Advertentie

Hillary Clinton en haar interesse in ET’s en UFO’s..


Menig keer vragen we onszelf af, hoeveel kennis er is bij overheden op het gebied van buitenaards leven, of zelfs het contact met buitenaardsen. En een enkel keer gaat er ook een deur open, waardoor er een blik geworpen kan worden in deze -relatief geheime- kamer. Zo ook met het onderstaande verhaal over Hillary Clinton.

De interesse die de Clintons hebben in het fenomeen UFO’s en het buitenaardse leven (ET’s) wordt in dit artikel duidelijk aangetoond. Bovendien krijg je via dit verhaal ook weer eens een perspectief op de onderzoekers wereldwijd, die het fenomeen in de smiezen houden. Dat er zelfs een hele website is gemaakt, die de betrokkenheid van Hillary en Bill bij deze onderwerpen beschrijft, was ook voor ons compleet nieuw..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hillary Clinton’s boek over ET’s en UFO’s onthult.

Originele artikel op OpenMinds.tv

Vertaling Guido Jonkers/WantToKnow.nl/.be

(HIER de lead naar het originele artikel)

In de jaren 1990 raakte Laurance Rockefeller uitermate geïntresseerd in paranormale fenomenen, vooral UFO’s en ExtraTerrestrial bezoek aan de aarde had zijn interesse. Hij was de 4e zoon van de miljardair John Rockefeller, die o.a. oprichter was van Standard Oil. (S.O. = Esso). Minder dan zijn broers (vooral David en Nelson) was Laurance (1910 – 2004) aanwezig op het wereldmachttoneel, maar was wel financier. Hij was echter ook filantroop en natuurbeschermer.

Hillary Rodham Clinton loopt in druk gesprek met Laurance Rockefeller op diens ranch.

Door zijn interesse in deze paranormale fenomenen, financierde hij o.a. wetenschappelijke studies naar deze zaken. Hij organiseerde en financierde ook de wetenschappelijke formuleringen op basis waarvan het ‘beste bewijs’ van UFO’s en ET’s zou kunnen worden verkregen. In dit laatste onderzoek was het vooral de OpenMinds’ journalist Antonio Huneeus die hieraan zijn intense medewerking verleende.
Laurance Rockefeller sprak regelmatig met Hillary en Bill Clinton inzake het openbaar maken van geheime overheidsfiles  door de latere President Clinton..

De onderzoeker Grant Cameron, die de website HillaryClintonUFO.net runt, kreeg documenten in handen, op basis van de Amerikaanse ‘Freedom of Information Act’, waarin deze Laurance Rockefeller naar hulp vraagt aan het personeel van advocate Hillary Clinton om een document op te stellen, dat President Bill Clinton in 1995 vraagt om openbaarmaking.

Dit document was getiteld: ‘Lifting Secrecy on Information About Extraterrestrial Intelligence as Part of the Current Classification Review.’

In Augustus van dat jaar, maakten de Clinton’s een trip naar de JY-Ranch in Wyoming, waar Laurance Rockefeller woonde. Door velen wordt gespeculeerd dat juist de UFO’s en ET’s onderwerp waren van de intense gesprekken tussen de Clintons en Rockefeller c.s.
Maar voor deze speculaties was tot op heden geen bewijs. Tot op heden..!

De bewuste foto, waarop duidelijk het boek te zien is, dat Hillary onder haar arm klemt.

Van het bezoek zijn destijds foto’s opgedoken, die je hier kunt zien. Hillary Clinton loopt samen met Laurance Rockefeller in een ernstig gesprek gewikkeld over een houtpad en over een brug door het bos bij de ranch. Maar het bijzondere is dat Hillary een boek onder haar arm geklemd houdt.

