professor Steven Jones heeft deze argumenten meer dan diepgaand onderzocht en gedocumenteerd en wat gebeurde inmiddels..?

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!
Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!

Dr. Jones is van zijn universiteit (Brigham Young) verwijderd en zijn onderzoek wordt niet meer opgepakt. Kijk hierboven naar de foto met het bewijs van de aanwezigheid van nano-deeltjes thermite in het puin van het WTC-stof. Dit stof werd onderzocht door prof. dr. Steven Jones en een groep van 9 wetenschappers, die hij bij elkaar had gehaald om dit onderzoek te doen. Waarom de 9/11-commissie hier geen melding van maakte..? Ze hadden afgesproken om niet de waarheid te vertellen..!! Een uitspraak van John Farmer, de senior legal council (juridisch raadsman) van deze commissie ergens in een interview..! (wil je de illustratie helemaal bekijken, klik er dan op met je rechtermuisknop en kies ‘afbeelding bekijken’. (via esc. weer terug))

Architecten en ingenieurs..
Als nu topmensen, die alles over technische constructies weten, over technische zaken, zoals instortende gebouwen etc., zich verzamelen en een verklaring tekenen om bij een bepaalde club te horen, daarbij hun reputatie en goede naam op het spel zetten en als club gezamenlijk naar buiten treden met verklaringen DAT DE OFFICIËLE VERKLARING VAN DE 9/11-GEBEURTENISSEN VOLSTREKTE KUL ZIJN, dan rest je toch niets dan heel veel respect te hebben voor deze AE911, want zo heet die club.

AE911Truth logoRichard Gage was de architect die deze club begon en al snel zo’n 500 architecten en ingenieurs vond die tekenden en hem steunden. INMIDDELS zit deze club op bijna 2000 !! architecten en ingenieurs en krijgt Richard Gage steeds meer ruimte in de media om zijn verhaal te vertellen.! (Kijk HIER naar een artikel hier op de site)

Mocht je de ruimte hebben om naar zijn interview te luisteren op C-Span, één van de grotere MSM-media in de VS, dan kijk je naar dit interview, waarin ALLE details rondom de AE911-bevindingen aan de orde komen. Dus geen conspiracy-verhalen en door non-believers afgemaakte ‘kul-verhalen’, maar REAL LIFE materiaal, waarbij maar liefst 2000+ architecten en ingenieurs hun goede naam en bedrijfsreputatie op het spel zetten, om hun voorzitter te steunen in zijn strijd om de ware toedracht van het instorten van de WTC-gebouwen 1, 2 en 7 boven water te krijgen…!

x

x

Senator Max Cleland
Senator Max Cleland was lid van de 9/11-commission en stapte eruit. De reden: ‘De restricties om toegang te krijgen tot relevante documenten van het Witte Huis, zijn een nationaal schandaal!’

Voor mensen die meer willen weten over de vele, vele facetten achter deze valse-vlag-operatie, adviseren we om eens goed rond te kijken in het waardevolle archief hier op de site over 9/11 aanwezig. Heel veel zaken die we de afgelopen 6 jaar hebben verzameld, staan in de vele artikelen vermeld. Je zult werkelijk verbijsterd zijn, wat voor losse eindjes er overal op straat lagen, om de hele 9/11-farce te ontrafelen. En dat is veel eenvoudiger dan je wellicht denkt, zeker voor mensen met gezond verstand en hun hart op de goede plaats.   Essentiële informatie die voor iedereen eigenlijk te vinden is, maar verspreid ligt over het internet.

Maar denk niet dat het een moeilijke zoektocht is; veel waardevolle informatie ligt gewoon ‘onder je neus’, of zoals vaak gezegd wordt ‘in your face’.. Kijk eens naar deze informatie over senator Max Cleland, die uit de 9/11-commissie stapte, omdat de vrijheid van werk van deze commissie aan banden werd gelegd..!

Was alles pais en vree in de 9/11-commission..?
Nee, dat was het niet, een heel simpel antwoord. Waarom de volgende informatie niet de grote mains-stream-media haalde, is weer zo’n vraag, die maar blijft rondzingen. Wist je dat senator Max Cleland, voormalig lid van de 9/11 commissie, met afgrijzen zijn zetel in de commissie op gaf, in december 2003? Zijn commentaar: “It is a national scandal.”  (bron) zegt feitelijk al genoeg..!

Hij verklaarde in een interview: “Als de beslissing blijft staan, dat er maar een gelimiteerde toegang is tot documenten van het Witter Huis, kan ik als lid van deze 9/11-commission geen enkele Amerikaan meer in de ogen kijken. In het bijzonder niet de familieleden van de slachtoffers, en hen vertellen dat de commissie volledig toegang had tot essentiële gegevens. Dit onderzoek is nu gecompromitteerd. Dit is een simpel een klap erop geven en heeft niets te maken met de bescherming van nationale veiligheid. Het is een schandaal..!”

Tot slot van dit artikel laten we je graag 2 veelzeggende filmpjes zien. Het eerste filmpje is een prachtig relaas van filmmaker Anthony Lawson, waarin hij zich volkomen terecht afvraagt, waarom de 4 vliegtuigen, nooit keihard zijn geïdentificeerd. Was dat omdat ze eigenlijk nooit zichtbaar waren bij schade ná de crash bij het Pentagon, en in Pennsylvania, waar een van de vliegtuigen neergestort zou zijn. Alle achtergehouden data, inclusief de vluchtdata- en voicerecorders die nooit zijn vrijgegeven, tonen een ongelooflijk grof staaltje van een doorgestoken kaartspel..!

x

9/11 The Legend..

 

9/11 A conspiracy theory..

Tja, en als de heren ‘machthebbers’ toch bezig zijn iedereen in de maling te nemen, dan is een filmpje daarover, met FEITEN op een cynische toon gebracht, wellicht een glimlach waard..?!

x

x

 

Dit zou de 'neus' van 'het tweede vliegtuig' zijn, van zacht aluminium, die 70 meter heeft afgelegd, dóór de metalen draagbalkstructuur van WTC II. VOLLEDIG ONGESCHONDEN tevoorschijn komend aan de andere kant van WTCII..??!! Simpele conclusie? Dit is dus GÉÉN VLIEGTUIG.
Nóg een van de onbegrijpelijke zaken van de aanslag. Dit zou de ‘neus’ van ‘het tweede vliegtuig’ zijn, van zacht aluminium, die 70 meter heeft afgelegd, dóór de metalen draagbalkstructuur van WTC II. VOLLEDIG ONGESCHONDEN tevoorschijn komend aan de andere kant van WTCII..??!! Simpele conclusie? Dit is dus GÉÉN VLIEGTUIG.

65 gedachten over “9/11: Gewoon even ’n paar zaken op ’n rijtje..

  1. De ratjes achter de Bush-regering hebben op uiterst lepe wijze continue Sadam Hussein aan 9/11 gekoppeld. Ernaar gevraagd, zeiden met name Dick Cheney en ook Donald Rumsfeld dat dit klopte, SH had niets ermee te maken.
   Om vervolgens weer door te gaan met allerlei insinuaties, door bijv. OBL-verblijfplaats in Noord-Irak en 9/11 allemaal in één zin te noemen..!

