Advertentie

De 2 januari-betoging in Amsterdam, de FEITEN..!


Eindelijk gaan steeds meer mensen inzien en vooral begrijpen, dat ‘de Staat’  niet bestaat. Dat ‘de overheid’  er niet is om de burgers te dienen, maar dat de burgers feitelijk slaven zijn, die de ‘Staat’ dienen! Heel simpel gezegd bestaat een overheid dus niet. Het zijn ‘gekozen’ personen, die voor een korte tijd de macht hebben. Maar dit zijn nou niet bepaald de meest liefdevolle personen, hoewel ze stuk voor stuk roepen, dat ze ‘ het land willen dienen, als hun grootste roeping’ .. Er bestaat geen overheid.. Dus gaat het per definitie om deze mensen, die machtsgeil en goed betaald hun ‘werk’  doen.

Het zijn vaak de meest sluwe, harteloze figuren, MIS-LEIDERS in essentie, die in dit kader ‘boven komen drijven’. Zoals alle figuren die al duizenden jaren als ‘heersers’  elkaar bevochten om land, geld en vooral de MACHT over het volk en dus het land. Niet alleen voor de rijkdommen in de grond, maar vooral voor de slaven OP dat land! Die werken voor belastingen voor de ‘ koning’, in ruil voor voedsel, onderdak en vooral de vermeende ‘vrijheid’..! Ondanks alle mooie verhaaltjes, is de verwording van dit systeem alleen maar erger geworden.

In dit kader willen we je graag ook deze presentatie van Pieter Stuurman aanbieden.. Kijk en luister eens rustig -wanneer je het artikel hebt gelezen- naar zijn verhaal, intense verhaal over MIS-LEIDING..

Burgers worden dus ‘gehouden’, zoals een boer ‘zijn’ vee houdt, sinds eeuwen. Tegenwoordig wordt dit hele verhaal in een ‘democratisch jasje’ gepakt. Dacht je nou echt dat dat vandaag de dag anders is?! Ooit wel eens een boer zijn veestapel vrij zien laten? Het volk van elk land ter wereld wordt al eeuwenlang belazerd, voorgelogen en bedrogen met termen als: ‘Democratie, rechtsstaat en vrijheid’. Om de illusie te blijven bekrachtigen en het ‘democratie’-camouflagenet te blijven gebruiken..
x
Met je papiertje en rode potloodje mag je braaf elke 4 jaar naar de stembus om de idee in stand te blijven houden, dat iets te vertellen hebt… Feitelijk is het volk niets anders dan vee voor een boer. De vergelijking met een boerderij, de overeenkomsten zijn beangstigend! Het grote verschil is alleen dat boeren heel vaak om hun dieren geven. We maken deze inleiding om je verslag te doen, van de laaghartige karaktermoord’ op de betogers die meeliepen in de demonstratie in Amsterdam op 2 januari jl. Zie hoe het establishment, zoals dat dan heet, via UITLOKKING haar motief meent te mogen toe te eigenen, om deze ‘opstand’  neer te slaan.
x

* * *

 

De 2 januari-betoging in Amsterdam, de FEITEN..!

2022  © WantToKnow.nl/be
x
Als eerste laten we je graag een ooggetuige lezen, die precies -vanuit diepe verontwaardiging- zijn verhaal deelt. Het gaat om ene Gé Brander, aanwezig tussen de demonstranten:
Dit was regelrecht zo gepland. Rond half één was ik er met mijn vrouw, ik zag alle bewegingen van de politie, ME en marechaussee en zei al tegen mijn vrouw: ‘We moeten weg hier’. De politie stond al opgesteld in de van Baerlestraat en wij konden er nog door; daarna sloten de gelederen en werd iedereen die kant op gestuurd. De politie begon met het slaan met de wapenstok op iedereen, ouderen, jongeren, kinderen en mensen in een rolstoel. Pas toen de menigte door de politie heen brak en vreedzaam in een mars verder ging trok de politie zich terug.
x
Geen van de aanwezigen wilde dit. En nee, dit waren niet enkele honderden, ook niet een paar duizend mensen. De grootte van de groep was minstens tien tot twintig duizend man/vrouw/kinderen die voor vrijheid, liefde en echte democratie demonstreerden. De sfeer was daarna weer prima. Schande politie, ME en marechaussee! Schande main stream media die de aantallen zo laag inschatten en verkeerd berichtten. Aan iedereen die zegt dat je niet alles moet geloven wat geschreven wordt… Kijk eens in de spiegel en zeg het eens tegen jezelf als je weer eens wat leest, ziet, hoort uit de MSM… Kijk eens goed naar onderstaande Twitter bericht met video:

De ‘Veteranen’ komen met dit persbericht op 5 januari.

