Advertentie

Hillary’s fraude nu aan het licht..!!


De Rothschilds organiseerden een 'sponsoring'-banquet, waarbij deelname US$ 100.000 pp. was, De puppet en haar master...
De Rothschilds organiseerden een ‘sponsoring’-banquet, waarbij deelname US$ 100.000 pp. was, De puppet en (een van) haar master(s), Evelyn de Rothschild, poseerden natuurlijk officieel voor de fotoshoot bij aankomst… In plaats van ‘supporters’ van Hillary, is Hillary degene die dient te gehoorzamen aan deze eigenaren van o.a. de FED, de uitgevers van de US-dollar..

x

x

x

Hillary’s fraude nu aan het licht..!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

clinton laws little peopleHet wordt met het uur erger voor Hillary Clinton. Als je naar het Nederlandse NOS-journaal kijkt, of de collega’s van RTL, zul je hier niet veel van horen of te zien krijgen, zijn we bang. Maar de fraude, waarvan de Democratische Partij, al enkele maanden wordt beschuldigd, krijgt nu grond onder de voeten. Berny Sanders is door zijn eigen partij genaaid.De verkiezingen, waarbij Hillary Clinton bóven Saunders uitkwam, blijken -kort gezegd- op grote schaal te zijn gefraudeerd.

Wij zien al enkele weken veel berichten over de fratzen die de DNC, de ‘Democratic National Committee’ uitgehaald heeft met de stemmen die naar Bernie Sanders uitgingen. Handtellingen in kleine gemeenten, dubbeltellingen, etc. etc. Allemaal in het voordeel van mevrouw Hillary Rodham-Clinton, die kennelijk DE onuitgesproken favoriet is van de leiding van de DNC.

Er zijn op dit moment veel geruchten op het internet, dat de pogingen van president Obama, om een FBI-onderzoek naar de fraude met Clinton-stemmen te blokkeren, zullen falen. De krachten in de bevolking, die tégen deze enorme massa-fraude zijn, zijn niet meer te stoppen.

James Comey, FBI-directeur laat zijn publieke en ethische plicht hopelijk niet liggen..!
James Comey, FBI-directeur laat zijn publieke en ethische plicht hopelijk niet liggen..!

Verkiezingsfraude en financiële fraude..? Waar te beginnen..?
Niemand minder dan haar democratische partijgenoot (of moeten we zeggen ‘voorganger marionet’) president Barack Obamaheeft geprobeerd Hillary’s kont te redden, maar dat mislukte. Niemand minder dan James Comey, de directeur van de FBI (HIER), besloot om de ‘orders’ van Obama náást zich neer te leggen en te doen, wat miljoenen Amerikanen van hem verwachtten. EEN ONDERZOEK NAAR DE MISLEIDENDE PRAKTIJKEN VAN HILLARY EN HAAR CLUB IN TE STELLEN. Volgens ingewijden zijn er vele onderzoeken die lopen, naar de mogelijke corruptie bij de stemmingen in de voorverkiezingen.

Maar ook en vooral is de financiële schatkist áchter Hillary, ’the Clinton Foundation’, onderwerp van onderzoek. Verschillende afdelingen van de Amerikaanse overheid hebben van de FBI al opdracht gehad om deze ‘Clinton Foundation’ tegen het licht te houden. Een openbaar gemaakte brief, die getekend werd door maar liefst 64 Republikeinse volksvertegenwoordigers, verklaren dat: ‘recent ontdekte informatie over de Clinton Foundation, een beeld schept van gewetenloze en onwettige zaken.” Deze brief vraagt aan de IRS, de Amerikaanse belastingdienst, de FBI en de  Federal Trade Commission om de vele, vele beschuldigingen te onderzoeken.

‘Het gaat er niet om wat de mensen stemmen, maar
om wie de stemmen telt’

Jozef Stalin (1878 – 1953)
(‘democratisch’ gekozen Russische president)

Ondanks deze steun is dezelfde James Comey al geblokkerd geweest, door het Amerikaanse ministerie van Justitie, bij een poging om Clinton te gaan vervolgen.. Maar dit keer is het té laat voor Clinton; Comey heeft ‘juridische bijstand van buiten’ gezocht en gevonden en zal niet meer worden gehinderd. In hoeverre de verkiezingsfraude door Clinton en haar team, óók in deze stappen zullen worden opgenomen, is nog de vraag.

Kijk naar het volgende filmpje over deze fraude in de staat Californië, waar senator Bernie Sanders volledig bestolen werd van zijn kiezersstemmen..! Werkelijk ongelooflijk als je beseft wat hier gebeurt, in het land dat ‘het democatische voorbeeld wil zijn in de wereld’..