   De volledige ontkenning, door de vreselijk ongemakkelijke, maar vooral PIJNLIJKE waarheid, die er dan tevoorschijn komt, maakt van de halve wereld struisvogels, die jeweetwel doen..!

  2. Er is zeer slim gebruik gemaakt van de massala schrik en wanhoop die er onder ‘het volk’ leefde nadat ze systematisch gehersenspoeld waren door het keer op keer herhalen van die gruwelijke beelden van brandende torens. Iedereen was zo geschokt dat er maar weinig mensen kritisch durfde te zijn. Jaren later denken de meeste mensen nog steeds dat bin laden er achter zat, ondanks dat ze door de jaren heen toch ook wel informatiie hebben gekregen waardoor ze weten dat het niet klopt.
   Onlangs gebeurde het weer nadat er boven de oekraine een vliegtuig met overwegend nederlanders neergeschoten was. We wisten met z’n allen al heel snel dat putin er achter zat. Opgehitst door de regering en media vergaten ‘we’ weer kritisch te zijn. Ook nu er zelfs via de massa media toch steeds meer informatie komt waaruit blijkt dat we er toch flink naast hebben gezeten zal dat eerste gevoel blijven hangen…

  3. Ik heb het gevoel dat de zee-waarop-we-drijven veranderd is, we zitten op een hogere frequentie allemaal.. Dat betekent dat laag-frequente leugens en manipulaties, steeds vaker en intenser aan de oppervlakte zullen komen. Zo ook met 9/11.
   Maar deze processen spelen ook bij journalisten en waarheidsvinders..!

   Kijk naar de video boven met Richard Gage, waarin op het laatste mensen kunnen bellen. De opluchting dat dit nu eindelijk eens op Tv komt, is enorm bij de bellers..!

 1. Guido hier een stuk ter gelegenheid van herdenking 911 . Zou je dit op 10 september willen plaatsen ?

  *** Het 911 complot ***

  Herdenking slachtoffers 911, en dan te bedenken dat deze lui weten dat Amerika deze ramp georganiseerd heeft!

  Foto herdenking 911
  Bedenk dan ook dat hetzelfde staat te gebeuren in Nederland op 17 juli 2015. Dat dan Rutte en Timmermans daar staan met de wetenschap dat ze alles aan elkaar gelogen hebben. Dat ze als regering mede verantwoordelijk zijn aan deze ramp. Je vraagt je af hoe het bestaat dat er nog steeds zoveel Nederlanders zijn die de ramp van 911 nog steeds slikken als zoete koek terwijl er zoveel bewijzen zijn van een groot complot ( De meeste mensen willen niet de tijd nemen zich ook maar een beetje in de waarheid te verdiepen. Het zijn vaak deze domme mensen die met hun vingertje naar ons wijzen en roepen Alu-hoedjes). Momenteel wil 66% van de Amerikaanse bevolking een onafhankelijk onderzoek omdat ze de hele toedracht niet langer geloven.

  Wil je meer antwoorden krijgen op al je vragen rond 9/11 neem dan de tijd om alles wat ik hier aandraag aandachtig te lezen en te bekijken. http://youtu.be/Ddz2mw2vaEg

  *Vragen deze mensen zich nooit af waarom er die dag “toevallig”
  aan beide kanten waar de vliegtuigen de gebouwen binnenvlogen filmploegen bezig waren om de Twin Towers te filmen..?

  *Vragen deze mensen zich nooit af hoe een vliegtuig gemaakt van aluminium in 6 verdiepingen ( gemaakt van staal en beton) totaal kan verdwijnen zonder dat daar vleugels, motoren of staart van afbreekt en naar beneden storten ?

  *Vragen deze mensen zich nooit af dat van deze 4 vliegtuigen nooit een spoortje is teruggevonden ? De motor en de koelring die is gevonden kwamen niet overeen met onderdelen van het Amerikan airlines toestel maar lag wel bij het WTC …. hoe kunnen die daar terecht zijn gekomen?

  * Vragen deze mensen zich nooit af waarom er nooit geen lichamen of zelfs lichaamsdelen zijn gevonden of persoonlijke spullen van de passagiers van deze 4 vliegtuigen ? MH17 kwam van 30.000 voet omlaag en zie hoeveel wrakstukken en lichamen daar zijn geborgen.

  * Vragen deze mensen zich nooit af hoe een Boeing bestuurt door mensen die amper een klein vliegtuigje kunnen besturen een Boeing kunnen besturen en het voor elkaar krijgen dat vliegtuig in de 1ste verdieping van het Pentagon te vliegen zonder dat daar een enkel spoor van een vliegtuigcrash op de grond aanwezig is. Hoe een grote Boeing totaal in het Pentagon kan verdwijnen en er amper iets van teruggevonden is en er amper brand is geweest terwijl het volgetankt was voor een internationale vlucht. Dat het gat wat geslagen is in het Pentagon met geen mogelijkheid van een Boeing kan zijn gezien de kleine afmeting. http://youtu.be/snWlgyt9BYs

  *Explosions before planes hit WTC 911 9/11 http://youtu.be/X3uFvOiTNz4


  *Vragen deze mensen zich nooit af hoe WTC 7 zonder dat daar een vliegtuig in is gevlogen 7 uur na het instorten van beide Twin Towers in een vrije val instort terwijl daar alleen een binnenbrandje woede? The Death of Controlled Demolition Expert Danny Jowenko after Speaking about 9/11 WTC 7 Building 7 http://youtu.be/-zHHvo6U4lA

  Danny Jowenko is Dead, 3 Days After Sabrosky Interview Implicates CIA/Mossad in 911.

  Volgens Dr. Sabrosky had de Project for a New American Century (PNAC.) Amerikaanse denktank, plannen klaar voor een aanslag op 911. Een citaat van Dr. Sabrosky : “Only two intelligence agencies had the expertise, assets, access and political protection to execute 9/11 in the air and on the ground: our CIA and Israel’s Mossad.”

  Waarom komt toch telkens CIA en Mossad terug in beeld als het gaat om terreuraanslagen? Ga je eens verdiepen wie Al-Qaida en ISIS of IS opgeleid en gefinancierd hebben en je zal zien dat je weer bij CIA en de Mossad uit gaat komen. Kijk voor de aardigheid eens op volgende sites en bekijk de foto`s en video`s hoe Mc Cain in gesprek is met de meest gruwelijke terroristenleider van IS . Bekijk de video van deze Mossad agent en leider van ISIS die van Joodse afkomst is. Nooit een afgevraagd waarom Al-Qaida of ISIS Israël nooit aangevallen hebben? Misschien wordt het duidelijk na het bekijken van volgende sites!
  http://youtu.be/QdwksvcSzLE
  http://www.wanttoknow.nl/overige/wie-isis-aan-de-macht-bracht-en-hoe/
  http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/ .