Waarom moest er gevochten worden en BEGON het meppen op de groep betogers..??
Wanneer de groep gewoon door had kunnen lopen naar het Westerpark was er helemaal niets gebeurt. Dit zijn altijd vreedzame bijeenkomsten, wordt er eens iemand te emotioneel dan wordt dat opgevangen door de groep betogers. Maar overduidelijk te zien op de beelden, door velen gemaakt. begonnen zowel de ME als de zg. vermomde politie/Romeo’s geweld te gebruiken.

En.. hoe bizar, dit wordt door de MSM weer omgedraaid. Niet verwonderlijk ook de internationale aandacht voor dit schofterige optreden. Het Nederlandse politie geweld blijkt een politiek wapen te zijn, in plaats van een lokaal instrument..! Wellicht hebben journalisten het e.e.a. gemist, maar waarom schrijven ze dan, zoals de Telegraaf regelrechte leugens op..? De ooggetuigenverslagen geven inderdaad een juiste weergave van de werkelijkheid, we kunnen het niet beter omschrijven.Als het dan wemelt van de video’s, door aanwezigen gefilmd, die het verhaal PRECIES ondersteunen, dan is het duidelijk.. De Telegraaf komt er in ieder geval als grote leugenaar uit.

Velen in de mars, oud en jong, hebben netjes de instructies gevolgd en zijn naar de van Baerlestraat gelopen, zoals je hierboven ook kunt lezen. Maar waarom werden ze daar ALLEMAAL tegengehouden? Zijn dit de streken van Femke Halsema? Want zo gaat het bij elke vreedzame bijeenkomst waar iedereen uit vrije wil en eigen initiatief naar toe komt om geweldloos van gedachten te wisselen. Er moet geweld uitgelokt worden door de politie en romeo’s want er moeten beelden op de journaals en in de MSM.

Er zijn beelden beschikbaar, heel veel beelden. Als al die politie-vakbondsmensen nou eens stoppen met het populistische janken over de internationale verwondering over dit Nederlandse-Amsterdamse politie-optreden, maar deze filmpjes gaan onderzoeken, is een veel slimmere stap gezet. Of mag er helemáál geen kritiek worden geuit op dit buiten-proportioneel en smerig geweld. ‘Buitenproportioneel’ is dan nog nog een kleuteruitdrukking, wanneer je ziet hoe zelfs de politie de honden inzet en niet eens in de hand heeft..!!

Wederom staat op beeld dat een hond gedwongen wordt iemand te bijten, de hondengeleider heeft totaal geen controle over de hond die niet naar de bevelen luistert om los te laten. Oude mensen worden in elkaar geslagen. Als de stoet gewoon had kunnen doorlopen naar het Westerpark was er niets gebeurt.

Er zijn ook veteranen gearresteerd, dát is echt schandalig..!
Door deze daad, wordt het tegendeel bereikt en wordt iedereen nog meer gemotiveerd. Deze veteranen hebben hun levens gewaagd in vredesmissies en zorgen er nu voor, dat bij dit soort bijeenkomsten en aangemelde demo’s de zaak ordelijk verloopt. Iedereen voelt zich ook veilig er is nooit wat gebeurt, ze werken ook altijd goed samen met de politie. (HIER)

Op film staat hoe een paar mensen van Antifa demonstreren waarvan er iemand het partijkantoor van FvD beklad. De begeleidende agenten doen niets terwijl die er juist bij zijn om raddraaiers uit de demo te halen en weg te arresteren. Maar wel inslaan op vreedzame mensen en de veteranen. Er wordt met twee maten gemeten, het filmpje waarin Halsema het recht op demonstratie vurig verdedigt, is inmiddels bij iedereen bekend. Inmiddels blijkt ze collega-WEF-functionaris te zijn..! Collega van andere kopstukken, zoals.. Lilian Ploumen..!

Emanuelle Macron in een van zijn vorige functies.. Bankdirecteur en van niet ‘zomaar’ een bank.. Geldloper voor de Rothschilds. Loopjongen voor hun politieke manipulatieve agenda..