Jarenlang hebben onderzoekers hun best gedaan om uit te vinden welk boek ze onder haar arm houdt. Natuurlijk kun je uit de titel van het boek min-of-meer afleiden waar deze mensen over hebben gesproken.
Uiteindelijk is ene Tonio Cousyn via het OpenMindsForum (HIER de lead naar dit forum) erin geslaagd het boek te determineren. Het boek is van professor Paul Davies en heeft als titel:
Are We Alone? Philosophical Implications of the Discovery of Extraterrestrial Life.’ (‘Zijn wij alleen? De filosofische implicaties van de ontdekking van buitenaards leven’)

Volgens Amazon kun je dit boek als volgt omschrijven:
‘De authentieke ontdekking van buitenaards leven zou een wetenschappelijke revolutie teweeg brengen die vergelijkbaar is met de ontdekkingen van Darwin en Copernicus. Aldus Paul Davies. Net zoals deze ideeën een religieuze en filosofische controverse teweeg brachten, toen ze voor het eerst werden neergezet, zo zou ook het bewijs voor leven dat buiten deze Aarde is ontstaan dat doen.
Met dit boekje (160 pag., waaronder 2 aanhangsels en een index), probeert Davies vóór de kudde uit te gaan en de metafysische rommel te sorteren voordat deze over ons heen komt. Natuurlijk zijn veel Science Fiction schrijvers hem voorgegaan, maar in zijn boekje zet Davies de zaken simpel uiteen; dit is een uitstekende introductie tot een ongelooflijk boeiend onderwerp’.

De auteur van het boekje, professor Paul Davies is een theoretisch fysicus, cosmoloog, astrobioloog en een schrijver die al menig prijs in ontvangst mocht nemen. Hij werkt op dit moment aan de Arizona State University, als onder-directeur van het Cosmologisch initiatief. Daarnaast is hij directeur van het ‘Beyond Center of Fundamental Concepts in Science’.

Detail uit de foto op de brug, waarop de achterzijde van het boekje van professor Paul Davies te zien is.

Er is een asteroïde naar hem genoemd en professor Davies mag graag spreekbeurten houden over bijv. het SETI-project en de filosofische aspecten van het mogelijke contact met buitenaardsen. In november van het vorige jaar (2009), was hij spreker in het Vaticaan. Dáár, aan de Pontifical Academy of Sciences, was hij te gast op een studieweek over het onderwerp ‘Astrobiologische gebeurtenissen’

We weten natuurlijk niet of Hillary het boek zelf heeft gekocht of dat ze het wellicht als cadeau gekregen heeft van Rockefeller.  Maar dat dit onderwerp tussen hen de revu heeft gepasseerd, is duidelijk.

* * * * * * *

Wil je meer informatie omtrent de geschiedenis rondom de Clinton’s en de ET en UFO-historie. Kijk dan op een van deze 3 sites:

Obama and UFOs  vind je HIER

HillaryClintonUFO vind je HIER

en tot slot:

PresidentialUFO.com vind je HIER.

* * * * * * *

Tot slot nog even een onthullend citaat van Bill Clinton, zoals dat door een medewerker van het Witte Huis, Sarah McClendon werd  doorgegeven, op vragen van de pers, waarom President Bill Clinton niet gewoon openheid van zaken wilde geven inzake het UFO-dossier:

“Sarah, there’s a government inside the government, and I don’t control it.”

Tot slot een bijzonder interessante YouTube, waarin Bill Clinton tijdens een bijeenkomst in Hongkong vertelt over zijn ervaringen vanuit de Amerikaanse regering met betrekking tot UFO’s en ET’s. Opmerkelijk vinden wij zijn relatief lange pauzes, vóórdat hij gaat vertellen over deze zaken..!


26 gedachten over “Hillary Clinton en haar interesse in ET’s en UFO’s..

 1. wat mij opvalt bij Clinton hier boven, is dat hij ‘maar doorgaat’ ondanks de vragen. ik bedoel dat hij lijkt te ‘lezen’ wat te zeggen en daarin ben ik het eens met ‘die lange pauzes’. en in zijn speach leidt of lijd hij ons af van de vraag waarover het ging door te gaan zeggen dat hij ervan overtuigd is, gezien als die sterrenstelsels, dat er wel ergens leven is. terug naar af dus. dat kan best zijn overtuiging zijn, maar de non verbale argumenten lijken niet overtuigend. kortom voor mij niet duidelijk. dus duidelijk?

