Advertentie

HAMAS-aanval = valse vlag operatie..?!!?


klik voor artikel

“Het wordt tijd dat we toegeven, dat Israël
een zieke maatschappij is. En dat de Israëlische
holocaust tegen de Palestijnen,
érger is dan de nazi’s.
Het is onze plicht deze ziekte te behandelen”

Israëlische president Reuven Rivli
(januari 2017)

*

HAMAS-aanval = valse vlag operatie..?!!

2023 © WantToKnow.nl/be

*

Op social media is het inmiddels een uiterst hot topic. De mogelijkheid dat we met de hele wereld zitten te kijken naar een valse-vlag-aanslag.. Een aanval door GAZA-Hamas- milities op Israël, met raketten, maar vooral fysiek, met aanvallen op de dorpen rondom de Gazastrook. Voor veel mensen is een dergelijke ‘voorbereide aanslag op eigen volk’ geen optie om over na te denken. Maarrr.. als je niet kunt geloven DAT iets waar is, wil het nog niet zeggen DÁT HET NIET WAAR KAN ZIJN. Het gaat om het nuchtere verstand, dat zich dient af te vragen of het kijkt naar zaken zoals die ‘officieel’ worden gepresenteerd en vervolgens door het volk worden geïnterpreteerd.. Ondanks alle emoties bij deze gruwelijke, mensonterende gebeurtenissen..!

Een valse vlag kenmerkt zich, doordat ‘officiële verklaringen’ niet kloppen met de FEITELIJKE zichtbare gebeurtenissen. Kijk in dit geval naar de onderstaande video’s en besef: deze vergelding bestaat ABSOLUUT NIET UIT VLIEGTUIGAANVALLEN. Waar kijk je dan naar? Je kijkt naar een nieuw geval van controlled demolition van het -naar wij begrijpen- het Palestijnse radio/Tv-gebouw. VAN ONDER OPGEBLAZEN..!! En nee dus GEEN vliegtuigaanvallen.. Maar dan begint de logica:

Wat er fout mee is?
Wanneer een dergelijk gebouw ondermijnd is met explosieven, is het godsonmogelijk dit binnen ENKELE UREN te doen. Wat dus betekent dat dit VOORAF ZO  GEËNSCENEERD MOET ZIJN..!! En dat brengt je maar tot één conclusie: een valse vlag operatie..! Van binnen de Hamas-organisatie natuurlijk, want het Israëlische leger is helemaal nog niet in de Gazastrook aanwezig..! En het verhaal van de vliegtuigaanval ZOALS HET OVERAL WEER WORDT GEPRESENTEERD WORDT is daarmee tot ONZIN te verklaren..!

En nee, het is niet gek, dat je nu mogelijk even op je stoel zit te shaken..! Hoe dit dan kan? Waarom het kan? Maar kijk eerst naar de explosies en besef nogmaals: het officiële verhaal van de vliegtuigaanvallen is niet houdbaar. Gebouwen worden niet geraakt van buiten!! Deze eerste, onderstaande versie werd op Twitter/X gepubliceerd.. Kijk naar het bijschrift.. Een duidelijk poging ieders perceptie te verkrachten. WANT NEE, HET WAREN GEEN VLIEGTUIGEN..! Kijk naar de begeleidende tekst:

(origineel)
Official narrative: “Israel bombed a high-rise building in Gaza, massive explosion heard.”
Check the video again…it looks like semi-controlled demolition. Camera positioned… let’s go 1,2,3…cut

vertaling:

Officieel verhaal: “Israël bombardeerde een hoog gebouw in Gaza, enorme explosie gehoord.”
Bekijk de video nog eens… het lijkt op een halfgecontroleerde sloop. Camera geplaatst… laten we gaan 1,2,3…cut

Deze vergeldingsactie is natuurlijk bizar, wanneer het inderdaad gaat om een vergeldingsactie van het Israëlsiche leger. Nogmaals, dit kunnen vliegtuigen niet voor elkaar krijgen, om een gebouw in 3 of meerdere delen naar de grond te halen.. Kijk hoe het gebouw, KEURIG VAN VOREN GEFILMD, in elkaar zeigt.

