Advertentie

Open brief aan Hillary Clinton..


marianne williamson

 

 

“Hi, Hillary. Je kent me; ik bedoel, we zijn weliswaar geen vrienden, precies gezegd, maar we zijn bekenden van elkaar. Je was lief voor me, toen je me in 1994 uitnodigde naar het Witte Huis te komen. Het is voor mij een dierbare herinnering die je me gaf, en die ik altijd zal koesteren. Ik dank je daarvoor…

Hillary2Nu eventjes over je presidents-ambities en wanneer je het ook werkelijk zou gaan worden. Ik schrijf je deze brief omdat het onderwerp in je beslissingtraject een rol kan spelen; maar misschien ook niet. Ik geef toe dat in 2008, ik volledig op de hand van Obama as, in de tijd dat hij nog de wérkelijke begeistering had voor zaken.. Yada, yada, yada. Yeah, well. Anyway…

Dat was toen en dit is NU..

Ik wil een vrouwelijke president, ECHT, dat wil ik. En veel van ons willen dat. En jazeker, je bent ervoor geschikt, en jazeker, we kennen je al eeuwen, en jazeker, je weet wat je te doen staat, vanaf dag 1. Dat snappen wij allemaal heel goed. Maar al die zaken zijn absoluut niet genoeg om mijn stem te krijgen, noch de stemmen van veel andere mensen, zo weet ik..! We willen namelijk alléén voor je stemmen, wanneer je als de donder wegholt van die industriële doos waar je in bent aangeland..

Ik vertel je Hillary, dat het Amerikaanse volk verduveld in de gaten krijgt, van wat er allemaal gebeurd. We wéten dat het Wall Street is, dat het land runt. En dat vinden wij NIET LEUK..! En voor velen van ons geldt, dat we NIET op je gaan stemmen, als Wall Street ook het apparaat is, wat jou runt..

De zaden van een politieke revolutie hangen in de lucht. De zaden van rebellie en luidruchtige turbulentie, die Amerika node heeft gemist..! Het is nog maar dun, tenminste aan de linkerzijde, maar het is er. Feitelijk, hoe tragisch het ook is om toe te geven, voor iemand die zijn leven lang Democraat is geweest, is de enige plek waar we deze zaken zich hebben zien manifesteren, is in rechts van het politieke spectrum. Het lijkt erop dat de ‘The Tea Party’, die een afhankelijke relatie lijkt te hebben met de Republikeinen, een werkelijk probleem aan het worden is voor de Republikeinse oude garde. En zodra progressieven zich losmaken van hun afhankelijke relatie met de Democratische partij, zul jij ook met een serieus probleem te maken krijgen..!

hillary clintonEn dat is ook preciés de reden dat ik je deze brief stuur. Ik heb het gevoel dat je het grootste deel van je adviezen ontvangt, van mensen die geloven dat alles wat ik hier schrijf nonsens is. Daarom zal ik het zo krachtig mogelijk zeggen als ik kan.. STOP NU!

STOP NOW. Stop met het knuffelen met banken, met de chemische multi-nationals, met het militair-industriële complex, met Democratische-partij-machine en al die financiers die ervoor zorgen dat deze plutocratie het land vernietigd. Yeah, ik weet dat veel van hen vriendelijke mensen zijn en dat dat ‘cool’ is. Maar Hillary, zij zouden niet in staat moeten zijn, om de, door het Amerikaanse volk democratisch gekozenen te gebruiken als ongemakkelijke factoren, die je kunt afkopen, verkiezing ná verkiezing.. En als we ook maar een schijntje van het gevoel hebben, dat jij niet meer bent dan een marionet van de elite, dan geloof ik niet dat je überhaupt kans maakt om te winnen.  We zijn één keer in de maling genomen; ik geloof niet dat we het ons een tweede keer zullen laten overkomen..

In onze uiteindelijke analyse, zijn we dol op democratie, maar terwijl we naar de ontkrachting ervan kijken, terwijl deze ontmanteld wordt, en corrupt wordt, terwijl het corruptieproces draait, zijn we van een ontkenning naar diepe depressie gegaan. En nu, inmiddels naar een keihard ‘NEE, verdomme!’ En Hillary, dit zal electorale consequenties hebben in 2016..!

Het is jaren geleden, toen George Lakoff de Republikeinen vergeleek met een kritische vader en de Democraten met een verzorgende moeder. Ik heb daarover onlangs gezegd, dat de vader inmiddels volop zijn kinderen misbruikt. Maar dat, zoals iedereen met een beetje psycho-therapeutische kennis weet, het kind uiteindelijk haar moeder zal beschuldigen, dat ze aan de kant stond te kijken en dit misbruik heeft toegestaan..! En dat is precies zoals de Democratische Partij vandaag de dag handelt Hillary.. Wees alsjeblieft niet één van hen..!

Hillary barackIk weet dat jij exact weet wat ik bedoel, omdat ik en velen van ons je kennen als iemand die tekeer ging tegen de machine van het establishment, waarop je nu aan het stuur lijkt te komen zitten. En die machine is niet onze verlossing, het is ons probleem. Industriële Democraten kunnen wellicht enige macht voor de partij gewonnen hebben, maar het is ten koste gegaan van de Ziel van de partij..

