108 maanden na 9/11..


Het is precies 9 jaar geleden dat de ‘zogenaamde’ terroristische aanslagen op het WTC-complex in New York plaatsvonden. Omdat we gewoon niet dienen te vergeten, wat zich daar vooral ‘achter de schermen’ afspeelde, kun je vandaag de onderstaande filmpjes bekijken. Volledig los van elkaar vertellen ze hun verhaal. Een glimp en kijkje ‘achter de schermen’..

Ze tonen je aan, hoezeer het 9/11-verhaal langzaam maar zeker gewoon in een volledig ander daglicht komt te staan, dan het ‘officiële daglicht’ waarin het al die tijd stond. Of is het gewoon: ‘Al die tijd moest staan’..?

Er is een zeer vooraanstaand Japans parlementslid, Yukihisa Fujita, dat zich begin dit jaar openbaar heeft uitgelaten over de uiterst discutabele zaken rondom 9/11. (zie hier artikel in de Washington Post). Het is nogal wat voor een Japanner om zich zo te laten ‘gaan’, in een publieke hearing nota bene.
Hij pleit ernstig voor een nieuw onderzoek naar de gebeurtenissen rond 9/11 en vooral de betrokkenheid van de toenmalige regering Bush jr. bij de aanslagen. Kijk naar de presentatie van deze Fujita in het Japanse parlement.

Niet geheel onverwacht krijgt deze parlementarier bijval van de meest serieuze, en in aanzien staande wetenschapper die zich in de achtergronden van 9/11 heeft verdiept: Emeritus Professor Dr. David Ray Griffin.

Deze professor verklaart in deze YouTube dat het grootste deel van de kapers gewoon nog rondloopt.. Terwijl ze natuurlijk met de ‘vliegtuigen’ ten onder gegaan hadden moeten zijn. Kijk zelf.

Maar professor David Griffin is niet de enige die zijn mond open blijft trekken. Wat dacht je van mensen die bij de meest betrokken partij behoren die door de aanslagen zijn getroffen: de brandweerlieden die direct ná de aanslagen voor de onmogelijke taak stonden, deze catastrofe aan te pakken. Velen overleefden het dan ook niet. Maar onder degenen die het overleefden zijn er veel brandweermannen die zaken gezien hebben, die absoluut niet passen in het officiële 9/11-verhaal.

Kijk eens naar deze emotionele presentatie van brandweerman Eric Lawyer. Zijn verhaal spreekt boekdelen en vooral zijn oproep naar een gedegen onderzoek, zouden wij hier in Europa eens ter harte moeten nemen. En dan heb ik het nog niet eens over het onderzoek zelf; ik praat over deze oproep, waarmee deze brandweerman al genoeg zegt in feite.

Tot slot, last but not least, de lijst met mensen die -net als Eric Lawyer- zaken wisten en hebben gezien, die niet in het officiële plaatje pasten. Zij bekochten hun kennis met de dood. Je mag zelf bepalen of deze mensen door een toevallig ongeluk, een chaotische zelfmoord of een toevallige samenloop van omstandigheden stierven.

Hier is het verhaal van: Barry Jennings, Beverly Eckert, Kenneth Johanneman, Michael H. Doran, Christopher Landis, Bertha Champagne, Paul Smith & John Del Giorno (helicopterpiloot en cameraman van de helicopter die de 2e aanslag filmde), Deborah Palfrey (een hoerenmadam die meldt dat ze essentiële zaken weet, maar ze niet meldt.. Nu kan het niet meer..), Salvatora Princiotta (brandweerman) en David Graham.

Dat hun namen niet vergeten worden, al is het 102 jaar ná de aanslagen. Jij bepaalt hoe erg de stank is, die dit verhaal omgeeft. Waar het rottende deel zit, waar deze stank vandaan komt.


Advertentie

63 thoughts on “108 maanden na 9/11..

 1. Namaste,

  108 maanden na 9-11……gaap, zucht, nog even om draaien en lekker koezen. Grrrrr, zzzzzzz.

  Heefr iedereen het door dat het hun karma is dat ze niet in die vliegtuigen of flatgebouwen zaten?

  Het leven is pijnlijk en hard he?

  Ohm shanti.

  1. @bikkhu Om zomaar even het oordeel uit te spreken dat het allemaal berust op karma is wel heel kort door de bocht. De manier waarop je dit stelt doet mij vermoeden dat je denkt dat niets aan de vrije wil overgelaten wordt. Dat alles al is vastgelegd in de wet van karma. Dat zou ook betekenen dat er geen nieuw karma kan worden verworven (goed of kwaad). Kortom je stelt karma hier voor als een uitvlucht om geen verantwoording te hoeven nemen over je eigen leven,immers alle leed en rijkdom ,(op welk nivo dan ook) is op deze wijze af te doen als karma. Zo ook hulp en mededogen voor mensen die beschadigd (in welke vorm dan ook ) zijn door deze gebeurtenissen, Waarom zou je die geven als het toch hun eigen schuld is ,immers het is karma van deze slachtoffers . Vind het een beetje eigen schuld dikke bult mentaliteit. Slaap zacht en verwacht ook in jouw nood geen hulp ,het is gewoon karma.