  Richard Perle was voorzitter van Bush Defensiebeleid Raadgevend Comite tot 2004. Douglas Feith was Bush staatssecretaris van Defensie . Voor vele was er de wens op een Pearl Harbor-achtige aanval op Amerikaanse bodem, zoals die aanval Amerika toegang heeft verschaft voor een gerechtvaardigde deelname aan de Tweede Wereldoorlog , PNAC zei in “Rebuilding America’s Defenses”:

  citaat:
  “Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event, like a new Pearl Harbor” – Project for a New American Century, Sept. 2000

  Pieczenik diende als plaatsvervangend adjunct-minister van Buitenlandse Zaken onder Nixon , Ford en Carter, terwijl hij ook werkte onder Reagan en Bush senior. Pieczenik zei in een radio-interview:
  “It (9/11) was called a stand-down and false flag operation in order to mobilize the American public under the false pretense that we had been attacked by Al Qaeda and bin Laden which is an absolute unmitigated lie. I was even told by a general on the staff of Wolfowitz, I will go in front of a federal committee and swear on per jury who that name was so we can break this open…”

  Paul Wolfowitz was een van de kliek in de regering-Bush, die openlijk de behoefte verkondigde aan “een nieuw Pearl Harbor”, als lid van de Project for a New American Century (PNAC). Hoeveel meer duidelijk wil je het hebben..? Bekijk volgende video aandachtig waarin u een lesje krijgt over smerige Amerikaanse zaken: http://youtu.be/bFGhMBUORx8

  Direct na 911 zien we alle Amerikaanse leiders maar ook buitenlandse leiders gelijk met de vinger wijzen naar Al-Qaida en Bin Laden, wat verdacht veel gelijkenis heeft met de crash van MH17 waar gelijk iedereen met de vinger wees naar Rusland en Putin. Maar als Bin Laden er iets met 911 te maken heeft , hoe verklaart u volgende video dan ? http://youtu.be/fzgQwDeP7eM?t=10s

  ***
  Een half jaar voor 911 maakte Larry Silverstein de deal van zijn leven. Zakenman Larry Silverstein sluit een leasecontract van 99 jaar op de Twin Towers voor een bedrag van $ 3,2 miljard. Hier een stukje uit The New York Times van die tijd : In de Twin Towers bevond zich een enorme hoeveelheid asbest en men zat met de handen in het haar hoe dat op te lossen ( zie alle mensen die momenteel leiden aan asbestkanker door 911).
  ‘It was well-known by the city of New York that the WTC was an asbestos bombshell. For years, the Port Authority treated the building like an aging dinosaur, attempting on several occasions to get permits to demolish the building for liability reasons, but being turned down due the known asbestos problem. Further, it was well-known the only reason the building was still standing until 9/11 was because it was too costly to disassemble the twin towers floor by floor since the Port Authority was prohibited legally from demolishing the buildings.’

  Other New York developers had been driven into bankruptcy by the costly mandated renovations, and $200 million represented an entire year’s worth of revenues from the World Trade Towers.
  Under a pending agreement, a developer and his investors will get back most of the down payment that they made to lease the World Trade Center just six weeks before a terrorist attack destroyed the twin towers. Developer Larry Silverstein and investors Lloyd Goldman and Joseph Cayre are nearing a deal that would give them about $98 million of their original investment of $124 million.
  Instead of renovation, Silverstein is rebuilding, funded by the insurance coverage on the property which ‘fortuitously’ covered acts of terrorism. Even better, Silverstein filed TWO insurance claims for the maximum amount of the policy, based on the two, in Silverstein’s view, separate attacks. The total potential payout is $7.1 billion, more than enough to build a fabulous new complex and leave a hefty profit for the Silverstein Group, including Larry Silverstein himself.
  As reported in The Washington Post, the insurance company, Swiss Re, has gone to court to argue that the 9/11 disaster was only one attack, not two and that therefore the insurance payout should be limited to $3.55 billion, still enough to rebuild the complex.Update: WTC Leaseholder May Collect Up To $4.6B [Forbes.com 12/06/04]
  ***
  Dan blijft er nog het volgende : 9-11 WTC Biggest Gold Heist in History: $300 Billion in Bars http://youtu.be/BkPRskciqVM?t=2m
  ***

  Waar is onze vrijheid en privacy gebleven ?
  Door 9/11 zijn regeringen over heel de wereld een War on Terrorisme begonnen en die terroristen zijn u en ik! Wij zijn onze vrijheid en privacy voor het overgrote deel kwijt geraakt ( en dat proces gaat nog steeds door). De woorden van G. Bush waren en ik citeer :
  ” Either you are with us or you are with the terrorists” http://youtu.be/cpPABLW6F_A

  Het gaat van kwaad naar erger en mensen blijven alles maar pikken. Zelfs vrij denken mag niet meer want dan ben je een terrorist volgens de FBI
  FBI calls half of populace with 9/11 doubts potential terrorists
  A Department of Justice memo instructs local police, under a program named “communities against terrorism,” to consider anyone who harbors “conspiracy theories” about 9/11 to be a potential terrorist (Lees verder…: http://www.digitaljournal.com/article/358624#ixzz3Ckdt2j3H)

  1. Per abuis een nieuw draadje geknoopt; moet hier staan:
   @Rick: “Bedenk dan ook dat hetzelfde staat te gebeuren in Nederland op 17 juli 2015 . Dat dan Rutte en Timmermans daar staan met de wetenschap dat ze alles aan elkaar gelogen hebben. Dat ze als regering mede verantwoordelijk zijn aan deze ramp.”
   En wat te denken van deze “11 september-operatie” op Nederlandse bodem? Is al eens uitgeprobeerd, denk ik bijna zeker te weten. Ook hier hing een heel vies luchtje omheen en wat een actrice is BA van Oranjefranje! http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/09/nederlandse-911/

  2. Ik dacht: ‘Laat ik er even een logo boven zetten, dan is Rick ook weer tevree’..?? Beetje de weg kwijt Rick in matrix-conspiracy-wonderland..? En adem weer uit…!
   (Zo is het toch ook goed, of ben je écht mijn e-mail kwijt..? Had je ‘m al gestuurd..?)

  3. @GuidoJ, Ik heb tot op de dag van vandaag geen enkele email van je terugontvangen over dit artikel !

  4. @ Guido, als jij vindt dat ik de weg kwijt ben”, ik citeer je : ” Beetje de weg kwijt Rick in matrix-conspiracy-wonderland..? En adem weer uit…!” Dan snap ik niet dat jij boven mijn artikel nog het WantToKnow logo plaatst.

   Het is niet de eerste keer dat je gewoon niet op email reageert. Ook nadat ik je de originele verloren BBC video aan geleverd heb hoorde ik dagen niets van je maar toen ik vertelde dat ik hem in mijn bezit had was je er wel als de kippen bij. Het zegt ook iets over je dat je dit an publiek uitspeelt maar wat jij kan , kan ik ook. Ik hou er niet van als mensen vieze spelletjes met me spelen en houd het hier dan ook voor gezien. Jammer want zo bouwen we samen niets op om te strijden tegen het onrecht maar Guido je laat me geen andere keus.

  5. Rick, kan je je indenken dat mensen het druk kunnen hebben en dan prioriteiten moeten stellen? Ik me wel. Misschien ben je een jonge gedreven man die soms vergeet dat er ook andere dingen spelen die aandacht vragen. Al je bijdragen kan je hier op de site lezen, dat is toch fantastisch, of niet?

  6. Rustig Rick, rustig ajb. Waarom MOETEN mensen op je reageren jongen.. Samen de wereld veranderen..?? Ik doe mijn ding en jij het jouwe. Toch? Ik kan me niet herinneren dat we elkaar ooit ontmoet hebben, in de ogen gekeken..!! Dus is het dan ineens samen tegen de Grote Boze Wolf. Of snap je het nog steeds niet..?