Ik zou me volledig voor je willen inzetten, voor je werken, je aanmoedigen. Ik wil niet aan de zijlijn staan en hopen op Elizabeth of Bernie. Ik wil de waarheid van je horen. Ik wil dat je je inzet tegen de macht en invloed van chemische bedrijven en hun GMO’s. Niet dat je hen ondersteunt! Ik wil dat je het militaire industriële complex te kijk zet en niet dat je ‘hun meisje’ gaat worden of al bent.. Ik wil dat je de herinstallatie van  Glass-Steagall steunt, en niet een knipoog geeft aan Wall Street, terwijl je hun champagne nipt.. Kort gezegd Hillary, ik wil dat je de échte problemen benoemd, zodat we erop kunnen vertrouwen , dat je tevoorschijn komt met échte oplossingen. 

Maar misschien ben ik het alleen die jou wil veranderen, in iemand anders dan je wérkelijk bent. Als dat zo is, vergeef me mijn vrijpostigheid en negeer dan deze brief. Maar als iets in deze brief van wat ik zeg, jou als een waarheid schijnt, dan hoop ik dat je dat ook als zodanig zult zeggen.
En snel alsjeblieft Hillary, mensen beginnen wanhopig te worden!”

Marianne Williamson

is auteur van bestsellers en
verzorgd veel lezingen.
www.marianne.com

* * *

x

[bol_product_links block_id=”bol_552e7adab6f7d_selected-products” products=”1001004002107768,1001004001836996,9200000011366833,666834905,1001004006415974,9200000022092037,9200000030244550,1001004005438903″ name=”hillary” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”B38D5D” deliverytime_color=”009900″ background_color=”E4E3FF” border_color=”D23D47″ width=”769″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

41 gedachten over “Open brief aan Hillary Clinton..

 1. Jammer, dat de auteur blijkbaar niet door heeft, dat het niet uitmaakt op wie je stemt in de VS. En überhaupt alsof Hillary zich daarvan iets aantrekt.
  ‘I want a woman president…’ dat alleen al, dus als het maar een vrouw is? Vind ik persoonlijk compleet onbelangrijk. Waar is iemand die de interesses van de burgers wil vertegenwoordigen, en vooral naar een oorlogsvrije geopolitiek streeft? Wie heeft het lef?
  Tot nu toe heeft iedere president de agenda gevolgd, die van hogere hand wordt bepaald. Waar leeft deze auteur? Dat zou ze toch moeten weten. Jeb Bush en Hillary Clinton, zijn uit dezelfde poel. Soort persoonlijke brood&spelen. De VS is gewoon aan het aftakelen, niet meer van deze tijd/bewustzijn, en dan maakt het niet meer uit, en dan zou ook een vrouw op de ’troon’ mogen…

  1. Yip, wat Marianne zegt over Hillary, zegt meer over Marianne dan over Hillary.. 😉

  2. Hoi Guido, weet je eigenlijk dat ik een klein briefje aan Obama heb gestuurd? Zo een jaar geleden, was vrij kort en ik heb nooit een antwoord erop gehad. Ik heb ook geen complimentjes gegeven, was gewoon to the point 😀 😉
   Waarom de Amerikaanse regering zo een agressief en destructief beleid heeft. En dat ze ons met rust moeten laten, en Europa en dat we geen oorlog hier willen. Go away USA.

 2. Pff….wat een heftige en emotionele brief van Marianne, ik ben er eventjes stil van.
  Ik hoop dat ze deze woorden goed laat resoneren in haar hart en brein, laten we hopen dat het tot haar door mag dringen.
  Maar ook zij wordt gebruikt door de elite en is een puppet van het systeem, ook zij is gemind controlled door de elite, want anders is er geen plaats voor haar in hun zwarte en donkere herberg.
  De Clinton’s zijn, helaas, niet zo fris als ze zich doen voorkomen, genoeg blamages van meneer Clinton en zijn seksuele uitspattingen en het ontkennen daarvan. Maar goed, ik mag daar uiteindelijk niet over oordelen, ieder mens gaat en loopt zijn eigen zielepad, speelt zijn rol op deze aarde en ook zij zullen daar de wrange vruchten van moeten plukken, je kunt deze mensen niet veranderen, je kunt ze alleen maar licht en wijsheid sturen in deze heftige en dynamische wereld!
  Jammer voor haar, maar ik heb in het hier en nu, nog geen vertrouwen in Hillary, ze zit al veel te diep in het systeem van deze elite, deze schaduwregering.
  Jammer, ik vond haar tig jaren geleden zo’n mooie en sprankelende vrouw, maar ik heb haar ook zien veranderen, ze is hard en mannelijk geworden.
  Jammer, want juist in deze tijd, hebben we vrouwelijke energie nodig op deze planeet, moeder Aarde en ja ik schrijf het met een hoofdletter. Moeder Aarde heeft ons zoveel gegeven, maar moeder Aarde is zo intens moe, verdrietig, ze is beroofd en verkracht door de mensheid en daar is, sorry dat ik het zeg, niet alleen de elite schuldig aan, maar ook wij, de uitvoerende soort, hebben daar een dramatische bijdrage in geleverd en ondanks dat heb ik er vertrouwen in dat de Nieuwe Aarde spoedig zal worden geboren, zoals ook beloofd, een nieuwe hemel en aarde zijn er al, alleen die is nog niet zichtbaar voor is, deze aarde is 3 maal groter dan onze oude aarde en wordt al bewoond door een kleine groep mensen, dieren en planten, we kunnen haar nog niet zien, omdat ze zich in een hogere dimensie bevindt!
  Daarom vraag ik ook nu aan de Schepper, om Hillary te behoeden voor het pad zij wil of gaat kiezen, het gaat om haar zielenheil, want….wat je ooit hebt gezaaid, moet je helaas ooit weer gaan oogsten en dat gaat in deze tijd heel erg snel.
  Laten we Hillary veel licht sturen, laten we haar ziel beroeren, zodat ze zich kan bevrijden vanuit haar benauwende en verstikkende matrix waarin ook zij gevangen wordt gehouden, zoals ook Obama zich daarin bevindt, want toch denk ik dat Obama van binnen een prachtige ziel is, wat er is geschreven over hem is dat hij toch een lichtwerker is, maar ook hij is gehersenspoeld door de elite en staat onder de macht en controle van de elite, bilderbergers.
  Laten we licht sturen naar zowel Obama als ook naar Hillary, dat ze uiteindelijk zullen kiezen voor het Licht, het kan nog steeds en is nog niet te laat! Laten we ook licht sturen naar de elite, laten we hun donkere harten beroeren met onze liefde, die zovele malen sterker is dan hen, die zich bevinden in het duister, het licht wint het uiteindelijk altijd van het duister.