 2. De jarenlange opgelegde ufo-cover-ups sinds 1947 door de VSA
  zal voor Extraterrestrial civilisaties geen hinderpalen vormen contacten te leggen met de bevolking van landen buiten de VSA, die zich niet moet opdringen als een planetaire regering in de vorm van een grootmacht zoals EU,
  China, Brazilia, Rusland, India enz. De laatste decenia zijn
  de politieke industriele, economische en financiele draagkrachten grondig door elkaar geschud.
  De Extraterrestrials zijn de privé-eigenaars van hun ruimtevloot en bazen van hun space-programma’s, van het eerste tot het laatste woord, vallen onder hun gezag van politiek, wetgeving en juridisch zaken, niet onder deze van de Aardeplaneet. Zal duidelijk zijn en blijven.

 3. Aliens invade the mass media headlines
  in the UK zie niburu 26/01/2010

  Spacefuture-exopolitiek sinds 1977
  Alfred Webre en ex-vsa-president
  Jimmy Carter

  Opeens na meer dan 60 jaar ufo-cover-ups sinds 1947 met de VSA op kop en trouw in het kielzog UK, gevolg met jarenlange druk op andere staten…..
  De Cia, Fbi, Pentagon en Nasa hadden een ideale werkmethode uitgevonden om het
  ufo-fenomeen belachelijk te maken tegenover de bevolking en hierom permanent bepaalde
  burgers te bedreigen en naar het leven te staan, waar duidelijke bewijzen van voor handen zijn.
  Met een proportie gezond verstand geraakte men verder, geen gepaste ruimtevaarttechnologie in het bezit, dus geen controlemogelijkheid om leven op exoplaneten te bestuderen, amen en uit,
  tenzij buitenaards leven in de vorm van Aliens of Extraterrestrials met hun ruimtetuigen de Aarde in het verleden aandeden en nu nog op vandaag.
  Ja, ex-cia Woolsey en G. Haines,de politieke messen worden geslepen.
  Hoeveel jaren heeft men met de voeten en de reputatie van wetenschappers
  binnen en buiten het ministerie van defensie
  gerammeld en voor zotten of gekken laten afschilderen

 4. Het ruimtevaartpolitiek gebeuren, spacescience à la made in de VSA ufo-flimklucht uit Broadway en Hollywood, wat dit geheel heeft van negatieve of positieve invloed op de massa, en de jeugd vooral. Draait men de tv-knop rond van s’morgens
  tot s’avonds sex, moorden, schieten, het wordt iedereen de stot ingeduwd, anderen kotsen het uit. Het westerse beschavingspeil juist benadert op sociologische, psychologisch en pedagogische vlak, de jongere generaties
  voor de space-unifs gedrogeert, beklonken en beschonken en bezopen. Daarbij met de wijsheid uit godsdienst en religiebijbels
  geraakt men geen milimeter vooruit op spacesciencevlak voor kolonisatie van planeten met of zonder Extraterrestrials. Het wetenschappelijk bewijs wordt geleverd voor iedereen, de studieboeken van spaceunifstudenten naast die religieboeken en iedereen kan de wetenschappelijke bewijzen komen bezichtigen

 5. Space-future-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Wat leugens omtrent ufo’s in de Britse pers?

  Scientists at UK Royal Society ET conference unaware of extraterrestrial presence on Earth
  te lezen op de Niburu.nl 27/01/20010
  Mainstream scientists attending the January 25-26, 2010 discussion section on “detection of extraterrestrial life and the consequences for science and society” during U.K.’s Royal Society’s 350th anniversary conference have given intelligent extraterrestrial life a mixed review.