   Wat je hierboven doet, is in mijn ogen een steek in de rug. Het is de bedoeling dat iedereen ziet, dat ik het niet geplaatst heb.. Of iets dergelijks..? (‘Guido hier een stuk ter gelegenheid van herdenking 911 . Zou je dit op 10 september willen plaatsen ?’) Waarom plaats je die zin erbij? Je plaatst het toch al zelf..? Je reactie in de vorm van het bericht, staat er toch gewoon op nu..??!

   En toch plaats ik het graag, laat het hier staan, bij de reacties, omdat je het goed bedoelt. Maar ik kan toch niet op AL jouw mails reacties gaan geven, omdat jij dat WILT….??! Wie denk je dat je bent Rick.. Gewoon imo, iemand die er hard voor werkt dat we met z’n allen de waarheid aan het licht brengen..! Simple but true.
   Als je het niet snapt Rick, no sweat, maar doe ajb een beetje rustig. Zo brand je in een korte tijd helemaal op!

 2. Guido, Courtney Brown heeft 9/11 onderzocht de afgelopen maanden met Daz en Dick. Vannacht gereleased. Ik heb tot vanochtend vroeg vier uur video zitten bekijken. Horrible. Zelfs een (portret-tekening) van de man die de Govt. aanstuurt en leidt en hoe ze het gedaan hebben… Dit moet toch echt nu naar buiten. Het kan alles in een ander daglicht zetten voor de massa. Ik ga er in ieder geval een artikel over schrijven, dat is zeker. Zie hier de trailer en video’s. http://www.farsight.org/demo/Mysteries/Mysteries_10/Mysteries_Project_10_targets.html

  1. Irma als je mijn reactie hieronder helemaal leest en je bekijkt daarbij al de video`s dan zie je precies wat ze in Remote viewing vertellen. Het heeft mij weken van research gekost.

  2. Ja Rick, fantastisch! Het zou nu toch echt eens in de mainstream moeten, maar na de slip van de NOS van de week kunnen we daar nog wel even op wachten, vrees ik

 3. @Rick: “Bedenk dan ook dat hetzelfde staat te gebeuren in Nederland op 17 juli 2015 . Dat dan Rutte en Timmermans daar staan met de wetenschap dat ze alles aan elkaar gelogen hebben. Dat ze als regering mede verantwoordelijk zijn aan deze ramp.”
  En wat te denken van deze “11 september-operatie” op Nederlandse bodem? Is al eens uitgeprobeerd, denk ik bijna zeker te weten. Ook hier hing een heel vies luchtje omheen en wat een actrice is BA van Oranjefranje! http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/09/nederlandse-911/

  1. Willie, ik geloof niet in dat verhaal om de volgende reden.
   1. Bij een aanslag tegen een bus zet je geen kleine auto als de zwarte Suzuki in.
   2. Zonder springstof in de auto maak je op een bus niets klaar.

  2. Misschien was een aanslag niet de bedoeling maar wel dat “het volk” voor iets klaarmaakt moest worden (Machiavelli?) en zie het gaat maar door. Is niet de eerste keer, Nazi-Duitsland bijvoorbeeld heeft voorbeelden te over! Zie hoe bang nu heel veel mensen zijn! Nee, ik geloof niets maar dan ook niets meer van de “officiële” media en verklaringen. Zonder mededogen kan het slechtst denkbare worden bedacht en uitgevoerd worden. De geschiedenis bewijst dit.

  3. Ik denk dat veel mensen die hier komen en hun meningen met elkaar delen vaak hetzelfde in hun omgeving zien. Mensen vinden je vaak maar raar en geloven je niet. Als je niet oppast dan raak je “vrienden “kwijt.

  4. Vaak wordt ik uitgelachen, zonder dat ik het door hun strot wil duwen probeer ik ook ogen te openen.
   Even was ik zelf uit balans geraakt na het lezen van het boek van Robin Ruiter, 13 satanische bloedlijnen,7 jaar terug. Mijn hele leven voelde ik dat veel niet klopte en ging bijna altijd mijn eigen weg. Dit boek heeft mijn gevoel bevestigd. Maar was schokkend om bepaalde dingen te doorzien. Je kunt wel al wakker zijn maar niet alles doorzien, wel voelen. Vooral het hele vaccinatiegebeuren wat werd beschreven. Mijn eerste dochter was net anderhalf en je denkt verdomme! Dat maakt dat je uit balans raakt en voor een hoop mensen doorslaat.
   Daarna herpak je je en komt weer rond de middenlijn. Van daar uit en opbouwen van kennis en informatie(oa door deze site) kun je heel goed dingen uitleggen en mensen tot denken zetten.

   Inmiddels zeg ik ook tegen degenen die me uitlachen: Ik wordt nog liever door jullie uitgelachen, dan dat ik me bij de kudde aansluit….dat vinden ze niet leuk en zie je dat ze zich dom voelen dan met hun gelach, en die lach wordt een schaapachtige lach.
   Maar het werkt goed.

  5. ga gewoon lekker door Dennis. Wat ik als oud-gediende je kan vertellen, is dat je NOOIT mensen van het tegenovergestelde moet ‘overtuigen’. Ze maken zélf wel uit (TERECHT!) wat ze vinden.
   Je kunt alleen zeggen dat de BESTAANDE ZOOI niet klopt.. Lees hierboven het verhaal. Het GAAT NIET OM OVERTUIGEN, maar het gaat ons erom DE MENSEN TERUG NAAR HET MIDDEN TE VOEREN.. Dan gaat als vanzelf het koppie wel werken.. !!
   Hierboven in het artikel, staan alleen maar argumenten en FEITEN die onweerlegbaar zijn. Kijk eens naar dit artikel van prof. dr. David Griffin, die over 9/11 zegt, dat het TOO BIG TO BELIEVE is..! Snap je? Mensen kúnnen gewoon de waarheid niet aan en een plekje geven, en daar hebben ze het recht toe..!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/911-realiteit-is-niet-te-geloven/
   Dus terug naar het midden, OMDAT de ‘bewijzen’ niet deugen.. Kijk ook naar het interview van Richard Gage hierboven, met C-span. Perfect. Geen andere verklaringen geven, maar alleen zeggen dat het verhaal niet deugt..!

 4. Mag ik even mijn dank uit spreken, aan de mensen die met hun energie en inzet, het op nemen voor onze domme massa, Irma, Rick en anderen, bovendien de onverzettelijke Guido, bedankt !!!

  1. Ja fantastisch ook deze site! Maar de enige drive om het vol te kunnen houden (dat geldt voor mij tenminste) is, dat er meer mensen zijn die blijven doorgaan op allerlei fronten. Niet ‘alleen zijn’ is de motivatie. Dank je wel Jenne! 🙂

  2. Ja zekers Jenne…ik heb laatst een link bekeken van Sw Coen die hij hier postte. Een interview met de adviseur van Poetin, Sergei Glaziev…hij zegt o.a. het volgende, wat ook een schouderklopje voor Guido is 😉
   ‘I hope that if we are consistent in telling the truth and bringing it to everyone who WANTS TO KNOW, we will be able to stop Europe from the threat of war.’
   en in mijn ogen nog voor veel meer! 😀

  3. Irma, hier waar ik woon, zijn we met een groep wat oudere en ook heel oude mensen, maar de meesten met een uitzonderlijk denk vermogen, en veel wereld wijde universitaire contacten, we krijgen dan ook van overal interessante post toegestuurd.

