Advertentie

CIA-man: “Bin Laden al 5 jaar eerder dood!”..


x

CIA-man: “Bin Laden was al 5 jaar eerder dood!”..

2013 © WantToKnow-vertaling

x

The CIA produced a tape, supposedly of Bin Laden admitting his involvement in the 9/11 terrorist attacks. However, he writes with the wrong hand (his right hand) in the tape, while the FBI and CIA say he is left-handed. He also does not resemble the known Bin Laden.
De Osama Bin Laden, zoals die telkens anders verscheen op de video’s, waarin hij zijn terroristische daden zou hebben bekend. Afegezien van het feit dat Bin Laden er op den duur steeds jonger ging uitzien.., bleek dat ook nog eens de fout was gemaakt om hem met een rechterhand te laten schrijven, terwijl Osama Bin Laden linkshandig was..!

In een interview met het Russische ‘Channel One’, deelt Berkan Yashar, een Turks politicus, mee, dat de VS leugens vertelt als het zegt dat het Osama Bin Laden in een geheime operatie heeft gedood. De politicus: : “In september 1992 was ik in Tjetjenië, en dat was toen ik voor het eerst de man ontmoette die ‘Bin Laden’ heette. We ontmoetten elkaar in een 2-verdiepingen appartement in Grozny, op de bovenste verdieping woonde familie van Gamsakhurdia, de Georgische president, die uit zijn land verdreven was. Wij ontmoetten elkaar op de begane grond; Osama Bin Laden leefde in hetzelfde gebouw.”

Volgens deze ex-CIA-agent, kende hij Bin Laden’s 3 Tjetjeense bodyguards persoonlijk. En het zijn deze bodyguards die hem beschermden tot aan zijn dood, waarvan zij bevestigen dat die op 26 Juni 2006 zou hebben plaatsgevonden. “Zelfs als de hele wereld het zou geloven, dan zou het voor mij nog niet kloppen”, aldus Yashar “Ik kende persoonlijk de Tjetjenen die hem hebben beschermd, het zijn Sami, Mahmood en Ayub; zij zijn bij hem geweest tot zijn dood. En volgens zijn testament is Bin Laden begraven in de heuvels van het Pakistaans-Afghaanse grensgebied.”

Een cartoon, gefotoshopped natuurlijk, over de mogelijke manier waarop de CIA het 'een en ander' orchestreert.
Een cartoon, gefotoshopped natuurlijk, over de mogelijke manier waarop de CIA het ‘een en ander’ orchestreert.

Volgens Yashar heeft de CIA één van deze bodyguards ontvoert, namelijk Sami, vlak vóór de aangekondigde moordpartij op Bin Laden, vorig jaar. Hij vertelt dat deze bodyguard de exacte begraafplaats in het berggebied heeft bekend gemaakt aan de CIA/VS.
“Er was helemaal geen sprake van een aanslag; ik ken de Amerikaanse manier van operaties uitvoeren, van binnen uit. Ze zouden het graf van Bin Laden vinden, hem uit zijn graf lichten en iedereen erover vertellen. Zij dienen natuurlijk aan de wereld te laten zien, hoe effectief hun intelligentiewerk is, hoe iedere stap onder controle is, om het vervolgens met veel omhaal te presenteren als een overwinning. Zodat de Amerikaanse belastingbetaler zouden weten dat ze dat allemaal niet voor niets doen”  

Op 2 Mei 2011 kondigde de VS in Washington aan dat ze op een compound in Abbottabad, Pakistan de meest gezochte man van Al Quaida hadden gedood, Osama Bin Laden. En het is met name de totale afwezigheid van transparantie van de kant van Washington, rondom deze zaak, die velen grote twijfels gaf bij het horen van dit bericht. Zo zou bijvoorbeeld Bin Laden’s lichaam uit een helikopter in zee zijn gedumpt, een uiterst vreemde ‘move’ alleen al, als je bedenkt dat de zee/oceaan een paar duizend kilometer van de genoemde compound af lag.

Een retourtje naar zee, vanaf de Bin Laden compound, is niet bepaald een route voor een helikopter..!Abbottabad, Pakistan
Het lijk van Bin Laden in zee dumpen, ligt nou niet écht voor de hand.. Een retourtje volgens de kortste weg naar zee, een slordige 3400 km, vanaf Abbottabad in Pakistan, waar de vermeende Bin Laden compound lag, is niet bepaald een route voor een helikopter..! Er zijn natuurlijk ook andere manieren om van een lijk ‘af te komen’..!

 

7 gedachten over “CIA-man: “Bin Laden al 5 jaar eerder dood!”..

  1. hahaha osama is natuurlijk niet gedood vorig mei,wat wel vreemd is,is dat er nog maar 2seals over zijn van de 15,dus al 13 dood,word uitkijken voor die 2

  2. Het feit dat al die seals binnen no-time het hoekje om gaan vind ik nog het meeste stinken van alles. Ook werd er in no-time een film aan gewijd, om de publieke opinie kennelijk te beïnvloeden. Ach ja, we weten inmiddels wel hoe de Amerikaanse Geo-politiek werkt.

    1. Het zou me helemaal niets verbazen, als de ‘krachten achter de schermen’ die helicopter gewoon uit de lucht hebben (laten!) schieten.. Bewijslast opgeruimd, de moordenaars vermoord. Seals die met hart en ziel deze opdracht hebben uitgevoerd, voor het vaderland, zijn opgeruimd-staat-netjes.. Een eigentijdse Lee Harvey Oswald – Jack Ruby story..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.