 

Wat voor voordeel heeft de ‘bedenker van deze operatie’ dan?
Er zijn veel motieven te bedenken voor deze valse-vlag-operatie, wanneer daar werkelijk sprake van is. En dat is het volgens ons en vele, vele anderen inmiddels op de alternatieve media. Natuurlijk papegaait de NOS de verhalen na, over ‘vliegtuigaanvallen’.. Het instrument van de mind-control is volop in werking gezet.

Wie niet gelooft dat Zionist Benjamin Netanyahu in staat is om dát te doen wat op 7-10-2023 gebeurde, dient zich verder te verdiepen in ’s mans interesse in terrorisme.. Kijk naar zijn uitspraken, kort ná 911. HARTELOOS..!

En vervolgens gaan ‘reguliere’ journalisten nu wel op hun tellen passen, voordat ze hun ‘vingers branden’ aan artikelen/reportages van hun hand, waarbij ze voorbij het ‘officiële narratief’ gaan werken..!! Want natuurlijk is ook hier weer de grote kracht/het voordeel van een/deze valse-vlag-operatie, dat de hele goegemeente GELOOFT dat het gegaan is, zoals het nu officieel wordt gepresenteerd..!

DUS GEBRUIK JE GEZONDE VERSTAND, VOORDAT JE JE MENING OPMAAKT..! De smerige en laffe moorden op de joodse mensen in de dorpen rondom Gaza, vragen om een oprechte analyse van deze acties..! En daarom plaatsen/publiceren we hier, wat wij onder ogen krijgen en wat wij daaruit concluderen.

Een open mind en gezond verstand gebruiken.
Doe dat óók om het mogelijke motief te duiden/ont-dekken..! Want dat is belangrijk bij het ontrafelen van een valse-vlag-operatie. Kijk naar de volgende berichtgeving, die al jaren rond de HAMAS-beweging hangt. Israël -en natuurlijk haar geheime dienst(en)- zouden al ruim een decennium geïnfiltreerd zijn in HAMAS.. Als je het niet kunt geloven, kijk naar deze krantenkop uit de ‘Jerusalem Post’. We hebben geprobeerd het artikel op te duikelen, maar helaas zonder resultaat tot nu toe.

Dus afgezien van het gegeven, dat Israël geïnfiltreerd zou zijn in HAMAS, is dan de vraag: WAAROM..? Wanneer de HAMAS-infiltratie inmiddels van zódanige aard is, dat het weinig moeite kost het HAAT-VUURTJE aan te wakkeren bij de HAMAS-leiding, werd de motivatie voor de aanval (haat tegen Israël) gemobiliseerd. En dan het moment.. Iedereen spreekt hierover in de zin van de futiele tegenstand die de moordende groepen kregen. En let wel: de gelegenheid was er bovendien, maar niet ‘ineens’ of ‘plotseling’..

Het gebrek aan tegenstand was duidelijk té idioot voor woorden.
Want de hele wereld vraagt zich af:

  • ‘WAAR WAREN DE MILITAIRE TROEPEN’ en vooral
  • ‘WAAR BLÉVEN ZE NA AL DIE UREN!!’. En daarenboven
  • WAAROM WIST DE ISRAËLISCHE GEHEIME DIENST DIT NIET..?’
De ‘vredespolitiek’ van Netanyahu in beeld. Gaza, een concentratiekamp aan de Middellandse Zee.. Een stoofpot voor HAAT en WRAAKGEVOELENS

Het mogelijke motief
Naar ons gevoel is het nu gedaan met Gaza.. Om het heel simpel te vertellen. De hele wereld is het eens met Netanyahu, die ‘GAZA GAAT OPHEFFEN’ en/of onder VOLLEDIGE CONTROLE van de Israëlische regering gaat brengen..! De hele wereld zal het eens zijn met deze intrigant, want dat is Netanyahu. Er zullen teksten/commentaren komen in de trant van:

 • “Deze GAZA-Palestijnen hebben het allemaal aan zichzelf te wijten!”
 • “Hadden ze zélf die HAMAS maar onder controle moeten brengen”
 • “Ik vind het prima zo, dan is de Gaza-problematiek ook meteen opgelost”
 • “Israël/Netanyahu kon toch niet anders, dan dit rovershol uitroken?”
 • etc.