  We zijn allemaal mensen, met een kloppend hart, een ziel, de verbinding met God, allen zijn verbonden met de Ene, de Liefde.
  Ook de elite, de donkere krachten, ook zij komen uit de Bron, ze zijn verdwaald in het duister, maar laten we hen ook licht sturen, ze willen zo graag maar hun zielen zijn zo verstrikt geraakt door de satanische machten, laten we hen helpen om zich tot het licht te wenden, juist wij, lichtwerkers hebben ook een taak te doen, juist wij, moeten alles omarmen, zowel de donkere krachten en het grote licht, het licht van liefde, laat het groot worden, nog groter, laten we het sturen naar hen die zo in de duisternis verkeren, laten we hen omarmen, het zijn ongelukkige zielen die zich voeden aan energieën van macht en controle, maar uiteindelijk zullen zij tot de conclusie komen dat dit is waar het niet echt om gaat, het gaat om de onvoorwaardelijke liefde, die Christus ons heeft gebracht, Hij is de Waarheid en het Licht en laten we vanuit onze barmhartigheid als lichtwerkers, ook hen, die verkeren in het duister, hun ziel beroeren met het licht van de Schepper, ook zij zijn nu bang, hun agenda wordt steeds zichtbaarder en transparanter en het licht vanuit de kosmos neemt toe, waardoor hun duistere agenda zich openbaart aan de mensheid en dat maakt hen kleiner en kleiner, hun agenda werkt niet meer, ze hebben haast. Je kunt het voelen en zien, kijk naar zondag en maandag, hoeveel chemtrails er werden gesproeid en nog steeds, ik voel dat ze haast hebben, hun agenda 21 willen ze uitrollen, maar ze weten inmiddels dat ze al hebben verloren, omdat ze verblind worden door het licht, het licht vanuit de kosmos, het licht van de Schepper, ze voelen zich al dwalende mensen in de woestijn, nu op deze aarde, zij hadden een plan, hun plan, met deze aarde en de mensen, hun slaven,maar ze weten inmiddels dat zij hun plannen niet kunnen voltooien, het Licht van de Ene wordt nu veel te sterk, ze willen niet meer, ze zijn moe, laten we hen heel veel licht sturen, laten we hen verlossen van hun dwaze en donkere plannen, geef op elite, geef het op, wend je tot het licht, wend je tot de Schepper, laat jullie zielen je schoon wassen door het licht van de Schepper, ga terug en kies het andere pad, het smalle pad, Hij houdt van jullie, keer terug naar het licht van de Bron, de Schepper, turn to the Light, what’s with in every creature who lives on planet Earth, God will forgive you, but please turn to the Light, we are ONE!!
  Dat is nu even mijn boodschap in deze roerige en heftige tijden en ja, ik huil ook vaak om hetgeen er plaatsvindt op moeder Aarde, maar ik heb daarnaast een onvoorwaardelijk Godsvertrouwen, het komt uiteindelijk allemaal goed, met de aarde en met de bewoners van deze prachtige planeet!!
  Het duurt niet zo lang meer, maar de geboorte van de nieuwe hemel en aarde is aanstaande, nog even de kiezen op elkaar houden, het is taai en lastig, zeker voor de lichtwerkers, die hoopten na 21-12-2012 op een nieuw begin, maar….het moest nog beginnen en het voelt alsof we in een zware storm zijn beland en varen op de hoge golven van de grote oceanen, maar we varen door, we zijn op koers en houden ons vast aan elkaar en… uiteindelijk bereiken we de overkant en daar… is dan een overweldigende golf van stilte, van onvoorwaardelijke Liefde, daar gaan wij onze Schepper weer ontmoeten, als verloren zielen, en ja, we wisten dit al zo lang, dit diepe verlangen in ons was er al duizenden jaren, we hebben dit al zoveel maal meegemaakt, duizenden jaren geleden en we kregen nog steeds geen kans en nu…deze keer wordt ons verlangen echt en gaan we uiteindelijk onze droom verwezenlijken, nu is het de tijd daarvoor, nu uiteindelijk is daar de beloning van ons harde werken, heb vertrouwen allen, blijf vertrouwen en hou je vast, je bent nooit alleen, er is zoveel hulp vanuit de kosmos, laten we allemaal bidden en mediteren voor alles wat mag komen en ja…die toekomst voor ons allen wordt een toekomst van Liefde, voor hen die daarvoor kiezen, spoedig zal de Nieuwe Hemel en Aarde worden geboren, vertrouw op God, onze grote Schepper en vertrouw op het Goddelijk Plan, wij zijn niet verloren, ook al voelt het soms wel zo, maar dat is de matrix en spel waarin wij allen onze rollen spelen, dat is de matrix van deze aarde, maar….niets is wat het lijkt…. zo boven, zo beneden!
  Samen staan wij allen sterk, door liefde, vertrouwen en respect voor ieder levend wezen hier op aarde, zo boven, zo beneden!