  2. @ Bikkhu

   Hoeveel levens denk je nog nodig te hebben voordat je het rad van wedergeboorte eens goed gaat begrijpen, als deze artikelen al zo moeilijk voor je zijn om het door te lezen en te begrijpen dan stuit jij hier tegen een berg karma aan die je blijkbaar niet kunt verwerken.

   Karmisch gezien kan het niet je karma zijn dat je dit wilt begrijpen laat staan het wilt snappen, maar dat je eerder het karma van een lui personage bevat die louter karmisch gezien afbreuk doet op het formulieren van niet verwerkt karma.

   Mocht je dat toch wel kunnen, dan attendeerd je Meester in je zelf dat je je karma herzien moet worden, want dit kan alleen maar oplopen tot een trauma groot karmisch spektakel waar je nog meer levens aan verstoken moet om te doorgronden wat de les achter deze kara zienswijze van jou hier is.

   Wees blij als je de weg begrepen hebt om er eens Dharma van te maken.

   Namaste voor 2.

 2. Wanner een “öngeluk” zich één keer voordoet zou het toeval kunnen zijn , als je daaarin gelooft , Als hetzelfde zich twee keer voordoet kan je spreken van een patroon , maar als het zich een derde keer voordoet dan spreek je van een programma…

  911WTCplane2 The second plane crashes into the World Trade Center :

  http://www.youtube.com/watch?v=N8D-BEP9Iws

  backgrounds in time & history update :

  The Ring of Power “The City” :

  THE EMPIRE OF “THE CITY” (World Superstate) part 1

  http://video.google.nl/videoplay?docid=4675077383139148549&hl=nl#

  THE EMPIRE OF “THE CITY” (World Superstate) part 2

  http://video.google.nl/videoplay?docid=-4430543376785758889&hl=nl#

  Argos : 11-9-2001 hebben wereldwijd geleid tot nieuwe wetgeving en bevoegdheden :

  http://moblog.net/view/938600/11-september-2010-9-jaar-na-9-11

 3. 9-11 leeft: http://www.wacholland.org/nl/nieuws/911-truth-groots-aanwezig-bij-vredesmars-los-angeles

  Het is ook een zeer actueel onderwerp: Obama was net in Afghanistan, de nederlandse regering is gevallen over Afghanistan. Veel van de internationale uitgaven aan terrorismebestrijding heeft ermee te maken.

  Ook zeer actueel: we moeten leren False Flags te onderscheiden. Nu weer de Russische veiligheidsdienst in de metro: http://www.deepjournal.com/p/7/a/en/2626.html
  Wanneer vinden we het genoeg?

 4. @ Bastiaan op 13 maart 00:24

  Bin Laden gezocht
  Touché; Bin Laden wordt gezocht. Ik hoop dat ze hun best doen.

  Dat toontje
  Dat toontje om het belachelijk te doen lijken is om te tonen hoe dun eigenlijk de officiele verklaring is. Had ik er even bij moeten zetten, excuses.

  7 uur onbestreden brand in gebouw 7
  Werkelijk? Maar dan nog is het vreemd dat het recht naar beneden instort met deze snelheid. Waarom heeft Silverstein het dan over ‘Pull it’

  Bewijsmateriaal.
  Heel graag zou ik die banden zien waarop het vliegtuig het Pentagon inschiet. Doe even een linkje.
  Overigens maken ze dat bewijsmateriaal ook weer zoek. Met opzet lijkt wel. Waarom dan?
  http://www.sott.net/articles/show/204901-Ashcroft-Tenet-Rumsfeld-warned-9-11-Commission-about-line-it-should-not-cross-

  Proberen te ontkennen
  Misschien probeer ik inderdada iets te ontkennen, maar wees wat specifieker dan; wat is er precies bewezen? Is er een openbare (niet militaire) rechtzaak afgerond?

  1. Joris: Bastiaan had niet op zóveel kennis en kunde gerekend hier. Hij is in geen velden of wegen meer te zien..!! Heb hem al een paar keer gevraagd..

   Zielig vind ik dat. OF vraagt het compassie van ons.. Met de mensen die dit ‘event’ gewoon niet in hun systeem krijgen. Hun hele wereldbeeld sodemietert natuurlijk in elkaar..!!