En wie komt er daarna dan als ‘grote leider’ uit de bus..??
3x Raden. Kijk naar de illustratie boven dit artikel, met de uitspraak van de Israëlische president Reuven Rivli uit 2017. Als de leider van een land haar burgers deze spiegel voorhoudt, is het niet zo heel gek om te beseffen wat hier gebeurd kan zijn of zelfs IS GEBEURD. En wat deze smerige praktijken intrinsiek dan behelzen..? Dat een valse-vlag-operatie, OOK VANUIT DE POLITIEKE TOP IN ISRAËL tot de mogelijkheden behoort..!!

Het zou de KEIHARDE MEDEPLICHTIGHEID betekenen, aan de gruwelijk moord op enkele honderden van je mede/staatsburgers. Die niet anders konden doen, dan gruwelijke ‘bijrol-spelers’ te zijn in het afzichtelijke ‘spel’ van haar premier..! Maar hopelijk hebben we het mis; hopelijk zitten we in de illusionaire complothoek en zien we ze gewoon vliegen.. En ja, ook die straaljagers weer, die het gebouw verwoesten, zoals je dat hierboven ziet gebeuren… En dat het inderdaad géén valse vlag was, door Netanyahu gefiatteerd.

We voelen echter de noodzaak, deze info met je te delen. Let op de vraagtekens bij de kop boven het artikel. Maar nogmaals: besef als er zaken zijn die jij NIET KUNT GELOVEN, dat dit niet inhoudt, DAT ZE NIET GEBEURD (kunnen) ZIJN..!!

* * *

 

(klik voor artikel)

Omdat de link naar het Engelstalig artikel vaak niet werkt, kun je hieronder de vertaling lezen van het verhaal uit 2019 van deze generaal Yair Golan:

Israël zou moeten samenwerken met Hamas om de veiligheidssituatie voor de inwoners van Zuid-Israël te stabiliseren, vertelde voormalig stafchef van de IDF Maj.-Gen. (res.) Yair Golan aan The Jerusalem Post. Golan, die zich snel in de politiek stortte door zich kandidaat te stellen voor de Democratische Unie nadat hij eerder dit jaar met pensioen ging uit het leger, zei het volgende hierover:

“Ik zie geen probleem in samenwerking met Hamas”

Golan vertelde de Post dat de regering geen beleid heeft met betrekking tot de 365 vierkante kilometer grote geblokkeerde kustenclave waar bijna twee miljoen mensen wonen. Dat gebrek aan beleid, stelde hij, is een verschrikkelijke zet die Hamas in staat stelt om het gebeuren op de grond te controleren.

“Israël zou zich moeten afvragen wat ons hoofddoel is. En dat is de veiligheidssituatie stabiliseren. En de beste manier om dat te doen is door een soort samenwerking met Hamas en een soort wederzijds belang met Hamas; we hebben diplomatieke, economische en commerciële maatregelen nodig en andere elementen waarmee we kunnen samenwerken om de situatie te stabiliseren.”

Golan, die benadrukte dat hij geen veiligheidssamenwerking bedoelt zoals Israël die heeft met de Palestijnse Autoriteit op de Westelijke Jordaanoever, vertelde de Post dat er op dit moment al een bepaald niveau van samenwerking is met de terreurgroep:

“Ze patrouilleren in het grensgebied met onze stille toestemming. Een bepaald niveau van samenwerking betekent niet erkenning. Erkenning vereist een fundamentele verandering in de aard van Hamas. Verdere samenwerking moet dus gebaseerd zijn op vertrouwen. We hebben nog steeds een enorme kloof te overbruggen.”

Volgens Golan is zijn regering er, ondanks het feit dat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu al meer dan 10 jaar aan de macht is, niet in geslaagd om een soort redelijk beleid met betrekking tot de Gazastrook vast te stellen.