  Aliens invade the mass media headlines
  in the UK zie niburu.nl 26/01/2010

  Spacefuture-exopolitiek sinds 1977
  Alfred Webre en ex-vsa-president
  Jimmy Carter

  Opeens na meer dan 60 jaar ufo-cover-ups sinds 1947 met de VSA op kop en trouw in het kielzog UK, gevolg met jarenlange druk op andere staten…..
  De Cia, Fbi, Pentagon en Nasa hadden een ideale werkmethode uitgevonden om het
  ufo-fenomeen belachelijk te maken tegenover de bevolking en hierom permanent bepaalde
  burgers te bedreigen en naar het leven te staan, waar duidelijke bewijzen van voor handen zijn.
  Met een proportie gezond verstand geraakte men verder, geen gepaste ruimtevaarttechnologie in het bezit, dus geen controlemogelijkheid om leven op exoplaneten te bestuderen, amen en uit,
  tenzij buitenaards leven in de vorm van Aliens of Extraterrestrials met hun ruimtetuigen de Aarde in het verleden aandeden en nu nog op vandaag.
  Ja, ex-cia Woolsey en G. Haines,de politieke messen worden geslepen.
  Hoeveel jaren heeft men met de voeten en de reputatie van wetenschappers
  binnen en buiten het ministerie van defensie
  gerammeld en voor zotten of gekken laten afschilderen

  Honderden getuigen uit de burgerluchtvaart, passagiers zowel als piloten, kunnen het bestaan van ufo-tuigen bevestigen.
  Ontelbare passagiers aan boord filmden tijdens hun reisvlucht deze ufo-tuigen, foto’s zonder vervalsingen

  Waarom ontkennen?

  Op elke hoek van de straat is geen vliegtuigfabriek voor
  de burgerluchtvaart of defensieluchtvaart of vrijetijdsluchtvaart of ruimtevaart.
  Gemakkelijk te controleren bij vliegtuigconcerns welke vliegtuigen al dan niet experimenteel in aanbouw waren of zijn. Daardoor zonder de minste vergissing of twijfel kon men het juiste antwoord verstreken: vliegende objecten of tuigen van buitenaardse oorsprong en makelij

 6. Wordt steeds gekker naar mijn idee:

  “De digitale revolutie heeft ons – en de aarde – onzichtbaar gemaakt voor buitenaards leven. Dat beweert de oprichter van SETI (Search for Extra-terrestrial Intelligence), Frank Drake. Velen zijn de afgelopen jaren van de analoge tv overgestapt op een digitale variant. En dat zorgt er wellicht voor dat de aliens ons nooit vinden.

  Vroeger werd de aarde omringd door een vijftig lichtjaren-brede rand aan straling. De straling was afkomstig van analoge tv, radio en het gebruik van radar. Het leek uitgesloten dat aliens deze lichtende rand over het hoofd zouden zien. Maar dat deden ze wel.

  Met de opkomst van de digitale televisie en radio verdwijnt de straling snel. Toekijkende aliens zullen de signalen van een digitale televisie opvangen als een hoop lawaai. Het gebruik van de moderne radar zorgt voor zulke zwakke signalen dat geen enkel weldenkend buitenaards wezen zal vermoeden dat er leven op aarde is.

  Bron / Lees verder: scientias

  Noot redactielid:

  De bewering van SETI lijkt me nergens op slaan. De buitenaardsen kunnen ons niet vinden omdat we over zijn gestapt op digitale signalen haha… Om in je broek te plassen van het lachen…Buitenaardsen weten echt wel dat we hier zijn. Niet 1 ras maar tientallen……”

  Link http://www.star-people.nl

  Geef de reactie noot helemaal gelijk, is gewoon van de zotte em hoeveel schaapjes tuinen er weer niet volledig ermee in ?

 7. @Paul
  We’re All Gonna Be NEW WORLD ORDER AVATARS

  http://www.youtube.com/watch?v=zplahIFgPKU&feature=player_embedded#

  Binnen de Antwerpse gerechtshoven worden regelmatig procedures gevoerd tussen ruimtevaartbedrijven, arbeidsconflicten,vakbonden….
  Men is goed op de hoogte omtrent het reilen en zeilen binnen het ruimtevaartgebeuren en het
  bestuderen van buitenaards leven, ook op defensiegebied.
  De leugens van de Britse persmeute en
  de daardoor verkregen extra krantenoplageverkoop zijn ons bekend.
  Extraterrestrials en hun ruimteveren doen de
  Aarde al jaren aan.
  Getuigen tergoedertrouw, stonden oog in oog met deze Extraterrestrials niet alleen in de VS
  De getuigen in kwestie en hun rechten tegenover de privé-levensfeer.
  Niemand hoeft voor niemand in deze aangelegenheden een de rol van een reklamebarby of majonet te vertolken tegenover
  pers, publiek of politiek, of voor derden
  geldkassen te spekken of hun blazoenen op te poetsen