   Dat is overigens met mij ook gebeurt, de afgelopen 6 jaar, sinds ik me intensief met 9/11 bezig houdt. En ik ben er niet slechter van geworden. Vind ik.. hahahaa

  2. Ha Guido,

   Tsja, die Bas. Toch heeft het weer z’n functie. Ik moest gisteren even nadenken over mijn reacties, zijn reacties en al het welles nietes gedoe.

   Als ik naar mezelf kijk zie ik dat ik 9/11 eigenlijk al een beetje had losgelaten en nu het weer opspeelt formuleer ik wel een beetje slorig. Ik betrap me ook op een weinig nieuwsgierige houding tov debunkers. Ik heb niet alle data en argumenten meer onder handbereik, maar het is me zo overduidelijk geworden dat het officiele verhaal niet deugt. En zoals John laatst schreef, maar dan over (HPV) vaccins; ‘ik ben niet meer zo geinteresseerd in discussie’. Dat krijg ik ook een beetje bij 9/11. Het is bovendien een ego-spelletje dat nergens toe leidt. Maar het risico van niet willen discussieren is dat het arrogant over komt en dat is absoluut niet de bedoeling. Hoe daar mee om te gaan?

   Liever zie ik hoe we meer mensen bereiken die niet op deze en vergelijkbare sites kijken.

   En los daarvan. Moeten we ons niet met het goede gaan bezighouden ipv het slechte? Was het niet Ghandi die niet in een demonstratie tegen de oorlog wilde meelopen, maar wel in een mars voor vrede?

   Op dit vlak ben ik wel degelijk nieuwsgierig. Wat is nu de houding die we het beste kunnen innemen: de misstanden aan de kaak stellen, of het goede supporten of allebei? en op welke manier dan? Soms verzand het hier wel eens in ego-gevechtjes. Inhoudelijke reacties met verwijzingen zijn interessanter, vind ik. Ik probeer die soms weer verder ‘naar boven’ te krijgen, zoals bijv. in mijn discussie met Marc Chavannes over de kerstterrorist
   (http://weblogs.nrc.nl/opklaringen/2010/02/12/kerstterrorist-expres-doorgelaten/)

   In elk geval zal ik proberen netjes te blijven denken en formuleren. Zaken onderbouwen, geen linkdumping etc.

   Laten we i.i.g doorgaan en tijdens de rit een goede weg zoeken.

  3. Mooi gesproken Joris. Het grappige is dat wat je eigenlijk zegt weer neerkomt op het oude gezegde: “Wat Kees zegt over Klaas, zegt alles over Kees en weinig over Klaas”..

   Daarom is een trigger-figuur ook zo mooi, om jezelf te kunnen weerspiegelen. In dat opzicht is dualiteit zo gek nog niet.. hahahha.. Nu we die gaan verlaten, krijgen we al heimwee..

   Maar ook al hoor je jezelf argumenteren, en ook al heb je als mens de welles/nietes-discussie door, daarom kan die dus nog wel waardevol zijn.
   Voor mij geen enkele reden om tijdens die mars voor de vrede, eens lekker te schelden op die politie-te-paard, die voor mijn voeten loopt.. hahaha!

 5. Beste Guide en de andere redactieleden,
  Iedere week weer ben ik nieuwsgierig wat er voor nieuws te lezen valt. Jammer genoeg zie ik nooit kans om de filmpjes te bekijken. De grote film van deze week heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar de andere filmpjes zijn al geblokkeerd vóór ik er aan toe ben om ze te bekijken, Jammer, zou dat iedere keer puur toeval zijn? Groeten van Lies

 6. De grap in deze discussie is weer het volgende. De mensen die twijfelen zijn sukkels. De mensen die ‘het zeker weten’, weten niets anders te doen dan hun riedeltje af te draaien..!!

  Als ik Bastiaan vraag met bewijzen te komen voor zijn Shanksville, Pennsylvania-verhaal, dat er wel degelijk van alles is gevonden, hoor je niets meer, niet eens een lead naar -desnoods- een vage site o.i.d.

  Waar halen deze mensen het ‘lef’ vandaan NIET te twijfelen, andersom gezegd: het allemaal zo ZEKER te weten..??!!
  Enige antwoord NERGENS!

  Hetgene dat hen doet grijpen naar de ‘officiële’ verklaring, is het onvermogen om de grootsheid van dit complot in hun systeem te kunnen opnemen.

  Zo, en dat is mijn visie. Niets meer, maar zeker niets minder..!

  En Joris inderdaad, het sterkste argument. Hoe kan beton verpulveren als het instort. Het hele gebouw had gewoon in stukken op straat moeten liggen..!! Het stort toch in, het explodeert NIET…!!!
  Een gebouw dat instort, door bijv. demolition, valt in elkaar, maar verpulvert NIET. (Wat natuurlijk weer niet wil zeggen natuurlijk dat er GEEN demolition heeft plaatsgevonden..!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *