Advertentie

Mailing Natuurlezing voor Maurits


wanttoknow lezing natuur leeft in jou

Mogen we jou als nieuwsbrief-ontvanger attent maken op de 4e WantToKnow-lezing..?

We hebben al een beetje de lente in ons bol..!

Heb je er weleens over gedacht dat je méér bewust en gericht de energieën om je heen zou willen voelen? We voelen al vaak, maar hoe plaats je die ervaringen in een duidelijk kader? De energie van de krachten die onze Schepping maken tot wat hij is. Alle wetenschappers zijn het erover eens dat ALLES energie IS.. Ook materie is eigenlijk energie. Zoals onze lichamen, bestaat alle materie voor 99,9999% uit ‘ruimte’ tussen de atomen en moleculen. En daartussen zit de kracht die alles bij elkaar houdt. Die kracht kennen we als Prana, Chi of als nulpunt-energie. En daar werken we eigenlijk dagelijks mee, zonder dat we ons daar vaak écht van bewust zijn.

WantToKnow heeft Ir. Hans Andeweg uitgenodigd de 4e WantToKnow-lezing te geven op 9 maart a.s.
Volgende week zondag dus.

Ir. Hans Andeweg
Hans Andeweg is universitair afgestudeerd bioloog en was na zijn studie hoofd van de landbouwafdeling van het ‘Louis Bolk-instituut’ in Driebergen. Vanaf 1990 werkte hij in Duitsland, bij het ‘Instituut voor Resonantietherapie’ (IRT), waar hij hielp om een methode te ontwikkelen waarmee op grote schaal zieke eco- en bedrijfssystemen genezen zouden kunnen wordenzen.Deze resonantietherapie bleek uiterst succesvol, maar Hans miste de werkelijke betrokkenheid van de mensen ter plekke. Daarom schreef hij op grond van dát gevoel het boek ‘In resonantie met de natuur’, waaruit ook de door hem ontwikkelde ‘ECO-therapie’ ontstond; een uiterst drukbezochte, 4-jarige beroepsopleiding tot ECOtherapeut. Daarnaast doet hij projectbegeleiding bij bedrijven en helpt hij ook deze ‘systemen’ vaak weer energetisch in hun gronding en balans te komen.

Omdat we jou als nieuwsbrief-ontvanger graag laten kennismaken met deze gerichte manier om natuurlijke energie te voelen en te balanceren, bieden we jou het volgende aan:

Kom met z’n 3-en en betaal voor 2..!

Je leest het goed: de 3e persoon die je met z’n tweeën meeneemt naar deze lezing, mag er gratis in..! Voorwaarde is natuurlijk dat je je met z’n 3-en opgeeft. Wanneer je HIER klikt, kom je op de WantToKnow-pagina, waar deze aanbieding volledig is te zien. Je betaalt met z’n 3-en dus 2 x € 60,- = € 120,- voor 3 personen.


the power of nature
Kom luisteren naar de ervaringen van Hans met zijn energetisch werk met bedrijven (!) en het helen van grote bossen en natuurgebieden.. Wist je dat Hans daarmee zijn brood in verdient..? Wist je dat Hans Andeweg ooit van de toenmalige Russische president Michael Gorbatsjov de opdracht kreeg, om een heel natuurreservaat te helen.. (HIER!) En dat Hans erin slaagde dit te doen, vrij ‘eenvoudig’ en van afstand..?? En dat dat nou precies GEEN hokuspokus is..!? Kun jij je dit voorstellen? En dat dit feitelijk de ‘gewoonste’ zaak van de wereld is, een gave die we allemaal in de vingers hebben..? Zonder enige twijfel..!

Het wordt een dag zoals we ook de voorgaande 3 lezingen succesvol mochten organiseren. De dag bestaat uit een lezing ‘s ochtends, daarna een biologische, goedverzorgde lunch en daarna het tweede deel van de lezing. Deze uit een workshop met het zélf waarnemen van kosmische energetische uitstraling van planten en plekken in het omliggende bos. Bij terugkomst in de Schulp zullen we een uitgebreide discussie/gedachtenwisseling hebben om op een waardevolle manier, ieders ideeën en perspectieven te delen.

En uiteraard is er tijdens de lezingen en vooral de lunch, veel ruimte met Hans en met elkaar van gedachten te wisselen. Het doel van deze dag is niet alléén je te laten informeren, maar vanuit jezelf déél te nemen. Een saaie zondag wordt dan ineens een ‘levenslustige en leerzame dag’.. Neem buitenschoenen mee, voor de wandeling in het bos, waar we zélf gaan voelen en WAAR-nemen..!!

‘De Schulp’, een unieke plek voor deze bijeenkomst..!
De lezing wordt gehouden in het bezoekerscentrum ‘De Schulp’ van de Vereniging Natuurmonumenten in Harderwijk; daar is het goed toeven. De mensen die er de vorige keren bij waren, wéten dit en zijn ongetwijfeld voor een groot deel weer aanwezig! De voortreffelijk gastvrijheid en de biologische, goedverzorgde lunch, maken deze dag tot een bijzondere belevenis! 

Wil je gebruik maken van deze aanbieding, exclusief voor WantToKnow-nieuwsbrieflezers..? Ga dan naar de aanbiedingspagina HIER op de site en vul de bestelling in. Geef bij ‘Uw bericht’ de namen op van de andere 2 personen (die u dus niet heeft ingevuld bij de naw-gegevens..) en vermeldt de code: ‘HA32’

We gaan van deze zondag een energieke dag maken..!! Welkom!

forest-bathing-health-benefits no wi-fi better connection

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.