Volkomen zielloos en meedogenloos laten inslaan op vreedzame mensen die bijeenkomen voor hun vrijheid.  Antifa is een gewelddadige club, waarvoor je moet oppassen, ze ontwrichten de samenleving. Waar blijft de Tweede Kamer met vragen over deze actie van de Amsterdamse politie, o.l.v. Femke Halsema..? Ondertussen gaat de ontmenselijking door; zónder enig bewijs van effectiviteit zijn er de indringende maatregelen..1.5 meter, mondmaskers, horeca dicht, cultuursector dicht, geen groepen die bij elkaar mogen komen.

Geen van die maatregelen helpt, nog nooit met gedegen onderzoek aangetoond. Mondmaskers zijn bedoeld voor gedragscontrole (Ollongren) wat overigens een medische experiment is en strafbaar volgens de Neurenberg Code. In wat voor wereld wilt u leven met uw gezin, familie en vrienden? Het gaat allang niet meer over ‘volksgezondheid’ maar over de totale controle.

Kijk naar de denigrerende uitspraak van Rotschild’s schildknaap Macron en de Australische aanpak van tennisser Novak Djokovic. Wellicht nu het moment om daar zelf dieper in te duiken en kritisch onderzoek naar te doen. En wees vooral kritisch, HEEL KRITISCH op de ‘journalistiek’ van de main stream media, die je van vroeg tot laat, de hele week door, voorziet van halve waarheden, manipulatieve informatie en lege woorden..!!

Een volwassen democratie is gebaat met een evenwichtige dialoog tussen voor- en tegenstanders. Niet dat ze elkaar dienen overtuigen van ieders gelijk, maar in staan voor ieders veiligheid..!! Het functioneren van de macht in dit proces, valt of staat bij respect voor de burger en diens voor- of tegenargumenten. Een overheid en overheden, dienen dit proces te leiden en te zorgen dat minderheden ook en blijvend, óók hun zegje mogen doen.

* * *

4 gedachten over “De 2 januari-betoging in Amsterdam, de FEITEN..!