   De laatste, met de tijd te leven doet deze sneller gaan, met je eigen tijd te leven, ritme/hartslag, doet je uiteindelijk de séniliteit ontlopen, hoe ouder hoe sneller de tijd gaat, voorkom stress door meer bewegen, dit in het kort.
   Hierbij hoord het middenlandse zee menu, weinig vlees, vis, veel groente, fruit, noten, en weinig alcohol, glaasje wijn heel goed, ook het aan tafel gaan is, de bedoeling van in harmonie bijelkaar te zijn, en daar dan iets bij eten, dus niet aan tafel om je vol te
   stampen, maar klinkt uit een andere wereld, is toch heel gewoon hier waar ik woon.

   De tweede gaat over het opwarmen van de planeet, questie van de Zon, die straald heftiger dus is onze planeet aan het opwarmen, niets negatiefs aan, heeft zelfs heel veel positieve kanten, het negatieve is het stijgen van de zeespiegel.
   De athmosfeer is vervuild, maar dat is met betere instalaties wat veel geld kost op te lossen, dus is dit niet onoverkomelijk en een economische questie.

   Dit zijn dus onafhankelijke denk groepen, die tot deze conclusies komen, niet graag gezien door de overheid en industrieên.

  4. MONIKA, wij, jij, en ieder één moeten oppassen niet in een verkeerde hoek te worden geduwd, als wij iets onder nemen, contacten, altijd met brieven anoniem, want we, wij, jij, zijn niet graag geziene gasten op het politieke toneel, klinkt misschien wat overdreven, maar wij beschikken over contacten, en die weten dat alles mogelijk is, binnen het raam van terroristme.
   Wil je niet bang maken, alleen voorzichtig, Vr. Groet

  5. Jenne, dat is prachtig inderdaad. Al woon ik aan de (wadden)zee, deze ligt voor mijn voordeur, hier geen ‘groepen’, geen ‘gehoor’ geïsoleerd (de roepende in de woestijn) en dus aangewezen op het internet en op mijn bewuste zelf. (“vreemd mens is dat, joh!” haha) Werken via telefoon en door artikelen, dus contact met de rest van de wereld gaat via internet en tel. (ook niet echt gezond, maar soit!) Het wordt echt tijd voor dit soort groepen. En dat ze ons in Den Haag niet leuk vinden, tja niet ons probleem toch? 🙂

  6. Irma, op het wad heb ik heel wat uurtjes van mijn leven doorgebracht, met ze’n heerlijke schuimende kielzog, achter de schepen, mijn voorouders Voeren op hun scheepjes over de grote Wadden, eerst van het eiland strand, later terschelling en zelfs thuishaven Dokkum, s’winters kan het er spoken en ben je zeker eenzaam, ik heb het geluk gehad wat gelijk gerichte mensen tegen te komen, maar maar als ik jou zo hoor uitzicht op het wad, nou nou, ons zeilschip ligt in de middenlandse zee te koken, zomers kun je er niet zijn 40°, je doet geen oog dicht, nu eind seizoen wordt het weer dragelijk, mooi oud scheepje maar steekt te diep voor het wat 2,10 mt, zoek mede standers maar soms is het ook wel lekker alleen toch, groet Jenne

 5. Ik wil even op onderstaande reageren. De reden waarom dit niet in het 9/11 Commissierapport staat was omdat Steven Jones pas na het uitkomen van dat rapport met zijn onderzoek begon. Het ontdekken van de nano particles in het stof was vele jaren na het uitkomen van het rapport. Ik heb hierover, per email, met Steven Jones over gedachten van kunnen wisselen en ik vond dat een hele bijzondere ervaring. Steven Jones is ook een heel integere persoonlijkheid, één van de eerlijkste Amerikanen die ik per mailconversatie ben tegengekomen.

  “Dit stof werd onderzocht door prof. dr. Steven Jones en een groep van 9 wetenschappers, die hij bij elkaar had gehaald om dit onderzoek te doen. Waarom de 9/11-commissie hier geen melding van maakte..?”

  1. Je hebt feitelijk volledig gelijk; dit is een chronologisch foutje van onze kant. Dank voor je correctie.

   De essentie van de ontdekking zou echter een commissie, die het werk achter de rug heeft, en op zo’n ESSENTIËLE verstoring stuit van hun conclusies in het rapport, volledig moeten doen besluiten het onderzoek te heropenen etc. etc.

  2. Hallo Guido,
   “Je hebt feitelijk volledig gelijk; dit is een chronologisch foutje van onze kant. Dank voor je correctie.”

   Het zij je vergeven en geen dank. Voor de rest een prima artikel en dank dat je aandacht aan 9/11 blijft besteden.

   “De essentie van de ontdekking zou echter een commissie, die het werk achter de rug heeft, en op zo’n ESSENTIËLE verstoring stuit van hun conclusies in het rapport, volledig moeten doen besluiten het onderzoek te heropenen etc. etc.”

   Dat ben ik geheel met je eens. Echter, wij weten wie er achter het 9/11 Commissierapport zat. Philip Zelikow! De voorzitter, Thomas Kean, is na het onderzoek de hele VS doorgereisd om leraren te vertellen hoe 9/11 te onderwijzen. Dat strookt een beetje met zijn uitspraak; “The 9/11 Commission was set-up to fail.” 6 van de 10 commissieleden vonden het rapport een “cover-up” en nog vindt Obama een heropening van 9/11 geen optie, omdat hij liever naar de toekomst kijkt.

   Persoonlijk heb ik een hele tijd geworsteld met het Pentagon. Ik kon daar geen logische verklaring voor vinden. Wij hadden de persconferentie van Donald Rumsfeld op 10-9-2001 en de vermissing van $2,3 trillion, maar er was verder geen enkele aanwijzing waarom daar een vliegtuig in zou moeten vliegen, buiten het aantonen van de zwakte van de Amerikaanse luchtverdediging. Hierover heb ik contact gehad met James Corbett en die vertelde mij dat in de vleugel waar het “vliegtuig” in vloog, daar de accountantsafdeling van het Pentagon was gevestigd. Tja, en toen paste het volgende puzzelstukje in elkaar.

  3. Steven Jones en ik hadden het ook nog over zijn vroegtijdige pensionering bij Brigham Young. Dat had te maken met een bezoekje van George W. Bush.