“Je maakt overeenkomsten of afspraken met je vijanden, niet met vrienden. Het is heel gemakkelijk om een overeenkomst te sluiten met je vriend, maar dit is niet de kwestie en het is geen moeilijke beslissing, en je hebt geen echte leiders nodig om die eenvoudige beslissingen te nemen,”

Golan benadrukte dat Israëlische burgers van hun regering moeten eisen dat ze een beleid opstellen, terwijl de IDF zich tegelijkertijd moet voorbereiden op een nieuwe oorlog in de Gazastrook. Hamas nam de macht over de kustenclave met geweld over in 2007 en heeft drie keer oorlog gevoerd met Israël:

   1. Operatie Gegoten Lood in 2008-2009,
   2. Operatie Pijler van Verdediging in 2012 en
   3. Operatie Protective Edge in 2014.

Deze militaire operaties hebben de Gazastrook in puin achtergelaten en ondanks miljoenen dollars aan internationaal hulpgeld is de wederopbouw minimaal. Het standpunt van de IDF is dat Hamas niet geïnteresseerd is in een lang militair conflict met Israël, maar dat de terreurgroep een korte periode van intense gevechten zou kunnen uitlokken om met de hulp van de internationale gemeenschap te onderhandelen over een staakt-het-vuren, waardoor de groep de economische en humanitaire omstandigheden zou kunnen verbeteren.

Duizenden Palestijnen hebben ook deelgenomen aan gewelddadige wekelijkse protesten langs het grenshek van Gaza om een einde aan de blokkade te eisen. Hamas heeft onlangs leden van de groep langs het grenshek geplaatst om infiltratiepogingen te stoppen, maar sinds het begin van de maand zijn er verschillende pogingen geweest door Palestijnen gewapend met granaten, aanvalsgeweren en zelfs raketgranaten. Ze zijn allemaal gedood door IDF-troepen. Hoewel zowel Hamas als de Palestijnse Islamitische Jihad de schuld van de infiltratiepogingen gaven aan ‘opstandige boze jongeren’, vertelde Golan de Post dat het om geplande gebeurtenissen ging.

“Er zijn geen spontane gebeurtenissen met Hamas. Het zijn serieuze mensen. Het is allemaal gepland en ze spelen met het niveau van geweld om dingen van Israël te krijgen.”

Er zijn het afgelopen jaar ook negen conflictronden geweest tussen Israël en terreurgroepen in de Strook, met meer dan duizend raketten die op Israël werden afgevuurd, waaronder vier afgelopen weekend. En hoewel Golan benadrukte dat niet elke Qassam-raket of brandende ballon oorlog moet betekenen, moet de regering de dreiging voor de inwoners van het Zuiden wegnemen.

“Het betekent niet dat we morgen ten strijde moeten trekken, maar wat we vandaag in het zuiden zien is totaal onaanvaardbaar. Als op dagelijkse basis Israëlische burgers niet vreedzaam kunnen leven en het is constant; het is onaanvaardbaar.

We moeten alles doen wat mogelijk is om oorlog te voorkomen en de veiligheidssituatie door andere maatregelen te verbeteren, maar als je een punt bereikt waarop je begrijpt dat er geen andere manier is om de veiligheidssituatie door andere maatregelen te verbeteren, dan kun je je militaire kracht gebruiken om de dreiging weg te nemen.”

Volgens Golan moet de regering – en niet het leger – een beleid creëren en vaststellen om Gaza te stabiliseren, en pas nadat Israël “alle civiele en vreedzame maatregelen heeft gebruikt” om “onze militaire kracht op de meest beslissende manier in te zetten.”
Het doel van elke toekomstige oorlog in de kustenclave moet niet het beperkte doel zijn om de tunnels te vernietigen, wat zeer beperkt is, maar eerder om de militaire capaciteiten van Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad te beperken, zei Golan. Maar, merkte hij verder op, “de vraag die voor het Israëlische leiderschap ligt is of we de situatie rond de Gazastrook kunnen stabiliseren zonder een grote oorlog of verdere operaties.”

* * *

Laten we je tot slot, de visie van David Icke aanbieden.
Dezelfde essentie over de gruwelijke situatie in Israël,
als je hierboven kunt lezen.
EN natuurlijk bepaal JIJ ZELF, wat VOOR JOU de waarheid is..!