  Alle liefs voor iedereen die mijn reactie leest!

  Namasté, Albertina

  1. Lach, zijn de mannen dan slecht of zo? Dat alleen al weer, ‘ze is veranderd, ze was goed, nu is ze mannelijk’….hoe wil jij dat weten, hoe Hillary echt is? Je gelooft duidelijk nog in een sprookje. Door zo ‘kinderachtig’ gedrag, gaan we de wereld zeer zeker niet veranderen.
   Die Marianne schrijft zo paaiend, omdat ze anders helemaal niets mag zeggen, anders zit ze achter slot en grendel misschien. Dat is een techniek Albertina. Je bent zo zeer met de zielen bezig, dat je blijkbaar niet meer de feiten onder ogen wilt/kunt zien, wat deze zielen aan het doen zijn. We moeten eerder tegen in gaan, of helemaal niets doen, maar niet in mee, dat is de ware uitdaging in mijn ogen. De verleiding van de ‘slang’. Deze mensen krijgen niet zomaar deze baan, of links of rechts, of blank of donker, of man of vrouw….ze houden al eeuwen de mensen in het gareel (dat is de matrix)…die die niet weten, dat ze zulke mensenzielen niet moeten volgen, maar ze moeten confronteren met hun daden, en niet liefde sturen, daarmee hou je ze in stand. Kan je dat niet herkennen? Er zijn ook ‘slechte’ zielen, dat hoort ook bij het spel….je hebt een gezegde, ‘help jezelf, dan helpt je god’. God kijkt ernaar en denkt…’jeetje, ze snappen het nog niet’.
   Neem die mensen, die je liefde stuurt, gewoon minder serieus. Leef jouw leven, en wees liefdevol voor je naasten. Die zijn belangrijk….want de belangrijkste mens, is altijd degene die tegenover je staat. Dat is hoe ik het zie. Bedankt voor je gedachtes.

  2. Ik stuur helemaal NIKS en vooral geen licht naar dat luciferiaanse zooitje.
   De Nieuwe Aarde, kom op zeg! Dat komt helemaal niet zomaar vanzelf en al helemaal niet met de new age mantra’s en nagepapagaaide termen waarmee je zoet stooisel in het rond strooit waardoor een mens blijft vastplakken in een roze wolk van pseudo zelfverlichting.
   Harde tijden verlangen pragmatisch denken en pragmatisch geloven in de tegenkrachten die juist te weinig support krijgen van mensen met een soort energie die bij deze tijd hoort. De bloemenstrooierij uit de jaren zestig heeft mede gezorgd dat we ons nu moeten ontnuchteren van de valse nectar van ‘alles is liefde en alles komt vanzelf goed en is goed zoals het is’.
   Kijk naar de natuur en zie de voorbeelden van organismen die niemand een haar zullen krenken tenzij je ze het leven onmogelijk maakt!

 3. Het is allemaal een groot toneelstuk want ik meen dat de laatste 34 Amerikaanse presidenten op 1 na allemaal direct of indirect familiebanden met elkaar hebben (bloedbanden) wat betekend dat de nieuwe president/presidente al lang bekend is.
  Voor de show gooien ze er weer kapitalen tegenaan zodat het net is of er echt gekozen wordt.
  Hillary Clinton deugd ook niet want heeft zij laatst niet al haar data van haar computer gewist omdat er teveel op stond wat niet gezien mocht worden?
  Ze kan zelfs nog niet eens voor haar man zorgen want als ze dat wel kon moest deze zijn heil niet bij Monika lewinsky zoeken.
  Laat staan dat ze een heel land kan regeren.

  1. Arnold, jij ziet het juist denk ik
   B l o e d banden ja.. per slot van rekening gaat het om 4 bloedlijnen die op deze prachtige mooie planeet de dienst uit willen maken al .. eeuwen en eeuwen en men zegt. aan alles komt een eind
   Die bloedlijnen hebben helaas allemaal met religie te maken en zo doende dat de oorlogen maar blijven voort duren
   Toneel of niet.. we MOETEN er van AF!!

 4. Wat de meeste nog steeds niet door hebben, en dat is jammer dat werkt altijd in hun voordeel dat is dit !
  Positieve of negatieve aandacht, maakt niets uit het gaat om de aandacht, daar is de hele brain fuck op gebaseerd, mijn advies negeren !

  1. Jenne.
   Als er een probleem is dan zal men om dat probleem te kunnen oplossen eerst de oorzaak moeten achterhalen.
   Je hebt het over positieve en negatieve aandacht en dat dat in hun voordeel zou werken daar ben ik het niet mee eens want als er veel aandacht aan besteed wordt en de mensen gaan daardoor inzien wie of wat de oorzaak van veel ellende is dan kunnen we er iets aan doen.