Verkiezingen in de VS zijn bij voorbaat überhaupt al gemanipuleerd..
Nu heeft een lid van het ‘Senate Homeland Security Committee ‘ waarschuwingen gestuurd naar het Department of Homeland Security (DHS), waarin hij melding maakt van ‘ernstige schendingen van het kiessysteem’. Zijn diplomatieke woorden zijn: “Verkiezingsbeveiliging is kritisch, en een aanval door buitenlandse acteurs op ons verkiezingssysteem, kan de integriteit van ons kiessysteem in gevaar brengen.”

En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)
En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)

Ruim 70% van alle staten in de VS, gebruiken het een of andere elektronische computer-kiessysteem. Wij schreven hier op de site al eerder, hoe elke president feitelijk wordt ‘gemaakt’ door dit systeem te beinvloeden, met software die al is openbaar gemaakt in enkele hearings.. Verschillende groepen computerhackers, die vaak de taak voelen om overheden te waarschuwen voor ‘bugs’ en lekken in software-programma’s en/of computersystemen, hebben het nieuwskanaal CBS-news al gemeld, dat de lekken in de verkiezingscomputers er al decennia zijn..

Niet alleen zijn de stemcomputers oud en bijna anthiek, maar nu over zo’n 3 maanden weer nieuwe verkiezingen in aantocht zijn, is verandering nauwelijks denkbaar, vooral door de versleten software. Software die vaak is uitgerust met zg. ‘Flip/flop-sotware’.. Hierdoor is het van afstand mogelijk de stand uit te lezen van een stemcomputer, TIJDENS VERKIEZINGEN en de resulaten om te draaien, met één simpele opdracht van buiten het stemlokaal. (Wanneer bijv. de score op dat moment 35% democraat/65%  republikein is, is het mogelijk dit simpel om te draaien..!!)

En het is Donald Trump die zijn mond open doet. Ook hij weet, dat de krachten-achter-de-schermen in de VS, laten we ze even ‘Roodschild’ noemen, hun eigen kandidaat, Hillary Clinton hebben gekozen als marionet-die-nu-president-moet-worden.. Of zoals Trump het netjes zei: “I’m afraid the election is going to be rigged, I have got to be honest,” (vert. “Ik ben bang dat de verkiezingen doorgestoken kaart zullen zijn; daarover moet ik eerlijk zijn”). 

De hackers die zich verenigd hebben in het ‘Symantec Security Response’, erklaren zelfs dat het mogelijk is de verkiezingen van het grootste land ter wereld, te manipuleren, met een stukje software, dat je simpel en goedkoop, online op het internet kunt vinden.. Brian Varner is één van deze mensen die het apparaatje demonstreren. Zijn commentaar: “Ik kan de verkiezingscomputer in, vervolgens de verkiezingsgeheugenkaart resetten, om vervolgens alle stemmen opnieuw in te voeren”. 

32 gedachten over “Hillary’s fraude nu aan het licht..!!

 1. http://dailycaller.com/2016/08/11/exclusive-joint-fbi-us-attorney-probe-of-clinton-foundation-is-underway/
  Als blijkt dat Hillary Clinton en de foundation zich aan fraude schuldig hebben gemaakt of andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen ben ik benieuwd hoe ze dat gaan oplossen in verband met de verkiezingen.
  Voor vele overheidsfuncties geldt dat je alleen in aanmerking komt voor bepaalde functies als je bewijs hebt van onbesproken gedrag.
  Hoe is dat dan in de VS?

  1. en hier ging het geld naar toe, ons geld, voor de juiste doses ’terror’, die dan weer bestreden moet worden met nog meer geld voor wapens, nog meer vluchtelingen, de gekte is compleet, al jaren lang en nu begint het te duidelijk naar buiten te komen voor te veel mensen tegelijk, forums moeten daarom rap dicht;

   http://yournewswire.com/hillary-clinton-admits-isis-was-created-by-u-s-government/
   http://yournewswire.com/hillary-clinton-admits-we-created-terrorists-we-funded-them/
   http://www.infowars.com/trump-is-right-heres-proof-hillary-obama-founded-isis/

  2. Laat ik deze er dan ook maar bij zetten.
   http://www.ninefornews.nl/trump-noemt-hillary-clinton-de-duivel-en-waarschuwt-voor-vervalste-verkiezingen/
   Wanneer u bij Islamitische staat de blauwe letters (bleek dat) aanklikt kunt u lezen dat een Frans bedrijf IS belasting heeft betaald en tevens sponsor van de Clinton Foundation was.
   En Hollande de Fransen maar onder steeds verder gaande controle plaatsen en burgers door wet en regelgeving te veranderen hun rechten afpakken.
   Net zoals Valls de arbeidswet zonder stemming te houden erdoor heeft gedrukt.