3 gedachten over “HAMAS-aanval = valse vlag operatie..?!!?

 1. Reuven Rivli (in het artikel ) zegt dat de holocaust tegen de palestijnen erger is dan die van de nazi’s. Ook hier zie ik weer overeenkomsten met de nazi’s zoals het stop zetten van voedselhulp,geen water en stroom meer enz.Dat doet mij denken aan Leningrad tijdens de tweede wereldoorlog waarbij de nazi’s ook mensen hetzelfde aandeden.Biden heeft ook een grove fout gemaakt door op alleen Israëlische (eenzijdige) berichten af te gaan en te zeggen dat Hamas baby’s zou onthoofden.Hij zou dat later terug hebben genomen maar toch mag zoiets natuurlijk niet voorkomen.Destijds was het ook Powell die massavernietigingstuig in vrachtwagens had waargenomen waarna de invasie in Irak plaats vond.Nooit hebben ze die massavernietigingswapens gevonden.Media als de NPO en andere publieke zenders/omroepen hebben dus ook hier weer geen controle uitgevoerd of de beweringen wel juist zijn en dat is fakenieuws verspreiden omdat het geen feiten zijn.Juist de NPO wil hen die wel controleren zoals ongehoord van de buis halen,is dat niet ironies? De leugenaars willen de waarheidsvinders dus verwijderen.Wat betreft Israël en hamas: Hamas wordt als een terroristische groepering omschreven en Israël wil nu heel Palestina gaan uitmoorden (ca 2.000.000) burgers is dat terecht?
  Hier in west Europa hebben we ook terroristen gehad die aanslagen gepleegd zouden hebben en dat heeft toch ook niet geleid tot oorlog met een heel land?
  Wat ik bedoel dit is geen oorlog van land tegen land maar tegen een terroristische groep en dat verschil lijkt ook niemand op te merken. Ook wordt vergeten dat er demonstraties zijn geweest in Israël omdat ze regels/wetten wilden doorvoeren waardoor Israël op een echte dictatuur zou lijken.
  Joodse mensen die de holocaust hebben overleefd en joodse mensen die in vrede in Israël wilden leven zouden dergelijke regels/wetten nooit invoeren omdat ze weten wat dat betekenen kan.
  Zionisten daar in tegen zouden dat wel kunnen/willen natuurlijk omdat die nu eenmaal over alles en iedereen willen heersen en dan heb ik het nog niet eens over landjepikken van de Palestijnen wat ook een grote schande is.Palestijnen zitten gevangen tussen zee en de aartsvijand Israël die ze als een kudde slachtvee bijeen hebben gedreven,dat is mijn mening weer

 2. Eerder al was op meerdere publieke omroepen te zien en horen dat ziekenhuizen in bv Gaza stad nog maar voor een dag of drie tot vier materiaal hadden en brandstof voor aggregaten zodat ze mensen konden helpen die in het ziekenhuis lagen. Israël heeft alle transporten met goederen en de stroom,water en voedsel geblokkeerd wat eveneens tot veel doden zou leiden.
  Dat is in mijn zienswijze al een oorlogsmisdaad.Afgelopen nacht is het ziekenhuis in Gaza stad platgegooid en dat zorgt voor veel discussie over wie daar verantwoordelijk voor is. Mijn mening is dat zelfs als dat niet gebeurd was de mensen in dat ziekenhuis maar ook onschuldige burgers door toedoen van Israël (vanwege die blokkades) toch al ten dode waren opgeschreven.

  Ook stel ik mijzelf de vraag waarom bv Islamitische Jihad of zelfs Hamas een ziekenhuis zou platgooien waar ze zelf in het slechtste geval in de strijd tegen Israël gebruik van zouden moeten maken om te overleven.Ook wordt er over oorlog gesproken terwijl het geen oorlog mag heten omdat ze in gevecht zijn met de ( volgens Israël ) terroristische groep Hamas wat niet rechtvaardigt dat Israël ook Palestijnse burgers de dood injaagt.De geallieerden hebben na de tweede wereldoorlog Palestijns grondgebied aangewezen als Israël. Onder leiding van Truman en ik meen Churchill is dat gebeurd na stemming waarbij er 33 voor waren dacht ik. 14 mei 1948 riep Ben Goerion de onafhankelijke Staat Israël uit.Volgens teletext op Nederland één van de NOS op woensdag 18 oktober 2023 om 15.26 uur waren er volgens het ministerie van gezondheid van de Palestijnen 471 doden en 314 gewonden te betreuren als gevolg van de aanslag/aanval op het ziekenhuis.

