Advertentie

108 maanden na 9/11..


Het is precies 9 jaar geleden dat de ‘zogenaamde’ terroristische aanslagen op het WTC-complex in New York plaatsvonden. Omdat we gewoon niet dienen te vergeten, wat zich daar vooral ‘achter de schermen’ afspeelde, kun je vandaag de onderstaande filmpjes bekijken. Volledig los van elkaar vertellen ze hun verhaal. Een glimp en kijkje ‘achter de schermen’..

Ze tonen je aan, hoezeer het 9/11-verhaal langzaam maar zeker gewoon in een volledig ander daglicht komt te staan, dan het ‘officiële daglicht’ waarin het al die tijd stond. Of is het gewoon: ‘Al die tijd moest staan’..?

Er is een zeer vooraanstaand Japans parlementslid, Yukihisa Fujita, dat zich begin dit jaar openbaar heeft uitgelaten over de uiterst discutabele zaken rondom 9/11. (zie hier artikel in de Washington Post). Het is nogal wat voor een Japanner om zich zo te laten ‘gaan’, in een publieke hearing nota bene.
Hij pleit ernstig voor een nieuw onderzoek naar de gebeurtenissen rond 9/11 en vooral de betrokkenheid van de toenmalige regering Bush jr. bij de aanslagen. Kijk naar de presentatie van deze Fujita in het Japanse parlement.

Niet geheel onverwacht krijgt deze parlementarier bijval van de meest serieuze, en in aanzien staande wetenschapper die zich in de achtergronden van 9/11 heeft verdiept: Emeritus Professor Dr. David Ray Griffin.

Deze professor verklaart in deze YouTube dat het grootste deel van de kapers gewoon nog rondloopt.. Terwijl ze natuurlijk met de ‘vliegtuigen’ ten onder gegaan hadden moeten zijn. Kijk zelf.

Maar professor David Griffin is niet de enige die zijn mond open blijft trekken. Wat dacht je van mensen die bij de meest betrokken partij behoren die door de aanslagen zijn getroffen: de brandweerlieden die direct ná de aanslagen voor de onmogelijke taak stonden, deze catastrofe aan te pakken. Velen overleefden het dan ook niet. Maar onder degenen die het overleefden zijn er veel brandweermannen die zaken gezien hebben, die absoluut niet passen in het officiële 9/11-verhaal.

Kijk eens naar deze emotionele presentatie van brandweerman Eric Lawyer. Zijn verhaal spreekt boekdelen en vooral zijn oproep naar een gedegen onderzoek, zouden wij hier in Europa eens ter harte moeten nemen. En dan heb ik het nog niet eens over het onderzoek zelf; ik praat over deze oproep, waarmee deze brandweerman al genoeg zegt in feite.

Tot slot, last but not least, de lijst met mensen die -net als Eric Lawyer- zaken wisten en hebben gezien, die niet in het officiële plaatje pasten. Zij bekochten hun kennis met de dood. Je mag zelf bepalen of deze mensen door een toevallig ongeluk, een chaotische zelfmoord of een toevallige samenloop van omstandigheden stierven.

Hier is het verhaal van: Barry Jennings, Beverly Eckert, Kenneth Johanneman, Michael H. Doran, Christopher Landis, Bertha Champagne, Paul Smith & John Del Giorno (helicopterpiloot en cameraman van de helicopter die de 2e aanslag filmde), Deborah Palfrey (een hoerenmadam die meldt dat ze essentiële zaken weet, maar ze niet meldt.. Nu kan het niet meer..), Salvatora Princiotta (brandweerman) en David Graham.

Dat hun namen niet vergeten worden, al is het 102 jaar ná de aanslagen. Jij bepaalt hoe erg de stank is, die dit verhaal omgeeft. Waar het rottende deel zit, waar deze stank vandaan komt.


63 gedachten over “108 maanden na 9/11..

 1. Namaste,

  108 maanden na 9-11……gaap, zucht, nog even om draaien en lekker koezen. Grrrrr, zzzzzzz.

  Heefr iedereen het door dat het hun karma is dat ze niet in die vliegtuigen of flatgebouwen zaten?

  Het leven is pijnlijk en hard he?

  Ohm shanti.

  1. @bikkhu Om zomaar even het oordeel uit te spreken dat het allemaal berust op karma is wel heel kort door de bocht. De manier waarop je dit stelt doet mij vermoeden dat je denkt dat niets aan de vrije wil overgelaten wordt. Dat alles al is vastgelegd in de wet van karma. Dat zou ook betekenen dat er geen nieuw karma kan worden verworven (goed of kwaad). Kortom je stelt karma hier voor als een uitvlucht om geen verantwoording te hoeven nemen over je eigen leven,immers alle leed en rijkdom ,(op welk nivo dan ook) is op deze wijze af te doen als karma. Zo ook hulp en mededogen voor mensen die beschadigd (in welke vorm dan ook ) zijn door deze gebeurtenissen, Waarom zou je die geven als het toch hun eigen schuld is ,immers het is karma van deze slachtoffers . Vind het een beetje eigen schuld dikke bult mentaliteit. Slaap zacht en verwacht ook in jouw nood geen hulp ,het is gewoon karma.

  2. @ Bikkhu

   Hoeveel levens denk je nog nodig te hebben voordat je het rad van wedergeboorte eens goed gaat begrijpen, als deze artikelen al zo moeilijk voor je zijn om het door te lezen en te begrijpen dan stuit jij hier tegen een berg karma aan die je blijkbaar niet kunt verwerken.

   Karmisch gezien kan het niet je karma zijn dat je dit wilt begrijpen laat staan het wilt snappen, maar dat je eerder het karma van een lui personage bevat die louter karmisch gezien afbreuk doet op het formulieren van niet verwerkt karma.

   Mocht je dat toch wel kunnen, dan attendeerd je Meester in je zelf dat je je karma herzien moet worden, want dit kan alleen maar oplopen tot een trauma groot karmisch spektakel waar je nog meer levens aan verstoken moet om te doorgronden wat de les achter deze kara zienswijze van jou hier is.

   Wees blij als je de weg begrepen hebt om er eens Dharma van te maken.

   Namaste voor 2.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.