 8. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De onbekenden geraakten aan alles,het nodige materiaal op het autokerkhof.
  Eigenaardig ziet men allerlei kleine voertuigen in het luchtruim met grote koplampen, alleen nog geen duidelijk zich van de ufo-auto met in en uitgetrokken wielen.
  Wie graag vliegenier speelt of speelde is allom bekend en de wederzijdse interesse. De ideale sleutel voor de oplossing van gedaan met de files op vierwielen op elke autostrade en stinkende uitlaatgassen van fijn stof.
  Horen zien en zwijgen kan een durende gouden raad raad blijven. De vrije martk is toegankelijk voor iedereen, zonder kleerscheuren, niet beursgenoteert en gesloten aandeelhoudersschap…..

 9. @ Rasecht Berensiroop

  Je kan overduidelijk zien dat sommige filmpjes gewoon overduidelijk door het NWO systeem worden verwijdert met: ! This video has been removed due to terms of use violation.

  Het spreekt dus morele waarheden dat er een spel gespeeld wordt van welles en nietes, het gevecht tussen dagelijkse mensen wezens en de buitenaardse die het van een afstand mee kijken is duidelijk in al zijn glorie te aanschouwen.

  Het is er wel en het is er ook niet, het beroemde geval van draaikonten en het er om zeilen maar menig mens goed in is, de volle twijfel komt dus ten goede en de dualiteit viert weer hoogtij, dus tijd voor de gulden middenweg.

 10. In 1995 zouden mensen waarschijnlijk nogal geschokt geweest zijn, als toen het buitenaards leven officieel was verkondigd. Met al die Grays die mensen ontvoerden en andere gekke dingen deden …

  Nu is de tijd er meer rijp voor met wat gezelliger buitenaardsen in onze luchten! Het gaat ook gebeuren geloof ik, die aankondiging, binnenkort. En anders dwingen we het af door er steeds meer over te gaan praten en schrijven

 11. @Sophia

  men moet u gelijk geven
  Nu is de tijd er meer rijp voor met wat gezelliger buitenaardsen in onze luchten! Het gaat ook gebeuren geloof ik, die aankondiging, binnenkort. En anders dwingen we het af door er steeds meer over te gaan praten en schrijven
  de camera’s in aanslag
  Tussen 15 en 21 februari de vette dinsdag van grollen en grappen de draak steken met alles en nog wat belooft leute en plezier, een ganse week
  Ziet Vlaanderen ze vliegen buiten het decor Louis de Funes

 12. Beste mensen,
  De probleemstelling is heel eenvoudig.
  Geld houd momenteel alles tegen.
  Het UFO-verschijnsel bestaat, en bewijst dat er ‘geluidsloze’ en ‘uitstootvrije’ technisch geavanceerde aandrijftechnieken zijn. Deze aandrijftechnieken werden in de jaren ’50 reeds ontdekt. (oa Bifield-Brown effect)
  Wordt het geen tijd om die enkele mensen die stinkend rijk worden met aardolie die CO2-verpestend werkt, aan de kant te zetten? Wanneer zullen ze geld genoeg hebben: NOOIT.
  Dus kunnen we NU maar beter beginnen om onze samenleving te leiden naar een nieuwe fase, waar geld minder belang heeft, en waar andere humane waarden belangrijk worden.
  Of, het wordt tijd dat we evolueren van planeetgebonden apen naar intergalactische sterrenreizigers.
  Oproep aan iedereen: Lees en verdiep jezelf voor men je laat verdrinken.

  gr,K

 13. Zijn er gezellige buitenaardsen? Ik vraag het me af?
  Willen ze niet allemaal één ding? een paradijs zoals wij?
  Dat we het paradijs niet meer zien, is omdat we ons gevoel diep weggestopt hebben, ons gevoel voor elkaar en voor de natuur! Het gevoel zal ook het enige wapen zijn tegen buitenaardsen.Laat ze ons gevoel niet afnemen!,dat is alle technologie die ze ons willen aanbieden niet waard.

