Advertentie

Stem met je Euro…


Stem met je geld, dat is de enige ECHTE stem die we hebben, hier kunnen we de wereld mee veranderen!!

Bedrijven bestaan dankzij onze onbewuste consumptie. Wij doen mee aan onze eigen vergiftiging en vernietiging omdat we bedrijven gewoon belonen die ons willens en wetens vergiftigen. Wat als de mensen plots zouden besluiten om er niet meer aan mee te doen? Stel je voor dat hun producten plots niet meer verkocht worden omdat mensen een signaal afgeven door er niet op te stemmen met hun geld?

Wij moeten ons bewust worden van onze echte macht, de enige stem die werkelijk telt en waar ze bang voor zijn dat we dit gaan gebruiken want dan draait het plots om, dan bepaalt niet meer de kleine groep wat er gebeurd in deze wereld maar dan bepalen wij mensen en het prettige eraan is dat het ook nog eens veilig en makkelijk is.

Geef het door, stem met je geld. Bevalt iets je niet koop het dan niet. Als mensen bijvoorbeeld geen Roundup meer zouden kopen dan is het bedrijf erachter verplicht om te veranderen en geen instantie, geen regering of commissie die hier macht over heeft. De macht ligt echt bij ons mensen, meer dan dat we beseffen, door de enige stem uit te brengen die er toe doet in deze wereld, stem met je geld.

Ik stem al jaren met geld, ik koop lokaal, wat onze boeren produceren, laat ze niet stuk gaan want als er een crisis uitbreekt ga je erachter komen hoe belangrijk onze boeren zijn als hun producten ons redden.

Wel eens over agenda 21 of codex alimentarius gehoord? Onbewuste mensen belonen dit soort praktijken door onbewust consumptiegedrag omdat het lekker makkelijk gemaakt wordt om aan je eigen vernietiging mee te werken. Je zult iets meer moeite moeten doen maar ik garandeer je dat als je zo je stem afgeeft door hen te laten weten dat je hun troep niet hoeft door er niet op te stemmen dan hebben ze geen poot om op te staan.

Het is niet zij die de macht hebben, het zijn wij die de macht hebben want zij willen ons geld, dankzij ons geld zitten ze op die plek en wij kunnen ze daar zo weer weg krijgen door hen het geld te onthouden dat ze zo hard van ons nodig hebben.  De illusie van het huidige systeem is erop gebaseerd dat ons geleerd wordt dat wij maar te doen hebben wat hun zeggen maar zo werkt dat niet, de meerderheid bepaalt en het middel waarmee we onze stem laten horen is geld.

Stemmen bij de stembus heeft helemaal geen effect maar een stem met je geld bijzonder veel.

 

Voting With Dollars Sends A Louder Message to the System then the Ballot Box. Many People are not Supporting the System that Enslaves and Poisons Them.

http://www.thelonestarwatchdog.com/2012/11/14/voting-with-dollars/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.