Advertentie

Advocaat: ‘CIA en US-Defensie betrokken bij COVID-19’..!


x

Advocaat:

‘CIA en US-Defensie betrokken bij COVID-19’..!

2023 ©  WantToKnow.nl/be

x

Advocaat Tom Renz beschuldigt de CIA en het Ministerie van Defensie ervan, diep betrokken te zijn bij COVID-19. Een klokkenluider deelde militaire gegevens met advocaat Tom Renz, waaruit blijkt dat een soldaat in 2014 al een COVID-19-immunisatie ontving. De beweringen van Renz over de rol van het Ministerie van Defensie bij de distributie van vaccins, de betrokkenheid van de overheidsinstelling ‘EcoHealth Alliance’, bij de creatie van SARS-CoV-2 én de verrassende onthulling van de COVID-19-immunisatie uit 2014, vastgelegd in militaire documenten, wijzen allemaal in de richting van een complex en potentieel verontrustend bewust opgezet verhaal..!

Deze beweringen, die nog door een rechtbank moeten worden onderbouwd, vereisen rigoureus en transparant onderzoek. Terwijl de wereld blijft worstelen met de pandemie en de nasleep ervan, kunnen de aantijgingen van Renz, indien bewezen, het begrip van de verzonnen oorsprong (vol met leugens) van COVID-19, en de verantwoordelijkheden van de wereldmachten en hun handlangers bij de verspreiding en het beheer ervan aanzienlijk veranderen. Als eerste benadrukt Tom Renz een over het hoofd gezien aspect, van het distributieproces van COVID-19-vaccins; hij zei:

‘Toen iemand deze [COVID]-opname kreeg, hebben ze niet het middel van Pfizer of Moderna gekregen. Ze hebben het (middel) van het Ministerie van Defensie gekregen. Het Ministerie van Defensie heeft dit verspreid . Het contract van personen met onze federale overheid, vereist dat zij dit verspreidt; het ministerie moest ervoor zorgen dat er absolute immuniteit bestond. Als je nu iemand wilt aanklagen, zul je het Ministerie van Defensie moeten aanklagen. Succes!”

Vervolgens stelde advocaat Renz vragen over de rol van ‘EcoHealth Alliance’ bij het creëren van SARS-CoV-2, waarin hij een rechtszaak tegen de organisatie ontwikkelde:

“In die zaak wordt beweerd dat EcoHealth Alliance samenwerkte met de CCP en het Wuhan-laboratorium en, nou ja, deze nachtmerrie creëerde die we hebben gehad. Laat me je iets vragen. Gelooft iemand in deze zaal dat we de technologie die nodig is om dat soort genetische manipulatie, dat soort biowapenontwikkeling te doen, kunnen overdragen zonder toestemming van het Ministerie van Defensie of de CIA? Ik heb nieuws voor je. Ze wisten precies wat er aan de hand was . We hebben hier heel veel bewijs voor.”

Advocaat Renz presenteerde vervolgens het bewijs dat SARS-CoV-2 halverwege de jaren 2010 werd ontwikkeld, en niet in 2020, zoals algemeen wordt gedacht:

“Er was een onderzoek. Dr. Malone kan hier waarschijnlijk beter commentaar op geven dan ik. Maar die studie toonde aan dat er een sequentie van 12 nucleotiden was die ze vonden in een Moderna-patent, wat een perfecte omgekeerde match was (kans van één op een miljard) met wat we hebben in SARS-CoV-2. Dat patent werd in 2016 ingediend. Bedankt, David Martin, voor veel van zijn patentonderzoek. Maar waar ik je over wil vertellen, op basis van onze zaak en de gegevens en het bewijsmateriaal dat we hebben ingediend, geloven we dat deze ziekte feitelijk halverwege de jaren 2010 is ontwikkeld.”

Het meest alarmerend was dat een klokkenluider militaire gegevens deelde met advocaat Renz, waaruit bleek dat een soldaat in 2014 een COVID-19-immunisatie ontving:

Die verduisterde pagina, die we zwart moesten maken vanwege het feit dat het persoonlijk identificeerbare medische informatie was en die de persoon ook in gevaar zou hebben gebracht… en als je deze pagina volgt, zie je vijf verschillende gevallen waarin de medische informatie van deze persoon record, zie je helemaal bovenaan, 2014, in Irwin ACH (Army Community Hospital), Fort Riley, Kansas. COVID-19-immunisatie door Moderna.

Nu suggereer ik niet – nou ja, ik denk dat ik suggereer dat we ons misschien moeten afvragen waarom deze soldaat in 2014 blijkbaar vijf keer werd gezien voor een COVID-19-immunisatie . Nu, ik ga je niet vertellen dat dit bewijst dat dit 5 [tot] 10 jaar geleden werd gebouwd of dat de tijdlijn volledig fraude was. Ik ga je vertellen dat we ernaar moeten kijken.”

“Onze DOD (Department of Defense) en CIA waren hierbij betrokken”, concludeerde advocaat Renz.

“Dit is gemaakt in een laboratorium in een van de grootste vijanden van de Verenigde Staten van Amerika. Ik zal u wat lege plekken laten invullen over de juridische implicaties hier. Ik kan het Ministerie van Defensie niet waarschuwen. Ik kan de CIA niet waarschuwen. Daarmee kom ik nergens.
Het is heel interessant dat hetzelfde Ministerie van Defensie, van wie ik deze gegevens heb, en die betrokken leek te zijn bij tal van andere aspecten hiervan – en die bereid zijn de schuld op zich te nemen en de contracten te ondertekenen, zich op de eerste dag had moeten ondertekenen. technologieoverdrachten die nodig zijn om dit met het communistische China te doen. Ik wil de vraag stellen: wat is de echte geschiedenis van COVID? ”

Conclusie
De beweringen van Renz over de rol van het Ministerie van Defensie bij de distributie van vaccins, de betrokkenheid van EcoHealth Alliance bij de creatie van SARS-CoV-2 en de verrassende onthulling van een COVID-19-immunisatie uit 2014, vastgelegd in militaire documenten, wijzen allemaal in de richting van een complex en potentieel verontrustend verhaal. Op de achtergrond hiervan speelt één meester-manipulator de hoofdrol: Tony Fauci..!

Deze beweringen, die nog door een rechtbank moeten worden onderbouwd, vereisen rigoureus onderzoek en transparant onderzoek. Terwijl de wereld blijft worstelen met de pandemie en de nasleep ervan, kunnen de aantijgingen van Renz, indien bewezen, ons begrip van de oorsprong van COVID-19 en de verantwoordelijkheden van de wereldmachten bij de verspreiding en het beheer ervan aanzienlijk veranderen. De volledige hoorzitting ‘ Injuries Caused by COVID-19 Vaccines ’ is te bekijken via de onderstaande video:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.