Advertentie

DHS: oefening bomaanslag Boston al maanden gepland!


CRAFT Boston marathonHet is een bizar fenomeen.. De Amerikaanse overheid die oefeningen houdt in het kader van terroristische aanslagen en tegelijkertijd, preciés op dat moment, gebeurt er ook een aanval.. Dat gebeurde voor het eerst bij de 11 September aanslagen van 2001, het gebeurde bij de aanslagen van 7 Juli 2007 in London en het gebeurde nu weer bij de Boston-marathon-aanslagen. Voor mensen die in toeval geloven, die mensen raden wij aan zich in de kans te verdiepen dat dit überhaupt toevallig is..

Natuurlijk is dit niet ’toevallig’. In het geval van 11 September was de NORAD-oefening (NORAD = North American Aerospace Defense Command) bedoelt om gevechtsvliegtuigen weg te houden van Washington, waar het Pentagon het doelwit was van de valse-vlag-aanslag. NORAD-mensen waren verrast dat preciés tijdens de oefening, waarbij alle F-16 straaljagers boven zee waren, er een échte aanslag plaatsvond..
De vraag is natuurlijk, zéker na het lezen van het onderstaande artikel van Anthony Cucciardi, wie bij machte is om een dergelijk oefening ver van te voren te plannen, EN weet heeft van de aanslagen die op die dag zullen plaatsvinden.

Want een ‘oefening’ is een prachtig excuus om allerlei officiële diensten ter plaatse te hebben, die van een valse-vlak-operatie een échte aanslag kunnen maken.. Want onder dekking van die officiële ambtenaren is het mogelijk, zoals bij de Boston Marathon ook het geval was, ándere figuren onder deze dekmantel hun smerige werk te laten doen.
Zo simpel is het eigenlijk. In het geval van de Boston marathon was het met de CRAFT-privé-bewakingsdienst preciés zo. Kijk naar de foto hiernaast, waaruit je duidelijk de ontspannen houding van de CRAFT-mannen-met-de-kaki-broeken kunt aflezen, terwijl er zich voor hun neus een aanslag afgespeeld heeft..!

bomb sniffing dogs
Een duidelijk bewijs dat explosieven-opsporingshonden zijn gebruikt TIJDENS de Boston Marathon. Ondanks verklaringen van overheidsmedewerkers dat de oefening nog niet van start was gegaan, en dat men ‘volledig verrast’ werd door de ‘werkelijke gebeurtenissen’, is dit een duidelijk plaatje. Veel andere getuigenverklaringen spreken de officiële verklaring tegen. De oefening EN de praktijk liepen dus door elkaar. Wellicht WAS de oefening de praktijk..!

Wanneer gaan mensen nu eens wakker worden en de juiste vragen stellen, waar blijven de bosjes journalisten, die toch ook niet gek zijn en moeten zien wat hier de gele draad is in al die aanslagen..? Namelijk het ‘oefeningen’-plaatje. Het ‘wat-een-toeval-dat-er-ook-een-oefening-plaatsvond’-scenario eens gewoon doorprikken als een ballon met giftige confetti.. Hier het verhaal over DHS, die inmiddels toegegeven heeft dat (OOK) bij de Boston-marathon sprake was van ‘een oefening’, op hetzelfde moment dat de werkelijke aanslag plaatsvond. De relatie die de twee Tjetjeense jongens hadden met de FBI komt daarmee ook in een volledig ander daglicht te staan. FBi of MI5, het is allemaal dezelfde beerput!

x

* * *

Gepensioneerd Luitenant-Kolonel Roy Potter:

“Een oefening is ALTIJD een teken van een cover-up!”

“There is a war going on in our government!”

 x

* * *

x

DHS geeft toe:

Boston-marathon-oefening gepland

voor een ‘rugzak-explosieven-bomaanslag’..!

2013 © Anthony Gucciardi 

2013 © vertaling Guido Jonkers – WantToKn0w.nl/.be

x

boston globe tweetHet ministerie van Binnenlandse Veiligheid in de VS, de DHS (Department of Homeland Security) heeft toegegeven dat er een oefening gepland was, máánden voor de Boston Marathon-aanslagen, waarbij rugzak-explosieven tot ontploffing zouden worden gebracht door vage figuren die een terroristische aanslag zouden plegen. Het is de krant ‘The Boston Globe’ die erin geslaagd is documenten te pakken te krijgen, die aantonen dat agenten van veiligheidsdiensten een training aan het plannen waren rondom een bomaanslag. Die bomaanslag zou dan worden uitgevoerd door een terroristische groep die betiteld werd als  ‘Free America Citizens’. Zij zouden met rugzakexplosieven rond gaan lopen en een speciale groep veiligheidsdienstmedewerkers zou op zoek moeten gaan naar deze terroristen-met-rugzak-explosieven..!

En hoe bizar.. Precies dát wat er geoefende diende te gaan worden, speelde zich ook daadwerkelijk af..! En volgens de ‘Boston Globe’, gebeurde, in een beangstigend exact scenario, het precies zo.. De 2 Tjetjeense  terroristische figuren zouden op deze wijze de feitelijke bomaanslag op de marathon hebben gepleegd..! De DHS blijft ontkennen dat de oefening tijdens de Boston Marathon zou hebben plaatsgevonden.. Natuurlijk, want anders valt alles wel precies op zijn plaats.. “De feitelijke gebeurtenis gebeurde, voordat wij in staat waren om de oefening op te starten”, aldus een official van de Boston politie in hetzelfde artikel in de ‘Boston Globe’.