  3. Monsters sponsoren monsters…..Wel van uw ingehouden belastinggeld.En Killery is een gevaarlijk monster

  4. Corruptie is van alle tijden en vind ogenschijnlijk overal plaats zelfs in Nederland.
   Zij die corruptie zouden moeten aanpakken krijgen wel heel erg makkelijk hun loon uitbetaald terwijl de corruptie gewoon door woekert.
   Zoals u in de volgende verwijzing kunt lezen gaat pensioengeld naar de bouw van nederzettingen.
   ABP is daarvan op de hoogte maar weigert zich terug te trekken en zet liever de ouderen in de kou.
   http://www.volkskrant.nl/politiek/abp-blijft-beleggen-in-israelische-banken~a3574645/

  5. Dat is een hele slechte belegging in Israel. Omdat ook Israel elk moment vernietigd kan worden door thermonucleaire wapens. Zo slim zijn ze dus niet bij het ABP.

 2. Veel mensen die eindtijddromen hebben gehad (zie Youtube), zeggen dat Obama nog een derde termijn gaat regeren. Dat leek tot voor kort onrealistisch maar het begint wel steeds realistischer te worden met Hillary Clinton en Donald Trump.
  Ik kan mij nu heel goed voorstellen dat door fraude en chaos etc. Obama nog een termijn aanblijft. Er zal vast een mogelijkheid voor zijn. Ze verzinnen er wel wat op. Ik ben in elk geval heel erg benieuwd hoe deze verkiezingen aflopen.

  1. Staat van beleg in de VS.. Noodwet o.i.d. De nieuwe president is het pas, als hij/zij is ingezworen. Dus het lijkt simpel, wanneer je deze ‘ceremonie’ gewoon uitstelt, ’totdat’.. Ook al is de nieuwe president al bekend; wil nog niet zeggen dat hij/zij het IS..!

  2. Inderdaad GuidoJ. er kan een staat van beleg worden uitgeroepen.
   In dat geval hoeft de overheid de burgers niet te raadplegen.
   Daardoor zou Obama kunnen blijven zitten waar hij zit.

  1. Religie wordt m.i. gebruikt door de machthebbers als ultiem mindcontrole middel, een boek voor de mens wordt het perfecte wapen tegen de mensheid.
   De bijbel; een dagboek van de stoutmoedige mens om te gaan met de beproevingen van het leven.
   Prachtig boek hierover
   Het oerboek van de mens, door Carel van Schaik en Kai Michel.
   “Wie de bijbel leest vanuit evolutionair perspectief zal misschien niet God zelf beter begrijpen, maar wel wat het betekent mens te zijn”.

 3. “””James Comey, FBI-directeur laat zijn publieke en ethische plicht hopelijk niet liggen..”””

  De FBI heeft LaVoy Finicum 6 maanden terug vermoord in opdracht van Hillary Clinton. Het doel was 6 Amerikanen vermoorden (2 vrouwen) maar dat drufden ze nou net weer niet op de camera vast te leggen. Daar moet je een item over maken. De moord van de FBI op Amerikanen die een alternatief kunnen bieden voor het politieke systeem. Het hoofddoel van de FBI is terreur tegen de Amerikaanse bevolking en het vermoorden van mensen die de bevolking tegen de heersende elite kunnen organiseren.

  1. Kom maar op met je item. Welcome. Wij redigeren het en vullen het evt aan. contact-add-wanttoknow.nl Kan ook anoniem.

 4. ASSASSING ook luisteren van marillion met de oude vis.. niks is meer raar als je ziet wat er nu speelt.. STEENGOEDE muziek die mij in de jaren 80 al wakker deden wekken waar we nu voor staan..
  neem nog een wijntje en sluit de zaak af met de mooie gedachten dat we allen tot s t o f overgaan.. stof tot verder nadenken

  FUGAZI luisteren van de oude Marillion.. alles valt op de plek; deze dame gaat het onderspit delven, the game is over!! (jesters tears)
  fijne zondag allen, namaste

 5. Leven naar de ideologie van het stenen tijdperk. Gebruik maken van een papieren formulier waar je aankunt geven waar je op wil stemmen. Neem een rood potlood en maak je keuze!
  Guido weer een prachtig artikel, Chapeau !