  2. Die is leuk Coz….haha. Of Jenne´s schrijverscollectief het ook door heeft?

  3. Volgens mijn bescheiden mening is het beter dit soort mensen met hun kwaad, niet aan te kaarten, want door aandacht groeien zij, er zijn van die gezichten die kom je de hele tijd tegen als je de internet kranten leest, zo dus mijn advies, forget it, heb het trouwens druk, vandaag kalmer veel harde regen zelfs hagel, ben mijn luiken aan het repareren, en de moestuin, voor Cozmic, ik repareer de luiken met de oude gesmede spijkers, die werken dan als een niet, als je het einde omslaat, geleerd van een oude timmerman, komt geen schroef aan te pas, groeten aan jullie !

  4. Wat knap Jenne en alleen maar goed dat je dat kunt, op een ouderwetse manier repareren….net als met oude kasten etc. alles zonder spijkers.

  5. Monika, veel oude meubels zijn met pen en gat gemaakt, inplaats van ijzeren spijkers, met houten spijkers, ook wel af doppen van spijkers, ja leuk om te doen, het is ook anders denken, niet hele planken vernieuwen, maar stukjes inzetten, groetjes

  6. Van die vierkante spikkers, uitlopend in een punt, zacht maar onverwoestbaar. Moi warruk man. Al die hippe aannemertjes schieten hun spijkers tegenwoordig, kapoem kapoem, lekker snel, schots en scheef maakt niet uit, meters maken moet je, veel voor weinig en nooit sjagrijnig, peukie in je bek tegen de lekkere trek. En in de kroeg bestellen ze dan een pakkie draadnagels, zware Van Nelle, slaan ze uiteindelijk toch nog de spikker up de kup 😛

  7. Cozmic, zo is het, een detail een draadnagel, is een stuk getrokken draad van ijzer met een opgestuikte kop, een vierkante gesmede spijker, loopt van af de kop op vier zijden taps toe, daar zit de kracht, van het begin tot het einde houdt hij zich vast, dan wordt het eind omgeslagen en heb je een onwrikbaar
   geheel, ik werk nu met spijkers uit de scheepsbouw, een kop met twee kanten, ook gesmeed, maar je moet hem goed in de juiste nerf richting gebruiken anders splijt het hout, en deze zijn goedkoper, er is nog een spijker fabriek, dus voor gesmede spijkers in Frankrijk, maken ook de beroemde spijkers/nagels om paarden te beslaan, ook gesmeed met kleinere kop, groet !

  8. Jenne, idd het gaat om aandacht…
   Positieve aandacht is open en emphatisch naar de ander.
   Negatieve aandacht is het de ander van alles en nog wat verwijten, wat men zichzelf verwijt…???

 5. In beide gevallen maakt het niet uit wie er president wordt als het tussen Badh en Hillariteit gaat, wordt je liever door de hond of de kat gebeten?

  Ze volgen beide dezelfde agenda en inderdaad de bloedlijn is de verrader hiervan waar ze beide deel van uit maken.

 6. Bravo Marianne

  As an American I have made it abundantly clear to those entities that would seek my support of Hillary, that under no circumstances will I work for her or even vote for her. She is not the solution, she is part of what ails this country. She should go away and retire. There are so many ethical problems surrounding Hillary which woul automatically disqualify her for the presidency…..

  There are many in this country who believe this.

  Kudos to Marianne Williamson

 7. Schandalig dat wanttoknow op dezelfde wijze probeert politiek korrekt te zijn als deze moordenares Clinton en commentaren censureert.

  Zie mijn reaktie van gister nu geplaatst op
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/04/20/de-bataafsche-republiek-bestaat-nog-steeds/comment-page-1/#comment-94977

  Zols gezegd de Amerikanen en de Oranje NSB-ers in Holland moeten oerstom zijn om steeds op hun Rotschild-Corporate-Bankster-lakeien te stemmen. Daarnaast is iedere stemming gemanipuleerd met electronische stemmachines om dergelijke parasieten-oorlogsmisdadigers zoals de Bush’s en Clinton’s en puppet Obama aan de macht te helpen.

  1. We blijven liever menselijk correct, dan politiek incorrect.. Bovendien: als er al wat gecensureerd wordt, dan zijn kennelijk bovenstaande regels niet gevolgd..? Succes met die boosheid.

 8. Die open brief aan Hillary Clinton is water naar de zee…

  HELLary Clinton zit in de matrix gevangen net als Bush, Obama, Clinton Bill, etc.

  De president van de VS is een puppet, maar heeft in principe de MACHT om de CIA te ontmantelen, de GMO en de oorlogsindustrie, de oorlogsmisdaden, de kinderroof en kinderhandel, de pedofilie etc. te stoppen.

  Als zij of hij (wie zal het worden?) dat doet of ook maar aan begint wordt ie direct omzeep geholpen, ge-JFK-ed zogezegd.
  Dus deze brief is shit, het systeem blijft omdat de meeste mensen niet alleen niet weten hoe het werkt, maar ook er niets tegen durven doen…nog wel, dus!