  Rutte en Biden hebben al openlijk gezegd dat ze achter Israël blijven staan.Kennelijk maakt het dan niet uit of Israël bloedbaden aanricht wat onbegrijpelijk is. Ook snap ik niet waarom Israël niet tevreden was met het aangewezen grondgebied door de geallieerden en dat ze steeds meer grondgebied van de Palestijnen in beslag hebben genomen. In Oekraïne hebben we bv het AZOV bataljon die pro nazi zijn en ook daar geven we steun aan
  en daar wordt weinig of niet over gesproken/geschreven zoals dat ook over inbeslagname van Palestijns grondgebied door Israël het geval is.Ik geef hierbij mijn mening/kijk op de gang van zaken en roep niemand op om wat dan ook te doen behalve dan erover na te denken en in te laten werken.Moest ik het verkeerd hebben of liegen maak dat kenbaar want daar kan ik alleen maar van leren en eventueel het geschrevene corrigeren.

 3. Het moet niet gekker worden dacht ik,maar dat wordt het wel helaas.
  Op NOS Teletext stond op woensdag 18 oktober 2023 om 21.58 uur het volgende te lezen:
  Bellingcat-onderzoeker Foeke Postma acht het aannemelijk dat een afzwaaier UIT GAZA-STAD heeft geleid tot het bloedbad in een ziekenhuis in Gaza-Stad.Maar hij noemt het te voorbarig om conclusies te trekken.Einde citaat.
  1.Welk wapentuig het ook was (raket of iets anders) kan van beide partijen zijn geweest.
  2.Alleen te benoemen dat hij het aannemelijk acht dat het een afzwaaier uit Gaza-stad kan zijn geweest gaat nergens over omdat het ook uit Israël gekomen kan zijn.Waarom wijst hij wel naar Gaza-Stad en niet naar Israël?
  3.Hoe kan hij het hebben over de mogelijkheid van een afzwaaier zonder te weten of het geen gerichte aanslag/aanval is geweest?
  4.Bellingcat doet “onderzoek” op basis van openbare bronnen zoals ze dat ook deden bij de ramp met Mh 17.
  Er waren bronnen die al gelijk richting de Russen wezen en een bekende verslaggever vond op een akker een stukje schroot en wist al te vertellen dat het van een BUK raket was zonder dat het schroot door deskundigen was onderzocht.Andere bronnen legden de schuld bij Oekraïne maar werden vaak niet gehoord.
  Feiten daar gaat het om en niet om aannames en mogelijkheden daarom begrijp ik deze berichtgeving van de NOS niet goed.
  Maar het wordt nog erger.

  Dezelfde dag dus woensdag 18 oktober 2023 om 22.38 uur staat op NOS teletekst:
  Deskundigen hebben twijfels over het dodental dat de autoriteiten in Gaza hebben gemeld over de fatale explosie bij een ziekenhuis in Gaza-Stad.Einde citaat.
  Verderop blijkt dat het gaat om defensie expert Peter Wijninga en (jawel daar is hij weer) Bellingcat-onderzoeker Foeke Postma.(Die laatste had nogal een drukke avond zo lijkt het).
  De laatste spreekt ineens over tientallen doden wat knap is om dat vanuit Nederland te concluderen natuurlijk.
  Voor mij is een expert een persoon die een gedegen opleiding heeft gehad en ter plaatse onderzoek doet en op basis van feiten conclusies trekt en uitspraken doet en niet iemand die via internet beelden bekijkt en daar conclusies aan verbind en uitspraken doet.
  Het lijkt wel erg op fake nieuws wat de NOS via teletext naar buiten brengt maar goed dat is mijn mening maar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.