De oefening werd gelabeled als ‘Operation Urban Shield’ en had een budget gekregen van DHS van maar liefst US$ 200.000 en was gepland, máánden voor de Boston Marathon. De oefening zou plaats moeten vinden in een officiële setting in dat weekend, volgens de bronnen die de krant raadpleegde.

Maar deze verklaringen van officials staat natuurlijk VOLLEDIG haaks op wat getuigenverklaringen vertellen. Bewakers met honden die op zoek waren naar explosieven, liepen tussen de toeschouwers door, die ochtend toen de Boston Marathon werd gelopen. Was dit de trainings-oefening van deze operatie ‘Operation Urban Shield’..?

Het is interessant dat er specifieke details genoemd worden in de documenten, dat de terroristische groep, die zou bestaan uit ‘rechtse extremisten’, een logo zou dragen dat een metalen doodshoofd zou tonen, waar een Uncle  Sam-hoed op zou staan.. Het is toch bizar, wanneer we naar de teksten van de oefening kijken, dat zélfs dit logo overeenkomt met de werkelijke gebeurtenissen rondom de Boston Marathon-aanslagen..! Het waren feitelijk, en dat is ook HIER op de site duidelijk te lezen, mannen van de bewakingsdienst ‘CRAFT’ die overal in het publiek werden gezien, die zulke beelden droegen van doodshoofden. Het logo van de CRAFT-international privé-bewakingsdienst.
Er zal ongetwijfeld nog veel meer naar buiten komen over de openbaarmaking van dit rapport.

x

X

* * *

Wellicht is het interessant hieronder nog even de tekst aan te halen van een klokkenluider/ster, die preciés de gebeurtenissen beschrijft, zoals ze zich rondom de aanslagen van de Boston Marathon hebben afgespeeld. Toeval of kennis-van-zaken..??

paK3lGJh.png

Dit is de vertaalde tekst van dit bericht:t een paar uur ná de aanslagen werd doorgezonden door een anonieme bron, die van de hoed en de rand wist..:

“Waarschuwing: Wetten worden geschreven om je te besodemieteren. Ik werk bij een veiligheidscommissie en kreeg zojuist de melding om de campagne te starten waar ik de laatste 2 maanden aan gewerkt heb. En nu blijkt het allemaal in elkaar te vallen.. Ik zal het zo kort mogelijk houden. 

Deze aanslag zal worden toegeschreven aan een jongeman, een twintiger, waarvan gezegd zal worden, dat hij de aanslagen heeft gepleegd, omdat hij ‘instabiel’ is. Ze gaan vuurwapens en een NRA-handboek in zijn huis vinden. Er zal worden gezegd dat hij buskruit gebruikt heeft voor de explosie, en dat dit kruit feitelijk niet beschikbaar zou moeten zijn voor het grote publiek. Dan zullen ze claimen, dat dit kruitpoeder in kogels gebruikt kan worden voor het maken van explosieven, en dat er een beperking moet komen op de hoeveelheid munitie die je zou mogen kopen. Er dienen ook belastingopslagen op dit soort munitie te komen, waardoor dit soort gebeurtenissen kan worden gefinancierd..!

Ik kan nu niets doen, ander verlies ik mijn baan, of krijg zelfs met een rechtszaak te maken. Laat ze ajb hiermee niet wegkomen. Ze vinden de verdachte pas aan het einde van de week en de speurtocht is gepland voor vrijdag.. De mensen die gewond zijn, zijn écht, maar deze gebeurtenis was gepland; laat hen niet onze rechten afnemen.  Ik ben op mijn werk, maar gebruik een plaatje van een andere reactie. Laat me hier verder buiten alsjeblieft, het zal me serieus beschadigen.”

x

* * *

x

craft international

 

3 gedachten over “DHS: oefening bomaanslag Boston al maanden gepland!

 1. De opmerking over de foto met de man in de kakibroek, dat wij wel erg ontspannen kijkt terwijl er net een aanslag heeft plaatsgevonden geldt dan ook voor de omstanders. Die vertonen een lach, iemand die haar broek rechttrekt en mensen die op een telefoon staan te kijken. Ontspanning. Deze foto is of ergens anders, of op een ander moment genomen. Scherp blijven!

  1. Helemaal gelijk. Je hebt inderdaad knap door de onzin op deze site heen gekeken. Het ergste vind ik dat er mensen zijn die dit soort wanstaltige nepjournalistiek nog geloven ook.

  2. De aanslag heeft dan nog niet plaatsgevonden Lies, het is wel zaak om goed te lezen natuurlijk. De honden waren VÓÓR de aanslag al aan het snuffelen. Dát was wat ook die coach zei, wiens vrouw meeliep in de race.
   En daarom kijken al die mensen zo ontspannen.

   Enne, niet luisteren naar EdeKlerk, hij is een nep-reageerder. Ik zie dat aan zijn ontspannen houding, terwijl het hier niet over kattenpis gaat. Daarenboven is die donkere bril natuurlijk helemaal nep.
   Dank voor de waardevolle, maar vooral uiterste genuanceerde bijdrage De Klerk! Fijn dat je ondanks je kwalificaties van deze site, hier toch regelmatig de gast bent. Gratis zeker..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.