 9. In de VS vindt een oefening met de naam ‘Jade helm 15’ plaats van juli tot september 2015. Er worden onrusten, burgeroorlogen etc gesimuleerd.
  Texas is de ‘vijand’ en andere staten zijn, ‘minder vijandig’…de vraag is wat is de werkelijke reden hiervoor? Miljoenen Amerikanen genoemd preppers zijn iig alert en Alex Jones wordt hiervoor verantwoordelijk gemaakt.

  http://www.youtube.com/watch?v=Hj7efDgGRH0

  http://newsmonkey.be/article/35971

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/04/21/buergerkrieg-us-armee-simuliert-unruhen-zwischen-texas-und-den-usa/

  1. Abe Lincoln stierf op 15 apr. 1865, dat is 150 jaar geleden. Dat moet natuurlijk grootst gevierd worden.
   De Amerikaanse burgeroorlog(revolutie) viel onder de zogenaamde ‘martial law’.
   Dat betekent dat als ‘gewone’ politie(toen sheriff) niet meer de hef in handen heeft, mag het leger ten aller tijde ingrijpen.
   Die burgeroorlog was een zwarte bladzijde in onze wereldgeschiedenis.
   Dat was de eerste ’totale oorlog’ waar genocïde was geoorloofd. Blank moordde blank uit.
   Over die genocide onder indianen sprak men niet want die indianen werden toch niet als ‘volwaardig’ mens aangezien.
   Elke keer als hier aan denkt moet ik in mijn hart huilen. Hoe wreed kan mens niet zijn….
   alleen om eigen belang, reputatie en geld.

  2. We rollen zo een WWIII in, dat wordt dan paniek met verschroeide aarde en opstandige burgers, van daar, kijk naar Nederland echte politiek voor het land met verantwoording naar de kiezers toe bestaat niet meer !
   Maar de meeste zijn er niet echt mee bezig, helaas !

  3. H.A. Maybe this world is another planet’s hell ” Aldous Huxley ” hier sluit misschien mooi op aan de komende Jade Helm pseudo oorlogs handeling, lees de V.T. !

  4. Hyper, is niet niets wat Mr. Deagle te vertellen heeft…
   Billy was wel nog te hebben maar Hillary ijskoud en zijn beeld vanuit de andere dimensies over haar. Ja dat kwam wel even aan ook bij Jeff. En wat met Obama blijkbaar gebeurde en al die anderen…het is zo een ´wat de mens niet in staat is om te doen´ te afschuwelijk om het zich te kunnen voorstellen.
   De mind, die in tig verschillende persoonlijkheden op te splitsen is en dus de betroffen mens zelf ook van sommige geen idee heeft, plus hij is compleet uitgeleverd aan zijn ‘handler’…ja dat zou veel kunnen verklaren van het ellende in de wereld.

  5. Als kapitalisme en communisme allebei uitvindingen van Marx
   onder één hoedje spelen dan weten we eigenlijk nog niets?
   Dan is het kwaad nog groter dan we dachten.
   Hitler wordt dan geaccepteerd als missing link want hij heeft zijn reputatie toch al niet mee.
   En dan kun je onder zijn naam nog meer kwaad erin stoppen.
   Want eens een bad guy altijd een bad guy.
   Niet dat ik Hitlers daden goed praat, maar het waren toch de communisten die zijn verbrande lijk vonden en daaraan twijfelden dat hij dat niet was.
   Welke volgende stap is dan snel gemaakt dat hij naar Argentinië was verhuisd?
   Er zit nog een discrepantie in het verhaal hoe kan iemand die de holocaust op zijn geweten heeft ook nog zionist zijn?
   Deagle gelooft dat Hitlers en zijn makkers naar Argentië verhuisd zijn maar geeft geen bewijs.
   ‘Horen zeggen’ is geen bewijs. Historisch is alles te onderbouwen maar dan komen we bij de hamvraag: mogen wij echt als willen weten?
   Ook hier de overwinnaars schrijven onze geschiedenis.

   En Hyper ik ben er nu achter waarom de atoombommen een hoax zouden kunnen zijn. Stelling:’als kapitalisme en communisme onder een hoedje spelen’.
   Alleen nu nog het bewijs?
   Dat bewijs kunnen alleen degenen geven die uit eigen belang, reputatie bakken met geld daaraan verdiend hebben.

   Al leven we in een pikdonkere tijd. Overal waar licht opschijnt kan niet meer onzichtbaar blijven.
   Groet.

   Want de nacht is de donkerste en meest duistere periode.
   Maar wat zeker is na de nacht begint altijd weer de dag.
   Dat is een universeel principe. Houd moed en volgt u eigen weg.

   Monika bedankt voor info.(besnijdenis).
   Zo zie je dat een mens zeer wreed is als die ‘aangeleerde’ rituelen als waarheid gaat accepteren.
   Dus het ‘kwade’ zit altijd in de mens zelf. Want geeft hij het kwaad buiten zichzelf de schuld dan kan hij zijn ‘eigen kwaad’ daarin verstoppen/wegstoppen.

  6. sorry een paar taalfoutjes:
   Argentië –) Argentinië (l’argent=Ag=zilver=geld)
   als –) alles

  7. Lezer, dank zij je vermelding over Marx, ben ik het volgende te ‘weten’ gekomen (wiki,onder voorbehoud)… 🙂

   Beide ouders van Marx zijn joods geweest en later naar het protestantisme geconverteerd, omdat onder de Pruisen, die weerom onder Napoleon stonden, hij niet zijn werk als ‘avoué’ (advocaat) mocht uitoefenen.
   De vader Heinrich (Heschel, Hirschel Mardochai) Marx, was een zoon van een belangrijke rabbijnenfamilie, en later lid van de vrijmetselaarsloge, L’Etoile Hanséatique, en zijn moeder was Henriette Presburg, de dochter van een Nijmeegse stofhandelaar en voorlezer van de joodse gemeenschap Isaak Heyman Presburg en Nanette Salomon geborene Cohen.

