Advertentie

ALLE oorlogen zijn bankiers-oorlogen..!


Alle oorlogen zijn bankiers-oorlogen..!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Dit is misschien wel een van de belangrijkste documentaires die iedereen op dit moment kan bekijken, gezien de huidige gebeurtenissen en escalaties tussen Hamas, Israël, Iran en de VS. Dus als jij nog steeds verstrikt bent in de verhalen over links versus rechts, Israël versus Palestina, Oekraïne versus Rusland, en geopolitiek en oorlog behandelt alsof het een voetbalwedstrijd is waarin je één kant als de echte morele autoriteit ziet winnen, trek dan 45 minuten van je dag uit, om deze documentaire volledig te bekijken. Geloof ons, het is het waard!

Het is geen nieuwe video, en veel mensen hebben hem gezien en gewaardeerd, maar het is nu belangrijker dan ooit, voor zoveel mogelijk mensen om hem te zien en echt de diepe en openbarende waarheid achter deze woorden te begrijpen, en hoe ELKG conflict machten heeft gehad die beide kanten financieren met snode bedoelingen erachter en een bredere agenda die niet in het echte belang van de mensen is.

Wat er nu gebeurt is niet ‘organisch’; het is geen vergissing dat Hamas Israël binnendrong om burgers te vermoorden en gevangen te nemen, noch is de US$ 6 miljard dollar die de regering Biden vrijmaakte voor Iran -in ruil voor gijzelaars- vóór de aanval een vergissing! Ze construeren verhalen recht onder onze neus en we kunnen ze niet zomaar blindelings zaken geloven, op basis van een oppervlakkige evaluatie, vooral niet wanneer deze verhalen worden gepresenteerd door het establishment en de MSM.

Nogmaals: denk zoals zij, met strategie, perceptie en propagandistische motivaties in gedachten. Je moet proberen te begrijpen waarom ze welke informatie dan ook aan het publiek presenteren en met welk doel. Je moet vraagtekens zetten bij elke actie, elke richtlijn en elke mediaspin. Waarom verschuift het verhaal nu in de richting van de Biden-administratie die deze aanval heeft veroorzaakt door geld vrij te maken voor Iran?
Waarom suggereert senator Lindsey Graham in verband hiermee, preventief een oorlog met Iran? Wat als dit is ontworpen om ervoor te zorgen dat Biden Iran aanvalt om zich in te dekken door hen US$ 6 miljard terug te geven?

En…Waarom was er zo’n enorme aandacht voor antisemitisme op Twitter/X in de weken voorafgaand aan deze aanval? Was dat organisch? Of was dat van tevoren gepland, wetende dat er een aanval op Israël zou komen en dat er preventief percepties moesten worden gecreëerd om censuur te rechtvaardigen? Trek alles in twijfel. Ga uit van een samenzwering. Kijk de video en besef wat de strekking is van deze info. JIJ BEPAALT wat jouw waarheid is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.