 6. MSNBC: ‘Jewish NeoCons’ Responsible For 911 http://www.youtube.com/watch?v=h4oj7fjODQQ#t=60

  In vijf minuten wordt het echte verhaal vertelt(satirisch) achter 9-11. Moet je echt even zien!
  http://www.corbettreport.com/911-a-conspiracy-theory/

  Waar is het vliegtuig gebleven op 9-11 in Shanksville, Pennsylvania??
  http://themillenniumreport.com/2014/09/shanksville-pennsylvania-on-911-the-mysterious-plane-crash-site-without-a-plane/

 7. Geachte president Poetin en burgers van Rusland,
  Gelieve onze verontschuldigingen te aanvaarden voor het slaafse gedrag van onze regeringen en nagenoeg alle media. De Westerse landen, Aan de halsband en onder leiding van de Verenigde Staten, lijken vastbesloten om een oorlog met Rusland te beginnen. Een weldenkend mens zou de verschrikkelijke consequenties inzien van een dergelijke oorlog, en zou alles doen wat in zijn macht ligt om het te voorkomen.
  Het lijkt erop dat dit ook precies is, wat u aan het doen bent. Ondanks de eindeloze stroom leugens en provocaties, bent u erin geslaagd om te voorkomen dat Rusland meegesleurd werd in een nucleaire oorlog.
  1,2 Poetin bedankt…..

  Als u het hier ook mee eens bent teken dan de petitie op de onderstaande Link;

  http://dearputin.com/nl/

  1. En toch moeten wij ons hart vasthouden,
   http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/29/rusland-test-raketten-en-schendt-volgens-vs-nucleair-verdrag/
   De kernmachten hebben ten minste 2000 kernproeven uitgevoerd:
   Meer dan 2000 kernproeven hebben plaatsgevonden door de acht kernmachten op meer dan een dozijn testlocaties rond de wereld. (de Noord-Koreaanse mogelijke kernproef is nog niet weergegeven.)
   Verenigde Staten: 1054 proeven volgens de officiële telling (waarbij minstens 1151 bommen werden gebruikt en 331 atmosferische proeven), de meeste op Nevada Test Site en de Pacific Proving Grounds op de Marshalleilanden, met tien andere tests op verschillende locaties in de Verenigde Staten, waaronder Alaska, Colorado, Mississippi en New Mexico.
   Sovjet-Unie: 715 proeven volgens de officiële telling (waarbij minstens 969 bommen werden gebruikt), de meeste op testlocatie Semipalatinsk en Nova Zembla en een paar meer op verschillende plekken in Rusland, Kazachstan, Turkmenistan en Oekraïne.
   Frankrijk: 210 proeven, de meeste op Reggane en Ekker in Algerije en Fangataufa en Moruroa in Frans-Polynesië.
   Verenigd Koninkrijk: 45 proeven waarvan 21 in Australisch gebied en veel andere in de Verenigde Staten als onderdeel van gezamenlijke testseries.
   China: 45 proeven (23 atmosferisch en 22 ondergronds, alle op Lop Nur in Malan, Sinkiang)
   India: 5 of 6 proeven in Pokhran
   Pakistan: tussen de 3 en 6 proeven op de Chagai heuvels.
   Noord-Korea: 1 geclaimde proef op Hwadae-ri.

   In 1963 tekenden alle nucleaire en niet-nucleaire staten het Partial Test Ban Treaty, dat pleitte voor het niet doen van kernproeven in de atmosfeer, onder water, of in de ruimte. Het verdrag stond ondergrondse kernproeven echter wél toe. Frankrijk bleef kernproeven in de atmosfeer tot in 1974 voortzetten, terwijl China dat tot in 1980 deed. De laatste ondergrondse kernproef door de VS, op het Kernwapentestgebied in Nevada, was in 1992, door de Sovjet-Unie in 1990, door het Verenigd Koninkrijk in 1991 en zowel Frankrijk als China zijn hiermee doorgegaan tot in 1996. Na het aannemen van het kern-stop-verdrag (internationaal bekend als Comprehensive Test Ban Treaty) in 1996 hebben al deze staten beloofd te stoppen met kernproeven. India en Pakistan die beide niet getekend hebben, hebben hun laatste kernproef in 1998 verricht.
   M.a.w. Wat doet Rusland nu??

  2. Marc.
   Ik ben het volledig met je eens dat tot op heden Poetin alles er aan doet om oorlog te voorkomen.
   Vandaag ook weer,heeft ik meen de minister van buitenlandse zaken van Rusland gezegd dat het net nu de wapenstilstand goed loopt en er vorderingen geboekt worden,door het westen weer verscherpte sancties worden ingevoerd.
   Ook nu weer is voor mij in ieder geval onduidelijk wat de reden van de laatste sancties(overigens net als voorgaande sancties)zijn,als premier van een land zou ik toch eerst willen weten waarom dit gebeurd,toch zeker als je ziet dat het op Rusland weinig of geen effect heeft en alleen maar de westerse economie kapot maakt en alleen haar eigen burgers gaat treffen.

  3. De laatste keer dat er atoombommen zijn gebruikt is in Iraq, de grootste millitaire luchthaven is gebomberdeerd met neutrone bommen, +/- 70 000 doden en de instalies onbeschadigd in handen, dit land is voortdurend in oorlogshandelingen gemoeid om zijn industrien, en soldaten van geld te voor zien, krommer kan het niet !

  4. Jenne, neutronenbommen zijn nog niet in de praktijk gebruikt, maar wel ingezet als bescherming tegen intercontinentale raketten. De neutronenbom zou de gevoelige elektronica van binnenkomende raketten moeten beschadigen.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Neutronenbom
   Waar kan ik jouw verhaal vinden?

  5. ODETTE, ik zal mijn best doen het op te diepen, heb het nog niet zo lang geleden gelezen, en ik dacht op een Amerikaanse site.

 8. Het Bernard Russell tribunaal, gehouden in Venetia, heeft de USA-putch regering Oekraine veroordeeld wegen Oorlogs misdaden tegen de inwoners van de Donbass region, het tribanaal van de gewone bewust denkende mensen.

 9. Gewoon even een paar zaken op één rijtje, hoe dom kan ik zijn me toch steeds opnieuw te laten afleiden, door niet echte belangrijke onderwerpen, het is toch het met je zelf ingenomen zijn wat je parten speeld.
  Op niet zo’n hele grote afstand zijn mensen afgeslacht, en dit zal zeker binnenkort weer aanvangen, door het grote USA-Zionisme, kan me wel voor mijn kop slaan, dat ik niet meer bij die mensen sta, dat wij het laten gebeuren, wij staan er bij en kijken er naar, ik wil ze helpen, zo als ik ook geholpen zou willen worden als ik in hun plaats stond, met mijn familie, wil niet te veel vloeken kan onmogelijk nog over zonnebrand créme schrijven, Jenne

  1. Jenne.
   Hetzelfde denk ik ook,het liefst zou je de mensen daar gaan helpen,maar wat zou je daar alleen kunnen doen?
   Waar ik me ook aan erger is dat veel mensen net doen of er niets aan de hand is,en zich alleen blijven richten op hun comfort en luxe leventje.
   Daarom denk ik dat we doormiddel van inhoudelijk goede discussies op b.v sites als deze een bijdrage kunnen leveren om de mensen de ogen te openen zodat ook zij zullen inzien dat er veel onrecht is,en hoe groter de groep wordt des te meer kans dat er echt iets tegen ondernomen kan worden.

 10. Het stemmen in Schotland van vrijdag, is van crusiaal belang ook voor andere mensen die zelfbestemming zoeken, de Catalanen, maar heel bijzonder Staten die deel uitmaken van de VS, lees de VT today, die komen met een mooi artikel hier over, de langverwachte revolutie en het opbreken van de VS, uit hun corporate zionistische slaven bestaan.