   Een eerste graad neef van Karl Marx (zus van moeder, Fijtje, trouwde met Lion Philips, handelaar van tabak en rookgerei, en werd Sophie Philips). De vierde zoon van Lion en Sophie, Frederik Philips was een Nederlandse industrieel en bankier. Hij had 10 kinderen, o.a. Gerard Philips, die dan het Nederlandse bedrijf Philips stichtte en hiervoor de eerste 8 jaar van zijn vader Frederik, die als belangrijkste geldbron fungeerde, de nodige middelen ontving.

   Wat is de wereld toch klein…. 😉

   En ja, dat heb je mooi geschreven…het zit hem in het “Want geeft hij het kwaad buiten zichzelf de schuld dan kan hij zijn ‘eigen kwaad’ daarin verstoppen/wegstoppen.”
   Alleen een mens kan alle kanten uit, wie zorgt toch ervoor dat sommige mensen toch maar steeds het kwade doen…zullen ze daar helemaal zelf voor verantwoordelijk zijn?

  8. Lezer, in das Kapital beschrijft Marx, met zijn vriend Friderich Engels, het Kapitalistische systeem, daar in werp hij zich op als socialistische denker, en omschrijft de socialistische ideologie, veel mensen discusseren hier over, maar hebben het socialistische manifest van Marx-Engels niet gelezen, en dat is jammer, waar dan weer uit voort vloeid het Communisme.
   Het Communisme indien juist en goed uitgevoerd, zou de redder van onze planeet kunnen zijn.
   Maar door de constante brain f..k, o.a. Gladio, worden de mensen hier tegen op gezet, en het is juist dat er veel kwaad bedreven is uit naam van, maar dat is dus niet het systeem, maar als gewoonlijk de mensen die dit ongecontroleerd uitvoeren, maken er een zooitje van.

  9. Jenne,
   Ook bedankt voor jouw toelichting op Marx.

   Monika het moet niet gekker worden straks zijn ‘alle’ multinationals ‘familie’ van elkaar?

   Beiden mVGr.

 10. Clinton’s body bags…apparently one does not mess around with the Clintons.

  How do you like the newest bumper sticker?
  MONICA’S EX-BOYFRIEND’S WIFE FOR PRESIDENT!

  Heaven help anyone who runs against her!
  With Hillary making a run for President in 2016 these items are important for everyone to keep in mind in the legacy the Clintons have left.
  We all remember the many Clinton scandals. But when anyone mentions a particular one, we realize that they are far too numerous to recount.

  THE MANY CLINTON BODY BAGS . . .
  This is important for those who are just now becoming aware and concerned about your federal government and those who have been running it.
  Some of us remember clearly.
  Purely Coincidental?…HMMMMMM……………….
  The Clinton Body Bags!…
  Someone recently reminded me of this list. I had forgotten how long it is. Therefore, this is a quick refresher course, lest we forget what has happened to many “friends” and associates of Bill and Hillary Clinton.

  1. James McDougal – Convicted Whitewater partner of the Clintons who died of an apparent heart attack, while in solitary confinement.
  He was a key witness in Ken Starr’s investigation.

  2 . Mary Mahoney – A former White House intern was murdered July 1997 at a Starbucks Coffee Shop in Georgetown (Washington, D. C.).
  The Murder happened just after she was to go public with her story of sexual harassment by Clinton in the White House.

  3. Vince Foster – Former White House Councilor, and colleague of Hillary Clinton at Little Rock’s Rose Law Firm. Died of a gunshot wound
  To the head, ruled a suicide. (He was about to testify against Hillary related to the records she refused to turn over to congress.) Was
  reported to have been having an affair with Hillary.

  4. Ron Brown – Secretary of Commerce and former DNC Chairman. Reported to have died by impact in a plane crash. A pathologist close to the investigation reported that there was a hole in the top of Brown’s skull resembling a gunshot wound. At the time of his death Brown was
  being investigated, and spoke publicly of his willingness to cut a deal with prosecutors. The rest of the people on the plane also died. A few
  days later the Air Traffic controller committed suicide.

  5. C. Victor Raiser, II – – – Raiser, a major player in the Clinton fund raising organization died in a private plane crash in July 1992.

  6. Paul Tulley – Democrat National Committee Political Director found dead in a hotel room in Little Rock on September 1992. Described
  by Clinton as a “dear friend and trusted advisor”.

  7. Ed Willey – Clinton fundraiser, found dead November 1993 deep in the woods in VA of a gunshot wound to the head. Ruled a suicide. Ed
  Willey died on the same day His wife Kathleen Willey claimed Bill Clinton groped her in the oval office in the White House. Ed Willey was
  Involved in several Clinton fund raising events.

  8. Jerry Parks – Head of Clinton’s gubernatorial security team in Little Rock .. Gunned down in his car at a deserted intersection outside
  Little Rock. Park’s son said his father was building a dossier on Clinton. He allegedly threatened to reveal this information. After he died the files were mysteriously removed from his house.

