Advertentie

CIA rekruteerde spionnen…?? Sorry..?


 

CIA Guantanamo Bay

x

CIA rekruteerde spionnen…?? Sorry..?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Dit bericht staat dan ineens op Teletekst.. Met het gevoel om eens te kijken, wie zoiets nou laat lekken, denken we aan Edward Snowden. Natuurlijk.. Die zou daar informatie over kunnen hebben.. Maar nee, het bericht komt van een persbureau.. AP, dat staat voor ‘Associated Press’. Je weet dat persbureaus officieel hun werk doen door ‘nieuws’ uit de wereld te verzamelen en dit te ‘verkopen’ aan hun klanten. Even simpel als effectief.. De spin in het web.. Maarr…

Hitler's minister van Propaganda, Joseph Goebbels, als volksmenner ten voeten uit.
Hitler’s minister van Propaganda, Joseph Goebbels, hier als volksmenner ten voeten uit.

Onze gedachten gaan uit naar het artikel over het Algemeen Nederlands Persbureau, waar we eerder HIER al op de site over schreven. Over de ‘neutraliteit van het nieuws’.. Want onze verbazing was toen heel groot, toe we erachter kwamen dat persbureaus gewoon privé-bezit zijn en feitelijk ‘nieuws’ als een product zien.. HUN product.. En dus is het nieuws wat jij dagelijks leest, het product van de, in particulier in bezit zijnde persbureaus. Want er is zowat geen ene krant meer, die in staat is, goede onderzoeksjournalistiek te verrichten; bijna al dergelijk functies binnen kranten-, radio- en Tv-redacties zijn teruggebracht tot een minimum, als ze überhaupt nog bestaan.. Deze media kunnen goedkoper hun nieuws KOPEN dan MAKEN.. En daar is het de eigenaren van de persbureaus wellicht ooit zélfs om te doen geweest.., zodat hún nieuws hét nieuws werd..

Want als je WEET dat het nieuws wordt gevreten door mensen, dagelijks en het liefst -zo lijkt het- in grote doses, dan kun je je voorstellen, hoe belangrijk het ‘nieuws’ is, voor het slagen van manipulaties in de wereld.. Kijk bijvoorbeeld eens naar de val van Mohammar Khadaffi, waarvan de hele wereld MOEST weten, dat het een schoft was, een bruut. Net zoals we dat nu van Assad te horen krijgen, de president van Syrië.. Arabische revolutie..?

Laat ons niet lachen.. HIER, HIER, en HIER op de site staan alleen al genoeg bewijzen voor de manipulaties van de publieke opinie, om aan te tonen, dat de heren machthebbers ons bij de ballen hebben, in het kader van een ‘gezonde kijk, een eerlijk venster op de ontwikkelingen in de wereld’.  Dat ‘venster’ hebben we niet,  laat staan die ‘kijk’…! Kortom, door de CIA en andere ‘diensten’ wordt de mogelijkheid gebruikt van de media, om hun verhaal te vertellen, en daarmee hun misdaad te verbloemen. Dat doen ze natuurlijk, door een eigengebreide camouflagedeken te presenteren aan het publiek alsof het de waarheid is.. Via diezelfde media dus.

En wat doe je als je iets wilt voorbereiden.. Dan


 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.