 1. Het eerste waar ik aan dacht was toen ik dit artikel had gelezen aan die “politiemensen” die uit busjes kwamen en zich tussen de demonstrerende boeren mengden om wat voor reden dan ook.
  Ten tweede valt het op dat Femke Halsema niet eens in staat is haar kinderen dusdanig op te voeden zodat haar kinderen geen risico lopen om door de politie overhoop geschoten te kunnen worden.Het is toch een feit dat dit bijna was gebeurd toen haar kind met een “nep wapen” betrapt werd? Ze is ook erg selectief in het wel of niet toestaan van demonstraties wat blijkt uit haar eigen deelname zonder masker (bescherming) bij een demonstratie van haar vriendjes en vriendinnetjes waar zij spontaan aan ging deelnemen enige tijd terug.
  Verder speelt vriendjes politiek een grote rol,zo zijn veel handlangers op belangrijke posten geplaatst tot burgemeesters aan toe.(Buma bv die nu burgemeester in Groningen is of eerder Annemarie Joritsma bv die ook burgemeester werd).Bij de Raad van State zien we hetzelfde waar een oud politicus het hoofd is en vooraan 3 VVD ers in meerderheid zijn en bepalen.
  Ook opvallend is dat telkens het MKB (waaronder horeca) gedwongen worden hun deuren dicht te doen en dat terwijl de multinationals (zeg maar de grote jongens/meiden) hun tent wel open mogen houden.Zij de “grote jongens en meiden” krijgen telkens alleen maar voordeel en verhogen daarmee het uit te keren bedrag wat ze aan hun aandeelhouders kunnen uitkeren en anders verzint Rutte wel iets zoals Dividend belasting afschaffing om maar iets te noemen of krijgen ze miljarden steun terwijl ze bonussen blijven uitkeren en vliegtuigen bestellen terwijl het MKB met een kluitje het riet in wordt gestuurd en velen op failliet gaan mogen wachten.
  Ook ons koningshuis heeft aandelen en doen hun best voor de “grote bedrijven” met telkens de smoes dat het goed zou zijn voor de werkgelegenheid terwijl gelijktijdig een andere smoes is dat arbeidsmigranten naar hier gehaald moeten worden omdat we niet voldoende arbeidskrachten zouden hebben.Dat duizenden mensen die werkten in grote getallen enige jaren terug ontslagen zijn daar hoor je ze niet over.Dan hoorde ik gisteren nog een Duitse dame zeggen dat ze een arbeidmigrant in dienst had genomen omdat ze in twee jaar tijd geen sollicitaties had ontvangen van bv Duitse arbeiders en zij promootte dan ook meer arbeidsmigranten naar Duitsland te halen.Zij vroeg haar niet af waarom er niet gesolliciteerd was door Duitsers.Zou het dan nut hebben voor mensen die eerder ontslagen zijn om te solliciteren wetende dat goedkopere krachten voorrang krijgen? (dit geldt ook voor ons land hoogstwaarschijnlijk).
  Problemen worden niet opgelost en de Rutte doctrine blijft gewoon bestaan compleet met dezelfde medewerkers die bv bij de kindertoeslagaffaire mensen bewust de vernieling in hebben geholpen.Van Huffelen of hoe ze ook heet en Vijlbrief werden speciaal aangesteld en Vijlbrief zelfs uit Brussel teruggehaald om deze ouders te helpen wat ze in twee jaar niet is gelukt maar waar we wel steeds tegenwerking zagen en vertraging.Nu zou Aukje de Vries de ouders moeten helpen wat haar zeker niet zal lukken omdat ze veel zegt maar weinig zinnigs.
  Vijlbrief lijkt zich ook meer met wetsvoorstellen bezig gehouden te hebben zo wil hij een wet wat meer arbeidsmigranten VAN BUITEN DE EU Halen mogelijk en makkelijk maakt.
  Groningen zien we geen oplossing wel valse beloften zoals dat de gaskraan dicht gedraaid zou worden terwijl vandaag bekend werd dat ze de winning van gas juist gaan opvoeren omdat in Duitsland de vraag naar gas hoog is.De schade zal enorm veel groter worden en ook hier zagen we tegenwerking/vertraging om slachtoffers te helpen en nu krijgen ze dus een trap na.
  Het CBR (waar Pechtold werkt) wil jonge mensen onnodig op kosten jagen want om de wachttijden te verkleinen zou een examen kandidaat eerst door een andere rijschool beoordeeld moeten worden wat extra geld kost om te bepalen of een examen kandidaat goed genoeg is om examen af te leggen.Waarom niet gewoon kijken welke scholen de meeste kandidaten laten opgaan die zakken voor het examen en daar dan maatregelen tegen nemen? Stel een grens van zoveel mogen zakken per x kandidaten en wordt dat overschreden dan de rijschool aan pakken bv waardoor de goede rijscholen over blijven.
  Wat betreft corona wordt indien het ze zo uitkomt naar het buitenland gekeken en wanneer het ze niet uitkomt doen ze dat niet want Nederland is op dit moment het enige land met zo’n zware lockdown terwijl het MKB (horeca) in andere landen gewoon open zijn en blijven.
  De nieuwe variant omikron is niet gevaarlijker dan bv de deltavariant waardoor ziekenhuis opnames dalen en op de IC afdelingen zouden geen omikron slachtoffers liggen.
  Waarom dan die zware lockdown terwijl dat voor de komst van omikron niet nodig geweest blijkt te zijn.Kijk naar het buitenland waar veel gewoon open is. Het OMT tja wat versta je onder deskundigen? Mensen die voordeel kunnen behalen bij de farmaceuten? (Ab Osterhaus) die dan ook nog meer op het gebied van dieren thuis is? Mensen die ondanks dat ze weten dat op scholen de meeste besmettingen plaats vinden toch de scholen weer openen waarbij overbelasting van de zorg dan ineens geen rol meer lijkt te spelen? Ik hoorde dat sommigen ervoor pleiten om TEN ALLE TIJDEN SCHOLEN OPEN TE HOUDEN OF ER NU GEVAAR IS OF NIET.Naar welke idioten wordt er geluisterd? Waarom laten ze echte specialisten/deskundigen niet het woord doen en bestaande medicatie toe in plaats van te verbieden?
  Een Rutte IV straks op het bordes is schandalig en het bewijs dat zijn afbraakbeleid met toestemming van anderen die dat zouden moeten voorkomen gewoon goed bevonden wordt.
  Mensen wordt wakker en vraag je af waarom Nederland het enige land is waar MKB gesloten is terwijl dat in de rest van de EU niet het geval is. Dat is mijn mening red wat er nog te redden is voor het echt te laat is.