 11. Het lijkt wel of de wereld in de fik staat.
  Zelfs de Paus benoemt de huidige conflicten als een mogelijke 3e wereldoorlog, die nu al gaande is en in kleine delen zal worden uitgevochten.
  De strijd tegen ISIS, het conflict om Oekraïne vs Rusland, dreiging van een 3e wereldoorlog en de ebola uitbraak in Afrika.
  Voor buitenstaanders zal het lijken dat deze conflicten op zichzelf staande feiten zijn.
  Dat ze niet onderling met elkaar verbonden zijn.
  Dit is natuurlijk ook wat de msm ons wil laten geloven.
  Maar niets is minder waar.

  Opnieuw wordt er een Internationale coalitie gesmeed, nu om de strijd tegen ISIS aan te gaan in grote gebieden in het Midden_Oosten.
  Hierbij zal de focus komen te liggen op landen als Syrië en Irak en uiteindelijk Turkije.
  Onder aanvoering van de Amerikanen zullen er aanvallen worden uitgevoerd op zogenaamde stellingen van ISIS in Syrië.
  Ondertussen is het natuurlijk goed mogelijk dat het Westen zullen proberen om het leger van Assad te decimeren.
  Rusland heeft al te kennen gegeven dat ze deze aanvallen zullen zien als een daad van agressie.
  In 2013 heeft Rusland een aanval met raketten op Syrië voorkomen door ze uit de lucht te schieten.
  Hierna was Amerika snel bereid om een deal te sluiten over de chemische wapens.
  Rusland is een natuurlijke bondgenoot van Syrië en heeft net als China grote belangen in dit land.
  Zowel Rusland als China hebben aangegeven dat een aanval op Syrië of Iran een reden zou kunnen zijn voor een derde wereldoorlog.
  Natuurlijk zien ze dat hun belangen steeds meer wordt aangetast door de Anglo-Amerikaanse unipolaire wereldoverheersing.
  In feite het tot stand brengen van de Nieuwe Wereld Orde.
  Alle onwillige landen zullen onder grote Internationale druk komen te staan.
  China heeft de afgelopen jaren miljarden geïnvesteerd in Afrikaanse landen. Waardoor ze makkelijker toegang hebben verkregen tot de enorme rijkdom aan essentiële grondstoffen voor hun economie.
  Hierdoor staat het Westen op een enorme achterstand wbt goodwill en invloed.
  Onder invloed van de enorme dreiging van de Ebola uitbraak willen de getroffen landen een overeenkomst sluiten met de VN.
  De VN krijgt hierdoor een mandaat om grote delen van de infrastructuur van deze landen over te nemen.
  Tegelijkertijd stuurt Amerika 3000 militairen voor zogenaamde humanitaire hulp.
  http://nos.nl/artikel/698745-3000-militairen-vs-naar-ebolagebied.html

  Ik kan het gevoel niet onderdrukken dat Ebola wordt gebruikt als het paard van troje om weer invloed te krijgen in Afrikaanse landen.
  Tegelijkertijd wordt de mogelijkheid steeds groter dat dit paard van troje ook in de rest van de wereld zal worden ingezet.
  Besmette Westerse hulpverleners worden naar hun thuisland teruggehaald voor behandeling.
  Zoals de twee Nederlandse artsen die 24 uur onder controle hebben gestaan. En nu al zijn onslagen uit het ziekenhuis.
  Terwijl Ebola een incubatietijd heeft van ongeveer 2 a 3 weken.
  Deze artsen hebben er vrijwillig voor gekozen om elders in qaurantaine te verblijven. Verblijfplaats onbekend?
  Dit hele Nederlandse verhaal is omgeven met een zweem van geheimzinnigheid.
  Het wereldwijd vervoeren van Ebola patiënten hoeft geen probleem te zijn, zolang duidelijk is dat deze ziekte niet via de lucht overdraagbaar is.
  Maar bestaat hier wel een totale consensus over in de medische wereld??
  Nee dus!
  Bepaalde strengen van het Ebola virus kunnen muteren, zodat ze via de lucht overdraagbaar zijn.
  Dit is al aangetoond in 1989 tijdens een incident in een laboratorium in de buurt van Washington.
  Lees het volgende artikel.

  Ebola mutated into an airborne virus back in 1989
  http://www.prisonplanet.com/flashback-ebola-goes-airborne-causes-outbreak-in-medical-lab.html

  Wanneer dit het geval is dan wordt de mensheid op dit moment doelbewust aangevallen. Met een dodental dat voor ons onvoorstelbaar is.
  Terwijl ze weten dat het medicijn Zmap pas over twee jaar in grote getale aanwezig zal zijn.

  U.S. government to buy 160,000 Ebola hazmat suits to prepare for full-blown global pandemic
  http://www.naturalnews.com/046869_Ebola_pandemic_government_preparedness_hazmat_suits.html#ixzz3DL67y2Op

  Het lijkt erop dat de NWO alle registers opentrekt om hun felbegeerde natte droom werkelijkheid te laten worden.
  Niet voor niets roept Putin het volk op om zich voor te bereiden op oorlog omdat Rusland van buitenaf wordt bedreigd.
  In feite hetzelfde wat er hier in het Westen gebeurt met het verhogen van de militaire budgetten en de oorlogshitserij.
  In het volgende interview met een Russisch parlementslid zullen veel puzzelstukjes op zijn plaats vallen en dat de dreiging van een wereldwijdt conflict met catastrofale gevolgen zeer reeël zijn.

  Evgeny Fedorov, Deputy in the Russian Parliament: US to Attack Russia in 2015!
  http://socioecohistory.wordpress.com/2014/06/03/evgeny-fedorov-deputy-in-the-russian-parliament-us-to-attack-russia-in-2015/

  1. We weten allemaal dat de massamedia en Hollywood worden gebruikt voor propaganda en brainwashing.
   We zijn de afgelopen 2 jaar overspoeld met berichtgeving over Zombies.
   Er bestaat werkelijk een Amerikaanse overheidssite die hier serieus aandacht aan besteed.
   En denk maar eens aan de vele films die dit onderwerp behandelen(Z War)
   Heb me altijd zitten af te vragen waarom?? Wat voor doel heeft dit?
   Dan moet ik denken aan de berichtgeving van een jaar terug.
   De Amerikaanse Homeland Security kocht bijna alle verkrijgbare munitie op.
   Munitie die enorme verwondingen veroorzaken.
   Als ik deze twee verhalen ga associëren met een mogelijke uitbraak van Ebola in Amerika en de paniek die dan ontstaat, wordt het plaatje voor mij compleet.
   De Zombies staan dan voor mensen die besmet zijn.
   Een totale ontmenselijking!

  2. Ja Monika, het zou dus gebruikt kunnen worden als een biologische oorlogsvoering tegen de mensheid.
   Hoe spijtig het ook is.

  3. De reden voor het schrijven van het artikel is de volgende berichtgeving.
   Een Chinese Professor waarschuwt voor het uitbreken van een derde Wereldoorlog over het Oekraïne conflict tussen Rusland en Amerika.
   Hij roept Bijing op, zich hierop voor te bereiden.

   Ik hoop dat mensen hun ogen willen opendoen en met hun dierbaren hier over willen praten.
   Dan is het misschien nog mogelijk dat we met zijn allen een sterk tegengeluid kunnen laten horen.
   Voordat we ongewild in een totale verwoesting worden gestort.