  1. Pjotr
   Bij de laatste provinciale staten verkiezingen, was men bang voor een histories lage opkomst van waarschijnlijk slechts 40%. Dat kon natuurlijk niet daar dan het wettelijk fundament voor de politiek geheel wegvalt. Paniek in de tent en grote inspanningen om toch vooral mensen te bewegen om te gaan stemmen . Resultaat was dat er een op één na laagste opkomst werd geregistreerd 52,2 % meen ik. Vervolgens was er gedurende de week na het bekent worden van de uitslag sprake van 3500 spookstemmen in amsterdam 2700 spookstemmen in rotterdam etc etc.
   Nu vraag ik je , spookstemmen hoe kan dat als je je moet melden met stempas en legitimatie?? Deze berichten werden snel van alle openbare nieuwszenders geweerd, en verdwenen . Op geen enkel forum waarop ik over deze zaken vragen stelde werd er op ingegaan , door helemaal niemand!!
   Dus ja ook in nederland word er gesjoemelt met verkiezingsuitslagen en opkomstpercentages. Het enige dat wij als bevolking kunnen doen om de onwettigheid van dit systeem aan te tonen is massaal niet meer gaan stemmen . Immers als stemmen werkelijk tot beleidsveranderingen zou leiden was het allang verboden.

  2. En wederom blijft het op zo veel frequenties oorverdovend stil, wonder why??

  3. Bedankt voor je onzelfzuchtige inzet om dit onder de publieke aandacht te brengen Marcel Wiersum.

   Bij het geenpeil referendum werd opgeroepen om bij het stemmen tellen, te getuigen door burgers. Dus waarschijnlijk ben je wel gehoord.
   Zelf moet ik het nog even laten bezinken maar wat je verteld in 7.2.Het is in iedergeval een reactie om in te lijsten.

   Tegenwoordig zijn de lange wachtlijsten bij de woningbouw corporaties onderdeel geworden bij de publieke debatten , daar werd vroeger nooit over gesproken voordat ik er over ben blijven doorzeiken (op forums)tot ze er niet meer om heen konden. Alsof het niet bestond was het.

   Twee keer een kerst pakket gehad de afgelopen 16 jaar en een ongelofelijke hoop gezeik/gedonder. (understatement!)

 6. Als ik Amerikaan was zou ik absoluut op Donald Trump stemmen. liever een bewezen zakenman die soms scherp uit de hoek kan komen dan een achterbakse valse heks.

  1. Leuk die foto’s. Ik wil graag dat Hillary president wordt! Ik heb er zelf ook propaganda tegen gedaan. Maar 2-3 weken. Mijn laatste artikel hieronder. Het was zo geschreven dat als Hillary het zou lezen zij een “mindblast” zou krijgen. http://www.liveleak.com/c/Andrew_Parker_Mi5 (onderste artikel, de foto is nu al veel gebruikt op andere plekken)

 7. Direct aangifte doen, klagen bij voorzitter stembureau, rechtszaak starten: klonen mogen niet onder een valse naam aan verkiezingen mee doen. Daarnaast zijn ze niet eens op aarde geboren, niet in de VS, en hebben geen geldig geboortecertificaat. Politiek doet er niet toe als het buigen of breken is, want als de buitenaardsen ons niet gaan helpen komt iedereen om het leven. Slecht geslapen? Wacht maar af als de methaan bom tot ontploffing komt. Op zijn minst hadden de fascisten er in kunnen slagen ‘eerlijke’ verkiezingen te organiseren – maar nee. Je stemt op Jantje en de stemcomputer denkt dat je op Pietje gestemd hebt. In het anarchisme heb je zulke fascistische wanpraktijken niet. Niks mis met het rode potlood: mensen in de waan laten eerlijk te kunnen kiezen is nog het minste binnen zo een gewelddadig geldsysteem.

 8. Zonder enige discriminatie, willekeur, noch onfatsoen of anisemitiets – Het is het taboe ‘stupid’. ‘Het Grote Plan’, de Wereldhegemonie onder (nazi-)VN vlag. Het ‘J-woord’. volg de shekels.

  Historian and former CIA Intelligence Officer and analyst Michael Scheuer has openly identified the Jewish lobby as the main protagonists behind attempts to force America into the Syrian war. “We are owned by foreign governments,” he said,

  http://davidduke.com/former-cia-analyst-exposes-jewish-supremacist-syrian-war-lobbyists/

  Now, Israel is pushing and bullying the Obama administration to attack Iran in order to ensure Israel’s military supremacy in the Middle East and beyond.