 14. Als er geen gezellige buitenaardse waren geweest waren we denk ik allang weggevaagd, nu hangen ze massaal boven ons hoofd, te wachten wanneer ze eens op de koffie mogen komen.
  Het paradijs moet hier ergens op aarde zijn anders waren er niet zoveel geweest om ons heen.
  Ons wapen is liefde denk ik…

 15. ‘Leraren zijn buitenaards’

  Eénderde van de kinderen gelooft in ufo’s.

  LONDEN – Eenderde van de leerlingen tussen 5 en 16 denkt dat hun leraren buitenaardse wezens zijn. Dat blijkt uit een enquete die Twentieth Century Fox Home Entertainment hield ter gelegenheid van het uitbrengen van de film Aliens in the Attic op dvd.
  De Sun schrijft dat driekwart van de kinderen gelooft dat buitenaards leven bestaat. En 72 procent denkt dat die buitenaardsen vredelievende wezens zijn. Onder 16-jarigen is 21 procent er zeker van dat buitenaards leven bestaat.

  Maar daarentegen is de kennis van ons zonnestelsel onder jongeren bedroevend. Negen van de tien ondervraagden wist niet de acht belangrijkste planeten te benoemen. (PO)

  Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1003/Jouw-Wereld/article/detail/460491/2010/02/01/Leraren-zijn-buitenaards.dhtml

 16. ik zou er toch mijn leven niet onder durven te verwedden dat de buitenaardsen die voor de deur liggen te wachten alleen met goede bedoelingen komen,
  ik heb toch wel bedenkingen. waarom willen ze zeker zijn geen moeilijkheden tegen te komen. ze zijn toch veel machtiger en sterker, verder in techniek dan wij?
  het moet een peuleschil zijn de hele boel over te nemen en ons weer op het goede spoor te zetten.
  eerder denk ik dat ze een heleboel makke schapen willen die straks voor zichzelf uitgedacht zijn en het licht hebben gezien en dus verder braaf doen wat die hogere goden zeg maar allemaal van hun kudde verwachten.
  sorry hoor, maar als puber vond ik in de bijbel al die uitdrukkingen en gezegdes ook al zo duidelijk voor zichzelf sprekend.
  ze zijn welkom hoor maar wel op onze eigen voorwaarden lijkt me.
  wij behoren als mens oneindig vrij te zijn en te blijven.

  selene

 17. Wat hebben wij erover te zeggen.

  Wanneer ze vrienden willen zijn of over ons heersen.
  Het zou alleen zonde zijn als we gelijk ten aanval gaan terwijl het misschien prachtige eerlijke wezens zijn.

  Ze zullen wel wachten tot wij terug zijn bij onze essentie, ze willen misschien geen conflict, zoals de wereld nu vol conflict zit.

 18. Zijn leuke lui die aliens.

  Kan er beter mee opschieten dan de doorsnee mensen hier om me heen vandaag de dag.
  Die zijn allemaal zo druk bezig met hun ascentie opdracht, dat ik veel beter uit de voeten kom met mijn flashstick van Will Smith (MIB).

  *** FLITS ***

 19. @Paul

  Doe ze de groeten.

  Als ze willen, mogen ze bij mij best een pilsje komen drinken. Anders moeten ze ff aangeven wat ze willen, dat kun je wel doorgeven toch? Kan ik het nog gauw halen.

  Ben niet zo bang. Laat die stick dus maar achterwege bij mij wil je?

 20. Voor ons zijn het ufo’s. Niet voor de mensen die ze hebben ontwikkeld. In Area 51 bijvoorbeeld.

  Ik moet ze eerst in hun ogen kunnen kijken, voor ik ga geloven dat ze rond onze aarde zijn.

  Ik zeg niet dat ze niet bestaan, maar misschien een aantal lichtjaartjes verderop.

  Verhalen van anderen geloof ik niet, dan wil ik toch bewijs zien. Ze kunnen wel zijn omgekocht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.