  9. James Bunch – Died from a gunshot suicide. It was reported that he had a “Black Book” of people which contained names of influential
  people who visited Prostitutes in Texas and Arkansas

  10. James Wilson – Was found dead in May 1993 from an apparent hanging suicide. He was reported to have ties to the Clintons’ Whitewater deals.

  11. Kathy Ferguson – Ex-wife of Arkansas Trooper Danny Ferguson, was found dead in May 1994, in her living room with a gunshot to her head. It was ruled a suicide even though there were several packed suitcases, as if she were going somewhere. Danny Ferguson was a co-defendant along with Bill Clinton in the Paula Jones Lawsuit, and Kathy Ferguson was a possible corroborating witness for Paula Jones.

  12. Bill Shelton – Arkansas State Trooper and fiancée of Kathy Ferguson. Critical of the suicide ruling of his fiancée, he was found dead
  in June, 1994 of a gunshot wound also ruled a suicide at the grave site of his fiancée.

  13. Gandy Baugh – Attorney for Clinton’s friend Dan Lassater, died jumping out a window of a tall building January, 1994. His client, Dan Lassater, was a convicted drug distributor.

  14. Florence Martin – Accountant & sub-contractor for the CIA, was related to the Barry Seal, Mean, Arkansas Airport drug smuggling case. He died of three gunshot Wounds.

  15. Suzanne Coleman – Reportedly had an affair with Clinton when he was Arkansas Attorney General. Died Of a gunshot wound to the back of the head, ruled a Suicide.
  Was pregnant at the time of her death.

  16. Paula Grober – Clinton’s speech interpreter for the deaf from 1978 until her death December 9,1992. She died in a one car accident.

  17. Danny Casolaro – Investigative reporter who was Investigating the Mean Airport and Arkansas Development Finance Authority.
  He slit his wrists, apparently, in the middle of his investigation.

  18. Paul Wilcher – Attorney investigating corruption at Mean Airport with Casolaro and the 1980 “October Surprise” was found dead on a Toilet June 22, 1993, in his WashingtonDC apartment. Had delivered a report to Janet Reno 3 weeks before his death. (May have died of poison)

  19. Jon Parnell Walker – Whitewater investigator for Resolution Trust Corp. Jumped to his death from his Arlington, Virginia apartment balcony August 15,1993.
  He was investigating the Morgan Guaranty scandal.

  20. Barbara Wise – Commerce Department staffer. Worked closely with Ron Brown and John Huang. Cause of death unknown. Died November 29, 996. Her bruised, nude body was found locked in her office at the Department of Commerce.

  21. Charles Meissner – Assistant Secretary of Commerce who gave John Huang special security clearance, died shortly thereafter in a small plane crash.

  22. Dr. Stanley Heard – Chairman of the National Chiropractic Health Care Advisory Committee died with his attorney Steve Dickson in a small plane crash.
  Dr. Heard, in addition to serving on Clinton ’s advisory council personally treated Clinton’s mother, stepfather and Brother.

  23. Barry Seal – Drug running TWA pilot out of Mena Arkansas, death was no accident.

  24. Johnny Lawhorn, Jr. – Mechanic, found a check made out to Bill Clinton in the trunk of a car left at his repair shop.
  He was found dead after his car had hit a utility pole.

  25. Stanley Huggins – Investigated Madison Guaranty. His death was purported suicide and his report was never released.

  26. Hershel Friday – Attorney and Clinton fundraiser died March 1, 1994, hen his plane exploded.

  27. Kevin Ives & Don Henry – Known as “The boys on the track” case. Reports say the two boys may have stumbled upon the Mena Arkansas airport drug operation. The initial report of death said their deaths were due to falling asleep on railroad tracks and being run over.
  Later autopsy reports stated that the 2 boys had been slain before being placed on the tracks. Many linked to the case died before their testimony could come before a Grand Jury.

  THE FOLLOWING PERSONS HAD INFORMATION ON THE IVES/HENRY CASE:

  28. Keith Coney – Died when his motorcycle slammed into the back of truck, 7/88.
  29. Keith McMaskle – Died, stabbed 113 times, Nov 1988
  30. Gregory Collins – Died from a gunshot wound January 1989.
  31. Jeff Rhodes – He was shot, mutilated and found burned in a trash dump in April 1989. (Coroner ruled death due to suicide)
  32. James Milan – Found decapitated. However, the Coroner ruled his death was due to natural causes”?
  33. Jordan Kettleson – Was found shot to death in the front seat of his pickup truck in June 1990.
  34. Richard Winters – A suspect in the Ives/Henry deaths. He was killed in a set-up robbery July 1989.

  THE FOLLOWING CLINTON PERSONAL BODYGUARDS ALL DIED OF MYSTERIOUS CAUSES OR SUICIDE

  36. Major William S. Barkley, Jr.
  37. Captain Scott J . Reynolds
  38. Sgt. Brian Hanley
  39. Sgt. Tim Sabel
  40. Major General William Robertson
  41. Col. William Densberger
  42. Col. Robert Kelly
  43. Spec. Gary Rhodes
  44. Steve Willis
  45. Robert Williams
  46. Conway LeBleu
  47. Todd McKeehan

  Pass this on. Let the public know what happens to associates of the Clintons!
  And this list does not include the four dead Americans in Benghaz that Hillary abandoned!
  HILLARY – – – FOR PRESIDENT? SURELY YOU JEST!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.