  Some American government officials privately acknowledge this bullying, but are reluctant to speak openly lest they lose their jobs.”
  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=26b_1236470707#rIb32fGkyfvEholP.99

  Deze maffia vermoordt iedereen die hen niet zint. Denk aan Lincoln, Jackson, JFK, Marin Luther King, Palme, Bhuto, de Romanovs, e.v.a..
  Let wel, deze maffia – zijn antisemieten ‘in hart en nieren’. Een feit waar een taboe op is gelegd:
  “They are also the real anti-Semites. They have sacrificed Jews to their agenda before (Communism, Nazism, Zionism); will do so again.
  The bankers hate real Jews and real Judaism.their agenda for world government and world war. Jews are just pawns in their game. http://thisiszionism.blogspot.it/2007/11/worst-anti-semites-are-zionists.html

  De recente politiek toont aan dat veel EU landen ook onder controle staan van dit antisemitische monster (ZOG-regeringen). m.n. Oekraine, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Engeland, Schotland, het Vaticaan,de Bilderberg Group, en Europese Commissie. Heel monopolitiek Den Haag, is UNISONO voor ‘het Grote Plan’, de Stalinitische VN-Heilstaat, de ‘Socialistische’ Internationale.

  M.n. Clinton, Hitlery’ is een acuut gevaar voor iedereen op de planeeet:
  http://www.breitbart.com/radio/2016/08/08/erik-prince-hillary-clinton-playing-fast-and-loose-with-national-security-very-likely-caused-iranian-nuclear-scientists-death/

  WikiLeaks Exposes Hillary’s Stunning Connection to ISIS:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137591

  De man die Hitlery’s e-mails openbaarde: vermoord, daags voor hij zou getuigen voor de FBI.
  De man die de DNC (mee) organiseerde: vermoord;
  Deze man laat iig. nog een schat aan belastende bewijzen achter:
  http://shop.americanfreepress.net/store/p/28-HILLARY-AND-BILL-TRILOGY-Book-Deal.html

  U weet, toch?, dat zowel Soros als Rockefeller hun fortuinen achter Hitlery hebben gestoken.
  Hitlery betekent een zekere dood ook voor ons in de EU – een slavenkolonie olv. diezelfde K-Maffia.
  Hitlery gaat Hillerycare doorrammen, het duivelse ziektenproject van nazi-Rockefeller: UNIVERSAL HEALTH CARE.
  Dat wordt gedwongen (want TTIP-via de achterdeur; ‘handel’sverdragen, ass.verdragen, e.d.) dodelijke vaccins, chemo, dr. Mengele praktijken, gentherapie, e.d.).

  Wat iedere Europeaan ook zou moeten weten over Hitlery:
  An American Israeli writer Bradley Burston wrote in the Haaretz newspaper a piece called
  This is the war, and Trump is the enemy.

  In words of Jeffrey Sachs,
  “Hillary is the candidate of Wall Street. Even more dangerous, though, is that she is the candidate of the military-industrial complex supporting every war demanded by the US deep security state run by the military and the CIA.”

  And now she and her party set their sights on Russia.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137546

  Desinformatie; is ‘big business’ voor ‘Defense Contractors’: https://search.lockheedmartinjobs.com/ShowJob/Id/50172/Open-Source-Intelligence-(OSINT)-Instructor-Trainer-Ft-Lewis,-WA/

  Voor de volledigheid had ik nog wat willen toevoegen over de occulte bezetenheid van Hitlery.
  Haar deelname aan het satanisch genootschap ‘Bohemian Groove’; zij dient Satan, niet het volk, zelfs niet de mensheid.
  Dan stuit u ook op rituele offeringen (kindertjes), hypnose, en kindermisbruik.
  Dat gaat dan president worden van de grootste slavenkolonie op aarde.
  30 jaar ‘War on Terror’, paar TRILJOEN $ verder … en resultaat: NUL
  Eigen land tig keer failliet, uitgewoond, half werkloos, gedrogeerd, overgenomen door de KM, van God los, en in chaos gedompeld:
  En het terrorisme: floreert! Qui Bono?!!

  1. Lekker allemaal laten gebeuren. Nergens druk om maken. Die Amerikanen die worden vernietigd door Noord-Korea.

 9. Ja, vele weten dat Hillary uiteindelijk niet de verkiezingen zal winnen, omdat nog veel aan het daglicht zal komen, gelukkig maar in deze tijd kan niets meer verborgen blijven, alles zal en moet aan het licht komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.