   Chinese PLA Prof: Third World War Could Break Out Over US/Russia Clash
   http://www.prisonplanet.com/chinese-state-media-third-world-war-could-break-out-over-usrussia-clash.html

  4. Op de Irak top in Parijs heeft onze Minister van Buitenlandse Zaken, Min. Timmermans, Putin beschuldigd van het ontstaan van ISIS.”Als Rusland de Veiligheidsraad niet voortdurend had geblokkeerd op het moment dat actie was vereist, hadden we nu geen IS-probleem gehad.”
   En het demoniseren van Rusland gaat maar door!

   Gisteren heeft Porochenko via een straalverbinding naar het Europees parlement het EU-associatieverdrag geratificeerd.
   En kijk eens naar de keiharde reactie van Europarlamentariër Nigel Farage op het hele gebeuren.
   Farage: ‘Stop met oorlogje spelen met Poetin’
   http://www.youtube.com/watch?v=ULMnojBxXIU

  5. Ga me steeds meer vast houden aan de illusie, geschreven door H.G. Wells, de verloren wereld, ergens op een hoog plateau verborgen, bevind zich een onbekende wereld hij noemd het de verloren wereld, heerlijk toch, met al die dreiging kan ik gods onmogelijk spiritueel leven, van daar !!!

  6. @Jenne
   Ik heb hetzelfde.
   Denk dat het heel belangrijk is om ons bezig te houden met dit steeds groter wordend verhaal.
   Ze liggen volop op ramkoers.
   Het past ook precies in het plaatje van de NWO.
   Orde vanuit chaos!

 12. Prima artikel, maar net zoals ook vorig jaar, het verkeerde aantal AE911 ondertekenaars, nu niet bijna 2000, maar ruim 2200!

  Hieronder volgen alle belangrijke lijsten:

  AE911Truth Petition Signers – Architect and Engineer Signatories.
  http://www.ae911truth.org/signatures/ae.html

  AE911Truth Petition Signers – General Public Signatories.
  http://www.ae911truth.org/signatures/general.html

  NYC’s Investigation of Collapse of Building 7 a Step Closer as 67,000 Petition Signatures Submitted to NYC Clerk.
  http://www.ae911truth.org/en/news-section/41-articles/902-nycs-investigation-of-collapse-of-building-7-a-step-closer-as-67000-petition-signatures-submitted-to-nyc-clerk.html

 13. Van het interview met Richard Gage is een Nederlands ondertitelde versie hier te zien:

  http://www.youtube.com/watch?v=wXzHaODnKYM&feature=em-uploademail

  Fijn dat er nog steeds veel mensen zijn die regelmatig aandacht besteden aan 11 september! Puntje van kritiek; zorg wel dat je informatie klopt, anders bestaat de kans dat je niet serieus wordt genomen. Voorbeeld; De leasehouder (niet eigenaar) van het WTC-complex heet geen Sprinstein maar Silverstein (het staat nota bene in het beeldje net boven de fout geschreven naam…).
  Keep up the good work, keep fighting the good fight!

  Erick van Dijk

 14. Het enige dat ik niet wist was dat 13 biologen binnen zeer korte tijd plotsklaps dood waren. Verbaasd me niet overigens.
  Ik will nog eenmaal de aandacht vestigen dat er geen mobiele telefoon gesprekken mogelijk waren toen en heden nog niet.
  Verder waren destijds alle Boeing 757 en 767 uitgerust met remote control equipment. Huidig zijn alle Boeings uitgerust met deze technology. Ik zou mij als piloot niet erg veilig voelen in een Boeing.

  Ik werkte in de omgeving van de WTC toen ze gebouwd werden..Grote rotzooi en heel veel ongemak destijds en iedereen haatte de gebouwen. Maar eenmaal klaar en alles was weer netjes veranderde dat. Er was een probleem dat de lichten per kantoor of verdieping niet uitgedaan konden worden,aangezien er enkel een master switch was beneden. Daarom branden de lichten 24/7 dat ’s avonds natuurlijk wel mooi was. Verder slaagde de Port Authority, de eigenaars, er nooit in de gebouwen voor meer dan 2/3e te leasen. Derhalve waren de gebouwen een financieel verlies voor the P.A. Toen ontdekte men ook nog dat de gebouwen vol asbetos zaten. Het verwijderen van die asbestos koste meer dan het bouwen van een heel nieuw gebouw. De P.A. vroeg om een permit van de City of NY om de gebouwen neer te halen. Dit werd niet toegestaan vanwege de vrijkomende asbestos die een gevaar zou zijn voor de omgeving.
  Ondertussen kwam Larry Silverstein die in de 80er jaren building 7 had gebouwd om WTC1 and 2 te leasen. In julie of 2001 werd een 99-jarige lease getekend door Larry Silverstein. 2 maanden later kwamen de gebouwen allemaal naar beneden. Silverstein heeft veel verdient vanwege de verzekering van de gebouwen.

  Verder vertoonden de originele vlucht manifests van geen van de vlucten van AA en UA de zogenaamde terroristen namen. Later werd dat verandert en stonden ze er wel op terwijl een aantal van deze lieden niet eens in de VS waren. Dit is een bijzondere criminele zaak waarbij de inlictingen diensten zowel als de Pentagon als de regering bij betrokken waren. Dit was de 2e Pearl Harbor die de Neocons nodig hadden voor hun Military Industrial Complex. Bovendien was de beveiliging van WTC 1 en 2 in de handen van Marvin Busch, George W. Bush broer. Mensen werkzaam in de gebouwen kwamen op een weekend naar hun kantoor en vonden in de entrance hall enorme grote wielen met kabels en de electriciteit was afgesloten. Ze vonden het destijds heel vreemd maar na 9/11 begrepen ze het een beetje beter.

  Vanaf ongeveer 1980 waren wij de buren van de familie Koch van de Karl Koch Steel Consulting Co in New Jersey. Deze leverden al het staal voor de WTC gebouwn, zowel als de George Washington Bridge en elke andere brug in de New York Metropolitan area.

  Wat mij heden tendage nog steeds stoort is dat 911 onze emergy telefoon nummer is zoals het 112 in Nederland is. Dit lijkt mij geen toeval en het lef hiervoor kan ik gewoon niet vatten.

  Als een Amerikaanse Nederlander (of omkekeerd) ben ik blij dat dit onderwerp zo uitvoerig beschreven is hier. Ik hoop dat velen het lezen.
  Incidenteel Thomas Kean(Republican)die de leiding had van de 911 Commission was mijn Governor en een heel fatsoenlijk soort man. Lee Hamilton minder, as Chairman of the House Select Committe to investigate Covert Arms Transaction with Iran (1987) chose not to investigate President Ronald Reagan or President George H. W. Bush, stating that he did not think it would be “good for the country” to put the public through another impeachment trial. Hamilton was later chair of the House October Surprise Task Force (1992) En daarom worden Amerikaanse presidenten niet verantwoordelijk gehoude voor hun misdaden, want het zou niet goed zijn voor het land. Criminalitijd wel dus.

  VRAAG: Hoe is de Nederlandse expert in controlled demolition Danny Jowenko zo plotsklaps overleden?? Was he assasinated to shut him up??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.