 2. CNV onderwijs onder anderen vinden dat scholen sluiten op het laatste moment niet goed is en wil dat er anders naar gekeken wordt bv door het te hebben over hoe kunnen we scholen duurzaam open houden.Een andere tak van CNV zou daar een voorbeeld aan kunnen nemen en zich ook kunnen afvragen of ze het niet moeten hebben over het duurzaam openhouden van het MKB in plaats van hen wel op het laatste moment te sluiten. Nou lijkt het erop dat CNV en overheid één en hetzelfde zijn en dezelfde doelen nastreven want Rutte zat toch ook aan tafel toen er over pensioenen werd onderhandeld terwijl dat iets is tussen werkgevers en werknemers waar Rutte eigenlijk niets over te zeggen zou moeten hebben.Wat deed hij daar? Ook CAO onderhandelingen is iets tussen werkgevers en werknemers volgens mijn mening.(Ik kan het mis hebben maar zo zie ik het).Pensioenen worden betaald met geld wat werknemers jarenlang bijeen hebben gebracht bij de pensioenfondsen en bv loonsverhoging voor werknemers wordt betaald uit opbrengst voor wat bedrijven leveren en daarom ben ik van mening dat het geen politieke aangelegenheid is.Dat scholen open zouden moeten blijven is onzin en misschien wel beter zelfs omdat kinderen dan eens niet alleen te horen krijgen wat door de overheid gedicteerd is of wordt. Misschien zijn ze angstig dat kinderen bij te lang thuisonderwijs te slim worden? En wanneer ze dan ten allen tijde scholen open willen houden en het MKB niet dan is dat meten met twee maten.Gisteren op het nieuws meen ik gehoord te hebben dat in China weer ongeveer 20 besmettingen zouden hebben plaats gevonden wat volgens de heer op tv bij kinderen en hun ouders is geconstateerd en allen zijn naar het ziekenhuis gebracht of in quarantaine geplaatst.Dat kan hier ook gebeuren tenzij kinderen en hun ouders hiervoor immuun zijn natuurlijk.Scholen zijn geen opvangcentra voor kinderen zodat ouders kunnen gaan werken maar behoren correct onderwijs te geven wat bij een goede opvoeding hoort.Gaan scholen dicht en moet men werken dan zal men een andere oplossing moeten zoeken of vinden en mag men eigenbelang niet voor besmettingsgevaar voor anderen voorop stellen.Dit is mijn mening en niemand hoeft het daarmee eens te zijn.

 3. Wanneer het ‘wakker worden’ een kwestie van tijd is en de bereidheid om iets verder te kijken dan moet ik voor de zoveelste keer constateren dat de mensen die de streken wel doorzien en eigenlijk al jaren daarvoor, worden tegengehouden door een intens hardnekkig domme kliek waarvan ik hoop dat ze de spuit lekker diep in hun liederlijke lijf hebben geplant en binnenkort de pijp uit gaan. Voor hen die het allemaal ‘veel te ruw gezegd’ vinden, zou ik willen aanraden om geen weekmaker meer te drinken. De laatste woorden van Pieter Stuurman vertellen precies waarom ik daar zo over denk.
  En let op, als dadelijk de tribunalen berichten over de in hechtenisname van deze of gene, er ook geen, “ach wat zielug” gezemel getolereerd mag worden. We moeten toch eindelijk eens van dat tuig af met dezelfde voortvarendheid als waarmee miljarden wereldbewoners wilden opruimen maar dan niet stiekeme list maar met eerlijke rechters.

 4. Grijns…..ik herinner mij nog heel goed hoe die Halsema kwijlend klaarkwam op een geweldige (volgens haarzelf uiteraard) overwinning.
  Ze had een wetsvoorstel gedaan, en het was aangenomen.
  Toen wist ik het zeker…..politici?……nooit vertrouwen. Die worden er bloedgeil van als ze een ander de wet kunnen voorschrijven. Dat hele zootje ras-onbeschoft in die 2e kamer, de uitzondering daargelaten…..die 2e kamer is de uitgang van een riool met onbeschrijflijke, onzegbaar smerige inhoud. De ingang van die smeerpijperij is Minerva Leiden. Die kweekschool voor zielloze rotschoften uit het wereldje van de firma Machtsgeil & Poenteveel.
  Maar er worden er steeds meer wakker. Ik ken dat verhaal van Algra, en het klopt. Er zal nog een beste bak ellende over dit land worden uitgestort, het komende jaar, maar deze regering is een stervend beest. Blijf uit de buurt van klauwen, bek en poten. Het gaat vanzelf dood.
  Daarna kunnen we herstarten. Het gaat interessant worden.
  Sterkte allemaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.